GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εφιάλτες, το μαγαζί και τα ...παντελόνια

Μπάχαλο το ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο της Νεολαίας του Δυσαρεστημένοι πολύ είναι στην Χαριλάου Τρικούπη για την εικόνα και το μπάχαλο που επικρά...

Μπάχαλο το ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο της Νεολαίας του

Δυσαρεστημένοι πολύ είναι στην Χαριλάου Τρικούπη για την εικόνα και το μπάχαλο που επικράτησε στο ιδρυτικό συνέδριο της νέας Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.
Οι εντυπώσεις ήταν αρνητικές την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλα ζόρια. Τα εσωκομματικά βέλη στρέφονται κατά του Κ. Σκανδαλίδη που είχε την ευθύνη.
Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά συνθήματα που ...αντάλλασσαν οι αντιμαχόμενες πτέρυγες του συνεδρίου:
-"Ανδρέα, ζεις και σπέρνεις εφιάλτες
σε εκσυγχρονιστές και νεοδημοκράτες", φώναζαν οι "ανδρεοπαπανδρεϊκοί"
-"Ολοι μαζί,
της Τόνιας μαγαζί" ειρωνεύονταν οι "εκσυγχρονιστές"
-"Νάτη η Τόνια,
με άντρα παντελόνια" φώναζαν οι αντιηγετικοί την ώρα που μιλούσε ο Κ. Σκανδαλίδης.

49 σχόλια

  1. Έτσι άρχισε, έτσι συνεχζίστηκε και έτσι τελείωσε το Συνέδριο!
    "Όμορφος κόσμος , ηθικός, αγγελικά πλασμένος".
    Και η είδηση εδώ τελειώνει!
    Και ο συντάχτης της έμπλεως ευθύνης "κοιμάται κι ονειριάζεται, βλέπει ότι αρραβωνιάζεται!"!
    Η κακομοιριά σ' όλο της το μεγαλείο!
    Αυτά τα ακούσαμε. Τα είπανε τόσες φορές που τα μάθαμε απέξω!
    Μέσα τι έγινε;
    Τίποτα δεν συζητήθηκε;
    Τίποτα δεν αποφασίστηκε;
    Φώναξαν κάποιοι αποδώ και κάποιοι ανταπάντησαν αποκεί;
    Και μετά Φύγανε;
    Πήρανε ρόπαλα και σκοτωθήκανε;
    Θύματα;
    Κρίμα!
    Κρίμα για τα κανάλια!
    Γι αυτό δεν ακούστηκε τίποτα!
    Τα κανάλια "αίμα και σπέρμα" και ξερό ψωμί!
    Μέγας ο μισθός τους: ο ηθικός εννοώ, γιατί ο δραχμικός(ευρωτικός) είναι αντιστρόφως ανάλογος και εύγε στους επιχειρηματίες και στους τηλεθεατές!

    Yannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κανάλια είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ για να τα κρατά σε ομηρεία και να τα εκβιάζει ώστε να το προωθούν. Τώρα τα πήρε η ΝΔ και τα εκβιάζει αυτή για να προωθούν αυτήν. Οι καπιταληστές των καναλιών πάλι πηγαίνουν όπου υπάρχει χρήμα και υποστηρίζονται τα συμφεροντά τους και αυτό το κάνουν εξ ίσου καλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άρα όποιος είναι επάνω αυτόν και χαϊδεύουν χωρίς να πετάνε και τον άλλον διότι υπάρχει διαδοχή. Οι δημοσιογράφοι παίζουν το βιολί των ιδιοκτητών. Τώρα γιατί κλέγονται οι ΠΑΣΟΚοι ενώ έκαναν τα ίδια πριν; Ίδιο κόμμα είναι ΠΑΣΟΚ -ΝΔ με άλλους αρχηγούς. Για το αρχηγιλίκη μαλώνουν και όχι για αρχές αφού είναι το ίδιο κόμμα της Νέας Τάξης. Τώρα πρέπει να ψηφίσει ο λαός άλλο κόμμα, για ανυψωθούν τα ιδανικά των Ελλήνων. Τώρα ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προσπάθεια του Σκανδαλίδη ήταν να μην περάσει ψήφισμα κατά των idiotικών πανεπιστημόιων που βγάζουν φυντάνια όπως ο ΓΑΠ. Απέτυχε. Το μοναδικό στην ιστορία των συνεδρίων είναι πως δεν εκλέχτηκε γραμματέας για να προλάβει η παρέα του ΓΑΠ να κάνει εξαγορές και μαγειρέματα και να βγάλει κάποιον γιάπι. Αυτός ο ασήμαντος ΓΑΠ θα το διαλύσει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάλαβα γιατί όλη η φασαρία με την "επανίδρυση" της νεολαίας. Αφού και έτσι και αλλιώς οι νεωτεριστικές θέσεις του Γιώργου δεν μπορούν να περάσουν, προς τι η όλη φιλολογία και η διακοπή λειτουργίας της; Πράγματι είναι δημοκρατικό και "υπερβατικό" να μην συμφωνεί η νεολαία σου μαζί σου, αλλά...
    Αν δεν μπορείς να πείσεις τους νέους σου, έστω πλειοψηφικά, τότε πώς θα πείσεις την κοινωνία; Πώς θέλεις να κάνεις μεταρρυθμίσεις και αλλαγές όταν ούτε τη νεολαία σου δεν μπορείς να μεταρρυθμίσεις; Ο Γιώργος βασανίζεται μέσα σε ένα σακάκι που κάθε στιγμή του φαίνεται άβολο. Δεν παίρνει τις ανάλογες πρωτοβουλίες επιβολής και ο καιρός περνάει δυστυχώς εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να αναπαράγετε τα ανούσια δήθεν κουτσομπολιά "πολιτικών κύκλων", θα πρότεινα να ψάξετε στο internet τί γράφτηκε από ανθρώπους που παρακολούθησαν το συνέδρειο. Όντως αυτά που λέτε έγιναν, αλλά έγιναν και άλλα.

    Δείτε http://panoaristera.blogspot.com/ και http://rec-on.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι ειναι τα Πασοκακια.
    Γι'αυτο πρεπει να τα "σκοτωνεις"
    οταν ειναι μικρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ - ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ - ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΤΡΙΒΛΑΚΑΣ BABIS ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιές είναι οι νεωτεριστικές ιδέες του ΓΑΠ που δεν μπορούν να περάσουν; Τα προσκυνήματα στους παπάδες και στις άγιες εικόνες; Η επιστροφή στον μεσαίωνα της ιδιωτικής εκπαίδευσης για λίγους; Η επιστροφή στην ανασφάλιστη εργασία; Μόνο τα ελεύθερα χασίσια (θα φούμαρε ο δικός σας στηις ΗΠΑ
    έ;) θα μπορούσε να χαρακτηριστει νεωτεριστικό αλλά θέλει πολύ κουβέντα και δεν τολμάει να το θέσει. Θα μας τρελλάνει το χαζοχαρούμενο κλαμπάκι των φαν ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poio mpaxalo??? H Neolaia antedrase swsta stin prospatheia tou Skandalidi na perasei sto katastatiko arthro gia mi Kratika panepistimia....auto itan mia "Epanastasi" gia tous NEolaious tou Pasok.... ektos mias mikris meridas tis vasis pou auto-apokalounte "eksygxronistes".
    To simantiko einai oti to OXI stin igesia tou PASOK itan BRONTERO !!!
    To asximo itan oti to ypoloipo katastatiko den psifistike opws eprepe (arthro-arthro diladi) kai o Skandalidis trapike se "atakti fygi" .
    H antidrasi pantws twn newn itan SWSTI kai ANAMENOMENI ........
    ...auto to gegonos itan i apodeiksi pws EPITELOUS ....kati allazei sto PASOK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 8.42 σχόλιο είναι δικό μου. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστούν οι πολιτικές θέσεις του νέου ΠΑΣΟΚ. Να ακουστούν από τα ΜΜΕ, από τους φιλικούς με το ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφους και βέβαια από τον ίδιο και τα σχελέχη του. Εγώ θα τον συμβούλευα να μην επαναπαυθεί στην σκανδαλολογία, η οποία λειτουργεί σαν "σκουπιδοφάγος" και πρέπει συνέχεια να τον τροφοδοτείς για να δουλεύει χωρίς να βουλώσει. Η σκανδαλολογία που εντέχνως προσπαθούν οι καναλάρχες και μεγαλοεκδότες να μεταφέρουν τη συζήτηση σε κάθε κόμμα που βρίσκεται στην αντιπολίτευση, γίνεται αφενώς για να μην ακούγονται οι πολιτικές θέσεις του κόμματος, αφετέρου για να γίνουν απαραίτητοι και ...χρήσιμοι. Όταν δε το κόμμα τους εκλεγεί, ζητούν κομμάτι από τα επινίκια και τα λάφυρα του αντιπάλου για ίδιον όφελος. Είναι δικαιολογημένο γιατί μετά θα σου πει: "..εγώ σε έβγαλα (Γιώργο, Κώστα κλπ). Αν δεν αγωνιζόμουν εγώ..., τα θυμάσαι τα γκάλοπ και που ήσουνα τότε;". Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και η καλύτερη πολιτική να στηρίζεσαι από το τι θα βγάλει για τον αντίπαλο ένα μέσο, ειδικά αν θέλεις, όπως ο Γιώργος διατείνεται, να είσαι μακριά από διαπλοκές και εξαρτήσεις.
    Θυμηθείτε ότι και τον Κώστα ήθελαν να τον φέρουν το 2004 στη θέση του "καθαριστή" της "βρωμιάς", όπως το 1989 τον Μητσοτάκη. Ο Κώστας το 2004 είπε όμως τη φράση: "Εγώ δεν κυνηγάω μάγισσες" και πήγε το παιχνίδι στην πολιτική, στις προτάσεις και στις δεσμεύσεις στον πολίτη, ξεφεύγοντας από τις παγίδες της εύκολης εκλογής "σκανδαλολογώντας" και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λυπάμαι γιατί διαστρεβλώνετε το νόημα του συνεδρίου , συνθήματα μπορεί να ακούστηκαν, και ομως δεν ακούστηκε τίποτα εναντίον του Σκανδαλίδη , μπορεί ορισμένα εξ αυτών να ήταν απαράδεκτα...αλλά και διάλογος έγινε για την γενιά των 700 ευρώ και διάλογος έγινε για την Θητεία και διάλογος έγινε για το Δημόσιο Πανεπίστημιο.Το μόνο σύνθημα που ίσως έπρεπε να ακουστεί δυνατά είναι το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον τελευταίο. Δεν ήταν το σύνθημα κατά του Σκανδαλίδη αλλά για κάποιον υποψήφιο γραμματέα.
    Το θέμα είναι ότι το σώμα του συνεδρίου-εκλεγμένο από 90000 κόσμο-μίλησε με την ψήφο του και εξέλεξε τους 120 αντιπροσώπους του οι οποίοι πρέπει να εκλέξουν με τη σειρά τους τον γραμματέα. Οι όποιες φήμες περί επιβολής από τον Παπανδρέου και αριστείνδειν μελών στο Εθνικό Συμβούλιου από Νομαρχιακά και Δημοτικά Συμβούλια, μη κυβερνητικές οργανώσεις κλπ - αν ευσταθούν - αποτελούν ωμή παρέμβαση στις δημοκρατικές διαδικασίες και θυμίζουν άλλες εποχές...Αυτό πρέπει να το έχει στο μυαλό του ο Πρόεδρος, ο οποίος δεν πιστεύω να θέλει να αμαυρώσει το δημοκρατικό προφίλ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.37 Να δω Μ.Κ.Ο. να εκπροσωπείται στη νεολαία ΠΑΣΟΚ και τι στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χίλιες φόρες οι νέοι που ρίχνουνε στο ξύλο , παρά τα κομματοσκυλλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , οι αυριανοί δημόσιοι υπάλληλοι , οι λουφατζιδες του στρατού , μόνο εμετό και μου φέρνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ. ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του σταρχιδισμου ξεκινησε απο το σκατοπασοκ. ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΠ'ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΑΠ'ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕ ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re malakes posoi apo esas pou ta grafete ayta isastan ekei???
    posoi apo esas diavasan ta politika suberasmata kai to katastatiko pou psifistike ?????
    krinete ena synedrio apo merika synthimata pou sto katw katw eixan tin morfi xavale??????
    giati re zwa den grafete pws i neolaia pasok ekane to swsto otan o skandalidis pige na perasei tin grammi twn mi kratikwn panepistimiwn???? giati den grafete pws o idios o ΓΑΠ molis emathe to savvato to vrady tin malakia pou ekane o skandalidis tou eipe na stamatisei na kanei malakies kai na afisei to synedrio na apofasisei symfwna me to ti pisteyoun oi synedroi gia to a16????
    giati den grafete gia ta trapezia dialogou pou stithikan kai gia to ti kouventiastike ekei????
    giati den grafete pws to oti den evgale to synedrio grammatea itan koini enwtiki apofasi olwn twn
    omadwn etsi wste i neolaia pasok na leitourgisei kai na vgalei politika apotelesmata kai suberasmata kai na min analwthei to synedrio se kareklomaxies???
    giati den grafete pws ta atoma pou dimiouyrgousan ta baxala sta synedria Neolaias pasok tin kyriaki katapsifistikan stis ekloges tou ethnikou symvoulioy??? giatyi den grafete pws i pasp pleon einai aneksartiti apoi tin neolaia?????
    kserete giati den ta grafete ola ayta? giati o typos pou steilate i itan stin ekthesi pou ginotan dipla i pige na dei to filiko tou olympiakou paradipla......


    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ... ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MATHETE RE VODIA PIOS VGIKE PRWTOS SE STAYROUS, MATHETE OTI DEN EXEI SXESI ME TIN MEXRI TWRA SAPILA, MATHETE TI ERGO AFISE SAN GRAMMATEAS PASP, MATHETE PWS SEVASTIKE TOUS SYNYPOPSIFIOUS TOU,PARTE RE ZWA kai diavaste tis omilies twn triwn ypotithete omadarxwn kai deite ti eipe o prwtos se stayrous kai tah deite pws i NEOLAIA PASOK pleon allakse kai proxwra brosta gia tous neous tin ellada kai tin koinwniki dikaiosyni....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.27 eisai kakentrehis..kala pou vgike o vaggelis o gklakas kai tha mas sosei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ (ΕΘΝΙΚΟ)ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.35. Αφού βγάλαμε τα μάτια μας να διαβάσουμε αυτά τα απολύτως ενημερωτικά και κατατοπιστικά αλλά γραμμένα με greeklish, μας πέταξες και το σύνθημα ελληνικά για να το εμπεδώσουμε. Είναι βέβαια ευχάριστο που γύρισαν οι πασπίτες με τα greeklish στο blog, αλλά βρε παιδιά ποιά ανεξαρτησία της ΠΑΣΠ. Θα μετέχει με 30 μέλη (στα 150) στο Συμβούλιο, γιατί να μετέχει αφού είναι ανεξάρτητη; Μήπως έχει και μειωμένη παρουσία από πριν; Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω. Συνέδριο και η ΔΑΠ έχει κάνει αλλά όριο στην εκπροσώπησή της σε συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν είχε ποτέ. Πρέπει παρά ταύτα να σας συγχαρώ για την επιμονή στις ιδέες σας αν και δεν συμφωνώ μαζί σας. Αυτό είναι πράγματι υγεία στη νεολαία και μιλάω σοβαρά. Να δώσετε τον αγώνα σας (και) μέσα από αυτό το μπλογκ. Σας είχαμε χάσει τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΡΙΒΩΣ-ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ-ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύντροφοι,

    θα τοποθετηθώ αφού βγεί και δώσει γραμμή ο σύντροφος κλακαδόρος-χειροκροτητής-μυαλοφυγόδικος babis ο μόνος πιο αστείος οπαδός του Κινήματος από εμένα. Δε λέω Έλληνας γιατί εγώ απλά αγαπάω την Ελλάδα σαν Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. aftos o stefanou dem einai pou poulise kai ton prasino antiprtanh tou aristoteleiou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΗΜΙΤΗ ζεις εσύ μας οδηγείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. sas gamise o stefanoy skatoarxidakia kai ponaei re moynia to kolaraki sas.perimenate na ton piei kai sas gamise to kolaraki skatoeksixronistakia toy kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Vre baglama, goustareis apo to kiriakatiko kseskisma akoma? Min anisixeis-akolouthoun polla akomi se olous tous tomeis. Gia rota kai to filaraki sou ton Stefanou pou psiliazetai ti ton perimenei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΟΣΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. βασιλης 1.50 οι ΠΑΣΠΙΤΕΣ ποτε δεν σταματησαν να γραφουν σαυτο το blog οσο για την αυτονομηση δεν την ζηταγαμε για να μην εχουμε καθολου συμμετοχη στην Νεολαια αλλα για να μην ειμαστε μαγαζακι της Νεολαιας.
    Η κατασταση που επικρατουσε μεχρι χθες εκανε κακο και στην ΠΑΣΠ και στην Νεολαια πλεον εχουν και οι δυο οργανωσεις διακριτους ρολους αλλα και συνεργασια στα κοινα τους θεματα (γιαυτο και οι 30 θεσεις)
    τέλος πάντων ο αγώνας τώρα ξεκινά για την Νεολαία (αν και σπουδάζω ακόμα δεν θεωρώ τον εαυατο μου πασπιτη πλέον λόγω μεγάλου έτους)
    Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά ήρθε η ώρα να ανοιχτεί η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία χωρίς πλέον να είναι το σχολείο καρεκλακιδων δημοσιών υπαλλήλων και αυτο θα το πετυχουμε για να αλλάξουμε την σαπίλα(οποιουδήποτε χρώματος) της πολιτικής ζωης
    (Μακαρι ο Ανδρουλακης να γινει γραμματεας το αξιζει και εχει να δωσει πολλα και αυτος και τα υπολοιπα παιδια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ηρεμια......
    Ψυχραιμια παιδια...
    Αστε τα παιδια να εκτονωνονται.Παιδια ειναι.Εχουν καιρο να ισσοροπησουν.Ψαχνονται και αυτα.
    Αλιμονο αν η νεολαια ειναι στοιχισμενη πληρως πισω απο το κομμα.Η νεολαια πρεπει ναχει τη δικη της ζωντανια και τη δικη της γραμμη.
    Το ΠΑΣΟΚ ειναι παντα πρωτοπορο.Δεν θελει μια νεολαια μουχλιασμενη και πληρως στοιχισμενη στους διαφορους.Αρκετα με αυτο το θεμα.Οι νεοι που εχουν δικη τους αποψη θα πανε μπροστα και οχι τα παπαγαλακια των διαφορων.Ο ΓΑΠ το εγγυαται αυτο
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. H Neolaia antedrase swsta stin prospatheia tou Skandalidi na perasei sto katastatiko arthro gia mi Kratika panepistimia....auto itan mia "Epanastasi" gia tous NEolaious tou Pasok.... Ο Σκανδαλίδης είναι το αγαπητό τέκνο των μασόνων της Νέας Τάξης. Αυτόν έβαλαν να περιπλανήσουν τους Νεολαίους ώστε να ψηφιστεί το άρθρο όπως θέλει η Νέα Τάξη. Αν έβαζαν το ΓΑΠ θα ήταν καμμένο χαρτί. Τώρα καμένο χαρτί είναι ο Σκανδαλίδης (εξηγήται "Ξεδιάντροπος" στα αρχαία). Όσο για τις ΜΚΟ αυτές έγιναν από την Νέα Τάξη και αυτές θα βοηθούσαν, αν ήταν στην Νεολαία, να διαφοροποιηθεί προς την δική της κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΛΑΒΕΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΛΕΒΙΕΣ, ΛΕΜΕΣ, ΛΑΚΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ (babis) ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΝΑΙ)ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ (Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ)...

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΣΥ babis ΤΡΙΒΛΑΚΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ "ΟΛΑ ΚΑΛΑ"???


    MA TOΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ KAI YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλά ρε μαλάκες, δήθεν ξύπνιοι και πολιτικοποιημένοι... Πιστεύετε δηλαδή ότι ξαφνικά έπιασε πόνος το ΠΑΣΟΚ να επανιδρύσει καμιά νεολαία με βάσει ουσιαστική πολιτική και αρχές ή να τη διαπαιδαγωγήσει πολιτικά; Πιστεύετε ρε αστείοι αναλυτές ότι θέλει να αφουγκραστεί τι πιστεύει και τι σκέπεται η νεολαία, δηλαδή τα παιδιά του απλού κοσμάη; Ξυπνήστε γιατί ξημερώνει!
    Νέα γενιά αφισοκολλητών ψάχνουν, νέα "στελέχη" για τα εκλογικά κέντρα και τη διανομή προεκλογικού υλικού αναζητούν! Μην πω κιόλας ότι ήθελαν νά 'χουν μια πρώτη γευση για το πως είναι και λειτουργούν οι σύνδεσμοι οπαδών -χουλιγκάνων!
    Σιγά ρε μάγκες, χορτάσαμε προβληματισμό, πολιτικοποίηση κι άλλα τέτοια διασκεδαστικά που λέει ο Σκανδαλίδης, που καμιά δεκαριά χρόνια μετά, πάλι την... μαγκιά πρόβαλε σαν προσόν και βήμα εμπρόσς για τη νεολαία!
    Θα ρωτήσετε, καλά ρε εσύ τα κατάλαβες, τα παιδιά δεν το καταλαβαίνουν το παραμύθι; Κι αν το καταλαβαίνουν τι να κάνουν... Προβλήματα έχουν, ανασφάλεια και βλέπουν -και λόγω ηλικίας- αδιέξοδα. Εμαθαν και στην μειωμένη προσπάθεια, οπότε φυσιολογικά καταλήγουν στις κομματκές νεολαίες μήπως βρουν καμιά δουλίτσα ή κάποιο σπρώξιμο... Φυσικά οι εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων και τα κανάλια τους δεν μπαίνουν στον κόπο να πουν αν ειπώθηκε κάτι νέο και ουσιαστκό στο συνέδριο, αν ακούστηκε κάποια συγκροτημένη φωνή κ.α. Μερικά συνθήματα έδειξαν, δυο τρείς που έλεγαν το ποίημα στα γνωστα πολιτικάντικα στερεότυπα και πάπαλα...
    Επαναλαμβάνω... Ξυπνάτε καμιά φορά, βάλτε και όσο μυαλό έχετε να δουλεύει κι όχι να σπέρνει μαλακίες και βρισιές λες και μπορείτε να γαμ.... τους δεξιούς ή τους Πασόκους ή τους αριστερούς έτσι... Ουστ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12,40 stohastis ante geia re karagiozi pou tha mas miliseis gia tin Neolaia PASOK ante apo dw re ......
    ante na kaneis kana stohasmo stin toualeta eseis re eiste pou stirizete to systima me tin dithen koultoura tou mi politikopoiimenou den sas kanoume tin xari re ypnotismenoi!!!
    erxete i aNAtRoPI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα δεχόμουνα την όποια θέση, αλλά ποτέ τη διαστρέβλωση της ένοιας των λέξεων. Στην πολιτική παίζεται αυτό το παιχνίδι με ολέθρια αποτελέσματα. Δέστε π.χ. τη διαστρέβλωση που έκανε ο "καταλληλότερος" από την αντιπολίτευση, που ήταν, ως και σήμερα: στο στόμα του έχασαν την έννοιά τους οι λέξεις "κάθαρση" "σεμνότητα" "ταπεινότητα" και άλλες που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέουμε σήμερα: ένα κατάντημα της κυβέρνησης, που στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας δεν υπάρχει. Πίστευα μέχρι τώρα πως η κυβέρνηση του Κωλέττη ήταν η χειρότερη της ιστορίας της χώρας μας. Τώρα βλέπω μετά λύπης μου να βιώνουμε μια κυβέρνηση που θα αποτελεί για το μέλλον σημείο αναφοράς προς αποφυγή! Εκεί μας κατάληξε η διαστρέβλωση των λέξεων, που ο κόσμος πίστεψε πως εκείνος που τις υποστήριζε τις εννοούσε με το πραγματικό περιεχόμενό τους.
    Τώρα και κάτι που εδώ σε μικρογραφία έχει σχέση με τις παραπάνω σκέψεις μου, που ήταν και η αιτία για να αναφερθώ με αυτές; Κάποιος υπογράφει ως"στοχαστής.Αυτό έχει κάνει. Έχει διαστρεβλώσει-εκτός αν αγνοεί- την έννοια του ονόματος που χρησιμοποιεί. Εύχομαι να συμβαίνει το δεύτερο, γιατί το πρώτο είναι αμάρτημα.

    Yannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι Νεολαιοι του ΠΑΣΟΚ αντεδρασαν σωστά ....δεν έπρεπε να αφίσουν τον Σκανδαλιδη να περάσει το επιμαχο αρθρο στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ περι Ιδιωτικων - Μη Κρατικών ....μπραβο τους και μαγκία τους !!!!

    O stohastis σε καποια απο αυτα που λέει έχει δίκιο αλλα στο χερι τους είναι να μην γίνουν απλά μια "κομματική μηχάνη" για αφισοκολλησεις αλλα να καταφέρουν να παράγουν πολιτική και να βγάλουν ...την Ελληνική νεςολαία απο τον ΥΠΝΟ !!!!

    Οσο για τον Ανδρουλάκη δεν ξέρω ...αλλα πληροφορήθηκα πως ο δικός του χώρος δεν αντέδρασε στην προσπάθεια ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ του ΠΑΣΟΚ στα εσωτερικά της Νεολαιας ...και αυτο είναι πολυ άσχημο!!!!


    Οσο για τον Γραμματέα.....έτσι όπως θα γίνει το όργανο .....μάλλον όποιος δεχτεί αυτά που θα του προσ΄φερει το ΠΑΣΟΚ θα βγει ...

    Πάντως αφου κάποιοι πιο πάνω έκλεισαν με σύνθημα...θα κλείσω κ εγς έτσι με ενα σύνθημα που διάβασα σε εφημερίδα και μου φάνηκε πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...αν πραγματοποιηθεί κι όλασ ..

    "ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ !!!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το μεγάλο μπλοκ των σοσιαλιστών ανασυγκοτείται και να τρέμουν οι εκσυγχρονιστές. Γραμματέας δεξιός δε θα εκλεγεί ποτέ στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Αυτός που θέλει την Αννούλα για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από την οποία και πληρώνεται. Θα έρθει η ώρα όμως να ξεπληρώσει το αποτέλεσμα της Κυριακής, τόσο στο τραβέλι την Τόνια, η οποία έχει κάνει κοπρεμί με το Βενιζέλο, όσο και στο Σκανδαλίδη. Και γιατί όλα αυτά? Γιατί η βάση του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο μίλησε όσον αφορά το άρθρο 16. Και ο μόνος που ήταν υπερ της ιδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι ο ομαδάρχης από την Κρήτη. Ο πουλημένος στο σύστημα. Το σύνθημα του συνεδρίου ήταν η ανατροπή. Αλλά ο συγκεκριμένος από τα 28 του θέλει να γίνει πρωταγωνιστής, ξεπουλημένος παράγοντας. Αυτός που στη σχολή του έφερνε στα πάρτυ τηε ΠΑΣΠ πουτάνες για να βγάζει λεφτά μαζί με το μαλακισμένο το Βουδούρη. Τέτοιο γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ θέλει ο Πρόεδρος? Αλλά να είναι σίγουρος ότι οη Νεολαία θα μιλήσει στις επόμενες διαδικασίες μέχρι την εκλογή γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 2.23 ponaei to kolaraki? Giati an ponaei einai eukolo na ksanampei i poutsa tou Androulaki kai meta poios sas sozei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ante geia androylaki pare to magazaki soy kai fige makria. androulaki tha TELEIOSEIS POLY SYNTOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ?Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ? ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕ. ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τριαντάφυλλε??? Τί έγινε?? Θα παραιτηθείς ή θα πας να ζητήσεις συγγνώμη από τον Ανδρουλάκη και τον Πανταζή?? Κάτι ακούγεται ότι σε απειλούν να μην περάσεις τα ΤΕΜΠΗ!!! Είναι αλήθεια εκλεκτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. bravo malakes dwste douleia stous dimosiografous na len oti i Neolaia ksanagine bourdelo......
    to apotelesma milise apo mono tou kapoios kerdise kapoios exase afiste na doume pws tha doulepsei twra to pragma kai sto epomeno synedrio tha kanoume tameio kai tha doume an apedwse o androulakis i oxi
    Twra ayta peri deksiwn kai annoulas, arthrou 16 kai loipes malakies i ta leei kapoios pou den kserei kai apla grafei i ta leei kapoios deksios pou thelei na mas dimiourgisei provlima....
    Niko proxwra kai enwse mas olous gia tin anatropi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Swstos o anonymous 1:28 ...etsi exoun ta pragmata...an kai fovamai oti opoios kai an vgei grammateas den tha allaxei tipota ....pali "tsiraki" tou proedrou tha einai ...

    ....auto pou prepei na kratisoume oloi APO AUTO TO SINEDRIO EINAI H stasi toy MEGALITEROU kommatiou tis mazas gia to katastatiko kai tin Anatheorisi tou Arthou 16 ....axizei sigxaritiria se autous pou den afisan to kamma na EMPLAKEI AMESA sto katastatiko tis Neolaias .....polla erwtimatika pantws exw gia tin stasi tou kosmou pou "ypakouse" evlavika ton skandalidi .....


    ....twra gia kapoious geloious pou pio panw "panigirizoun" giati nikise o androulakis i o opoiosdipote allo ...kalitera na kanoun tin autokritiki tous ..kai na doun oti auto itan ena MOUFA kai katholou POLITIKO synedrio ,,,,,me veggalika kai tynpana mesa ston xoro....fantastite oti kapoioi fonazan "PASP.PASp. PASP" ....les kai eimastan se Geniki Sineleusi !!!!!!! ELEOS ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. το συνεδριο ειχε πολιτικο νικητη αυτον που θελει μια αλλη νεολαια μακρια απο λαικισμους!που θελει νεολαια πρωτοπορα των εξελιξεων.Ειναι ο μονος που φοβουνται οι δαπιτες.......γιατι δεν εχει χασει ποτε απο αυτους!τον εζησα ως γραμματεα της πασπ-ξανθης!και γνωριζω το ηθος του και την αγωνιστικοτητα του!ειναι μαχητης δεν ειναι αυλικος!κινειτε παντα στο προσκυνειο.....ειναι φιλος μου και ευχομαι να φτασει ψηλα γιατι δεν διαπραγματευτηκε ποτε το οραμα μας για ισχυρη-προοδευτικη ΠΑΣΠ! με τον ιδιο τροπο λειτουργει και στο τεε! ΝΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βλέπω με δημοκρατικές διαδικασίες να ξαναβάζει λουκέτο στη νεολαία ο γιωργάκης.

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *