GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πολυθεσίτης κύριος Καπράνος.

"Θεοί και δαίμονες" έχουν κινητοποιηθεί για να μην πάρει διαστάσεις το σκάνδαλο με το "σάπιο" ομόλογο των 130 εκ. ευρ...

"Θεοί και δαίμονες" έχουν κινητοποιηθεί για να μην πάρει διαστάσεις το σκάνδαλο με το "σάπιο" ομόλογο των 130 εκ. ευρώ του Ταμείου των δημοσιογράφων, ΤΣΠΕΑΘ.
Ο πρόεδρος του Ταμείου Δημήτρης Καπράνος, βέβαια, δεν ανησυχεί για τη θέση του. Εχει άλλωστε πολλές.
Δουλεύει στην "Καθημερινή", είναι Διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Κανάλι 1" του Πειραιά, είναι αντιπρόεδρος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ΑΕ, είναι αντιπρόεδρος της "Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ" και -παραμένει πάντα- Σύμβουλος Δίοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, υπό τον κολλητό του Π. Τσουπίδη. (Και Διευθυντής Επικοινωνίας της "Ποσειδώνια ΑΕ").
Οι συνάδελφοί του είναι υπερήφανοι γι' αυτόν.

54 σχόλια

  1. Φτάνει να ακούσετε τις εκπομπές του στο "Κανάλι - 1" και όσα γράφει κατά καιρούς στην "Καθημερινή της Κυριακής". Εκεί που κατακρίνει τους δημοσιογράφους που τα παίρνουν από χίλιες μεριές και στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας το οποίο δεν υπηρετούν. Όλα αυτά από τον άμεμπτο. Ξεχάσατε επίσης ότι είναι Διευθυντής Επικοινωνίας της "Ποσειδώνια Α.Ε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο press-gr,
    Καλά τα λες
    «Οι συνάδελφοί του είναι υπερήφανοι γι' αυτόν»,
    αλλά συμπλήρωσε:
    και γι’ αυτό πολλοί προσπαθούν να του μοιάσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπεσε ξύλο και συνελήφθησαν τρεις επειδή έκαναν συμβολική δενδροφύτευση στο Πεδίο του Άρεως, διαμαρτυρόμενοι για την απόπειρα του Πανελλήνιου Γ.Σ (του Μίνωα Κυριακού) να επεκταθεί και να κτίσει σε δημόσιο χώρο.
    Η Φώφη Γεννηματά λέει οτι υποστήριζε την δεντροφύτευση..Τότε πως τα ΜΑΤ πήγαν εκεί και γιατί δεν ήταν εκπτόσωπος της Υπερνομαρχίας;
    Τι θα γίνει..θα δικαστούν οι πολίτες δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή του!
    Εμ, με τις πλάτες των Αλαφούζων τόσο αυτός όσο κι εκείνος ο "Πρόεδρος" της ΕΡΤ τα 'κονομάνε απομυζώντας έσοδα απο τον δημόσιο κορβανά (ως συνήθως, μια που ειναι απείρως ευκολότερο απο τον ιδιωτικό τομέα)
    Να μας ζήσει η "Καθημερινή" που επιτέλους αποδεικνύει περίτρανα για ποιόν λόγο έδωσε μάχες επι ΠΑΣΟΚ για να γκρεμίσει το τότε κατεστημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΓΚΡΙΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τους φίλους δημοσιογράφους που θα μπορούσαν να με διαφωτίσουν :
    πόσο πραγματικά δουλεύει και τι πραγματικά κάνει ένας τύπος σαν τον Καπράνο ; Ποιος είναι ο τρόπος ζωής του ; Πότε τα προλαβαίνει ;
    Πως είναι το 24ωρο του ;

    [Τα του Καπράνου τα διάβασα χθες στο ΠΑΡΟΝ, το οποίο καλό είναι να αναφέρεται, όλοι σας εκεί τα διαβάζετε].

    Ενας ταπεινός πληβείος, μη δημοσιογράφος, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αληθεύει επίσης ότι έχει προσλάβει το γιο του στο "Κανάλι - 1" για 4 ωριαίες εκπομπές κινηματογραφικού περιερχομένου το μήνα αντί του ποσού των 1.000 ευρώ; Αληθεύει επίσης ότι προσπάθησε να μονιμοποιήσει το γιο του στο "Κανάλι - 1" μέσα από το διάταγμα Παυλόπουλου αλλά δεν του έκατσε; Μοναχοπαίδι τον έχει, λογικό είναι να παλεύει να τον τακτοποιήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τον χαιρόμαστε !!!!!!!!! και όλη την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοπρανος η Καπρανος ειναι το σωστο ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΑΚΙΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΧ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η...Μπουγάτσα, κάποιων άλλων την εύνοια έχασε. Έτσι είναι άμα περάσει η μπογιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΧΑΡΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ!
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ; Ε; ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το χαμηλότερης ποιότητας αλλά και ποσότητας τεχνικό πρόγραμμα παρουσίασε ο δημαρχος παλαιού φάληρου και εκλεκτός του Μητσοτάκη Διονυσης Χατζίδακης .Παράλληλα η Ένωση Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου διαμαρτύρεται για την αύξηση του χαρατσιου στις δημοτικές εγκαταστάσεις αθλητισμού απο ενά ευρω σε 2 ευρώ.Μπορεί το ποσό να φαντάζει υποτυπώδες αλλά δεν ειναι αφού κάνει απαγορευτική την καθημερινή αθληση των νέων που το χρηματοδοτουν με το χαρτζιλίκι τους .Ή είδηση αυτή έρχεται την περιόδο που συζητάμε πως το κράτος θα χτυπήσει τον χουλιγκανισμό.Ευελιπιστούμε το press-gr να δημοσιοποιήσει την είδηση και να συντελέσει στην άσκηση πίεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η είδηση αυτή αναπαραχθήκε το πρωί και απο τον σταθμό ''στο κόκκινο΄΄ 105,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καπράνος θα έχει να απαντήσει και σε εξώδικο από αύριο.
    Υ.Γ. Γιατί δεν γράφετε κάτι για τις προμήθειες 4,8 εκατ. ευρώ που έλαβε η Πήγασος του υιού Μολυβιάτη από τρεις μεταβιβάσεις ομολόγων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:18

    ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΤΑ 5.6 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟ 1988 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ 12 ΠΡΙΝ ΔΟΘΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ) ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΟΠΩς Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Α.Τ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΔΕΣ www.skai.gr).
    ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
    Δηλαδή ο Μίνως Κυριακού, λαδώνει την πολεοδομία για να μην τον ενοχλεί; Να μην στείλει μηχανήματα κατεδάφισης; Τότε έπρεπε πάραυτα η Εισαγγελία αν υπάρχει να ενεργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλά ο Μίνως δεν βρίσκεται στην ψειρού; 4 χρόνια έφαγε πριν ένα μήνα. Πως στο διάλο βρίσκεται έξω; Γίνονται τέτοια πράγματα στην Γραικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχως σημερα το αφεντικο που εχει το γενικο προσταγμα εναντιον του ΠΑΣΟΚ και στηριζει ξεκαθαρα τον καταληλοτερο(εξαιρουνται οι διαφοροι δημοσιοι υπαλληλοι στυλ Τραγκα,Ριζου και αλλοι συνεπεις παραδοσιακοι Δεξιοι) ειναι ο βασιλιας των "Μονοπυθμενων".
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ο ΣΚΥ και το συγκροτημα ειναι επικεφαλης της μαχης για τη στηριξη του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και της υπονομευσης του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδια μην ειστε αφελεις...Ποιος εχει τα κοτσια απο το συνολο του υπαρχοντος δημοσιου βιου της χωρας μας να αντιπαραταχτει σενα Καναλαρχη...Εσβησε μετα.
    Ο κυριος αυτος αφου εκανε τα νουμερα του οτι δηθεν ητο αρωστος για να ξεφυγει απο το αυτοφορο και τη συλληψη ,ειναι εξω και μαχετε την αξιοπρεπεια και την Ελληνικη υπερηφανια,δειχνοντας μας σε ολους οτι οι νομοι και η δικαιοσυνη δεν αντιμετωπιζει ολους με τον ιδιο τροπο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tους θερμους μου αγωνιστικους χαιρετισμους στους Παλαιοφαληριωτες και στον αγωνα που κανουν για να δειξουν στους κατοικους ποιος ειναι ο Χατζηδακης με το ανυπαρκτο εργο και τη πλουσια κομματικη δραση.Κομματαρχης ναι,Δημαρχος ανυπαρκτος
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ Τ.Τ ΜΕ ΤΟΝ ...ΜΑΝΑΤΖΕΡ , ΤΣΟΥΠΙΔΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2006 .

    ΔΕΝ ΕΙΔΙΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Μ ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΩ Ο ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

    ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,
    ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ,
    ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς τον 3:16

    Ρε παιδιά, λάσπη στη λάσπη; ΠΟΤΕ έβγαλε η ΠΗΓΑΣΟΣ αυτά τα εκατομμύρια (που λέτε) απο ομόλογα; Η Επ. Κεφαλαιαγοράς έχει ΗΔΗ ερευνήσει την υπόθεση (ΠΗΓΑΣΟΣ) και αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έχουν βρεί τίποτα επιλήψιμο.
    Δεύτερο: Ο υιός Μολυβιάτης ΔΕΝ έχει ουτε μία μετοχή στην ΠΗΓΑΣΟΣ έχοντας αποχωρήσει απο την μετοχική της σύνθεση απο το 1999 (επι ΠΑΣΟΚ). Σήμερα ο άνθρωπος δουλεύει ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ στην ΠΗΓΑΣΟΣ και τίποτα άλλο. Δεν έχει ούτε καν δικαίωμα υπογραφής, πολλω δε μάλλον να ειναι η ΠΗΓΑΣΟΣ υπο...τον έλεγχό του!
    Τί γράφετε ελαφρά τη καρδία;
    Πα, πα, πα...
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 6.01
    Αγαπητέ φίλε, εγώ τα έβαλα με τον καναλάρχη!
    Πράγματι με έσβησε… έχεις δίκιο.
    Το χαρακτηριστικό με δαύτους, όμως, είναι ότι είναι τόσο ηλίθιοι και αμετροεπείς που θεωρούν, αν καταφέρουν να σε εξαφανίσουν, ότι καθάρισαν μια και καλή.
    Θριαμβολογούν στο κύκλο τους και σε χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς αποφυγή στους αξιοπρεπείς εργαζόμενους, στα κωλομάγαζά τους, για να τους συμμορφώσουν και να τους καθυποτάξουν.
    Χαιρέκακα χαμογελούν και ειρωνεύονται…
    Έλα όμως που η παλιοζωή τα φέρνει έτσι, κάποιες φορές που οι εξαφανισμένοι και σβησμένοι αναστήνονται!!
    Τότε να δεις τι γίνεται…χαμός και αναστάτωση.
    Πιστεύεις ότι ο σβησμένος έχει δικαίωμα στην εκδίκηση;
    Εκτιμάς ότι μετά το κρύο πιάτο της εκδίκησης πρέπει να προσφερθεί στον αλήτη αυτόν επιδόρπιο;
    Με απασχολούν αυτά τα ερωτήματα γι’ αυτό τα θέτω…να το ξεσκίσω το κοντόχοντρο ανθρωπάκι ή να το αφήσω στα βρόμικα χέρια των δικών του;
    Πάσα γνώμη δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κανένας κλέφτης ή απατεώνας δεν λέει ότι είναι αυτό το πράγμα... Ετσι και όσοι ενεργούν σαν τον Καπράνο, κάνοντας μαθήματα δημοσιογραφίας και ηθικής στους άλλους, δεν σημαίνει ότι βάζουν και τον εαυτό τους στους κανόνες! Είναι σαν τον Καραγκιόζη... Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου!!!
    Φυσικά ο Καπράνος κουράζεται... Να μην κάνει λάθος και πάει να εισπράξει από μία πηγή σε λάθος ημέρα! Να μην υπογράψει κανά χαρτί της μιας δουλειάς ενώ αφορά την άλλη... Να μη ξεχάσει καμιά συνεδρίαση κ.λπ! Ξέρετε τι μυαλό και κόπο θέλει αυτό; Ε, φυσικά, ήταν δύσκολο στους Νεοδημοκράτες που έχουν τα ίδια μυαλά με τους Πασόκους να μην κάνουν τα ίδια, τώρα που είναι καβάλα στ' άλογο... Και φυσικά δεν ρίσκαραν να πάνε με ρέγουλα, γιατί -λέγεαν- θέλεις να γίνει καμιά στραβή και δεν προκάνουμε δεύτερη τετραετία; Βουρ στον πατσά τώρα λοιπόν! Με τις ευλογίες του ηθικού αυτουργού κυρ Αλαφούζου... Που δεν είναι σαν τους άλλους επιχειρηματίες που λυμαίνονται τον τόπο! Είναι ίδιος απ' την ανάποδη πλευρά!!! Χα χα χα.. ΄Η καλύτερα χο, χο, χο που λέει γελώντας τρανταχτά κι ο Κόκκαλης που του έκαναν τα εννέα... δέκα (τα πρωταθλήματα εννοώ) οι νεοδημοκράτες, άτεγκτοι εξυγιαντές και διώκτες της παρανομίας, της ρεμούλας, των σκανδάλων κ.λπ. Αντε και καλά κρασιά μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2 ερωτήσεις απλές. Αν μπορεί κάποιος, καλό θα ήταν να τις απαντήσει ψύχραιμα και τεκμηριωμένα.

    1. Γιατί ΚΑΘΕ φορά που υπάρχει ποστ για συνάδελφό ΣΑΣ δημοσιογράφο, βγάζετε τόση χολή, μίσος και απέχθεια? Ούτε ΜΙΑ καλή κουβέντα για ΕΝΑΝ από αυτούς... Μήνες ολόκληρους αυτή η αντιμετώπιση...

    2. Αν δεχτούμε ότι ο χώρος ΣΑΣ είναι τόσο "χαλασμένος", γεμάτος "διαβλητούς", καθήκια εργοδότες, κλπ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ για να είσαστε πλέον ελεύθεροι άνθρωποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγχαρτηρια αγαπητε κυριε 8.39
    Δεν σας ξερω μα οφειλω να σας ευχαριστησω και να σας επαινεσω..Τετοιους πολλους χρειαζομαστε σημερα.Αγωνιστες αναντια στον καθε μεγαλοσχημο απατεωνα.Δυστυχως τετοιοι ειναι ολοι οι νεοπλουτοι σημερα στην Ελλαδα.
    Πλουσιοι με διαρκεια πανω απο δυο γεννιες δεν εχουμε σημερα.Αρπακωλιτζιδες,τυχαρπαστοι,μεγλοιδιοκτητες της αντιπαροχης,χωρις μια κοινωνικη παρεμβαση και επαφη με την κοινωνια.Απο τον Μητσοτακη και μετα αποκτησαμε και τους ζαμπλουτους πολιτικους.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σαν Ελληνας και Κρητικος ειμαι οπαδος της "ειλικρινους Βεντετας"
    Δεν μπορει κυριε να μου εχεις σκωτωσεις τα παιδια μου και νασεχω να αναπνεεις..Εισαι τελειωμενος!!!
    Υπαρχουν περιπτωσεις ειδεχθων εκληματων που ο θυτης πρεπει να τελειωνει.
    Το ιδιο πρεπει να συμβαινει στην δημοσια ζωη.Εκανες υπεξαιρεση δημοσιου χρηματος? Το δημοσιο θα σου τα παιρνει απο σενα και τους απογονους σου μεχρι 10ης γεννιας!!!
    Ετσι απλα.
    Καταλαβες δημοσια εκταση.Αμεσα εξοβελιστεος...Ειδατε ποσο απλα γινονται μερικα πραγματα,αμα υπαρχει βουληση?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η εκδικηση ειναι ο πιο υγιης τροπος αμυνας.Η ζωη κυκλους κανει και ολοι εχουμε την αναγκη ολων.οσοι μας βλαπτουν, καποια στιγμη μας διδετε η ευκαιρια να ανταποδωσουμε τα ισια.Δεν πρεπει να δισταζομε.Την ευκαιρια μας την διδει η ζωη,ας μην την κλωτσαμε παρασυρομενοι απο συναισθηματισμους.Τοτε γινομαστε και κοροιδα.Εκτος αν περιμενουμε την δικαιωση μετα θανατον!!!!
    αλλα τοτε ξεχναμε τη λαικη σοφια "Εδω η κολαση,εδω και ο παραδεισος"
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Yποθετω οτι ο Δημαρχος του Πειραια θα του δωσει ποδι απο το Δημοτικο ραδιωφωνο ε? Ετσι θα χασει τη μια θεση.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ 10.10,
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια… και να είσαι βέβαιος ότι με ξέρεις!
    Δεν το εννοώ μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά.
    Αυτή τη περίοδο με μαθαίνει και ο Κυριακού από την ανάποδη, καθώς από τη καλή με γνώριζε ήδη.
    Σύντομα νεότερα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10.22
    Σοφές κουβέντες.
    Ας τα προσέξει ο φίλος μας, που ζήτησε τη συμβουλή μας.
    Ο άνθρωπος που δεν εκδικείται το "άδικο" αποκλείεται να ζήσει ισορροπημένα στην υπόλοιπη ζωή του.
    Εφιάλτες θα καταδυναστεύουν τα όνειρά του.
    Φίδια θα ζώνουν τα επόμενα βήματά του.
    Αν θέλεις να βαδίσεις μπροστά καθάρισε τον ορίζοντα.
    Διώξε την αδικία, που υποτιμά την ύπαρξή σου.
    Εκδικήσου. Θα είμαι μαζί σου.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είναι λόγια από το στόμα ενός Αγίου αυτά;
    Θεός φυλάξει!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγνώμη για τη παρένθεση, αλλά οφείλω να γίνω σαφής.

    Εγώ, 10.43 είμαι Ο ΑΓΙΟΣ και δε σχετίζομαι με θεότητες.
    Τι ανάγκη, άραγε έχει ένας Άγιος τον θεό;
    Το αντίθετο συμβαίνει ο θεός – ο κάθε θεός – έχει ανάγκη τους Αγίους.
    Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα, κανείς θεός δεν απαίτησε, επιτακτικά, την υποστήριξη μου – προφανώς έχουν εναλλακτικές λύσεις.
    Σας διαβεβαιώνω όμως …και να μου τη ζητήσει δεν θα την έχει.
    Δεν διαπλέκομαι με θεότητες.
    Αυτά τα λόγια είναι Άγια και πρέπει να γίνονται σεβαστά.
    Δεν είμαι εγώ ο Μητσικώστας !!!!! (αναφέρομαι στο τελευταίο αγιασμό υπέρ του Χατζηνικολάου…Το γύρισε απότομα από το μνημόσυνο στον αγιασμό. Βοήθειά του!! Θα του χρειαστεί... )
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΊΔΕΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΠΡΑΝΟ.
    ΕΠΤΑ ΦΑΝΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΌΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    (Δημητράκη ξέρεις τι θάψιμο σου έριχνε στο Μέγα ο Γιώργος το καρφί!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. babis ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ

    Ως συνήθως δηλαδή. Και ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ. Και δυστυχώς αναγκάζομαι να σου μιλήσω σε αυτόν τον τόνο γιατί μόνο έτσι θα σου εντυπωθεί (όχι ότι θα το καταλάβεις)

    Μαλακία Πρώτη:
    "Απο τον Μητσοτακη και μετα αποκτησαμε και τους ζαμπλουτους πολιτικους". Ο Σιδερένιος, Ο Κίμωνας, ο Άκης, ο Λαλιώτης, ο Κουτσόγιωργας, Ο Λιβάνης κλπ πειναλέα χαϊβάνια άρπαξαν προ Μητσοτάκη επί Σιδερένιου. Επί Σημίτη ήρθε η σειρά άλλων πειναλέων χαϊβανίων να αρπάξουν
    Σκανδαλίδης, Σηφουνάκης, Παπουτσής, Βενιζέλος, ξανά Άκης, Κίμωνας κλπ.


    Μαλακία Δεύτερη:
    "Εκανες υπεξαιρεση δημοσιου χρηματος? Το δημοσιο θα σου τα παιρνει απο σενα και τους απογονους σου μεχρι 10ης γεννιας!!!
    Ετσι απλα." Πες του ΠΙΝΤΙΟΥ να φέρει πίσω τα κλεμμένα του Σιδερένιου και να πάει σε άλλη χώρα να παίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σύντροφοι,

    ηρεμήστε. Μου είπε η mammy να σας πω να μη κοροϊδεύετε το σύντροφο babis. Αν κάποτε καταλάβει ότι τον κοροϊδεύετε και θυμώσει και φύγει από το Κίνημα, θα γελάνε όλοι με εμένα. Αφήστε το σύντροφο babis να ανθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σιγά τα ωά!

    Ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος.Ας τον πνίξουν και θα βγούν άλλοι δέκα. Στην Ελλάδα της ρεμούλας , όλα αυτά είναι δείγματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,
    ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    9.59


    1. Γιατί ΚΑΘΕ φορά που υπάρχει ποστ για συνάδελφό ΣΑΣ δημοσιογράφο, βγάζετε τόση χολή, μίσος και απέχθεια?

    - Γιατί, προφανώς, τον γνωρίζουμε. Όταν γνωρίζεις κάποιον καλά, δεν οφείλεις να τον συστήσεις και στους υπόλοιπους!

    2. Αν δεχτούμε ότι ο χώρος ΣΑΣ είναι τόσο "χαλασμένος", γεμάτος "διαβλητούς", καθήκια εργοδότες, κλπ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ για να είσαστε πλέον ελεύθεροι άνθρωποι?

    -Για να αλλάξουμε δουλειά τελειώς, θα πρέπει:
    α. Να ξέρουμε κάτι άλλο να κάνουμε.
    β. Να βρούμε, πιθανόν, άλλο ρουσφέτι.
    γ. Να βρεθεί εργοδότης να προσλάβει πρώην δημοσιογράφο.

    Αν παρόλα αυτά επιμένεις, πες μας την πρότασή σου για δουλειά.

    Υ.Γ. Για να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι δεν χρειαζόμαστε δουλειά, λεφτά χρειαζόμαστε. Δεν βλέπεις με ποιόν τρόπο διάλεξε να απελευθερωθεί ο Καπράνος; Έγινε παντού πρόεδρος. Άρα, δουλεύουν άλλοι και ο ίδιος χαίρεται την ελευθερία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. pros babis. έχω την έντυπωση πως είσαι εγκάθετος από τήν κυβέρνηση για να εκφράζεις δήθεν τις απόψεις του πασοκ και να το κάνεις να φαίνεται γλοιώδες και άθλιο , διότι το θεωρώ αδύνατο ρε φίλε να είσαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 12.57 ΨΙΛΟ-ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΗΣ-ΑΚΡΙΒΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    Το ξέρεις άλλωστε φαντάζομαι και δε περιμένεις να σου το πω εγώ.

    Στο τι θα κάνεις αυτό είναι το μόνο εύκολο. Όρεξη για δουλειά να έχεις και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε. Εκτός αν είσαι ρεμπεσκές και κακομαθημένος (γενικά μιλάω). Π.χ. πωλήσεις. Δουλειές υπάρχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επιτέλους και μια φορά που γίνεται αξιοπρεπής διάλογος στο blog! Σε οτι αφορά στο θέμα με τις καταπατήσεις του Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως να προσθέσω στα σχόλια σας και μια παράμετρο που ισως σας εχει διαφυγει σχετικά με την υπερνομάρχη Αθηνων κ. Γεννηματά. Η εν λογω κυρια σκοπευει να παραχωρησει ενα μερος της εκτάσεως του παρκου σε ιδιωτική εταιρια προκειμενου να κατασκευασει Λουνα Παρκ και γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5. Το θεμα συζητηθηκε στο τελευταιο νομαρχιακό συμβούλιο όπου και πέρασε η απόφαση της πλειοψηφίας δηλαδη της κ. Γεννηματά. Άρα νομίζω οτι ολοι καταλαβαινετε πως το κίνητρο της υπερνομαρχίας είναι "more money"!

    Στο δεύτερο και εξισου σοβαρό θέμα που έχει τεθεί σχετικά με τον σχολιασμό δημοσιογράφων και την άρνηση αλλαγης εργασίας προκειμένου να βγει απο το βόθρο οποιος/α δεν συμφωνει με τι ισχυον καθεστως πρεπει να πω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. ΚΑΝΕΝΑΣ εργοδοτης δεν ειναι διατεθειμενος να προσλαβει εναν ανθρωπο που ως μοναδικη εμπειρια και προυπηρεσια εχει την δημοσιογραφικη του δουλειά. Οταν μαλιστα εχεις ξοδεψει πολλά χρονια στο συγκεκριμενο επαγγελμα ειναι μοιραιο να βρισκεσαι σε μια καποια ηλικια που ασφαλως και δεν θα σου επιτρεψει να κανεις ουτε τη δουλεια του οικοδομου (για βιολογικους και μονο λογους) ουτε καποια αλλη βαρια χειρωνακτικη εργασια. Βεβαιως αν το σκατο του επαγγελματος εχει φτασει μεχρι το λαιμό τοτε θα τα μουτζώσεις ολα ενα πρωι και θα κανεις οτι δουλεια βρεις για να μπορεσεις να ζησεις. Η πικρα και το παραπονο ομως θα σου μενειι για το υπολοιπο της ζωης σου γιαττι θα ξερεις οτι ενω εσυ εκανες οσο καλυτερα μπορουσες την δουλεια σου καποιοι αλλοι σε καταδικασαν στην ανεργια η το περιθωριο για δικα τους πολυ ταπεινα κινητρα και ιδιοτελεις λόγους.

    Σας ευχαριστω που μου δωσατε την αφορμη να πω τη γνωμη μου.

    JfK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 11.05. Σημαντικά όλα αυτά που καταθέτεις και εσύ και άλλοι για το θέμα του Πεδίου του Άρεως, του Πανελλήνιου και των άλλων. Δεν θα έπρεπε να γίνει και ένα ποστ από το πρες για αυτό το θέμα να ενημερωθούμε κι εμείς κάπως υπεύθυνα; Ή κάνει τζιζ και αυτό το θέμα; Μόνο στο δημόσιο επιτρέπεται να τα χώνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα είπανε ΕΣΗΕΑ και Καπράνος για τα αποθεματικά του ΤΣΠΕΑΘ - που έκαναν εντατικό αδυνάτισμα - και συναποφάσισαν να κουκουλώσουν την ιστορία μέχρι τις εκλογές.

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ 11.05

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ 5 ΕΠΙ 5 ΚΑΙ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ BLOG.
    ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ...1821, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για δοκιμάστε να μάθετε ποιόυς εβαλε ο καπράνος μπροστά να τον σώσουν από την ΕΣΗΕΑ και την Εισαγγελία για το Ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ. Ψάχνετε ουσιαστικά για τον ίδιο άνθρωπο της Ρηγίλλης που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, αλλά κάποοι τον λυπούνται γιατί έχει προσφέρει πολλές υπηρεσίες στον εφοπλιστικό χώρο και τον άφηναν ακούνητο. Τώρα λένε, θα τον φανε αλλά μόλις ησυχάσουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Lew twra...

    O Kapranos tous karpwnetai tous mis8ous toy?
    Mhpws ta lefta pou pairnei mpainoun (edw kai xronia) sto tameio ths ESHEA? Ola ma ola?
    Mhpws eiste poly malakes kai xtizete "karieroula" se lasph apo skata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΧΕΙ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *