GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χρώμα των απατεώνων...

Να αφεθεί ελεύθερη η Δικαιοσύνη να βρει και να τιμωρήσει τους διάφορους Αλ Καπόνε Το θέμα με τα διάφορα στελέχη Αλ Καπόνε κακώς τοποθετείτ...

Να αφεθεί ελεύθερη η Δικαιοσύνη να βρει και να τιμωρήσει τους διάφορους Αλ Καπόνε

Το θέμα με τα διάφορα στελέχη Αλ Καπόνε κακώς τοποθετείται κομματικά, άσχετα αν οι διοικήσεις των κομμάτων εξουσίας και οι κυβερνήσεις έχουν σημαντικό κομμάτι ευθύνης.
Αν χρωματιστεί το θέμα χάνει την πραγματική του αξία, ποδοσφαιροποιείται και μιλάμε πλέον για πράσινους ή γαλάζιους απατεώνες, κάνοντας ο καθένας τον περισσότερο ηθικό χωρίς όμως να αγγίζουμε το πρόβλημα. Λες και έχει το κάθε στέλεχος κάποια ταμπέλα μπροστά του που γράφει «άμεμπτος».
Το θέμα δυστυχώς αναδεικνύεται έτσι γιατί τελικά το ζητούμενο για τους μικροκομματικούς είναι η εξουσία για την εξουσία και όχι για την επίλυση των θεμάτων που εν προκειμένω η διαφθορά είναι από τα πρώτα. Το θέμα είναι πρωτ’ απ’ όλα δικαστικό και μετά πολιτικό. Η κυβέρνηση πρέπει να έχει την δικαιοσύνη ελεύθερη. Είναι λάθος να θεωρείται ότι αν λειτουργήσει η δικαιοσύνη και βρει υπόπτους ή ενόχους για διάφορες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει γενική ενοχοποίηση φίλων και αντιπάλων ή ρεβανσισμός, παρόλο που τα φαινόμενα είναι πολλά και παντού.
Αν η επόμενη περίπτωση που βγει για εμπλοκή σε παράνομες πράξεις αφορά πράσινο, θα μπορέσει για παράδειγμα ο φίλος που αγωνίζεται για αυτό το κόμμα να το αντιμετωπίσει με την πολιτισμένη λογική του «αν φταίει να πληρώσει» ή θα πει ότι η νέα διακυβέρνηση των δεξιών εκδικείται, φυλακίζει δημοκρατικούς πολίτες και κάνει ρεβανσισμό; Αν ξαναβγεί γαλάζιος μπλεγμένος θα μπορέσουν οι νεοδημοκράτες να το δεχθούν με την λογική του «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» ή θα πουν ότι αυτός ο Καραμανλής ή αυτός ο εισαγγελέας μόνο Νεοδημοκράτες βρίσκει να κυνηγάει;
Όταν μπορέσουμε να διαχωρίσουμε την παρανομία από τον κομματικό χρωματισμό και την μικροκομματική λογική, θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση του φαινομένου, θα βοηθηθεί να απαγκιστρωθούν οι απατεώνες από τα κόμματα καθώς δεν θα έχουν ισχυρό κίνητρο αφού το ίδιο το κόμμα που καταφεύγουν, τους αποκαλύπτει και τους οδηγεί στη δικαιοσύνη.
Στην άλλη περίπτωση μια ξύλινη γλώσσα του «εσείς είστε έτσι και εμείς αλλιώς» θα κυριαρχήσει και ο δικαστής ενίοτε θα είναι αδέκαστος και ανεξάρτητος και άλλοτε γαλάζιος, πράσινος ή εντολοδόχος, σε κάθε όμως περίπτωση μέσα στο θολό τοπίο τα λαμόγια που βρίσκονται μέσα θα κρύβονται και θα την βγάζουν φθηνά.
Ούτως ή άλλως δεν μπορεί κανείς πρωθυπουργός να υποσχεθεί ότι όλα τα στελέχη στην διακυβέρνησή του είναι εξ ορισμού καθαροί (άσχετα αν αυτή είναι η αυτονόητη επιθυμία το), όπως δεν μπορεί κανείς αρχηγός της αντιπολίτευσης να πει ότι είναι εξ ορισμού ακαθάρτοι.
οοοοοοοοοοοοBασίλης

40 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 89 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δικαιοσυνη δεν μπορει να λειτουργησει γιατι ειναι δεσμια της καθε παραγκας: η εισαγγελεας Ελενη Ραικου προτεινε στο συμβουλιο εφετων Αθηνων απαλλαγη του Θωμα Μητροπουλου και ο προισταμενος της αγρον αγοραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ BLOGGER KAI AΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ..."ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ"...δηλ. ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ POST MAΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ POSTO TOY BLOG!

    OΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒLOG!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTOS O ZORBAS POY BRISKETAI?
    TOYKLEPSE THN PARASTASH O SANIDAS KAI THN EKANE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως να λειτουργήσουμε
    ως bloggers ρε ανώνυμε 10:56.
    Εδώ μέσα είναι κλούβα της τρελλής αδερφής.
    Εδώ μέσα
    ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ να γράφουμε ότι θέλουμε αφού οι συντάκτες κρύβονται και είναι ανώνυμοι, αν και ακούγεται ότι από πίσω κρύβεται ο ΚαΡΧΙΜΆΚΗς.

    Αδέρφια, εδώ μέσα γαμάτε και δέρνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νέα μορφή πάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΡΘΟΝ 10.56 ΚΑΙ ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ψ Χ Π Θ Ε Ι Σ ,ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΝ ! ΑΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ !ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη αυτό που λες:
    "Όταν μπορέσουμε να διαχωρίσουμε την παρανομία από τον κομματικό χρωματισμό και την μικροκομματική λογική, θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση του φαινομένου" δυστυχώς δεν το μπορούμε επειδή ακριβώς Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    Αν την αφήσουμε οι πολίτες/κοινή γνώμη/δημοσιογράφοι και να κάνει όπως θέλει τη δήθεν δουλειά της μαύρο φίδι που μας έφαγε.

    Κρατάτε τα μπόσικα ρεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νέα μορφή πάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:04
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
    ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.04 κύριο αθλοπαιδειές:

    η ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΔΡΟΜΙΑ, αγαπημένο άθλημα του babis και της ΠΟΥ-ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ , συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά αγωνίσμα ή γίνεται άλλο τουρνουά?

    Στο κουπόνι θα μπούν?

    Ρωτάω εκ μέρους των παραπάνω πελατών μου οι οποίοι είναι αστέρες σε όλες τις φάσεις του αθλήματος και είναι κρίμα το ταλέντο τους να πάει χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:14
    ΣΑΝ ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟΥΣ
    ΤΟΥ ΓΡΑΦΣ
    ΟΥΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο τραπέζι για την αντικατάσταση του Σάββα Τσιτουρίδη τέθηκε και το όνομα του Αντ.Σαμαρά, όμως αποκλείστηκε γρήγορα καθώς εκτιμήθηκε ότι θα υπήρχε έντονη αντίδραση από την πλευρά της οικογένειας Μητσοτάκη.

    news.in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:19
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.10 ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έρχονται κι’ άλλες μορφές πάλης.....
    εναντίον της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αχ βασιλη ολοκληρη πραγματεία για να μας οσα τοσα χρονια μας έλεγε ο ΚΥΡΚΟΣ και μετα πηγε και συγκυβέρνησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ βασιλη ολοκληρη πραγματεία για να πεις αυτα που τοσα χρονια μας έλεγε ο ΚΥΡΚΟΣ και μετα πηγε και συγκυβέρνησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τελικα ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ που ειναι επι των τιμων ; Στον ΠΑΝΟ γιατι δεν εδωσε πιατακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εκατομμύρια Κουβανοί ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο την Τρίτη, για μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά, ανυπομονώντας να μάθουν αν ο πρώτος μεταξύ αυτών, ο Φιντέλ Κάστρο θα διαλέξει αυτή την ημέρα για την επιστροφή του, ύστερα από εννέα μήνες ανάρρωσης.

    ʼλλη μια φορά τα λιγοστά νέα για την υγεία του προέδρου τους, που στην Κούβα καλύπτονται από το κρατικό απόρρητο, έρχονται από το εξωτερικό και τον Ούγκο Τσάβες. Ο Φιντέλ είναι στις επάλξεις, είπε χθες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας που θεωρείται το πνευματικό του παιδί, ενώ ο βολιβιανός ομόλογός του 'Εβο Μοράλες δήλωσε με βεβαιότητα ότι την Πρωτομαγιά ο σύντροφος Φιντέλ θα επανέλθει στη δράση να διοικήσει την Κούβα και τη Λατινική Αμερική.

    Στην Κούβα αξιωματούχοι του καθεστώτος υπογραμμίζοντας την εμφανή βελτίωση της υγείας του 80χρονου Κάστρο, είναι πιο επιφυλακτικοί για την πιθανότητα να πρωτοστατήσει στις παραδοσιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.

    Θα θέλαμε όλοι να βρίσκεται μαζί μας, η αποκατάσταση της υγείας του εξελίσσεται καλά αλλά απαιτείται χρόνος από τις ιατρικές διαδικασίες, δήλωσε με την ευκαιρία αυτή ο υπουργός Οικονομίας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ.

    Στα 48 χρόνια εξουσίας του ο Κάστρο μόνο δύο φορές έλλειψε από τους εορτασμούς της Πρωτομαγιάς για ταξίδια του στο εξωτερικό: το 1959 και το 1963. Ο επικεφαλής του μοναδικού συνδικάτου και οργανωτής των κινητοποιήσεων Σαλβαδόρ Βάλντες είπε ότι δεν έχει καμιά επιβεβαίωση ή πληροφορία για μια πιθανή εμφάνιση του Κάστρο. Ωστόσο πολλοί Κουβανοί είναι πεπεισμένοι ότι αύριο, ο Κάστρο θα ηγηθεί των διαδηλώσεων.

    Ο αδελφός του Ραούλ, υπουργός ʼμυνας, δεύτερος στην ιεραρχία του καθεστώτος και ασκών προσωρινά καθήκοντα προέδρου από τις 31 Ιουλίου, αυτή τη φορά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους εορτασμούς της πρωτομαγιάς προβλέποντας ότι έξι εκατομμύρια Κουβανοί (τουλάχιστον ένας στους δύο) θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των αρχών να βγουν στο δρόμο για την Πρωτομαγιά.

    Τις τελευταίες εβδομάδες η ανάρρωση του Κάστρο δείχνει ταχύτερη, μετά τη δημοσίευση από τον επίσημο Τύπο τριών μεγάλων επιστολών του και μετά τη συνάντηση μιας ώρας που είχε την περασμένη Παρασκευή με τον Κινέζο Βου Γκουάνγκτσενγκ, μέλος της μόνιμης επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Ο Ούγκο Τσάβες υπογράμμισε χθες, ότι έλαβε επιστολή 10 σελίδων από τον κουβανό μέντορά του στην οποία ο Κάστρο μιλά για τον Μάο (...) και κλείνει γράφοντας ότι η στρατηγική του σοσιαλισμού της αγοράς επέστρεψε στην Κίνα να γίνει η μεγάλη υπερδύναμη του 21ου αιώνα.

    Ο Κάστρο εγχειρήθηκε στις 21 Ιουλίου, την επομένη της τελευταίας δημόσιας εμφάνισής του ύστερα από σοβαρή γαστρορραγία που υπέστη. Πριν από μερικούς μήνες η κατάσταση του ήταν πολύ βαριά. Έκτοτε ελάχιστοι είναι αυτοί που τον επισκέφθηκαν ενώ σπανίζουν οι φωτογραφίες και τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα που τον παρουσιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλα....
    Αμα ειχαν στηθει κρεμαλες για τους πασοκοσκυλαιους πολλα προβληματα ,θα ειχανε λυθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε καλως τα παιδακια της Ριγιλης……..
    Πιασατε δουλεια παλι…Οσες ασyναρτησιες βραδυνες και να λετε αδικος κοπος.Τωρα μαθαινουν ολοι οι Ελληνες ποιοi είναι πισω από την υποθεση του Χρηματιστηριου.Μεχρι τωρα δεν μας λεγατε ότι ηταν το κακο ΠΑΣΟΚ μονο?
    Καταλαβαινουμε τη δυσκολη θεση που εισαστε ,δεν είναι και ευκολο να χωνεψεις ένα τετοιο στραπατσιο.Θα το συνηθισετε σιγα-σιγα.Ειπαμε το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.Οτι και να κανετε ,οσες μπουρδες και να πειτε ,οσα ασχετα και να γραφετε η εντυπωση της απατης ,της λαμογιας και της αρπαχτης που η κυβερνηση σας διεπραξε δεν μειωνετε.Επομενως η εργολαβια που εχετε παρει από τη Ρηγιλλης για να παραπληροφορειτε δεν σας βγαινει σε καλο.Ο κοσμος μαθαινει ότι η παραπληροφορηση σας σε βαρος του ΠΑΣΟΚ, τα ψεματα σας και η συκοφαντια σας εχουν ένα τελος.Τελος και μαλιστα πολύ ηχηρο.Ο Ευγενιος σας περιμενει…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εξαιρετική η προσπάθεια του Βασίλη να δείξει ότι η διαφθορά δεν έχει συγκεκριμένο πολιτικό χρώμα. Πράγματι έτσι είναι. Το ζήτημα, όμως, που εγείρεται είναι, ποιος φορέας εξουσίας εμφανίζεται ικανός να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
    Εάν απαντήσουμε το αυτονόητο: η δικαιοσύνη, θα έχουμε ικανοποιήσει μεν την κοινή λογική, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε κάνει ένα σοβαρό βήμα, προς την παρέλκυση της υπόθεσης, για δύο λόγους:
    1. Διότι στο πολίτευμά μας η διάκριση εξουσιών είναι τυπικού και όχι ουσιαστικού χαρακτήρα.
    2. Διότι η διαφθορά είναι καθαρά πολιτικό ζήτημα, καθώς ευδοκιμεί στον κοινό τόπο που διαμορφώνουν οι τεμνόμενοι κύκλοι της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας των πολιτών. Για να δείτε τη σύγχυση που μπορεί να προκληθεί, σας φέρνω παράδειγμα την δικαστική περιπέτεια της ΔΕΚΑ. Ενώ, κατ’ αρχήν, οι δικαστικοί λειτουργοί αντιμετώπισαν την εταιρία αυτή ως μία κοινή ανώνυμη εταιρία, εκ των υστέρων, η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε κατά πλειοψηφία ότι έπρεπε να κριθεί ως δημόσια επιχείρηση. Επιχειρήματα υπάρχουν αρκετά για να θεμελιώσουν, με την ίδια ισχύ, και τις δύο πιθανότητες, όμως τελικά είναι το πολιτικό κλίμα και οι κομματικές συσχετίσεις που οδηγούν προς την μία ή την άλλη δικονομική στάση.
    Για να μη σας κουράζω με άλλα παραδείγματα, συγκρατήστε μόνον ότι η διαφθορά σχετίζεται απόλυτα με το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού μίας Δημοκρατίας.
    Δυστυχώς, εκεί εστιάζεται το πρόβλημα στην Ελλάδα.
    Η μεταπολίτευση χαρακτηρίζεται από ένα χυδαίο πολιτικό πολιτισμό, που υπηρετεί προσωπικά συμφέροντα μέσω της επίκλησης ενός υπερβατικού κομματικού συμφέροντος. Αυτή ακριβώς η κουλτούρα διαμόρφωσε στην ύστερη μεταπολίτευση και την γενιά «των παιδιών της αγοράς». Των «παιδιών», δηλαδή, που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους σχέσεις στις κομματικές ηγεσίες και στους μηχανισμούς για να διασφαλίσουν την προσωπική τους ανέλιξη και τον πλουτισμό τους. Είναι τα «παιδιά» που τα θέλουν όλα, τώρα και στην προσπάθειά τους αυτή γλείφουν και φτύνουν, φτύνουν και γλείφουν και τα δύο κόμματα που εναλλάχτηκαν στην εξουσία της μεταπολίτευσης, κατά τον ίδιο τρόπο. Η πλάκα είναι ότι κάθε φορά καταφέρνουν να «πείθουν» τις κομματικές ηγεσίες ότι δουλεύουν γι’ αυτές, ή, έτσι τουλάχιστον, δείχνουν τα κομματικά περιβάλλοντα ότι πιστεύουν.
    Η πραγματικότητα είναι ότι και τα δύο μέρη βολεύονται και εξυπηρετούνται μέσω της παραγωγής πολιτικού χρήματος, προσωπικού κύρους και πλουτισμού.
    Αυτά, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη. Απαιτούν τη δική μας παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να απομυθοποιηθούν οι ένοχες σχέσεις, να ξεκαθαρίσει η εικόνα και να ενισχυθούν πρόσωπα και πολιτικοί φορείς, που αποπνέουν ένα σχετικά υψηλότερο πολιτικό πολιτισμό. Αυτό, βέβαια, απαιτεί και μια γενικότερη κουλτούρα, που αντιστέκεται στο μικροαστικό μας πρότυπο, που υπαγορεύει ότι «ο καθένας κάνει ότι μπορεί».
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. babis


    για τις φωτογραφίες σου κούκλα μου θέση δεν πήρες. Γιατί?

    τόσο ΚΟΤΑ είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αποθρασύνθηκαν οι αρχικλέφτες και οι αρχιαπατεώνες.

    Οσοι έχουν μνήμη γνωρίζουν ποιοι εξαπάτησαν και κατέκλεψαν τον κοσμάκη την περίοδο της φούσκας του χρηματιστηρίου.


    ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ + ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ = ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ + ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ = ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΗΟΜΟ ΤΖΩΝ 12:34

    Η θέση μου είναι σταθερά από πίσω σου κουκλίτσα μου πισωγλέντισσα, θέση επιβήτορα. Πάψε λοιπόν να κλάνεις τα αρχίδια μου και θα σου βγάλω εγώ όσες φωτογραφίες θες στο Ciao και στην Espresso, να τις δουν οι γαλάζιες οι φίλες σου και να λυσσάξουν από ζήλεια. Θα σε κάνω εγώ πρώτη φίρμα. Από Γιαννούλα του χωριού θα σε μεταμορφώσω σε ΗΟΜΟ ΤΖΩΝ των σαλονιών. Υπομονή, σε λίγους μήνες αρχίζουν τα "εντατικά" μαθήματα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΗΟΜΟ ΤΖΩΝ 12:34

    Η θέση μου είναι σταθερά από πίσω σου κουκλίτσα μου πισωγλέντισσα, θέση επιβήτορα. Πάψε λοιπόν να κλάνεις τα αρχίδια μου και θα σου βγάλω εγώ όσες φωτογραφίες θες στο Ciao και στην Espresso, να τις δουν οι γαλάζιες οι φίλες σου και να λυσσάξουν από ζήλεια. Θα σε κάνω εγώ πρώτη φίρμα. Από Γιαννούλα του χωριού θα σε μεταμορφώσω σε ΗΟΜΟ ΤΖΩΝ των σαλονιών. Υπομονή, σε λίγους μήνες αρχίζουν τα "εντατικά" μαθήματα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;


    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. babis πες αλεύρι, το αδερφάτο δε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Eυχαριστώ το press για την δημοσίευση. Θα στείλω και κάτι πιο εύθυμο που έχω ετοιμάσει σε λίγο. Eλπίζω να μην κουράσω και να δημοσιευθεί και αυτό.

    ΑΓΙΕ. Ο μόνος αρμόδιος για να εφαρμόσει την κάθαρση και να τιμωρεί είναι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αυτή η ανεξαρτησία την δημιουργούν όμως οι κυβερνήσεις. Ένας από τους λόγους που υποστηρίζω την συναίνεση και απαξιώνω την αυτοδυναμία, είναι για την δυνατότητα να κάτσουν, τα μεγάλα κόμματα εξουσίας τουλάχιστον και να βρουν ένα κοινό πλαίσιο σε αυτόν τον τομέα. Και όχι μόνο σε αυτόν. Αν πιάσεις τα θέματα που αιωρούνται εδώ και δεκαετίες (παιδεία, ασφαλιστικό, κουκουλοφόροι, βία γηπέδων, θα δεις ότι η πολιτική της συναίνεσης είναι αναγκαιότητα. Δεν πιστεύω ότι η διαφθορά ξεκινάει μέσα από τα κόμματα εξουσίας, αλλά ότι οι πονηροί εισχωρούν και με την απειλή της συνενοχής (και του πολιτικού κόστους) μπορούν να τα κρατάνε ομήρους τους, τα εκμεταλλεύονται και απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Είναι σωστό και συμφωνώ να ενισχύονται πρόσωπα και πολιτικοί φορείς που αποπνέουν έναν υψηλό πολιτικό πολιτισμό, όμως δυστυχώς για τους διαμορφωτές απόψεων δια του λαϊκισμού, δεν λέει τίποτα αυτό. Χρειάζονται ισχυροί πολιτικοί φορείς και ισχυρά πρόσωπα που να μπορούν να επιβληθούν και να επιβάλλουν τον πολιτικό πολιτισμό. Εμείς φυσικά με τις μικρές μας δυνάμεις κάνουμε ό,τι μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αχ babis

    έλα χάϊδεψέ μου τον πούτσο όπως μόνο εσύ ξέρεις - ωραίο το φουστάνι σου κούκλα μου.

    γιατί δε μας τα λες αυτά από το μπλογκ σου?

    ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ, ΠΟΥΣΤΡΑ ΦΕΥΓΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    1:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    προς συνδικαλιστες.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΜΙΖΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:47 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣαριστερες,δεξιες.
    οι βουλευτες ολων των κομματων,
    οι συνδικαλιστες δεν μιλανε.
    ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    1:56 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ...

    1:59 μμ


    Ανώνυμο said...
    Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    2:03 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    9:17 μμ
    Ανώνυμο said...

    τσιτουριδη πρεπει νασαι ευχαριστημενος γιατι εζησες μια μοναδικη εμπειρια.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΥΟΥ .
    ειναι μεγαλη τιμη για σενα.
    ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    και ειχες εσυ την απαιτηση τωρα να σε στηριξουν τα φοβισμενα λαμογια της δεξιας.
    εισαι ανιστορητος.

    9:22 μμ
    Ανώνυμο said...

    ξερει κανενας γιατι το λαμογιο ο τριανταφυλοπουλος εχει στοχοποιησει το προεδρο του αρειου παγου.
    σε συνδιασμο βεβαια με την μαιμου τρομοκρατια.
    ποιο αφεντικο πληρωνει το συμβολαιο.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    9:27 μμ
    Ανώνυμο said...

    το συμβολαιο εναντια στην ΑΤΤΙΚΑΤ κατασκευαστικη,που τους πηρε το διαγωνισμο στο φλοισβο,ο τριανταφυλοπουλος για ποιον το εκτελει.
    ξερει κανενας αδελφια.

    9:30 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΣΕΒ,ΕΚΔΟΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΟΛΩΝ.
    ΤΟ ΝΕΟ 89 ΑΡΧΙΣΕ...
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    2:33 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ..
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η
    ΝΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΞΕΙ.
    ΕΞΕΡΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ...
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:12 μμ


    Ανώνυμο said...
    τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια θα τα χρησιμοποιησουν για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την νεα τρομοκρατια,
    αποδιδοντας σε κοινωνικες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕΒ ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ..
    ΕΣΤΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ..
    ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *