GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκάλοπ του Press-gr για τον Σάββα αναπαράγεται...

Το αναδημοσιεύει ολόκληρο ο "Κόσμος του Επενδυτή" Ολόκληρο ρεπορτάζ φιλοξενεί ο "Κόσμος του Επενδυτή" αυτής της εβδομ...

Το αναδημοσιεύει ολόκληρο ο "Κόσμος του Επενδυτή"
Ολόκληρο ρεπορτάζ φιλοξενεί ο "Κόσμος του Επενδυτή" αυτής της εβδομάδας για το γκάλοπ του Press-gr για τον Σάββα Τσιτουρίδη.
Στο πολυσέλιδο "αφιέρωμά" της για τον υπουργό Απασχόλησης, η εφημερίδα έχει κι ένα αυτόνομο κείμενο, στη σελίδα 15, με τίτλο "Υπάρχει διαφθορά, να φύγει από την κυβέρνηση".
Δημοσιεύει ολόκληρο τον πίνακα με τις απαντήσεις στην δημοσκόπησή μας, και στο συνοδευτικό κείμενο γράφει "Κόλαφο αποτελεί για τον κ. Τσιτουρίδη και την κυβέρνηση ανοικτή δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα www.press-gr.blogspot.com με αφορμή τα τελευταία γεγεγονότα...".
Κι έχει στη συνέχεια αναλυτικά τα ποσοστά των απαντήσεων στις ερωτήσεις για το αν έχει ευθύνες για το σκάνδαλο ο Κ. Τσιτουρίδης, αν συμφωνείτε με τους χειρισμούς τους, αν πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση, αν υπάρχει πρόβλημα διαφθοράς στην κυβέρνηση Καραμανλή. Σε όλες τις απαντήσεις, τα ποσοστά πάνω από 80%...
Να μην ευχαριστήσουμε την εφημερίδα για την προβολή που μας κάνει και την τήρηση της δεοντολογίας; Ασφαλώς και την ευχαριστούμε.
Αλλά κι εμείς, δεν δημιουργούμε πολιτικά γεγονότα; Δημιουργούμε!

56 σχόλια

  1. Αει γαμηθειτε κωλοπαιδια.
    Σιου ρε...

    Τα "αρπαξατε"?? Σας πληρωσανε?
    καλα λεφτα??
    Εδω 10 μαλακες ειναι το πολυ πολυ...

    Τι να παρετε ρε απο 10 μαλακες "babis"???

    Εγω ..εχω συνδεση "dsl"...

    Ενταξει,δεν την εχω και σε πολυ υποληψη...

    Θα σας γαμησω κανα δυο βδομαδες ακομα και μετα...τιποτα! Δεν ξαναχει γαμησι...θα με παρακαλατε ...αλλα τιποτα.

    Θα την κοψω! (την συνδεση)....


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοκρατικά και Σεμνά και Ταπεινά!

    At 9:10 μμ, manosantonaros said…

    Τρίτο και κλείνω:
    Ούτε ενας καριόλης ούτε μιά καριόλα (από σας τους ανώνυμους εννοώ) δεν σεβάστηκε το θέμα του post...
    Γαμώ την επικοινωνιακή σας γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σύνδεση μπορεί…τη μαλακία αποκλείεται κακομαθημένο παλιόπαιδο, τζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τον Τσιτουρίδη να φεύγουν και ο χαβουζοαντωναρέοι, ότι έφαγαν έφαγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς συντακτική ομάδα του PRESS.GR,
    Βάλτε ένα γκάλοπ και για τον Αντώναρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή ιδεα...

    Πρέπει να Παραιτηθεί ο Μάνος Αντώναρος απο την ΕΡΤ?

    Υπάρχει Ασυμβίβαστο?

    Πρέπει να δηλώσει τον Μισθό του?

    πως σας φαινονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πρέπει να πάρει ο Μ.Αντώναρος για τις «υπηρεσίες» που προσφέρει στην ΕΡΤ;

    1. Αύξηση
    2. Τα ίδια (6900 Ευρώ το μήνα)
    3. Το βασικό μισθό
    4. Τίποτα
    5. Το πούλο
    6. Δεν ξέρω/δεν απαντώ
    7. Που είναι οι φωτογραφίες σου, Μάνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε αρχιμαλακες του press.gr μετα τη μαλακια που εκανε ο Επενδυτης και την αγωγη που εφαγε και μαλλον θα την πληρωσει ο ΧΟΝΤΡΟΣ ψαχνει στηριγματα ακομα κι αν αυτα ειναι γκαλοπ της πουτσας οπως αυτα που κανετε εδω μεσα και σε λιγο θα νομιζετε οτι ειστε και η GPO η vPRC. Αντε καραγκιοζηδες που νομιζετε οτι ανακαλυψατε την Αμερικη με τα blog ΒΡΕ ΟΥΣΤ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5:56 ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΑ;ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ;ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣΕΣΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΩΝ ΜΙΖΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙΣ ΤΥΧΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΚΛΕΨΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. HGRON AGORAZE O TSITOYRIDIS
    MOKO O ANTWNAROS.
    ARE LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sfikse ki allo to zwnari manoantonare erxontai dyskoles meres.
    ayto gia na thymuthoume kai ta palia

    KT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απολογείται" για την Μπουρμπούλια
    Εξηγήσεις σχετικά με την απόφαση της Δικαιοσύνης να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, αν και η ίδια όπως υποστηρίζει αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καλείται να δώσει σήμερα Παρασκευή, η ελληνική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

    Η κ. Μπουρμπούλια είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο στη συνέχεια αναιρέθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί πάλι στον Κορυδαλλό, καθώς ο Άρειος Πάγος χαρακτήρισε αυθαίρετη την κρίση των εφετών ότι η μειωμένη πιθανότητα έκνομης συμπεριφοράς της και η ψυχοσωματική της κατάσταση συνηγορούν στην αποφυλάκισή της.

    Η κατηγορούμενη είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πριν από την αποφυλάκισή της και τότε είχε κληθεί η χώρα μας να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

    Η κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει σήμερα σε ποια στοιχεία στηρίχθηκε η απόφαση για την εκ νέου προφυλάκιση της ανακρίτριας και δώσει πληροφορίες τόσο για την κατάσταση της υγείας της και για τις θεραπείες που της παρέχονται το διάστημα που βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη.H A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα λεφτα και ο βηχας δε κρυβονται, αλλα, η δικη μου η απορια, συναδελφε ειναι αλλη, οταν ερθει ο ΓΑΠ νομιζεις οτι θα μεινεις για πολυ ακομα συμβουλατορας της πολυπαθης κρατικοδιαιτης; οχι, ρωταω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΝΤΩΝΑΡΕΟΥΣ; ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βαρεθήκαμε να τους πληρώνουμε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την αομακρυνση απο το ταμειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τζων
    RE EXEI KAI SAIT ME PORNO RE KANE KAMIA BOLTA TSAMPA MATI RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «νομιζεις οτι θα μεινεις για πολυ ακομα συμβουλατορας της πολυπαθης κρατικοδιαιτης; οχι, ρωταω.»

    Ε, αφού ρωτάς να σου απαντήσω:
    Ναι, πιστεύω ότι δε θα με κουνήσει κανείς και μάλιστα θα μου κάνουν και αύξηση.
    Σε ενημερώνω ότι ο αδελφός μου, ως πρόεδρος της ένωσης ξένων ανταποκριτών, υπήρξε το αγαπημένο παιδί του ΠΑΣΟΚ, και εγώ με τη σειρά μου «συνεργάστηκα», μαζί τους μια χαρά από τη Γερμανία.
    Άλλωστε η ΝΔ, όπως γνωρίζεις, όχι μόνο κράτησε τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ αλλά και κάποιους, όπως τη Χούκλη και τον Χουλιάρα, τους τίμησε με νέα γερά συμβόλαια, εκπομπές και Geld.
    Εγώ γιατί θα πρέπει να ανησυχώ.
    Είμαι στο κόλπο ρε χαζέ. Στα αρχίδια μου ποιος είναι στη κυβέρνηση…
    Ή είσαι στο κόλπο ή είσαι θύμα… μπήκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xesalwsan ta gkomenakia tou antwnarou sto www.manosantonaros.blogspot.com

    poios tis elege ''xarokamenes sarantares?''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. KANTE GKALOP GIA TA 300 LAMOGIA THS BOYLHS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πέστα Αντώναρε… μάθε τους REALPOLITIK στα γερμανικά αγόρι μου!!
    Ich gratuliere dich!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Αντώναρος συμπλεγματικοί σχολιαστές έχει δίκιο.
    Αυτός μάγκες είναι ειλικρινής, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σας δουλεύουν.
    Βρε πανάθλιοι, χαζοί άνθρωποι δεν απορείτε όταν βλέπετε τον Χουλιάρα να κουμαντάρει την ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ, να κάνει τόσες εγκληματικές γκάφες με την Ολυμπιάδα και να συνεχίζει τη διακυβέρνησή του επί Νέας Δημοκρατίας, με νέα συμβόλαια και υψηλές αμοιβές;
    Σας μάραναν τα 6.500 του Αντώναρου και όχι η λεόντειος σύμβαση του Χουλιάρα, το βόλεμα της γυναικούλας του, ως επικεφαλή στην δορυφορική και οι υπόγειες διαδρομές του μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας – ενός πρώην κνίτη;
    Γιατί δεν ρωτάτε και γιατί δεν κάνετε ρεπορτάζ για τον μάγκα αυτόν; Τι σας κρατά; Φοβάστε και σεις μη μπείτε στις μαύρες λίστες αυτών που είναι στις «λίστες του ‘ 89» και απειλούν όλους τους υπόλοιπους, τρώγοντας παραδειγματικά μερικούς – μερικούς;
    Ούτε για τη Χούκλη έχετε απορίες; Πώς από παρακαθήμενη του Πανταγιά κατέληξε «αγαπημένη» του Ρουσόπουλου;
    Κανείς σας δεν ξέρει, δεν άκουσε και δεν θυμάται τις σχέσεις Πανταγιά – Τσουκάτου – Ρουσόπουλου;
    Είστε όλοι ανυποψίαστοι για τον συνδετικό ρόλο του Ρουσόπουλου μεταξύ εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας;
    Ρε, μη «σβήνετε» τα πουρνάρια όταν καίγεται το δάσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με τον αέρα πρωταθλήτριας
    Νίκη για βαθμούς και γόητρο θέλει απόψε η Ελλάς


    Και τώρα... η Τουρκία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται απόψε την εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας στο κατάμεστο από 33.000 θεατές Στάδιο Καραϊσκάκη, με στόχο τη νίκη, που θα τη βάλει στο μονοπάτι το οποίο καταλήγει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008. Οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ θέλουν να υπερασπιστούν τον ευρωπαϊκό τους τίτλο του χρόνου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

    Για να γίνει πράξη η επιθυμία τους, οφείλουν να νικήσουν τους Τούρκους, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα ναι μεν με πολλές απουσίες, αλλά με πίστη ότι εκείνοι θα χαμογελάσουν λίγο πριν απ' τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Με ισοπαλία ή ήττα, δεν καταστρέφεται η Εθνική μας, αλλά σίγουρα θα μπει σε περιπέτειες.

    Aισιοδοξία

    Αλλά και η αισιοδοξία των διεθνών μας φθάνει και περισσεύει. Αφενός, διότι έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, αφετέρου, επειδή είναι βέβαιοι ότι η θερμή παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Θα τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται ώστε να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Φατίχι Τερίμ.

    Σε ό, τι αφορά τις σκέψεις του Οτο Ρεχάγκελ για την ενδεκάδα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ένα σχήμα 4-3-3, με τερματοφύλακα τον Νικοπολίδη, στα άκρα της άμυνας τους Σεϊταρίδη, Φύσσα, στο κέντρο της άμυνας τους Δέλλα, Κυργιάκο, οι Μπασινάς, Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι στο κέντρο και στην επίθεση οι Γιαννακόπουλος, Σαμαράς και Γκέκας. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αλλαγής των σχεδίων του την τελευταία στιγμή. Το συνηθίζει άλλωστε ο Γερμανός προπονητής...

    Η αποστολή της Τουρκίας βρίσκεται από την Πέμπτη στην Αθήνα με σημαντικές απουσίες. Αποκλείστηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Νούρι Σαχίν, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη. Εκτός έμειναν ακόμη και οι (επίσης τραυματίες) Γιλντιράι Μπαστούρκ (μέσος), Νιχάτ Καβεχτσί (μέσος), Ρουστού (τερματοφύλακας) και Χαλίλ Αλτιντόπ (επιθετικός).

    Στη διάθεση του Φατίχι Τερίμ βρίσκονται οι Ντεμιρέλ, Αρκάν, Ουσάκ (τερματοφύλακες), Ασίκ, Τοραμάν, Ζαν, Τσετίν, Ιρτεγκούν, Αλτιντόπ (αμυντικοί), Τουράν, Σαρίογλου, Μετίν, Σανλί, Αουρέλιο, Ουζουλμέζ, Καραντενίζ, Τσιμσίρ, Ελμάς, Βολκάν, Μπελόζογλου, Κερίμογλου, Τοπούζ (μέσοι), Τεκέ, Σουκούρ, Ουνάλ και Γιλντίζ (επιθετικοί).

    Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Βόλφγκανγκ Σταρκ, με βοηθούς τους Κάρστεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "xarokamenes sarantares" na peis ti ginaika sou vlito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφήστε ρε τον άνθρωπο τον φάγατε! Αμά δεν τα χαρεί τώρα τα λεφτά πότε θα τα χαρεί, μαζί του θα τα πάρει; ούτε τις ρημάδες τις φωτογραφίες δεν τον αφήνετε να μπανήσει. Και να πεις ότι γαμάει, μόνο μάτι κάνει ο άνθρωπος. Άρε Τσιτουρίδη ομορφάντρα πώς τις ρίχνεις έτσι τις Κλειτο(υ)-ρίδες στο υπουργείο; για δε μας λες και μας το μυστικό ρε μπαγάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλήταρε 8.13
    Το κάνεις για δεύτερη φορά. Άρα δεν είναι σύμπτωση.
    Σε έπιασα χαζούλη.
    Μόλις μιλήσει κανείς για το βόθρο της ΕΡΤ και αναφερθεί στα ονοματάκια που πονάνε, αρχίζεις τις πουστιές με τα αθλητικά τα στοιχήματα κλπ. καραγκιόζη.
    Την έβαψες όμως, γιατί από τώρα κάθε φορά που θα κάνεις πουστιά θα γράφω και άλλα.
    Όχι άλλες πουστίες καλόπαιδα…ΌΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ…ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΚΝΕ που σας τα δίδαξε. Σοβαρολογώ στην επόμενη επίθεση θα… απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 8:03
    to 8ema den einai pasok/nd to 8ema einai i epelash twn metriwn kai auto katakrinoume e ayth thn periodo tin kiriarxia se auto to paixnidi tin exei i ND ti na kanoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8.38
    Η καλά αμειβόμενη ανακύκλωση της φατριαστικής μετριότητας με ευθύνη ολόκληρου του πολιτικού συστήματος – καθώς εδώ παίζουν, αναλογικά και η μικροί – δε σε τρομάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8.35 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΙΛΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ 1 ΦΙΛΕ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ = 1000 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. me enoxlei
    gia auto katakrinw kai to antwnaro
    stelexos tou einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΚΑΛΟΠ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. HOMO+Τζων
    αδελφη του ελεους επανηλθες με τις μπουρδες σου ?
    αντε εξαφανισου και βρωμιζεις το σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΕΟ ΓΚΑΛΛΟΠ: ΠΟΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ:
    Α) ΤΟ BLOG PRESS-GR
    B) O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
    Γ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
    Δ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8.35 ΟΠΩΣ ΘΑΡΧΕΣΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με τον αέρα πρωταθλήτριας
    Νίκη για βαθμούς και γόητρο θέλει απόψε η Ελλάς


    Και τώρα... η Τουρκία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται απόψε την εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας στο κατάμεστο από 33.000 θεατές Στάδιο Καραϊσκάκη, με στόχο τη νίκη, που θα τη βάλει στο μονοπάτι το οποίο καταλήγει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008. Οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ θέλουν να υπερασπιστούν τον ευρωπαϊκό τους τίτλο του χρόνου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

    Για να γίνει πράξη η επιθυμία τους, οφείλουν να νικήσουν τους Τούρκους, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα ναι μεν με πολλές απουσίες, αλλά με πίστη ότι εκείνοι θα χαμογελάσουν λίγο πριν απ' τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Με ισοπαλία ή ήττα, δεν καταστρέφεται η Εθνική μας, αλλά σίγουρα θα μπει σε περιπέτειες.

    Aισιοδοξία

    Αλλά και η αισιοδοξία των διεθνών μας φθάνει και περισσεύει. Αφενός, διότι έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, αφετέρου, επειδή είναι βέβαιοι ότι η θερμή παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Θα τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται ώστε να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Φατίχι Τερίμ.

    Σε ό, τι αφορά τις σκέψεις του Οτο Ρεχάγκελ για την ενδεκάδα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ένα σχήμα 4-3-3, με τερματοφύλακα τον Νικοπολίδη, στα άκρα της άμυνας τους Σεϊταρίδη, Φύσσα, στο κέντρο της άμυνας τους Δέλλα, Κυργιάκο, οι Μπασινάς, Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι στο κέντρο και στην επίθεση οι Γιαννακόπουλος, Σαμαράς και Γκέκας. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αλλαγής των σχεδίων του την τελευταία στιγμή. Το συνηθίζει άλλωστε ο Γερμανός προπονητής...

    Η αποστολή της Τουρκίας βρίσκεται από την Πέμπτη στην Αθήνα με σημαντικές απουσίες. Αποκλείστηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Νούρι Σαχίν, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη. Εκτός έμειναν ακόμη και οι (επίσης τραυματίες) Γιλντιράι Μπαστούρκ (μέσος), Νιχάτ Καβεχτσί (μέσος), Ρουστού (τερματοφύλακας) και Χαλίλ Αλτιντόπ (επιθετικός).

    Στη διάθεση του Φατίχι Τερίμ βρίσκονται οι Ντεμιρέλ, Αρκάν, Ουσάκ (τερματοφύλακες), Ασίκ, Τοραμάν, Ζαν, Τσετίν, Ιρτεγκούν, Αλτιντόπ (αμυντικοί), Τουράν, Σαρίογλου, Μετίν, Σανλί, Αουρέλιο, Ουζουλμέζ, Καραντενίζ, Τσιμσίρ, Ελμάς, Βολκάν, Μπελόζογλου, Κερίμογλου, Τοπούζ (μέσοι), Τεκέ, Σουκούρ, Ουνάλ και Γιλντίζ (επιθετικοί).

    Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Βόλφγκανγκ Σταρκ, με βοηθούς τους Κάρστεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ,


    ΑΛΛΑ


    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ANTONARE PROXWRA
    STARXIDIA SOY H XWRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 10.03 Υπάρχει λύση για να μην αναπαράγονται οι δημοσιογράφοι - να σταματήσουμε να τους γαμάμε τη μάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. πότε θα έρθει το γκαλοπάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 10.01
    Έλεγα λοιπόν, οτι στην ΕΡΤ, εκτός από την διαπλοκή με νταβατζήδες, όπως Μπόμπολα, Αλαφούζο, Λαμπράκη, έχει αναπτυχθεί ενός άλλου τύπου διαπλοκή μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Χουλιάρας λειτουργεί ως ο θεματοφύλακας της προαναφερθείσης διαπλοκής. Γι' αυτό ακριβώς και το ΠΑΣΟΚ φροντίζει όταν δήθεν καταγγέλει ατασθαλίες στην ΕΡΤ και υποβάλλει ερωτήσεις στη βουλή, να τον αφήνει έξω από το ζήτημα.
    Παρακολουθείτε οτι, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει τις μεροληπτικές ειδήσεις στην ΕΡΤ και κάνει μάλιστα, παραστάσεις γι' αυτές, και παρότι ακόμη κι ο ίδιος ο Ρουσόπουλος ομολόγησε τις προάλλες στη βουλή οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χούκλη, παραμένει στο απυρόβλητο, ως αν οι ειδήσεις να εκφωνούνται από ομιλούσα κεφαλή και όχι από "δημοσιογράφο". Τι λέτε καλέ, να πουν καμιά κουβέντα και να θυμώσει ο Λαμπράκης;

    Αλήθεια, πόσο είναι το σκορ, μη παραλείπεις να με ενημερώνεις!

    Πόσο βάζεις στοίχημα οτι θα σας γαμίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 70' ΓΚΟΛ. Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη της Τουρκίας. Ο Μετίν με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνι τη μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη.

    69' Μετά από σύγχυση στην άμυνα της Τουρκίας, η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Γιαννακόπολου, οποίος από το ύψος του πέναλτι έχασε μοναδική ευκαιρία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βολκάν.

    68' Σέντρα του Καραγκούνη από τα αριστερά, με τον Κυργιάκο να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα α περνά μπροστά από τον Γκέκα και να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Βολκάν.

    67' Σουτ του Τουντσάι έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

    63' Αλλαγή για την Εθνική, με τον Γκέκα να μπαίνει στη θέση του Χαριστέα.

    57' Αλλαγή για την Τουρκία, με τον Σιμσίρ να παίρνει τη θέση του Γκοχάν.

    56' Αλλαγη για την Εθνική, με τον Τοροσίδη να μπαίνει στη θέση του Φύσσα.

    55' ΓΚΟΛ. Το ένα-δυο μεταξύ του Σουκούρ και του Ουνάλ, με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Νικοπολίδη να δέχεται το γκολ μετά από κακή εκτίμηση του και 1-2 για την Τουρκία.

    51' Έχει διακοπεί προσωρινά το ματς λόγω επεισοδίων που εξελίσσονται στην εξέδρα πίσω από το τέρμα του Νικοπολίδη.

    49' Σουτ του Χασάν Σουκούρ έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

    48' Κακή έξοδος του Νικοπολίδη σε κόρνερ της Τουρκίας από τα δεξιά, ο Τουντσάι πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

    46' Έναρξη του αγώνα.

    Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

    37' Ο Χαριστέας βγήκε εξ' επαφής με τον Βολκάν, με τον τελευταίο να διώχνει, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε ο Σαμαράς να σουτάρει τη μπάλα στο τέρμα της Τουρκίας που ήταν αφύλακτο.

    36' Κίτρινη κάρτα στον Γκοχάν Ζάν.

    34' Σέντρα του Αλντιτόπ από τα δεξιά, διώχνει ο Κυργιάκος σε κόρνερ πριν προλάβει ο Χασάν Σουκούρ που ερχόταν από πίσω.

    27’ ΓΚΟΛ. Εκτέλεση φάουλ για την Τουρκία από τα δεξιά, ο Νικοπολίδης διώχνει με τα χέρια, ο Σαμπρί μαζεύει την μπάλα και σουτάρει όπως-όπως. Η μπάλα φτάνει μετά από σύγχυση στην άμυνα της Εθνικής, στον Τουντσάι που πλασάρει ιδανικά κάνοντας το 1-1.

    22' Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα.

    19' Αλλαγή για την Τουρκία, με τον Βολκάν να περνά στη θέση του Ουσουλμέζ.

    15' Έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων η Εθνική χωρίς να έχει κάνει κάτι ουσιαστικό.

    8' Μακρινό σουτ του Καραγκούνη με την μπάλα να μπλοκάρεται από τον Βολκάν.

    5' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από τα αριστερά, με την μπάλα μετά από ολιγωρία των αμυντικών της Τουρκίας να φτάσει στον Κυργιάκο που με αριστερό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

    1' Έναρξη του αγώνα.

    Οι συνθέσεις:

    ΕΛΛΑΔΑ (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Φύσσας, Σειταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Χαριστέας.

    ΤΟΥΡΚΙΑ (Φατίχ Τερίμ): Ντεμιρέλ, Γέτιν, Ουζουλμέζ, Γκοκχάν, Αουρέλιο, Μεντίν, Τουνσάι, Ουνάλ, Σουκούρ, Άλτιντοπ, Σαρίογλου.

    Διαιτητής: Σταρκ Βόλφανγκ (Γερμανία)

    Πριν το ματς

    Τα ψέματα τελείωσαν. Το Σάββατο (21:30, Μega) η Εθνική μας υποδέχεται την Τουρκία με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να κάνει το 4Χ4 και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Καρφίτσα» δεν θα πέφτει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 33.000 χιλιάδες φίλους της Εθνικής να σπρώχνουν τους 11 στρατιώτες του Ότο Ρεχάγκελ προς το πολύτιμο τρίποντο. «Να μην δεχθώ γκολ και να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην εφημερίδα «Sportday». Το sport-fm.gr σκιαγραφεί και σας παρουσιάζει την εικόνα της Τουρκίας, ενώ το crash test ανάμεσα στους δύο μονομάχους δεν βγάζει νικητή.

    Τέσσερις παίκτες για τρεις θέσεις

    Ο Ότο Ρεχάγκελ για πρώτη φορά ίσως όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του και τους 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε, κάτι το οποίο τον πονοκεφαλιάζει ευχάριστα φυσικά. Παρόλα αυτά στην προπόνηση της Παρασκευής, ο «Ότο» έδειξε να έχει ήδη επιλέξει τους 9 από τους 11 που θα παραταχθούν το Σάββατο κόντρα στην Τουρκία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

    Στο δίτερμα της Παρασκευής, ο Ρεχάγκελ χώρισε τους βασικούς με τους «θεωρητικά» αναπληρωματικούς, με τους «ενδεκαδάτους» αν είναι 12 εναντίον 11. Και αυτό γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στο θέμα του επιθετικού. Σαμαράς, Γιαννακόπουλος, Γκέκας και Χαριστέας διεκδικούν τρεις θέσεις, με την συμμετοχή του τελευταία να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

    Ο επιθετικός της Φέγενορτ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δείχνει έτοιμος να φορέσει την φανέλα του βασικού, με τον Γκέκα όπως όλα δείχνουν να μένει στον πάγκο. Φυσικά αυτό θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, με τον Ρεχάγκελ ο οποίος θα συνομιλήσει με τους παίκτες το μεσημέρι του Σαββάτου και θα αποφασίσει την ενδεκάδα

    Η άλλη θέση που δεν είναι 100% σίγουρη είναι αυτή του στόπερ. Ο Σωτήρης Κυργιάκος αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Τραϊανού Δέλλα, αλλά ο Μιχάλης Καψής κυνηγάει τις δικές του πιθανότητες. Φυσικά ο αμυντικός της Φρανκφούρτης έχει προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

    Πλάνο ενδεκάδας

    Ελλείψει αγωνιστικών προβλημάτων, ο Ότο Ρεχάγκελ καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για την ενδεκάδα του αγώνα του Σαββάτου. Ο Γερμανός τεχνικός ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα δοκιμάζοντας διπλό σχήμα με δύο επιθετικούς (Γκέκα, Χαριστέα) και πλάγιους μέσους τους Σαμαρά, Γιαννακόπουλο. Επίσης, στην άμυνα είχε Δέλλα, Κυργιάκο και Καψή μαζί.

    Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως επικρατέστερο σχήμα είναι το 4-3-3, με Γιαννακόπουλο δεξιά, Σαμαρά αριστερά, Χαριστέα κορυφή και κέντρο άμυνας τους Δέλλα, Κυργιάκο. Δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Φύσσας, αμυντικά χαφ οι Κατσουράνης, Μπασινάς και επιτελικός μέσος ο Καραγκούνης.

    Αισιοδοξία παρά τα προβλήματα

    Μήνυμα… ειρήνης έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ, στη συνεντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με την αντίστοιχη της Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου. Ο εκλέκτορας των γειτόνων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο της ομάδας του.

    «Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Δεν σκεφτόμαστε ότι θα γίνει κάτι στο γήπεδο ή κάπου άλλού. Αν κοιτάξουμε την ιστορία μας, οι δύο χώρες ήταν πάντα δυο καλοί φίλοι, δυο καλοί συγκάτοικοι. Και τα δύο κράτη γνωρίζουν ότι είναι ένα σπουδαίο ματς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εθνική υπόθεση. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Η υποδοχή που μας έγινε ήταν πολύ όμορφη. Άλλωστε και πριν δύο χρόνια στη μεταξύ μας αναμέτρηση η υποδοχή ήταν άριστη, όπως συνέβη και στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Ολος ο κόσμος περιμένει ένα ωραίο παιχνίδι. Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος, όμως, θα δώσουμε τα χέρια. Η φιλία πάντα μένει», δήλωσε, ενώ αναφερόμενος στην ελληνική ομάδα είπε: «Υπολογίζω πολύ την ελληνική ομάδα. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, έστω και αν είχε δεχτεί κριτική πως παίζει αμυντικά. Από τότε μέχρι σήμερα παίζει περίπου με τους ίδιους παίκτες», ενώ μίλησε με καλά λόγια για τους Έλληνες διεθνείς, ξεχωρίζοντας τον Αντώνη Νικοπολίδη λέγοντας πως «… είναι ο μόνος που δεν βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα, ούτε καν στα φιλικά».

    Αναφερόμενος στη δική του ομάδα, δεν έκρυψε το όνειρό του να κατακτήσει και η Τουρκία το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως θα παίξει επιθετικά, παρά τις πολλές απουσίες στην επιθετική γραμμή. «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Μπορεί να έχουμε πολλές απουσίες στην επίθεση, αλλά θα παίξουμε επιθετικά, αφού η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να προκριθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να το κατακτήσουμε. Την προηγούμενη φορά που πέσαμε στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, δεν προκρίθηκε κανένας από τους δύο. Ε, τώρα πιστεύω να περάσουμε εμείς. Θέλουμε την πρόκριση. Εχω πάρει ευρωπαϊκό τίτλο με τη Γαλατασαράι και ελπίζω να το πετύχω και με την Εθνική. Ανέλαβα την Τουρκία γιατί πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομοσπονδία». Παράλληλα, αρνήθηκε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, λέγοντας μόνο πως τη θέση του Ρουστού κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Βολκάν.

    Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά για την Τουρκία. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βολκάν, αμυντικό δίδυμο οι Σερβετ και Εμρέ Ασίκ, ενώ οι Χαμίτ Αλτιντόπ και Ιμπραήμ Ουσουλνές να καλύπτουν το δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα. Στο κέντρο θα είναι οι Τουγκάι, Αουρέλιο και Σαμπρί, ενώ προωθημένοι οι Τουντσάι, Τουμέρ και στην κορυφή ο Χακάν Σουκουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΝΩΜΑΛΕ 11.05 ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.54 ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ.

    ΠΛΥΘΕΙΤΕ - ΕΣΥ ΞΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ - ΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 11.54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ O ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΔΕΛΦΑΡΑ.
    ΔΕ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ;
    ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ΜΕΜΕΤΑΚΙ ΦΟΥΣΚΟΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κοροΐδαρα , μου αρέσουν οι προβλέψεις σου:

    « 8.35 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΙΛΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ 1 ΦΙΛΕ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ = 1000 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΑ»
    Να μας κάνεις τακτικότερα εκτιμήσεις και να μας λες και τη γνώμη σου για την ΕΡΤ…έχει μεγάλη απαξία: ώστε 4-1 και δε θες να ακούς για τους ημέτερους στην ΕΡΤ ε!
    Απίθανε, απόψε ήταν η βραδιά σου …θα έρθουν και άλλες τέτοιες με τα μυαλά που κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μη σκιάζεστε πνέει άνεμος αλλαγής λαμογια σαν τον αντωναρο σύντομα θα ψάχνουν για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    Πριν 1μιση χρονο με ανακάλυψαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων!!!
    Προφανώς έδωσα κατάλληλες απαντήσεις και μάλλον με κατέταξαν σε μια απο τις κατηγορίες τους.

    Έκτοτε μ έχουν πάρει άλλες 4 φορές "τυχαία". Τη μια για πρόθεση ψήφου την άλλη για θέμα που απασχολούσε την εκπομπή Τσίμα (παιδεία αν θυμάμαι καλά).

    Κάπα research, MRB και μία άλλη, δεν θυμάμαι όνομα, σφάζονται στην ποδιά μου.
    Φυσικά στην ερώτηση που κάνουν έξ αρχής αν δουλεύω δημοσιογράφος, σε media, διαφήμιση κ.λπ. απαντάω όχι κι αυτό γιατί πριν 4 χρόνια που απάντησα ναι μου το έκλεισαν και μου κακοφάνηκε - ήθελα να με συνεντευξιάσουν, γιατί όχι.

    Σήμερα μ' έψαχνε απεγνωσμένα η MRB, στο 3ο τηλεφώνημα το σήκωσα. Για κάποιον λόγο το ηλεκτρονικό τους σύστημα που παίρνει "τυχαία" αριθμούς τηλεφώνων δεν ήθελε να με προσπεράσει.
    Θέμα: Τσιτουριδιάδα-Ομόλογο και γενικά δημοφιλία πολιτικών και πρόθεση ψήφου πάλι.
    Όπως και τις άλλες φορές απαντούσα παραπλανητικά αλλά και προσεκτικά ώστε να μην πέσω σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις που έχουν για να τσεκάρουν την αξιοπιστία των απαντήσεών σου. Άλλωστε η τηλεφωνήτρια βιαζόταν και έκανε πολλές ερωτήσεις σχεδόν μισές και αναγκάστηκα να της κάνω παρατήρηση. Στα τέτοια της η σαφήνεια, η αξιοπιστία του δείγματος κλπ.

    Κάθε φορά στο τέλος με ρωτάνε ποιό κόμμα ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές και δίνω πάντα άλλο κόμμα από αυτό που ψήφισα.
    Όταν κλείσαμε ήμουν ικανοποιημένος... τους ξεγέλασα για 4η φορά, ρίξαμε γέλιο μετά.

    Ρώτησα και που θα δω το αποτέλεσμα! Στον ΆΛΦΑ μου είπε η τύπισα.

    Την επόμενη φορά που θα θέλουν να φτιάξουν τη συνταγή του δείγματός τους θα με ξαναπάρουν (Προς τα που θέλουμε να κλίνει το αποτέλεσμα; Ε, λοιπόν βάλε τόσους δεξιούς, χτύπα και τόσους πασόκους, ρίξε μέσα και μερικούς ανεξάρτητους για ξεκάρφωμα, πρόσθεσε και τόσους αριστερούς... έτοιμο το δειγματάκι μας, ποιός μπορεί να μας πει τίποτα, εμείς ότι μας είπε το δείγμα αυτό βάλαμε και στην επεξεργασία των απαντήσεων δεν κάναμε καμιά επέμβαση, ορίστε!).

    Και φυσικά θα τους πω πάλι τάλλαντάλλων!
    Είναι το χόμπι μου πλέον.

    Έχειιιι πλάαακα να παίζεις το τζόκερ!



    Υ.Γ. Κάποτε έκανα για ένα προϊόν μια έρευνα, επιστημονικά ατεκμηρίωτη που λένε, προχειράντζα, χρησιμοποιώντας φοιτήτριες (δεν είμαι στατιστικολόγος, καμία σχέση).
    Δεν άρεσε το αποτέλεσμα και την παραγγείλαμε μετά σε κανονική εταιρία ερευνών. Σιγά τ' αυγά...τα αποτελέσματα που βγήκαν ήταν πάνω κάτω ίδια, απλά πληρώσαμε και ένα κάρο λεφτά.
    Γι αυτό πιστεύω ότι ρωτώντας δεξιά κι αριστερά (με κάθε έννοια) 10,20,100,200 άτομα, έστω και επιστημονικώς ατεκμηρίωτα (μη χέσω) θα πάρεις σίγουρα ένα χρήσιμο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 5:10
    Λάθος κάνεις, σε διαβεβαιώ ότι η στατιστική είναι επιστήμη, μιας και τη σπούδασα.

    Παρόλα αυτά η ιστορία σου, αν αληθεύει, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και καταδεικνύει τον κώδικα δεοντολογίας των ανθρώπων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. "Βρε αρχιμαλακες του press.gr μετα τη μαλακια που εκανε ο Επενδυτης και την αγωγη που εφαγε και μαλλον θα την πληρωσει ο ΧΟΝΤΡΟΣ ψαχνει στηριγματα ακομα κι αν αυτα ειναι γκαλοπ της πουτσας οπως αυτα που κανετε εδω μεσα και σε λιγο θα νομιζετε οτι ειστε και η GPO η vPRC. Αντε καραγκιοζηδες που νομιζετε οτι ανακαλυψατε την Αμερικη με τα blog ΒΡΕ ΟΥΣΤ απο δω"

    exeis dikio, idiws meta apo osa egrapse o 5:10. gia rikse mia matia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. AYTO TO GALOP ME TON ANTWNARO AKOMA TO PERIMENOYME..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δυναμαι κυριοι, να σας διαβεβαιωσω,οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη(ως θα λεγε και ο ιδιος ο μπραβογιοργος),θα ειναι κυβερνηση τα επομενα 30-40 χρονια...Τουλαχιστον!

    Δεν ειμαι δα και αστροριχτρα..
    Δυναμαι να σας ειπω με "ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ" τα επομενα 20 ετη...Καθοτι ο Ηλιος περνα καθετα απο την Αφροδιτη και οριζοντια απο τον Ποσειδωνα.Βγαζει και φλασ αριστερα και κεντροδεξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε δεν ντρέπεστε ;

    Γιατί παρακολουθήτε αυτούς που μπαίνουν στο blog σας;

    τι κόλπα είναι αυτά με τις IP διευθύνσεις;

    Νομίζατε ότι δεν θα το πάρουμε χαμπάρι;

    και αν τολμάτε εκβιάστε κανένα

    όπως ξέρεται ποιοί είμαστε ξέρουμε και εμείς ποιοί είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ela re pou se parakolouthisan kiolas...pare na xeis na kryvese.

    http://www.hide-ip-soft.com/


    Hide IP Platinum is the software you are looking for! Keeping your privacy is simple and easy: the only thing you need to do is open Hide IP Platinum. Hide IP Platinum will find the proxy server available to you and set it as your proxy server automatically.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *