GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλνει την ... μπάλα στην κερκίδα

Με τα έκτροπα στην Παιανία η κυβέρνηση "πνίγει" το σκάνδαλο των ομολόγων Σοβαρότατο το θέμα των φονικών επειδοσίων στην Παιανία. ...

Με τα έκτροπα στην Παιανία η κυβέρνηση "πνίγει" το σκάνδαλο των ομολόγων
Σοβαρότατο το θέμα των φονικών επειδοσίων στην Παιανία. Φαίνεται και από τις αντιδράσεις. Δείτε και τις απαντήσεις στο γκάλοπ του Press-gr
(πατήστε εδώ για να μπείτε στο ερωτηματολόγιο που είναι σε εξέλιξη ακόμα).
Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται όμως το γεγονός για να "πνίξει" το θέμα των ομολόγων. Δίνει "γραμμή" στα δικά της μέσα ενημέρωσης να "σηκώνουν" το θέμα της αθλητικής βίας, ώστε να ...πεταχτεί η μπάλα στην κερκίδα.
"Σώζονται" όμως έτσι;

54 σχόλια

  1. Να σωθούν ρε παιδιά από ποιον; Από το Γιωργάκη ή από τους Νταβατζήδες; Για τον μεν πρώτο...άστο καλύτερα. Για τους μεν δεύτερους δείτε τις αντιδράσεις του προέδρου του ΣΕΒ και θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά.... τραχανοπλαγιάδες είσαστε. δε θέλετε να δείτε ότι το επεισόδιο με το νεκρό είναι χρυσή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει ο χώρος των οργανομένων. αυτό είναι μακράν σημαντικότερο από το οποιοδήποτε ομόλογο.... γιατί ακουμπάει όλη την κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίο κριτίριο έχετε... η υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη αλητεία που σας δίνει ψωμάκι να φάτε, δεν είναι σοβαρότερο θέμα?

    σωστά...γιατί αν διαλυθούν θα χάσετε το μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 1:13,
    Σημαντικότερη είναι η αφαίμαξη του δημόσιου χρήματος διότι αυτό ΈΧΕΙ συνέπειες στο βιοτικό μας επίπεδο!!!!
    Πληρώνουμε έτσι περισσότερους φόρους, ακριβότερους λογαριασμούς ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ. και φυσικά απολαμβάνουμε μειωμένες υποδομές.

    Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο ως προς την σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. d -212 κληρουχα αντε για...δεν προκανεις....ας προσεχες... στα γραψαμε αλλα μας εγραψες...σειρα μας τωρα !!!φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. d-212 κληρουχα δεν προκανες ..δεν προκανεις...βαλε ατομικο σωσιβιο ...κριμα ρε γαμωτο.. αντε για.. υ.γ ασε τα ποντικια να πνιγουν τους αξιζει...φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.22 κανείς δε τραυματίστηκε/πέθανε πληρώνοντας αυξημένα τέλη σε ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕGA) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ. ΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ. (ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ)
    ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
    *ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάθεστε και μαλώνετε άδικα. ϊδιο κόμμα είναι ΠΑΣΟκ και ΝΔ. Την συνέχεια των νόμων του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει η ΝΔ και το αντίθετο. Ο νόμος Ρέππα εφαρμόστηκε επί ΝΔ και ο Νόμος Σίουφα επΜη κοιτάς το δέντρο, όταν ολόκληρο το δάσος καίγεται συναινετικά. Πράγματι, στην ΕΡΤ υπήρξε η μεγάλη συναίνεση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. Εγγυητής ο Θ. Ρουσόπουλος.
    Το πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ το διατήρησε αυτούσιο και η ΝΔ, γιατί την εξυπηρετεί να βολεύει τους δικούς της και μέσα σε αυτούς και κάτι τσογλανάκια του ΣΥΝ – παντός καιρού – και κάποιους κνίτες προστατευόμενους του ΔΟΛ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά του πρεςς εγώ δεν είμαι καχύποπτος και σας κρίνω από αυτά που γράφετε. Βλέπω πως έχετε έντιμη φωνή και χτυπάτε την παλιανθρωπιά τόσο στη ΝΔ όσο και στο πασόκ. Αυξείστε όμως λίγο τη δόση για την Εκκλησία. Είναι τεράστια τα λεφτά που μοιράζονται και ξοδεύουν σε ανομολόγητους σκοπούς οι θεοσκότεινοι δεσποτάδες που κάνουν ότι μπορούν να κρατάνε την κοινωνία πίσω. Η ΝΔ τους έδωσε ακόμη περισσότερα προνόμια, αφορολόγητα και επιχορηγήσεις. Ο Χριστόδουλος ξοδεύει ασύστολα σε ταξίδια, ξενοδοχεία, παρέες και δείπνα. Τώρα αρπάζει από το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων και τα ακίνητα του ΤΑΚΕ. Υψώστε τη φωνή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κάτι διαφορετικό ένα άρθρο για μια κινηση πολιτών που ξεκίνησε απο την Θεσσαλονική για το κοινωνικά απαράδεκτο παρκάρισμα κάποιων συμπολιτών μου , και για την προσπάθεια ενεργοποιήσης τέτοια κίνησης και στην Αθήνα
    Δείτε
    http://www.centro-mag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=374&Itemid=55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστω τη διευθυνση του blog για τα μετρα ευπρεπειας που πηρε.Καιρος ηταν...
    Ο ΓΑΠ δεν εχει προκαλεσει στον Ελληνικο λαο καμμια ζημια.Σε αντιθεση με τον κ.Καραμανλη που η κυβερνηση του προκαλει καθημερινα ατελειωτα προβληματα βλαπτωντας τους πολλους και ενεργωντας για ενα πολυ στενο κομματικο ,οικογενειακο,φιλικο και κουμπαρικο κυκλο.
    Η υποθεση των ομολογων ειναι μια χαρακτηριστικη περιπτωση και οχι μονο.Σε καθε δημοσια υπηρεσια ,σε καθε γραφειο επικοινωνειστε να δειτε απιθανες περιπτωσεις αυθαιρεσιων ,οικογενειοκρατιας και στενων φιλικων εξυπηρετησεων.
    Το ΠΑΣΟΚ βεβαιως και εκανε λαθη.Γιαυτο τιμωρηθηκε απο τον Ελληνικο λαο.Ειπαμε λοιπον να φερουμε στην εξουσια τη ΝΔ να παμε λιγο πιο κατω ,κατι παραπανω.Αυτοι δυστυχως μας γυρισαν 100 χρονια πισω σε ολους τους τομεις.
    Μονο το ΠΑΣΟκ και ο ΓΑΠ μπορει να δωσει ενα καινουργιο οραμα.Μονο το ΠΑΣΟΚ μπορει να δωσει μια καινουργια προοπτικη.Το εγγυαται Ο ΓΑΠ,και ο Ελληνικος λαος που θα του δωσει τη εξουσια να κυβερνησει ξανα.Μονο με κυβερνηση ΠΑΣΟΚ τα σοβαρα θεματα που ταλανιζουν το λαο εχουν ελπιδα να λυθουν προς τη σωστη κατευθυνση.Μονο με το ΠΑΣΟΚ υπαρχει ελπιδα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΟΥ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ", ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΧΥΛΩΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ. ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΧΤΕΣ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ;
    ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ.
    "ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΔΔΡΙ"(ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;) ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΞΕΡΕΙΣ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ!
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.28 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. *ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ*
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαζι με το κοψιμο ανοητων μηνυματων(ατελεωτα προγνωστικα,μετεωρολογικα ,κινεζικα κλπ),νομιζω θαπρεπε να κοβονται αυτοστιγμει και τα ποστς αυτου του ηλιθιου του babis.

    Την μια μας εκλιπαρει να ψηφισουμε μπραβογιοργο,την αλλη μας ζαλιζει τα τετοια με "copy-paste" απο το σαιτ των πασοκοσκυλαιων ,και που πηγε η θα παει ο γιοργος,αν εμαθε το καινουργιο ποδηλατο,αν ξερει να οδηγει αυτοκινητο....
    Κοψτε το, αυτο το ηλιθιο μωροκαυλο πασοκοσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι εννοεις τωρα μαλιστα με πιστεψατε? εγω απλως λεω την αποψη μου χωρις να ειρωνευομαι κανενα και χωρις κομματικη εμπαθεια.

    *ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το διάβασα το άρθρο στο http://www.centro-mag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=374&Itemid=55 τέτοιες κινήσεις πρέπει να υποστηρίζονταο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. eite sas aresei eite oxi, eite to vlepete eite oxi, ta teleftaia 10 xronia O MONOS YPEF8YNOS gia to xouliganismo einai o KOKKALHS.

    8ymh8eite ti exei dhlwsei kata kairous sxetika me tous opadous tou, 8ymh8eite ti timwries exei arpaxei h omada.

    Opoios de 8ymatai 'h to amfisbhtei, na to pei na tou freskaroume th mnhmh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1:50 ????????
    Υπάρχουν χιλιάδες έλληνες που ΔΕΝ μπορούν να πληρώσουν τα αυξημένα τέλη, τους λογαριασμούς, τις βασικές ανάγκες τους για να ζήσουν και καταλήγουν σε αργό θάνατο, αβοήθητοι, μόνοι, χωρίς καμιά κοινωνική αρωγή.
    Υπάρχει δυστυχία που δεν την βλέπεις εσύ διότι η τιβι προτιμά να δείχνει τους αγώνες ποδοσφαίρου.

    Και στο φινάλε γιατί να πληρώνει ένας δυστυχής που κάθεται στο σπίτι του τα αδιέξοδα ενός βίαιου κωλοχαρακτήρα που γουστάρει να ρισκάρει την ζωή του και μαζί πολλών άλλων συμπολιτών του;

    Να βοηθηθεί κι ο δεύτερος αλλά αφού νοιαστεί η κοινωνία πριν για τους πρώτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. όσοι δέρνονται για τις ποδοσφαιρικές εταιρίες είναι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όσοι δέρνονται για τις ποδοσφαιρικές εταιρίες είναι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ε... ΧΜ.... ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ).

    Xaireto.
    Epi 10 lepta prospathousa na valo to aftokinito mou etsi oste na yparxei xoros gia na perasoun toylaxiston
    2 pezoi taftoxronos.
    Telika ta katafera kai perifanos pou den eimai san tous allous efyga.
    Otan epestrepsa ton xoro ton 2 pezon eixe katalavei mia motosykletara parkarismeni toso "anemela"
    pou den mporousa oyte ki ego na kseparkaro poly perissotero na perasei pezos apo ekei.
    Anti loipon na valete se ayton to aytokollito to valate se mena pou asxolithika tosi ora me
    tin eleftheri diakinisi ton pezon.
    Symperasma: i afthairesia exei ENA mono onoma ki episis....telika ki eseis gaidouria eiste
    pou tin askeite to idio ksediantropa me kathe odigo pou parkarei sta pezodromia!

    Tin epomeni fora mallon tha parkaro opos nanai kai sta tetoia mou dioti kala na se lene gaidouri
    giati ontos exeis tetoia symperifora alla na se lene gaidouri pou ekanes oti mporouses kai ftaiei allos
    se kanei na niotheis oti eisai kai malakas apo pano.
    Epitelesate ergo pali ante.
    Xaireto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 2.41 poly makria thn pas th valitsa me afto to syllogismo - de stekei logika - to erwthma sou kane to se aftous pou kanoun syllalhthria kai kleinoun tous dromous - megalyterh katastrofh fernoun kai opwsdhpote poly pio amesh sthn tseph tou kosmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3:04 Αυτο είπαμε εξ αρχής ρε συ... ότι έτσι εξηγείτε γιατί δεν τους συλαμβάνουν ποτέ όλους αυτούς που πλακώνονται κατά συροή(χούλιγκανς, εγκάθετοι των διαδηλώσεων κλπ.)
    Μας ζάλισες τον έρωτα λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3.25 ALLO LEW EGW OMWS TO OPOIO DE 8ES NA KATALABEIS... OTI OI XOULIGKANOI EINAI MAKRAN MEGALYTERO KOINWNIKO KAKO APO TA AFXHMENA TIMOLOGIA TWN DEKO (TA OPOIA KAI KALA YPO8ETOUME OTI EXOUN AFXH8EI LOGW THS OPOIAS MIZAS - ALLO TRELLO SYMBERASMA AFTO). DIABASE TI GRAFEI O ALLOS "OTI ARGOPE8AINOUN".. ELEOS DHLADH.. ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΓΚΕΣ, ΑΥΡΙΟ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2:53
    Έχω πάθει τα ίδια ΑΠΕΙΡΕΣ φορές και έχω γίνει ανάλγητος.

    Φροντίζω πάντοτε να υπάρχει επαρκής χώρος για να περάσει -έστω δύσκολα, μονόπαντα- ένας πεζός, με τέτοιο όμως τρόπο που να μην χωράει επ΄ ουδενί ούτε το πιο μικρό μηχανάκι.

    Να γαμηθούνε τα κωλόσκυλα (μηχανάκηδες κ.λπ).
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΕΣ.

    Οι εξαιρεσεις ορισμένων μεσηλίκων και ελαχίστων νεωτέρων δικυκλιστών - μοτοσυκλεττιστών απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

    Ενώ υφίστανται πολλά από τους οδηγούς 4τρόχων της ιδίας ποιότητας με την νοοτροπία τους , πολλά από όσα παθαίνουν τους αζίζουν.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ (ΣΠΑΖΟΝΤΑς ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ) Κ.Α.) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΣΑΡΟΥΝ ΠΟΥΡ-ΠΟΥΡ-ΠΟΥΡ-ΠΟΥΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΤΑΣΗ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ , ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12.14 χοτζας

    Ο babis είναι τόσο γραφικός και διάφανα βλάκας. Κάθε χωριό έχει τον τρελλό του και το πρεςς το babis. Μην ασχολείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ΠΑΣΟΚ βεβαιως και εκανε λαθη. Έφαγε νε τον Κοσκωτά τα χρήματα. Ο Κοσκωτάς πήγε μέσα, ο Ανδρίκος δεν παρουσιάστηκε ούτε στην δίκη. Έφτυσε την δικαιοσύνη ο Μινέικο. Τα έκανε πλακάκια με τους φίλους του Μητσοτάκη τους εβραιοαμέρικάνους και ξανάβγήκε ενώ έπρεπε να πάει φυλακή. Μετά δώρισε στους φίλους του ΠΑΣΟΚους υπουργούς, με τα δάνεια που πήρε, δις δρχ προμήθειες. Έκανε με τους Σημίτη και Γιωργάκη 74 τρις δρχ. δημόσιο χρέος δήθεν για κοινωνικές ανάγκες και τα μοίρασε στους ΠΑΣΟΚους σαν κοινωνικές παροχές. Ακόμη και στην τούρκικη ΜΚΟ της μάνας του έδινε χρήματα ο ΓΑΠ. Τώρα το κάνουν τα άλλα λαμόγια της ΝΔ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαβαζοντας οσους αντιδρουν με τα γραφομενα μου,διακρινω τριων ειδων ανθρωποειδη.
    Πρωτα ειναι τα φασιστοειδη της ακροδεξιας.Το κυριο επιχειρημα των ειναι "τα λαμογια" του ΠΑΣΟΚ και ενας υπερπατριωτισμος του "καναμπε".
    Μετα ειναι οι "πουροι" επαναστατες της ακρας αριστερας αναφεροντας κυριως το "ευχαριστω" του Κ.Σημιτη
    Τελος υπαρχει και μια τριτη κατηγορια των απολιτικ αναρχοαυτονομων που μαχονται οτιδηποτε εχει σχεση με συγκροτημενη εξουσια και χρησιμοποιουν αθλιες εξευτελιστικες λεξεις και φρασεις,χωρις επιχειρηματα.
    Το ΠΑΣΟΚ ως κομμα σοσιαλιστικο του κεντρωου χωρου κατεχει τον κορμο των ψηφοφορων.Μεσα σε αυτο υπαρχουν πολλες τασεις.Απο τοτε που ο μεγαλος ηγετης Ανδρεας Παπανδρεου το μετετρεψε σε αρχηγικο και με αυτο κερδισε την εξουσια διαγραφοντας αρκετο κοσμο,ειναι καταδικασμενο να ακολουθει τα προτυπα του.Αλλιως η ΝΔ θα ηταν μονιμως κυβερνηση.
    Ετσι σημερα ο ΓΑΠ ακολουθωντας τα βηματα του πατερα του και προκειμενου να αποτρεψει τη διαιωνιση του Καραμανλη ειναι ανγκασμενος να "κοβει κεφαλια".
    Μετα τους Παπαντωνιου,Κουλουρη εχουν και αλλοι σειρα.Το ΠΑΣΟΚ πρεπει να κυβερνηση και θα κυβερνηση.Η Ελλαδα τοχει αναγκη για να τερματιστει η Δεξια παρενθεση.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. TI ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩ/ΔΕΣ? ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. babis

    σου το έχω πει στο παρελθόν, σου το ξαναλέω και είμαι σίγουρος ότι θα σου το ξαναπώ.

    Σε παίρνουνε στο μεζέ γιατί είσαι τρίβλακας, κουραστικός, πεισματάρης και έχεις καταντήσει πιό γραφικός κι από τον Κατσιφάρα.

    Αν εσένα δε σε πειράζει, οκ. Χρειάζεται κι ένας τρελλός να γελάμε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ,
    ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!
    ΡΕ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φασιστόμουτρο Μπάμπη έτρωγες επί ΠΑΣΟΚ και θες να ξαναπάρεις την κουτάλα; Όταν οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ έλεγαν, ο δικτάτορας Σημίτης αποφασίζει και εμείς ψηφίζουμε και όποιος δεν ψήφιζε, διαγράφονταν τι ήταν σαν τον Κηπουρό; Δεν ήταν δικτατορία του φασίστα Ανδρίκου, δεν ήταν του Σημίτη. Των ΠΑΣΟΚων βουλευτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΘΧΩ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ.
    ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΙΤΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ;) ΥΠΟΥΡΓΟΣ : ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟ; Η ΣΤΟΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οταν απο ανθρωπινο μυαλο κατηγορειται το ΠΑΣΟΚ ως φασιστικο κομμα τοτε σταματα η λογικη.Τι να κανουμε κυκλοφορουν και τετοια εδω μεσα...
    Οι λοιποι που εκφραζουν τον ψυχισμο των με απαξιωτικες εκφρασεις για μενα απλα δειχνουν το χαλι των.Ειμαι ΠΑΣΟΚ,πιστευω στις ιδεες του Σοσιαλισμου και του ανθρωπισμου,για μια δικαιη κοινωνια.Βεβαια στην κυβερνητικη πορεια της εξουσιας του ΠΑΣΟΚ εγιναν και λαθη .Αυτα ομως δεν μειωνουν τη γενικη θετικη προσφορα του κοματος μου στην Ελληνικη κοινωνια.Οποιος ζουσε το 1981 ξερει τι κοινωνια παρελαβε το ΠΑΣΟΚ το 1981.Ομοιως τι παρελαβε μετο 1993 μετα την διαλυση των παντων απο την τριετια του Μητσοτακη καθως και τι Ελλαδα παρεδωσε το 2004.Δηλαδημια χωρα ετοιμη να διεξαγαγει Ολυμπιακους αγωνες!!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11:38 μμ

    Adelfe babis eisai gia ta sidera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. babis

    δεν είσαι για τα σίδερα, είσαι για να κάνεις παρέα στο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ. Μόνο όταν (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ) βρεθείς εκεί θα ησυχάσουμε από τη μαλακία που σε δέρνει την οποία μας τη σερβίρεις κι ως θέσφατη.

    Άντε, καλό κατευόδιο ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σύντροφοι,

    ηρεμήστε. Μου είπε η mammy να σας πω να μη κοροϊδεύετε το σύντροφο babis. Αν κάποτε καταλάβει ότι τον κοροϊδεύετε και θυμώσει και φύγει από το Κίνημα, θα γελάνε όλοι με εμένα. Αφήστε το σύντροφο babis να ανθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 3:31 μμ Νόμιζα ότι τα βασικά τα γνωρίζαμε, αλλά ας τα πούμε μια δόση έτσι χοντρικά:

    Το δημόσιο χρήμα εδώ και δεκαετίες ολόκληρες υπόκειται σε αυξανόμενες αφαιμάξεις από τα ατιμώρητα λαμόγια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για να αναπληρωθούν αυτά τα ελλείματα να φορολογεί η εξουσία τους πολλούς και αδύναμους (μισθωτοί-συνταξιούχοι)γονατίζοντάς τους. Επίσης έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετό χρήμα ώστε να δημιουργούνται υποδομές στη χώρα (από δημόσια έργα και προσφορά εργασίας έως κοινωνικές πολιτικές που θα αντιμετώπιζαν και τον χουλιγκανισμό), διότι το χρήμα το τρώνε συγκεκριμένες οικογένειες απο γενιά σε γενιά μαζί με τους υπηρέτες τους τα δήθεν "αυτοδημιούργητα" λαμόγια.

    Ένα κράτος με ακέραιους του δημόσιους πόρους που βάζει κοινωνικούς κανόνες και τους τηρεί μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά κοινωνικά φαινόμενα τύπου χουλιγκανισμού.
    Γι αυτό είναι πιο ΒΑΣΙΚΟ ζήτημα να καταπολεμηθούν και να νικηθούν τα λαμόγια. Είναι ο αιώνιος ανίκητος εχθρός της κοινωνίας.

    Η ανέχεια ως γνωστόν βρίσκει διέξοδο στις διάφορες μορφές βίας και μια απο αυτές είναι και ο χουλιγκανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 1.15 Καλό το (σοσιαλιστικό) παραμύθι αλλά έχει πάψει να έχει δράκο τουλάχιστον μία 10ετία... Οπότε από (παρα)αθλητικά θες φροντιστήριο, παρατήρηση και έρευνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δηλαδη μια χωρα ετοιμη να διεξαγαγει Ολυμπιακους αγωνες!!!! Με χρέος δημόσιο Ελλάδος που πληρώνει τόκους 6 τρις δρχ. χωρίς να έχει να δώσει για χρεολύσια. Κάποιος ανόητος έγραψε ότι το δημόσιο χρέος έγινε για κοινωνικές ανάγκες. Οι κοινωνικές ανάγκες θα καλύπτονταν τώρα από τον Τόκο των 6 τρις που είναι τώρα αναγκασμένη να δίνει στους καπιταληστές. Μάλλον το δημόσιο χρέος πήγε για μερσεντές ΠΑΣΟΚων και ΝΔ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 2:08 είσαι αφοριστικός χωρίς όμως κανένα επιχείρημα.
    Μπλαζέ και λακωνικοί δίκην της δήθεν κωδικοποιημένης γνώσης των μυημένων μπορούμε να είμαστε όλοι μας.
    Μυημένοι του καφενείου λέω εγώ.
    ciao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 10.50 Εσύ ξεκίνησες τις ειρωνίες (δες τι έγραψες "Νόμιζα ότι τα βασικά τα γνωρίζαμε, αλλά ας τα πούμε μια δόση έτσι χοντρικά"). Το μπλαζέ στυλάκι σου όταν σου το επιστρέφουν ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    Η διανόηση(?) σου το μόνο που σου επιτρέπει είναι να κάνεις νοητικά άλματα που βολεύουν τη θεωρία σου αλλά είναι ψευδή. Οπότε θα κάνω κι εγώ ένα που κουμπώνει με το τουπέ που σε δέρνει: ή άθλιος σοσιαληστής είσαι ή άθλιος υπάλληλος του πράκτορα ή και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση ένας από αυτούς που φέρουν ηθική ευθύνη για το κατάντημα.

    Για να σου το πω και απλά, ποδοσφαιρικά, καφενειακά (αλήθεια σε αυτό το στυλ καταλαβαίνεις??? μιας και σίγουρα την παραπάνω σύνθετη σκέψη δε σου επιτρέπει ο επεξεργαστής σου να την συλλάβεις) "Κοιμήσου αγγελούδι μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οταν οι τσιτουροσημαιοφοριδηδες πνιγονυαι στα σκανδαλα και παρασαιρνουν στον βυθό τον εφεντη καρα αμαν λη ...επιστρατεύουν μπροβογιωργους........κλπ χουντοδεξιες δυναμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ babis
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ.
    ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1974 ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΜΙΡΑΖ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ 1977.
    ΑΦΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 1974 (ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟ),ΔΕΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 100 ΤΡΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ.
    ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΒΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΝ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΛΑΪΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 1981.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΟΣ ΙΔΡΥΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΛΗΡΗ 50 ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΡΙΜΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1955-ΕΩΣ ΤΟ 2007 ΠΑΛΙ ΜΕ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΝΕΩΤΕΡΟ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΛΑ.
    Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ;
    ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΙΖΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ 50 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ (ΣΕΒ). 0,50 ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ 2,50 ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
    0,45 ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ 1,5 Ε ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ..ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ..ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΣΙΝΙΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ 8:15 μμ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    "ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *