GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Zeyno...

Διαβάστε στο Press-gr, κι άλλη μια αποκάλυψη για την Zeyno Baran, γκόμενα του Μάθιου Μπράϊζα...

Διαβάστε στο Press-gr, κι άλλη μια αποκάλυψη για την Zeyno Baran, γκόμενα του Μάθιου Μπράϊζα...

39 σχόλια

  1. Tι να το κανεις! ,με αυτό το βλογκ δεν μπορεί να στοιχειωθετηθεί "λασπουργιά" για τον Γιωργάκη ,τον Σιμίτη, τον Χρυσοχοΐδη. PAME OAED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε την επιχείρηση ενοχοποίησης της γνώμης μέσω της διαδικασίας απαξίωσης προσώπων!
    «Κατάπτυστο» δεν είναι το άρθρο της κοπέλας, αλλά η επιχείρηση σπίλωσης της μέσω κατάπτυστων εθνικιστικών σχολίων.
    Για όσους γνωρίζουν αγγλικά, το άρθρο των Μπαράν και Απόκη, αποτελεί ένα κείμενο που απηχεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις χιλιοδιατυπωμένες θέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης, σε ότι αφορά την τροφοδοσία της Ευρώπης με υδρογονάνθρακες και την στρατηγική ανάπτυξη των δρόμων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στο Αιγαίο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Από δημοσιογραφικής πλευράς, θα πρόσθετα, ότι δεν περιέχει την παραμικρή είδηση.
    Αντί λοιπόν – για όσους δεν την γνωρίζουν – να γίνει μια προσπάθεια, ώστε να αντιληφθούμε τις αμερικανικές θέσεις σε σχέση με τις ρωσικές προθέσεις και να διερευνήσουμε τη δική μας στάση μετά απ’ όλα αυτά, καθόμαστε και εκτοξεύουμε εθνικιστικά συνθήματα, κρυφο-εθνικιστικά στερεότυπα και σεξιστικά υπονοούμενα για τους συγγραφείς ενός άρθρου, το οποίο διαφορετικά θα μπορούσε να ξεστραβώσει πολλούς.
    Είναι κρίμα γιατί στο πλαίσιο του αντιαμερικανισμού, αναπτύσσουμε μία συμπλεγματική και ηλίθια κουλτούρα, η οποία δεν μας επιτρέπει ούτε να κρίνουμε, ούτε να συγκρίνουμε, ούτε, ασφαλώς, να σταθμίσουμε τα συμφέροντά μας ως πολίτες της Ελλάδας.
    Αντί να σχολιάσουμε το γεγονός, συζητάμε πτυχές του θέματος που αν έχουν κάποια αξία θα έπρεπε να μας προβληματίσουν μια δεκαετία πρωτύτερα.
    Σήμερα άλλο είναι το θέμα :
    - Η συμπαιγνία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στην υπογραφή της Συμφωνίας, δίχως να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής (Αλεξανδρούπολη), που τους αφορά άμεσα, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που αντιλαμβάνονται το Αιγαίο ως ζωτικό χώρο για την ανάπτυξη και την πρόοδό τους.
    - Το τεράστιο αναπόδραστο έγκλημα που διαπράττεται στην περιοχή καθώς ένα σοβαρό ατύχημα στα τεράστια πετρελαιοφόρα των 300 χιλιάδων κόρων, που θα διασχίζουν πλέον κάθετα το Αιγαίο, μπορεί να μεταβάλει τεράστιες εκτάσεις σε νεκρή θάλασσα. Σκεφθείτε πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας αυτή η τραγική κατάσταση! Φαντασθείτε τι έχουν να υποστούν ψάρια, θαλάσσιοι οργανισμοί και εμείς, οι ηλίθιοι υπήκοοι ενός κράτους, που καλύπτεται πίσω από γενικούς κανόνες προστασίας περιβάλλοντος, παραγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του νησιωτικού μας συμπλέγματος και της πραγματικής οικονομικής ανάπτυξης, που συνδέεται με αυτά.
    - Η απύθμενη σαχλαμάρα περί αναβάθμισης της χώρας μας γεω-στρατηγικά και γεω-οικονομικά εξαιτίας της διέλευσης των αγωγών. Ακούγοντας τον Καραμανλή και τον Γιωργάκη νόμιζα ότι γίναμε η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο. Οι αγωγοί όχι μόνον δεν επηρεάζουν τη γεω-πολιτική σπουδαιότητα της χώρας μας, αλλά, αντιθέτως, την επιβαρύνουν με σημαντικά προβλήματα και την εκθέτουν σε ένα «νέο-ψυχροπολεμικό» κλίμα, που διαμορφώνεται. Αντί να δούμε ότι γινόμαστε μέρος της «νέας» αμερικανο-ρωσικής διαμάχης, χαριεντιζόμαστε ότι αποκτήσαμε νέο πολιτικό σύμμαχο, τη Ρωσία.
    Η κοπελίτσα σημείωσε την τάση έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, εξαιτίας των επιλογών μας για τους αγωγούς, που επηρεάζουν άμεσα τα συμφέροντά της. Εξαγριωθήκατε… γιατί; Λέει ψέματα; Τα αεροπλάνα τα τούρκικα την τελευταία εβδομάδα, γιατί πετούν ΟΛΑ οπλισμένα στο Αιγαίο, κάνοντας τα γνωστά παιχνιδάκια με τους δικούς μας; Διάβασαν το «κατάπτυστο» άρθρο του Απόκη; Ή μήπως αποφάσισαν να χοντρύνουν το παιχνίδι;

    Μ’ αρέσετε… Δεν σας προσβάλουν τα οπλισμένα αεροπλάνα των Τούρκων, που πετούν πάνω από τα νησιά μας και σας πρόσβαλλε το άρθρο μιας αμερικανο-τουρκάλας και ενός Έλληνα ανταποκριτή.
    Αύριο, που θα γίνει καμιά μαλακία στο Αιγαίο και θα μπλέξουμε, φαντάζομαι – με την ίδια ακριβώς ωριμότητα – να καταριέστε τον Απόκη και την Μπαράν, που έβαλαν ιδέες στους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι υποχρεομένος να συμφωνήσω απόλυτα με το αγνωστο 10.24 μμ για την διαγεύστατη ανάλυσή του . Η Ζεyno δεν είπε τίποτα το περίεργο σε αυτά που έγραψε . Τα περίεργα τα λέτε εσείς με την άγνοια που σας διακρίνει και το κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ που υποτίθεται ότι κάνετε . Χτυπάτε μιά τον γάιδαρο και μία το σαμάρι .
    Νομιζετε έτσι ότι μασάμε;;
    Χρειάζεται γνώση και σοβαρότητα . Νομίζω που και τα δύο σας λείπουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10.24ΚΑΙ 10.57 ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αμερικάνοι (σαν Αμερικάνοι) με κάθε τρόπο θα υπερασπιστούν κάποια συμφέροντα τους. Το ίδιο και οι Τούρκοι και στο τέλος και οι Ρώσοι.
    Το ζητούμενο είναι να υπερασπιστεί η Ελλάδα τα δικά της συμφέροντα με βάση τα δικαιώματα της.
    Από εκεί και πέρα ...........
    Όσο γιά το σχόλιο του 10.24:
    Δεν γίνονται έτσι οικολογικές καταστροφές. Πολύ περισσότερο σήμερα πού έχουν ανέβει τα standard γιά τα δεξαμενόπλοια σε τόσο υψηλά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΣΤΑ 12 Ν.ΜΙΛΙΑ
    ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ
    ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ 11:17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ:

    Το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συμφωνία θετική. Ο Σημίτης λοιπόν γιατί είχε παραμελήσει το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Δεν γίνονται έτσι οικολογικές καταστροφές. Πολύ περισσότερο σήμερα πού έχουν ανέβει τα standard γιά τα δεξαμενόπλοια σε τόσο υψηλά επίπεδα”.
    Kαι αυτά που διαβάζουμε συνεχώς για τάνκερ που βυθίζονται και για τεράστιες πετρελαιοκηλίδες τι είναι;
    Ακόμη οι Ισπανοί ξεβρομίζουν τις ακτές τους από το ατύχημα με τους δικούς μας.
    Με τα μονοπύθμενα (των Αλαφούζων κλπ) που στηρίζει η κυβέρνηση, θέτοντας, μάλιστα, βέτο στο ευρωκοινοβούλιο για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στις θάλασσές μας, δεν ανησυχείτε;
    Με αυτή τη νοοτροπία εμπιστεύεστε την οικολογική συνείδηση του Καραμανλή; Μα αυτός ρε παιδιά, σ’ ότι αφορά το περιβάλλον, όσες φορές δίνει εξετάσεις κόβεται (αρθ. 24, τελευταία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - ΑΜΒΟ αμερικανικων συμφερόντων πετρελαιαγωγός Αλβανιας - Σκοπιων - Βουλγαριας που ξεκίνησε ως ιδέα το 1994, ανταγωνιστική του Burgas Alexandroupolis

    - Την περίοδο 1998-99 η AMBO κόλησε επειδή η Βουλγαρία δεν αναγνώριζε τα Σκόπια με το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    - Trilateral Working Committee for the promotion of the Burgas-Alexandroupolis Oil Pipeline Project was held in Athens on 4-5 November 2004

    - Στις 3 Νοεμβρίου 2004 η Αμερική αναγνωρίζει την Μακεδονία

    - Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, η AMBO προχωρά, υπογράφουν οι πρωθυπουργοί Αλβανιας Σκοπιων και Βουλγαριας μαζί με τον Ted Ferguson πρόεδρο της AMBO

    - O πρόεδρος της AMBO έιναι "former director of oil and gas development for Europe for Brown and Root, which is part of Halliburton, Vice President Dick Cheney's old company.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ 10.57,
    Είμαι ο 10.24.
    Είδες τι μπορεί να πάθουν δυο άνθρωποι, αν τύχει και συμφωνούν σε κάποια πράγματα. Μπορεί να θεωρηθούν το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.
    Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι κακό. Ίσα-ίσα θα το θεωρούσα υπερβατικά, πολύ όμορφο και ενδιαφέρον, νομίζω μάλιστα οτι αξίζει να το αναλύσουμε κάποια στιγμή.

    Έτσι, λοιπόν, λειτουργεί η ανωνυμία: η ταύτιση απόψεων προσομοιάζει με την ταύτιση προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ 11:39.
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 'ΕΙΔΙΚΑ'ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ 11:05 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΣΕ ΤΣΕΚΑΡΩ.

    10:57,10:24
    Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ
    1.Επεκταση στα 12 μίλια
    2.Ορισμός ΑΟΖ στα 200 ν.μ.
    3.Εξοπλισμός όλων των νησιών με s300
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ΄΄ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΄΄ΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ
    ΣΥΜΜΑΧΟΙ΄΄ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΄΄ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ΄΄ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ)

    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ - ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:39 εδω, μαλλον δεν καταλαβα τι εννοεις :)
    Λιγη ερευνα εκανα, μου αρεσουν οι ερευνες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:39 πάλι. Μου φάνηκε ιδιαίτερη συμπτωση που η αναγνώριση ήρθε παράλληλα με την εξέλιξη στον burgas - alexandroupolis. Πόσο μάλιστα όταν και στο παρελθόν τα Σκόπια πάγωσαν την AMBO επειδή η Βουλγαρία δεν τους αναγνώριζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:39 άλλο ένα, να που οι δυο φίλοι μας, η Zeyno και ο Mr AMBO ήταν ομιλιτές στο ίδιο συνέδριο

    http://www.ibsresearch.com/news_display.asp?upsale_id=1392

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TO STATE DEPARTMENT DIEPSEYSE TO ARTHRO THS k. BARAN. DEITE TA PRAKTIKA TOY SHMERINOY BRIEFING. H KYRIA MPERDEPSE DYO PRAGMATA: TON AGOGO PETRELAIOY ME TON AGOGO AERIOY. OI AMERIKANOI LENE NAI STON AGOGO PETRELAIOY KAI SXEDON OXI STON AGOGO AERIOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ!ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ!
    ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ?
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ.
    ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ Blog ?
    ksynogalo !!! kai gamw ta anapsyktika !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος Καραμανλής μωρέ...τώρα θέλανε οι ρώσοι τώρα το έβαλαν μπροστά.
    Έχει την ικανότητα κανένας έλληνας πολιτικός να πάει να πουλήσει σε ρωσοαμερικάνους σχέδια στρατηγικής ανάπτυξης; Αφού τους βλέπουν και γελάνε.
    Μόνο μια φορά κι έναν καιρό ο Βενιζέλος κι αυτό ήταν άλλες εποχές τότε.
    Όλοι οι άλλοι ήταν λαπάδες και ανίκανοι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο "Ειδικός" από την μία δίνει δίκαιο στους Απόκη και Zeyno Μπαράν (Μπαράνος = Δράκος) και από την άλλη δίνει δίκαιο στους αμερικάνους σαν πολιτική. Ότι εκφράζουν θέσεις πληρωμένες από τις ΗΠΑ ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΕΛΛΔΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ. ΚΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΡΓΑ ΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΗΜΙΤΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποκατάσταση της αλήθειας.

    Μετά το 1980 ο «πλούτος» στην Ελλάδα δημιουργείται κατά κύριο λόγο από τις Εισροές από την ΕΟΚ ( ΕΕ). ( από 25-40% του ΑΕΠ)
    Η σημασία της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας διαρκώς μειώνεται, ως προς τη παραγωγή εισοδημάτων- ελάχιστοι πλέον Έλληνες δουλεύουν σε ποντοπόρα πλοία, γιατί προτιμώνται οι «φθηνότεροι» ξένοι.
    Τα πραγματικά -καθαρά έσοδα του κράτους από αυτή τη μορφή της ναυτιλίας – των τάνκερ και των ποντοπόρων φορτηγών – είναι ελάχιστα και ποσοστιαία πολύ μικρότερα από αυτά της ακτοπλοΐας.
    Η σημασία του τουρισμού στην οικονομία και κυρίως στη δημιουργία εισοδήματος είναι τεράστια και διαρκώς σημαντικότερη σε σχέση με άλλες δραστηριότητες παραγωγής πλούτου.
    Ακτοπλοΐα και τουρισμός θα πρέπει να λογίζονται ως αλληλένδετες δραστηριότητες, που βάλλονται αμέσως ή αμέσως από τους αγωγούς υδρογονανθράκων που καταλήγουν στο Αιγαίο.
    Όταν – σύντομα -το Αιγαίο από σταυροδρόμι των πολιτισμών μετατραπεί σε σταυροδρόμι των αγωγών, τότε κλάψτε και το τουρισμό.
    Πάμε καλύτερα Κουβέιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το πρόβλημα βρε 10.24 είναι πως έχεις τόσο πολύ δίκιο, και αυτό που λες είναι τόσο πολύ σωστό και αυτό το κάνει τόσο πολύ δυσάρεστο, που θα αγνοηθεί ευγενικά από όλους!!

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι εισροές απο την ΕΕ ασφαλώς και είναι εξαιρετικά σημαντικές αλλά σίγουρα δεν είναι παραγωγή πλούτου. Εκτός κι αν το σχέδιο Μάρσαλ στην κατεστραμμένη Ελλάδα ήταν παραγωγή πλούτου. Οι εισροές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή πλούτου αλλά παραγωγή πλούτου σίγουρα δεν είναι. Όπως δεν είναι παραγωγή πλούτου και το να πάρεις ένα δάνειο. Τα κέρδη απο την ναυτιλία δεν έχουν μόνο να κάνουν με το πόσα παίρνουν οι Έλληνες ναυτικοί ή το πόσα λαμβάνει το κράτος άμεσα απο την ποντοπόρο ναυτιλία αλλά ΚΥΡΙΩΣ εχει να κάνει με τις επενδύσεις που κάνουν οι εφοπλιστές σε άλλους τομείς της οικονομίας π.χ. Τράπεζες και Τουρισμός.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΕΛΑΓΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ. ΑΠΛΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΘΩΑ" ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ. ΑΡΑΓΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ; ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ "ΑΘΩΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ. ΤΟ Ά ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΤΟ "ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΙΝ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΕ ΙΝΔΙΑ ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΟΥΑΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "YES SIR" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΙΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, Π.Χ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΝΤΟΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ?
    Η ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ, Η ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ, Η ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ... ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ.
    ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΟΛΩΤΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΡΑΓΗΓΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΘΡΟ?
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ΠΑΣΟΚ χαιρέτισε την υπογραφή του αγωγού. O Σημίτης γιατί δεν το είχε καταφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Αμερικανόδουλος Σημίτης δεν το είχε καταφέρει γιατί το μόνο που ήξερε αυτός και οι "εκσυγχρονιστές" του κώλου να κάνουν, ήταν να παίρνουν τσιμπούκια στους Αμερικάνους και μετά να τους λένε και ευχαριστώ.

    Μην ξεχνάτε οτι λίγο θέλαμε χάρη στον Χρυσοχοϊδη να στείλουμε και στρατεύματα στο Ιράκ.

    Ο βόθρος της Ιστορίας τους περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απορώ που είστε τόσο απληροφόρητοι και θέλετε να σχολιάζετε κιόλας.. Η συμφωνία θα είχε υπογραφεί από το 2004 (αρχές) ήταν όλα έτοιμα τότε. Πιάσανε όμως οι φωστήρες της νέας διακυβέρνησης να λένε διάφορα για τις προμήθειες του ρώσικου πυραυλικού αντιεροπορικού, κάνανε και κάτι επιτροπές (τα ξεχάσατε) για δήθεν έρευνες ευθυνών υπουργών του Σημίτη και ο Πούτιν τα πήρε στο κρανίο και τα ανέβαλε. Εως πριν από 1 μήνα μόνο ακόμη λέγανε μαλακίες οι δικοί μας για ευθύνες των ρώσων και των βούλγαρων, έως ότου ο Πούτιν που είχε εντωμεταξύ κυριολεκτικά τρελλαθεί με τις μαλακίες μας..τους είπε καθαρά οτι: Αν συνεχίσουν τις κωλυσιεργίες θα πάει να εξετάσει ΑΛΛΗ λύση...Το ξεχάσατε κι'αυτό; Να πάτε να βρείτε τα δημοσιεύματα πριν ένα μήνα και θα δείτε...
    Μετά από αυτές τις δηλώσεις σε μόνο μία εβδομάδα έγινε η συμφωνία!! Χέστηκαν!!
    Ο Πούτιν δεν είναι άγιος, αλλά ξέρει πια την δύναμή του..Εχει στο χέρι με το αέριο όλη την Ευρώπη και δεν καταλαβαίνει πλέον από εκβιασμούς με δάνεια και οργανισμούς παγκόσμιου εμπορίου...
    Ξεχάσατε τις δηλώσεις που έκανε για πρώτη φορά για την πολιτική των ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ; Τους τα είπε πολύ χοντρά ξεχνώντας τις χειραψίες και τα Οκ! που έλεγε τότε λίγο πριν την άθλια επίθεση στο Ιρακ των Αγγλοαμερικανών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 6.33 δώσε λινκ για τα δημοσιεύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΙΝΕΣΤΕ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙΧ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

    ΕΞΩ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
    ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να ανοίξει επιτέλους η συζήτηση για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου ενέργειας στην χώρα. Για την απεξάρτηση της χώρας απο το πετρέλαιο και για την ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΚΑΤΕΛΗΞΑ.

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ/ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΝΑΙ...

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΒΕΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *