GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαναγίνεται ηθοποιός...

Η παραίτηση της Ελένης Κούρκουλα -που έγινε γνωστή ως "Σελήνη" στην τηλεοπτική "Λάμψη" του Ν. Φώσκολου - από το β...

Η παραίτηση της Ελένης Κούρκουλα -που έγινε γνωστή ως "Σελήνη" στην τηλεοπτική "Λάμψη" του Ν. Φώσκολου- από το βουλευτικό αξίωμα (ΠΑΣΟΚ, Β' Αθηνών) έχει σχέση με τα επαγγελματικά της σχέδια. Ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί ως ηθοποιός, όπως λένε οι πληροφορίες. Και ως γνωστόν υπάρχει πλήρες συνταγματικό ασυμβίβαστο με τη βουλευτική ιδιότητα.
Πολιτικά δεν επικαλείται κανένα σοβαρό λόγο στην παραίτησή της. Εξάλλου και βουλευτής που ήταν, στη Βουλή είχε μήνες να πατήσει.

25 σχόλια

  1. παραιτήθηκε η Κούρκουλα, έρχεται η Παναγιωταρέα!!! συνταξιοδοτείται από τις 4 θέσεις της και θέλει να μπει στα γεράματα στη Βουλή!!! το χρήμα πολλές εμίσησαν, τη δόξα ουδεμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κάποια ταινία ή σε σήριαλ, δεν θυμάμαι πια, έχει πάθει το άτομο που υποδύεται η Κούρκουλα αμνησία και έτσι τραγανιστή που είναι, την ονειρεύονται διάφοροι λιγούρηδες. Της λέει λοιπόν ένας τύπος: "Πάμε στο πατάρι για πήδημα;" Η γυναίκα έχει, είπαμε, αμνησία οπότε ρωτάει: "Τι σημαίνει πατάρι;"
    Καλά ένα σεμνό ανεκδοτάκι ήταν :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορική ατάκα της ως σελήνη ηταν 'Σελήνη δε θέλει πάει άσυλο'.Μάλιστα όταν έβγαινε σαν υποψήφια στις εκλογές νόμιζα ότι θα το πει σαν ατάκα...Πλάκα πλάκα πάντως πολλοί την κοπανάνε από το ΠΑΣΟΚ κ δεν κατεβαίνουν.Φαίνεται ο ρυθμός του ΓΑΠ είναι πολύ γρήγορος για αυτούς.Ειρήσθω εν παρόδω ο ΓΑΠ εθεάθη κοντά στο σπίτι του να κάνει ποδηλατάκι φορώντας ών τυπικός φόρμα ποδηλάτη,γυαλάκι αθλητικό κ κράνος δεμένο...Τα σχόλια δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλα κανει και φοραει κρανος
    ο ΓΑΠ.
    Θα του χρειαστει.
    Πραγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί, ήταν ποτέ η Κούρκουλα ηθοποιός; Μην τρελαθούμε εντελώς σε αυτή τη χώρα! Το μόγγολο έκανε και μάλιστα χάλια! Ούτε μόγγολα δεν μπορεί να πείσει με την υποκριτική της! Έλεος, μην τα ισοπεδώνουμε όλα πια. Άκου ηθοποιός η Κούρκουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον αδελφό της, τον πράκτορα της ΜΙΤ και υμνητή των ζεϊμπέκικων του Τζεμ με τον Γιωργάκη Τσαντ, θα γράψει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι το κατάλαβαν ότι οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης ήταν επαγγελματικοί. Αφού η Κούρκουλα ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, φρόντισε για το μέλλον της.
    Είναι όμως ηθικό αυτό που έκανε, παρά να εργαστεί σαν ηθοποιός και να παίρνει και την βουλευτική αποζημίωση και μετά να την κυνηγάνε για το ασυμβίβαστο όπως τον Αδριανόπουλο.
    Πρέπει,όμως όλοι οι τηλεαστέρες που γίνονται πολιτικοί και υπουργοί, από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά και αυτοί που τους επιλέγουν, να ξέρουν ότι ψηφίζονται από κόσμο που πλέον καταλαβαίνει. Και ο κόσμος την εγκατάλειψη την χρεώνει και στον πολιτικό και στο κόμμα του και στο πολιτικό σύστημα γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι,


    φόρεσα το κράνος γιατί μόλις χάσω τις εκλογές θα με κοπανήσει στην κουφιοκεφάλα μου ο Βενιζέλος. Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.18 εδώ έχει πάθει αμνησία ο φιλέλληνας Τσαντ-Μινέϊκο... ξέχασε δια μιάς όλα τα αίσχη του Σιδερένιου και του Ευχαριστώ τους Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την υπόθεση της πάμπλουτης θείας της και τον φίλο της δεσπότη Αμβρόσιο που εκκρεμούσε δικαστικά τι απέγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.15 Σωστή η παρατήρηση. Η Κούρκουλα είχε θητεύσει σαν υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.Δεν υπήρξε ποτέ άξια αναφοράς ηθοποιός. Αν δεν είχε φωσκολιασθεί θα ήταν επιπέδου θεατρικής ομάδας εξωραϊστικού συλλόγου.

    2.Ήταν να τη φάμε κι αυτή στη μάπα, όπως και τ΄ άλλα γυφτοπασόκια. Αλλά με την φασιστική πλέμπα των εκσυγχρονιστών.

    3. Τελευταία, το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει την βουλευτική ασυλία για χρέη στο ΙΚΑ. Μάλλον από τον αδελφό της, μια ιστορία για την οποία δεν έχω πλήρη στοιχεία.

    4.Ο Γιώργος έστειλε τελεσίγραφο σε μη ελεγχόμενους, σημιτικούς, παλιούς, και λοιπούς σχετικούς : παραιτήσου μόνος σου για να μην φανεί άσχημο.

    5. Μέχρι στιγμής έχουν πάει πάσο : Μπένος , Παπαδήμας, Κούρκουλα.
    Μου ξεφεύγει κάποιος ;

    6. Σε κείνο το λαμόγιο , τον Ανθόπουλο, "έστειλε μήνυμα" όταν πήγε στις Σέρρες, γυρίζοντάς του την πλάτη κατά την απόπειρα επαφής.

    7. Προσωπικά, ο Γιώργος είναι έντιμος. Και καλό παιδί.
    Αλλά τι να το κάνεις ...
    Όντας "κοσμοπολίτης", θα αποδεχθεί να φθάσουν οι Τούρκοι μέχρι την Όρθρυ, όπως το 1897, για να μην τους δυσαρεστήσει.
    Κι έχει και τη μαμά...

    8. Κούρκουλα στον αγύριστο.
    Εσύ κι όλο σου το σόϊ.
    Κι όλοι οι όμοιοί σου.
    Και από τα δύο κόμματα.
    Δεν θα μας λείψετε.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρομερό πλήγμα για όλο τον πολιτικό κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια ουτε το ενα μας αρεσει ουτε το αλλο.
    Προσωπικα δεν την θεωρουσα και τιποτε σπουδαιο απο ηθοποιια,αλλα
    εκτιμησα πολυ την σωστη της τοποθετηση στην παραιτηση της.Την βρηκα εντιμη και καθαρη.
    Αλλος μπορει ναλεγε ,ελα μωρε παρτα κι απο δω κι απο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re 1.59

    Σωστά το τοποθετείς.

    Αλλά μια προσωπική και επαγγελματική επιλογή (δεδομένου ότι το βουλευτηλίκι δυστυχώς θεσμοθετήθηκε ως επάγγελμα) δεν έχει στοιχεία είδησης για να ασχοληθούμε περαιτέρω. Το μόνο ίσως ενδιαφέρον θέμα είναι αυτο της βουλευτικής αποζημίωσης για τους βουλευτές που παραιτούμενοι συνεχίζουν να ασκούν το προηγούμενο επάγγελμά τους, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αφορά μόνο την συγκεκριμένη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καθε φορα που βλεπω εξυπνους ανθρωπους εδω μεσα , αναπτερωνονται οι ελπιδες οτι η Ελλαδα μπορει να τα καταφερει και να επιβιωσει. Πληροφορειτε τους αλλους για ο,τι ξερετε. Τους "Κοσμοπολιτες" αρχισαν νομιζω να τους παιρνους ειδηση ολο και περισσοτεροι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΡΓΟ ( 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΙΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η επιστολή της κ. Κούρκουλα έχει ως εξής:

    «Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

    » Με την επιστολή αυτή, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του βουλευτή. Σας ευχαριστώ προσωπικά, όπως και όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ για τις κοινές εμπειρίες αυτής της επταετίας.

    » Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη ζητήσει επιτακτικά τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Συνεπώς η χώρα έχει ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο.

    » Θεωρώ, άλλωστε, ότι έχω ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μου απέναντι στους πολίτες που με τίμησαν στη Β' Περιφέρεια Αθήνας, καθώς ο ουσιαστικός πολιτικός κύκλος έκλεισε.

    » Στις επόμενες εκλογές δεν προτίθεμαι να ζητήσω τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Θέλω λοιπόν να καταλάβει τη θέση μου ένας βουλευτής που εκτός από την πολιτική θα έχει σαν κίνητρο και την προσωπική του μάχη στις επόμενες εκλογές. Ευχαριστώ τους πολίτες που δύο φορές με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ το ΠΑΣΟΚ.

    » Ευχαριστώ τον Κώστα Σημίτη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο παρελθόν στην κυβέρνηση του, άλλωστε ο ίδιος και οι επιλογές του για τον τόπο υπήρξαν το κίνητρο για την εμπλοκή μου στην πολιτική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ !

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kai me ton ethelontismo ti tha ginei? eixe anevei sto patari kai keinos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θερμα συγχαρτηρια στη Κυρια Κουρκουλα για τη σεμνη και αξιοπρεπη της σταση και συγχαρηρια και σιδεροκεφαλος στoν αντικαταστατη της κυριο Αργυρη Γιανοπουλο γιο του ιστορικου στελεχους του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελου Γιανοπουλου.
    Τους εχομαστε και στους δυο καλη τυχη στις νεες τους πορειες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η εντιμότητα της κυρίας Κούρκουλα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη τόσο απέναντι στους συναδέλφους της όσο και στους 65.000 πολίτες της Β΄Αθηνών που την ψήφισαν.
    Δίδαξε πολλά με αυτήν την κίνηση. Το μέλλον θα την δικαιώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο της.....αυτο σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΗΘΙΚΗ !!!

    αν και ψηφίζω στην Β' Αθήνας και ποτέ δεν την ψήφισα μακάρι να είχαν και άλλοι συνάδελφοι της την ίδια ηθική !!! ...αλλα κάποιοι άλλοι ασχολούνται με ηθικα.....ομολογα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ελένη έγραψε ιστορία.
    Εκεί που άλλοι δεν αφήνουν την καρέκλα με τίποτα, η Κούρκουλα πάρα πολύ απλά παραιτήθηκε.
    Βέβαια οι λόγοι που έγινε αυτό είναι άλλη ιστορία. Εκεί στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προσέξουν να μην χάνουν στελέχη αν θέλουν να κερδίοσυν τις εκλογές.

    Ανδρέας από Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κούρκουλα - Μπένος

    Ωραία είναι επίσης, και αξιοπρεπής, και περισσότερο πολιτικός από ό,τι πολλοί άλλοι, η Ελένη Κούρκουλα. Που αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική και να μη θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, γιατί δεν της ταιριάζει το κλίμα που κυριαρχεί τελευταία. Από την επιστολή της παραίτησής της απομονώνω τις ευχαριστίες της στον Κώστα Σημίτη, που την ανέδειξε και την αξιοποίησε. Τουλάχιστον αυτή δεν ξέχασε και, επιπλέον, έδειξε ότι δεν είναι αχάριστη. Είναι άλλοι; Ε, καλά τώρα, αυτά θα λέμε; Για πολιτικούς μιλάμε... Και ο Σταύρος Μπένος είναι ακόμη μία εξαίρεση. Αποχώρησε από την πολιτική το ίδιο ευπρεπής, όπως και την περίοδο που την ασκούσε. Ανήγγειλε την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με μια επιστολή μνημείο για πολλούς συγχρόνους του. Και έφυγε με το κεφάλι ψηλά και τα χέρια καθαρά...

    Απόσπασμα από ΤΑ ΝΕΑ 21/04/2007
    Άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *