GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύο λύσεις για τον Πάγκαλο...

Απ ό Δευτέρα οι αποφάσεις. To Press-gr το ...χαβά τ ου, οργανώνει γκάλοπ! Εξαλλος ο Γ. Παπανδρέου με τον Θ. Πάγκαλο . Αυτό έγινε γνωστό. Κ...

Από Δευτέρα οι αποφάσεις. To Press-gr το ...χαβά του, οργανώνει γκάλοπ!
Εξαλλος ο Γ. Παπανδρέου με τον Θ. Πάγκαλο. Αυτό έγινε γνωστό. Και τώρα, τι;
Η μία ιδέα που εξετάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι να ζητήσει την παραίτησή του από το Πολιτικό Συμβούλιο αφού έχει πάει εκεί μετά από εκλογές και δεν μπορεί να τον καθαιρέσει.
Η άλλη πρόταση είναι να βάλει δύο-τρία "πιστά" του στελέχη, στην επόμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, και να του τα "χώσουν" άγρια.
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην Χαριλάου Τρικούπη από Δευτέρα, για όσους πάντως έχουν αγωνία...
Εμείς για να ... βοηθήσουμε την κατάσταση, οργανώνουμε γκάλοπ: Πρέπει να "απομακρύνει" ο Γ. Παπανδρέου τον Θ. Πάγκαλο, ναι ή όχι; Για να ψηφίσετε, πατήστε κι εδώ!

10 σχόλια

  1. Χεστηκαμε.
    Ειτε ο Παγκαλος φυγει ειτε ο Γιωργος ,same same

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επι τελους επιασε τοπο η εκκληση για αλλη μια προβοκάτσια κατα Γιωργάκη !χορέψτε παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Πάγκαλο θα τον συνοδεύουν τρία τινά, ο αλβανός ΤζενάΪ και ο Οτσαλάν. Και τα δύο δείχνουν πόσο προδότης σε φίλους ήταν (στον Ελληνικό λαό και τον Κούδικο) και πόσο άξιζε σαν άνθρωπος για να τον εμπιστευτεί κάποιος. Τα Ίμια σαν τρίτο κακό, δείχνει πόσο ανίκανος ήταν σαν Υπ.Εξ. Τέτοιους ήθελε ο Νέο Ταξίτης Σημίτης σαν συνεργάτες, για να διαλύσει την Ελλάδα και να την γεμίσει λαθρομετανάστες. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι στην ψηφοφορία παίρνουν μέρος οι αντι-ΠΑΣΟΚοι μπαχαλάκηδες που θέλουν ανακατωσούρα... Ούτε που τους νοιάζει τί θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ, μάλλον τους νοιάζει να γίνει 40 κομμάτια. Φυσικά, καλύτερα να προλάβει ο Πάγκαλος να το κάνει μόνο 2 κομμάτια, παρά 40...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άλλο το γκάλοπ για το πασοκ που θα εληγε προχτες, δεν εληξε? δεν ανακοινώσατε αποτελέσματα όπως στα προηγούμενα... μήπως επειδή αυτό που περιμένατε στα ερωτήματα για τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο (που πάντα μια καλη κουβέντα έχετε γι' αυτόν) δεν ήρθε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΡ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ(Ι)ΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !(βλ.το ανάλογο Avτζελα Μέρκελ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ !
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΤΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατι ψαχνουνε οι προπαγανδιστες των αφεντικων του πασοκ..
    Το διαδοχο.
    Ο γιοργο ειναι τελειωμενος ,τελεια και παυλα.Τους απαγοητευσε.Θελουν ομως να βρουν τον αντικαταστατη του..

    Θυμαμαι οταν ψοφαγε ο ελληνοπολωνος οι ιδιες περιπου .."κουβεντες" γινοτανε..
    Και φαγανε το τζοχατζοπουλο τον ακη!,επειδη ειχε περασει ως ο καραγκιοζης "τι ωρα ειναι ακη?" ο,τι ωρα πειτε εσεις κ.προεδρε!

    Και εκ του πουθενα βγηκε .."πρωθυπουργος ο σημιτης"! αυτο το σπυριαρικο βιομηχανικο αποβλητο,ακριβως γιατι ειχε .."περαση" στην κοινη γνωμη..ηταν ο "καθηγητης"!!

    Δεν νομιζω οτι αυτο το "πραμμα" με το γουρουνοειδες σουλουπι εχει καμμια τυχη...
    Ουτε και ο μπεννυ,εχει καμμια τυχη..Δεν ξερω αν τους περασουν απο κανενα τορνο και τους κανουν λιγο τελος παντων συμπαθητικους...δεν το πιστευω, ο χρονος πιεζει και μαλλον καποιον αλλον θα διορισουν αρχηγο του πασοκ...

    Ποιον? θα το δουμε συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *