GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Βουλγαράκης...

Η σύζυγος του, τα συμβόλαια της Vodafone και οι ξεχασμένες (;) υποκλοπές... Ο Σ. Τσιτουρίδης την έχει άσχημα, αλλά σε αναμμένα κάρβουνα ...

Η σύζυγος του, τα συμβόλαια της Vodafone και οι ξεχασμένες (;) υποκλοπές...


Ο Σ. Τσιτουρίδης την έχει άσχημα, αλλά σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται αυτές τις ημέρες κι ένας άλλος υπουργός. Ο Γιώργος Βουλγαράκης.
Φοβάται νέες αποκαλύψεις για περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του. Μπορεί να "ανασυρθεί" ακόμη και η υπόθεση των υποκλοπών από τους πολέμιους του που τον έχουν στο στόχαστρο.
Και ψάχνουν πόσα συμβόλαια για ακίνητα και δουλειές της Vodafone είχε αναλάβει το συμβαιολογραφικό γραφείο της συζύγου του. Αν βγει αυτό μπορεί να είναι και η χαριστική βολή. Γι' αυτό και το πιθανότερο είναι να μείνει ως απειλή για αργότερα. Οταν χοντρύνει το παιχνίδι στη ΝΔ...

29 σχόλια

  1. Δημιουργία κοινωνικών μετώπων επιδιώκει ο Αλογοσκούφης υπό το άγχος αναδρομικών 2 δισ. ευρώ


    Τα βάρη των δικαστών στις πλάτες της κοινωνίας


    Των Κ. ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΠ. ΣΤΑΜΟΥ


    Βορά στις ακραίες αντιπαραθέσεις μεταξύ των διαφόρων εισοδηματικών στρωμάτων της κοινωνίας θέλει να ρίξει τους δικαστικούς λειτουργούς η κυβέρνηση.



    Η κίνηση έρχεται μετά την εκτίμηση-έρευνα του υπουργείου Οικονομικών ότι το συνολικό ποσόν που πρέπει να καταβληθεί στους δικαστικούς, σύμφωνα με τις αποφάσεις των μισθοδικείων, προσεγγίζει τα 2 δισ. ευρώ ή το 1% του ΑΕΠ. Η χορήγησή του, μάλιστα, εντός του 2007 καθιστά σχεδόν βέβαιη την εκ νέου υπαγωγή της Ελλάδας σε κοινοτική επιτήρηση, την ίδια στιγμή που Κ. Καραμανλής και Γ. Αλογοσκούφης ετοιμάζονται την Πρωτομαγιά να «εορτάσουν» την έξοδο από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος (όπως ονομάζεται επίσημα στην κοινοτική γλώσσα η επιτήρηση των δημόσιων οικονομικών).

    Οι συνολικές απαιτήσεις των δικαστικών που στοιχειοθετούνται με αγωγές, οι οποίες κατατίθενται στα δικαστήρια σωρηδόν και προσδιορίζονται να εκδικαστούν σε χρόνο-ρεκόρ (όπως τουλάχιστον επισημαίνουν κυβερνητικοί παράγοντες) είναι το δεύτερο μεγάλο «φασούλι» που βγαίνει στον προεκλογικό δρόμο της κυβέρνησης, με πρώτο αυτό του ιού των σκανδάλων που έχει ενσκήψει στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με την δι' ίδιον όφελος κάποιων «κουμπάρων» εκμετάλλευση των ομολόγων που αγοράζουν ή κατέχουν.

    Για το «φασούλι» των ομολόγων -στο οποίο μέχρι στιγμής είχε εμπλακεί μόνον ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης εισέρχεται στην -και πολιτική- μάχη και ο υπουργός Οικονομίας. Την επόμενη εβδομάδα ο Γ. Αλογοσκούφης συγκαλεί σύσκεψη με τους Σ. Τσιτουρίδη, Π. Δούκα, Αλ. Πιλάβιο, εκπροσώπους της Τράπεζας Ελλάδος κ.ά. για να καταλήξουν σε υιοθέτηση συστήματος διαφάνειας κατά τη διαχείριση των αποθεματικών των Ταμείων.

    Σύμφωνα με τις πρώτες, μάλιστα, σκέψεις που διατυπώνονται, είναι πιθανόν να απαγορευθούν ή να τεθούν αυστηροί περιορισμοί στις αγοραπωλησίες ομολόγων, ακόμη και μετοχών, και να υπάρξει απόλυτη απαγόρευση στη συμμετοχή Ταμείων σε παράγωγα επί ομολόγων. Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, «τα Ταμεία δεν πρέπει να κερδοσκοπούν. Σαφώς θα μπορούν να αγοράζουν ομόλογα, αλλά στη συνέχεια πρέπει να κάθονται επάνω τους και να μην αγοράζουν και πωλούν, αλλά να αναμένουν τον τόκο. Ισως θα έπρεπε να εξεταστούν και οι αγοραπωλησίες μετοχών ή να μπει όριο στα παράλληλα».

    Με αφορμή τη νέα οσμή σκανδάλων στα Ταμεία (διάθεση κρατικών ομολόγων από τη γνωστή Ακρόπολις-Χρηματιστηριακή) κυβερνητικοί παράγοντες παραδέχονται ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα διασφάλισης των αποθεματικών και ότι η αδιαφάνεια στον τομέα αυτό είναι διαχρονική.

    Ειδικά για την αποκάλυψη των λεγόμενων κρυφών ομολόγων η κυβέρνηση αποδίδει ευθύνες στον ανταγωνισμό των τραπεζών, κυρίως ελληνικών, οι οποίες αποκλείστηκαν από τη διαχείριση των ομολόγων (δόθηκε στην J.P. Morgan). Δεν μπορούν να τα παίρνουν όλα οι Ελληνες, έλεγε χαρακτηριστικά κυβερνητική πηγή και πρόσθετε ότι έτσι «θα μας δείρουν οι ξένοι».

    Σημειώνεται ότι διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις αναθέτουν χρηματοοικονομικές εργασίες (σύναψη δανείων, διαχείριση ομολόγων, διάθεση μετοχών ΔΕΚΟ) σε ξένες τράπεζες και επενδυτικούς οίκους με την «προσμονή» ότι στις μελέτες τους θα τύχουν «καλής μεταχείρισης» όσον αφορά τις επιδόσεις (των κυβερνήσεων) στην οικονομία.

    Η πρώτη -ως γνωστόν- προσπάθεια για τη διαχείριση των αποθεματικών ξεκίνησε το 1998-99 επί υπουργού Εθν. Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου. Επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας τέθηκε ο και σημερινός της πρόεδρος Παν. Θωμόπουλος, υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, που στη Βουλή προχθές κατήγγειλε ότι η Επιτροπή (επί Ν.Δ.) ατόνησε γιατί δεν εστάλησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης σ' αυτήν.

    Κυβερνητική πηγή μάς είπε ότι «εστάλησαν μεν, αλλά κάπου κόλλησαν». Εριξε μάλιστα αιχμές για το «κόλλημα» στην υπουργία Π. Παναγιωτόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βουλγαράκης θεώρησε οτι έχει συμβόλαιο με την κάλπη για πολύ ψηλά, συντεταγμένο στο συμβολαιογραφείο της γυναίκας του.
    Έλα όμως που με τέτοια συμβόλαια δεν προκόβεις στην πολιτική.
    Κώστα κάνε γρήγορα εκλογές, στο τέλος αυτοί θα σε ρίξουν και όχι ο Γιώργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίνει το διπλό της Τζουγκάρντεν στον ΟΠΑΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ [OXI GIORGOS]
    ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιωργη χασαμε;
    μονο τιποτε συνθηματακια και γαμοσταυριδια σε μαζωξεις της δαπ μας μείνανε!νανεβαίνει το ηθικο!!στις φοιτητικες εκλογες!
    να μη ξεχναμε τους προγονους (ΕΡΕΝ,ΚΑΡΦΙΤΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχαλοπουλο θυμιζουν οι επιθεσεις απο το θεμα.να μας απαντησουν γιατι σταματησε η παρουσιαση-κατεδαφιση της ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΑΕ-Βαρδινογιαννη,και μετα εχουν το ελευθερο να παριστανουν τους κριτες των παντων.Μεχρι τοτε ΜΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΜΑ΄ να μας ενημερωσετε γιατι κανατε γαργαρα το θεμα καταδικης του Μινωα Κυριακου.Εσεις ολα τα σφαζετε και ολα τα μαχαιρωνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θεμα που κυκλοφορησε θετει δυο κρισιμα ερωτηματα στον Βουλγαρακη. Πρωτον αν η γυναικα του έχει εταιρεια διαχειρισης ακινητων. Και αν τα ακινητα αυτα εχουν αγοραστει με δανεια απο τραπεζες. Οπως καταλαβαινεις Γιωργο σε εχουν καπου τσιμπησει και θα σε τηγανισουν σαν γαυρακι... Και αν η Κατερινα έχει εταιρεια διαχειρισης ακινητων τα εχει δηλωσει στο πουεν εσχες του ο Γιωργακης; Μηπως αρχιζει το γλεντι και παμε για παραιτηση Βουλγαρακη; Λεω μηπως γιατι τα καλοπαιδα του θεματος φαινεται να ξερουν κατι; Φοβαμαι οτι και για παραίτηση παει και ο Τσιτουριδης γιατι ερχονται και αλλε αποκαλυψεις. Ε ρε γλντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το θεμα δεν εχει μονο τις υποθεσεις των ακινητων εχει και τα νταραβερια του Βουλγαρακη με το λαμόγιο τον Κορωνιά. Αυτο τον μεγαλο απατεωνα και πρακτορα που στους πασοκους κανει τον πρασινο και στους δεξιους το νεοδημοκρατη. Βεβαια οι εγγλέζοι τον πηραν χαμπαρι και τον καθαριζουν για να μεινει μονος στην βιλα στιλ Τσαουσεσκου στην Φιλοθεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βουλγαρακης, Χρυσοχοιδης Κορωνιάς κανονικοί πρακτορες των αμερικάνων. Ο Κορωνιάς τους τα εχωνε και των δύο και συνεχιζει να τους τα ακουμπαει. Οι αμερικανοι ήθελαν να κανουν στο παρελθον τον Μιχαλακη διαδοχο του Σημίτη, αλλα το παληκάρι είναι πολύ βλαχος για να πείσει τους έλληνες. Στην πραγματικοτητα τα κυβικά του είναι νομάρχης μιας μικρομεσαίας επαρχιας. Τωρα οι Αμερικανοι επειδή ειναι δεξιούρα και έχει εμπωτισθεί απο την ιδεολογία του μπατσου τον θέλουν με ρόλο στο ΠΑΣΟκ. Ομως τον εχουν σιχαθεί οι πάντες με πρωτους τους πρωην φίλους του τους εκσυγχρινιστές. Ο Φλωριδης και η κάνω-τα-πρωτα-κλαρίνα-στους-σχυρούς Αννα η επωνομαζόμενη και στελεχοψωλα οταν ο Γιωργος τον προτεινε για το πολιτικό σμβουλιο τον εκοψαν και το εκαναν ρομπα εκλεγοντας τον Μπιστη. Το μισο πασοκ τον περιμενει στην γωνια για να τον γδαρει. Λλαλιωτης, Βενιζελο;, Ππαπουτσης, Αννα, Παγκαλος οπου τον βρουν υα του σκισουν τον κωλο. Και καλα υα του κανουν γιατι το παιδακι είναι μεγαλό μουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην με μπλεκετε τα πολλά τα φραγκα τα πήρε ο Μιχαλης, εγω πήρα κατι λιγα και μολις ήρθε η ΝΔ έμεινα και ανεργος και τωρα αφου με εδιωξε και ο Μακης ο σακατης γυρναω σαν την αδικη καταρα στην Φιλοθεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε μουνι πολ οταν πηρα το κομμα δεν ρηκα μια. Δεν υπηρχε στο ταμειο φραγκο ουτε για να πληρωσω τις καθαριστριες. Ο Μιχαλάκης μου ειπε οτι τα φραγκα τα πήρες εσυ. Εγω φταιω που σε σε πηγα στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψεμματα ΓΑΠ μου στο ορκιζομαι τα λεφτα τα πηρε ο Μιχαλακης μεσω της γυναικας του-της τριτης με την οπία εκανε και παιδι. Δεν ξερω αν ειναι δικο του αλλα έκανε παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιος αλλος τα πηρε πες αληταρά γιατι θα σε πάω φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ,ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΑ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ; ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΚ ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ποσα παντελονιάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 40 ο Μιχαλάκης και 15 εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειναι ενα λαμογιο στο σαιτ που το ριξανε σε μια μοιρασια απο του Χρυσοχοιδη και μας εχει πρηξει τι ειναι ο Χρυσοχοιδης,τι ειπε-η-δεν ειπε ο Χρ.,τι πρακτορας ειναι ο χρ.κλπ.ενταξει μεγαλε σε καταλαβαμε.Σαν ριγμενη γκομενα σκουζεις.Ηρεμησε.Κι αλλοι στηριξει ελπιδες καπου και εχουν διαψευσθει,αλλα δεν κανουν σαν εξαπατημενες παρθενες.αμαν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. RE JOSEF MHPWS EISAI POUSTHS????

    LEW MHPWS..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ JOSEPH
    ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ JOSEPHINA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πώς άραγε δεν έγραψε το υποτίθεται καλά ενημερώμένο ΘΕΜΑ οτι βασικός χορηγός του ζεύγους Βουλγαράκη ειναι η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ; Η κυρία Κατερίνα διαφεντεύει όλα τα συμβολαιογραφικά της τράπεζας εδω και χρόνια κι ο Σάλας ειναι κολητός του ζεύγους Βουλγαράκη. Ειναι κι αλλα ακόμα που δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας. Κι αμα βγουν...
    (αλήθεια, οι Πελέκηδες και οι χρηματιστηριακοί τους λογαριασμοί το 1999 με 2000 αν βγουν στη φόρα δύσκολα θα μπορούσε να δώσει εξηγήσεις ο Βουλγαράκης, που έκανε...κουμάντο σ' αυτούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φροντείστε να βλέπετε τι γράφετε από
    τους χρήστες,γιατί είναι αργά για σας,
    καιεπ ευκαιρία ο ΣΥΝ 'εκανε συνέδριο,.
    τι δουλειά είχαν εκεί ο Κλαυδιανός
    και κάτι άλλοι που τους ξέρω από
    τότε που γενήθηκα,και ο Αλαβάνος
    ποτέ δεν δουλέψε στην ζωή του,οι
    κόρες τους το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να πείτε στον Αλαβάνο ότι το να ψευδίζει εντάξει,αλλά για πρόεδρος
    ενας τεμπέλης και μισός,ας όψονται
    οι θειες του στην ΤΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ki oi agores "xeplymatos" akinitwn sto kentro tis AThinas apo tin oikogeneia tis sizigou.... pws eginan.... me to poso pou dothike gia tin agora anoigeis diki sou trapeza!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η τράπεζα που έγραφε το Θέμα είναι η Πειραιώς. Είδες γενναιοδωρία ο Σάλλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *