GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ..."πληροφορίες" της Έλλης...

Ποιες "πληροφορίες μου", Έλλη Στάη, για την εμπλοκή του Χρήστου Μεγάλου στην "παρέα του Λονδίνου" , όπως είπες στο...

Ποιες "πληροφορίες μου", Έλλη Στάη, για την εμπλοκή του Χρήστου Μεγάλου στην "παρέα του Λονδίνου", όπως είπες στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Mega;
Στο Press-gr το διάβασες, πες το...

59 σχόλια

  1. ποια σταη και ποιο press.gr ρε παιδιά??

    διαβαζω την περασμένη κυριακη 23/3 στο οικονομικο ενθετο της Ελευθεροτυπιας:

    " ΚΟΡΡΕΣ (ΜΕΤΟΧΟΙ). Γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου καθώς και του χρηματοοικονομικού κλάδου εμφανίζονται στο μετοχικό κεφάλαιο και το διοικητικό συμβούλιο της Κορρές Φυσικά Προϊόντα. Στην εταιρεία που πραγματοποιεί δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της στο Χ.Α. την ερχόμενη εβδομάδα (27-29/3) μετοχές κατέχουν οι Χρήστος Μεγάλου και Πέτρος Κατσούλας, υψηλόβαθμα στελέχη της Credit Suisse στην Ελλάδα. Μέλη του δ.σ. είναι ο εφοπλιστής Θόδωρος Βενιάμης (Golden Union Shipping) και ιδρυτικό μέλος της Marfin και ο Γιώργος Κιντής, διευθύνων σύμβουλος του IRF (επενδυτικό κεφάλαιο στο οποίο μετέχει η εφοπλιστική οικογένεια Φράγκου, μέτοχος στην Proton Bank και τη Marfin Popular Bank)."

    αλλα στην Ελλαδα είναι ότι δηλώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ

    ΑΛΗΤΕΣ





    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ





    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ





    ΓΛΥΦΤΕΣ





    ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ





    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ





    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ





    ΑΘΛΙΟΙ





    ΛΑΤΕΡΝΕΣ





    ΑΗΘΕΙΣ




    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ





    ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ





    ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ




    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ





    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά είναι αυτή η Στά(ν)η !!!
    Όλα τα ξέρει και καλά να είναι η γυναίκα-πυθία τα λέει και σε εμάς τους ταπεινούς θνητούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι έχει δίκιο ο anonymous για την αναδημοσίευση του Κορρέ . Καλό θα είταν τουλάχιστον μεταξύ μας - δηλαδή μεταξύ εργαζομένων και όχι payρολιστών ,δημοσιοσθυντήρητων και λοιπών... διαφημιστών - να επικρατεί στοιχειώδης αλληλεγγύη .
    Ανεξάρτητα της συγκεκριμένης ένστασης το press - gr καλα τα λέει και καλύτερα πηγαίνει .
    ...παγκρατιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γάτες είσαστε!!!!
    Μην μασάτε και συνεχίστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Έλλη αποκλείεται να διάβασε, press-gr.
    Όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί δεν προλάβαινε.
    Είχε 3.5 ώρες κομμώτρια, 1 ώρα μακιγιέζ, 2 ώρες σωματική περιποίηση, 1 ώρα ενδυματολόγο και τα συναφή, 22 min Παμπούκη, κάτι ψώνια, κάτι meetings, κάτι τηλεφωνήματα με τις φίλες για τα πασχαλινά, κάτι αναπόφευκτα PR, λίγο κουτσομπολιό για το Γιώργο, που στο καλό να προλάβει…είναι ζωή αυτή μετά τα 50!!!
    Άλλος τα διάβασε, άλλος της τα έγραψε…και αυτή προσπάθησε να τα θυμηθεί στη performance.
    Το ερώτημα λοιπόν αναδιατυπώνεται: Ποιος άντλησε τις πληροφορίες από εδώ, τις πλάσαρε για δικές του στην Έλλη μου, και της απέκρυψε την πηγή για να πάρει τη δόξα και τη «τιμή»;
    Δεν είναι η κομμώτρια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιές "πληροφορίες" μιλάει η με τασ γατίσια μάτια Ελλη; Αυτές τις "πληροφορίες" που εργολαβικά αναπαράγει το blog αυτό εδω και καιρό; Μ' αυτά ειναι σκέτη λασπουριά! Γιατί ειναι παράνομο ο οιοσδήποτε Μεγάλου να έχει επενδύσει τα λεφτουδάκια του σε μια εταιρεία που αργότερα μπαίνει στο χρηματιστήριο; Ή μήπως ανήθικο; Κι απο που κι ως που ο Μεγάλου (που ΔΕΝ ειναι στην Credit Suisse στην Ελλάδα αλλά στο ΛΟΝΔΙΝΟ)θα πρέπει να δώσει λογαριασμό για το που επενδύει τα λεφτά του. Σε μπουρδέλα αν ήθελε (π.χ. στην Γερμανία)θα μπορούσε να τα επενδύσει. Αντ' αυτού τα επενδύει (ο μαλάκας) στο ελληνικό μπουρδέλο!
    (Και κάτι άλλο για να μαθαίνουνε σωστά οι ανίδεοι δημοσιογραφούντες του συγκεκριμένου blog: Ο Μεγάλου (ή μάλλον η Credit Suisse) ΔΕΝ δούλεψε ποτέ για την Εθνική στο τούρκικο ντίλ ΑΛΛΑ για την Finansbank! Απο κεί, φυσικά, και πληρώθηκε! Να τους ψέξουμε λοιπόν που πήραν λεφτά απ' τους Τούρκους; Γιατί όχι; Με την ισοπέδωση που υπάρχει τριγύρω να αρχίσουμε να γαμούμε ο,τι βρίσκουμε όρθιο.
    Ο Μεγάλου φταίει! Που δεν τους έριξε μια μούτζα και να μετακομίσει οικογενειακώς στο Λονδίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.36 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο χοντρός του Video Club [Gay, Αυνανισμός]
    Τον είχα σταμπάρει από καιρό. Δούλευε σ’ ένα Video Club, που νοίκιαζε κυρίως τσόντες. Στο μαγαζί είχαν και μερικές κανονικές ταινίες, έτσι για τα μάτια του κόσμου, οι περισσότερες από τον καιρό του Νώε. Ήταν χοντρούλης με πολύ γλυκό πρόσωπο και γένια, 30αρις και φαινόταν αυτό που λέμε … καλό παιδί. Από τις τρίχες στα χέρια του, που έφταναν μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών του, καταλάβαινα, πως ο τύπος πρέπει να ήταν αρκούδα κι αυτό με τρελαίνει. Τον έβλεπα αρκετά συχνά, μιας και καθώς βαριέμαι να κατεβάζω τσόντες από το internet, πήγαινα στο κατάστημα που εργάζεται, για να νοικιάσω. Όταν δεν ήταν εκεί, έπαιρνα ότι τσόντα με καύλωνε, αλλά όταν τον πετύχαινα, νοίκιαζα πάντα gay porno και μάλιστα με πρωταγωνιστές άντρες, όπως και του λόγου του …

    Ένα βραδάκι με μπόλικες καύλες, σκέφτηκα να πάω για καμιά τσοντούλα στο γνωστό πλέον Video Club, ελπίζοντας να πετύχω και τον χοντρούλη, για να φουντώσω λίγο περισσότερο. Στάθηκα τυχερός διπλά. Από την μια ήταν εκεί ο “φίλος” μου κι από την άλλη δεν είχε καθόλου κόσμο στο μαγαζί, εξάλλου έκλειναν σε λίγο και ήταν ευκαιρία να του πιάσω κουβέντα. Τον χαιρέτησα και ξεκίνησα να ρίχνω μια ματιά στις gay τσόντες. Γαμώτο! σκέφτηκα, όταν μπήκε κάποιος άλλος για να επιστρέψει ένα DVD. Ευτυχώς δεν ήθελε να πάρει άλλο κι έφυγε γρήγορα.

    - Ας μην σε καθυστερήσω κι εγώ, είναι και ώρα να κλείσεις, είπα.

    - Μην ανησυχείς, με το πάσο σου, απαντάει. Μόνο στάσου να κλειδώσω και να κατεβάσω τα στόρια (εσωτερικά) για να μην μπαίνουν κι άλλοι.

    Πράγματι κλείδωσε κι όσο έψαχνα να βρω τι θα νοικιάσω, αυτός συμμάζευε το μαγαζί. Δεν τον είδα πρόθυμο για κουβέντα κι έτσι σκέφτηκα, πως θα ήταν καλύτερα να πάρω την τσόντα μου και να γυρίσω στο σπίτι για μια καλή μαλακία. Δε βρήκα κάποια καινούρια ταινία κι έτσι νοίκιασα μια που είχα δει και παλιότερα (τελικά καλό θα ήταν να γράψω μερικές). Πηγαίνοντας προς το ταμείο και βλέποντας τον και πάλι από πάνω μέχρι κάτω, πίστεψα, πως αξίζει να δοκιμάσω κάτι περισσότερο.

    Του δίνω το εξώφυλλο της ταινίας, λέγοντάς του:

    - Ξέρεις τι θα ήθελα τώρα ρε φίλε; αλλά είναι αργά γαμώτο.

    - Πες και βλέπουμε, απαντάει.

    - Έχω πολλές καύλες και στο σπίτι θα δυσκολευτώ να μείνω μόνος για να δω την ταινία (ψέματα), μήπως θα μπορούσαμε να την βάλουμε σ’ ένα από τα δωμάτια πίσω και να τραβήξω μια μαλακία;

    - Έγινε, μου λέει. Έτσι κι αλλιώς δε θα φύγω ακόμη, έχω να τελειώσω με σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Φαντάζομαι πως θα τελειώσεις μέχρι τότε.

    - Μια χαρά, του είπα και μπήκα σ’ ένα απ’ αυτά τα μικρά δωμάτια μαλακίας.

    Η ταινία ξεκίνησε από το σημείο που του ζήτησα να ρυθμίσει. Ήταν σε μια σκηνή, όπου ένας ψωλαράς γαμούσε δυο χοντρούς άντρακλες. Για την ακρίβεια δεν τους γαμούσε, αλλά μάλλον τον γαμούσαν, αφού τον είχαν βάλει κάτω και του έπαιρναν κάτι ξεγυρισμένα τσιμπούκια και μετά καθόταν ο ένας πάνω στον πούτσο του κι άλλος πάνω το πρόσωπό του, αναγκάζοντάς τον να γλύφει την κωλοτρυπίδα του. Σκέτη καύλα σας λέω. Τον ζήλευα αυτόν τον πούστη, με τους δυο χοντρούς να τον έχουν βάλει στην μέση, με σκοπό να τον ξεζουμίσουν.

    Όση ώρα έβλεπα την αγαπημένη μου σκηνή, έπαιζα με τον πούτσο μου όλο και πιο δυνατά και γνωρίζοντας τι ακολουθεί παρακάτω στην ταινία καύλωνα διπλά. Περίμενα την σκηνή, όπου ο γαμιάς της ταινίας στέκεται όρθιος και οι δυο χοντροί στα γόνατα με ανοικτό το στόμα. Ο τύπος μαλακίζεται μόνος του, ενώ ο ένας χοντρός του χαϊδεύει τα μεγάλα αρχίδια του κι ο άλλος απλώνει το χέρι του στα κωλομέρια και στα μπούτια. Όταν φτάνει η ώρα να χύσει, τότε πιτσιλάει μια στο στόμα του ενός κι αμέσως μετά στο στόμα του άλλου. Ώσπου, εναλλάξ, γεμίζει τα στόματά τους με παχιά χύσια.

    Πριν όμως να φτάσω σ’ αυτή τη σκηνή κι ενώ είχα χαθεί από τον κόσμο τούτο, ακούω τη φωνή του “δικού” μου χοντρούλη να με “ξυπνάει”…

    Πριν όμως να φτάσω σ’ αυτή τη σκηνή κι ενώ είχα χαθεί από τον κόσμο τούτο, ακούω τη φωνή του “δικού” μου χοντρούλη να με “ξυπνάει”…

    - Πως πάει όλα καλά εκεί μέσα;

    - Τιιιιι; είπα, αφού δεν άκουσα καλά.

    - Όλα καλά … λέωωωω; ξαναρώτησε

    - Μ’ έκοψες πάνω στο καλύτερο ρε φίλε, είπα κάπως δυνατά και με παράπονο.

    - Συγνώμη ρε … κι άκουσα τη φωνή του να δυναμώνει και τα βήματά του να πλησιάζουν στο μέρος μου.

    Δεν είχα κλείσει την πόρτα και να ‘τος πίσω μου

    - … τι μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω; είπε με υπονοούμενο …

    Εδώ είμαστε, σκέφτηκα, και του λέω:

    - Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ότι κι ο χοντρός στην ταινία; αυτός στα δεξιά.

    Ο γαμιάς της τσόντας καθόταν σε μια πολυθρόνα κι ο ένας από τους δυο χοντρούς, ήταν πεσμένος στα γόνατα και τον τσιμπούκωνε βαθιά.

    - Θα τα καταφέρεις να το κάνεις το ίδιο καλά μ’ αυτόν, ρώτησα.

    - Άραξε φίλε και θα δεις!

    Άραξα και … είδα. Κι όταν λέω είδα, εννοώ πως τα είδα όλα! Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξαναπάρει. Ο τύπος δεν είχε στόμα, πηγάδι απύθμενο είχε. Είναι σίγουρος, πως αν έπαιρνα άλλη στάση, που θα τον βόλευε περισσότερο, θα ρουφούσε και τ’ αρχίδια μου. Ξεκίνησε πιπιλώντας το κεφαλάκι και κάθε τόσο κατέβαινε και βαθύτερα, ώσπου έφτασε στην ρίζα. Εκεί σταμάτησε και για πολύ ώρα τον κράτησε όλο μέσα και ομολογώ πως δεν ξέρω τι στο καλό έκανε με την γλώσσα του εκεί μέσα, αλλά μ’ έκανε να μουγκρίζω από ηδονή.

    Τον έβγαλε από το στόμα του και πριν ακόμη να πάρει ανάσα, με κοιτάει και ρωτάει:

    - Σ’ αρέσει;

    - Ναι καύλα μου, του λέω, συνέχισε έτσι, γλύψε μου και τ’ αρχίδια τώρα.

    Έβγαλα παπούτσια, κάλτσες, πανταλόνι κι έμεινα με το πουκάμισο ανοικτό. Τον άφησα να συνεχίσει. Τα γένια του ήταν αρκετά μεγάλα και μαλακά. Φαγούριζαν ευχάριστα καθώς ακουμπούσαν στ’ αρχίδια μου και στο εσωτερικό των μηρών μου, την ώρα που με παπάριαζε στα χαμηλά. Έπαιξε με την γλώσσα του παντού στ’ αρχίδια μου και τριγύρω και μετά τα ρούφιξε το καθένα χωριστά, αλλά και τα δυο μαζί. Ο τύπος ήταν μάστορας. Απερίγραπτος! Με τα χέρια του έπιασε τα πόδια μου, από τους αστραγάλους και τα σήκωσε ψηλά στους ώμους του. Ξεκίνησε πάλι το γλύψιμο από την βάση των αρχιδιών και προχώρησε στα μπούτια, στα γόνατα, στις γάμπες κι έφτασε στα πέλματα. Ένωσε τα πόδια μου κι έφερε τις πατούσες μου ψηλά στο στήθος του. Έσμιξε τα δυο μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου, έγειρε το κεφάλι του προς τα κάτω και τα ρούφηξε. Τα ρούφηξε δυνατά και τα “έγδαρε” με τα δόντια του. Έμεινε αρκετή ώρα να γλύφει τα πόδια μου παντού, αλλά ξαναγύρισε σ’ αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο.

    - Και τώρα θέλω να με χύσεις, παίδαρε, είπε και βούτηξε και πάλι στο καβλί.

    Άρπαξε το χέρι μου και μ’ έβαλε ν’ ακουμπήσω το λαρύγγι του. Κατάπιε με μιας τον πούτσο και με το χέρι μου ένιωθα το λαρύγγι του να φουσκώνει. Τον πήρε όλο μέσα, όσο πιο μέσα μπορούσε να μπει. Δε μπορώ να περιγράψω την καύλα που ένιωσα. Έτρεμα ολόκληρος, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Όλα τα χύσια μου, με μιας πετάχτηκαν απ’ τ’ αρχίδια μου και γέμισαν τον πούτσο κι από τον πούτσο μου πλημμύρησαν το στόμα του. Τον άκουσα να μουκγρίζει καθώς τα κατάπινε και όσο έχυνα, έσφιγγε τα μπούτια μου με δύναμη. Όταν τελείωσα, δεν έβγαλε το καβλί μου από το στόμα του. Δεν σταμάτησε να το ρουφάει, ήθελε και την τελευταία σταγόνα.

    Τα ήπιε όλα.

    - Σου άρεσε αγορίνα μου; είπε

    - Αν θέλεις να μάθεις, έλα σπίτι μου να σου πω.

    - Αφού έχεις κόσμο είπες!

    Του έκλεισα το μάτι κι έσκυψα να μαζέψω τα ρούχα μου.

    Θα ‘ρθεις; ρώτησα … αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωρά είναι να μας πεις ότι ο Μεγάλου είναι αρνάκι.
    Χαλαρώστε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στοιχήματα της τελευταίας στιγμής
    Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2007
    Campeonato Paulista, Βραζιλία
    1:30 πμ America SP 6.00
    X 3.60
    Παλμεΐρας 1.50
    +7


    Campeonato Carioca, Βραζιλία
    1:30 πμ Φλουμινένσε 2.60
    X 3.20
    Φλαμένγκο 2.40
    +7


    Κόπα Λιμπερταδόρες, Νότια Αμερική
    2:00 πμ Ρίβερ Πλέιτ (ARG) 1.30
    X 4.50
    LDU Quito (ECU) 8.25
    +7


    HKFA 1st Division, Χονγκ Κονγκ
    9:00 πμ Lanwa 2.10
    X 3.25
    Buler Rangers 2.85
    +2


    Yemen League Division 1, Υεμένη
    11:30 πμ Al-Yarmok 1.85
    X 3.25
    Al-Helal Al-Sahely 3.55
    +2
    11:30 πμ Naser AL-Talla 2.10
    X 3.15
    Sabbab Al-Bida´a 2.95
    +2
    11:30 πμ Al-Shola 2.60
    X 3.20
    Al-Saker 2.30
    +2
    11:30 πμ Shab Hadramawt 2.15
    X 3.20
    Hassan 2.85
    +2
    11:30 πμ Ittihad Ibb 2.10
    X 3.15
    Al-Telal 2.95
    +2


    S-League, Σινγκαπούρη
    1:45 μμ Tampines Rovers 1.45
    X 3.90
    Geylang United 6.00
    +4


    Πρέμιερ Λιγκ, Ομάν
    1:45 μμ Dhufar 2.15
    X 3.25
    Al-Oruba 2.80
    +3


    Ligat Leumit, Ισραήλ
    2:00 μμ Hapoel Akko 1.95
    X 3.00
    Hapoel Haifa 3.50
    +1
    2:00 μμ Hapoel Beer Sheva 1.85
    X 3.05
    Hapoel Raanana 3.85
    +1
    2:00 μμ Hapoel Jerusalem 2.00
    X 3.00
    Hapoel Ashkelon 3.35
    +1
    2:00 μμ Kirtay Shmone 1.40
    X 3.60
    Ironi Ramat Hasharon 7.00
    +1


    Premier, Μαλαισία
    2:15 μμ Sabah 5.00
    X 3.50
    UPB FC 1.55
    +2


    Πρέμιερ Λιγκ, Ιράν
    2:30 μμ Zob Ahan 2.25
    X 2.80
    Esteghlal Ahvaz 3.00
    +3
    2:30 μμ Esteghlal 1.73
    X 2.90
    Piroozi Perspolis 4.80
    +3


    Premier, Μαλαισία
    2:45 μμ Johor Pasir Gudang 4.30
    X 3.40
    PDRM 1.65
    +2
    2:45 μμ KL PLUS FC 2.60
    X 3.20
    Pahang Shahzan Muda 2.30
    +2
    2:45 μμ Kelantan 2.10
    X 3.35
    PKNS 2.80
    +2
    2:45 μμ Kuala Muda NAZA 1.80
    X 3.25
    Kuala Lumpur 3.70
    +2


    1. Division, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
    2:50 μμ Dubai 2.40
    X 3.35
    Al Ain 2.40
    +2
    2:50 μμ Al Sha`ab 2.45
    X 3.20
    Al Wasl 2.45
    +2


    Πρέμιερ Λιγκ, Μπαχρέιν
    3:10 μμ Al-Najma 1.80
    X 3.50
    Al-Hala 3.50
    +2
    3:10 μμ Al-Ahli 2.35
    X 3.25
    Μπαχρέιν 2.50
    +2


    Qatar League, Κατάρ
    4:15 μμ Al Arabi 1.75
    X 3.25
    Al Ahli 4.00
    +2


    III Liga Grupa 4, Πολωνία
    4:30 μμ Korona II Kielce 1.60
    X 3.60
    Okocimski KS Brzesko 4.35
    +1


    Φιλικά Ομίλων, Ευρώπη
    5:00 μμ Μπόντο Γκλιμτ 2.50
    X 3.50
    Ααλεσούντ 2.35
    +1


    Jordan League, Ιορδανία
    5:00 μμ Ethad Al-Ramtha 2.55
    X 3.20
    Al-Arabi 2.35
    +2


    1. Division, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
    5:15 μμ Al Shabab 3.00
    X 3.35
    Al Wehda 2.00
    +2
    5:15 μμ Al Jazeera 2.05
    X 3.20
    Al Sharjah 3.00
    +2


    Β' Γερμανίας, Γερμανία
    6:00 μμ Πάντερμπορν 07 3.00
    X 3.20
    Καρλσρούη 2.20
    +16
    6:00 μμ Carl Zeiss Jena 3.00
    X 3.10
    Χάνσα Ρόστοκ 2.25
    +16
    6:00 μμ Μπουργκχάουζεν 2.00
    X 3.25
    Ουντερχάκινγκ 3.40
    +16


    Druha Liga, Τσεχία
    6:00 μμ Χράντετς 1.60
    X 3.40
    Dosta Bystrc 4.75
    +1
    6:00 μμ Vysocina Jihlava 1.45
    X 3.65
    Jakubcovice 5.95
    +1


    Qatar League, Κατάρ
    6:15 μμ Qatar SC 2.15
    X 3.20
    Al Rayyan 2.80
    +2


    Β΄Αυστρίας, Αυστρία
    7:00 μμ Admira Wacker Mödling 1.95
    X 3.25
    Πάρνντορφ 3.45
    +10
    7:00 μμ FC Λούστεναου 2.40
    X 3.20
    Γκράτκορν 2.60
    +10
    7:00 μμ Κάπφενμπεργκ 2.50
    X 3.20
    Aούστρια Βιέννης (Ερασ.) 2.50
    +10
    7:00 μμ Σβάνενσταντ 2.60
    X 3.20
    Λίντσερ 2.40
    +10
    7:00 μμ Κέρντεν 1.95
    X 3.25
    Λέομπεν 3.45
    +10
    7:00 μμ Χάρτμπεργκ 2.25
    X 3.15
    Αούστρια Λούστεναου 2.85
    +10


    Serie B, Ιταλία
    7:00 μμ Βιτσέντζα 1.90
    X 2.65
    Spezia 4.85
    +7


    Regional League West, Αυστρία
    7:00 μμ Hall 3.00
    X 3.20
    Hard 2.05
    +3


    Regional League Mid, Αυστρία
    7:00 μμ Köflach 2.25
    X 3.20
    St. Florian 2.70
    +3
    7:00 μμ SV Allerheiligen 1.90
    X 3.20
    Voitsberg 3.40
    +3
    7:00 μμ Blau Weiss Linz 2.60
    X 3.20
    SV Bad Ausee 2.30
    +3
    7:00 μμ Wels 2.45
    X 3.20
    St. Andrä 2.45
    +3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    FPGR91 LGAT 291500
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29-03-2007 / 1800 ΤΟΠΙΚΗ

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-03-2007
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ:ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ:ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΙΣΧΥΡΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λες ρε 9.36,
    Εμάς εδώ στο Λονδίνο μας ρώτησες;
    Εμείς που ρίξαμε τη μούτζα, για άλλους σοβαρότερους και μάλλον εντιμότερους λόγους και φέραμε την οικογένεια μας εδώ, ρωτάς αν τον γουστάρουμε;
    Τι θες, δηλαδή τώρα, να φύγει η μισή παροικία και να σας έλθουμε πίσω στην Αθήνα;
    Θα το αντέξετε…θα αντέξουν οι σύντροφοι μας στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να μας έχουν καθημερινά μέσα στα πόδια τους;
    Μη λες ανοησίες, παιδί μου και τους έρθει κανένα έμφραγμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ PRESS-GR,

    ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΩΝ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΙΡΟΣ, ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΛΠ).
    ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ BLOGGERS.

    Εγώ πάντως σας χαιρετώ…όχι έτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 10.00 - ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω κάτι καύλες για την Στάη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστόοοοοοοοοοοοοοοος 10.17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ 10.00 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ..

    ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΝΙΑΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΨΑΡΑΚΙ 'Η ΚΟΨΙΔΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΨΕ ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Η ΧΩΡΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ .

    Μετά τα τραγικά επεισόδια στη Παιανία,
    Ο υπουργός Επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος τόνισε:
    «Τα θλιβερά επεισόδια στην Παιανία, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός νεαρού και τον τραυματισμό αρκετών άλλων ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και με την Ελλάδα του Ολυμπισμού και του πολιτισμού».
    - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΘΟΔΩΡΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΣΟΥΝ, ΕΙΔΕΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ.

    Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, υποστήριξε:
    «Μόλις αντιληφθήκαμε τα επεισόδια ειδοποιήθηκαν αμέσως επιπλέον μονάδες. Παρακολουθήσαμε τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Στις τάξεις μας επικρατεί έντονη θλίψη και προβληματισμός».
    - ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!
    ΕΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΑΞΗ ΠΑΣ;

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, τόνισε:
    «Δεν είναι δυνατόν η νέα γενιά και η Ελλάδα να θρηνεί νέους ανθρώπους, όπως το παλικάρι πριν από μια αθλητική συνάντηση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η βία. Να σταματήσουμε τα φαινόμενα βίας. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει βία στον αθλητισμό».
    - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΘΑ ΕΚΔΩΣΩ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

    Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:
    «Ο ένας νεκρός νέος και οι άλλοι σοβαρά τραυματισμένοι, αποτέλεσμα της οργανωμένης βίας, που αναπτύσσεται στον χώρο του αθλητισμού, καταδεικνύει τη μεγάλη υποκρισία και τις τεράστιες ευθύνες που έχουν η κυβέρνηση της ΝΔ και τα κόμματα που εδώ και χρόνια στηρίζουν την εμπορευματοποίηση και τον ενεργό ρόλο επιχειρηματιών και 'χορηγών'. Η βία στον χώρο του αθλητισμού δεν οφείλεται σε κάποιους 'ανεγκέφαλους', όπως ισχυρίζονται κυβέρνηση και επιχειρηματίες…
    … Αντιμετώπιση της βίας στον χώρο του αθλητισμού, σημαίνει πρώτα απ’ όλα αντιμετώπιση της εμπορευματοποίησής του, διώξιμο των επιχειρηματιών, σπάσιμο των πολύμορφων κυκλωμάτων που διατηρούν.
    - ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΝΩΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ…ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ…

    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε φίλε με το στοίχημα τα αθλητικά και τον καιρό, εγώ είμαι φιλόζωος-δημοκράτης και συμπονώ και τους κρετίνους που λέει και ο παραπάνω.
    ‘Όμως ρε μαλάκα κόφτο! Δε βλέπεις πόσο γκαντέμης είσαι;
    Τι να σου πω ρε χίλιες φορές ο Μητσοτάκης!!!
    Μπήκες με τις μαλακίες σου στον αγώνα της εθνικής, τεσσάρα φάγαμε.
    Ξαναμπαίνεις τώρα με τις παπαριές σου, νεκρός και σφαγή στη Παιανία, γαμήθηκε και το φάιναλ φορ.
    Φύγε ρε μαύρη γάτα….ούστ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ανανέωση (…της οικογενειοκρατίας) προχωρά!

    Ποιοι γόνοι πολιτικών τζακιών της ΝΔ είναι σήμερα στην Ελληνική Βουλή;
    Αν ρίξεις μια ματιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ…χάνεις το μέτρημα: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
    ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ, ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ), ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ), ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ), ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ, ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ…
    Λυπάμαι εάν ξέχασα ή έκανα λάθος σε κανένα ή καμία…αλλά δεν είναι και λίγοι…εγώ μέτρησα 20 γόνους!
    Τώρα εάν σ’ αυτούς προσθέσουμε κι αυτούς που θέλουν να μπούνε στη ΝΕΑ Βουλή, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ακόλουθοι: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (υιός σε Ευρυτανία), απόγονος Γκελεστάθη (σε Φθιώτιδα), ο άλλος υιός Βαρβιτσιώτης (σε Λακωνία), ο υιός ή η κόρη του Αχιλλέα Καραμανλή (σε Σέρρες ή Α’ Θεσ/νικης ή στην Αθήνα), η κόρη Κεφαλογιάννη (σε Ρέθυμνο), ο υιός Κατσίκης (στο υπόλοιπο Αττικής), ο υιός Σημαιοφορίδης (κάηκε στα ομόλογα-πήγαινε για Καστοριά), ο Νίκος Χατζηνικολάου (ο υιός του πρώην Βουλευτή Έβρου για το Επικράτειας (;), η Αλεξία Έβερτ στην Α’ Αθήνας, ο υιός Σταϊκούρας στη Φθιώτιδα, ο Δημήτρης Κούβελας στην Α’ Θεσ/νίκης, ο υιός Ευμοιρίδης (;) ίσως στη Δράμα, γόνος του Μάρτη ή του Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ο υιός Τζιτζικώστας στη Β’ Θεσ-νίκης, κάποιος συγγενής του Σουφλιά στη Λάρισα, η κόρη του Κλείτου (Λίνα) στις Σέρρες….
    Απομένει να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν οι γόνοι του Παπάγου, του Γιώργου Μούτσιου (στη Θεσσαλονίκη), του Θανάση Ξαρχά (στη Φωκίδα), του Παλαιοκρασά (στις Κυκλαδες), κάποιος συγγενής του Αφέρωφ στα Γιάννινα, και μήπως και κανείς ανηψιός του Φρανς Τσαγγάρη!
    Ε…Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα απομένει αντί με τα μικρά ονόματά τους να τους αναφέρουμε ως …π.χ. Βαρβιτσιώτης ο Ε’, Καραμανλής ο ΣΤ’ και Μητσοτάκης ο Ζ’…
    Κρίμα ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…Χάνεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα «βαρίδια»,,,και να τους αντικαταστήσεις με τους σημερινούς 40άρηδες, που έφαγαν «μπαρούτι», σφυρηλατήθηκαν στα αμόνια του φοιτητικού συνδικαλισμού, κι έχουν πάνω από 10-15 χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ο καθένας τους!
    ΚΡΙΜΑ!

    12:26 πμ


    GIAROUZELSKI said...
    WaLe$a....

    Ξέχασες...τους (τυχόν) απόγονους του Μποκοβού (στη Θεσσαλονίκης)!!!

    12:28 πμ

    ....Και ο Γκιζίκης δεν έχει (απο) γόνους?

    1:14 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

    Κυρίες και κύριοι απόψε κοντά μας ο Κώστας Καραμανλής
    ( applause…applause…)

    “Με αφορμή την συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ύψωση της ελληνικής σημαίας στα Δωδεκάνησα, ο πρωθυπουργός απέδωσε τιμή σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για την ελευθερία των νησιών και διαβεβαίωσε τους ακρίτες της χώρας μας ότι η πατρίδα στέκεται δίπλα τους.”

    ----| Όπως καταλάβατε τα Δωδεκάνησα ανεξαρτητοποιήθηκαν, παρ’ όλα αυτά εμείς, δια του εξόχου Καραμανλή τους διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα τους – καληώρα όπως υποσχόμαστε στους Κυπρίους.
    Ρε μπαγάσα Κώστα, τα βρήκες με τον Μπατζανάκη σου και μας το φέρνεις γλυκά-γλυκά;
    Είναι ή δεν είναι τα Δωδεκάνησα ελληνική επικράτεια; Είναι ή δεν είναι αναπόσπαστο μέρος της πατρίδας; Πώς ρε μπαγάσα θα σταθείς δίπλα τους; Στην απόξω είναι και θα συμπαρασταθείς; Πώς μια πατρίδα θα σταθεί δίπλα στον εαυτό της;
    Άρα, δεν τα θεωρείς πατρίδα…προχώρησες γρήγορα.
    Τι είναι η πατρίδα μας μην είν’ οι κάμποι…τι λέει παρακάτω ρε ντερβισόπαιδο Κώστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. giati asxoleistai με το τι ειπε η ελλη σταη..... ποση σοβαροτητα μπορει να χει η αποψη μιας γυναικας που την εδιωξε ο αντρας της (ο σταης) κι αυτη αντι να κρατησει το ονoμα το δικο της κρατησε του πρωην συζηγου της... κι αυτο γιατι θα αναρωτιεσται? εεεε? απλα γιατι τ ονομα της ειναι ΤΣΑΡΛΑΜΠΑ ..... ποσο κομπλεξικη μπορει να ειναι η κυρια με τα πρασινα ματια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ συνεδριαζει αποψε δημοσιως με τον χατζηνικολαου τον θεμο τον φουστανο και...τον μιμαρα τον ανδρουλακη-πως βρηκε τον δρομο για την β αθηνων?- για λυσει το θεμα της επαναστασης των χουλιγκαν-να και η μπογκοτα και ποιος ξερει ποιοι αλοι θα μπουν μεσα στη συνεδρια.
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΝΑ ΤΟΥς ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι είν' η πατρίδα μας,
    μην είν' τα Ίμια,
    το Κολωνάκι ή το Καστρί?

    Μήπως η βίλλα είν' της Εκάλης
    μπα είναι προίκα αυτή της Μιμής

    ή τα πετρέλαια που'ναι στο Αιγαίο
    το mea culpa κι ο Κοσκωτάς?

    Τα υποβρύχια πούχουν μπατάρει
    το μαύρο χρήμα μέσ' το ΧΑΑ?

    μην είν' ο φιλέλληνας
    της maggie ο γόνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδια η "ανωμαλη", "ο μετεωρολογος", και "ο στοιχηματιας" εχουν βαλθει να διαλυσουν το blog.
    Ματαιοπονουν.Εδω θα παραμεινουμε για να καταγγελνομε την ανικανη κυβερνηση μας και να προετοιμασουμε την αναληψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ για το καλο ολων μας.Οτι και να γραφουν και οσο και να γραφουν τους αγνοουμε.
    Ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση και διαρκη αγωνα να φυγει αυτη η κυβερνηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απολαυστε στο ΜΕΓΑ τον αυριανο πρωθυπουργο,τον ΓΑΠ.
    Χανετε οσοι δεν εχετε συντονισθει εκει.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ωρα της μεγαλης αηδιας
    τριανταφυλλοπουλος, αναστασιαδης και χατζηνικολαου μαζι.
    α ρε ανδρουλακη, γιατι να εισαι εκει;
    αηδιαστικοι οσο δεν παιρνει οι πολιτικοι-γλειφτες που δεχτηκαν να κανουν δηλωσεις στην εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εύγε σε σας 12.12 και 11.48 ,
    Τα είπατε όλα…good job.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ωραία η εκπομπή της Σταη. Εχει και δύο Φασουλήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. babis

    έχεις αποσυντονιστεί πλήρως. Απορώ πως παρακολουθείς. Αυτός δε μιλάει Ελληνικά, εσύ δε μιλάς Αγγλικά, άρα τι σκατά καταλαβαίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντως μάγκες το "αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν άντρας" το έχει κάνει σουξέ ο Γιάννης ο Κόλλιας.

    Πολύ πειστικότερα από το φιλέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πιο χαλαρή εκπομπή με τόσο ανύπαρκτη θεματολογία μόνο Χριστούγεννα εχει κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος! Σαν να λέει γυρίστε κανάλι να δείτε το Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε μην είσαστε τόσο άδικοι. καταβάλει προσπάθειες το πιντί. μαθαίνει και παροιμίες τώρα. τι είπε? το κεφάλι βρωμάει από το ψάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλοι οι Πασόκοι έχουν καρφωθεί στην TV και βλέπουν Γιωργάκη, εξαφανίστηκαν από το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 12.59 μαζόχες παιδί μου... τέτοιο βασανιστήριο α πα πα πα... μόνο ένα χειρότερο υπάρχει...

    να είσαι αναγκασμένος να κοιμάσαι κάθε βράδυ με το Σημίτη δίπλα σου. τι τραβάει κι αυτή η Δάφνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς ολους αυτους τους υπουργους και υπουργισκους της Νεας (τρομαρα μας)διακυβερνησης,ενα απλο ερωτημα
    Υπαρχει εστω ενας ξενος θεσμικος που να αγορασε καποιο απο τα δομημενα (προσοχη στην γραφη) ομολογα σας και να το κρατησε γιατι το θεωρησε σωστη επενδυτικα πραξη ? Πεστε μας εστω εναν.ΚΑΝΕΙΣ.Αρα λαμογια,ξερατε οτι αυτα που βγαζατε τα προοριζατε για τους καφρους-ιθαγενεις των Αφαλιστικων Ταμειων.Και μη μας παιζετε τον ανηξερο,δεν σας παιρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτη η σταη ,ειναι πολυ βλαμμενη.
    Και τι θατανε αν δεν ηταν τα "ινστιτουτα καλλονης"??

    Πω πω η κωλογρια...απο μια τα παιρνει χοντρα και απο την αλλη τα ακουμπαει χοντρα, στα ινστιτουτα...

    Σιου μωρη ψοφια...σιου γαμω τη φυλη σου ανερματιστη σκυλα

    babis
    να μαθεις να βριζεις το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σαρώνει στην ήπειρο η “Noisis”
    Δουλειές με φούντες της γνωστής εταιρίας Noisis στην Ήπειρο όπου περιφερειάρχης είναι ο Σερραίος κ. Δημήτρης Πανοζάχος.
    Η εταιρία συμφερόντων του κ. Γιώργου Νικητίδη ήδη έχει αναλάβει με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Ηπείρου το έργο με τον τίτλο: «Σύμβουλος Υποστήριξης του Τελικού Δικαιούχου –ΟΑΕΔ για δράσεις ΠΕΠ», προϋπολογισμού 45378 ευρώ.
    Επίσης έχει αναλάβει και παρουσίασε «μελέτη» για την αναδιάρθρωση του αγροτικού τομέα στην Άρτα, προϋπολογισμού 120.000. Η παρουσίαση της μελέτης έγινε εν κρυπτώ και ο παριστάμενος γαλάζιος Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου ελφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ότι δεν ακούστηκε τίποτε καινούργιο. Το θέμα απασχόλησε και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Άρτας και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κατέθεσε σχετική ερώτηση για τη μέθοδο και τη διαδικασία ανάθεσης καθώς και για το λόγο που δεν προσκλήθηκε στην παρουσίαση ενός τόσο κρίσιμου θέματος για την περιοχή.
    Τέλος είναι γνωστό ότι η Noisis έχει αναλάβει και τη μελέτη για το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων- Αμβρακικού και ακόμη δεν έχει διεκυκρινοιστεί πόσα ακόμη έργα με αδιαφανείς διαδικασίες και φωτογραφικές προδιαγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πρεπει να το πω.
    Ειμαι με το πασοκ,αλλα τωρα τελευταια σας το λγω συντροφοι ο Γ.Α.Π δεν με εκφραζει.
    Βλεπω οτι ειναι βλημα.
    Συγχωρεστε με συντροφοι

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 1.12 αν είναι έτσι (που δεν είναι)οι συνδικάλες πασόκοι που είναι στα δ.σ. των ταμείων γιατί συνηγόρησαν σε αυτές τις αγορές με την υπογραφή τους? άρα βάσει νόμου φέρουν ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΠΙΝΤΙΟΥ...


    "ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΤΙ

    ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

    "ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ"

    (Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΕΓΙΝΕ SCRAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΤΙ

    ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

    "ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ"

    (Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΕΓΙΝΕ SCRAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όποιος ενήλικος ων αντί να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, ατομικά και κοινωνικά, ασχολείται με την κοσμική πόρνη Έλλη Τσαρλαμπά-Στάη-Κατσίμη-Λιβανού-Παναγοπούλου είναι άξιος της μοίρας του.

    Όποιος επίσης καβλώνει με τη Στάη, που είδε τον εαυτό της αμακιγιάριστο στον καθρέπτη και τον χαιρέτησε (κατά τον ανεπανάληπτο Πιτσιρίκο), είναι κτηνοβάτης γιδοβοσκός.

    Η Στάη είναι και πασοκόσκυλα συν τοις άλλοις.

    Που μας φέρνει στο γνωστό νεο-φασιστικό κόμμα της Νέας Τάξης πραγμάτων.

    Babis
    εδώ είσαι παλιοχαμούρα ;

    Είσαι τόσο ηλίθιος που μου υποβάλλεις σκέψεις για εθνική καθαρότητα.

    Αλλά και το δράμα του Χατζηνικολάου απόψε..
    Από "άρχοντας" ανάμεσα στα τσουτσέκια ...

    Κακούργα κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις άλλους τους κατεβάζεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παρακολούθησα το ΓΑΠ και κάβλωσα με το μεγαλείο του αρχηγού.

    Μπορεί κάποιος σύντροφος να με γαμίσει παρακαλώ?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε παιδια η Βάσω, ο Βενιζέλος, και ο Πάγκαλος εχουν βαλθει να διαλυσουν το κίνημα.
    Ματαιοπονουν.Εδω θα παραμεινουμε για να καταγγελνομε την ανικανη ηγεσία μας και να προετοιμασουμε την διατήρηση της εξουσιας απο τη ΝΔ για το καλο ολων μας.Οτι και να γραφουν και οσο και να γραφουν τους αγνοουμε.
    Ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση και διαρκη αγωνα να φυγει αυτη η λέρα από το κίνημα
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αφιερωμένο στο φίλο που λέει ότι η Credit Suisse ΔΕΝ πληρώθηκε από την ΕΘνική για την Finansbank και την ωραία αποτίμηση που έκανε (όσοι την έχουν διαβάσει ακόμη γελάνε, οι άνθρωποι αποτίμησαν τράπεζα χωρίς να ξέρουν ούτε ποιους έχει δανείσει):

    (από συνέντευση του Χρ. Μεγάλου στον Δημήτρη Κοντογιάννη του Euro2day και της Ελευθεροτυπίας):

    "Ερωτηθείς για την εξαγορά της τουρκικής Finansbank από την Εθνική Τράπεζα όπου η Credit Suisse είχε τον ρόλο του συμβούλου της Εθνικής, ο κ. Μεγάλου τόνισε ότι ”δεν σχολιάζω ποτέ τις συμβουλευτικές δουλειές που έχει κάνει η Credit Suisse.
    Θα ήθελα μόνο να σημειώσω ότι αν βοηθήσουν οι συνθήκες της διεθνούς αγοράς η εξαγορά της Finansbank θα αποδειχθεί χρυσοτόκος όρνιθα για τον όμιλο της Εθνικής και μια από τις καλύτερες εξαγορές που έχουν γίνει ποτέ από ελληνική επιχείρηση”.

    Υ.Γ. Πράγματι, αποδείχθηκε ιδιαίτερα θετική η εξαγορά: με τα λεφτά μας ο Οζιεγκίν της Finansbank ανέβηκε στη θέση 249 του Forbes, με 3,5 δισ. δολ. περιουσία. Όσο για την Finansbank, αν έλεγε την αλήθεια ο Αράπογλου, θα μαθαίνατε για τη μείωση των καθαρών εσόδων από τόκους και τα κέρδη 2006 που ήταν μαϊμού. Άξιος λοιπόν ο μισθός του Μεγάλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θα πάει φυλακή το μέλος της κλίκας των Καππαδόκων, ο Αράπογλου; Βέβαια, όπως και στα ομόλογα αυτό θα φανερωθεί όταν ο Αράπογλου θα έχει φύγει. Για αυτό τώρα σιωπά. Εξ άλλου αν η Φινάνσ είναι τώρα της Εθνικής εξυπακούεται ότι την προμήθεια την πλήρωσε η Εθνική ΕΤΕ. Άλλως θα ήταν πλουσιότερη η ΕΤΕ από μεγαλύτερη αξία της Φινάνσ. Πολύ πονηρός ο Μεγάλου έχει και δικούς του εδώ στο PRESS-GR.blogspot.com Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ανωνυμε 1.48
    βγαλε την μασκα,καλως ηρθες HOMO
    (το HOMO ειναι απο το χαμουρα ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 9.55 μη θυμώνεις τον αγαπημένο μου γιατί θα πάψει να με γαμάει


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. βγαλτε παρακαλω την φωτογραφια αυτηνης της κατσικας απο το ποστ.
    μου φερνει εμετο
    Η βαλτε τη αμακιγιαριστη να τη βλεπω και να φτυνω

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΟΥΣ (σχετικά με τα χθεσινά):

    16 Α(Θ)ΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ.ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε γαμωτο βγαλτε αυτη τη ηλιθια χαζοπουτανα απο το ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    βαλτε μια αλλη ,φοτο,γαμωτο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στοιχήματα της τελευταίας στιγμής
    Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2007
    Φιλικά Ομίλων, Ευρώπη
    5:00 μμ Μπόντο Γκλιμτ 2.50
    X 3.50
    Ααλεσούντ 2.35
    +1


    Jordan League, Ιορδανία
    5:00 μμ Ethad Al-Ramtha 2.80
    X 3.20
    Al-Arabi 2.15
    +2


    1. Division, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
    5:15 μμ Al Shabab 3.00
    X 3.35
    Al Wehda 2.00
    +2
    5:15 μμ Al Jazeera 1.80
    X 3.20
    Al Sharjah 3.75
    +2


    Oberliga Hessen, Γερμανία
    5:30 μμ Viktoria Aschaffenburg 1.40
    X 4.00
    SV Bernbach 6.00
    +1


    Β' Γερμανίας, Γερμανία
    6:00 μμ Πάντερμπορν 07 3.00
    X 3.20
    Καρλσρούη 2.20
    +16
    6:00 μμ Carl Zeiss Jena 3.00
    X 3.10
    Χάνσα Ρόστοκ 2.25
    +16
    6:00 μμ Μπουργκχάουζεν 2.00
    X 3.25
    Ουντερχάκινγκ 3.40
    +16


    Druha Liga, Τσεχία
    6:00 μμ Χράντετς 1.60
    X 3.40
    Dosta Bystrc 4.75
    +1
    6:00 μμ Vysocina Jihlava 1.45
    X 3.65
    Jakubcovice 5.95
    +1


    Πρέμιερ Λιγκ, Μπαχρέιν
    6:10 μμ Al-Najma 1.80
    X 3.50
    Al-Hala 3.50
    +2


    Β΄Αυστρίας, Αυστρία
    7:00 μμ Admira Wacker Mödling 1.90
    X 3.25
    Πάρνντορφ 3.60
    +10
    7:00 μμ FC Λούστεναου 1.95
    X 3.30
    Γκράτκορν 3.40
    +10
    7:00 μμ Κάπφενμπεργκ 2.70
    X 3.20
    Aούστρια Βιέννης (Ερασ.) 2.35
    +10
    7:00 μμ Σβάνενσταντ 2.60
    X 3.20
    Λίντσερ 2.40
    +10
    7:00 μμ Κέρντεν 1.90
    X 3.25
    Λέομπεν 3.60
    +10
    7:00 μμ Χάρτμπεργκ 2.25
    X 3.15
    Αούστρια Λούστεναου 2.85
    +10


    Serie B, Ιταλία
    7:00 μμ Βιτσέντζα 1.70
    X 2.85
    Spezia 5.85
    +7


    Regional League West, Αυστρία
    7:00 μμ Hall 3.00
    X 3.20
    Hard 2.05
    +3


    Regional League Mid, Αυστρία
    7:00 μμ Köflach 2.25
    X 3.20
    St. Florian 2.70
    +3
    7:00 μμ SV Allerheiligen 1.90
    X 3.20
    Voitsberg 3.40
    +3
    7:00 μμ Blau Weiss Linz 2.60
    X 3.20
    SV Bad Ausee 2.30
    +3
    7:00 μμ Wels 2.45
    X 3.20
    St. Andrä 2.45
    +3


    Ρεγκιονάλ λίγκα ανατολής, Αυστρία
    7:00 μμ SC Neusiedl 2.10
    X 3.25
    Waidhofen/Ybbs 2.90
    +3
    7:00 μμ First Vienna FC 1894 2.35
    X 3.25
    ASK Schwadorf 2.50
    +3
    7:00 μμ Polizei/Feuerwehr 1.30
    X 4.20
    ASK Baumgarten 8.00
    +3


    Carinthian League, Αυστρία
    7:00 μμ St. Veit 1.80
    X 3.25
    Nußdorf 3.70
    +1


    Styrian League, Αυστρία
    7:00 μμ Gleisdorf 1.50
    X 3.70
    St. Johann/H. 5.10
    +1
    7:00 μμ Kindberg 2.10
    X 3.20
    St. Lambrecht 2.90
    +1


    Oberliga Baden-Württemberg, Γερμανία
    7:00 μμ SSV Ulm 1846 1.10
    X 6.60
    SV Bonlanden 14.00
    +1


    Wienerliga, Αυστρία
    7:00 μμ FAC/OFR 1.40
    X 4.00
    LAC 6.00
    +1


    2 Liga, Πολωνία
    7:00 μμ Ruch Chorzów 1.70
    X 3.30
    Polonia Bytom 4.50
    +5


    Landesliga Salzburg, Αυστρία
    7:00 μμ ASK Salzburg 4.00
    X 3.40
    TSV Neumarkt 1.70
    +1


    Tirol Liga, Αυστρία
    7:00 μμ SV Innsbruck 1.65
    X 3.40
    St. Johann/Tirol 4.30
    +1


    Oberösterreich Liga, Αυστρία
    7:00 μμ Gmunden 1.60
    X 3.50
    Micheldorf 4.50
    +1
    7:00 μμ Altheim 2.45
    X 3.15
    Donau Linz 2.45
    +1


    Borsodi Liga, Ουγγαρία
    7:00 μμ Ντέμπρετσεν 1.20
    X 5.50
    FC Tatabánya 8.75
    +2


    Πρέμιερ Λιγκ, Νότια Αφρική
    7:00 μμ Σάντος 2.00
    X 2.95
    Lamontville Golden Arrows 3.40
    +1
    7:00 μμ Maritzburg United 2.60
    X 2.70
    Ajax Cape Town 2.65
    +1


    Liga 1, Ρουμανία
    7:00 μμ Ceahlaul Piatra Neamt 1.50
    X 3.30
    National Bucharest 6.95
    +6


    Qatar League, Κατάρ
    7:15 μμ Qatar SC 2.15
    X 3.20
    Al Rayyan 2.80
    +2


    Ρεγκιονάλ λίγκα βορά, Γερμανία
    7:30 μμ Borussia Dortmund II 2.75
    X 3.25
    Ντιναμό Δρέσδης 2.20
    +4


    Ρεγκιονάλ λίγκα ανατολής, Αυστρία
    7:30 μμ Schwechat 1.40
    X 3.70
    Αντμίρα Βάκερ (Ερ.) 6.80
    +3
    7:30 μμ SK Rapid Amateure 2.25
    X 3.20
    Eisenstadt 2.70
    +3


    Burgenland League, Αυστρία
    7:30 μμ Deutschkreutz 2.45
    X 3.15
    Purbach 2.45
    +1
    7:30 μμ Stegersbach 2.45
    X 3.15
    Oberwart 2.45
    +1


    Oberliga Baden-Württemberg, Γερμανία
    7:30 μμ FC Nöttingen 2.45
    X 3.15
    Stuttgarter Kickers II 2.45
    +1


    Oberliga Hessen, Γερμανία
    7:30 μμ FV Bad Vilbel 2.15
    X 3.15
    1. FC Eschborn 2.85
    +1
    7:30 μμ KSV Baunatal 2.45
    X 3.15
    Borussia Fulda 2.45
    +1


    Oberliga Nordrhein, Γερμανία
    7:30 μμ VFB Speldorf 2.25
    X 3.15
    1.FC Kleve 2.70
    +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γαμωτο μου!
    ρε παιδια βγαλτε αυτη τη ηλιθια σκατοπουτανα απο το ποστ......

    Ρε γαμωτο please!!

    Take it OUTTTTTTTTTTTTTTTTTT...
    --

    Allright. I am not going to recall anything

    john

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. alitakia,nistikoi,teleiosan ta psemata.telos oi argomisthies.meta tiw ekloges se poio komma tha eiste re alites?pasok pantos den tha uparhei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν κοιτάζει που της χάλασε (;) ο "φτωχός" της γάμος, μόνο το παίζει και δημοσιογράφος...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Free Sex Videos

    Paris Hilton and Britney Spears Free Sex Video


    http://www.myfaceporn.com

    Teen first virgin !!!

    [u]http://www.myfaceporn.com

    [u][/u]http://www.myfaceporn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *