GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι διαλύθηκαν...

"Κλασσικά" πράγματα: Και σήμερα οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Προφανώς η αργία και η απεργία ...διπλασσιά...

"Κλασσικά" πράγματα: Και σήμερα οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Προφανώς η αργία και η απεργία ...διπλασσιάστηκαν.

16 σχόλια

  1. ειναι εξακριβωμένο..
    πριν μια εβδομάδα
    σταμάτησαν για έλεγχο τον γιο του πολυζωγόπουλου για αλκοτεστ και το αποτέλεσμα ήταν αν βρεθεί πολυ πιο πάνω απο τα όρια τα επιτρεπόμενα απο τον νόμο..το αποτέλεσμα..να πάει στο αυτόφωρο..αυτο θα γινόταν σε μια ευνονούμενη πολιτεία...ο μικρός πολυζωγόπουλος χρησιμοποίησε το ονομα του μεγαλο-συνδικαλιστή μπαμπά..και έφυγε άνετος ωραιός..
    αυτά περασμένη βδομάδα ..κολονακι οπου ο μικρος διασκέδαζε στο κέντρο ροκ εν ρολ...

    ο αυτόπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ - Γ.ΚΟΥΡΗ
    Μπα, τώρα η Αυριανή
    έγινε... «κανίβαλος»;

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ


    Αν η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Κουρή και την Αυριανή ήταν χθεσινή, τότε ίσως μπορούσε κάποιος να ασχοληθεί με την ένσταση του Στέφανου Μανίκα, είτε τελικώς τη δικαίωνε, είτε την απέρριπτε: «Ο πολιτικός κανιβαλισμός βρίσκεται σε παραλήρημα». Τώρα όμως είναι πολύ αργά για δάκρυα. Τα χθεσινά σαρδόνια χαμόγελα γίνονται μορφασμοί αγωνίας, αλλά ουδείς συμπαρίσταται πραγματικά στους σκληρά δοκιμαζόμενους, αφού στο ΠΑΣΟΚ οι μισοί επιχαίρουν για το «στρίμωγμα» του Κ. Σημίτη και οι άλλοι μισοί δεν βλέπουν για ποιο λόγο θα έπρεπε ο άναξ να επιδεινώσει την ήδη δυσχερέστατη θέση του καλύπτοντας τους «λοχαγούς» του. Ακου όμως «κανιβαλισμός» Αραγε το 1996, όταν ο Γ. Κουρής μετά την προτροπή Πανταγιά, όπως καταμαρτυρεί τώρα ο ίδιος έκανε παντιέρα ένα σπίτι του Δ. Τσοβόλα προς τέρψη και όφελος των «εκσυγχρονιστών», ήταν όλα καλά; (Υπόθεση στην κυριολεξία αστεία, εάν συγκριθεί με τους πακτωλούς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά διαπλοκής που αφορούν τις σημερινές καταγγελίες του Γ. Κουρή σε βάρος των νεοσσών του «εκσυγχρονισμού»). Νωρίτερα, όταν η Αυριανή δημοσίευε τις φωτογραφίες της γυμνής Δήμητρας Λιάνη για να πλήξει τον Α. Παπανδρέου και να παίξει το χαρτί των «εκσυγχρονιστών» επιγόνων, να υποθέσουμε ότι η έννοια «κανιβαλισμός» (πραγματικός ορισμός, στην περίπτωση εκείνη) δεν ήταν γνωστή στα «εξαπτέρυγα» του Κ. Σημίτη, επειδή δεν είχε ακόμη κυκλοφορήσει το λεξικό Μπαμπινιώτη; Τότε που η «εκσυγχρονιστική» έφοδος προετοιμαζόταν με άθλιες λεζάντες του Γ. Κουρή τύπου «τυχεράκια Αντρέα, τρως καλά», «ρε Αντρέα, είσαι σίγουρος ότι δεν σε κερατώνει;», «εδώ η Δήμητρα δείχνει έτοιμη για οθωμανικό», τότε δεν χαχάνιζαν ευτυχείς οι νεόπλουτοι (εν αρχή με την έννοια της βουλιμίας για εξουσία τα άλλα έπονταν ) του «νέου ΠΑΣΟΚ»; Διότι ο σκοπός άγιαζε τα μέσα, άρα κάθε ευτελισμός του Α. Παπανδρέου κρινόταν ευπρόσδεκτος. Ο Γ. Κουρής πρότασσε τα στήθη (όχι τα δικά του, της Δήμητρας Λιάνη) προς όφελος των «εκσυγχρονιστών» κι αυτοί δέχονταν ασμένως την προσφορά, πιστοί στο ρητό: μάζευε (οφέλη) κι ας είν και ρώγες! Αντε τώρα να κλαψουρίσουν πειστικά, όχι ασφαλώς οι δημιουργοί του «Φραγκενστάϊν» ας είμαστε δίκαιοι αλλά οι τέως εξυπηρετηθέντες από αυτόν, επειδή το παμπόνηρο «τέρας» αυτονομήθηκε.

    Μήπως όμως έτσι, αυτόνομο, διορατικό και καιροσκοπικό, δεν ήταν πάντα; Ο Γ. Κουρής με τον τρόπο του είναι δίκαιος προς όλους: δεν άφησε κανέναν τέως «εκλεκτό» του χωρίς να του τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Ανέκαθεν οσμιζόταν τις επικείμενες αλλαγές στα πολιτικά ανεμολόγια και τις εκδοτικές βουλήσεις κι έπραττε αναλόγως. Οπαδός του Κ. Μητσοτάκη στη δεκαετία του 60 (τότε που αποκαλούσε «Ανδρετσόφ» τον Α. Παπανδρέου), βρέθηκε στο αποκορύφωμα της κυκλοφοριακής δόξας του, στη δεκαετία του 80, να προειδοποιεί την κοινωνική βάση της Αριστεράς ποντάροντας στις πικρές μνήμες της ότι, αν δεν στήριζε το ΠΑΣΟΚ, θα έφερνε πίσω την τρισκατάρατη Δεξιά, μαζί και τις εξορίες και τις φυλακίσεις. Όταν η ηγεσία της επίσημης Αριστεράς μεταπήδησε από τα μορατόριουμ με το ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση Τζαννετάκη, ο Γ. Κουρής είχε την οξυδέρκεια να συνεχίσει να στηρίζει τον Α. Παπανδρέου, διαδραματίζοντας το ρόλο του μοναδικού εκδοτικού αναχώματος στη νεοσυντηρητική πλημμυρίδα. Η άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία το 1990 σήμανε το τέλος της «λαμπρής περιόδου» του «αυριανισμού», αφού εκτός των άλλων έχασε και την αποκλειστικότητα στη δημοσιογραφική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ. Όταν λοιπόν τα γνωστά άγνωστα «κέντρα» αποφάσισαν να εγκαινιάσουν την εποχή Σημίτη, ο Γ. Κουρής ανενδοίαστα μετέτρεψε την εφημερίδα του σε ΦΕΚ του «εκσυγχρονισμού»! Μάλιστα πριν από τις εκλογές του 1996 εξήγησε κιόλας γιατί αποφάσισε να συνταχθεί με τον Κ. Σημίτη: διότι ο τόπος έγραφε η Αυριανή χρειαζόταν έναν ηγέτη που θα ήταν «και λογιστής και αφέντης»!

    Καθείς έχει τα δημοσιογραφικά ερείσματα που του αξίζουν. Αλλά εάν ο «παπανδρεϊκός» Γ. Κουρής αν μη τι άλλο δεν έμοιαζε σαν μύγα μέσα στο γάλα στο ΠΑΣΟΚ του Μένιου και του Τόμπρα, ο «εκσυγχρονιστής» Γ. Κουρής, κάπου ανάμεσα στο Βέλτσο και το Θέμελη, δείχνει ζωντανή αποκάλυψη της τεράστιας πολιτικής φούσκας που ακούει στο όνομα «εκσυγχρονισμός», ο οποίος τρομάρα του ήθελε να είναι «και του λιμανιού και του σαλονιού», κατά τον παλιό στίχο του Στράτου Διονυσίου. Αν προτιμάτε, «και λογιστής και αφέντης», κατά το μανιφέστο Κουρή τότε που ήταν αξιότιμος εκσυγχρονιστής. Κι αν στο ΠΑΣΟΚ του 1985 ήταν χρήσιμη η Αυριανή των 200.000 φύλων και στο «σημιτικό ΠΑΣΟΚ» ήταν εναλλάξ ευλογία και κατάρα μια Αυριανή των 8.000 φύλων, αυτό απλούστατα δείχνει ότι ο «καρνάβαλος - εκσυγχρονισμός» δεν έχει καν ξυλοπόδαρα. Πήλινα πόδια έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι του press.gr,
    αντιλαμβάνεστε οτι αυτό δεν είναι είδηση.
    Η είδηση είναι η νέα, νοτιο-αμερικάνικου τύπου επίθεση, σε αστυνομικό τμήμα.
    Πριν από λίγες μέρες ήρθα στην Ελλάδα και διαπίστωσα οτι η κυβέρνηση Καραμανλή σύντομα θα απωλέσει την εξουσία.
    Οι περισσότεροι εκτιμούν οτι αυτό οφείλεται στην έξαρση προβολής σκανδάλων την τελευταία περίοδο- μετά το θάνατο του Βαρθολομαίου.
    Κάνουν λάθος. Η κυβέρνηση θα πέσει εξ αιτίας της δραματικής μεγέθυνσης της εγκληματικότητας, ποσοτικά, αλλά κυρίως, ποιοτικά.
    Ασφαλώς, για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνεται αποκλειστικά η παρούσα κυβέρνηση, αλλά μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και η προηγούμενη. Όταν κάποιοι μίλησαν οτι μετά το τέλος της Ολυμπιάδας θα υπάρξει έξαρση της εγκληματικότητας σχετιζόμενης, προδήλως, με την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, ελάχιστοι τους έπαιρναν στα σοβαρά. Τώρα ζούμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που παραπέμπουν σε χώρες που βρίσκονται μακριά από την Ε.Ε. Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη είναι βομβιστές αυτοκτονίας.
    Το κράτος έχει απωλέσει τη δυνατότητα να παράσχει ασφάλεια στον εαυτό του, πόσο μάλλον στους πολίτες!
    Η εγκληματικότητα είναι το κρυφό σαράκι που πολλαπλασιάζει την οικονομική ανασφάλεια της κοινωνίας και φορτίζει συναισθηματικά τα όποια σκάνδαλα ή σκανδαλάκια προβάλονται από τα ΜΜΕ. Επισημαίνω οτι όσες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την εγκληματικότητα, κατέρευσαν στην Ευρώπη μετά το '80 και, κυρίως, μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Αυτό οδήγησε και στην ενίσχυση των "εθνικιστικών" δυνάμεων σε πολλές χώρες, που άρχισαν πάλι να υποχωρούν όταν επικράτησε στοιχειώδης ασφάλεια.
    Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι λένε οι Λούληδες στον Καραμανλή, αν, όμως, του έχει μείνει ίχνος συναισθηματικής ευφυϊας, θα έπρεπε αυτό να τον ανησυχεί πολύ περισσότερο από τις πράξεις των κουμπάρων του κόμματός του.
    Αυτό είναι, κύριε Κώστα μου, που πληγώνει τους Έλληνες.
    Κρίμα, που δεν το κατάλαβες.
    Από ποιόν περίμενες να το μάθεις, μήπως από τον Γιώργο;
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω ποιος μαλακας στον ΕΘΕΛ και τον ΟΑΣΑ εδωσε εντολη τα μπλε λεωφορεια να εχουν σημερα δρομολογια Σαββατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσύ κρίμα άγιε, που σαν Ηλίθιος δεν κατάλαβες ότι η Βία είναι εισαγώμενη από τους λαθρομετανάστες και τους διαπλεκόμενους που εκμεταλλεύονται αυτούς και σε μιά δεκαετία θα έχουμε εμφύλιο(;) πόλεμο με του ξένους λκαθρομετανάστες να κάνουν έπανάσταση και να σκοτώνουν έλληνες όπως στην Γαλλία. Κρίμα και σε νόμιζα για έξυπνο. Δυστυχώς είσαι και εσύ ένα υποζύγιο της νεας Τάξης. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλόλαε καλημέρα,
    αν ήξερες να διαβάζεις... τι καλά που θά'τανε. Τα πήρες μαζί μου δίχως να καταλάβεις τι γράφω και λες τα δικά σου.
    Τι πάει να πει, άνθρωπέ μου, οτι η βία είναι εισαγόμενη; Ποιός την εισήγαγε και γιατί; Ξέρεις εσύ καμιά βία, έστω και "εισαγόμενη" να ευδοκιμεί σε κράτος κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας και ασφάλειας;
    Μάθε να σκέφτεσαι και να απαντάς, πρώτα ο ίδιος, στα λανθάνοντα ερωτήματα που θέτει η κριτική σου.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι υπερβολικά αυτά που γράφεις ΑΓΙΕ για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Οι επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα και η γενικότερη κόντρα των κουκουλοφόρων και των αναρχικών με το κράτος έχει να κάνει με διαφορετικά θέματα και όχι με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Από την άλλη μη μου πεις ότι και στην Ευρώπη ή στην Αμερική δεν έχουν συμβεί ανάλογα και χειρότερα; Θυμήσου τα πρόσφατα γεγονότα στα σχολεία της Αμερικής, στη ΝΑΣΑ, ή στην Ευρώπη τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε μετρό και τρένα, τα επεισόδια στο κοινόβιο κλπ; Αντίθετα εγώ πιστεύω ότι και λόγω της γενικότερης εξωτερικής πολιτικής όλα τα χρόνια στην Ελλάδα οι πολιτικά εγκληματικές ή βομβιστικές ενέργειες είναι περιορισμένες. Δεν θα μπω βέβαια στην λογική να πω ότι οι κουκουλοφόροι είναι αστυνομικοί ντυμένοι, όπως αναπόδεικτα αναφέρεται, αλλά εδώ δεν έχουμε νεκρούς και αυτό είναι ουσιαστικό και πρέπει να αξιολογείται.
    Η σωστή κατά την άποψή μου θέση είναι ότι τα τελευταία μέτρα στο θέμα της Ανώτατης Παιδείας όπου οι γνωστοί-άγνωστοι έβρισκαν κατάλυμα και άσυλο στα πολυτεχνεία, έχει κάνει τα άτομα αυτά προκλητικούς το τελευταίο διάστημα και με σκοπό να δημιουργηθεί ¨θύμα¨ και ¨θέμα¨. Η αστυνομία μπορεί πράγματι να γίνει πιο αυστηρή αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπλο και αυτό αφενός είναι κακός σύμβουλος, αφετέρου δεν ξέρω αν πραγματικά το θέλει κανείς. Μην ξεχνάς ότι και στην Αμερική όπλο χρησιμοποιείται και βλέπεις τα αποτελέσματα.
    Όσον αφορά το θέμα των λαθρομεταναστών που αναφέρει ο Φιλόλαος συμφωνώ ότι η διαπλοκή τούς εκμεταλλεύεται, πάντως δεν είναι δυνατόν μία ελεύθερη χώρα να κλείσει και να παρακολουθεί κέθε σπιθαμή των σύνορων της προκειμένου να μην μπουν (και) κακοποιά στοιχεία από τις γειτονικές χώρες. Αν ο γείτονας ή ο μετανάστης γενικότερα έχει ανάγκη από εργασία θα κινηθεί όπως και όπου μπορεί. Δεν χρειάζεται ξενοφοβία. Εξάλλου η Ελλάδα πάντα ενσωμάτωνε ξένους πληθυσμούς και σε περιόδους όπου δεν υπήρχε συντεταγμένο κράτος. Πώς γίνεται η Ελλάδα να έχει τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκει δουλειά ο ξένος μετανάστης (και μάλιστα πλουτίζει) και ωστόσο παραπονιέται ο Έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να περιμένει κανείς από ένα δημόσιο κατά 70% ΠΑΣΟΚ;

    Αλώθηκε το κράτος από ανίκανους, αδιάφορους και διευθαρμένους.

    Τα παράπονα σας στο ΠΑΣΟΚ...




    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί, έμεινε τίποτε όρθιο επί ΠΑΣΟΚ, και εξαιτίας του; Στην Ελλάδα πάντα υπήρχε το πρόβλημα της διαφθοράς (όπως και σε πολλά, στα περισσότερα, κράτη του κόσμου σε άλλα πολύ σε άλλα λιγότερο) αλλά ήταν πάντα συγκαλυμένη. Επί ΠΑΣΟΚ έγινε δικαίωμα (στην διανομή του πλούτου με κυρίως πιάτο το δημόσιο χρήμα) και έθιμο: "Είπαμε να κάνει (ο Μαυράκης) ένα "δώρο" στον εαυτό του (από το δημόσιο ταμείο!!!) αλλά όχι κι' έτσι". Δυστυχώς αυτή ή σαπίλα δεν ξεριζώνεται, μόνο κόβεται με σπαθί. Γι' αυτό καμμία "δημοκρατική" κυβέρνηση δεν μπορεί να το πετύχει. Χρειάζεται περιστολή των δικαιωμάτων (δικονομικών, οικονομικών) καθώς και ατομικών ελευθεριών (παρακολουθήσεις, προσωπικά δεδομένα). Με ένα (περιορισμένο χρονικά) καθεστώς τύπου Σιγκαπούρης (πλησιάζει πολύ σε δικτατορία ή φωτισμένη δεσποτεία) κάτι μπορεί να γίνει.
    Με τα δικά μας "δημοκρατικά" μέτρα είναι αδύνατον. Ξεχάστε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι διαλύθηκαν...
    "Κλασσικά" πράγματα: Και σήμερα οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Προφανώς η αργία και η απεργία ...διπλασσιάστηκαν

    Aυτό είναι είδηση?

    Αν δεν έχετε τίποτα να γράψετε μη γράφετε καθόλου. Είναι καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Eλλαδα πρεπει να δειξει σιγα σιγα στους λαθραιους - δλδ, ολους -τον δρομο προς την εξοδο. Καλο θα τους κανει αλλωστε, αφου μονο ετσι θα κανουν τη χωρα τους να σταθει στα ποδια της και να αποκτησουν λιγη αξιοπρεπεια. Οσο τους λειπει η τελευταια τοσο θα ριχνουν το φταιξιμο στην Ελλαδα για την αθλια κατασταση τους. Το μισος τους για την Ελλαδα δεν το χρειαζομαστε με καμια κυβερνηση. Το πασοκ θα επρεπε να διαλυθει ωστε να μην βρισκουν ομπρελλα οι Αλλοδαποι που το στηριζουν και το ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ. Αφηστε τους αλλοδαπους - με ή χωρις ελληνικη ταυτοτητα - απομονωμενους ωστε να αναγκαστουν να αποχωρησουν ειρηνικα, μια και εδειξαν οτι κατι τετοιο τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩς ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΜΕΣΑ;
    ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ;
    ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;
    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ 11:44
    ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ "ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ" Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ,ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.....
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    1:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    προς συνδικαλιστες.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΜΙΖΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:47 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣαριστερες,δεξιες.
    οι βουλευτες ολων των κομματων,
    οι συνδικαλιστες δεν μιλανε.
    ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    1:56 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ...

    1:59 μμ


    Ανώνυμο said...
    Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    2:03 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    9:17 μμ
    Ανώνυμο said...

    τσιτουριδη πρεπει νασαι ευχαριστημενος γιατι εζησες μια μοναδικη εμπειρια.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΥΟΥ .
    ειναι μεγαλη τιμη για σενα.
    ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    και ειχες εσυ την απαιτηση τωρα να σε στηριξουν τα φοβισμενα λαμογια της δεξιας.
    εισαι ανιστορητος.

    9:22 μμ
    Ανώνυμο said...

    ξερει κανενας γιατι το λαμογιο ο τριανταφυλοπουλος εχει στοχοποιησει το προεδρο του αρειου παγου.
    σε συνδιασμο βεβαια με την μαιμου τρομοκρατια.
    ποιο αφεντικο πληρωνει το συμβολαιο.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    9:27 μμ
    Ανώνυμο said...

    το συμβολαιο εναντια στην ΑΤΤΙΚΑΤ κατασκευαστικη,που τους πηρε το διαγωνισμο στο φλοισβο,ο τριανταφυλοπουλος για ποιον το εκτελει.
    ξερει κανενας αδελφια.

    9:30 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΣΕΒ,ΕΚΔΟΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΟΛΩΝ.
    ΤΟ ΝΕΟ 89 ΑΡΧΙΣΕ...
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    2:33 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ..
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η
    ΝΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΞΕΙ.
    ΕΞΕΡΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ...
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    2:09 μμ


    Ανώνυμο said...
    επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:12 μμ


    Ανώνυμο said...
    τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια θα τα χρησιμοποιησουν για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την νεα τρομοκρατια,
    αποδιδοντας σε κοινωνικες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    Α)ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ?
    Β)ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?
    Γ)ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ(ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.Α ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΡΟΚ Ν ΡΟΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΧΕΝΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ Κ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΚ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ......ΑΝΤΕ ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *