GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ..."έρωτας" δεν κρύβεται...

Η Ντόρα και ο Θεόδωρος... Μέχρι τώρα το έλεγαν πολλοί. Το γράψαμε κι εμείς. Τώρα το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι... Η Ντόρα Μπακογιάννη δ...

Η Ντόρα και ο Θεόδωρος...
Μέχρι τώρα το έλεγαν πολλοί. Το γράψαμε κι εμείς. Τώρα το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι...
Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε στο "Βήμα" για τον Θεόδωρο Πάγκαλο: "Ο κ. Πάγκαλος σε γενικές γραμμές είπε (για τις φοιτητικές κινητοποιήσεις) αυτά τα οποία λέει ο μέσος Έλληνας και υποθέτω γι' αυτό είχε και τη σφοδρότητα της αντίδρασης που είχε από το κόμμα του".
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε στον "Ελεύθερο Τύπο" για την κ. Ντόρα Μπακογιάννη: "Κινεί το σώμα της τουλάχιστον. Είναι παρούσα... Είναι εντυπωσιακός άνθρωπος, είναι ηγετική φυσιογνωμία στη ΝΔ, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό".
Ο ... "έρωτας", ο πολιτικός, δεν κρύβεται.

17 σχόλια

  1. ναναι καλα οι χεστηδες στο πασοκ που δεν τον εχουν πετσοκοψει ακομα....και ποσο μαλλον εαν το paidi χασει τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na nai kala oi vlakes san ton 12,31 pou asxoleite gia to ti tha kanoume me ton pagalo kai den vlepei pws ta komata tou (ΝΔ-ΚΚΕ) etoimazoun symfwnia pali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως 1:19 εισαι καρατζαφερικος η συνασπισμιτης και δεν βλεπεις την συμφωνια που υπαρχει στα δικα σου κομματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θόδωρε απορρίπτεσαι!
    Την έθαψες τη κοπέλα και μας κούφανες την αισθητική. Ναι η δική μου αισθητική όταν προσβάλλεται, κουφαίνεται.

    «Κινεί το σώμα της τουλάχιστον»
    Και εμείς τι φταίμε; Είναι καλό να κινεί το σώμα της η Ντόρα;
    Πάγκαλε είσαι ηδονοβλεψίας φρικτού γούστου…χειρότερος από το κολλητό σου τον Οτζαλάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ίδια μασονική στοά συνομιλούν (Θινκ τανκ), επόμενο είναι να έχουν τα ίδια φασιστικά αποτελέσματα, απαντήσεις, στις ίδιες λαϊκές ερωτήσεις. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα αρχιδια μας τι λεει ο ψυχασθενης -ανεπαγγελτος , πολιτικαντης και ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ
    Κυριος Παγκαλος!! Χεστηκα τι λεει και τι δεν λεει αυτος ο μαλακας.

    Ενας Πασοκτσης!

    Υ.Γ. Στο σχολειο οποιον προσφωνουσαμε Κυριο, τον ενοουσαμε
    ως μαλακα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.52 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ. ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΚΙΚΑ, (ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΑΛΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ), ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ 81 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ "ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά που είπε η Ντόρα για τον Πάγκαλο είναι αυτά που λέει ο μέσος πολίτης όταν αναφέρεται σε ανάλογα θέματα. Τώρα γιατί ο Πάγκαλος (και όχι μόνο αυτός) περνάνε ήπια την Ντόρα, ενώ ο Μολυβιάτης είχε την τύχη του Τσιτουρίδη στην αντιμετώπιση, για αυτό ας βγάλει συμπέρασμα ο καθένας μόνος του. Εγώ σημειώνω μόνο ότι λίγες μέρες πριν τη συμφωνία για τον αγωγό έγινε η γκάφα της Ντόρας με την αντιρωσική δήλωση και η "επιθεώρηση και ο θαυμασμός" του Γιώργου στο αμερικανικό F16. Κατά τ΄άλλα εμείς θεωρούμε σωστότερο να ξεσκίζουμε τον Σάββα που δεν έκανε και τίποτα ο άνθρωπος, αντί να βλέπουμε τις συγκεκριμένες κινήσεις από συγκεκριμένους πολτικούς.
    Σκεφτείτε επίσης ότι αν ο Κουλούρης θεωρεί ότι είναι η συνείδηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πάγκαλος ενδεχομένως θεωρεί ότι είναι η συνείδηση του Γιώργου. Λέει αυτά που δεν τολμά λόγω πολιτικού κόστους να πει ο Γιώργος. Γιαυτό και διατηρείται ακόμα στη θέση του.

    Πάντως η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες του δηλώσεις για την αριστερά θα μπορούσε να τις αποφύγει, άσχετα αν τις αποδέχονται και πολλοί πολίτες. Ειδικά την στιγμή που προσπαθεί ο Γιώργος να βρει σημεία επαφής με την αριστερά δεν είναι δυνατόν να κινείται ο Θόδωρος δεξιότερα από τη ΝΔ σε αυτά τα θέματα, πολύ περισσότερο όταν έχει ο Γιώργος χαρακτηρίσει το ΚΚΕ σαν δεξιό ψάλτη της ΝΔ.
    Ενδέχεται το περιβόητο κεντρώο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να ξεπηδήσει με άλλον αρχηγό και όχι κατ' ανάγκη τον Πάγκαλο. Όσο υπάρχει πολιτικό κενό, άλλο τόσο θα γίνονται σενάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Βασίλη πάψε αυτή την αηδία …δεν έκανε τίποτε και δεν έκανε τίποτε ο Τσιτουρίδης.
    Έκανε ρε φίλε το κοροΐδο, ως αρμόδιος(!) υπουργός – στη καλύτερη περίπτωση - και τώρα κάνει την αγνή παρθένα, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά με το σκάνδαλο με γιό του.
    Έξυπνο παιδί, εσύ, κάθεσαι και εκτίθεσαι με το κάθε τιποτένιο υποκείμενο που το μόνο που έμαθε είναι, ότι όταν δε μπορεί να κάνει παιχνίδι να παριστάνει το κακομοίρη.
    Μια ζωή αδικημένος και θυσία για το κόμμα ο σκουλήκης .
    Άσε μωρέ τη σιχαμάρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Πάγκαλος δεν ''χτυπάει'' την Ντόρα διότι ο ''εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου''Στην προκειμένη περίπτωση ο κοινός εχθρός Παγκάλου(ΠΑΣΟΚ) και Ντόρας(ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)είναι προφανώς το Μαξίμου..
    Οσο για τις δηλώσεις του περί αριστεράς και αυτές δεν είναι τυχαίες αφού έτσι προσελκύει στο ΠΑΣΟΚ ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re panivlaka 1,38 koita kei ba ta kanete pali plakakia eseis oi kkoukouedes me ton karamanli kai ase ti eimai gw.
    mia zwi se ayti ti xwra natavatzilikia oi 2 paratakseis tis syntirisis to KKE kai ΝΔ ftanei pia sas varethikame o enas na einai to politiko dekaniki tou allou kante koma metaksy sas na teleiwnoume pws leme
    δαπ-νδφκ eseis na eiste
    oi KKE-NΔ vrwmoskula kai oi dyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ίδιο κόμμα είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μην μας το παίζεις γνώστης και βρίζεις το ΚΚΕ. Ότι άφησε ο ένας του ΠΑΣΟΚ, το αποτελείωσε ο άλλος της ΝΔ. Δεν βλέπεις με τους λαθρομετανάστες που τους γλύφουν και οι φασίστες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενώ η ανεργία για έλληνες πάει σύννεφο. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8.32 ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6,13 alitheia trwne tis douleies oi metanastes?
    re sy o ellinas anergos oute gia ta triplasia lefta pou pairnei enas metanastis den tha katadexotan na kanei tin douleia tou metanasti arketa me ayti tin karatzaferiki malakia.....
    ante dialekse KKE eisai i akrodeksio fasistaki(tha mou peis ta akra synantontai)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ Βlog:
    ..........ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
    [ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ]
    ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.42. Καλά εγώ εκτίθεμαι, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
    1.46. Έχει λογική αυτό που λες για το μεσαίο χώρο και μπορεί αυτό να έχει στο μυαλό του ο αγαπητός Θόδωρος, όμως έχει αποδειχθεί ότι όταν αυτό το ΠΑΣΟΚ με τις δεδομένες ιδεολογικές δυσκαμψίες του, κινείται προς τον μεσαίο χώρο, μπατάρει περισσότερο από αριστερά. Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ ή το όποιο νέο κόμμα στη θέση του, να "πιάσει" στον μεσαίο χώρο θα πρέπει να γίνει συνολικά μεσαίο ή τουλάχιστον κατά σημαντική πλειοψηφία. ΄Ενας Πάγκαλος μόνος του είναι απλά μόνος του και ο δακτυλοδεικτούμενος -γραφικός του χώρου, όπως ήταν και οι Αδριανοπουλομάνοι που αποδείχθηκαν καταστροφική επιλογή στις περασμένες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε 'σεις, ο Πάγκαλος βλέπει δύο κινήσεις παρακάτω. Κάποια στιγμή η Ντόρα θα βγάλει το μαχαίρι, κι αν δεν της βγεί, τότε μπορεί να έχουμε καλές εκπλήξεις...

    Για κάτι σαν αυτό προετοιμάζεται ο χοντρούλης. Που όση αλυγισία έχει η μεσούλα του, τόση ευλυγισία έχει το μυαλουδάκι του. Ενδιάμεσα, από τη σχέση με τη Ντόρα (και την αμοιβαία εκτίμηση νομίζω...) μόνο να ωφεληθεί μπορεί.

    Με άλλα λόγια, ελλείψει άλλων σοβαρότερων εναλλακτικών και με Γιωργάκη να το παίζει όλο και πιό ...Γιωργάκης, το παίζει κατά Ντόρα. Ο Μπένης δεν του κάθεται, παραείναι βουλιμιακός.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *