GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα χυθεί αίμα την Πέμπτη...

Πολύ σκληρή θα είναι η αναμέτρηση των δύο πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη στην Βουλή, λόγω των εξελίξεων στο σκάνδαλο των Ταμείων. Θα γίνει ...

Πολύ σκληρή θα είναι η αναμέτρηση των δύο πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη στην Βουλή, λόγω των εξελίξεων στο σκάνδαλο των Ταμείων. Θα γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με αφορμή την οικονομία.
Το Press-gr μαθαίνει όμως ότι ο Γ. Παπανδρέου θα τα χώσει χοντρά στην κυβέρνηση για τα σκάνδαλα. Και ο Κ. Καραμανλής θα κάνει ισχυρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για να συσπειρώσει τη ΝΔ.
Μάχη εντυπώσεων και όχι ουσίας θα είναι. Θα χυθεί σίγουρα όμως "αίμα" αφού το κλίμα είναι έτσι κι αλλιώς προεκλογικό.

24 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ....ΤΑ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙΑ ΘΑ ΣΧΙΣΟΥΝΕ,ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο κρυπτόμενος τιποτολόγος φαφλατάς Καραμανλής και ο αναλφάβητος δυσλεξικός κρυφοδεξιός Γιωργάκης. Μονομαχία στο Ελ Πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ κορίτσια αυτοί εδώ θα μας τις βγάλουνε και αιμοβόρες!!

    Χριστός και απόστολος…παράσταση για δύο θα δώσουν τα παιδιά, για χάρη της AGB, NOTHING ELSE.

    Βέβαια υπάρχει και το γάντι…εάν η Ντόρα δεν το πείρε στη βαλίτσα, μπορεί να το πάρει ο Κώστας και εκεί που θα παίζουν το «μια σου και μια μου», μπορεί να το γυρίσουν στο «κάλπη μου και κάλπη σου».
    Τότε μόνο θα ανέβει και η γαμημένη η τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονομαχία στο Ελ Πλιάτσικο,
    αγαπητέ!!

    Please restatement

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PRESS-GR, PRESS-GR,
    Πλησίασε…σου πω μυστικό, μωρό μου.
    Οι πασόκοι βολευταί έχουν συνεννοηθεί μόλις ο Γιώργος ρίξει εκ νέου το γάντι για εκλογές, αντί να κραυγάσουν «εκλογές, εκλογές», αυτή τη φορά θα «τραγουδήσουν» τον ύμνο:
    ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
    Δις, τρις…επτάκις. Με ρυθμό και χάρη από τον Χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίδιο κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι και υποβάλει τα σέβη του στην Μπίλντενμπεργκ. Τα υπόλοιπα, οι δήθεν καυγάδες των αρχηγών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είναι για αποβλάκωση των Ελλήνων. Αργότερα μαζί θα ψηφίζουν ανθελληνικές προτάσεις αλλαγής για το σύνταγμα (δες συνταγματικό δικαστήριο κάλυψης απατεώνων του εκλογικού νόμου, ιδιωτικά πανεπιστήμια κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα φαίνεται από μακριά ότι πρόκειται για τεχνητή όξυνση η μονομαχία στο Ελ Πάσο.
    Υπάρχουν όμως ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο Γιώργος. Πού είναι η πολιτική διαφοροποίησή του; Δηλαδή θα πάμε πάλι σε εκλογές με το διακύβευμα του πιο τίμιου; Τα θέματα της Παιδείας τα ξέχασε τώρα επειδή είδε ότι δεν κέρδιζε τον κόσμο; Για τον αγωγό δεν τον είδα να τοποθετείται. Υποβίβασε το θέμα σε επίπεδο συντονιστού. Πού είναι οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε σημαντικά θέματα; Ποιά είναι η πολιτική κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ; Θα μας πει τώρα ή θα ασχοληθεί στη Βουλή μόνο με την σκανδαλοθηρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα χυθει "αιμα"??

    Μαλλον τα παραλετε.

    Θα γινει μια "ανταλλαγη" ...αποψεων.

    ο γιοργο ξερουμε ,στο περιπου,τι του δωσανε... να διαβασει.
    Και ο καραμανλης απλα θα τον γελοιοποιησει (για μια ακομη φορα).

    Και εμεις θα συνεχισουμε.Μια απο τα ιδια!

    Το αιμα δεν βλεπω ..απο που θα ..χυθει?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ώπα! Σιγά μην σκιστεί κανα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, δεν λέω ότι τα δυο μεγάλα κόματα έχουν ουσιαστικές διαφορές στρατηγικής, αλλά εσείς ρε ξύπνοι, πιστεύετε ότι εξυπηρετείτε τη Δημοκρατία υποτιμώντας τους αρχηγούς τους?
    Δεν καταλαβαίνετε ότι υποτιμάτε το 85% του Ελληνικού λαού που τους εκλέγει? Ή αυτό το 85% δεν έχει εναλλακτική λύση? Ή τέλος, είναι βλάκες?
    Τι θα προτιμούσατε δηλαδή, να κυβερνά την Ελλάδα μια δράκα ρομαντικών ακροαριστερών, ή μια δράκα ανοήτων ακροδεξιών?
    Ολες οι άλλες τάσεις εκπροσωπούνται στην Βουλή των Ελλήνων και επομένως θεσμικά συμμετέχουν στη διακυβέρνησή της.

    Β155

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ή αυτό το 85% δεν έχει εναλλακτική λύση? Ή τέλος, είναι βλάκες?
    Μάλλον το πρώτο ισχύει, ανώνυμε Β155 στις 1:17 μμ Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.17
    Δύο λαθάκια…να τα προσέξεις!

    1. τους ψήφισε το 74% περίπου του εκλογικού σώματος και όχι το 85%.
    Θα πρέπει να μετράς και την αποχή και τα λευκά, έτσι δεν είναι;

    2. ψηφίζω κάποιον σημαίνει ότι εκφράζω κατ’ αρχήν την εμπιστοσύνη μου στο πολιτικό του πρόγραμμα και τη δυνατότητα να κυβερνήσει σύμφωνα με τις διακηρυγμένες αρχές του;
    Εάν, και για όσους σήμερα δε συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, έχει αρθεί ουσιαστικά η εμπιστοσύνη των εκλογέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντι να χυσουν αυτοι αιμα δεν τους χυνουμε
    καλυτερα εμεις στη μαπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To 74% τους ψηφισε ΚΥΡΙΩΣ για λογους "ρουσφετιου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνάδελφοι ψηφίστε την βρωμιάρα χοντρή του ΕΑΡ με την χλαμίδα και το δόρυ! Μιλάμε για κανονικό ufo. Μα τους Θεούς του Ολύμπου! Αει στο διάλο δωδεκαθεϊστές από το site μας. Γελοίοι, καραγκιόζηδες και βλαμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα το αξιόλογο. Ο Γιωργάκης ότι και να κάνει δεν πρόκειται να απειλήσει τον Καραμανλή. Είναι πολύ λίγος. Με Σημίτη αρχηγό, το Πασοκ θα ήταν ήδη και πάλι κυβέρνηση με τόσα που κάνει η γαλάζια παράταξη. Ομως ο Γιωργάκης είναι δευτερος και καταιδρωμένος. Ο Εβερτ του Πασοκ. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οπως και να χει ο καραμανλης στο σκακι ειναι πολυ καλος..και δεν το βοηθανε κιολας οι δικοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

    Ο With Drawn επιστράτευσε τις απίστευτες μαντικές ικανότητες που διαθέτει και σας παρουσιάζει λέξη προς λέξη την αιματηρή κόντρα μεταξύ ΚΚ και ΓΑΠ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη...


    ΓΑΠ: Καταγγέλλουμε τον κύριο Καραμανλή για τις σκοτεινές μεθόδους και τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθεί σε όλα τα μεγάλα ζητήματα αυτού του τόπου: Στα θέματα της Παιδείας, στα θέματα της οικονομίας, στη διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, στη διαχείριση της βιντεοκονσόλας.
    Πείτε μας κύριε Καραμανλή πώς περνάτε τις πίστες στο playstation 3; (τώρα φωνάζει) Πώς τις περνάτε εσείς και οι ανίκανοι υπουργοί σας; Θα σας πούμε εμείς πώς τις περνάτε, κύριε Καραμανλή: Με σπασμένα προγράμματα τις περνάτε κύριε Καραμανλή, με σπασμένα προγράμματα, με trainers και με cheats, με cheats κύριε Καραμανλή. (χειροκροτούν οι ΠΑΣΟΚοι).
    Αλλά δεν θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά κύριε Καραμανλή. (ξαναφωνάζει). Με τα ίδια κολπάκια, με τις ίδιες αδιαφανείς διαδικασίες περνάγατε τις πίστες και στο playstation 2 και στο Xbox κύριε Καραμανλή. Και ο λαός τα γνωρίζει αυτά κύριε Καραμανλή, τα γνωρίζει και στις επόμενες εκλογές θα σας στείλει σπίτι σας. (χαμός από χειροκροτήματα)
    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, κύριε Καραμανλή. Όλοι γνωρίζουμε ότι το wi-fi της πλατείας Συντάγματος δεν το έφτιαξε ο κύριος Αλογοσκούφης για τους νέους μας, δεν το έφτιαξε για τους φοιτητές, δεν το έφτιαξε για τον ελληνικό λαό. (φωνάζει πάλι) Για εσάς το έφτιαξε κύριε Καραμανλή, για εσάς, για να κατεβάζετε divx από το γραφείο σας στη Βουλή και να βλέπετε τις καινούργιες ταινίες πριν βγουν στους ελληνικούς κινηματογράφους, στους ελληνικούς κινηματογράφους κύριε Καραμανλή. (χειροκρότημα)
    Κρύβεστε, κύριε Καραμανλή, κρύβεστε πίσω από τους υπουργούς σας, κρύβεστε πίσω από τους τοίχους του γραφείου σας και αναλώνεστε σε διαδικτυακά παιχνίδια, χρησιμοποιώντας τα μαύρα προγράμματα που σας προμηθεύουν τα γαλάζια παιδιά. Και όλα αυτά, την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει, την ώρα που ο ελληνικός λαός συνωστίζεται στα ίντερνετ καφέ για να στείλει ένα email, την ώρα που ο έλληνας πολίτης αδυνατεί να βρει ένα σπασμένο playstation 3.

    (ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

    ΓΑΠ: Κρύβεστε κύριε Καραμανλή, κρύβεστε στο ίντερνετ πίσω από το ψευδώνυμο «kontrakias».

    (Οι βουλευτές της ΝΔ σηκώνονται και φωνάζουν «αίσχος-αίσχος». Γίνεται χαμός, άμεση αντίδραση ΚΚ που πετάγεται από τη θέση του)

    ΚΚ: Σας παρακαλώ κύριε Παπανδρέου, θα έπρεπε να ντρέπεστε...

    ΓΑΠ: Δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια κύριε Καραμανλή αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει. Εσείς είστε ο kontrakias κύριε Καραμανλή, εσείς είστε και μην παριστάνετε τον ανήξερο. (τώρα σχεδόν ουρλιάζει) ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΚ: (αναψοκοκκινισμένος από τα νεύρα του, χάνει την ψυχραιμία του και φωνάζει) Άσε ρε Γιώργο που θα μας πεις τι κάνουμε στο ίντερνετ. Μάθε πρώτα να αλλάζεις ταχύτητες στο need for speed και μετά μίλα!

    ΓΑΠ: Ποιος δεν ξέρει να αλλάξει ταχύτητες, κύριε Καραμανλή, που μια φορά σε πήγα κόντρα και μύρισες τα καυσαέριά μου

    ΚΚ: Άσε ρε κουλέ που μυρίσαμε τα καυσαέριά σου. Μιλάς για το 1998 που είχε κτυπήσει το πόδι και δεν μπορούσα να δουλέψω με την πεταλιέρα.

    ΓΑΠ: Πεταλιέρα ή όχι κύριε Καραμανλή, ούτε πίστα δεν περνάς χωρίς τα μαύρα προγράμματα του Σημαιοφορίδη, ούτε πίστα κύριε Καραμανλή, αυτή είναι η αλήθεια!

    (Σε αυτό το σημείο αγριεύει ο Τσιτουρίδης και πετάει ένα ποτήρι στον ΓΑΠ αλλά πετυχαίνει τον Τραγάκη που ήταν αφηρημένος γιατί διάβαζε «Πρωταθλητή». Με ματωμένο το κεφάλι ο Τραγάκης καταγγέλλει ότι το Καραμανλής και ο Παπανδρέου έστησαν το επεισόδιο για να τον χτυπήσουν).

    Τελικά, έτρεξε αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η "βρωμιάρα χοντρή του ΕΑΡ" 'οπως την αποκαλείς δεν είναι οπαδός του ΕΑΡ είναι τόσο εχθρική όσο και εσύ που εδώ πιάστηκες αδιάβαστος ή πρόστυχος συκοφάντης. Τράβα στον χριστόδουλο να σε διαβάσει. Μάλλον όμως πρέπει να πληρώνεσαι από αυτόν για αποβλάκωση των Ελλήνων. Εάν βγει το ΕΑΡ να ξέρεις ότι θα χάσεται ότι κλέβετε από τον Ελληνικό λαό, εσύ ο χριστόδουλος το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νίκος και Μαρία είστε δύο ή ένας ο οποίος είναι την ημέρα ο πρώτος και την νύχτα η δεύτερη. Η χοντρή Πέτα σας χαιρετά ειναι του Συνασπισμού όπως εσύ και όχι του ΕΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.45 ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΙΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το καρφί – εγώ δηλαδή – έχει άριστη πληροφόρηση και ενημερώνει τους συντρόφους του:

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ 1977

    Η απόφαση ελήφθη και γνωστοποιήθηκε σε μικρό κύκλο συνεργατών στο Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. stop ston dikomatismo TWRA katargisi tis Dimokratias TWRA, o laos thelei mia kentriki ethniki orthodoksi vasileuomeni komounistiki anarxoaytonomi xounta me proedro/prwtthypourgo/vasilea kokouloforo exarxiwti prwin batso me tatouaz "ellas i tefra" egatestimeni stin katalipsi tou polutexneiou mias kai tha poulisei to megaro maksimou se idiwtes (gia na kanoun Goodys) ,mia xrusokokini akroaristeri ethikorthodoksi xounta pou tha mazepsei olous tous metanastes se stratopeda sygentrwsis tha kanei anadianomi tou ploutou stous ergazomenous tha kanei polemo me tin alvania gia tin alutrwti voreio ipiro kai tha dwsei tin thraki stin tourkia sevomenitin meionotita
    VAMOS A LA PLAYA O OOO O
    aderfes kai palikaria ginaman malia kouvaria,,,,,
    zhtw i koumounistiki kastoria zitw ta ellinoxristianika exarxeia
    skata stin dimokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    Ο ΚΑΛΟΣ [TO GIΟRGO]
    Ο ΚΑΚΟΣ [Ι COSTAS] KAI
    O AΣXHMOΣ [Ω! SAVVAS]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *