GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"...το ίδιο δυναμικά και αμερόληπτα"

"Αγαπητοί μου, ειλικρινά σκέφτομαι να σταματήσω να αγοράζω εφημερίδες. Έτσι κι αλλιώς γράφουν με αρκετή καθυστέρηση αυτά που έχετε εσεί...

"Αγαπητοί μου,
ειλικρινά σκέφτομαι να σταματήσω να αγοράζω εφημερίδες. Έτσι κι αλλιώς γράφουν με αρκετή καθυστέρηση αυτά που έχετε εσείς ήδη γράψει στην ιστιοσελίδα σας, πρώτοι. Καλή δύναμη, να είστε καλά και να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και αμερόληπτα. Είστε το μέλλον της Δημοσιογραφίας με το Δ κεφαλαίο.
Νίκος Κασωτάκης
Ηράκλειο Κρήτης".

Press-gr: Ευχαριστούμε αλλά μην υπερβάλλετε...

28 σχόλια

  1. Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ ΣΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πολιτική είναι γνωστό, ότι όση σημασία έχουν οι ιδέες, οι αρχές και οι θέσεις, άλλη τόση σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται κανείς.

    Γιατί αυτός, ο τρόπος, είναι που τιμά ή ακυρώνει τις ιδέες, τις αρχές και τις θέσεις κάθε πολιτικού, κάθε κυβέρνησης.

    Γιατί αυτός, ο τρόπος, είναι που επιβεβαιώνει την αλήθεια ή το ψεύδος των ιδεών, των αρχών και των θέσεων.

    Γιατί από αυτόν, τον τρόπο, εντέλει, κρίνεται και η σημασία των ιδεών, των αρχών και των θέσεων του καθενός μας.

    Ο τρόπος, λοιπόν, αυτός είναι που χαρακτηρίζει τον πολιτικό, τον καθιστά αξιόπιστο εκφραστή μιας κοινωνίας ή αναξιόπιστο εταίρο σ´ ένα παιχνίδι εξουσίας που έχει στόχο μόνο την εξουσία.

    Και, δυστυχώς, για την ελληνική κοινωνία, ο πρωθυπουργός, έχει επιλέξει έναν τρόπο άσκησης της εξουσίας, που δεν τιμά, και δεν επιβεβαιώνει την αλήθεια των λόγων του.

    Έχει επιλέξει τη σιωπή, και μάλιστα μ´ έναν ιδιαίτερα ιδιόμορφο τρόπο, που απαξιώνει την σημασία της πολιτικής, γιατί η σιωπή του «εκφράζεται» δια της απουσίας του, της φυγής του, όταν έρχεται αντιμέτωπος με συγκεκριμένα ερωτήματα.

    Τρία ερωτήματα ιδιαίτερης σημασίας έχει δεχθεί, μεταξύ άλλων, μέχρι σήμερα, από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Α. Παπανδρέου.

    Πρώτον: Θέλετε συναίνεση, πολύ καλά, καταθέτω πρόταση οκτώ σημείων για τη διαφάνεια.

    Δεύτερον: Υποστηρίζετε ότι, ακολουθείτε την οδό της ¨σεμνότητας και της ταπεινότητας¨, ότι σας χαρακτηρίζει η αλήθεια των λόγων σας, ρωτώ, λοιπόν, θα πάρετε νέα οικονομικά μέτρα το φθινόπωρο ή την άνοιξη;

    Τρίτον: Προβάλετε, το επιχείρημα, ότι προχωράτε σε ¨μεταρρυθμίσεις¨ για το καλό των πολιτών και της χώρας. Σας ρωτώ, ποιος πληρώνει τις ¨μεταρρυθμίσεις¨ σας, ποιος ωφελείται και ποιος πλήττεται;

    Απάντηση; Η σιωπή...των δεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΤΟ PRESS-GR ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giafto o K.K. eiinai politikos epigonos tou A.P. Giati tous grafei olous sta arxidia tou kai den emfanizetai pou8ena kai den dinei exhghseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιβεβαίωση μπορεί να μην ήρθε γρήγορα, αλλά ευτυχώς δεν άργησε πολύ, τουλάχιστον, όχι τόσο πολύ, ώστε να συνεχίζει η κυβέρνηση να παραπλανά τον ελληνικό λαό στο όνομα της «σεμνότητας, της ταπεινότητας και του γενικού καλού».

    Η επιβεβαίωση αφορά, βεβαίως, το σχέδιο της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή να παραδώσει στους ολίγους τη δημόσια περιουσία, να απορρυθμίσει τις εργασιακές σχέσεις, και να απαξιώσει πλήρως το ασφαλιστικό σύστημα, προς όφελος, πάντα, των ολίγων, με αντάλλαγμα τη διατήρηση της στην εξουσία.

    Για την υλοποίηση του σχεδίου, το όχημα ήταν η απαξίωση ενός έργου 20 χρόνων, η σπίλωση μιας ολόκληρης παράταξης, και η γενικευμένη χρήση της λέξης διαπλοκή.

    Ως αντίβαρο σε όλα αυτά αναπτύχθηκε η ηθικολογία, η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και ο τάχα αναπτυξιακός χαρακτήρας του προϋπολογισμού του 2005. Του πρώτου προϋπολογισμού της αυταρχικής δεξιάς διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή.

    Σήμερα, ο κ. Ρεγκούζας, ομολόγησε και το σχέδιο, και την ατιμία που χρησιμοποιήθηκε ως όχημα για την επίτευξή του. Ο προϋπολογισμός, λοιπόν, είναι μαϊμού!

    Προφανώς, οι δηλώσεις του δεν είναι το αποτέλεσμα μιας λανθάνουσας γλώσσας, που κάποια στιγμή ομολογεί την αλήθεια.

    Είναι το αποτέλεσμα της κακοπιστίας και της αντιπαλότητας μεταξύ αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων που συνασπίστηκαν στο εσωτερικό μιας κυβέρνησης προς επιδίωξη ενός κοινού στόχου, ο οποίος και δεν αφορά τον ελληνικό λαό.

    H ταπεινότητα και η σεμνότητα υποχωρεί μπροστά στην προάσπιση της προσωπικής ακεραιότητας ή μάλλον, του προσωπικού συμφέροντος.

    Η επιβεβαίωση της θέσης του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι έλασσον ζήτημα μπροστά στα δεινά που επισωρεύει με την πολιτική της για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία.

    Ευτυχώς, το ψεύδος έχει κοντά πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δυσμενής αυτή εξέλιξη στην απασχόληση, που οφείλεται κυρίως στην οικονομική επιβράδυνση και τις αντιαναπτυξιακές επιλογές του προϋπολογισμού, συνδέεται, επίσης, με τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση των πόρων του Γ'. ΚΠΣ, με τις συνεχιζόμενες αναδιαρθρώσεις, καθώς και με την έλλειψη αποτελεσματικών ενεργητικών πολιτικών, όπως και μεταολυμπιακού σχεδιασμού για την απασχόληση, ενώ η ολοκληρωμένη παρέμβαση στην οποία είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του τον περασμένο Ιούνιο ο αρμόδιος Υπουργός έχει παραμείνει χωρίς περιεχόμενο.

    ´Όπως προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία, μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ., η ανεργία παρουσιάζει ανοδικές τάσεις. Επιπλέον, οι καταγραφόμενες ροές στην αγορά εργασίας δείχνουν να μειώνονται οι προσλήψεις και να αυξάνονται οι απολύσεις, ενώ αυξάνονται και τα αιτήματα για ομαδικές απολύσεις.

    Απέναντι σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση η Κυβέρνηση επιχειρεί με λογιστικές αλχημείες να εμφανίσει μείωση της ανεργίας. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη.

    Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι από 483.190 άτομα που ήταν το 2003, έφθασαν το 2004 περίπου τα 520.000 άτομα (500.000 άτομα τον Σεπτέμβριο του 2004 και 545.000 τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου) και τον Ιανουάριο του 2005 τα 546.665 άτομα (δηλαδή, αύξηση κατά 15,51% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2003).

    Το σημαντικό είναι ότι, ενώ η ανεργία το δ´ τρίμηνο του 2003 είχε πέσει στο 8,9%, μετά την κυβερνητική αλλαγή, από τη νέα διοίκηση της ΕΣΥΕ, η ανεργία εμφανίζεται το α´ τρίμηνο του 2004 να ανέρχεται στο 11,3%, έναντι 10,4% του αντίστοιχου τριμήνου του 2003, και στη συνέχεια το β´ τρίμηνο του 2004 να πέφτει στο 10,2%, έναντι 9,3% του αντίστοιχου τριμήνου του 2003.

    Η νέα διοίκηση της ΕΣΥΕ που διορίσθηκε από την Ν.Δ. επανακαθόρισε το δείγμα και πιθανότατα και άλλους συντελεστές και καθυστέρησε υπερβολικά την έκδοση των αποτελεσμάτων του α´, του β´ και του γ´ τριμήνου του 2004, διακινδυνεύοντας η χώρα να εκτεθεί και να παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Παράλληλα, τα αποτελέσματα του α´ τριμήνου 2004 είναι αφύσικα και λόγω του ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη τα Ολυμπιακά Έργα. Είναι, δηλαδή, παράδοξο η ανεργία από το 8,9% (δ´ τρίμηνο 2003) να εκτοξεύεται--ενώ τρέχουν τα ολυμπιακά έργα-- μέσα σε ένα τρίμηνο στο 11,3% (α´ τρίμηνο 2004) και μέσα σε ένα τρίμηνο (β´ τρίμηνο 2004) πάλι να πέφτει στο 10,2% και στο 10,1% στην συνέχεια (στο γ´ τρίμηνο). Για όλη αυτή την εξέλιξη δεν έχουν δώσει καμία ερμηνεία ούτε η ΕΣΥΕ ούτε η Κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμετανόητοι υποκριτές,

    Κάθε μέρα, κάθε νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και έρχεται να προστεθεί στον φάκελο του σκανδάλου των υποκλοπών, εκθέτει όλο και περισσότερο την κυβέρνηση Καραμανλή.

    Κάθε νέο στοιχείο δίνει απαντήσεις σε όλο και περισσότερα ερωτήματα,

    αλλά ταυτοχρόνως,

    Κάθε νέο στοιχείο αποδομεί την ¨αλήθεια¨ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως αυτή διαμορφώθηκε με ευθύνη του ιδίου του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της παράστασης που έστησαν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή, προκειμένου να αποκρύψουν την πραγματικότητα με στόχο τη συγκάλυψη αφενός, και να φιλοτεχνήσουν εικόνα θύματος για τον πρωθυπουργό αφετέρου προς αποκόμιση οφελημάτων.

    Σήμερα όμως, που το χάρτινο οικοδόμημα καταρρέει, η κυβέρνηση Καραμανλή καταφεύγει στην προσφιλή της πρακτική, που εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωστής επικοινωνιακής τακτικής της παραπλάνησης και του αποπροσανατολισμού, ιδιαιτέρως όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται.

    Έτσι λοιπόν, ζητά τώρα τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση του όλου θέματος με το διπλό επιχείρημα ¨πλήττεται το πολιτικό σύστημα - οι πολίτες δεν επιθυμούν πολιτική αντιπαράθεση.¨

    Αλλά πότε διατυπώνεται αυτή η νέα γραμμή;

    Σήμερα, μετά τη συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με τον πρωθυπουργό. Δηλαδή, έναν ολόκληρο χρόνο μετά τη στιγμή που ¨έμαθε¨ για την υπόθεση και είχε επιλέξει ο πρωθυπουργός να αντιμετωπίσει το όλο θέμα σε καθεστώς απόλυτης σιωπής.

    Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα για το πολιτικό σύστημα;

    Γιατί λοιπόν δεν απευθύνθηκε τότε στις άλλες πολιτικές δυνάμεις;

    Γιατί τότε, μοναδικό τους μέλημα ήταν η συγκάλυψη.

    Είναι προφανές ότι, η κυβέρνηση για μία ακόμη φορά επιχειρεί και να αποπροσανατολίσει και να παραπλανήσει.

    Γιατί λοιπόν, να τους πιστέψει κανείς;

    Μήπως είπαν την παραμικρή έστω αλήθεια για κάποιο άλλο θέμα;

    Τα ίδια έκαναν με την ¨απογραφή.¨

    Τα ίδια έκαναν με τον ¨βασικό μέτοχο.¨

    Τα ίδια έκαναν με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την ενίσχυση της διαφάνειας.

    Παραμένουν πάντα και δεξιοί και αδέξιοι υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Γ.Α.Π. 30/3/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδια η Βάσω, ο Βενιζέλος, και ο Πάγκαλος εχουν βαλθει να διαλυσουν το κίνημα.
    Ματαιοπονουν.Εδω θα παραμεινουμε για να καταγγελνομε την ανικανη ηγεσία μας και να προετοιμασουμε την διατήρηση της εξουσιας απο τη ΝΔ για το καλο ολων μας.Οτι και να γραφουν και οσο και να γραφουν τους αγνοουμε.
    Ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση και διαρκη αγωνα να φυγει αυτη η λέρα από το κίνημα
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΓΕ ΕΙΣΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ ΕΙΣΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΓΕ ΕΙΣΤΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. siga re kaswtakh,
    eipame ntaksei, alla oxi ki etsi
    oxi kai me d kafalaio
    ti diaolo th spoudasame th dhmosiografia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πράγματι PRESS-GR.blogspot.com , από εσάς έμαθα πρώτα για το αμαρτωλό ομόλογο, για την παράνομη διπλοθεσία ατου Τσουπίθη, τον Μεγάλου και τόσες άλλες πονηρές θέσεις του οικονομικού εγκλήματος. Ν α είστε καλά. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πονηρέ ΠΑΣΟΚε ο αρχιπονηρός εβραίος όλα τα αλλίωνε. Εδώ κορόιδεψε την Ε.Ε. ώστε να μπει η Ελλάδα στο Ευρώ. Ακόμη και ο άλλος εβραίος ο Σαρκοζί το ανάφερε, αλλά εσύ το προσπέρασες με του δημοσιογράφους των ΝΕΩΝ που τον λιβάνιζαν. Επόμενο ήταν και : "Το σημαντικό είναι ότι, ενώ η ανεργία το δ´ τρίμηνο του 2003 είχε πέσει στο 8,9%, μετά την κυβερνητική αλλαγή, από τη νέα διοίκηση της ΕΣΥΕ, η ανεργία εμφανίζεται το α´ τρίμηνο του 2004 να ανέρχεται στο 11,3%". Τότε οι μόνοι που είχαν εργασία ήταν οι λαθρομετανάστε ςτου Μπόμπολα που έκαναν έργα στην Ολυμπιάδα. Πονηροί ανθέλληνες ΠΑΣΟΚοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ έχω σταματήσει να παίρνω εφημερίδες εδώ και καιρό αφού όλοι τα παίρνουν και κάνουν επιθέσεις μόνο σε όσους δεν τους δίνουν δουλειές για τις εταιρειούλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακόμη και ο ΠΑΣΟΚος Γκαρκάνας, φίλος του εβραίου Σημίτη εμπλέκεται, στο σκάνδαλο των ομολόγων, σύμφωνα με το Κάπιταλ : Αντανακλά δε, τις θέσεις του ΣΜΕΧΑ μετά τις άστοχες δηλώσεις του Υπουργού περί "άπληστων χρηματιστών" αλλά και την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος να διενεργήσει ελέγχους στις συναλλαγές επί ομολόγων που πραγματοποιούν τα εποπτευόμενα από αυτή πιστωτικά ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. egw pali skeftomai na fountarw
    etsi kai alliws de xanw kai tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι είναι το πρες;

    Μπορείς να συμμετάσχεις ελεύθερα, να πεις την άποψή σου, να τα "χώσεις", να προτείνεις θέματα, να αναπτύξεις τον διάλογο και την επικοινωνία στην αρχέγονη και καλή μορφή της. Το πρες είναι σαν μέσο τόσο σύγχρονο αλλά και τόσο παλιό. Θυμίζει την άμεση δημοκρατία, την Εκκλησία του Δήμου, έρχεται από το παρελθόν που προσαρμόστηκε στο παρόν και βλέπει μπροστά. Είναι εποχές που φαίνεται να κολακεύει τη ΝΔ, άλλες φορές μοιάζει νάναι ΠΑΣΟΚ, άλλες νεοφιλελεύθερο. Φαίνεται άλλοτε να έχει υπόγειες διαδρομές με τον Καραμανλή, άλλες με τον Παπανδρέου, άλλες με τον Μητσοτάκη. Είναι φορές που σε τσαντίζει και θες να το κλείσεις ή να φύγεις εντελώς. Μετά όμως το καλοσκέφτεσαι και παραμένεις. Τελικά επικοινωνείς με τους δημοσιογράφους του κι ας μην τους ξέρεις κι ας μην σε ξέρουν.
    Το πιο σημαντικό στο πρες είναι τα σχόλιά του. Όλες οι απόψεις, όλες οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι κομματικές προσηλώσεις και αδυναμίες, τις βλέπεις να εκτίθενται, να παρελαύουν μπροστά σου. Δίνεται η εντύπωση ότι τα κείμενα γράφονται για να "δημιουργούν" σχόλια περισσότερο παρά για να ενημερώνουν. Είναι όμως αυτή η αμφίδρομη σχέση και συγχρόνως αυτή η παράξενη εξάρτηση που σε κάνει κάθε φορά όσο και να σε στεναχώρησε ή να ενόχλησε το κομματικό -ιδεολογικό σου υπογάστριο, να ξαναμπαίνεις, να ξανασυμμετέχεις, επανέρχεσαι καμμιά φορά και με καλύτερες απόψεις από αυτές που είχες νωρίτερα. Το πρες είναι πολύτιμο γιατί μπορείς να το βρίσεις, να το ειρωνευτείς, να το χαστουκίσεις λεκτικά και αυτό να βρίσκεται εκεί να σε υπομένει, να σε ακούει και να σε "γράφει" ή να σε συμμερίζεται.
    Σε τελική ανάλυση είναι κάτι το ζωντανό, πολύ περισσότερο από μια άψυχη εφημερίδα, ακόμα κι αν έχει εξαρτήσεις, (εξάλλου ποιός δεν έχει;), ακόμα κι αν επηρεάζεται από τρίτους παράγοντες (ποιός δεν επηρεάζεται;)

    Πριν γράψω αυτό το κόμεντ σκεπτόμουν να τα "χώσω" για την "μετριοπάθεια" του ποστ και να φύγω. Τώρα όμως ξέρω ότι αν φύγω θα μου λείψει. Και αυτό σημαίνει εκτίμηση (μάλλον αμοιβαία), σημαίνει ανιδιοτέλεια, σημαίνει σύγχρονη αντίληψη και σε τελική ανάλυση σύγχρονη δημοκρατία.
    Αν μάθουμε να συζητάμε ακόμα κι αν διαφωνούμε, αν μάθουμε να δεχόμαστε την άλλη άποψη, θα έχουμε μάθει την αρχή της δημοκρατίας και την ουσία του διαλόγου. Είναι δύσκολο για όλους μας και επίπονο στις ιδέες που κουβαλάμε και τόσο "σίγουροι" είμαστε ότι είναι και οι σωστές.

    Θα αφιερώσω πάλι στο πρες ένα στίχο του Γιώργου Σουρή που θυμήθηκα με την τελευταία φράση.

    ...Σε μια καρέκλα τόνα ποδάρι μου τεντώνω,
    το άλλο σε μιαν άλλη κι ολίγο παρεκεί,
    αφήνω το καπέλο και αρχινώ με πόνο,
    τους υπουργούς να βρίζω και την πολιτική.

    Ω Θεέ μου, τι λιακάδα, τι ουρανός, τι φύσις,
    αχνίζει εμπροστά μου ο καϊμακλής καφές,
    κι εγώ κατεμπνευσμένος για όλα φέρνω κρίσεις
    και μόνος μου τις βρίσκω μεγάλες και σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ω! βασιλης.
    Βλεπεις εκεινο το βουνο
    που βοσκουνε τα γιδια?
    Ελα μωρο μου πιο κοντα
    και πιασε μου ταρχιδια

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έρχομαι babis να στα ζουλήξω την ώρα που θα σου δαγκώνω και την πλάτη. Δε θα με δεις μα θα με νιώσεις. Όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βασίλη ερώτηση:

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΤΚΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Η ΝΔ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΤΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΒΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ DVD ΠΟΥ ΧΑΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ> ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.28. Την επισήμανση ότι από τότε που υπογράφηκε ο αγωγός μας πηγαίνει "πηδιώντας" το μπλογκ την έχω κάνει κι εγώ, από την αρχή. Πιστεύω όμως σε ότι αφορά τους Αμερικανούς ότι είναι τυχαίο. Ίσως να ενεργοποιήθηκε κάποιο αισθητήριο ορισμένων κατά του καραμανλισμού γενικότερα αλλά με αυτές καθεαυτές τις ΗΠΑ δεν πιστεύω ότι έχει σχέση. Όσο για την συνέντευξη του Γιώργου στην Στάη έχω γράψει ότι δεν μπορεί να λες ότι χτυπάς την διαπλοκή και τα "στημένα" γκάλοπ και μετά να τους δίνεις συνέντευξη και νούμερα. Στην ουσία της συνέντευξης δεν μπαίνω γιατί δεν με άγγιξε, ούτε και έβγαλε είδηση. Το σκηνικό είχε στοιχεία της εικόνας της "συμμετοχικής δημοκρατίας" του Γιώργου και πάλι όμως χωρίς ουσία. Ο Γιώργος δυσκολεύεται να απαντήσει και να επικοινωνήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν είναι πολύ κακό βέβαια αυτό. Το κακό είναι ότι αυτό τον εκνευρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δίκιο έχετε όχι και υπερβολές.

    Μην καταντήσει ένας παραμορφωμένος ΠΑΣΟΚος.

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *