GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καίνε και τον Πέτρο Δούκα...

Μετά τον Σάββα Τσιτουρίδη, τώρα μπλέκεται ανοικτά και το όνομα του υφυπουργού Πέτρου Δούκα στο σκάνδαλο των ομολόγων. Δικοί του άνθρωποι...

Μετά τον Σάββα Τσιτουρίδη, τώρα μπλέκεται ανοικτά και το όνομα του υφυπουργού Πέτρου Δούκα στο σκάνδαλο των ομολόγων.
Δικοί του άνθρωποι είναι μπλεγμένοι στην ύποπτη διακίνηση του μεγάλου ομολόγου των 280 εκ. ευρώ στο Λονδίνο.
Μόλις βγει το όνομα στον αέρα θα γίνει σεισμός.
Το άγνωστο είναι αν θα βγει.

23 σχόλια

  1. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι ο Δούκας είναι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία.Η ύποπτη διαδρομή του ομολόγου ως το Λονδίνο επιστρέφει στο υπουργείο Οικονομικών, όχι στο υπουργείο Απασχόλησης. Όμως, όπως έγραψε στα ΝΕΑ και ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Πέτρος Δούκας έχει και ένα καλό: Ο πολιτικός που έχει ασχοληθεί με την καταπολέμηση του τζόγου στο χρηματιστήριο είναι ο Μιλτιάδης Έβερτ. Και ευτυχώς για τον Πέτρο, είναι πεθερός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιληστε συγκεκριμένα και οχι με υπονοουμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λονδίνο μπορεί να σημαίνει Κοκός Ντεγκρέτσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O KOS DOYKAS MHPWS EINAI GAMPROS TOY KOY EBERT ?
    SAN JEKAUARISMA LOGARIASMWN MOY FAINONTAI OLA AYTA,
    LETE ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NAI NAI... OPOS KI O KLEITOS POU EXEI PETHANEI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιτα να δεις που θα το πιστεψουν στο τελος οι πασοκοι πως ειναι εντιμοι ... αποφοιτοι με αριστα απ το κατηχητικο.... ρε πασοκοι? τι πινετε και σε μας δεν δινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάθετε λοιπόν συγκεκριμένα οτι το ομόλογο φαντομάς έσπασε όλα τα ρεκόρ και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βραβείο Γκίνες: άλλαξε μέσα σε 15 λεπτά πέντα χέρια για να καταλήξει απο την φερμανική τράπεζα στην ελληνική χρηματιστηριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.11 αυτό που λέει και το σύνθημα: "πασόκοι πιείτε ένα μπάφο να δείτε τον αντρέα να βγαίνει από τον τάφο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η ίδια η Κυβέρνηση και οι Ανεξάρτητες Αρχές αποκαλύπτουν και εξιχνιάζουν κάθε υπόθεση που δημιουργεί υπόνοιες διαφθοράς κακοδιαχείρησης. Μπορεί να φτάνουν σε αυτό το σημείο κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης ή του τύπου ή μπορεί και οι ίδιοι να το θέλουν. Σημασία όμως έχει ότι φτάνουν στο σημείο της δημοσιοποίησης των κακώς κείμενων.

    Πρέπει να θυμίζουμε στο Γιώργο Παπανδρέου ότι είκοσι χρόνια (έστω 18 και κάτι, αν τον ενοχλεί η στρογγυλοποίηση), δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς από το πασόκ, για τη θεσμική θωράκιση της Πολιτείας. Και ο ίδιος, στις κυβερνήσεις της 20ετίας ήταν σχεδόν πάντα γραμματέας, υφυπουργός ή υπουργός.
    Όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε πλήρης απουσία πολιτικής βούλησης για εξυγίανση ή ανανέωση της λειτουργίας των οργανισμών, πλήρης απουσία διάθεσης για σύγκρουση με τη διαφθορά.

    Ο ίδιος ο ΓΑΠ, 20 χρόνια τώρα, ποτέ δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα.

    Ούτε για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, ούτε για τις ΔΕΚΑ, ούτε για τα εξοπλιστικά, ούτε για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, ούτε για τα Ταμεία, τους Δημόσιους Οργανισμούς, τις κρατικές Τράπεζες.
    Όλα αυτά τα διαγράφει, ως δια μαγείας και νομίζει ότι γεννήθηκε αυτός και το κόμμα του πριν 3 χρόνια. Νήπιο το παίζει, γι’ αυτό μάλλον δεν ξέρει να κλείνει καλά τα ρήματα «κρατάω» και «αγκαλιάζω». Έχει φτάσει πλέον στο ψυχιατρικής φύσης πρόβλημα, να έχει πιστέψει το ψέμα του. Κάθε πρωί που ξυπνά, επαναλαμβάνει στον εαυτό του 10 φορές : «η διαφθορά, το έγκλημα, η μίζα και η παρανομία ήρθαν στην Ελλάδα πριν 3 χρόνια και τά φερε ο Καραμανλής».Με το πες πες, το πίστεψε ο άνθρωπος, τι να κάμει!!

    Η «μηδενική ανοχή στη διαφθορά» του Καραμανλή, είναι εφιάλτης για τον Παπανδρέου, ο οποίος ήδη έχει παραχωρήσει «γην και ύδωρ» σε καναλάρχες και νταβατζήδες. Η μηδενική ανοχή του Καραμανλή σημαίνει ότι ο ίδιος ο Καραμανλής ανοίγει δρόμους για τη δικαιοσύνη και τις ανεξάρτητες αρχές για να διερευνήσουν τυχόν ευθύνες οπουδήποτε υπάρχει σκιά και
    υπόνοια.

    - Ποιός άνοιξε το φάκελο για τις τοποθετήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων; Η διορισμένη από την κυβέρνηση, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς!

    - Ποιός έφερε στη Δικαιοσύνη τις απόπειρες εξωθεσμικής παρέμβασης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού; Η ίδια η Κυβέρνηση!

    - Πότε, στο παρελθόν, ήρθαν στην επιφάνεια, με κυβερνητική πρωτοβουλία, παρόμοια ζητήματα; Ποτέ!



    Στα χρόνια του "σοσιαλισμού", κορυφαία κυβερνητική επιλογή ήταν η συγκάλυψη. Οι υπαίτιοι, όποτε κινδύνευαν, ειδοποιούνταν, μεταθέτονταν, προστατεύονταν! Άλλαζαν θέση και συνέχιζαν. Παρά τις αποκαλύψεις κραυγαλέων παρανομιών, το πασόκ σφύριζε αδιάφορα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και μετά η απόλυτη σιωπή.

    Σήμερα είναι η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές που αποκαλύπτουν, παραπέμπουν, εξιχνιάζουν. Σήμερα, κάθε απόπειρα παρανομίας αντιμετωπίζεται αποφασιστικά. Κάθε απόπειρα εξωθεσμικής παρέμβασης αντιμετωπίζεται αμείλικτα. Δεν ειδοποιούνται για να κρυφτούν επίορκοι λειτουργοί που τολμούν να παρανομήσουν. Αποκαλύπτονται δημοσίως και παραδίδονται στη Δικαιοσύνη.

    Στα χρόνια του «σοσιαλισμού», κορυφαία κυβερνητική επιλογή ήταν η ατιμωρησία.

    Βασική «σοσιαλιστική» απόφαση ήταν να κάμουν την απιστία περί την υπηρεσία πλημμέλημα. Να παραγράφονται γρήγορα οι παρανομίες και να «πέφτουν στα μαλακά», τα στελέχη που έβλαπταν το δημόσιο συμφέρον.

    Σημερινή επιλογή είναι το τέλος στο καθεστώς της ατιμωρησίας. Βασική απόφαση του Καραμανλή ήταν να ξανακάμει την απιστία σε βάρος της περιουσίας του Δημοσίου, «κακούργημα». Τέτοιες αποφάσεις δείχνουν ξεκάθαρα τη διαφορά πολιτικής αντίληψης, αλλά και πολιτικής πρακτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το γράψε γράψε ίσως πιστέψεις και εσυ ο ίδιος οτι όλα τα αποκαλύπτει η κυβέρνηση.
    Άνθρωπος είσαι τι να κάνεις και εσυ αν το γράψεις ακόμα 5-6 φορές θα είσαι εντελώς πεπεισμένος οτι έχεις δίκιο. Όλοι οι άλλοι όμως αυτη την επανάληψη την έχουμε ΒΑΡΕΘΕΙ!!

    Η Κυβέρνηση, έχει μεριμνήσει για όλα αλλα δυστυχώς μονο για τους υμετέρους!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12.16
    αυτα που γραφεις εδω,οπως και σε προηγουμενο ποστ,στα δινουν ετοιμα η χαλας φαια ουσια για να μας τα πεις ?
    Για προσπαθησε παλι,λειπει και ο Θοδωρος στην Κομητεια του Καπανδριτιου κι εχουμε ελλειψη απο κοτσανες.
    Τωρα Δουκας ειναι,Πριγκηπας ειναι,Λορδος ειναι,ο,τι και ναναι,κοντος ψαλμος αλληλουια,και η λυπητερη ερχεται,λαμογια-αμολυντα και εξυγιαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειδες τι κανει μια εικοσαετια στην πεινα.Πεφτεις με μανια και απροσεκτα στο μελι και μετα δυσκολευεσαι,οσο ναναι.Θρασος χιλιων πιθηκων και μπουρδες για διαφανεια.Που ειναι ολες αυτες οι στελεχαρες της ΝΔ να απαντησουν σε κανενα ερωτημα ?Κι εκεινος ο βαψομαλλιας ο Ζαγοριτης,με την επαρση και το υφακι ,που κρυβεται?
    αντε να χαθειτε κοπριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O MΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ - ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ "ΑΛΛΟΥ" ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ? ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για φέρτε παιδιά μου τα σημερινά σκάνδαλα να δώ ποιό θα βγάλουμε αύριο στα ΜΜΕ.
    ΟΟΟχι αυτό ρε εμπλέκεται ο χ και κυνηγάμε δουλειά με αυτό το Υπουργείο , βγάλτο στην άκρη και άμα δεν την πάρουμε το βγάζουμε.Για καλό και για κακό στείλε όμως μήνυμα στον χ ότι ξέρουμε αλλά είμαστε εχέμυθοι και περιμένουμε ανταπόδωση.
    Για να δώ τι άλλο.Μα πάτε καλά θα βγάλουμε του ψ το σκάνδαλο , δεν ξέρετε τι σχέσεις έχει με τη πρεσβεία.Άσε , άσε άλλο.
    Για να δω αυτό του χ1 καλό μου φαίνεται..Αφεντικό δεν γίνται ο χ1 κάνει παιχνίδι με την τράπεζα που ΄΄συνεργαζόμαστε΄΄ , ξέρεις εσύ.
    Καλά άστο.

    Αφεντικό συγνώμη που διακόπτω μας έστειλαν μια επιστολή ότι χρωστάμε κατι μύρια απο ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στο συγκρότημα.
    Καλά το ξέρω βγάλε μου τον υπουργό σε παρακαλώ και βάλε τα σκάνδαλα σε χαμηλή ψύξη.

    Καλό βράδυ σε όλους μας και όνειρα γλυκά , ιδιαιτερα σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα μας ΄΄σώσουν τα κόμματα΄΄.
    Δημοκρατία δεν έχουμε άλλωστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Διαφθορά" και "Διαπλοκή", με και χωρίς εισαγωγικά, έχουν γίνει σύμφυτες του πολιτικού συστήματος :
    δεν αποτελούν πια την καταδικαστέα εξαίρεση αλλά τον κανόνα.


    Προκαλεί όμως εντύπωση η συγκυρία.
    Λες και "πρέπει" να αποδομηθεί η σημερινή κυβέρνηση, η οποία βέβαια πολύ απέχει από το να είναι σοβαρή, πεινασμένη δε σίγουρα.

    Να δεχθούμε ότι η ιστορία του ρωσσικού αγωγού είναι πιο βαρύνουσα απ΄ όσο φαίνεται ή ενόχλησε ιδιαίτερα τους Αμερικανούς ;

    Αλλοιώς δεν εξηγείται ο ορυμαγδός για καταστάσεις που επί πασοκ θεωρούνταν παρωνυχίδες. Τόσα τρώγαν οι πασόκοι για να πληρώσουν τα φυστίκια της βραδιάς στα μπουζούκια.

    Πριν μιλήσετε για μιθριδατισμό, για βαθμιαίο εθισμό στην αποδοχή πολιτικών σκανδάλων, θυμηθείτε ότι οι αποδιοπομπαίοι πολιτικοί υπήρξαν πάντοτε το αγαπημένο παιγνίδι που παραδινόταν στο πόπολο, για να προκύψει μια διάδοχη κατάσταση.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέτοιος πανικός.
    Οι αρχάγγελοι της κάθαρσης πιάστηκαν με το μέλι στα χέρια.
    Και δεν ξέρουν τι να πουν, και κλαίνε και δείχνουν άλλους.
    Αυτοί οι δεξιοί, το έχουν στο αίμα τους φαίνεται, εκτός απο απατεώνες είναι και θρασύδειλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΑΝΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΕΙΝΑΙ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύντροφοι,


    μη ξανοίγεστε γιατί θα χάσουμε. Και μετά θα φάτε Βενιζέλο στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και να ήταν μοναχά αυτό...
    βουά το υπουργείο για ερωτική σχέση καποιου με το ''αντιπυρπολικό έλλη΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kai giati den lete eseis to onoma re mages tou press-gr?

    fovaste gia to seismo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερετε πως ονομαζουν τον Ρουσοπουλο και τον Δουκα οι αλλοι βουλευτες Αττικης της Νεας δημοκρατίας;;; ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΑΣ
    Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΖΟΧΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *