GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντεπίθεση...

H "αντεπίθεση" στο άρθρο της Ζ. Baran και του Δ. Απόκη κατά της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ήρθε αμέσω...

H "αντεπίθεση" στο άρθρο της Ζ. Baran και του Δ. Απόκη κατά της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ήρθε αμέσως. Με άρθρο που υπογράφουν ο αναλυτής Nikolas K. Gvosdev και ο Έλληνας Nicholas J. Xenakis στο National Interest απαντούν στο National Review.
Αναλυτικά όλο το άρθρο τους στη διεύθυνση: http://www.nationalinterest.org/PrinterFriendly.aspx?id=13862

69 σχόλια

  1. Emeis giati de valame mia wraia gkomena na grapsei tin apantisi?

    Poios tha to diabasei twra?
    Krima, paei xameni i apantisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από την αδιαμφισβήτητα σημαντική εμπορική αξία της υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, υπάρχει ένας βαθύτερος προβληματισμός σχετικά με τον ρόλο πλέον Ελλήνων, Τούρκων, Ρώσων αλλά και Αμερικανών στην περιοχή.

    Η Ελλάδα, μέσω των κυβερνητικών κινήσεων ακριβείας, εξελίσσεται σε καθοριστικό και αξιόπιστο πολιτικό παράγοντα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ενώ καταγράφεται η σημαντική προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού στη διεθνή σκακιέρα. Έχοντας η Ελλάδα τις καλύτερες από ποτέ σχέσεις με τις Η.Π.Α., τις πολύ καλές με την Τουρκία, τις άριστες με την Κύπρο, εξαπλώνει τα φτερά και τις κινήσεις της σε τομείς που σε άλλη εποχή θα εγκυμονούσαν κινδύνους και θα περιείχαν προαπαιτούμενα. Η διπλωματική άνοιξη μπορεί να συνεχιστεί, χρειάζεται βέβαια πολύ προσπάθεια. Δείχνει όμως ότι μπαίνει σε τροχιά επιτυχιών η χώρα και η συνέχεια θα πρέπει να περιέχει την συμφωνία με την Κίνα για τα λιμάνια και τους αποθηκευτικούς χώρους. Η Ελλάδα γίνεται η είσοδος των προϊόντων της μεγάλης αυτής χώρας (της αυριανής υπερδύναμης) στην Ευρώπη και στην Ε.Ε. και αυτό είναι σημαντικότερο από τις όποιες ενστάσεις μικροσυμφερόντων. Οι συμφωνίες με τον Αραβικό παράγοντα θα πρέπει να κινηθούν επίσης με γρήγορους ρυθμούς.

    Η Τουρκία φαίνεται να αποδυναμώνεται πλην όμως ήδη παίζει κυρίαρχο ρόλο στην μεταφορά ποσοτήτων πετρελαίου . Ο αγωγός Μπακού –Τσεϊχάν αλλά και οι άλλοι που έπονται, καθιστούν την Τουρκία κυρίως σε βασικό ενεργειακό παίκτη στην περιοχή. Θα διαπιστώσει πολύ γρήγορα ότι η συνεργασία με την Ελλάδα σε αυτούς τους τομείς που εξάλλου ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αποβεί προς όφελός της. Ο ρόλος του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων φαίνεται να υποβιβάζεται, όμως είναι επίσης αλήθεια ότι απλώς μεταβαίνει στα επίπεδα της πραγματικής αντοχής τους. Ούτε οι Τούρκοι άντεχαν τις πιέσεις από τον επιχειρηματικό- εφοπλιστικό- πολιτικό κόσμο για ταχύτερη διέλευση των τάνκερ αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την τεράστια καθυστέρηση. Άρα ο συγκεκριμένος αγωγός τους εξυπηρετεί καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά και τους διευκολύνει στη δουλειά τους.

    Οι Η.Π.Α. είναι λάθος αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα. Άσχετα αν κάτι τέτοιο φαίνεται να υποστηρίζεται στον ελληνικό ή τουρκικό τύπο. Οι Αμερικανοί θέλουν τις εναλλακτικές και ταχύτερες τροφοδοσίες πετρελαίου. Αυτές είναι που ρίχνουν τις τιμές. Αυτές ζητάνε οι εταιρείες και η πολιτική των Η.Π.Α. δεν έπαψε ποτέ να συναρτά τις κινήσεις της πριν τις ακούσει. Αυτό που φαίνεται όμως είναι ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την Τουρκία όσο στο παρελθόν. Το συμφόρηση του Βοσπόρου ήταν πρόβλημα και η Ουάσιγκτον κατάλαβε και με την επιμονή της ελληνικής κυβέρνησης ότι πρέπει να δεχθεί την μικρή μεν αλλά πολιτικοοικονομική νίκη του Πούτιν στα Βαλκάνια για να μη χάσει τον πετρελαϊκό πόλεμο.

    Σε κάθε περίπτωση όμως η Ελλάδα μοιάζει να βγαίνει στην επιφάνεια προβάλλοντας το διπλωματικά καθαρό πρόσωπο της ειρήνης και των καλών σχέσεων με τους λαούς όλου του κόσμου. Η πολιτική «μη πόλεμος» όλων των τελευταίων κυβερνήσεων μοιάζει πλέον να αποδίδει τους καρπούς της και να παράγει συμμάχους, φίλους και χρήματα. Και αυτή είναι μια πολιτική που πρέπει να διατηρηθεί ως κόρη οφθαλμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOIMOΣΑΣΤΕ

    http://news.contra.gr/
    Media/146280.html

    16 - 03 - 2007 10:31
    Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το κανάλι του Μπουρναζίου.
    Οπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος ήλθε σε πλήρη ταύτιση απόψεων με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του καναλιού Κώστα Γιαννίκο, το Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Κοσμά Σφαέλλο και τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Πέρη Χαλάτση.

    Η συμφωνία προβλέπει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από Δευτέρα εώς Παρασκευή, καθώς και μιας εκπομπής που θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Αρχισυντάκτης του δελτίου αλλά και της εκπομπής ορίστηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπάρλας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν την ομάδα του γνωστού παρουσιαστή.

    Σημειωτέον ότι στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, το κανάλι δεν ανακοίνωσε τον παραμικρό τίτλο πέρα αυτού του δημοσιογράφου, κάτι που ο ίδιος δέχθηκε χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση.

    Μανιάνα Καλογεράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρόκειται περί "αντεπίθεσης". Έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικές σχολές στις διεθνείς σχέσεις.
    Το πραγματικά αξιόλογο άρθρο αυτών των παιδιών, απαντά στις υποθέσεις της θεωρείας "εθνικής ασφάλειας", ενώ το προηγούμενο της Μπαράν στις προσεγγίσεις της "παγκοσμιοποιημένης ασφάλειας", γνωστότερης και ως "νέας τάξης" στις διεθνείς σχέσεις.
    Με άλλα λόγια, το παρόν άρθρο συγγενεύει με τη λεγόμενη στα καθ' ημάς "σχολή Μολυβιάτη".
    Κατ' αυτήν οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας διαμορφώνονται σε ένα συγκρουσιακό πλαίσιο που κατατείνει στην αναπόφευκτη ολική ρήξη. Στο πλαίσιο αυτό η Ελλάδα πρέπει να διαμορφώσει πολύπλευρες συμμαχίες για την περίοδο και, κυρίως την επομένη, της ρήξης αυτής. Τα δώσαμε όλα στον Πούτιν για τον αγωγό, όχι για να διασφαλίσουμε την προστασία από τη Μόσχα κατά την εκδήλωση μιας πολεμικής σύγκρουσης με τους τουρκούς, αλλά για την επομένη μέρα αυτής.
    Αντίθετα, το άρθρο της Μπαράν υποστηρίζει οτι η συστράτευση με τα συμφέροντα της Ρωσίας, που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμπίπτουν με αυτά των ΗΠΑ - Τουρκίας, μπορεί να προκαλέσει αιτία επιδείνωσης των ελληνο-τουρκικών σχέσεων και, υπό συνθήκες, ένοπλη αναμέτρηση.
    Πρόκειται για δύο διαφορετικές σχολές σκέψης, που στην επιστήμη θεωρούνται "παραδοσιακές σχολές", καθώς ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος μια πιο αναλυτική σχολή υπό τον όρο constructivism. Κατ' αυτήν, ούτε οι μεν ούτε οι δε έχουν δίκιο, καθώς η εθνική ασφάλεια στις μέρες μας δεν μπορεί να ορίζεται νομοτελειακά - όπως θεωρούν οι προηγούμενες προσεγγίσεις - αλλά δομικά. Έχει να κάνει, δηλαδή, με πολύ περισσότερους αλληλεπιδρώντες παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι απίστευτο οτι κανείς δεν μιλάει για τις αρνητικές συνέπειες στο οικοσύστημα της περιοχής.Το Δελτα του Εβρου θα αποτελεί ανάμνηση αφου η μελλοντική εικόνα της περιοχής θα παραπέμπει σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο.Ειναι απίστευτο οτι οι κάτοικοι της περιοχής ΔΕΝ αντιδρούν δεχόμενοι το ψευτοεπιχείρημα της ανάπτυξης της περιοχής παρόλο που ξέρουν οτι θα ήταν πολύ περισσότερα τα ωφέλη απο μια οικολογικων προδιαγραφών ανάπτυξη.Φουσκώνει και καμαρώνει ο Σιουφας επειδή -λέει-θα δημιουργηθούν και αποθήκες πετρελαίου(που?δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα δηλαδή σε απόσταση βολής απο την Τουρκία).
    Μιλάει πάντα ο ίδιος υπουργός για εκατοντάδες θέσεις εργασίας (300 ολες κι όλες που χωρίς αμφιβολία θα καλύψουν ανασφάλιστοι μετανάστες)Μιλάει για δεκάδες εκατομμύρια έσοδα (30 το χρόνο δηλαδή ψίχουλα για το ελληνικό δημόσιο-όσο και τρείς μίζες απο ένα ομόλογο)Τρέχουν τα κανάλια να προβάλλουν το γεγονός και καλά κάνουν αφου ο μόνος κερδισμένος απο αυτη την υπόθεση είναι τα αφεντικά τους,οι έλληνες εφοπλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ. ΤΟ Ά ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Gvosdev einai enas poli simantikos analitis stin Washington. Einai thetiko ean ipostirizei tis ellinikes theseis. Ton akoune oi sintiritikoi. Tin k. Zeyno tin koroideuoun. Oso gia ton Apoki, den ton gnorizei oute o thiroros tis politikatoikias tou stin Washington.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ληγμένες τυροκροκέτες και ακατάλληλο κρέας εντόπισαν ελεγκτές του ΕΦΕΤ στο εστιατόριο «Διόνυσος», όπου δείπνησαν ο Ρώσος πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός το βράδυ της Τετάρτης (14/3).

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, «κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση 23 kg νωπού κρέατος μόσχου και 5 kg κατεψυγμένες τυροκροκέτες, των οποίων είχε λήξει ο χρόνος ανάλωσης. Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 kg νωπού χοιρινού κρέατος και 36 kg νωπά χοιρινά φιλέτα, επειδή δεν έφεραν υγειονομική επισήμανση επί της συσκευασίας τους».

    Ο υπεύθυνος του εστιατορίου αναμένεται να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

    ap to www.contra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη 12.34 σου έχω ξαναπεί μην γλύφεις τόσο πολύ τον πρωθυπουργό μας γιατι έτσι καρφωνόμαστε.Πρέπει να περνάμε το μηνυμά μας πιό εξυπνα !
    Θόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (1.07)Καλά αφεντικό! Μη βαράς! Μου ξέφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΓΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ. Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΩΔΙΟ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ.

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. YΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ

    http://www.medianews.gr/

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπέγραψε στο Αλτερ!

    Το Αλτερ έκανε την μεγάλη κίνηση-ματ και απέκτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου!

    Οπως σας πληροφορεί το medianews.gr, ο Νίκος Χατζηνικολάου υπέγραψε χθες το συμβόλαιο συνεργασίας με το Αλτερ, διάρκειας μέχρι το 2008, μετά την θετική εξέλιξη που είχαν οι συνομιλίες του τον τελευταίο μήνα με τον Γιώργο Κουρή και τον Κώστα Γιαννίκο.

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού σε καθημερινή βάση από τις 8 μέχρι τις 9 ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και μία εβδομαδιαία εκπομπή και αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του αμέσως μετά το Πάσχα.

    Η απόκτηση του Χατζηνικολαόυ αποτελεί αναμφισβήτητα μία τεράστια επιτυχία του Αλτερ αφού πλέον ο σταθμός θα ανταγωνιστεί στα ίσια το Mega και τον ΑΝΤ1 σε έναν τομέα που του έλειπε το δυνατό χαρτί και το κύρος ενός παρουσιαστή όπως ο Χατζηνικολάου.

    Ετσι, μετά τη μεταγραφή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στα τέλη του προηγούμενου χρόνου, το κανάλι του Περιστερίου δυναμώνει πλέον ιδιαίτερα, σε μία εποχή με μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον και εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.



    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μας εχετε πρηξει με την τουρκαλα.Πεστε μας για ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ-ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΟΜΟΛΟΓΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,η τα θεωρειτε ολα αυτα αναξια της προσοχης μας και της δικης σας παρουσιασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φυσικα ο εθναρχης (τι αστειο) εχει πολλη δουλεια με τον αγωγο για να ασχοληθει με πεζα και τετριμμενα θεματα οπως μαυρα λεφτα στα ταμεια απο τα ομολογα.Τι λεει επ αυτου ο βαρωνος καπανδριτιου Θεοδωρος ο Μεγαλοπρεπης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βασίλη θα απαντήσεις εσύ στον αποπάνω η να το αναθέσω σε άλλον?
    Θόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΥΝΟΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ






































































































































































































































































































































































































    ΞΥΝΟΓΑΛΟ










































































































































































































    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

















































































































































































































































































































































































































































































































    ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΘΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ρόλος της Ρωσίας αναβαθμίζεται στην περιοχή των Βαλκανίων και καθίσταται στρατηγικός εταίρος και απαραίτητος συνομιλητής σε κάθε σημαντική επιχειρηματική κίνηση στην περιοχή. Ο αγωγός πετρελαίου ουσιαστικά βάζει την Ρωσία στην Ευρώπη και η Θράκη γίνεται σύνορό της. Οι επενδυτικές κινήσεις προς την Ελλάδα αλλά και την Βουλγαρία θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Ειδικά όμως απέναντι στον ελληνικό παράγοντα η Ρωσία έχει τεράστιες πλέον ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις, αφού αν τα καθαρά έσοδα της ελληνικού κράτους μετρώνται σε 35- 50 εκατ. € ετησίως μπορεί κάποιος να φανταστεί το ύψος του ρωσικού κέρδους. Το ύψος αυτού του κέρδους είναι το πραγματικό όφελος για την ελληνική πλευρά γιατί αυτό θα προσφέρει την απαραίτητη και αυτονόητη άμυνα στην ευαίσθητη περιοχή προκειμένου να διαφυλάξει τα υψηλά της συμφέροντα. Η αποθήκευση 650.000 τόννων πετρελαίου στη Αλεξανδρούπολη και 450.000 τόνων στο Μπουργκάς, σε περίπτωση πετρελαϊκής κρίσης μπορούν να αποδώσουν φθηνό πετρέλαιο και σε ικανές ποσότητες στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία μέχρι να περάσει η κρίση. Η περιβαλλοντική κάλυψη του εγχειρήματος είναι εκ των ων ουκ άνευ και πλήρως αυτονόητη και επιβαλλόμενη.
    Η ανάγκη για άμεση διέξοδο των πετρελαίων που συσσωρεύονται στα λιμάνια του Νοβοροσίσκ έπαιξε τον αποφασιστικό ρόλο στην συμφωνία. Η απομόνωση της Ρωσίας από τον αγωγό Μπακού –Τσεϊχάν ήταν η αφορμή αλλά όχι και ο μοναδικός λόγος που αποφάσισαν οι Ρώσοι την μείωση της εξάρτησή τους από τα στενά και την Τουρκία. Η εγκατάλειψη της πολιτικής των καλών σχέσεων (σχεδόν αδελφικών) που είχε η Ρωσία με την Ουκρανία αλλά και πρόσφατα με την Λευκορωσία, ήταν αυτή που λειτούργησε καταλυτικά στην αλλαγή ματιάς των Ρώσων απέναντι στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο ενεργειακό αλλά και γενικότερα σε εμπορικό όπως θα δούμε στην πορεία του χρόνου. Από την άλλη και η Ελλάδα έμοιαζε σαν ¨έτοιμη από καιρό¨ να αρπάξει την ευκαιρία και να μπει στο παιχνίδι. Το στρατιωτικό-εξοπλιστικό σκέλος αυτής της νέας συμμαχίας θα πρέπει να το δούμε (και αν το δούμε) στο πολύ απώτερο μέλλον και δεν πρέπει κανείς να κάνει σχέδια από τώρα γιατί δεν θα προσφέρει καλή εθνική υπηρεσία. Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στην καλή γειτονία με την Τουρκία και τις Βαλκανικές χώρες αλλά και με όλους τους σημαντικούς πολιτικοοικονομικούς παράγοντες της παγκόσμιας κοινότητας τις Η.Π.Α., την Ρωσία, τη Γαλλία-Γερμανία, την Κίνα και τα Αραβικά κεφάλαια και να βρει διαύλους επικοινωνίας με την Μ. Βρετανία για την επίλυση του Κυπριακού. Τίποτα δεν τελείωσε προχθές. Αντίθετα τώρα μόλις ξεκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΤΟ "ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΙΝ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΜΒΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΕ ΙΝΔΙΑ ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΟΥΑΓΚΑΝΤΟΥΓΚΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "YES SIR" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΙΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλη Ανάγκη για Αίμα Β αρνητικό ή Ο αρνητικό

    Ο μικρός Σαρρής Θεόδωρος 9 ετών νοσηλεύεται στην Εντατική του Ωνάσειου με οξεία μυοκαρδίτιδα. Χρειάζεται συνεχώς αίμα ομάδας Β αρνητικό (-) ή Ο αρνητικό (-). Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας με την Αιμοδοσία του Ωνασείου (τηλ. 2109493866-7). Υπάρχει μεγάλη ανάγκη λόγω σπανιότητας της ομάδας και λόγω συνεχούς μετάγγισης του παιδιού. Όποιος είναι ομάδας Β(-) ή Ο(-) και μπορεί να δώσει αίμα μπορεί να απευθυνθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας (τηλ. 210-4914216) ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο νοσοκομείο λέγοντας το όνομα του παιδιού. Σας παρακαλούμε να το γνωστοποιήσετε σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τωρα που γυριζει ο τροχος να χαρουνε λιγο και τα δεξια με τον νεο τους "εθναρχη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΧL
    UPO8ETO


















































































































    ME KSYNOGALO























































































































































































































































































































































































































    KSYNOGALO SE YPO8ETO XXL GIA OLOUS PASOKOUS KAI NEO9DHMOKRATES




































































































































































    ALHTES ROUFIANOI DHMOSIOGRAFOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 105 ΚΙΛΑ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΞΕΦΤΗΛΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΜΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε αχρηστε εφυγες απο το in.gr και ηρθες εδω γαμω την φυλη σου?
    μισοτρελλο καθικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


    Ο ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ

    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΚΙΛΛΟΥΣ

    Ο ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ

    ΥΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι ενώ ο πλανήτης μας ανάβει "κόκκινο λαμπάκι" εμείς επιζητούμε ακόμα περισσότερα πετρέλαια, περισσότερους αγωγούς, περισσότερα τάνκερς.

    «Πάρτε μαζί σας καλαμάκια (να ρουφάμε πετρέλαιο απά τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη) Το μέλλον έχει πολλή ξηρασία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΔΕΛΤΑ





























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    ΠΙΝΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΔΕΛΤΑ








































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είναι να απορεί κανείς για το επίπεδο πολιτισμού και σκέψης κάποιων, που απολύτως αλλοτριωμένοι από τον εφήμερο μικροαστισμό, αντιλαμβάνονται την πρόοδό τους σε σχέση αποκλειστικά με τη βρώμα των ορυκτών καυσίμων και την καταστροφή του εναπομείναντος περιβάλλοντος. Όταν όλη η δυτική Ευρώπη αγωνίζεται συνειδητά να απαλλαγεί από τη ρύπανση και τα απόβλητα της βιομηχανίας της – που είναι ζωτική γι’ αυτήν – εμείς κοιτάμε πώς θα βρωμίσουμε περισσότερο την περιοχή μας, προσδοκώντας εξευτελιστικά σε μερικές επιπλέον δεκάδες, έστω και εκατοντάδες θέσεις εργασίας.
    Η ηλιθιότητα ξεχείλισε το Αιγαίο. Όλος ο κόσμος κοιτά πώς θα αποφύγει τους ρυπαντές που παράγει και πληρώνει όσο – όσο για κάθε κυβικό μέτρο καθαρού αέρα και νερού, και μεις προσελκύουμε τους ρυπαντές και βαυκαλιζόμαστε ότι βελτιώνουν τη γεο-στρατηγική σημασία μας. Δεκαεφτά εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο έρχονται σ’ αυτή τη μικρή χώρα για να ξεφύγουν απ’ τη δική τους βρώμα και να απολαύσουν λίγο ήλιο σε συνδυασμό με τη θάλασσα. Αντί να αναδείξουμε τον τουρισμό σε μια σύγχρονη, ευέλικτη και πολυδιάστατη βιομηχανία και να προσελκύουμε τριάντα, ακόμα και πενήντα εκατομμύρια τουρίστες , καθ’ όλο το χρόνο σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, το οποίο θα προστατεύουμε με νύχια και με δόντια, ονειρευόμαστε μακροβούτια δίπλα στους αγωγούς. Άραγε πόση ηλιθιότητα χρειάζεται για να μην μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι η ανάπτυξη ενός ποιοτικού, ορθολογικού και ποικίλου τουρισμού θα μπορούσε να δώσει δουλειά όχι σε εκατοντάδες, αλλά σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες; Όταν ο κόσμος κατευθυνόταν στη βιομηχανία, εμείς εκτρέφαμε κατσίκες. Τώρα που ο κόσμος αναζητεί με αγωνία το φυσικό περιβάλλον, εμείς δοξάζουμε τους αγωγούς της βρωμιάς. Είμαστε, δυστυχώς, με διαφορά φάσης ενός αιώνα πάντα πίσω.
    Να γιατί είμαστε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ. ΤΟ Ά ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΠΩΣ Ο ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΥΠΚΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΙΚΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα θα το παρακολουθησουμε.Πες στο ΣΚΑΙ να τον ρωτησει για τα σκανδαλα με τα ομολογα και ποιος παιρνει τις μιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σεμνα και ταπεινα ο μαγος Κοπερφηλντ μετατρεπει ενα ομολογο σε αορατο και εμφανιζει μετα τις μιζες σε ορατες τσεπες.Κι αυτο στον ΣΚΑΙ,μην το χασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. α ρε κατακαημενη ελλαδιτσα,που ηρθε ο αμολυντος να φτιαξει τα πραγματα.Σε καθε Λοχο εχει ευθυνη ο Λοχιας,εδω δεν εχει καμμια ευθυνη
    ο κοψιδιας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΓΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΗΔΗ ΠΕΡΝΑΝΕ (ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

    ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ.

    Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΙΧΜΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς όρνια που εξακολουθούν να μπερδεύουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή με τον Κωστα Καραμανλή. Το αφιέρωμα αφορά τον Κωνσατντίνο Καραμανλή ο οποίος αν δε το μάθατε έχει πεθάνει. Ως εκ τούτου πανίβλακες δε μπορεί να του κάνει κανένας ερωτήσεις. Μάθετε τουλάχιστον να καταλαβαίνετε τισ απλές ανακοινώσεις που διαβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πώς;
    Kατασκευάζοντας "ενεροστασια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ.

    "ΕΝΕΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν εχω μανα.
    Πεθανε.

    Οποτε μπορεις να γαμησεις
    το μουνι της δικιας σου ανετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ούτε και εγώ έχω.Κι αυτή πέθανε.

    Κάτσε να γαμήσω εσένα τότε. Μόνο που φοβάμαι οτι θα σου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4.46
    Συγνώμη φίλε μου, αλλά βρίσκεσαι σε απόλυτη σύγχυση, αν και ξέρω ότι δεν ευθύνεσαι αποκλειστικά γι’ αυτήν.
    Στη Σουηδία – που ξέρω 17 χρόνια – οι άνθρωποι καλλιεργούν την οικολογική τους συνείδηση από παιδιά και δεν εννοούν να καταλάβουν τριτοκοσμικές πολιτικές που ομνύουν στα ορυκτά καύσιμα.
    Έχε υπόψη σου, ότι εδώ τα νέα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν βιο-καύσιμα , αντί για ορυκτά και η πολιτεία έχει σχεδιάσει πολιτικές για την ολοένα και μεγαλύτερη απεξάρτηση από το πετρέλαιο.
    Εμείς στη Ελλάδα αποφασίσαμε, έστω και αργά να χάσουμε το μοναδικό μας πλεονέκτημα.
    Ποτέ δεν είναι αργά να αυτοκτονήσει μια χώρα. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λυπαμαι αλλα πηγαινω μονο με αντρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το ΠΑΣΟΚ χαιρέτισε την υπογραφή του αγωγού. O Σημίτης γιατί δεν το είχε καταφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το φανταζομουνα. Γι’αυτο είπα οτι φοβάμαι οτι θα σου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το ΠΑΣΟΚ χαιρέτισε την υπογραφή του αγωγού. O Σημίτης γιατί δεν το είχε καταφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 5:06

    Η Σουηδία έχει ή όχι πυρηνικά εργοστάσια;

    Η Σουηδία στο πλαίσο της απεξάρτησης απο τα ορυκτά καύσιμα, σχεδιάζει ή οχι ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ;

    Η Σουηδία σε εργοστάσια ή σε σπίτια χρησιμοποιεί ή οχι πετρέλαιο και φυσικό αέριο; Εκτός κι αν το πετρέλαιο αφορά μόνο τα αυτοκίνητα στον κόσμο αυτό. Αμφιβάλλω επίσης αν τα βιοκαύσιμα είναι τόσο ανεπτυγμένα ώστε να μην βρίσκεις πρατήριο με συμβατικά καύσιμα. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο σημαντικό.

    Απο το πετρέλαιο περισσότερους ρύπους και μάλιστα πολύ περισσότερους ρύπους, παράγει ο λιγνίτης. Αν με το πετρέλαιο αντικαταστήσουμε τον λιγνίτη το ώφελος θα είναι σημαντικός. Γιατί μην ξεχνάμε οτι η περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια στην χώρα απο λιγνίτη παράγεται

    Ο αγωγός δεν σημαίνει εξάρτηση της χώρας απο το πετρέλαιο. Ο κύριος ρόλος του δεν είναι να προμηθεύει την Ελλάδα πετρέλαιο αλλά το να μεταφέρεται το πετρέλαιο στην Ευρώπη. Η ποσότητα αυτή αν δεν μεταφέροταν μέσω του αγωγού θα μεταφέροταν μέσω των Στενών και άρα πάλι μέσα απο το Αιγαίο. Η μεγαλύτερη ποσότητα του πετρελαίου της Κασπίας απο εκεί θα μεταφέρεται εξάλλου και στο μέλλον.

    Οι οικολόγοι για άλλη μια φορά κινδυνολογούν. Επιβάλλεται όμως αυτή την φορά να μην τους αφήσουμε να σταματήσουν την πρόοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Αμερικανόδουλος Σημίτης δεν το είχε καταφέρει γιατί το μόνο που ήξερε αυτός και οι "εκσυγχρονιστές" του κώλου να κάνουν, ήταν να παίρνουν τσιμπούκια στους Αμερικάνους και μετά να τους λένε και ευχαριστώ.

    Μην ξεχνάτε οτι λίγο θέλαμε χάρη στον Χρυσοχοϊδη να στείλουμε και στρατεύματα στο Ιράκ.

    Ο βόθρος της Ιστορίας τους περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το ΠΑΣΟΚ χαιρέτισε την υπογραφή του αγωγού. O Σημίτης γιατί δεν το είχε καταφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. προς 4.50
    αγαπητε μαλακα,ειναι γνωστον οτι ο γερων των Σερρων εχει απο καιρο πεθανει,το σχολιο απυθυνεται σ αυτους -προφανως και σενα-που νομιζουν οτι καιο νεωτερος,ο Κωστακης ντε, εχει φοντα εθναρχη.καταλαβες μαλακα χαζοχαρουμενε η να τα ξαναγραψω ?
    αποφευγεις ομως να απαντησεις στα αλλα σχολια για τα ομολογα.καλα δεν πειραζει καταλαβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 5.52 όπως κι εσύ αγαπητέ μαλάκα αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί ο "ευχαριστώ τους αμερικανούς" ΔΕΝ είχε υπογράψει τον αγωγό. αλλά επειδή είσαι μαλάκας χαζοχαρούμενος, θα στο ξαναγράψω;

    γιατί μαλάκα χαζοχαρούμενε ο Σημίτης δεν είχε υπογράψει τον αγωγό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. προς 5:52
    Ξαναγράψτα, μπας και σε καταλάβουν και τα πεθαμένα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o 5.40 είμαι

    αφήστε τα περί διαγραμμάτων σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και απαντήστε ΕΣΕΙΣ επί της ουσίας.



    Γιατί ο Σημίτης δεν υπέγραψε τον αγωγό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. απαντησε μας ρε φιλε και μας κρατας σε ...αγωνια.Αμαν πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 5:52

    Μπορείς απλά να υποστηρίξεις οτι επι Σημίτη δεν υπήρχαν μίζες. Μπορείς γραφικούλη;

    Όλες οι υποθέσεις τώρα δεν αποκρύπτονται. Κατάλαβες.Βγαίνουν τα στοιχεία στη φόρα.Και τους εισαγγελείς δεν τους σταματά η βουλή. Απο το κόμμα που κάνει θέμα το στρινγκάκι και τα ΕΛΤΑ Δομοκού δεν περιμένω σοβαρότητα.

    Και στο κάτω κάτω πανίβλακα κανείς δεν υποστήριξε οτι είναι όλοι στη ΝΔ καθαροί.

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ρε babis που είσαι χάθηκες δεν έχεις να πεις τίποτα για όλα αυτά; τι όμως μπορεί να πει κάποιος που αυτοσκοπός του είναι να γυρνάει τα καφενεία και να κάνει κηρυγμα για τον GAP και αυτός με τους Αμερικάνους είναι και γιαυτό τόσα χρόνια δεν γινόταν τίποτε τώρα τους κακοφαίνεται που ένας συντηριτικός κοιτάζει και στην Ανατολή και δεν δίνει σημασία στους Αμερικάνους ενώ ο μεγάλος Σημίτης βροντοφώναξε στην Ελληνική Βουλή ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ και μας δόξασε σαν χώρα στα πέρατα του κόσμου ο Γιωργάκης υπουργός του δεν ήταν; Τα καράβια που παιρνούν από το Βόσπορο πληρώνουν 150000 δολάρια για διόδια. Όσο για τον φίλο από Σουηδία έχω να του πω ότι οι Σουηδοί από το πετρέλαιο έγιναν πλούσιοι και όχι από την οικολογία.(φαλαινοθηρία δε σου λέει τίποτα) Το φοινικέλαιο της Ινδονησίας οδήγησε σε περιβαλλοντικό εφιάλτη
    Η παραγωγή του ως βιοκαύσιμου προκάλεσε την καταστροφή τροπικών δασών για τη δημιουργία νέων φυτειών φοίνικα. Ωστόσο, από τον περασμένο χρόνο, όταν οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν τις πρακτικές στις φυτείες φοίνικα στην Ινδονησία και τη Μαλαισία, αυτό το πράσινο παραμύθι άρχισε να μοιάζει περισσότερο με περιβαλλοντικό εφιάλτη. Η αυξημένη ζήτηση για φοινικέλαιο στην Ευρώπη συνέβαλε στην αποψίλωση τεράστιων εκτάσεων τροπικών δασών, στη Νοτιοανατολική Ασία και στην υπερβολική χρήση χημικών λιπασμάτων εκεί. Ακόμη χειρότερα, κατά τους επιστήμονες, η δημιουργία χώρου για την επέκταση των φυτειών φοίνικα, γινόταν με την αποξήρανση και την καύση γης, που έστελνε τεράστιες ποσότητες άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

    Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις εκπομπές, η Ινδονησία έγινε γρήγορα η τρίτη κατά σειρά μεγαλύτερη παραγωγός επικίνδυνων αερίων στον κόσμο, που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη, μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα, σύμφωνα με έκθεση, που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο από ερευνητές στην Ολλανδία.
    Η παραγωγή βιοκαυσίμων, ο ακρογωνιαίος λίθος στο αίτημα για πράσινη ενέργεια, μπορεί ορισμένες φορές να δημιουργεί πιο επικίνδυνες εκπομπές από τα συμβατικά καύσιμα, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!

    4:07 μμ

    APO AIDS NA PAS RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 6.22 Nα απαντήσουν οι φίλοι του κου. Σημίτη. Που τόσο δε τους αρέσει το έργο τη στιγμή μάλιστα που και το ΠΑΣΟΚ συμφωνεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. o poutin twra mazepse to magazi, afou 3epastrepse tous oligarxes...twra kanei eley8eros tis kinhseis pou 8elei...oute simhths oute kwstakhs...etsi apla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ναι στους ηγέτες πραγματικά διεθνούς εμβέλειας.Ναι στην πραγματικά ανεξάρτητη πολιτική.Οχι στους γυρολόγους κλόουν που κάνουν τουρισμό ανα την υφήλιο.

    Για τους Αμερικανόδουλους του "εκσυγχρονισμού" του κώλου ο βόθρος της Ιστορίας τους περιμένει με ανοικτές αγκάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. AYTOS AYTOS
    AYTOS EINAI ARXHGOS
    KAI OXI O TOYRISTAS
    O AMERIKANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΒΛΑΧΟ. ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ .
    ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΒΛΑΧΟ. ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ .
    ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΘΝΑΡΧΟΥΚΟΥ ΜΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟ) !!

    ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 6.24 και 6.41
    μεγαλομαλακες δεξιοι και τσατσονια του Θεοδωρου,δεν μπορειτε να κρυψετε τις μιζες του αμολυντου.αντε στην τρυπα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΝΑΙ, η πυρηνική ενέργεια είναι εν δυνάμει η επωφελέστερη πηγή ενέργειας
    μιας και η σχάση ελάχιστων ποσοτήτων ραδιοϊσοτόπων εκλύει σημαντικά ποσά ενέργειας.
    Δύο είναι οι κυριότεροι πονοκέφαλοι που σέρνει μαζί της:
    - η αρτιότητα των εγκαταστάσεων παραγωγής της και η απαρέκλιτη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας τους.
    - η ανάγκη ασφαλούς διαφύλαξης των ασταθών ραδιονουκλιδίων (των πρώτων υλών δηλαδή) που διασπώνται ακόμα και κατά την παραμονή τους εκλύοντας ραδιενέργεια. Μάλιστα η ανάγκη αυτή γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφτούμε ότι η (αυθόρμητη) διάσπαση του ραδιενεργού υλικού συνεχίζεται για διάστημα που ποικίλει από δεκαετίες ως χιλιάδες χρόνια ανάλογα με το χημικο στοιχείο.

    Στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη υπάρχουν πυρηνικά εργοστάσια που λειτουργούν απρόσκοπτα σε απέραντες επίπεδες εκτάσεις που μαρτυρούν μακρές περιόδους σεισμικής "σιωπής" . Αντίθετα δεν χρειάζεται το έντονο γεωγραφικό ανάγλυφο για να αποδείξει την ισχυρή γεωλογική δραστηριότητα της Βαλκανικής χερσονήσου. Λίγο-πολύ εμπειρία από μεγάλους σεισμούς στην Ελλάδα έχουμε όλοι μας.
    Με βάση αυτή τη διαρκή σεισμική απειλή, ποιά ελληνική κυβέρνηση θα αναλάμβαμε το κόστος ενός τέτοιου κεντρικού πολιτικού σχεδιασμόυ?

    Καταλήγουμε λοιπόν πως η εκμετάλλευση της πυρηνικής ενέργειας μπορεί να καθίσταται μοχλός ανάπτυξης για άλλα κράτη, στην Ελλάδα όμως δεν αποτελεί ρεαλιστικό στόχο. Άλλωστε και ο διεθνής παράγοντας δεν θα χαιρέτιζε μια τέτοια προοπτική (για άλλους λόγους βέβαια).


    Στο ερώτημα "ανάπτυξη ή Οικολογία και ξερό ψωμί" ας απαντήσουν οι κάτοικοι της Ακρινής Κοζάνης που ζητούν την διακοπή λειτουργίας του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου*. Ούτε το δέλεαρ της διοίκησης της ΔΕΗ πως στο εργοστάσιο θα απασχολούνται αποκλειστικά ντόπιοι στάθηκε ικανό να κατευάσει την αντίδραση τους.
    Προφανώς οι κάτοικοι της Ακρινής είτε είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, είτε είναι συνειδητοποιημένοι από τον υψηλό κίνδυνο που διαρέχει η υγεία τους.

    Τέλος, αγγίζει τα όρια της γραφικότητας η άποψη ότι κάποιοι ζητούν να παραμείνει ανέπαφο το δέλτα του Έβρου μόνο και μόνο για να απαθανατίζουν ερωδιούς στις φυσιολατρικές αποδράσεις τους από την Αθήνα.
    Το δέλτα αυτό περιλαμβάνεται στους 1500 υγρότοπους, με διεθνή σημασία όπως αυτοί καταγράφονται στη συνθήκη Ραμσάρ. Μεγάλοι πληθυσμοί πουλιών επιλέγουν το δέλτα για τη διαχείμαση τους αποφεύγοντας τον δριμύ χειμώνα βορειότερων περιοχών, ενώ για άλλα είναι σημαντικός ενδιάμεσος σταθμός μετανάστευσης και ωοτοκίας(αναπαραγωγής)*.
    Με δυο λόγια πρόκειται για σημαντικό θησαυρό της παγκόσμιας περιβαλλοντικής κληρονομιάς όπως το αξιολόγησαν οι κουτόφραγκοι αλλά αδυνατούν να αντιληφθούν οι ιθαγενείς επαϊοντες.

    Ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος J. Rifkin δεν χάνει την ευκαιρία να διαλαλεί επ'ευκαιρία του βιβλίου του ("η οικονομία του υδρογόνου")την επικράτηση του Η2 ως ενεργειακού αντίτιμου μόλις στο εγγύς μέλλον, αιολικά πάρκα καταλαμβάνουν τεράστιες εκτάσεις στην Ευρωπαϊκή ενδοχώρα, βιο-αιθανόλη και τηγανόλαδα χρησιμοποιούνται με αυξανόμενους ρυθμούς σε χώρες που δεν ξέρουμε να τις δείξουμε στο χάρτη κι εμείς πανηγυρίζουμε που ανακαλύψαμε τον τροχό!
    Όμηροι του εγχώριου και διεθνούς πετρελαϊκού καρτέλ, ας βάλουμε λοιπόν ΣΚΑΙ!

    *http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.
    php?e=A&f=18779&m=N22&aa=1
    *www.evros-delta.gr/indexafter.htm
    *www.wwf.gr/index.php?
    option=com_content&task=view&id=84&Itemid=
    232

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σε απάντηση του προηγούμενου σχολιαστή.

    Η Ιαπωνία χώρα με πολύ μεγαλύτερη σεισμικότητα απο την Ελλάδα, διαθέτει πυρηνικά εργοστάσια.
    Η Καλιφόρνια στις ΗΠΑ το ίδιο.
    Η σεισμικότητα δεν είναι αξεπέραστο πρόβλημα σε καμιά περίπτωση. Ας πάρουμε τεχνογνωσία απο αυτούς. (Προτιμώτερο απο τους Ιάπωνες καθώς οι Αμερικάνοι ίσως έχουν άλλες απαιτήσεις).

    Ένα πυρηνικό εργοστάσιο στην χώρα θα προκαλούσε μια εκρηκτική ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας στην χώρα. Και την αξιοποίηση του εγχώριου επιστημονικού δυναμικού σε παραγωγικές εργασίες. Το επιστημονικό κεφάλαιο που θα συσσωρεύοταν απο μια τέτοια εμπειρία θα μπορούσε ασφαλώς να διοχετευθεί και σε ακόμα πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως του Υδρογόνου.


    Δεν ξέρω τι κάνουν οι κάτοικοι της Ακρινής.Και δικαίωμά τους. (Αν και η κινδυνολογία της "εύκολης" οικολογίας μπορεί να πείσει το καθένα να ενεργήσει ενάντια και στο καλώς εννοούμενο συμφέρον του.)

    Ξέρω όμως τι θα γινόταν η Πτολεμαϊδα αν το εργοστάσιο έκλεινε. Χάρη στο οποίο βέβαια όλοι απολαμβάνουν τη φτηνότερη τιμή ηλ. ρεύματος στην Ευρώπη. Αυτό δεν φαντάζομαι να σε πειράζει.

    Ουδείς είπε οτι πρέπει το περιβάλλον να καταστραφεί. Αυτό που δεν πρέπει όμως να γίνεται είναι να χρησιμοποιείται το περιβάλλον ως άλλοθι για να καταδικάζεται μια περιοχή σε μαρασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ MOYSAKA
    ΚΑΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
    ROOMS TO LET WITH A/C ?
    MH ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΟΥ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,[ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ].
    ΚΙ'ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ[ΜΕΤΑ ΤΑ 50ΗΝΤΑΣΟΥ, ΚΙ'ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ]
    ΝΑ ΛΕΣ :
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ''ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ'' ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
    ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΙΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Joseph said...
    parakalo peraste sto blogs mou na dite ths zografiesmou xeretismata apo mena ston PAPAGIANI . STO KAMPOURI STO MAKI TRIANTAFILOPOULO ELPIZO NA MPI MESA STO BLOGMOU STHN PENTAMORFI ZETA ...MONO ESI...TO MAIL MOU EINAI OCEANS52@HOTMAIL.COM GIA OSOUS THELOUN NA POUNE KATI GIA THS ZOGRAFIESMOU KAI NA MOU DOSOUNE THEMATA GIAZOGRAFIKIS GRAFO ENA BIBLIO EPISIS 350 SELIDES DEN MPORO NA PO TON TITLO PANTOS EINAI SPOOKY.XERETISMATA STO PERIFIMO ERGO THS AGAPHS MAXAIRIA ME TON SIFI. KAI MENA SIFI MELENE KAI EIMAI APO THN KRHTH.PUSTEUO STHN SUNIDISIS. KAI AUTO ME KANEI NA LAMPO .STHN SOUIDIA EDO OPIOS ANTEXEI' ANTEXEI TA PANTA.ELLADAMOU KANE KOURAGIO.IROES UPARXOUNE AKOMA.KIAS DAKRIZOUNE.

    12:12 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *