GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές στην "Καθημερινή".

Απολύθηκε από την "Καθημερινή" ο -αριστερών απόψεων- αρθρογράφος Γιώργος Δελαστίκ , ένας δημοσιογράφος με ειδικό βάρος. Παράλλ...

Απολύθηκε από την "Καθημερινή" ο -αριστερών απόψεων- αρθρογράφος Γιώργος Δελαστίκ, ένας δημοσιογράφος με ειδικό βάρος.
Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει διευθυντής -στη θέση του Αντ. Καρκαγιάννη- ο Αλέξης Παπαχελάς (φωτογραφία).

54 σχόλια

  1. APOLYTHIKE O DELASTIK? NTROPH KAI AISXOS. DHMOSIOGRAFOS POY TIMOYSE TO EPAGGELMA, POY DEN ESKYPSE TO KEFALI STOYS AMERIKANOYS. KAKH ARXH GIA TON ALEXH PAPAXELA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κρίμα. Ο Γιώργοε Δελαστίκ είναι κόσμημα για κάθε εφημερίδα που θα σεβόταν τον εαυτό της. Πολύ καλός δημοσιογράφος και πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι κρίμα. Ήταν και μια φωνή που μέσα στην Καθημερινή έκανε αίσθηση. Μόνο καλές κουβέντες μπορεί κάποιος να πει για τα άρθρα και την τόλμη του. Τυχερός θα είναι αυτός που θα τον προσλάβει. Πλήγμα για την εφημερίδα. Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον ΣΚΑΪ για το πολύ καλό αφιέρωμα στον Κων/νο Καραμανλή και να ρωτήσω αν μπορεί να βγει σε DVD. Φυσικά τώρα επιβάλλεται να γίνει ένα ανάλογο και για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασιλη στο "πολυ καλο" αφιερωμα
    του ΣΚΑΙ στον Καραμανλη περιεγραψαν και πως το παμφτωχο παιδι απο το Κιουπκοι εγινε παμπλουτο (αυτος και ολο του το σοι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία η φωτο του νέου διευθυντή...Σκεπτόμενος και προβληματιζόμενος...Οχι παίξε-γέλασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο. Καιρός να ξεκαθαρίζουν οι δεξιες εφημερίδες. Αντε να τον πάρει καμιά ελευθεροτυπία να γράφει για τους τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σειρά του Μπουκάλα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.04 O TIΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ "ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ" ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ" ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ......
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι η απόλυση Δελαστίκ έγινε κατ' απαίτηση του νέου διευθυντή, πράκτορα της CIA Παπαχελά, καθώς και του ανθύπατου Τσαρλς Ρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NTΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ..


    Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ


    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1453 KAI META.. ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο!!!!
    Σιγα σιγα θα κανουμε μπλε ολοκληρη την Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:06 σωστά.

    Ο Ρις έχει επίσης ζητήσει, μαζί τον ελληνοισραηλινό σύνδεσμο, την φίμωση του Στάθη Σταυρόπουλου.

    Η "Κ" ολοκληρώνει την νεοφιλελεύθερη - νεοταξίτικη στροφή.
    Στήριξη του πολυπολιτισμικού μοντέλου, εγκατάλειψη των εθνικών θεμάτων, ασυδοσία της αγοράς.

    Όποιος έχει διαφορετική άποψη εκδιώκεται.

    Πανούσης, ΚΙΜΠΙ, Λυγερός(ξεδοντιάστηκε -πάει και τα γράφει στον ΚτΕ), Μπουγάτσου, Δελαστικ.


    Κυρίες και κύριοι ζούμε σε φασιστικό καθεστώς το έχετε συνειδητοποιήσει ;

    Το μόνο μας δικαίωμα είναι το δικαίωμα στην κατανάλωση.
    Αγαθών και υπηρεσιών.

    Επιτρέπεται να τρέχουμε σαν κοπάδια στα MALL και σε "εκδρομούλες" στα "θέρετρα" που αναγορεύουν in τα περιοδικά lifestyle.

    Ο σκεπτόμενος άνθρωπος και ο ενεργών πολίτης έγινε Μαζάνθρωπος.

    Πέστε μου ένα δημόσιο ζήτημα στο οποίο νοιώθετε ότι έχετε τη δυνατότητα επηρεασμού και παρέμβασης.

    Όσο για το περίφημο δικαίωμα του εκλέγειν εχουμε το δικαίωμα να διάλέξουμε ποιος από τους δύο θα είναι αυτός που θα ασκήσει την ίδια πολιτική.

    Στην Γερμανία κατέρρευσε το σύστημα της δήθεν διαφοροποίησης. Ο Σύνδεσμος Γερμανών Βιομηχάνων τους είπε "σκάστε, βρέστε τα και συγκυβερνήστε, έχουμε δουλειές να κάνουμε".
    Το πρώτο μέτρο που πήραν ήταν η κατάργηση του 13ου μισθού, για τους υπουργούς, με σκοπό βέβαια να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.

    Περιμένετε συγκυβέρνηση σε όλη την Ευρώπη, και εδώ. Ο Πάγκαλος είναι γουρούνι αλλά όχι ηλίθιος όταν λέει όσα λέει, εκεί προσβλέπει.

    Στο πολιτικό της "Κ" δεν έμεινε και κανένας (εσωτερικά & διεθνή).
    Προφανώς έχουν σειρά οι λίγοι ακόμα, καθώς και οι στήλες απόψεων: Παπακωνσταντίνου, Τζιαντζή, Ζήκου(;), Μπουκάλας, Ξυδάκης (;)

    Οι εξελίξεις στην "Κ" με θλίβουν, αλλά και με εξοργίζουν βαθύτατα : ορκίστηκα να μην ξαναπάρουν δραχμή από μένα.
    Κάντε το ίδιο.

    ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" ΤΟΥ EXPLORER.

    ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ANTE ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΥΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ?
    ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΝΗΣΟ ΣΟΥ
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ .ΟΥΣΤ

    *ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημοσιογράφοι σαν τον Δελαστίκ δεν απολύονται, μόνο παραιτούνται, αξιολύπητοι ιδιοκτήτες και διευθυντές της Καθημερινής.

    Και εδώ που τα λέμε, έχετε κάνει την εφημερίδα σας κουρελόχαρτο. Επειδή κι εγώ εργάζομαι σε καθημερινό φύλλο, να σας πληροφορήσω ότι και οι πιο φανατικοί "γαλάζιοι" του πολιτικού σιχτιρίζουν πλέον όταν την ξεφυλλίζουν.

    Εμπρός λοιπόν, συνεχίστε να είστε το γραφείο τύπου του Θόδωρα και να δημοσιεύετε ανυπόγραφες (!) συνεντέυξεις (π.χ Κεφαλλογιάννης-λιμάνια, ντου γιου ριμέμπερ;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκεί φτάσαμε; Να κρίνουμε τους δημοσιογράφους από το αν δουλεύουν σε δεξιά ή αριστερή εφημερίδα; Ο δημοσιογράφος δεν κρίνεται από το έργο του, την πένα του; Ας βγαίνουν τότε φίλτατοι οι δεξιές εφημερίδες από το γραφείο Τύπου της Ρηγίλης και οι υπόλοιπες από την Τρικούπη και από τον Περισσό. Ο Γιώργος Δελαστίκ είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ δημοσιογράφου και είναι τιμή μου που έχω τέτοιους συναδέλφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάνει τέτοιο "κόσμημα" η Καθημερινή; Μάλλον θα ρίξω μιά ματιά στα επόμενα φύλλα μήπως έχει καθαρίσει από τους πανίβλακες του ΝΑΡ οριστικά.
    Και που θα συνεχίσει την αποκαλυπτική αρθρογραφία του ο Ξεραστίκ; Ποιός άλλος θα μπορούσε να αποκαλύψει πως ο Αραφάτ είναι συνεργάτης του Σαρόν ή θα ξεμπρόστιαζε την την χούντα που έχει εππικρατήσει στην Ευρώπη.
    Μόνο ο ήρωας αυτός και μέσα από την κεντροδεξιά(;) Καθημερινή.
    Σαν να λέμε πως η Ελευθεροτυπία έχει σαν συντάκτη τον Λιακόπουλο (των Ελ).
    Βρε ούστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12.57 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΑΣΙΝΟ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΙΝ
    ΣΑΒΒΑΤΟ
    24 ΜΑΡΤΙΟΥ
    2007

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο
    (σελ.3)

    Μισός αιώνας ακριβώς συμπληρώνεται αύριο από τις 25 Μαρτίου 1957, όταν στη Ρώμη υπογραφόταν η συνθήκη ίδρυσης της ΕΟΚ από τους ηγέτες της Γαλλίας, της Δυτικής Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. Επικεφαλής των διαπραγματεύσεων ήταν ο βέλγος υπουργός Πολ-Ανρί Σπάακ, ο οποίος δύο μόλις μήνες μετά την ίδρυση της ΕΟΚ αναλαμβάνει ...Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ - έτσι ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!
    Η ίδια ίδρυση της ΕΟΚ άλλωστε -της οποίας προηγήθηκε η αποτυχημένη απόπειρα συγκρότησης της Ευρωπαϊκής Αμυντικής Κοινότητας την οποία τορπίλισε η γαλλική Εθνοσυνέλευση στις 30 Αυγούστου 1954- εντάσσεται στο πλαίσιο των λυσσωδών προσπαθειών των ΗΠΑ να προωθήσουν το στρατιωτικό επανεξοπλισμό της Δυτικής Γερμανίας με κάποιο ευρωπαϊκό πρόσχημα, καθώς η φρίκη του ναζισμού είναι πολύ πρόσφατη και το σύνθημα «Ποτέ ξανά Βέρμαχτ!» σαρώνει την Ευρώπη. Η αποχαλίνωση των μεταναζιστών ηγετών της Δυτικής Γερμανίας είναι τόσο μεγάλη με την ίδρυση της ΕΟΚ ώστε δέκα μόλις ημέρες μετά την υπογραφή της συνθήκης της Ρώμης, ο δυτικογερμανός καγκελάριος Κόνραντ Αντενάουερ απαιτεί δημόσια τον εξοπλισμό του δυτικογερμανικού στρατού με ...τακτικά πυρηνικά όπλα!!! Τα υστερότερα παραμύθια περί «ευρωπαϊκού οράματος» κανένας δεν τα πίστευε τότε. Άλλωστε οι περιβόητοι «πατέρες της Ευρώπης» δεν χαίρουν καμιάς εκτίμησης: «Γερμαναρά» αποκαλούν περιφρονητικά τον Ρομπέρ Σουμάν οι Γάλλοι. «Αμερικανό τραπεζίτη γαλλικής εθνικότητας» χαρακτήριζε τον Ζαν Μονέ η Μοντ σε ένα ...εγκωμιαστικό(!) πορτραίτο. Άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης των Αμερικανών. Ο στρατηγός Μάρσαλ -αυτός από τον οποίο πήρε το όνομα το «σχέδιο Μάρσαλ»- τον λάτρευε τον Ζαν Μονέ ενώ μισούσε τον ντε Γκολ, όπως και όλοι οι αμερικανοί ηγέτες. Στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο Ζαν Μονέ λειτουργούσε επίσημα ως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος των Αμερικανών!
    Η ουσία είναι πως αυτό το σχέδιο πέτυχε 100% τους πολιτικούς στόχους των ιδρυτών της ΕΟΚ. Μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίοι ζουν σήμερα υπό το ζυγό της. Όλες οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης (με εξαίρεση την Ελβετία, τη Νορβηγία και την Ισλανδία που απλώς αρνούνται να μπουν), σχεδόν όλες οι χώρες της τότε εχθρικής Ανατολικής Ευρώπης, ακόμη και τμήματα της επικράτειας της τότε κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης αποτελούν σήμερα μέλη της μετεξελιγμένης ΕΟΚ, της ΕΕ όπως έχει ονομαστεί από τις 7 Φεβρουαρίου 1992, με την επίσημη υπογραφή της συνθήκης του Μάαστριχτ. Ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός έχει θριαμβεύσει πλέον παντού στην ήπειρό μας και ήδη με την προετοιμαζόμενη ένταξη της Τουρκίας ετοιμάζεται να εγκαινιάσει την επέκταση της ζώνης οικονομικοπολιτικής κυριαρχίας του πέρα από τα όρια της Ευρώπης. Ισχυροποιημένο από την κολοσσιαία αναδιανομή πλούτου υπέρ των πλουσίων που έγινε μέσω της εισαγωγής του ευρώ, της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία της ανθρωπότητας με ειρηνικά μέσα, το ευρωπαϊκό κεφάλαιο γιορτάζει τον ΕΟΚικό θρίαμβό του.
    Πιο αντιδραστική παρά ποτέ στην ιστορία της, η ΕΕ χρησιμοποιείται ως οδοστρωτήρας κατάλυσης των κοινωνικών κατακτήσεων των εργαζομένων και επιβολής παντού του νεοφιλελευθερισμού. Η ένταξη των «τριτοκοσμικών» χωρών της Ανατολικής Ευρώπης με τους μισθούς των εκατό και διακοσίων ευρώ θα παίξει τεράστιο ρόλο στην εξαθλίωση του βιοτικού επιπέδου των «παλαιών» χωρών της ΕΕ και στην επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων. Ποτέ δεν ακούγονταν πιο γελοίοι οι ισχυρισμοί περί μετεξέλιξης της ΕΟΚ και της ΕΕ σε «Ευρώπη των λαών». Μισόν αιώνα μετά την ίδρυσή της, η ΕΟΚ παραμένει πλήρως υποταγμένη στην πολιτική ηγεμονία των ΗΠΑ. Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι όλες σχεδόν οι χώρες της ΕΕ ανήκουν και στο υπό αμερικανική επικυριαρχία ΝΑΤΟ. Οι πιο πολλές μάλιστα πρώτα εντάσσονται στο ΝΑΤΟ και έπειτα γίνονται δεκτές και στην ΕΕ! Η ξεφτίλα της «αυτόνομης» Ευρώπης φαίνεται χαρακτηριστικά κι από το γεγονός ότι οι Αμερικανοί στέλνουν τους Ευρωπαίους να σφάζουν και να σφάζονται στο Αφγανιστάν, στου διαόλου τη μάνα, αλλά ούτε καν ρωτάνε την ΕΕ για την εγκατάσταση αντιβαλλιστικών πυραύλων σε ευρωπαϊκό έδαφος που στοχεύουν τη Ρωσία και που απειλούν να κάνουν πυρηνική στάχτη την Ευρώπη, αν κάτι πάει στραβά!
    Δεν είναι τυχαία η μέγιστη προθυμία και η ακαριαία ταχύτητα με την οποία όλοι οι ηγέτες της ΕΕ συμπαρατάχθηκαν στην αμερικανική εκστρατεία συρρίκνωσης έως στραγγαλισμού των πολιτικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων των ευρωπαϊκών λαών με πρόσχημα την καταπολέμηση της δήθεν «τρομοκρατίας».
    Όλο και πιο πολύ οι λαοί αντιπαθούν, σιχαίνονται ή μισούν την ΕΕ. Προσπαθούν να αντισταθούν στην πολιτική της, λέγοντας συχνά «Όχι» όταν τους ρωτούν σε κάποιο δημοψήφισμα. Απαιτείται όμως ασύγκριτα πιο ρωμαλέο, ευρύ και επίμονο αντι-ΕΕ κίνημα για να ανατρέψει τον ανελέητο δυνάστη που σήμερα γιορτάζει τα πενήντα χρόνια του συνθλίβοντας τους υπηκόους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.


    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΣ ΧΙΛΙΟΖΕΣΤΑΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα άρθρο αυτό, του αγαπητού και σεβαστού Γ. Δελαστίκ – που αξίζει να διαβάσετε όλοι σας – είναι παράδειγμα που θα χρησιμοποιώ πλέον για να εξηγώ πως ορθές προτάσεις καταλήγουν σε λάθος συμπεράσματα, δια της αφαιρέσεως και της προκαταλήψεως.
    Αποτελεί ένα μνημειώδες δείγμα δημοσιογραφικής προσέγγισης ενός ιστορικο-πολιτικού και κοινωνικο-οικονομικού φαινόμενου, όπου περισσεύει η ιστορία και η πολιτική σκοπιμότητα και υπολείπεται η «προοπτική ανάλυση».
    Είναι, δηλαδή, ένα στατικό ιδεολογικό κατασκεύασμα, που δεν παρακολουθεί τη δυναμική εξέλιξης του «Ευρωπαϊκού» συστήματος κυριαρχίας, τις αντιφάσεις του και τις αναγκαίες συγκρουσιακές παραμέτρους που το διακρίνουν, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, σε σχέση με τις ΗΠΑ και τη νέα Ρωσία.
    Είναι ένας τρόπος να βλέπεις τα γεγονότα – ως φωτογραφία και όχι ως «ελαστική δομή».
    Παρόλα αυτά θα μου λείψει
    ο Γιώργος γιατί με κρατά «ξύπνιο» εδώ και πολλά χρόνια.
    Δ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώστε έτσι λέει ο Ξεραστίκ, μισό δις ευρωπαίοι ζουν υπό τον ζυγό της ΕΕ και ο καπιταλισμός έχει ολοκληρώσει μια «κολοσιαία» διαδικασία μεταφοράς πλούτου από τους πολλούς στους λίγους!!!!!
    Και σ’αυτό το τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης – συμπληρώνω εγώ – σπεύδουν να εγκατασταθούν εκατομύρια πάμφτωχοι μετανάστες από χώρες με ανολοκλήρωτο καπιταλισμό, με σοσιαλιστική και φασιστική διακυβέρνηση.
    Δηλαδή έρχονται εθελοντικά για να πλουτίσουν και μετά οι καπιταλιστές να τους ρουφήξουν οτ αίμα. ΣΑΤΑΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιγά μην χρειαζόταν παρότρυνση του Παπαχελά για να φύγει ο Δελαστικ. Δε φαγαν τη Μπουγάτσου και τον Μποτσαρη απο τον ΣΚΑΙ πρωτα, και μετα τη Μπουγατσου απο τη Καθημερινή. Δε φαγαν πιο πριν τον Πανούση απο τη Σαββατιάτικη εκπομπή του ΣΚΑΙ; Δεν αντέχει το μαγαζί ανεξάρτητα μυαλά. Για αυτό και ο Λυγερός τα γράφει μόνο στον Επενδυτή. Έφυγε και ο Μανδραβέλης. Άμα φύγει και ο Μπουκαλάς είμαστε σε καλό δρόμο να τη χρησιμοποιούμε απευθείας για προσάναμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Παπακωνσταντίνου και ο Τζιαντζής σίγουρα θα ακολουθήσουν - είναι βλέπετε κι αυτοί "πνευματικά τέκνα" του Δελαστίκ.

    Όσο για τον πράκτορα Παπαχελά, τον "Ρίτσαρντ Γουέλς" των καιρών μας, μήπως θα έπρεπε να τον "αναλάβει" η νέα γενιά κοινωνικών αγωνιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ! ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑΙ!
    "ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κάτι παραπάνω ξέρει επίσης ο Ξεραστικ για το Αφγανιστάν μια που πήγε εκεί ως επίσημος προσκεκλημένος των Σοβιετικών που πήγαν για «εκδρομή» στου «διαόλου την μάνα».
    Δεν του στέλνουν και καμιά πρόσκληση και οι ΝΑΤΟικοί, που ξέρεις μπορεί να ξαναβάλει το Αφγανιστάν στους τουριστικούς του προορισμούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τον 2.19

    Να και ένας γνήσιος υποστηρικτής του Ξεραστικ, καλεί τους «κοινωνικούς αγωνιστές» -εννοεί τους απάνθρωπους και άνανδρους δολοφόνους στυλ 17Ν – να δολοφονήσουν τον Παπαχελά.
    Έτι θα ικανοποιηθέι το «δημοκρατικό» του συναίσθημα.
    ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και πάλι για το γουρούνι των 2.19

    Το μόνο που μπορείς να προσδοκάς είναι να γίνεις τροφή για τα άλλα γουρούνια της εξουσίας, ή και χαφιές τους λίγο διαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είστε σκουπίδια ρε κωλοδεξιοί...
    Αν φύγουν οι λεγόμενοι του ΝΑΡ από την Κ θα μείνουν οι Καπράνοι ...Ζώα... Και ο Μπουκάλας δε φεύγει. Είναι γαμπρός του Καρκαγιάννη.
    Ηλίθιοι δεξιοί.... Μια ζωή πνευματικά καθυστερημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 12:50 πόνεσες ;
    Παράξενο ...Τα σκουλήκια δεν πονάνε, είναι ασπόνδυλα.

    Σε θίγει το μην διαβάζεται η προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγματων.
    Προφανώς τρως ξεροκόμματο από το Πρακτορείο.

    Να ξεκαθαρίζουμε : το μαγαζί είναι του Αλαφούζου και δικαίωμά του να το κάνει ό,τι θέλει.
    Δικαίωμα και υποχρέωση δική μου να του πω -πλέον- να το βάλει στον πάτο του.

    Αυτά που προπαγανδίζει ο Αλαφούζος με τα νέα τσιράκια του θίγουν τις ελευθερίες, την οικονομική ανέλιξη, την ανεξαρτησία της προσωπικότητας, την υγεία (με τους απάνθρωπους ρυθμούς), ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 99% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    Ο Αλαφούζος και οι όμοιοί του θέλουν έναν Κόσμο με 50-100-500 μεγιστάνες (στους οποίους προσβλέπουν να ανήκουν) και τους υπολοίπους δουλοπάροικους.

    Δεν ανήκω στους λίγους - είμαι θέσει απέναντι.

    Και όλοι σας το ίδιο είστε εδώ μέσα -δεν πιστεύω να ποστάρει η Γιάννα, ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας.

    Είστε-είμαστε παραγωγικές και καταναλωτικές μονάδες - όχι άνθρωποι.
    Φάτε μεταλλαγμένα.
    "Σπουδάστε" τυποποιημένη γνώση που βολεύει τις επιχειρήσεις, γίνετε εξειδικευμένα μονοδιάστατα κοθώνια.
    Όσο είστε ικανοί για εργασία θα σας δίνουμε ένα μισθούλι που θα ξοδεύετε έτσι που να καταλήγει πάλι σε μας που έχουμε τα τραστ τα καρτέλ και τα μονοπώλια.
    Όταν γεράσετε ψοφήστε - συντάξεις δεν έχει, το όριο θα φθάσει τα 70 μετά τα 75 κοκ.
    Ήσασταν Μεσαία τάξη, τώρα είστε Νεόπτωχοι.

    Αυτά λένε οι Αλαφουζοι μέσω των Παπαχελάδων.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδικίες του συναφιού.
    Κρίνω από το τι γράφει ποιος.
    Ο Γ. Δελαστικ και μια σειρά άλλων δημοσιο-γράφων τίμησαν και τιμούν με την πέννα τους τον τίτλο αυτό και κυρίως ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ, όπου και να τα γράφουν.

    Όταν λοιπόν τους γαμάνε γαμάω αυτούς που τους γάμησαν.
    Οι πολιτικά ορθοί χλεχλέδες ας με παρεξηγήσουν.

    Καλώ-προτρέπω -παρακαλώ πάλι όσους φίλους και φίλες δεν είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, λαμόγια, παρακοιμώμενοι, κοινωνικά παράσιτα που ζουν από την Διαφθορά.

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. (*)
    ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.

    Ηλίας

    (*)και σε όσα μέσα υποστηρίζουν χυδαία νεοφιλελεύθερες απόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παπαχελάς, Χρυσοχοιδης, Θεοδωρακης, Μανδραβέλλης είναι η αιχμή του δορατος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανεγκέφαλοι όλοι σας
    το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χούντα να σας ξεκοιλιάζουμε και να σας σταυρώνουμε κολοαμερικανάκια δούλοι της Ευρώπης ουστ όλοι σας ρε
    Με κάτι δημοσιογράφους σαν όλους εσάς βγαίνουν οι νέοι και σκοτώνονται στο δρόμο μεταξύ τους, αντί να καθαρίζουν εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για το θεμα ΔΕΛΑΣΤΙΚ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ: παιδια κρατηστε ενα επιπεδο στο διάλογο...
    υπαρχουν επιχειρήματα και απο τις δυο μεριες, ειναι περιτο το "μπινελικι"

    Κουιζ για δυνατούς λύτες:
    Αριθμήστε αυτούς που πλουτισαν στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ τη συμμετοχή ή την ανοχή του κράτους τα τελευταία 50 χρόνια
    1........
    2........
    3........
    4........
    κλπ

    μη σμπρωχνεστε..σιγά-σιγά όλοι θα γράψετε...

    (παράκληση: προς θεού μη ξεχάσουμε κανέναν άνθρωπο και διαμαρτυρηθεί δικαίως ότι τον λέμε ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΤΟ)

    "μπλε και πρασινα άλογα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε Ηλία μάλλον συμφωνώ μαζί σου στην προσέγγιση και σίγουρα στην πρόταση σου.
    Εκεί που διαφωνώ είναι στη διαφαινόμενη αντίληψη σου για τον φιλελευθερισμό.
    Δεν είναι ιδεολογία, δεν είναι πολιτική, δεν είναι θεωρεία, είναι ο τρόπος που ζούμε, είναι η αδυσώπητη πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας σήμερα, είναι και αυτό που λένε οι Γερμανοί Weltanschauung, που κυριαρχεί.
    Κάπως έτσι, είμαστε και εμείς, όλοι, νεοφιλελεύθεροι – όπως διάβαζα κάπου στο διαδίκτυο – και το ερώτημα είναι πως θα ξεφύγουμε από αυτήν τη χυδαιότητα της σημερινής (μας) νεοφιλελεύθερης ύπαρξης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σημείωσα λάθος.
    Αντί για φιλελευθερισμό διάβαζε νέο-φιλελευθερισμό. Αλλιώς δε βγαίνει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 3.22,
    Κόψε τις καμπίνες, όταν συντάσσεις ερωτηματολόγιο.
    Δεν περνούν τα κόλπα σου εδώ δημοσκόπε!!!
    Ξεκίνα την αρίθμηση σωστά…από το μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ρόλος των Αλαφούζων είναι γνωστός. ''Κράταμε να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό''. Εργολαβίες, Τύπος-ενημέρωση,Εφοπλισμός, πολιτικό χρήμα. Και μετά βγαίνουμε σαν αρχάγελλοι της κάθαρσης, με παραμύθια του τύπου ''βασικός μέτοχος''και κουραφέξαλα. Ποιός σας πιστεύει ρε παιδιά.
    Μια ματιά από τον Υμητό, για να θαυμάσουμε το μπετόν και τη δύναμη της ανάπτυξης, θα πείσει και τον ποιό παραδόπιστο για το τι συμβαίνει σε τούτη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ston 9.04 min anisixeis tha mas poune pos ploustise o papandreou sto toronto tou kanada ...rotiste ekei tous omogeneis...apo pou ta massouse!!

    Oraia i villa...ta 500.000.000 eginan maizonetes !!

    Ayta min ta ksexnate...opos min ksexnate posa masise i margaret..ta paida tis kai osa paidai eixe kanei o andreas ana to kosmo!!

    Ton ftoxouli!!

    min milate loipo gia tous allous otan sto idio sas to spiti...vroma kai dysodia akoma vgainei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ

    ΚΙ ΑΝ ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ
    ΣΗΚΩ ΜΑΛΑΚΑ (=ΗΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΛΑΚΑ

    ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε 3:05
    ποιος θεοδωράκης, ο Σταύρος με το Αλατσι ;
    Τους άλλους τους ήξερα.

    Φίλε 3:26
    θα μπορούσαμε (και ίσως να) είμαστε όλοι φιλελεύθεροι.
    Νεο-φιλελεύθεροι δύσκολο.
    Το πρόθεμα "νεο" κρύβει μια εντελώς ολοκληρωτική "Αντίληψη για τον Κόσμο".
    Είναι ο νέος φασισμός.
    Κάτι, φοβάμαι, δεν έχει γίνει αντιληπτό, εξ ου και οι "χαλαρές" τοποθετήσεις των πολλών :
    στην Ελίτ δεν αρκεί πλέον να αναιρεθούν λίγα εργασιακά και ατομικά δικαιώματα.
    Θέλουν τα Πάντα.
    Φεουδαρχία με res.
    Κοίτα γύρω σου. Αν θυμάσαι τον Κόσμο 20 χρόνια πριν, καταλαβαίνεις για τι μιλάω.
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 4:33
    Μην με βρίζεις, μπορεί να βρίζεις τον Πατέρα σου.
    Πήγαινα τακτικά στο μπουρδέλο που γαμιόταν η Μάνα σου χωρίς καπότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. BΡΕ Η-ΛΙΑ, ΒΡΕ Η-ΛΙΑ.... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ...ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ?


    ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΟ BABIS ΒΡΕ ΗΛΙΑ,
    ΜΗΠΩΣ ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ?

    ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ,
    ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝ'ΤΑ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ

    (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΔΩ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ)

    ΑΧ ΒΡΕ ΗΛΙΑ Η ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΠΟΝΑΕΙ
    Η ΔΑΓΚΩΝΙΑ ΠΟΥ' ΣΟΥΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ?

    ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ, ΗΛΙΑ
    ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΞ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 4.41
    Σε αυτό τον κόσμο τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ζούμε όλοι μας Ηλία, γι’ αυτόν μιλάω. Αυτός είναι ο κόσμος της παγκοσμιοποίησης.
    Είναι κρίμα να κάνουμε ότι δε καταλαβαίνουμε ότι ζούμε νεοφιλελεύθερα - οι περισσότεροι παρά τη θέληση μας.
    Ο νεοφιλελευθερισμός μπορεί να μην είναι η ιδεολογία των πολλών, είναι όμως η πραγματικότητα σχεδόν όλων. Και δυστυχώς εκόντες-άκοντες αυτόν αναπαράγουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πήρανε τα χρήματα οι Πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δήθεν ότι θα γίνουν ανεξάρτητοι από αυτούς και υποστηρικτές του λαού και τα επενδύσαν σε ακίνητα δικά τους. Τώρα ξαναγλύφουν τους Αλαφούζους καΙ την παρέα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Free pass to the White House...
    Free pass to the NBC studios..
    Free pass to any place in to any place in the US..
    Guess who....?
    Alexis the Great Papachelash...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΗΤΑΝ
    Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,
    ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ''Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΛΑΣΤΙΚ. ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Παπαχελάς, Χρυσοχοΐδης, Θεοδωράκης, Μανδραβέλης"...

    Και η Πρετεντέρω φυσικά. Την ξεχάσατε. Πρώτη-πρώτη στη λίστα προγραφών θα έπρεπε να φιγουράρει.

    ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 40.000.000 ευρώ ετησίως κρατική επιχορήγηση για διακίνηση Τύπου

    Τα υπόλοιπα διαβάστε τα εδώ..
    http://www.minpress.gr/minpress/index/diafimisi/curr_news-2.htm

    Το καλύτερο τους είναι εκεί που γράφουν..
    Η διασφάλιση της ελευθερίας έκφρασης των πολιτών, δια του Τύπου και της πλήρους ενημέρωσής τους...


    Οπου γράφει ΄΄κρατική επιχορήγηση΄΄ σημαίνει ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΤΕ (όπως πάντα)

    Μπεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έτσι κι αλλιώς δεν αγοράζουμε Καθημερινή...
    βασικά δεν αγοράζουμε χαρτί πλέον τα βρίσκουμε όλα τζάμπα στο διαδίκτυο.
    Σε λίγο θα μας παρακαλάνε να τους διαβάσουμε όχι και να τους αγοράσουμε.
    Ζήτω η επανάσταση που έρχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει με τις απολύσεις στην Καθημερινή. Δεν εξηγείται με βάση την επιχειρηματική λογική. Δηλαδή τι έχανε ο Αλαφούζος στον Σκάϊ και στη Καθημερινή με δημοσιογράφους όπως ο Δελαστίκ, η Μπουγάτσου, ο Μπότσαρης; Αντίθετα κέρδιζε κάποιους ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα αγόραζαν την εφημερίδα ή δεν θα άκουγαν τον σταθμό. Με άλλα λόγια διεύρυνε το προφίλ της εφημερίδας. Τώρα αν κάποιοι "υποψιασμένοι" και ξερόλες λένε οτι οι δημοσιογράφοι όπως ο Δελαστίκ προσφέρουν άλλοθι με την παρουσία τους σε μέσα του "συστήματος" δεν έχω να πώ τίποτα. Και με αυτή την λογική ακόμα η απόλυσή τους σηματοδοτεί κάτι. Πέφτουν οι μάσκες ολοκληρωτικά. Αυτή την στιγμή στον ημερήσιο τύπο δεν υπάρχει πλέον ούτε μια εφημερίδα να μπορείς να διαβάσεις έστω και για να δείς τί λένε 1-2 δημοσιγράφοι των οποίων την άποψη να θεωρείς ενδιαφέρουσα.

    Ίσως αυτά να μην έχουν μόνο να κάνουν με την παρέμβαση της πρεσβείας (που σαφώς και έχει πια ξεσαλώσει υπογείως. Με τον πιο έξυπνο πρέσβη που έχουν στείλει στη χώρα).Ίσως όλες αυτές οι ανακατατάξεις στον χώρο του τύπου να είναι απλά η επικράτηση των απόψεων μερικών τυχάρπαστων δημοσιογράφων που απο την πολύ παρέα που κάνουν με τα αφεντικά τους, τις πολλές γλειψιματικές τους αναλύσεις στους "μάγους" της αγοράς, την απόλυτη λατρεία της αγοράς, να την "ψώνισαν" και να νομίζουν οι ίδιοι οτι είναι τίποτα γκουρού μάνατζερ που θα βγάλουν τα τρελλά λεφτά απο τον χώρο του τύπου.

    Ότι και να είναι όμως είμαι βέβαιος οτι θα αποτύχουν. Ο ενιαίος χυλός που θα δημιουργήσουν, η δημοσιογραφία που έχει καταντήσει η παράθεση μιας λίστας ανακοινώσεων γραφείων τύπου, η δημοσιογραφία που στην Κ’ έφτασε στο σημείο να παρατίθεται ανυπόγραφη συνέντευξη υπουργού (Κεφαλογιάννη), κάνει τους τελευταίους βρυχηθμούς πριν ψοφήσει. Ο κόσμος, η ίδια η "αγορά" που λένε θα τους φτύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. O...praktorakos pai na dialisi to magazi! Ayton poy edioxan gia tempelia apo to VIMA tora theli na perasi tin grami thw amerikanikis presvias. O anthropos poy edose gi kai idor stoys Amerikanoys pai na dialisi tin pio isotirki efimerida. Ase poy apelise kai tin...moynara tin Aristea Mpoygatsoy.Aristea, opoy kai eisai eimai eroteymenos mazi soy..Filakia apo ton kapsoyri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ,(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ...ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ,ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΥΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ (ΒΛΕΠΕ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΜΙΩΝ0 ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΦΕ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.Ε ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΛΗ ΚΛΑΜΠ.ΑΡΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *