GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος και σύμβουλος του Τσουπίδη ο Καπράνος...

Συγκλονίζει πράγματι τους δημοσιογράφους το σκάνδαλο με τα 130 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του Ταμείου τους, ΤΣΠΕΑΘ, που επενδύθηκ...

Συγκλονίζει πράγματι τους δημοσιογράφους το σκάνδαλο με τα 130 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του Ταμείου τους, ΤΣΠΕΑΘ, που επενδύθηκε στα «δομημένα ομόλογα».
Μερικές κρίσιμες λεπτομέρειες.
Ο πρόεδρος του Ταμείου Δημήτρης Καπράνος είναι φίλος του Πάνου Τσουπίδη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που μετέχει στη North Asset Management του Γ. Παπαμαρκάκη που έκανε το γνωστό κόλπο με τις μίζες.
Η σχέση τους είναι και επαγγελματική!

23 σχόλια

  1. Αν ήταν η σχέση επαγγελματική δε θα αποκαλυπτότανε.
    Ερασιτεχνική σχέση μικροαπατεώνων είναι που έχασαν το μέτρο, γιατί δε τους το έμαθε κανείς.
    Ο ερασιτέχνης, όμως, απατεώνας είναι δυο φορές πιο επικίνδυνος από τον επαγγελματία.
    Μας ξέσκισαν οι ερασιτέχνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είστε τελείως καραγκιόζηδες. Ο Τσουπίδης είναι ένα εξαιρετικό τραπεζικό στέλεχος. Με διεθνές κύρος. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα σκάνδαλο την μέρα τον Κωστάκη κάνει πέρα.

    Ερώτηση: Έχει υπάρξει πιο εξαφανισμένος-ακριβοθώρητος πρωθυπουργός απο τον Καραμανλή.

    Μην ξεχνάμε οτι το προεκλογικό σποτ ήταν είναι κοντά στον Λαο, έχει άποψη για τα πάντα.

    Εγώ δέχομαι οτι πολλούς απο όσους κατηγορούν ίσως και να μην έχουν ευθύνες, αλλα όσο δεν βγαίνει ο Καραμανλής να πάρει θέση, λογικό είναι να γίνεται αυτο.

    Άρα οι φίλοι, οι σύμβουλοι κτλ καλά θα ήταν να τα βαζουν με τον Καραμανλή που τους αφήνει ακάλυπτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά βάλτε άλλη φωτογραφία του Καπράνου. Αυτή είναι παλιά πριν αρχίσει να βάφει το μαλλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.17 ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ - 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δρακουμελ της πολιτικης και επιτιμος της ΝΔ,μιλησε.Και τι ειπε ? Θελοντας να καυτηριασει την οξυτητα των λογων Γιωργου,τονισε οτι'' και αυτος ο πατερας του μονον μια φορα με απεκαλεσε ΕΦΙΑΛΤΗ''.
    Μπραβο μεγαλε Αποστατη.Τι μας θυμισες τωρα...Αλλα αφου την γλυτωσες με μια φορα,αξιος ο μισθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό κουμάσι και ο συνδικαληστής κ. Δημήτρης Καπράνος, δημοσιογράφος και πρόεδρος του Ταμείου των Δημοσιογράφων.
    Παραιτήθηκε από τη θέση που είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ για να πάει στην θέση σαν διπλοθεσίτης με μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Γύρω στις πέντε χιλιάδες. Δυστυχώς τέτοιοι είναι οι συνδικαληστές. Για αυτό μόνον 10% των νέων εισέρχονται στον συνδικαλισμό. Οι άλλοι τους φτύνουν και κατά προέκταση φτύνουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τώρα ΕΑΡ να ξεβρωμίσει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά λείπαμε, αλλά είμαι αναγκασμένος, λόγω της 23χρονης εμπλοκής μου με το κοινοβουλευτικό να διαψεύσω τον σεβαστό μου Πρόεδρο.
    Κάθε μέρα – δηλαδή, όποτε πέρναγε από τη Βουλή ο Ανδρέας. Σπάνια, για να ακριβολογώ - εφιάλτη τον ανέβαζε, εφιάλτη τον κατέβαζε.
    Τώρα λόγω ηλικίας τα ξέχασε, εξαιτίας άλλων σκοπιμοτήτων…θα σας γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανόητε κοινοβουλευτικέ,
    Η πολιτική αντιπαράθεση είναι όπως το σεξ.
    Θυμάσαι πάντα και μόνο την πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙOΓΡΑΦΟΥΣ (σχετικά με τα χθεσινά):

    16 Α(Θ)ΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ.ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημήτρη (Καπράνε) ετοιμάσου: έρχονται μηνυτήριες για παράβαση καθήκοντος και απιστία! Δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.43 ΜΠΑΟΚΤΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΤΩΝ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ (ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ (=ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ)
    ΚΑΙ:

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΠΕΑΘ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή Ρουμπίνη,
    Αντιλαμβάνομαι το άγχος σου και τον φόβο σου τώρα που πλησιάζει η ώρα της αποκαλυψης του ρόλου της παρέας του Λονδίνου. Τωρα που έρχεται η στιγμή για να βγουν στη φόρα τα άπλυτα μιας γαλαζιας συμμορίας αρπαχτικών που έχει για εγκέφαλο τον Χρηστάκη. Θυμασαι πριν απο λιγους μηνες τον Χρήστο τις χαρουλες πυ εκανε όταν εκλεισε η δουλεια με τους Τουρκους και φορτωσατε στην Εθνική μια τραπεζα που ήταν στα προθυρα της χρεοκοπίας. Και έγιαναν αυτοί πλουσιοτεροι και σεις πήρατε και το δευτερο σπιτακι στο Λονδίνο. Τι σπιτακι δηλαδή, κανονικό παλάτι πήρατε. Οπως ξερεις οι μιζες που ήρθαν απο την γνωστη διαδρομή, την ξερουν πλεον στο ΠΑΣΟΚ και το ξεπλυμα που παει να γίνει σε συμμετοχές μέσω εισαγωγών στο χρηματιστηριο της Αθηνας αργά ή γρηγορα θα γινουν γνωστές. Ενα πουλακι μου είπε μαλιστα οτι ήταν τόσα τα λεφτά που απαίτησες απο τον Χρηστακη να φύγεις απο την μακρινή και αφιλοξενη Εκάλη και να πας στο Ψυχικό που είναι κοντα και στην γνωστή φωλίτσα. Πρεπει να ξερεις οτι ο κουμπαρος την βιλιτσα δεν έχει αντιρρηση να την πατσισετε με τα κλοπιμαία, αλλά νομιζω οτι την έχει υπερτιμολογήσει. τεσσερα και χαρτθιά για εξακοσια τετραγωνικά αυτήν την εποχή μου φαινονται παρα πολλά. Ασε που ο Χρηστος εχει δικιο γιατί αν γίνει τωρα η αγορά πως θα τα δικαιολογησεις. Εγω θα σου έλεγα να κατσεις στα αυγα σου-το ίδιο δεν σου λεει και ο Θωμας- γιατι ο Ζορμπάς έχει παρει εντολή να βρεί ενοχους και ο Γιωργος οπως ξερεις δεν μπορεί να χρεωθεί την ιστορία. Παει για πολλά ψηλά και τα συστηματα θα τον στηριξουν. Εσεις είστε εύκολο θυμακαι δεν έχετε μεγάλες πλατες. Αλλωστε το εξοχικό δεν φαινεται και άρα μπορέις να ξεχαρμανιάσεις πηγαίνοντας πιο τακτικά στο νησί. Σου έχω πει σε ανυποψιαστη εποχή οτι η εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρωγεται κρυο. Το θυμασαι; Τωρα αρχιζουν τα δύσκολα. Τ απιο δύσκολα όμως θα έρθουν οταν αναγκαστείς να προβαρεις τα ριγέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πανο, η Ρουμπη θα σε καταστρέψει γιατί θέλει να χαρεί τα φραγκα και θα σε δώσει. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΏΣΕΙ ΣΤΟΝ κΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λαμπρούκο εκτος απο τον αδελφο της Κατερίνας είναι και ο Χρήστος μέτοχος της εταιρειας σου που την αγορασε τοσο ακριβά ο διοικητής; Κανε κατι γιατι Καρχιμακης είναι μεγάλο μαμούνι και θα τα βρεί όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ


    ΓΑΠ 30/3/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ
    ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
    ΟΥΣΤ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προφανώς ο συντάκτης του συγκεκριμένου θέματος δεν γνωρίζει ότι για τον …κ. Δημήτρη Καπράνο, εδώ και χρόνια, ρέουν άφθονα εκατομμύρια δραχμές και χιλιάδες ευρώπουλα, από διάφορες θέσεις στις οποίες κατάφερε να διοριστεί.
    1. Δεν διευκρινίζεται ότι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος δεν έχει εκλεγεί από τους συναδέλφους του, αλλά είναι διορισμένος από την κυβέρνηση (και συγκεκριμένα από τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τσιτουρίδη) ως πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΤΣΠΕΑΘ).
    2. Ας κατέβουν, όσοι ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του κυρίου, προς λιμάνι μεριά για να μαζέψουν πληροφορίες για το …ποιόν του! Από το 1987 έως και σήμερα έχουν εκλεγεί τέσσερις Δήμαρχοι Πειραιά (Ανδριανόπουλος, Λογοθέτης, Αγραπίδης και Φασούλας), προερχόμενοι από διαφορετικούς ιδεολογικοπολιτικούς φορείς. Ο κ. Καπράνος, όμως, έχει καταφέρει να παραμένει διευθυντής και μέλος του δ.σ. της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, του ιστορικού δηλ. ραδιοφωνικού σταθμού «Πειραιάς-Κανάλι 1», μέχρι και σήμερα. Ενός ραδιοφώνου που κάποιοι κατάφεραν να το καταστήσουν πολύπαθο, με μηδενική ακροαματικότητα και με απλήρωτους για μήνες τους εργαζόμενους και παρ’ότι αυτό επιχορηγείται κάθε χρόνο με περισσότερα από 500 εκατομμύρια δραχμές από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι οφειλές μισθών στους εργαζομένους από τον Νοέμβριο του 2006 και το έλλειμμα άνω των 600.000 ευρώ που παρέλαβε η νέα διοίκηση του Δήμου Πειραιά και του Δημοτικού Ραδιοφώνου.
    3. Ας ψάξουν, όμως και για άλλες διοικητικές θέσεις δημοσίων φορέων, στις οποίες η σημερινή κυβέρνηση διόρισε τον κ. Δημήτρη Καπράνο! Μήπως μέχρι πρόσφατα ήταν (ή μήπως είναι ακόμη και σήμερα) στη διοίκηση του Φεστιβάλ Αθηνών, αλλά και στη διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά»;
    4. Ας ψάξουν, όμως και για άλλες κρατικές θέσεις γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρος.
    5. Και βέβαια, ας ρωτήσουν και διάφορους μεγαλοεφοπλιστές του Πειραιά εάν ο κ. Δημήτρης Καπράνος υπήρξε (ή και παραμένει) έμμισθος μυστικοσύμβουλός τους, παρ’ ότι εδώ και χρόνια ο ίδιος …διακονεί στο ναυτιλιακό-πειραϊκό ρεπορτάζ.
    Αυτά, προς το παρόν, για κάποιον που η λαμογιά ρέει άφθονη σε όλο του το είναι, αμαυρώνοντας, όσο λίγοι, το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Για έναν άνθρωπο που εδώ και χρόνια διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι θα είναι δημοτικός σύμβουλος ή ακόμη και ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά, δεν είναι σύμπτωση ότι ακούγεται πως θα συμπεριληφθεί στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΠΑΝ. ΦΑΣΟΥΛΑ

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΤΟΝ ΚΑΠΡΑΝΟ;;;

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Σ' ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ "ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *