GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει Σέρρες ο Γ. Παπανδρέου...

... και λέει "όχι" στον Ανθόπουλο Το Press-gr μαθαίνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο, ...

... και λέει "όχι" στον Ανθόπουλο
Το Press-gr μαθαίνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια των περιοδειών του, τις Σέρρες.
Η επίσκεψη έχει μια ιδιαιτερότητα αφού ο Γ. Ανθόπουλος πιέζει να είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής (δημοσιεύσαμε και όλη την επιστολή του, πατήστε εδώ). Και αυτό επηρέασε τον σχεδιασμό της περιοδείας αυτής του Γ. Παπανδρέου.
Η πληροφορία που έχουμε λέει βέβαια ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα Ανθόπουλου. Και δεν θα τον βάλει στο ψηφοδέλτιο.

46 σχόλια

  1. Το τσίρκο ήρθε στην πόλη μας. Περάστε να δείτε τα θηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΕΡΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε ο ΓΑΠ εχει τη διαθεση και τη τολμη και τη δυναμη να λεει οχιεκει που χρειαζετε.Η περιπτωση του Ανθοπουλου ειναι χαρακτηριστικη αποφαση για τη διαθεση του ΓΑΠ για να προχωρησει μπροστα αποκοβοντας καθε βαριδι...Το μυνημα ειναι σαφες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιωργο ειναι αδικο να αδικησεις και παλι τον ανθοπουλο..... εξαλλου αθωωθηκε στο δικαστηριο για τη γνωστη υποθεση παχτα ..... δεν σου παει αυτη η συμπεριφορα .. οι ηγετες πρεπει να ειναι μεγαθυμοι και δικαιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλυσίδα Καταστημάτων "Μπραβογιώργος".

    Tώρα και στις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο διώξε τον Ανθόπουλο που έγλειφε με γλοιώδη τρόπο τον αδίστακτο Χριστόδουλο. Έτσι κι αλλιώς χαμένος για χαμένος είσαι, τουλάχιστον να χάσεις με αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.06
    παλληκαρι η αλυσσιδα σου ειναι καλυτερη απο την ''μπραβο κωστας φαε ενα κοψιδι'' η ''μπραβοκωστας πιασε ενα DVD''.\,γιατι αν ειναι τοτε εσυ τσιμπα ενα αρχιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι,

    μη βλασφημείτε - μη γίνεστε παλαιοπασόκοι.

    Θα μας γαμίσουνε που θα μας γαμίσουνε, μη τους θυμώνουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ο πουτιν και η υπηρετρια του" ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφοι,

    ψηφίστε στο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα.

    "Να πάει ο μπραβογιώργος με το F-16 στις Σέρρες?"

    στο www.tonpinoume.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα στο τελος ξυριζουν το γαμπρο.
    Ο Ραφηνατος που κυβερναει με τις δημοσκοπησεις,μηπως ξυπνησει κανενα πρωινο και δει τις διαφορες στον αερα και τις καλπες αναποδα.Γιατι μια την γλυτωνει,δυο την γλυτωνει δεν ξερεις τι ατιμο πραμμα ειναι ο ελληνας ψηφοφορος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόεδρε, (χα χα χα)

    όπως θα κατεβαίνεις από τις Σέρρες, δε περνάς απο Σαλονίκη να σε φάω να τελειώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΡΑΒΟΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.18
    εγω θαλεγα να μπεις στο σαιτ '' ton piname ikosi xronia'' η στο αλλο 'tha ton xanapioume kai pali tou hronou'' δεν ειναι κακο να μαθαινεις νεα πραγματα,βοηθαει στην μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΕΣ ΤΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟΚΩΣΤΑΣ; ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ; ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ; ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΚΩΣΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟΚΩΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο αγωγός είναι μακέτΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε σεις απο τις Σερρες,ειστε ικανοποιημενοι απο ΤΟΝ Μπραβοκωστα που ειναι καθε βδομαδα στις Βρυξελλες και αγωνιζεται για τα δικαια αιτηματα των αγροτων ? μΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφοι,

    Ανάφτε & Πιείτε ένα μπάφο να δείτε τον Αντρέα να βγαίνει απ' τον τάφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν έμεινε τίποτα να φάνε οι άλλοι. Τα έφαγα όλα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μην τον ειδατε τον αγωγο... (μεταρυθμιση της επομενης τετραετιας). Τις συμφωνιες πολλοι αγάπησαν. Την υλοποιησή τους ουδείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eσύ?

    Κι εγώ! Λίγο τα υποβρύχια που μπατάρουνε μου έκατσαν, αλλά ο μαλάκας ο λαός τα χώνεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1.28
    αυτο αγορακι πεστο στον μπουα,που δεν χανει ευκαιρια να μας λεει ποσο θαυμαζει τον Αντρεα. η παλι ψεμματα λεει,εχουμε μπερδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ? ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΚΩΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΜΠΡΑΑΑΑΒΟΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο μπραβοκωστας οταν μας ελεγε οτι θα υποστηριζει παντα την Κυπρο και την κυβερνηση της τι εννοουσε ?οτι τα μαυρα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΧΕ θα ξεπλενονται εκει πριν μπουνε στο κομματικο ταμειο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σύντροφοι,

    ξεμαστουρώστε. Κι ελάτε να δείτε τον περιπλανώμενο θίασο.

    Και σταματήστε να μου κλέβετε τις ιδέες. Εγώ είχα πει για τις καναβουριές στο μπαλκόνι, επί daddy, όταν ήμουνα Υπουργός Παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΝΑΤΑΣΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Η ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ(Υ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?
    -ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ? Ε ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ...
    ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΒΟΚΩΣΤΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σύντροφοι,

    όλοι για ύπνο γρήγορα γιατί έχετε συλλαλητήριο αύριο.

    Τι διάολο όλοι δημόσιοι διορισμένοι από τον Σημίτη είσαστε και ξενυχτάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1.34
    καλα τα αστειακια,γελαμε που και που αλλα για την ταμπακερα κουβεντα.ο ΓΑΠ οργωνει την επαρχια κι ο αλλος οργωνει τους καναπεδες,τα βιντεο κλαμπς και τα κοψιδαδικα. χμμμμ σοβαρη ''νεα διακυβερνηση''(τι ορος ειναι αυτος ρε παιδια ?}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1.38

    Kαι? Περιμένεις αποτέλεσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οχι βεβαια,απο κανενα.απλα περναει η ωρα και αναλογιζομαι που ειναι οι παλιοι ηγετες που περασαν απο την χωρα μας.σημερα ζουμε με κακα αντιγραφα παλαιων ονοματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μέσα είσαι (σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμα). Αλλά για το αν είναι κακέκτυπα, δε θα το έλεγα. Οι γέροι ήταν μακράν χειρότεροι, άλλες εποχές, άλλες ανάγκες.

    Αλλά οπωσδήποτε, πέραν λοιπόν του αστείου, πρέπει ο Γιώργος να εδραιωθεί ΜΕΣΑ στο κόμμα του.

    Και επιτέλους να ξεφορτωθεί ΟΛΟΥΣ τους λεχρίτες. Μπας και πείσει. Γιατί αυτοί τον τραβάνε προς τα κάτω και του βάζουν εμπόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ποιος απο τους παλαιοτερους θυμαται τον υπουργο Δημοσιας Ταξης Αποστολακο επι Γερου που λακισε στους αποστατες ? γυριζε με μια μπερτα στον ωμο και εποπτευε στα τμηματα η κυνηγουσε διαδηλωτες.Ιδιος Βυρωνακος με την χαρλει.Η ιστορια επαναλαμβανεται με γελοιο τροπο και ολες οι μπουρδες του Βυρωνακου για κανονες τιμης και διαφορα ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ ειναι για ποιητικες βραδυες στον Παρνασσο και τσαγακια στις τοπικες της ΝΔ.Αιδως αχρειοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1,47 δυστυχως ο ΓΑΠ ειναι πολυ ευγενης και με καλους τροπους,αλλιως αν εριχνε κανενα μπινελικι στυλ Ανδρεα η κατεβαζε κανενα απο το αεροπλανο στυλ Ασημακη Φωτηλα,τοτε θαβλεπε προκοπη.Ανεχεται τον καθε ξιγκιασμενο Παγκαλο και δεν τον στελνει απο κει πουρθε η περιμενει να τον στειλει την Κυριακη.Κουβαλαει το καθε παλαιοκομματικο βαριδι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1:38 ΜΕ ΤΟ γαμημενο το ασεπ δεν προλαβαμε να διοριστουμε. Τωρα που τα γαμησε ολα ο μπραβοκώστα θα δουμε τι μπορει να γινει. Και τότε θα ξενυχταμε οπως εσυ διορισμενο μικρο στρουμφακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 1.53 και τον παραμυθιάζουνε και κάποιοι ότι η βάση θα αντιδράσει κλπ τρίχες. Αν έβγαινε και έλεγε "κύριοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εδώ πάμε να πάρουμε την κυβέρνηση και πρέπει να κάνουμε σοβαρή δουλειά που θα αποδώσει ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ εκλογική αναμέτρηση, με νέους άφθαρτους ανθρώπους" και μετά πλάκωνε τα βαρίδια στις διαγραφές, θα έπαιρνε τον κόσμο με το μέρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.57 άμα είσαι μάγκας και καλός στη δουλειά σου το χεζεις το δημόσιο και το ασεπ και τους βουλευτές που θα σε βολέψουν. άμα είσαι τενεκές ξεγάνωτος που έλεγε κι ο Βαγγέλας... πας στο δημόσιο...

    Εγώ ούτε να το φτύσω... καλύτερα ψαράς στη Ρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ! Β.ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΜΠΡΡΡΡ! "ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ: BYR.POLY(ΤΗΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ :"ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ[Σ]!
    ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ'ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *