GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκάλοπ για την αθλητική βία

Πολύ ενδιαφέροντα και ...απρόσμενα τα αποτελέσματα του γκάλοπ του Press-gr για την αθλητική βία. Για την ευθύνες, την Αστυνομία, τις ομάδε...

Πολύ ενδιαφέροντα και ...απρόσμενα τα αποτελέσματα του γκάλοπ του Press-gr για την αθλητική βία. Για την ευθύνες, την Αστυνομία, τις ομάδες, την κοινωνία... Δείτε τα πατώντας εδώ.

23 σχόλια

  1. Απορω γαμωτο γιατι το Αλφα εχει αυτο το αλλοιθωρο το κακαουνακη σχολιαστη.
    Τι εχει να πει αυτο μουργο?

    Τελος παντων και απο αισθητικης να το δεις,εχει τα χαλια του...
    Κοψτου τις σακκουλες στα ματια ,στο δεξιο ειδικα,και τι εγινε??

    Παλι ενα αλλοιθωρο τζογλιανι θα παραμεινει...

    Δεν ξερω τι σκοπιμοτητα εξυπηρετει να τρωνε στην μαπα αυτο το ξεφτιλισμενο υποκειμενο...

    Καποιος απο το Αλφα θα μπορουσε να μας διαφωτισει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνει απίστευτες γυριστές στον αέρα... καλύτερες κι απο τους περισσότερους βουλευτές του Πασοκ.
    Είναι από τους λίγους που κάνει τόσσο σωστά τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως οι νεολαιοι μας εχουν σοβαρο προβλημα και σε αυτο φταιμε εμεις οι μεγαλυτεροι.
    Θες το κακο μας παραδειγμα και τα λανθασμενα προτυπα που κυριαρχουν.Θες η παγκοσμιομενη αγορα και οι συνθηκες του αγριου ανταγωνισμου που επιβαλουν.Ολα αυτα δημιουργουν ενα εκρηκτικο μειγμα.
    Η πολιτικη και η κοινωνια γενικωτερα δεν δειχνουν να εχουν λαβει τα μυνηματα της εποχης.Υπαρχει διασταση αποψεων.
    Στο θεμα της αθλιτικης βιας υπαρχει τεραστια ανοχη απο το κρατος.Τα μετρα που ανακοινωθηκαν ταχω ακουσει αρκετες φορες.Απο πραξεις εχουμε προβλημα.Στην πρακτικη υστερουμε.Εκει δεν ξερουμε να μοιρασουμε δυο γαιδαρων αχυρα με αποτελεσμα να ανακυκλωνουμε το προβλημα συνεχως.Δεν υπαρχει διαθεση να σταματησει αυτη η γαγραινα του χουλιγκανισμου.Αν και εχουμε το παραδειγμα της Αγγλιας του τοπου που γεννηθηκαν οι χουλιγκανς.Εδω γινετε οτι πει ο κυριος Βαρδινογιαννης ο κυριος Κοκαλης που θελουν να εχουν τους στρατους τους.Ο Ντεμης κατι πηγε να κανει και επεσαν ολοι πανω του.Η αθλια κυβερνηση μας δεν ειναι σε θεση να λαβει κανενα μετρο και ποσο μαλλον να εφαρμοσει,οποτε αλιμονο μας μεχρι να ερθει μια κυβενρηση σοβαρη με διαθεση εργου και προσφορας οπως διακυρητει ο ΓΑΠ και ο ποιος εχει το τροπο και τη διαθεση να ασχοληθει σοβαρα με τα μεγαλα προβληματα σε εντιθεση με την απραξια και το μη εργο της κυβερνησης που εχουμε σημερα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BABIS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. babis ΤΡΙΒΛΑΚΑ
    babis ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΙΣΟΥΝΕ
    ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΟΙ ΤΙΦΟΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεμνααα!!!!!
    Για τα υπολοιπα απολογουμαι.....
    Ειναι περαν των δυνατοτητων μου εκτος αν .....???
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!!ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΛΕΓΕ ΤΟΝ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΑΠΙΝΓΚ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΜΟΥΦΑΤΖΙΔΙΚΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ!!
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ Κ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Θ'ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ Κ ΕΤΣΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να υποθεσω οτι εισαι της μπαλλας ΤΙΦΟΖΙ?
    Επεδη εχεις χιουμορ.....
    Ειμαι φανατικος straight
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. babi είσαι ΑΚΥΡΟΣ!!Μη μας πρήζεις άλλο με τον ανύπαρκτο!!Άμα θες να τον βοηθήσεις πεστου να μη λέει σε στημμένες συνεντεύξεις ότι μπορούμε να γλυτώσουμε χρήματα από το ΕΣΥ άμα μάθουν τα παιδάκια να πλένουν τα δόντια τους κ δε χαλάνε...Λες κ τα παιδάκια σήμερα ζουν στην Ουγκάντα κ δεν ξέρουν...ΗΜΑΡΤΟΝ πια με τον ΓΑΠ.ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ του δεν ξέρει τι γίνεται,ακόμα κ αυτοί εναντίων του είναι με το α16..
    Περιμένω πάντως ν'ακούσω από τον ΓΑΠ την πρόταση του από το σουηδικό ή το αμερικάνικο μοντέλο για τη βία στα γήπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΤΙΦΟΖΟ (ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ) ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ - ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΜΑ ΚΡΕΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε κυριε Απαθη
    Ειμαι κατα της απαγορευσης ιδρυσης οποιουδηποτε σωματειου.
    Απλα να τηρουνται οι λοιποι νομοι που συνοδευουν το γεγονος αυτο.Ειδικα στο θεμα της αθλιτικης βιας ,στο εξωτερικο και ειδικα στην Αγγλια εχουν κανει τεραστια επιτευγματα.Ολοι βλεπουμε στην ΤV τις συνθηκες διεξαγωγης των ποδοσφαιρικων αγωνων εκει.
    Απλα εδω δεν υπαρχει καμμια διαθεση για σοβαρη αντιμετωπιση του προβληματος.Ετσι απλα.
    Η τεχνογνωσια και η πρακτικη υπαρχει .Ας την φερουν ατοφια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΥ 12.01 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο BABIS. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ STRAIGHT. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΝ ΤΗΕ ROCKS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ babis - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΛΑΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΛΙΑΝΗ).... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ BASEBALL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΑ ΚΑΤΣΕ BABIS ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ,ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΛΑΘΟΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ Κ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΛΑΜΠΑΡΝΤ...ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ(ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ Κ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΑΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ Κ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Η ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ...
    ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Κ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΘΑΤΣΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ....ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωρες ώρες είναι να απορεί κανείς για το πόσο μαλάκες είναι μερικοί από εσάς! Γιατί σε ένα σοβαρό θέμα γράφετε άσχετες παπαριές και κάνετε διάλογο της πλάκας... Αντε στο διάβολο λοιπόν...
    Μια προσθήκη σε όσα γράφει ο φίλος για τον έλεγχο των συνδέσμων. Σίγουρα το κράτος μπορεί με νόμο να δυσκολέψει και την ίδρυση και τη λειτουργία των συνδέσμων, μέσα από υποχρεώσεις και ελέγχους που δεν θα διευκολύνουν τις σημερινές άθλιες καταστάσεις... Ούτε κανείς εμποδίζει τις ομάδες να βάλουν πιο ακριβά εισιτήρια, να σταματήσουν τις επιδοτήσεις στους νταβατζήδες τους που ελέγχουν τα μέλη των συνδέσμων,να κόψουν τις πληρωμένες εκδρομές κ.λπ. Οποιος θα έχει ταυτότητα μέλους συνδέσμου θα μπορεί να πηγαίνει σε ειδικά ταμεία και να αγοράζει το εισιτήριό του, άντε κι ένα ακόμη για κάποιο άλλο μέλος-φίλο του... Οποιος θέλει να δει ματς εκτός έδρας ας παίρνει το αυτοκίνητό του, το τρένο, το καράβι, το λεωφορείο κι ας πηγαίνει στην κερκίδα που θα έχει προβλεφθεί για φιλοξενούμενους... Οπότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος! Φυσικά και η αστυνομία άμα κάνει τακτικά ελέγχους στους συνδέσμους θα βρει πλλά μπουμπούκια και άλλα σύνεργα... Το θέμα είναι: θέλει πραματικά το κράτος να σταματήσει το κακό; Θέλουν οι παράγοντες να γίνει κάτι τέτοιο; Θέλουν οι οπαδικές εφημερίδες (άσχετα αν τώρα μυξοκλαίνε και καταδικάζουν κ.λπ.) να πέσει ο φανατισμός, η τρομοκρατία των αντιπάλων κ.α; Γιατί αν ήθελαν δεν θα έκαναν ρεπορτάζ με όσα λένε και κάνουν οι οργανωμένες αλητείες των συνδέσμων, δεν θα άφηνα τους Μπαρμπήδες (κρίμα στην ηλικία και τις γνώσεις του...) να γράφουν αυτά που γράφουν, καλλιεργώντας μουτζαχεντίν και γκρίζους λύκους των γηπέδων!
    Αυτά και ξυπνήστε σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.18 ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ - ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ. ΟΠΕΡ ΑΤΟΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ... ΑΠΙΘΑΝΟ... ΑΚΟΥ ΧΕΡΟΓΛΥΚΑΝΟΣ ON THE ROCKS Ο BABIS...

    KAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΕ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΠΟΚ,ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΕΡΚΥΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ.ΑΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΣΠΙΡΙΝΗ Κ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΣΡ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ...ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ!!Κ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ Κ ΑΥΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι κρινομαστε απο τις πραξεις μας και οχι απο τις προθεσεις μας.
    Οταν διακηρυττεις προεκλογικα οτι θα λυσεις το προβλημα της αθλιτικης βιας σε εξι μηνες,κοροιδευεις τους γηγενεις..Ετσι απλα.Βρηκαν μια παρακαταθηκη των Ολυμπιακων αγωνων και το μονο που καταφεραν ειναι να διαλυσουν τα παντα.Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και αχρηστοι αφου δεν εχουν να προσφερουν τιποτα εκτος απο το βολεμα αυτων και των οικογενειων των αντε και κανενος κουμπαρου.Πρεπει να πανε οσο γινεται γρηγορα σπιτι των .Θα ειναι μια ελαχιστη προσφορα στον τοπο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΕΙΑ ΣΟΥ BABIS ΜΑΛΑΚΑ ON THE ROCKS. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΜΠΛΙΩΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 'Η ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΛΗΙΝΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ολοι κρινομαστε απο τις πραξεις μας και οχι απο τις προθεσεις μας.
    Οταν διακηρυττεις προεκλογικα οτι έχεις πρόγραμμα 100 ημερών 9σιδερένιος),κοροιδευεις τους γηγενεις..Ετσι απλα.Βρηκαν τα ταμεία γεμάτα λόγω ΕΟΚ και οι παλαιοΠΑΣΟΚΟΙ το μονο που καταφεραν ειναι να διαλυσουν τα παντα.Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και αχρηστοι αφου δεν εχουν να προσφερουν τιποτα εκτος απο το βολεμα αυτων και των οικογενειων των και των οικογενειών των γκόμενών τους (Μιμή). Πρεπει να πανε οσο γινεται γρηγορα σπιτι των .Θα ειναι μια ελαχιστη προσφορα στον τοπο. Κι εγώ πάω τώρα να παίξω μία πηχτή να ξελαμπικάρω. Θα είναι μία προσφορά στην ανθρωπότητα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. babis,


    τρελλό καυλωμένο αγόρι, έρχομαι να σε γαμίσω να σου φύγει η καύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *