GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ..."τριλογία" του Μητσοτάκη!

Το Press-gr αποκαλύπτει τι ζήτησε ο επίτιμος, από τον Κ. Καραμανλή, για τον Τσιτουρίδη, τον Σημαιοφορίδη και τον Ζορμπά. "Απαρατήρητη&...

Το Press-gr αποκαλύπτει τι ζήτησε ο επίτιμος, από τον Κ. Καραμανλή, για τον Τσιτουρίδη, τον Σημαιοφορίδη και τον Ζορμπά.
"Απαρατήρητη" πέρασε η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη πριν από μερικές ημέρες στο Μέγαρο Μάξίμου και η συνάντησή του με τον Κ. Καραμανλή. Δεν πήγε για να του ευχηθεί -μόνο- "καλό Πάσχα", όπως δήλωσε.
Το Press-gr από τις πηγές του μαθαίνει ότι συζήτησαν τα τελευταία γεγονότα με τα σκάνδαλα. Ο πρώην ζήτησε από τον νυν:

-Να διώξει με πρώτη ευκαιρία τον Σάββα Τσιτουρίδη, που τον θεωρεί "προδότη" του μητσοτακισμού.

-Να μην πειράξει την οικογένεια Σημαιοφορίδη, που είναι "δικοί του άνθρωποι". Μπαμπάς και γιός.

-Να μην δώσει "θάρρος" στον Γιώργο Ζορμπά για τις έρευνες που κάνει για τις "βαλίτσες" με το μαύρο χρήμα. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει παλιά κόντρα με τον πρώην εισαγγελέα. Ο ένας μισεί τον άλλο. Επίσης ο Πρινιωτάκης της "Ακρόπολις", που κυνηγάει ο Ζορμπάς, είναι άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη και θέλει να τον προστατέψει.

68 σχόλια

  1. Πως με διαψεύδετε έτσι!!!
    Δεν εντρέπεστε, παλιόπαιδα;
    Και εγώ που νόμιζα ότι ο Επιτιμούλης μας, έδειξε επιτέλους ενδιαφέρον για τα πρόβατα και απαίτησε την επιδότησή τους εις βάρος των παλιοκάτσικων !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πολυ ενδιαφερον το παρασκηνιο που παρουσιαζεται.Περισσοτερα στοιχεια θα ηταν χρησιμα να καταλαβουμε κ εμεις για το ποιος επιτελους κρυβεται πισω απο τα ομολογα.Παρακαλω την press na epimeinei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να περιμενεις απο τον πιο βρωμικο πολιτικο απο συστασεως του κρατους? Δυστυχως ακομα και να ψοφησει, σε καμια πενηνταρια χρονια δηλαδη, μας αφηνει κληρονομια την γυναικεια version του.Ευτυχως ο γιος του και ο εγγονος του παραειναι ηλιθιοι αρα δεν βλεπω να παιζουν ρολο στο μελλον.Υπαρχει βεβεαια και το ξεκωλακι της οικογενειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ



    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ.


    ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΣΑΝ ΒΟΕΣ

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΕΣ

    ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mitsotakis kiltidis dora...
    e ti na perimenei kaneis apo aytous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai to xanaleo gia 8 fora...

    O TSITOURIDIS DEN THA KOUNITHEI APO TIN THESI TOU!!

    DREAM ON ASSHOLES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παρτε να διαβασετε μερες που ειναι,να ξεκολλησετε και λιγο.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=171360

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μητσοτάκης ζήτησε 3 πράγματα:

    -Αίμα

    -Ομάδα Ο

    -Ρέζους αρνητικό


    Είναι σπάνιο και λείπει από την κάβα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΝΙΩΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπήκε αναλογικά φτωχός στην πολιτική και από προμήθειες δεν ξέρει τι έχει (Βλέπε ΑΓΥΕΤ). Μια ζωή για βασιλιάδες και καπιταληστές εργάστηκε λιώνοντας τον ελληνικό λαό. Χωρις εκλογές έβαλε την κόρη του Ντόρα δεύτερη στην ιεραρχία του κράτους, κατά εντολή στον Κ. Καραμνλή της μασονικής Μπιλντενμπεργκ, στην οποία είναι μέλος. Τους έφερε άλλωστε και στον "Αστέρα". Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειπαμε ο ανθωπος αυτος εφερε τη διαφθορα στην πολιτικη σκηνη.
    Η ιστορια ξεκινα το 1946 τοτε που δανεισθηκε ενα κουστουμι για να ορκισθει βουλευτης(το γραφει ο ιδιος) και σημερα συγκαταλεγεται στους 4-5 πιο πλουσιους Ελληνες.
    Μεχρι τοτε οι πολιτικοι για να αναδειχτουν ετρωγαν τη περιουσια των την δικη των η την προικα της γυναικας των.Μετα τον Μητσοτακη οι πολιτικοι θησαυριζουν...
    Απο την εποχη της αποστασιας, μετα στην εποχη του 90-93 εδειξε το δρομο....
    Χωρις να παρει κανενα χρηματικο προσοδο απο τον πεθερο του(ενα πτωχευσαντα εμπορακο του Πειραια) η περιουσια του εκτιματε σημερα πολλα δις Ευρω στην Ελλαδα και στο Εξωτερικο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βabis Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΑ ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΑ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς 3:39
    Μα γιατί φίλε μου μιλάς για το ξεκωλάκι άστο τώρα που έχει συνηθίσει στις πίπες και τα πισωκολλητά.
    Γουστάρει μιλάμε πολύ τρελά τα άγρια γαμήσια και τα...ξινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μην δίνουν στις αίγες να δίνουν στα πρόβατα..Για τα αιγοπρόβατα που έχω τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.11,
    Βρε αν επιδοτηθούν τα πρόβατα…θα φάνε και οι κατσίκες!!
    Τώρα σιγά-σιγά κοίτα να τις χαλάσεις τις αίγες.
    Δεν σε συμφέρει, είναι ντεμοντέ και δεν μπορείς να υπερηφανεύεσαι και για οικολόγος στη γκομενίτσα την αλλοδαπή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ka8e laos exei thn kybernhsh pou tou aksizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ.
    ΟΥΣΤ ΖΟΜΠΙ. ΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο το αρχιδι ο Μητσοτακης
    ποτε θα ψοφησει γαμω την Παναγια μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα γενικώς… ”βολεμένα” παιδιά







    Επί δεκαετίες διάφοροι πολιτευτές, πρώην βουλευτές και κομματικά στελέχη λαμβάνουν θέσεις σε οργανισμούς που σχετίζονται με το Δημόσιο, ως επιβράβευση των υπηρεσιών τις οποίες έχουν προσφέρει στο κόμμα, συνήθως χωρίς να έχουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα.

    Τόσο ο Τύπος όσο και η κοινωνία ασχολούνται με το θέμα μόνον όταν ξεσπάει κάποιο σκάνδαλο, περισσότερο για να κουτσομπολέψουν παρά γιατί ”σοκαρίστηκαν” από τα τεκταινόμενα. Διότι έχουμε φτάσει να θεωρούμε εξαίρεση το να μην ”τα παίρνει” κάποιος κι όχι το να ”τα παίρνει”.

    Αυτή είναι η δυσάρεστη πραγματικότητα, αν δεν θέλουμε να είμαστε υποκριτές.

    Στην περίπτωση των Ταμείων έχουμε διορισμένες διοικήσεις που καταλαμβάνουν αυτές τις θέσεις, ανάλογα με το αν κυβερνάει ή όχι το κόμμα στο οποίο ανήκουν.

    Με άλλα λόγια έχουμε αναθέσει ό,τι πιο ιερό (τα χρήματα για τη σύνταξη και την περίθαλψη των πολιτών) σε ανθρώπους που δεν ορίζονται με βάση την ικανότητα και τις γνώσεις τους, αλλά με βάση την ποιότητα των ”υπηρεσιών” τους στο ένα ή στο άλλο κόμμα.

    Δυστυχώς τα περισσότερα ”βολεμένα παιδιά”, ανεξαρτήτως απόχρωσης, εξαιτίας της έλλειψης επάρκειας στα καθήκοντά τους, αλλά και της γνώσης ότι η θητεία τους θα είναι περιορισμένη (μετά θα έρθει το άλλο κόμμα), είναι επιρρεπή στις ”κομπίνες” διαφόρων επιτήδειων της αγοράς.

    Είτε γιατί δεν ξέρουν ”από βέσπα” όσον αφορά στις σύγχρονες επενδύσεις, είτε γιατί τους βολεύει (στην… τσέπη) να μην ξέρουν και να μη… ρωτήσουν.

    Στη χώρα όπου ελέχθη το περίφημο ”είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι κι έτσι” ίσως είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι καλύτερο.

    Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

    Στο θέμα της επιλογής διοικήσεων τα πράγματα φαίνεται ότι θα καλυτερεύσουν καθώς οι κατά τον κ. Αλογοσκούφη ”ανίδεοι” θα φύγουν και οι επόμενοι θα εγκρίνονται (ελπίζουμε όχι προσχηματικά) απο την Κεφαλαιαγορά και την ΤτΕ.

    Επί του πρακτέου όμως το θέμα είναι η σωστή αξιοποίηση της περιουσίας των Ταμείων. Η υπόθεση ”ομόλογα” δεν ξεκίνησε από κάποιο ”εξωτικό” υποτίθεται προϊόν, αλλά από ένα απλό ομόλογο του Δημοσίου το οποίο αγοράστηκε σε υψηλή τιμή.

    Μήπως λοιπόν να βάλουμε τα Ταμεία να κάνουν μόνο καταθέσεις; Μα κι εκεί μπορούν να βγουν ”έξτρα” προμήθειες που για μεγάλα ποσά θα είναι ενδεχομένως σεβαστές.

    Η λύση λοιπόν σίγουρα δεν βρίσκεται στον περιορισμό των επενδυτικών επιλογών.

    Τουναντίον, κάποτε θα πρέπει και τα Ταμεία να κάνουν σύνθετες επενδύσεις με σύγχρονο τρόπο. Αρκεί να βρίσκονται στον αποτελεσματικό έλεγχο της διαχείρισης από τις αρχές της Κεφαλαιαγοράς και από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, ενώ άλλοι αρμόδιοι (και επαρκώς επαγγελματικά πιστοποιημένοι) θα καταρτίζουν την επενδυτική ”στρατηγική” με προδιαγραφές risk management και άλλοι διαχειριστές θα αναλαμβάνουν την ”τακτική”.

    Κι όλα βεβαίως θα ήταν πιο απλά αν τα Ταμεία δημοσίευαν αυτά τα στοιχεία σε προκαθορισμένα διαστήματα, μηνός ή τριμήνου - όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τα Αμοιβαία Κεφάλαια.

    Γιατί λοιπόν να μη συμβαίνει στην περίπτωση των Ταμείων, στα οποία άλλωστε η εισφορά του ασφαλισμένου δεν είναι καν προαιρετική αλλά υποχρεωτική και χωρίς δικαίωμα αυτόνομης επιλογής από τον άμεσα ενδιαφερόμενο;

    Τι θα γίνει άραγε απ’ όλα αυτά;

    Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν ελάχιστα πράγματα, καθώς η μεν αντιπολίτευση εστιάζει τις πολιτικές της δυνάμεις στο να πλήξει την κυβέρνηση, ενώ η τελευταία απλώς προσπαθεί να αμυνθεί και ασχολείται όχι με την ουσία, αλλά με το ”πολιτικό κόστος”.

    Με τα… λεφτά μας δυστυχώς δεν πολυασχολείται κανένας.

    Ούτε καν εμείς οι ίδιοι οι πολίτες, που σταδιακά έχουμε φτάσει να θεωρούμε ”αναμενόμενα” τα όσα γίνονται, αντί να απαιτούμε αλλαγή αυτής της κατάστασης.

    Το ”οχ, αδελφέ” που λέμε σχεδόν όλοι οδηγεί συν τοις άλλοις (μια και έχει κι αυτό τη σημασία του στην υπόθεση των Ταμείων) σε συνδικαλιστές, δηλαδή εκπροσώπους μας, που είναι ”ωσεί παρόντες” ή απλώς… μαριονέτες.

    Στην πράξη -ας μην είμαστε υποκριτές- για το σκάνδαλο των ομολόγων, για κάθε σκάνδαλο, ένα μερίδιο της ευθύνης το έχουμε κι εμείς ως κοινωνικό σύνολο, διότι ”ποτιστήκαμε” σε μια σάπια νοοτροπία την οποία σε μεγάλο βαθμό έστω και ακούσια αναπαράγουμε.

    Τη νοοτροπία του ”μέσου”, του ”βολέματος”, του ”λαδώματος” και άλλων συμπαρομαρτούντων.

    Και η αλλαγή θα είναι δύσκολη, ίσως και ακατόρθωτη, αν οι περισσότεροι από εμάς δεν πούμε σε κάποια στιγμή ”φτάνει πια”. Ακόμη κι όταν ”μας βολεύει”.


    Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφοι,

    ο σύντροφος babis τοποθετήθηκε??? γιατί έκανα ποδήλατο και δε πρόλαβα να διαβάσω.

    Πέρασε τη γνωστή φιλελληνική γραμμή μου που του έδωσε ο Αρκούδος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ 8.24,
    Η συγκροτημένη αντίληψη που έχεις για την πραγματικότητα, χρειάζεται απλώς μια μικρή βοήθεια για να εστιάσει στο κέντρο (του προβλήματος).
    Την παρέχω ευθύς.
    Κάποτε, σε κάποιο ΔΣ, ενός μεγάλου και σημαντικού Οργανισμού, υπήρχε ένας διευθυντής(εγώ), ο οποίος, παρά τη συνεπή και εμπεριστατωμένη δουλειά του, δεν κατάφερνε να πείσει τα Μέλη να καταλήξουν σε μια συγκεκριμένη απόφαση.
    Δεν έλεγαν ούτε ναι ούτε όχι, φυσικά. Η υπόθεση τράβαγε σε μάκρος.
    Μετά το πέρας ενός ακόμη άκαρπου Συμβουλίου, ο διευθυντής θυμωμένος πια λέει στον πρόεδρο, «η κοροϊδία τέρμα ή αποφασίζετε ή τα βροντάω» ( είμαι της αγοράς και όχι δημόσιος υπάλληλος).
    Τότε ο πρόεδρος μου λέει: «καλή η εισήγηση, αλλά τα χρήματα δεν κινούνται όπως πρέπει»…
    Το μελέτησα το θέμα, είδα ότι δεν γίνεται αλλιώς, έψαξα τις νομικές παραμέτρους και αφού διαπίστωσα ότι και ο Οργανισμός δεν θα έχανε, βοήθησα να «κινηθεί» το χρήμα, όχι μόνο στο χώρο της κυβέρνησης, εκείνης της περιόδου, αλλά και σε πρόσωπα της ευρύτερης αντιπολίτευσης…
    Μόλις ολοκλήρωσα τις political correct ενέργειες, επανεισαγάγω το θέμα στο ΔΣ με τη βεβαιότητα ότι επιτέλους η υπόθεση τέλειωσε.
    Φευ, δεν έγινε έτσι.
    Πάλι τα ίδια, πάλι αναβολή της απόφασης.
    Μου τη δίνει, εκνευρίζομαι και πιάνω από το γιακά, έξω από την αίθουσα, κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος, έναν αρχι-συνδικαλιστή-μέλος του Συμβουλίου.
    Καλά ρε, του λέω, εσύ γιατί δεν υποστηρίζεις την πρόταση;
    «Γιατί από την πρότασή σου αγαπητέ εγώ, προσωπικά, δεν κερδίζω τίποτε», αποκρίνεται.
    «Δε ξέρω τι ρόλο παίζεις εσύ, αλλά η δική μου υπογραφή κοστίζει, βγάλε κάτι και για μας και ψηφίζω αύριο» μου λέει και φεύγει.
    Την άλλη μέρα έφυγα και εγώ… από τον Οργανισμό.

    Η ιστοριούλα αυτή ίσως σε κάνει να δεις τα πράγματα περισσότερο κυνικά… αν και εγώ συνεχίζω να διατηρώ μέρος της νεανικής μου ουτοπίας…γι’ αυτό οι φίλοι με αποκαλούν άγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οταν οι τσιτουροσημαιοφοριδηδες πνιγονυαι στα σκανδαλα και παρασαιρνουν στον βυθό τον εφεντη καρα αμαν λη ...επιστρατεύουν μπροβογιωργους........κλπ χουντοδεξιες δυναμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10.38 είσαι ο εφέντης που ήθελε να πάρει μέρος της Ελληνικής επικράτειας το 96 και ο Σημίτης ευχαρίστησε τους κοινούς φίλους σας τους Αμερικανούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπραβογιωργο σου τον τοποθετησε η ALCO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπραβογιωργο σου τον τοποθετησε η ALCO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10.43 ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΟΕ ΠΙΟΥΡΙΦΟΪ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πριν καμποσο καιρο πιστευα οτι ο δρακουμελ ηταν τελειωμενος.
    Εβλεπα το ιδιο το ΜΕΓΚΑνισταν να τον λεει απλα κ.Μητσοτακης,κομμενο το "επιτιμος προεδρος της Ν.Δ"..
    Λεω τελειωσε ...
    Οι εποχες σκεφτηκα, που ο "επιτιμος προεδρος της Ν.Δ,ειπε δεν παμε καλα"(μπλιαχ" )και ο ορυμαγδος των πασοκοσκυλαιων "αυτο ειπε ο επιτιμος προεδρος της Ν.Δ"( μπλιαχ!!),τελειωσε ,σκεφτηκα...

    Επεσα εξω.
    Καλα μιλαμε εδω προκειται για περιπτωση...
    Αυτος ο τυπος αμφιβαλλω αν εχει ακουσει ενα καλο χαρακτηρισμο για το ατομο του...
    Αμφιβαλλω αν και απο την ιδια την οικογενεια του.

    Οι ανθρωποι εχουν ενα κωλο και χεζουν,αυτος ειναι περιπτωση...ολο του σωμα ειναι ενας κωλος και η ψυχη του (αν υποτεθει οτι εχει τετοια) ειναι και αυτη ενας βρωμοκωλος που χεζει συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ ...ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΥΛΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.48

    ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΑ CULPA" - ΠOY'NAI TA ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ TOY AIΓAIOY, OEO???

    ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ" - ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΟΕΟ???

    ΠΙΝΤΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ" - ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΟΕΟ!!!


    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΣΟΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΔ-Πασοκ σημειωσατε 4-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10.54 ΣΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΟΥΡΙΦΟΪ!

    ΤΟ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΘ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φαίνεται ότι τον κρατάει σε ομηρία, ο Μητσό, τον Κωστάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10,54 ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΗ ΧΕΣΩ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΪ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11.11 ΩΡΑΙΟ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ... ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10.54 ΤΟ'ΠΕ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ. ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΜΕΝΑ... ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η UBS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΑΛΛΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11.19 Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ 1938 ΑΦΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΜΕΓΛΕΙΦΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Re sy 11.11 siga mh pareis thn polh... ton poulo stis ekloges sigoura... allwste pws 8a pas kondra sta afendika sas tous Amerikanous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ " ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ !

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Κ.Κ. ΤΟ 64 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΟΥ ΚΩΛΟΜΕΓΛΕΙΦΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΟΛΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ... ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΓΑΠ. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 11.32 EIΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ...

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ... ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΗΣ 'Η ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.33 ΤΣΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΦΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟΝ "ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ" ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΠΕ (ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ! Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΟΧΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ!!! ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!












    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. H BΡΑΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ - Ο Κ.Κ. ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΡΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ (ΚΛΑΨΣ, ΛΥΓΜ) ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΥ ΜΟΘΩΝΙΟΥ (ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ) ΟΤΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΣΙΜΠΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΑ
    ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΩΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 8:24 και 10:14 διαφωτιστικές τοποθετήσεις και οι δυο.
    Ας μην απογοητευόμαστε.

    Απ' την άλλη βλέπετε όμως τι ακολουθεί μετα από εσάς ε;
    Ο συνδικαλιστής που θέλει κάτιτις για την τζίφρα του βρίσκετε κι εδώ και δίνει τις "μάχες" του για το αυριανό δικαίωμά του (όταν θα είναι στα πράματα) να πουλάει την υπογραφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 11.49 ΒΟΥΛΩΣΤΩ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΚΑΝΕΣ !!

    ΠΛΩΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 11.50 ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ - Ο ΨΩΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ - ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ - ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ... ΟΠΟΥ ΧΟΝΤΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ

    11.53 Η ΜΙΜΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 12.00 ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 12.04 AΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΟ "ΕΙΣΟΥΝ" ΜΕ "ΗΤΑ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΗΤΑ" ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. για την ταμπακερα κουβεντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΣΥ? ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 12.07 ΕΣΥ ΤΟΜΑΘΕΣ ΚΑΛΑ!
    ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ !
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 12.17 ΑΝΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ - ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΦΙΑΛΤΗ... ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ - ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είναι άδικο και πολιτικά επικίνδυνο (υπεραμυνόμενος του Τσιτουρίδη)να θεωρείται κάποιος υπουργός ως υποχρεωμένος σε παραίτηση επειδή έχει συμβεί ή ακούγεται ότι έχει συμβεί, ¨λοβιτούρα¨ σε κάποια διεύθυνση του Υπουργείου του, πολύ περισσότερο αν αυτή έχει το λεγόμενο "αυτοδιοίκητο" σε αυτές τις αποφάσεις για αγορές ομολόγων. Για τον πολύ απλό λόγο ότι στις χαμηλόβαθμες θέσεις μπορεί εύκολα να "στηθεί" σενάριο μόνο και μόνο για να ενοχοποιηθεί και να "φαγωθεί" ο υπουργός, που μπορεί να ενοχλεί για διάφορους λόγους επιχειρηματικούς ή και πολιτικούς. Αν ο Καραμανλής "έτρωγε" τον Σάββα θα έπρεπε να κάνει το ίδιο σε κάθε υπουργό που γίνεται ή ακούγεται ότι γίνεται κάτι επιλήψιμο σε κάποια διεύθυνσή του.
    Ο κάθε υπουργός πρέπει να κρίνεται από τις πράξεις του και ο συγκεκριμένος πρέπει να κριθεί από την αντίδρασή του στο συγκεκριμένο θέμα.
    Το δε αυτοδιοίκητο και αυτόνομο σε αποφάσεις αγορών και τοποθέτησης των αποθεματικών πρέπει να συνεχίσουν να το έχουν τα ταμεία για να μην δέχονται άνωθεν πιέσεις. Τα ταμεία πρέπει να κρίνονται σε αυτά τα θέματα από τη συνολική τους απόδοση μέσα σε ένα Α διάστημα. Γιαυτό δεν πρέπει να καταδικάζονται τα ομόλογα συλλήβδην ως "πονηρά". Η συνολική απόδοση των ταμείων είναι πολύ καλή τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη που θα μπορούσαν να μεγαλώσουν τις αποδόσεις ή να θωρακίσουν το σύστημα από περιφερόμενες αλεπούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σε συνέχεια των 8.24 και 10.14, δε μου λέτε βρε καλόπαιδα, από όσο ξέρω στα Δ.Σ. των Ταμείων συμμέτεχουν και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι.

    Αυτοί οι "υπερασπιστές των εργαζομένων" δεν πήραν τίποτα μυρουδιά; Ή είναι τόσο αγνά παιδιά της εργατιάς που εύκολα ξεγελάστηκαν; Γιατί όλοι βαράτε τον Τσιτουρίδη και τον Καραμανλή, άντε και το Ρουσόπουλο για τα σκάνδαλα και δεν πιάνετε το μαχαίρι να κόψετε στ' αλήθεια;

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 11.03,
    Οι 8.24 και 10.14 χαλάνε το blog δε βλέπεις;
    Είναι υποχθόνιοι εχθροί της εργατικής τάξης και συκοφάντες των αγώνων της για ένα καλύτερο αύριο. Μη παρασύρεσαι.
    Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά.
    Εργάτες, αγρότες και φοιτητές…βουρ στα ταμεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 11.03 Όπως τα λες είναι, λυπόν.
    Τα συνδικαλιστικά μέλη των Δ.Σ. κάνουν τώρα τις παρθένες, ενώ ο ρόλος τους εκεί και "υποτίθεται" η εμπειρία τους ήταν για να ανακαλύπτουν και να αποκαλύπτουν τα κακώς κείμενα. Αν θεωρούσαν την αγορά του ομολόγου κακή, όπως και των άλλων ομοειδών ομολόγων σε άλλα ταμεία, γιατί κάνανε την πάπια και ψήφιζαν υπέρ; Γιατί δεν κράταγαν μία τουλάχιστον επιφύλαξη; Γιατί τα κανάλια σφυρίζουν αδιάφορα και δεν τους επιρίπτουν ευθύνες; Γιατί ο Παπασπύρου ξαναβάζει τον ίδιο εκπρόσωπο στο ΤΕΑΔΥ; Τόσο καλά έκανε τη δουλειά του στο Δ.Σ. ο εκπρόσωπος των εργαζομένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μ' αρέσει αυτού του είδους ο διάλογος; αποτελείται από μονολόγους.

    Αλλά μήπως γίνεται διάλογος χωρίς μονόλογο???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και ομως ο ΓΑΠ τρεφει μεγαλο σεβασμο στον κ.Μητσοτακη.
    Αν δεν ηταν αυτος προεδρος της Ν.Δ,ο πατερας του θα ειχε παει στην κρεμαλα. Ο ιδιος ο ΓΑΠ θα ητανε ενα δυστυχισμενο πλασμα,ανεργο,τι δουλεια να εκανε? Ξερει καμμια? Σερβιτορος που δουλευε στην Σουηδια?Δουλευε οταν ηταν μικρος..Τοτε σε νεαρη ηλικια και γω σερβιτορος δουλευα,αλλα τωρα μετα τα 50 μπορω να κανω τον σερβιτορο?
    Ο ΓΑΠ πως να μπορει? Τωρα ξερει το ποδηλατο που του εκανε δωρο η μαμμυ του.

    Του λεει ευχαριστω του δρακουμελ,γιατι χαρις σε αυτον υπαρχει ...
    Οπως και ο κ.Κ.Καραμανλης λεει ευχαριστω στον ΓΑΠ,γιατι χαρις σε αυτον θα ειναι πρωθυπουργος ,οσο αυτος ειναι αρχηγος του Πασοκ.
    Σας λεω την αληθεια φιλοι

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. xerei kaneis an i bomva pou tha skasei afora ΓΑΠ kai Gerekou??


    ....Ax vre giorgaki idios o babakas eisai!!

    Speire kai sy tora..BOREIS!!
    XAXAXA
    Gelio amerikanaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΛΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *