GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ετοίμαζαν μια εβδομάδα...

Μάθαμε ότι η "προετοιμασία" της συνέντευξης του Γ. Παπανδρέου (της πρώτης τηλεοπτικής του από τις εκλογές του 2004) στην Έ. Στά...

Μάθαμε ότι η "προετοιμασία" της συνέντευξης του Γ. Παπανδρέου (της πρώτης τηλεοπτικής του από τις εκλογές του 2004) στην Έ. Στάη κράτησε σχεδόν μία εβδομάδα. Συνεννοήσεις, μελέτη των ερωτήσεων κλπ. Και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε ούτε τους πασόκους. Αν δεν κρατούσε δηλαδή και μια εβδομάδα;

36 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΓΑΠ 30/3/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν ποτέ, λέμε τώρα, έδινε ο Γκιόργκος πραγματική συνέντευξη, ζωντανή, σε πραγματικό δημοσιογράφο και όχι σε κομψευόμενη κυρία των παρασκηνίων. Αλλά το σύστημα των στημένων συνεντεύξεων καλά κρατεί. Θυμηθείτε και τη συνέντευξη Χριστόδουλου στον Χατζηνικολάου. Ούτε μια πραγματική ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΊΔΑΤΕ ΤΗ ..ΠΑΤΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ένα μήνα να τη σχεδίαζαν το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε.
    Αυτά τα είπαμε!
    Το μόνο που, ίσως, συνεχίζει να έχει κάποιο ενδιαφέρον είναι το σφιχταγκάλιασμα των ανθρώπων του καταρρέοντας συστήματος.
    Να γιατί τα πρεσβυωπικά μάτια της Έλλης στο Μέγα, να γιατί ο Γιώργος στα εγκαίνια της εκπομπής, να γιατί το ξεμάτιασμα.
    Νταβάδες, προβεβλημένοι δημοσιογράφοι, δήθεν «τηλεοπτικοί» πολιτικοί είναι η ίδια όψη του υπερτιμημένου νομίσματος της διεφθαρμένης και εκχυδαϊσμένης μεταπολίτευσης.
    Κάθε κίνηση που θα κάνουν από δω και πέρα είναι καταδικασμένη στην αποτυχία, καθώς τα κόλπα παλιά, τα πρόσωπα αρχαία, οι τακτικές γνωστές και οι ιδέες φθαρμένες.
    Δεν μπορούν πλέον να μας ξεγελούν με τρικ και εκπλήξεις.
    Δεν έχουν καμιά ελπίδα, αλλά δε το ξέρουν γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην αυτάρεσκη αλληλοτροφοδοτούμενη παραμυθένια ζωή τους, που φευ, παρόλα αυτά είναι πλημμυρισμένη με ανασφάλεια για λάθος λόγους και με απατηλή συνείδηση.
    Όταν σβήνουν τα φώτα, τα πόδια τρέμουν και η ψυχή τους λιώνει μαζί με το μακιγιάζ.
    Τρέμουν, όχι τη στιγμή που θα τους πάρουμε χαμπάρι, ούτε τη στιγμή που θα κάνουμε ζάπινγκ, αλλά τη στιγμή που θα πούμε στον δίπλα μας, ενώ αυτοί καμώνονται και μιλούν, κλείσε τη φωνή με ενοχλεί ο θόρυβος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενημερώνω, ως ειδικός, το φιλοθεάμον και όχι μόνο κοινό ότι δεν υπάρχει συνέντευξη πολιτικού – σήμερα – που δεν είναι σικέ…πόσο μάλλον πολιτικού αρχηγού.
    Τις προηγούμενες δεκαετίες τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, ως προς το βαθμό στησίματος εκπομπών και ερωταπαντήσεων, τώρα πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Προβάρουν ακόμη και τις λεπτομέρειες…ένα ατελείωτο θέατρο, που δείχνουν να το απολαμβάνουν και τα δύο μέρη, πολιτικοί-δημοσιογράφοι, ξεδιάντροπα.
    Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν προσελκύουν το προσδοκώμενο ενδιαφέρον τέτοιες «συνεντεύξεις», παρά την προβολή και το premarketing.
    Το θέατρο απαιτεί ταλέντο και εσωτερίκευση του ρόλου – τα λόγια είναι εύκολο να τα μάθει κανείς απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη προσωποποιείτε τα αίτια.
    Δεν φταίει ο Γιώργος που το σύστημα τον χρησιμοποιεί:
    Σε λάθος ρόλο, λάθος εποχή, σε λάθος κόμμα, με λανθασμένο τρόπο, σε λάθος εκπομπές, με λανθασμένες τακτικές.
    Ο Γιώργος το μόνο σωστό και ενδιαφέρον που κάνει είναι να αυξάνει την εντροπία του συστήματος …είναι και αυτό μια κοινωνική προσφορά.
    Ευγνώμων
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγιε,

    Το μόνο που θέλει πάσει θυσία να καταφέρει ο Γιώργος είναι να εκπληρώσει την απαίτηση της mammy του: Να την κάνει δηλαδή την μοναδική Αμερικανίδα που υπήρξε νύφη, σύζυγος και μητέρα πρωθυπουργού σε μιά εξωτική χώρα της ανατολής, την Ελλάδα.
    Μετά θα πάρει σειρά και ο ΑΓΠ ο ΙΙ' για να "προσφέρει" κι αυτός με την σειρά του στον λαό του και στην χώρα!!!
    Δεν ξέρω αν προλαβαίνει η Μάργκαρετ να γίνει και γιαγιά Έλληνος πρωθυπουργού!!!
    Μετά λέει, το 1974 απαλλάχτηκε η χώρα από την κληρονομική βασιλεία.
    Μπροστά στην δυναστεία Παπανδρέου τύφλα να έχουν οι Γλύξμπουργκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία τα λες 10.33,
    Τύφλα…τύφλα, συμφωνώ.
    Τύφλα μας, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Την ετοίμαζαν μια εβδομάδα …».
    Προφανώς εννοείτε τη Στάη…
    ...γιατί το Γιώργο τον ετοίμαζαν μια ζωή!!
    Για να ακριβολογούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ :
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΑΪΔΑΡΟ,
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ.
    ΚΑΙ Ο ΜΗ ΝΟΩΝ ΠΙΑ, ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενω για τον Κωστάκη ή την Μπακογιάννη δεν ισχύουν αυτα ε?. Να είστε σοβαροί οσο και αντιπασοκ να είστε οι μεγαλύτερες οικογένειες είναι στην ΝΔ.

    Εδώ υπάρχουν άτομα στη ΝΔ που απο την οικογένεια τους εκλέγονται βουλευτές απο το 1860+.
    Η μήπως έχετε την εντύπωση οτι ο Καραμανλής θα ήταν πρωθυπουργός αν τον έλεγαν Μαυρομανλή και ο θείος του δεν ήταν ένας σηματικός πολιτειακός παράγοντας...

    Μην παραμυθιάζεστε μονοι σας, η συνέντευξη του Παπανδρέου ήταν μια καλή ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ συνέντευξη. Όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό ίσως μπορεί και να το καταλάβουν. Ο Παπανδρέου ήταν μια ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    Αν πιστεύτε παλι οτι Πρωθυπουργός πρέπει να είναι καποιος που ξέρει να μιλάει (ο Κώστας σε αυτο είναι παρα παρα πολυ καλός) ΑΛΛΑ στην πράξη ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ε τότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τον Κώστα.

    Χαιρετίσματα απο εναν Πρωταίο του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βιογραφικά


    ΑΛΕΥΡΑΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ


    --------------------------------------------------------------------------------


    Σύντομο βιογραφικό


    Γεννήθηκε στις 18.3.1963 στην Αθήνα.
    Έγγαμος με τη Βενετία Φραγκαναστάση. Έχει τρία παιδιά.
    Επάγγελμα: Δικηγόρος.
    Σπουδές: Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
    Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γερμανική.
    Διεύθυνση: Γραφείο: Κάνιγγος 28, 10682, Αθήνα, τηλ.: 2103801255. Οικία: Σταυροπούλου 33, 11252, Αθήνα, τηλ.: 2108616130.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες
    Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Α΄ Αθηνών από 10.5.1994, όταν ως επιλαχών βουλευτής, αντικατέστησε τον αποβιώσαντα Γεώργιο Γεννηματά. Επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000 και του 2004. Γραμματέας του προεδρείου της Βουλής από τον Οκτώβριο του 1996 έως τον Μάρτιο του 2000. Κοσμήτωρ του Προεδρείου της Βουλής το 1998. Γραμματέας της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της άδειας του καζίνου του Φλοίσβου. Στις 15.5.1996 εξελέγη μέλος του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το 1999 ήταν μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες
    Διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από 24.10.2001 έως 10.3.2004 και υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. από 13.4.2000 έως 24.10.2001. Το 1984 εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών Νομικής "Η Θέμις" και το 1984-1985 εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.Ε.) το 1985. Από το 1987 μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ειδικευμένος στο Ποινικό Δίκαιο. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων (1986-1994). Το 1996 και το 1999, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις 25.7.1996 εξελέγη γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επανεξελέγη στις 20-10-1996. Το 1995 συμμετείχε ως ομιλητής σε σειρά διαλέξεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ με θέμα την Ελλάδα. Το 1998 κλήθηκε στη Γαλλία από τη Γαλλική κυβέρνηση σαν "Προσωπικότητα του Μέλλοντος".


    --------------------------------------------------------------------------------

    Επιτροπές της Βουλής
    Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος
    Διαρκής Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος
    Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος
    Ειδική Επιτροπή για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου "Κύρωση Συνθήκης για τη Θέσπιση Συντάγματος της Ευρώπης" Θέση: Μέλος
    Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος Θέση: Μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε 11.39,
    μια και καλά τα λες ως προς τον Καραμανλή και την οικογενειοκρατεία της δεξιάς και καθώς είμαι κι εγώ, όπως μας αποκαλούν, έλλην του εξωτερικού με περιορισμένα δικαιώματα, αλλά ακέραιες τις υποχρεώσεις, για να σε ρωτήσω:
    Δεν σε ενοχλεί να νοιώθεις υπήκοος μιας χώρας που κυβερνάται από δυναστείες;
    Τρεις γενιές Παπανδρέου και πάνω από 60 χρόνια κυριαρχίας μιας δυναστείας, που δήθεν εξέφρασε και εκφράζει προοδευτικά αιτήματα της κοινωνίας, δεν είναι αρκετά;
    Εάν ζεις σε δυτική χώρα, έστω και σε σχετικά αναπτυγμένη ανατολική, νοιώθεις να δέχονται οι πολίτες αυτών των χωρών ως πολιτικά φυσιολογική αυτή την κατάσταση;
    Δεν αναρωτιέσαι ποιό είναι το κοινωνικό μήνυμα της κυριαρχίας των δυναστειών;
    Δεν προβληματίζεσαι, ως μάλλον σοσιαλιστής ή σοσιαλδημοκράτης, τι "πάτημα" βρίσκει πάνω σ' αυτήν την δυναστειακή γραμμή του ΠΑΣΟΚ η δεξιά;
    Πιστεύεις οτι ο Γιώργος είναι ανεξάρτητος/άσχετος των οικογενειακών σχέσεων και υποχρεώσεων, που έχουν δημιουργήσει οι Παπανδρέου στην Ελλάδα και διεθνώς;

    Δεν βαρέθηκες να ακούς και να απολογείσαι για τα ίδια και ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γιώργος είναι ένα γλυκύτατο παιδί με προοδευτικές φιλελεύθερες ιδέες και μοντέρνο life style.
    Για φαντάσου, όμως, αυτός ο καλοκάγαθος άνθρωπος να σε διαβεβαιώνει οτι θα πατάξει την πατρωνεία και θα διαμορφώσει τις συνθήκες μιας δίκαιης κοινωνίας, δίχως ρουσφέτι και νταβάδες!!!
    Για φαντάσου να σου τα λέει αυτά ένα παιδί, που είναι ο ορισμός της πατρωνείας, της οικογενειοκρατίας και νταβαδοκρατίας!!!
    Δεν ήταν ο μπαμπάς του που τον διόρισε γενικό γραμματέα νέας γενιάς, υπουργό παιδείας, κλπ, κλπ;
    Δεν ήταν το σώμα των νταβάδων που τον προώθησε και στήριξε στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ και τον υποστήριξε στην προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός;
    Θυμάστε πότε πρωτοκατήγγειλε συμφέροντα που τον πολεμούν;
    Πριν από τέσσερις μήνες, για πρώτη φορά, όταν η συντεχνεία/συμπαιγνία Λαμπράκη - Μπόμπολα ξεκίνησε να τον αμφισβητεί ανοιχτά.
    Αμέσως τότε ο Γιώργος συμμορφώθηκε, κάνοντας ένα μίνι ανασχηματισμό στά όργανα του κόμματος, σύμφωνα με τις επιταγές των οικογενειακών νταβάδων.
    Ο Ευθυμίου ανέλαβε να τον εκπροσωπεί και τα πράγματα ισορρόπησαν στο σωστό δρόμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aγαπητοι φιλοι του blog
    Ο οργανωμενος εκφυλισμος του blog σας ειναι ενα σχεδιο των "ταπεινων και σεμνων" που μας κυβερνουν.Εχουν βαλθει να σας σωπασουν.Ο στοιχηματιας,ο μετεωρολογος και ο πορνογραφος ειναι το ιδιο προσωπο και εχει σκοπο να σας κλεισει.Κατι αναλογο εχει γινει και σε αλλα πετυχημενα blog.
    Δυστυχως αν δεν λαβετε τα μετρα σας σας αυτη θα ειναι η καταληξη σας.
    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι κυβερνητικοι και εκφραζουν οτι πιο συντηρητικο και αθλιο υπαρχει σημερα στην ελληνικη κοινωνια και δυστυχως κατι τετοιοι κανουν κουμαντο γενικα.Τετοιοι ειναι σε καιρια ποστα και εχουν το πανω χερι.Ειναι αθλιοι και δουλευουν μονο για τον εαυτο των εφαρμωζοντας τη λαικη παροιμια ..."οσα αρπαξει o...".Αισθανονται το εδαφος να φευγει απο τα ποδια των αφου η δεξια παρενθεση του Καραμανλη παιρνει τελος και καθημερινα αυθαιρετουν , κλεβουν ασυστολα, και προκαλουν.Οι μερες τους ειναι μετρημενες.Ο Ελληνικος λαος ξερει που θα τους πεταξει .Εκει που τους ειχε 11 χρονια τωρα και θα τους ξαναβαλει.Εκει ειναι μονιμα η θεση των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου - των νεωτέρων των δυναστειών.
    Ο Καραμανλής επεβλήθη δι' αλεξιπτώτου (δηλ. τον έρριξαν κατ' ευθείαν στην κορυφή), ενώ ο Γιώργος δια του συρμού (δηλ. σταθμό-σταθμό).
    Δεν το επέλεξαν οι ίδιοι. Δεν έχουν ευθύνη γι' αυτό.
    Δεν πρέπει να απολογούνται γι' αυτό.
    Όμως, είναι αλήθεια, οτι και οι δύο βολεύτηκαν μια χαρά και λάτρεψαν το "μέσο" με το οποίο έφτασαν στην κορυφή.
    Το αλεξίπτωτο, ο ένας, το οδοντωτό τρενάκι ο άλλος.
    Το κακό είναι οτι συνεχίζουν, μεγάλα παιδιά και οι δυό τους, να παίζουν αποκλειστικά με το "μέσο" τους.
    Πώς να σας το πω, αυτό τους προκαλεί ασφάλεια.
    Φυσιολογικό δεν είναι;
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και άλλη κρίση ειλικρινείας από τον Πάγκαλο.
    Δήλωσε στο «ΕΘΝΟΣ»:
    "Αυτή η κυβέρνηση πέφτει μόνη της, εμείς πάντως δεν τη δυσκολέψαμε"

    - Εντάξει Θόδωρε …δε πρόκειται να σας ζητήσει ευθύνες κανείς γι’ αυτό!!!
    Δεν πρόκειται να πει κανείς ότι τη δυσκολέψατε.
    Είστε εντάξει. Δεν τη δυσκολέψατε, όπως δε σας δυσκόλεψε.
    Μόνοι σας πέφτετε, μόνοι τους πέφτουν.

    Όταν μεγαλώσεις θα μας πεις τι φταίει, ή δε κάνει να το ακούσει ο Μπόμπολας και ο Λαμπράκης. Τουλάχιστον ο Τεγόμπουλος πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε τέτοια περίπτωση που ο ανθέλληνας πρώην Γ. Παπανδρέου που έκανε τον εμφύλιο, τον χρησιμοποίησε, και τον εξαφάνισε. Μην λες λοιπόν : Η μήπως έχετε την εντύπωση οτι ο Καραμανλής θα ήταν πρωθυπουργός αν τον έλεγαν Μαυρομανλή και ο θείος του δεν ήταν ένας σηματικός πολιτειακός παράγοντας...Απλά δεν υπάρχουν πλέον ΙΔΕΕΣ. Μια τέτοια είναι το ΕΑΡ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταντια ο Γ.Α.Π ...
    Δεν τον θελει κανεις.

    Ειναι βλημα,γαμωτο.
    Χαμηλο IQ.
    Εμεις τον στηριζουμε,αλλα τι να πετυχεις οταν πονταρεις σε κουτσο αλογο?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην λησμονούμε όμως ότι ο Γιώργος έχει την υποστήριξη του πανίσχυρου, ακόμη και σήμερα, αχαϊκού-πελοποννησιακού λόμπι, ενώ ο Κώστας μόνο το όνομα του θείου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΑΒΙS KANENAΣ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ, ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για το IQ του ΓΑΠ τα λέει όλα η εικόνα του όταν εκφωνεί (διαβάζει) λόγους εκ του χειρογράφου: κάνει πολλά εκφραστικά λάθη, χάνει γραμμές, γιατί δεν παρακολουθεί νοηματικά αυτά που διαβάζει σαν να κάνει κάτι το οποίο δεν μπορεί να το επεξεργαστεί πνευματικά. Όταν δε ξεφεύγει από το κείμενο (πχ σε δηλώσεις χωρίς προετοιμασία) η κατάσταση σώζεται μόνο με μοντάζ για να μην γίνει περίγελως.

    Έχω μια απορία: ποιά δικαιολογία θα βρεί για να μην κατέβει σε debate με τον ΚΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ 6,00

    Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ;- ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ !

    ΚΩΣΤΑΚΗΣ , ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ston 8.39...o lalliotis einai arxigos tou kitrinismou kai tis aliteias..!!

    poios nomizeis oti organonei oles aytes tis aliteies pou kanei to pasok?

    to elafroiskoto o giorgakis?
    pou den borei na syntaxei protasi?
    as gelaso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 6:33
    Ξέρεις τι είναι να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να τα φας;
    Πρέπει υποχρεωτικά να κινείσαι στο παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιο IQ και μκιες... Απο τη ρητορία φαίνεται το IQ? Και πάντα λέμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο όχι από αυτά που λέει αλλά από τις ιδέες και το έργο του. Τι σκατά...Όταν τα λέει ωραία λέμε δεν τα εννοεί. Όταν δεν τα λέει λέμε ότι είναι μλάκας. Δείτε τι έχει κάνει μέχρι τώρα, και τι ισορροπίες πρέπει να κρατήσει στο πασοκ. Πιστεύω οτι αν ανέβει στην εξουσία θα του λυθούν τα χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μα, κάποιος πρέπει να του τα λύσει…ξέρεις κανένα να θέλει και να μπορεί;
    Μόνος του πάντως, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η τηλεόραση είναι ένα ψυχρό επικοινωνιακό μέσο. Ενισχύει την κριτική εκτίμηση και αποκλείει την συμπληρωματική συμμετοχή.
    Μήπως η...δεύτερη θα τον έσωνε;

    SOTIRXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο μάκης πόσο καιρό την είχε στημμένη και έπαιξε παράλληλα την "ιστορικής" σημασίας συνεύρεση θέμου-χατζηνίκου..ενιγουέη θα κατανοήσει ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά με τον κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ψηφίστε τους μαλάκες άπλυτους της ΕΑΡ με τα δόρια και τις χλαμίδες για να βρείτε την υγειά σας γελοίοι. Α ει στο διάολο με τα ψώνια τους δωδεκαθεϊστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν είναι θέμα (δυστηχώς) αν είσαι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για να κρίνεις τον Junior Παπανδρέου (δυστηχώς επαναλαμβάνω).
    Αντικειμενικά ο άνθρωπος: "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ".
    Είτε είσαι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΚΚΕ ή κουκουρούκου , εάν δεν είσαι γκαβός ή εθελοτυφλείς το βλέπεις οτι πετάει αετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...Αν δεν κρατούσε μία βδομάδα, δεν θα προλάβαιναν τις μεταφράσεις. Τόσο απλό είναι!!!

    Θέλει και να γίνει πρωθυπουργός (της Ελλάδας άραγε;).

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *