GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον μεγαλοεφοπλιστή Τσάκο δουλεύει...

...ο γιος του βουλευτή -και αρμόδιου για τη Ναυτιλία- του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη!!! Αναρωτηθήκαμε προ ημερών (πατήστε εδώ) γιατί οι αρμόδιοι...

...ο γιος του βουλευτή -και αρμόδιου για τη Ναυτιλία- του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη!!!
Αναρωτηθήκαμε προ ημερών (πατήστε εδώ) γιατί οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ για την ναυτιλία Χ. Παπουτσής και Γ. Διαμαντίδης δεν πολυμιλάνε για το ναυάγιο της Σαντορίνης και έχει "φορτωθεί" το θέμα ο Π. Ευθυμίου
Για τον Χ. Παπουτσή οι λόγοι είναι ευνόητοι.
Με τον Γιάννη Διαμαντίδη -που μετά το post μας, βγήκε και είπε κάτι- συμβαίνει το εξής:
Ο γιος του -που πριν από λίγες ημέρες εκλέχτηκε και στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ, επομένως εμπλέκεται πια στην πολιτική κι αυτός- δουλεύει εδώ και λίγο καιρό στην εταιρεία του μεγαλοεφοπλιστή Π. Τσάκου (μικρή φωτογραφία).
Δεν είναι ένα ηθικό ασυμβίβαστο αυτό, όταν ο βουλευτής - πατέρας του είναι αρμόδιος στο ΠΑΣΟΚ για τον τομέα της Ναυτιλίας;
Φαντάζεστε να έπρεπε να στραφεί ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης κατα του κ. Τσάκου;
Τα κάνουν οι νεοδημοκράτες αλλά και οι πασόκοι δεν έχουν βάλει μυαλό!

46 σχόλια

  1. gia poio logo na strafei enantion? fortiga kai tankers exei o anthrwpos. kamia sxesi me ta epivatiga. diavaste prwta, kai meta na grafete autes tis anoisies.

    GCV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερο θα ήταν να μιλάτε με πραγματικά στοιχεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pantos o gios tou den exei diksei kanena politko deigma kai politi oksiderkia.
    apla o mpampas tou thelei na ton balei kai auton sto kolpo tis oikogeneiakis politikis taktopoihsis kai na brei kamia kali thesoula...!

    kai ta leo auta en gnosi san melos tis neolaias kai proin grammateas tis pasp sto panepistimeio mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως θέλεται το κράτος να δώσει συντάξεις στους γιους των βουλευτών ώστε να μην αναγκάζονται να δουλεύουν; Αντί να λέμε μπράβο που το παιδί βρήκε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και δεν προσπάθησε να γίνει κοιφήνας στο Δημόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ton prow8ei o mpampas tou gia grammatea kai kala enwtiko ton mikro diamantidi einai kara-tsekarismeno gia na faei ton triantafillo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai kala. o trianatfillos ti douleia ehei re paidia. o triantafrillos ehei pethanei politika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala re den ntrepeste afou o idios o kefalogiannis ta mazepse stin vouli. Sikofantes tou kerata. Sas eftaixe to paidi epeidi doulevei kai den koproskilaei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορίες μέσου αναγνώστη του blog

    1. Αν όπως λένε έκλεισαν οι πόρτες του επιπέδου που φέρεται ότι εγκλωβίστηκαν οι αγνοούμενοι, τότε μπορεί να γίνει από δύτη (παρεμπιπτόντως γιατί έδιωξαν τον Θωκταρίδη ?)έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο.

    2. Πως είναι δυνατόν η "Γαλλίδα" να έφυγε με τιμαλφή από την χώρα? 'Η τα "έσωσε" απο το ναυάγιο (γεγονός που παραπέμπει σε άλλες σκέψεις) ή της τα έδωσε κάποιος μετά. Σε κάθε περίπτωση οι τελωνειακές αρχές τί λένε?. Ειδικά στα αεροδρόμια σε περίπτωση μεταφοράς ρολογιών , κοσμημάτων κλπ. γίνεται έλεγχος και διαστάυρωση στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομιζω οτι το ποστ πρεπει να διαγραφει.
    Στερειται λογικης.

    Και δεν καταλαβα δηλαδη ,ο γυιος του βουλευτη αμα εχει ειδικευση στην Ναυτιλια ,η chartering,η δικηγορος δεν μπορει να δουλεψει??????

    Αν θελετε να πειτε οτι βοηθησε και ο πατερας και αυτο στερειται λογικης...

    Ακομα και αν βοηθησε μονο ο πατερας παλι το ποστ ειναι καταπτυστο.

    Σβηστε το ρε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α, το πουλάκι μου!!! Λαμογιάκι και αυτό? Δεν μου κάνει εντύπωση πως πέρασε σε σταυρούς για την εκλογή Εθνικής Αντιπροσωπίας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον ομαδάρχη του Τριαντάφυλλο!! Άλλο λαμόγιο και αυτό!!! Άντε γειά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά κάνετε και το γράψατε. Στη Δύση ο υπεύθυνος Ναυτιλίας του Θασόκ θα είχε παραιτηθεί. Αυτονόητα πράγματα. Παρατηρώ κοινό ύφος και γραφή στα απαντητικά σχόλια και καταλαβαίνω πως το Θασόκ έχει συγκροτήσει μηχανισμό απαντήσεων. Η ΝΔ και το ΘΑ-ΣΟΚ στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα, είναι κόμματα μωροφιλόδοξων αρπακτικών πολιτικών ανθρωπαρίων που κοιτάνε τη μάσα και την προσωπική προβολή. Η μόνη διαφορά είναι πως ο Γιώργος είναι βραδύνους και άναρθρος ομιλητής ενώ ο Κώστας ξέρει να μιλάει χωρίς βέβαια να λέει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. siga re megale timiti ton panton, siga kai esi mallon arxilamogio fainesai tou kke omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to site sas to eixa gia sovaro. epeidi tigxanei na gnorizo to dimitri diamantidi, einai apo ta pleon sovara kai ithika prosopika sti neolaia pasok, einai ntropi na grafontai auta kai i laspi exei kapoia oria. to gegonos oti o kefalogiannis apologithike sto telos den sas leei tipota. NTROPI KAI AISXOS GIA MIA AKOMI FORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιοι ειναι οι "ευνοητοι λογοι" που ο Παπουτσης ειναι κρυμμενος; Δεν εχω καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ευνόητοι λόγοι αφελή (;) είναι πως έχει τη φωλιά του λερωμένη ως Υπ.Ναυτιλίας και δεν τον παίρνει να σκούξει κατά των γαλαζοπράσινων εφοπλιστών. Γκέγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πεστα ρε πρωην ΠΛΟΙΑΡΧΕ Α'
    και νυν ΜΑΛΑΚΑ Α' Τζων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 5:10, που είσαι και ο 5:12 και πολλοί ακόμα αφού γράφεις με το ίδιο ύφος (είμαι φιλόλογος) και τους ίδιους λατινικούς χαρακτήρες, δεν είμαι ΚΚΕ. Είμαι ΣΥΝ και θεωρώ τον απερίγραπτο πανηλίθιο αρχηγό σου για τα πανυγήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέστα φιλόλογε, ο Γιώργος είναι για το τσίρκο να κάνει το νούμερο του μπουμπούνα γκαφατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5.47, filologos den ksero an eisai, pantos stokos eisai sigoura. a kai den eimai o 5.10, 5.12 h o 007. ektos ki an to grafiko sou daimonio exei allh apopsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως ο Διαμαντίδης, στην Επιτροπή της Βουλής που ήταν καλεσμένος ο Κεφαλογιάννης τον λιάνισε. Μήπως γι' αυτό "θυμηθήκατε" ότι ο γιος του δουλεύει στον Τσάκο; Άξιος πάντως ο μισθός -μόνοι σας το είπατε ότι δεν δημοσιεύετε ισολογισμούς, άρα υποθέτω ότι κάπως πρέπει να ζήσετε. It's a dirty job, but someone has to do it...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ...

    ΜΟΛΙΣ ΕΤΕΘΗ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ (ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ - ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ), ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

    ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ; ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΟΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΕΣΗΣ: ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΑΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5:47
    O dikos sou den einai stokos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρόκληση προς τους υπεύθυνους του blog: Ερευνήστε τώρα έναν-έναν τους γιούς όλων των βουλευτών (και ΚΚΕ-ΣΥΝ) που δουλεύουνε. Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και που θα κρυφτούνε κάποιοι...αντικειμενικοί-κατά του δικομματισμού...:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά αυτά τα βλήματα στη Χαριλάου Τρικούπη όλο ξεφωνημένες αδερφές στέλνουν εδω μέσα για προβοκάτσια.

    Είχαμε τη χαρά και την τιμή να γαμίσουμε κατά σειρά εμφανίσεως το babis (master κλακαδόρος-χειροκροτητής του φιλέλληνα Μινέϊκο-Τσαντ, grand master στο τσιμπούκι & κορυφαία του χοροδράματος "Ο αλλοδαπός Τουρίστας που αγάπησε την Ελλάδα σαν Έλληνας"), το ΚΟΓΙΟΤ (κτηνοβασία-μαζοχισμός, του αρέσει και το ξύλο ταυτόχρονα), ο ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ-Γλύφω Αρχίδια (πολύ μονότονος μαλάκας) και χτές μας επισκέφθηκε το πουλέν του Κουνήματος, το Πουσ-τρολλ, το Λαζο-Τύρι που του αρέσει το "τραινάκι".

    Όλα αυτά τα τρελλά αγόρια λατρεύουν την τσαπού, γιαυτό επανακάμπτουν με κάθε ευκαιρία.

    Μη τους χαλάτε χατήρι. Ξεπατώστε τα. Είναι διασκεδαστικοί αν μη τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8.36 natos ki allos saltibagos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mas douleyoun xronia!
    kai kanenas apo mas den kanei tipota!
    exoume mprosta mas th mafia kai ka8e 4 xronia pame kai pshfizoume stis arxairesies tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8:36 μμ

    --
    Εντρεπομαι μονο αυτο λεω.
    Καταλαβαινετε φιλοι ποιοι ειναι αυτοι που δεν θελουν το Πασοκ και βριζουν τον αξιο ηγετη μας Γ.Α.Παπανδρεου.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 8:36 megale gamia upoklinomaste oloi sti gamosini sou!
    apo to polu gamisi mavrises! (kai ta grammata sto blog...) e re vlima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:36 mipws (lew mipws) otan isoun mikros, anti sou vazane kanena daxtilaki, taxa gia na se eksetasoune kai sou emeine sinitheio? Den einai tipota. yparxoune polloi me paidika travmata.toys vgainoun omws otan megalwsoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε γαμωτο ειχα προτεινει ενα γκαλλοπ εδω,σχετικα με το IQ (νοημοσυνη) των γυφτοπασοκων.

    Τιποτα δεν ειδα ακομα.

    Καλα οχι οτι εμεις εχουμε καμμια αμφιβολια περι του αποτελεσματος,να μην λεμε ο,τι θεμε.

    Η "συμμετοχικη" (μπλιαχ) πλειοψηφια
    δεν πρεπει να ξεπερναει το 1,5 σε μια κλιμακα 0-10 .
    (αντε λεμε και 2 ,με πασαν επιφυλαξη,ομως).

    Αμφιβαλλει τις?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οκ τζων. Το καλάμι μόνο, αστο στην είσοδο την επόμενη φορά. ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ακόμη να μπείτε στο νόημα αγαπητά εξαρτήματα της μηχανής τους... Εδώ και καμιά εικοσιπενταριά χρόνια, όταν άρχισαν να ξεφτίζουν οι ιδέες που αναπτύχθηκαν στη χουντική 7 ετία και έφεραν μια αλλαγή στην κοινωνία και στην πολιτική (αναγκαστικά βέβαια μέσα από ένα γενικότερο ρεύμα εκδημοκρατισμού στην Ευρώπη...) άρχισε στην Ελλάδα να δημιουργείται μιά νέα άρχουσα τάξη, που δεν αποτελούνταν αποκλειστικά από πλούσιους ή αριστοκράτες, όπως παλιά... Ούτε είχε ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά μόνο οικονομικά κριτήρια και δεσμούς. Μπήκαν στο παιχνίδι οι νεοφιλελεύθεροι -δήθεν μεταλλαγμένοι- παλιοί δεξιοί και οι ψευδο-σοσιαλιστές... Κι όλοι σφιχταγκαλιάστηκαν σταδιακά με την οικονομική ολιγαρχία, που έγινε κυριολεκτικά ασύδοτη και άπληστη, θυμίζοντας εποχές Λαυρεωτικών... Αν γνωρίζετε... Γιατί λοιπόν να μη βάλουν τα παιδιά τους ή συγγενείς τους να δουελύουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες οι βουλευτές ή να μην κάνουν μπίζνες κατ' εντολήν τα στελέχη των κομμάτων που είναι στο στενό κύκλο της πολιτικής ηγεσίας; Ψάχνετε ακόμη για δεοντολογίες, ήθος και ηθική; Μας τέλειωσαν ανεπιστρεπτί...
    Φυσικά πρέπει να υπερασπίζονται τα πάντα ως τίμια, σωστά, διαφανή κ.λπ. Με τον τρόπο όμως που αλληλοκατηγορούνται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τόσα χρόνια κι απ' το γεγονός ότι εμφανίζονται τα ίδια φαινόμενα σ' ένα κράτος μπουρδέλο δεν σας προκαλεί κατάπληξη; Τί θέλετε λοιπόν τα σχόλια ο έναςεναντίον του άλλου; Το 99% από εσάς και να ζητήσει ή να αποβλέπει κάτι από το κόμμα που είναι στην εξουσία αρχίδια θα πάρει!!!
    Α, μη νομίζετε ότι κάνω προπαγάνδα υπέρ ΛΑΟΣ, ΣΥΝ ή ΚΚΕ... Τρίχες κατσαρές είναι κι αυτοί στην ουσία και όλο ψάχνονται με τις φράξιες, τις τάσεις, τις διαστάσεις και τις... ανατάσεις, χωρίς να παράγουν ούτε πολιτική ούτε σοβαρές ρεαλιστικές ιδέες... Απλώς δεν τους χρεώνω το βάρος της κατάπτωσης και του ξεπεσμού του κράτους και της κοινωνίας, όπως το βιώνουμε... Αν δεν νιώσουν σοκ και δέος από τους πολίτες όλα τα κόμματα κι όλοι οι αποκαλούμενοι πολιτικοί (πολλοί είναι νούμερα, για σφαλιάρες...)δεν θα αλλάξουν, δεν θα μπουν άλλοι με διαφορετική νοοτροπία, καθώς έχουν εξασφαλισμένη την ίδια ηλίθια πελατεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΒΑΒΙς ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ
    ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΒΥΤΙΟ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Σ'ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ Ο ΤΖΩΝΥ
    ΚΑΙ Σ'ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ.
    ΒΑΛΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΑΣΕΙ.

    ΚΕΦΑΛΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ....

    ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ Ο babis...

    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΧΙΔΙ ΜΕ BOLD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. BOLD 'Η MH Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΣΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. to post exei ksefigei gia logous sostis enimerosis kai gonimou dialogou sto blog nomizo tha prepei na diagrafei

    poster 3.25μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά αυτό το παιδί δεν ήταν που είχε πάρει και μεταγραφή από περιφερειακό πανεπιστήμιο στο οποίο μπαίνεις με 12 Μ.Ο. στο Πανεπιστήμιο του Πειραια που θέλει 17 Μ.Ο. και μάλιστα σε εντελώς άλλου αντικειμένου σχολή;Τι μου λέτε τώρα για δεοντολογία και ηθική από τους Πασόκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 11:28 μμ

    --
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.
    Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΗ/ΑΠΟΠΕΜΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΥΙΟ ΤΟΥ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 73 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΞΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΣΥΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ξεφτιλοπρασινα ανδρεικελα παρετηθειτε...ανεργοι ναυτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1.41 Ανώνυμε, μάθε πρώτα τη γλώσσα σου.

    Οι βρωμόγλωσσοι, τα κεφάλια μέσα!

    Για το θέμα: έμαθα πως ο νέος παίρνει ειδικότητα και δουλέυει αμισθί; Δεν ξέρω, αλλά και όπως να δουλεύει, αφού εκεί είναι ηειδικότητά του, πού θα πήγαινε να δουλέψει; σε
    βάρκα καλαφάτης;
    Σοβαρευτείτε.

    yamama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτά που κάνουν οι νεοδημοκράτες είναι πταίσματα.

    Οσοι δε παρανομούν οδηγούνται στην δικαιοσύνη.

    Να μας πουν τα πασόκια πόσα αρπακτικά οδήγησαν στο δικαστήριο...


    Μαθητευόμενοι γκεμπελίσκοι ενωθείτε.

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *