GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζούγκλα κατάπιε Έλλη και Γιώργο...

Ο Τριανταφυλλόπουλος νίκησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οοοοο Το ρεπορτάζ μας για την κακή επίδοση της τηλεοπτικής συνέντευξης του Γ. Παπανδρέου σ...

Ο Τριανταφυλλόπουλος νίκησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
οοοοο
Οπως έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης, η τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Mega δεν πήγε πολύ καλά. Τα ποσοστά κινήθηκαν πιο χαμηλά από τον μέσο όρο του καναλιού. Ήταν γύρω στο 18,5-18,9%, προς το τέλος ανέβηκε κάπως.
Το πιο σημαντικό είναι ότι τους πέρασε με σχεδόν 5 μονάδες η εκπομπή Ζούγκλα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου που φιλοξενούσε δύο δηλωμένους εχθρούς. τον Ν. Χατζηνικολάου και τον Θ. Αναστασιάδη. Πιο πολύ ενδιαφέρον προκάλεσαν αυτοί από τον Γ. Παπανδρέου...
Το άγχος της Ε. Στάη φάνηκε και από το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει, περίπου 15 λεπτά, την εκπομπή ελπίζοντας ότι θα κάνει διάλειμμα ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος κι έτσι θα επωφεληθεί. Αλλά αυτό δεν έγινε και έχασε περισσότερο...

33 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως εμενα μονο με απογοητευσε και δεν με εκανε υπερηφανο και μου στέρησε αισιοδοξια οτι οι μερες αυτης της αθλιας κυβερνησης ειναι μετρημενες...
    Για πρωτη φορα ειδα αρχηγο αξιωματικης αντιπολιτευσης χωρίς θεσεις,ιδεες, αποψεις,χαμηλων τονων με κραυγες και συνθηματα να να μη πειθει και τον πιο δυσπιστο οτι το ΠΑΣΟΚ εχει οραμα και εμπνεει εμπιστοσυνη.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρωτατε και κανεναν που ξερει πριν γραψετε τις μαλακιες σας. Ή τελοσαπντων βγειτε και πειτε ευθαρσως αυτο που θελετε και δηλωστε επωνυμως αυτο που ειστε και παψτε να κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια του διδυκτιου.
    100% απογοητευτικα ειναι τα νουμερα τηλεθεασης της πολυαναμενομενης συναντησης των θλιβερων "δημοσιογραφων". Το reality χορου τους κερδισε ενω επρεπε να υπαρξει προβλημα στην εναρξη της Σταη για να παρουν τα πανω του ο "δημοσιογραφος" και οι επαγγελματιες πανελιστες του, μηδενος και του Χατζηνικολαου εξαιρουμενου πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως ο αντίπαλος της ελεύθερης πληροφόρησης, ο αντιδημοκράτης, το κομματόσκυλο ή καπιταληστής με τα κατεβατά του καιρού και των στοιχημάτων κτυπά συνεχώς. Πληρώνεται από το παράνομο στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=TEY8sGKf-sE&mode=related&search=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτες οι συγκρίσεις που κάνετε δεν είναι σωστές. Η σύγκριση για τον Μάκη πρέπει να είναι με τον μέσο όρο των εκπομπών του. Εκει ο Μάκης ειναι -5% παρόλο που ούτε επίτηδες να το είχε κάνει επέλεξε να έχει στην συγγεκριμένη εκπομπή του 2 άτομα που η κόντρα τους είχε χτυπήσει τρελά νουμερα (Θέμος-Χατζηνικολάου).

    Απο την άλλη η σύγκριση για την Έλλη και τον Γιώργο μπορεί να γίνει μόνο με άλλες πολιτικές εκπομπές. Και εκει μπορεί κάποιος να δει οτι τα νούμερα είναι υψηλότερα από τον μέσο όρο αυτων των εκπομπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 18,9% που ήταν ο μέσος όρος της εκπομπής της Στάη είναι ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό για πολιτική εκπομπή. Έχετε δει ποτέ ποια είναι συνήθως τα ποσοστά τέτοιου είδους εκπομπών, ακόμα και του Πρετεντέρη στο ίδιο κανάλι; Xαρακτηριστικό παράδειγμα η συνέντευξη του Τσιτουρίδη.
    Όσο για το... Δημοσιογράφο, γιατί δε λέτε ότι στην πραγματικότητα με αυτή τη γελοία εκπομπή περίμενε να πετύχει πολύ υψηλότερα νούμερα και να “ξεφτιλίσει” τη Στάη, κάτι που τελικά δεν πέτυχε;
    Φαίνεται ότι ευτυχώς οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει να βαριούνται όλες αυτές τις... κόντρες των τηλεστάρ που γίνονται μόνο για λόγους τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα με αυτα που λένε οι
    11:04 πμ και 11:13 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον 3.49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με το τρελλό αγόρι babis 4.02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ, ρε παιδιά, σας εγκλώβισαν! Εσείς ψάχνετε τη συνομωσία έξω από τη χώρα, τη στιγμή που ένα σφιχτά αρθρωμένο σύστημα διαπλεκομένων σας έχει δεμένους σφιχτά και κινδυνεύετε να πιάσετε πάτο μαζί του!
    Κάθεστε και σχολιάζετε, συγκρίνοντας ποσοστά τηλεθέασης για να δείτε εάν προσελκύει το ενδιαφέρον ένας πολιτικός αρχηγός σε σχέση με τι; Με κάτι (κάποιους) αφιονισμένα ανθρωπάκια, ηθικά ερείπια μιας πολιτικο-κοινωνικά ανατροφοδοτούμενης ζούγκλας;
    Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ, στο βαθμό που η κρίση σωβεί. Το σύστημα της μεταπολίτευσης βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο. Δεν μπορεί να αναπαράγει τον εαυτό του. Τα κόμματα αδυνατούν να αναδείξουν εμπνευσμένες και σύγχρονες ηγεσίες. Οι οικονομικοί παράγοντες ξιφουλκούν για τη νομή του δημόσιου χρήματος. Η τηλεόραση ανακυκλώνει τη μεγαλύτερη δυνατή εκχυδαϊσμένη πραγματικότητα και τους ανυπόληπτους, καταξεφτιλισμένους παρουσιαστές της.
    Ένα σύστημα που έρπει σε πολιτισμικό και πολιτικό πάτο, οδηγώντας ολοένα και περισσότερες κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο. Η κοινωνική κρίση οπλίζει τα χέρια της ασυνειδησίας, που βγαίνουν στους δρόμους για να ματώσουν και να ματωθούν. Παντού απελπισία και εγκατάλειψη, τη στιγμή που νταβάδες και πολιτικοί δηλώνουν ότι απορούν για την διάλυση του κοινωνικού ιστού.
    Να δείτε που στο τέλος αυτοί οι ανεύθυνοι, και τιποτένιοι ηγήτορες θα βγουν και θα ζητήσουν τα ρέστα από τα θύματά τους, τους πολίτες, τον πολιτισμό και τους θεσμούς.
    Δεν απορείτε που μια δήθεν δυτική χώρα δεν κατάφερε να αναδείξει στα δύο μεγάλα κόμματα – ελέω του πολιτικού συστήματος (εκλογικός νόμος κλπ) – τα οποία κυβερνούν από το ’74, νέους, σύγχρονους, άφθαρτους και αδιάφθορους ηγέτες και στελέχη; Ξέρετε καμιά άλλη χώρα που επί τόσα χρόνια κινείται μεταξύ Καραμανλήδων και Παπανδρέου;
    Ούτε στην Αμερική, που το σύστημα είναι διαφορετικό και το βάρος εταιριών τεράστιο στη διάρθρωση του πολιτικού προσωπικού, δεν υπάρχει τέτοιο χάλι.
    Προσπαθούν να σας πείσουν ότι έχετε να επιλέξετε μόνον μεταξύ των «ληγμένων», παντού: στα πολιτικά κόμματα, στις τηλεοπτικές εκπομπές, στη διασκέδασή σας.
    Πιστεύετε ότι χάθηκαν άξιοι και ικανοί άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο – καλό ή κακό – της Στάη, του Χατζηνικολάου, του Τριανταφυλλόπουλου κλπ;
    Γιατί το σύστημα τους τρώει μεθοδικά, επιμένοντας σε αυτούς που, αποδεδειγμένα, έχουν φθαρεί και δεν τραβάνε;
    Μην ψάχνουν οι ορθολογιστές τον κανόνα της αγοράς. Αν σκεφθούν ψυχραιμότερα και λαμβάνοντας υπ’ όψη τον κανόνα ζήτησης και προσφοράς, θα καταλήξουν σ’ αυτό που η πολιτική οικονομία έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια.
    ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ .
    Αμφιβάλει κανείς ότι ζούμε στις ημέρες ενός ιδιόμορφου ολοκληρωτισμού α λα γκρέκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα. Προτίμησε την εκπομπή του Μάκη ευελπιστώντας να δει κάνα ξεγυρισμένο τσακωμό. Ο Παπανδρέου όσο άνευρος κι αν είναι νομοτελειακά θα πάρει τα πάνω του από τη στιγμή που ο Καραμανλής κρύβεται. Κι εκεί θα αρχίσει το πανηγύρι γιατί οι δεξιοί το 'χαν σίγουρο πως θα κυβερνήσουν (τουλάχιστον) και δεύτερη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν πειράζει. Μια φαρσοκωμωδία είναι όλη η τηλεόραση. Κι εγώ που είδα τον Πρόεδρο τι κέρδισα; Μια αναγούλα από τη Στάη και ένα ακόμα επιχείρημα κατά του Πρόεδρο (αν και ήταν καλούτσικος και όχι κακός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.59 καλη η αναλυση σου(αυτα βεβαια ειναι ψιλα γραμματα για κατι ηλιθια ζωα του τυπου 3.49 πχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με όσα επέρχονται, ο κ.Κ (*) θα ζητήσει να κάνει εκλογές την τελευταία μέρα που δικαιούται, (παίζοντάς τος...συνεπής).
    ΄Ηδη τα γκάλοπ τον φέρνουν δεύτερο, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να τα βγάλει ακόμα...
    Πασχαλιάτικα βγαίνουν για το Δούκα λίαν ενδιαφέροντα, ενώ η συνέχεια έχει φουλ του Αλογοσκούφη !...

    (*) Κώστας με ...μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.28 ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΚΑΝΙΑΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΠΕΙΝΑΛΑ, ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πάντως αμφιβάλλει κανείς πως αν έκανε μεγάλα νούμερα ο Γιωργάκης το ΠΑΣΟΚ θα το χρησιμοποιούσε σαν προπαγάνδα; Ο Τ. του έκοψε τη φόρα. Και που να πλησιάσουν οι εκλογές τι έχει να πάθει το "παιντί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξερω τι λετε
    Εισαστε ανιδεοι

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξερω τι λεω
    Ειμαι ανιδεος

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αλήθεια είναι ότι Αυτοί έχουν αποφασίσει ήδη για το μέλλον της Ελλάδας. Ο αλγόριθμος στοχαστικής ανάλυσης κειμένων μέσω Google που έχω φτιάξει δείχνει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική/οικονομική ζωή. Αυτοί δεν θέλουν να βγουν στην επιφάνεια αλλά αναλύοντας τις προθέσεις τους βγαζει κανείς πολλά συμπεράσματα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ημην τυχερος..Μονον???

    Ρε αδελφια..

    Ειχα κατι "τηλεφωνα" ...ρε φιλε τι κανεις? ο ενας αυτος ...αλλος ο αλλος ...

    Ρε τι εγινε?

    Ενταξει ρε φιλοι λεω εγω, που θα βρεθουμε ρε? ρωταω εγω...

    Στου ετσι και μπαραμπαμαμ και τελικα ...βρεθηκαμε...

    Ρε Κωστα ρε Φιλιππα,ρε ετσι ρε ετσι κι αλλιως.... παχυνες ρε πουστη ,μα πως εγινες ετσι ρε κουφαλα? ..τετοια και αλλα τινα...
    Και φερε και φερε ...τελικα ηπιαμε καμποσα...

    Ρε πουστη χρονια ειχα να σε δω και γαμω το .ριστο σου και τετοια...
    λοιπον παω να φυγω...

    Τραβαω την "Θηβων" κλπ και εκει που πηγαινα κανονικα ,ερχεται καποιος τυπας μου κανει κανονικη προσπεραση.... και να σου ...
    500 μετρα πιο περα βλεπω κατι πορτοκαλλι ανθρωπακια...κατι μπατσαρια λεμε....
    Αλκοτεστ λεμε!!!!

    Και πιανουνε τον..Ετσι που με προσπερασε!!!

    Και εγω λεμε την γλυτωσα λεμε!!!

    Μια χαρα ημουνα ,λεμε!!!
    Αλλιως θα σας το ελεγα,λεμε???
    Οχι ρε λεμε!

    Θα ημην νεκρος λεμε.

    Καθοτι οπως λενε αυτοι οι χλιμιντζουρες της ..."τροχαιας" λεμε...
    ειμαι εγκληματιας λεμε..

    Καθομαι τωρα και το διηγιεμαι λεμε...

    Ρε λεμε..ετσι και ο μαλακας δεν με προσπερναγε λεμε... τωρα θα ημουν εγω λεμε στο "σου παιρνουμε τις πινακιδες,700 ευρω προστιμο και 9 ποντους "ποιντ συστεμ" λεμε....


    Ρε κατι πρεπει να γινει λεμε...


    Αφηστε τα αυτα καποιος Τα πηρε καποιος αλλος δεν τα πηρε!!!!

    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Γαμω το .ριστο σας εδω μας κλεβουνε εν ψυχρω και καθεστε τωρα και ασχολειστε αν ο .."αλλος' πηρε κατι εκατομυρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν θα γινει τιποτα...
    ΤΙΠΟΤΑ.
    Θα τραβηξουν το ιδιο βιολι.


    Γιατι ειμαστε μαλακες...

    Ρε χαμενε πολυδωρας,ρε γαμωτοοοοοοο
    ρε πουστηδες ....σοβαρα μιλατε τωρα,αν αυξηθουν τα "προστιμα"!!!!!!
    Θα μειωθουν τα...τροχαια????


    Ρε γαμω το .ριστο σας ....μα ποσο βληματα και εκτος πραγματικοτητας ειστε???????????????????????

    Θα τα κονομησετε ,καμμια αντιρρηση,,,,αλλα θα σας γαμισω στην ψηφο μου ....ψοφιμια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραίος ο πρόεδρος. Είναι φιλέλλην. Καταπληκτική και η γιαγιά-Έλλη μέσα από το φινιστρίνι. Πάνω απ' όλα μου άρεσαν οι κόκκινοι καναπέδες. Σαν αίθουσα αναμονής σε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!!!!ΤΣΟΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ζούμε στο Βέλγιο. Από εδώ και η ιστοριούλα.
    Τη φίλη μου την λένε Θάλεια Παπαπέτρου και πριν από μήνες έκλισε ραντεβού σε ένα εργαστήριο να κάνει κάτι εξετάσεις. Όταν πήγε στη reception για τα περαιτέρω, διαπίστωσε ότι την είχαν γράψει ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τότε διαμαρτυρήθηκε για το λάθος, για να ακούσει έκπληκτη τον υπάλληλο να τις λέει:
    Νόμιζα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δυναστείες και ότι μια από αυτές αποκαλείται Παπανδρέου.
    Όταν η φίλη μου διηγήθηκε τα παραπάνω σκέφτηκα, ότι οι εικόνα του ξένου άριστα θα μπορούσε να αποδώσει τη πολιτική πραγματικότητα.
    Πράγματι, έξοχη η ανάλυση του 12.59, αν ήθελε όμως να πάει πιο πίσω τότε θα μιλούσε για τη δυναστεία Παπανδρέου ( πάνω από 60 χρόνια) που συναγωνίζεται και ξεπερνά επάξια τις πλέον ένδοξες δυναστείες του τρίτου κόσμου.
    Εκεί φαίνεται ότι, το σύστημα που έχουν στήσει, θέλει να ανήκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βροχερός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ ως την Κυριακή του Πάσχα θα έχει βελτιωθεί αισθητά και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ δεν θα προκαλέσει προβλήματα στους εκδρομείς.

    Συγκεκριμένα, την Μ.Δευτέρα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νοτιοανατολικό αιγαίο πολύ ισχυροί.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Την Μ.Τρίτη, στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λίγες νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Την Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά βελτιωμένος, αλλά βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα.

    Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που το βράδυ στη βόρεια Ελλάδα θα γίνουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Την Μεγάλη Πμπτη, θα έχουμε αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες και χιόνια ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις.

    Οι άνεμο: στα δυτικά και βόρεια θα είναι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά νότιοι μέτριοι που από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

    Την Μ.Παρασκευή, ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εμφανισθούν παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα της Μ.Πέμπτης.

    Τέλος, σε ό,τι αφορά το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, η ΕΜΥ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. για τον 9.16
    έχεις τη ποιο χρήσιμη παρεμβαση σ'αυτο το blog σήμερα.
    αν μας πείς και τι καιρό θα έχει την πρωτομαγιά θα είσαι θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε άχρηστε, αντιγρεφέα 9.16,
    Μάθε ότι ο καιρός έχει γυρίσματα.
    Προσπαθείς, άρρωστε, να μας πεις ότι γνωρίζετε τα φαινόμενα, ηλίθιε;
    Μάθε κουραμπιέ ότι τα φαινόμενα απατούν…
    Ζήσε τις φεγγαράδες σου, τηλεθεατή, αλλά έρχεται η εποχή που θα σας διασκορπίσει στους πέντε ανέμους.
    Τα βαρύ βαρομετρικό στη κοινωνία θα διαλύσει τη χαμηλή σας συνείδηση μετεωριζόμενοι, συμπλεγματικοί αρουραίοι, που προσπαθείτε με αγωνία να μεταφέρετε τη πανώλη σας και εδώ…υπάρχουν ακόμη συστήματα αυτοπροστασίας από τα τρωκτικά και τα παράσιτα, κακομοίρη αντιδραστικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ....όπως καταντήσαμε δεν "μετράει" τι είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης(σωστό η λάθος δεν έχει σημασία γιατί και η αξιωματική αντιπολίτευση προσωπικά δεν έχει να μου πει κάτι νέο)αλλά τα νούμερα της τηλεθέασης και ποιος ήλθε πρώτος κτλ...τέτοια νούμερα που είναι όλοι αλλά και ..όλοι εμείς που παρακολουθούμε τον κάθε βρομιάρη δημοσιογράφο να προσπαθεί να κάνει καλά ποσοστά για να τα κονομάει....
    Θα θυμίσω μια κουβέντα του Τζιμάρα του Πανούση...ακροατή μην αφήνεσε..με το ίδιο κουμπί που άνοιξες την τηλεόραση...με το ίδιο κουμπί μπορείς να το κλείσεις....τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εδώ δεν θέλουν να τον δουν στην τηλεόραση, σιγά μην τον ψηφίσουν!!!

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *