GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πράσινες ...παραφυάδες του σκανδάλου

Καραμπινάτο νεοδημοκρατικό το σκάνδαλο των ομολόγων των Ταμείων. Μπλεγμένοι και οι γόνοι στελεχών της ΝΔ, όπως του Σημαιοφορίδη , του Μολυ...

Καραμπινάτο νεοδημοκρατικό το σκάνδαλο των ομολόγων των Ταμείων. Μπλεγμένοι και οι γόνοι στελεχών της ΝΔ, όπως του Σημαιοφορίδη, του Μολυβιάτη και άλλων.
Αυτά τα σκάνδαλα όμως έχουν πάντως και τις ... διακομματικές εφεδρείες τους. Παράδειγμα; Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μία από τις Χρηματιστηριακές που έκαναν τα παιχνίδια με τα ομόλογα των Ταμείων είναι και η Troilos, που ανήκει στο Νίκο Μπερετάνο, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

30 σχόλια

  1. Και το ΠΑΣΟΚ πριν έκλεβε και διασκόρπιζε το χρήμα των Ελλήνων. Τα 70 τρις δρχ που μας έβαλε σαν δημόσιο χρέος, δεν ξοδεύονται έτσι, αλλά πετιώνται. Εγώ βλέπω όλους τους μικρούς ΠΑΣΟΚους με χλιδάτα αυτοκίνητα. Όταν έστελνε χρήματα στην Ζάμβια ο ΓΑΠ σε δικούς του τα έστελνε. Μέχρι και στην Μάνα του έδινε σαν ΜΚΟ. Αυτά δεν ήταν σκόρπισμα. Οι 147 σύμβουλοί του, που κόστισαν 90 εκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό, δεν ήταν "κλεψιά" δημόσιου χρήματος; Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμαθα οτι η καθαριστρια στην "Ακροπολις" ειναι ΚΚΕ και η γκομενα του κλητηρα ΣΥΝ..

    αίσχος....
    ειναι ΟΛΟΙ μπλεγμενοι στο σκανδαλο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλητήρας και να έχει γκόμενα ΣΥΝ; Αποκλείεται ο ΣΥΝ είναι κόμμα εστέτ και πνευματικής ελίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Peraste apo Valaoritou meria kai kapou metaxy tiw Brasserie kai toy Jimy's tha vreite ton beretano na kathete kai na liazete me kati pseftogomenes kai n apolamv;anei tiw ependyseiw Tameion, Papantoniou, Arseni, ki allo paidion toy PASOK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλολαε 6.43
    το ονομα σου θα παρεπεμπε σε σωφρονα ανθρωπο,αλλα δυστυχως εχεις τα λεπια του κομματοσκυλου.Το δημοσιο χρεος δεν δημιουργειται οπως νομιζεις,η σου λενε,αλλα για την ασκηση της ολης κοινωνικης κλπ πολιτικης μιας κυβερνησης.ολα τα υπολοιπα σεναρια επιστημονικης φαντασιας που αναφερεις παρακατω ειναι για γελια.οχι οτι και το πασοκ δεν εκανε οτι κανουν ολα τα κομματα εξουσιας στην Ελλαδα,αλλα βρε παιδι μου,καντε λιγο κρατει.Μεσα σε μια τριετια θελετε να εξασφαλισετε και τα εγγονια σας ?Η δε εισαγωγη του ποστ σου ειναι απολαυση.....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΒΕ .συγχωρεισαι αφου ομολογεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ο Μπερετάνος τοποθετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ στη Εθνική Τράπεζα και προωθήθηκε γρήγορα στην ιεραρχία, κάνοντας δουλίτσες μεταξύ Πασοκων και οικονομικών παραγόντων, πχ. Λάτσης.
    Αργότερα, έφυγε από τη τράπεζα και ασχολήθηκε πιο επαγγελματικά με το ξέπλυμα και τη διακίνηση μαύρου χρήματος ως χρηματιστής.
    Είναι ο καλλίτερος go-between που θα μπορούσε να βρει η ΝΔ και να συνεργαστεί μαζί του. Είναι το πιο έμπιστο χωριατόπαιδο της χρηματιστηριακής αγοράς.
    Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο, καθώς οι «δικοί» της είναι επιπόλαιοι ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    Ξέρετε γιατί η ΝΔ άργησε σχετικά να μπει στο χορό των οικονομικώς σκανδάλων;
    Γιατί δεν ήξερε τα κόλπα και δεν είχε τους κατάλληλους ανθρώπους.
    Τώρα που τους βρήκε , σπεύδει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
    Τα υπόλοιπα που είπε και χθες στη Βουλή ο Καραμανλής και επαναλαμβάνουν εδώ χαζοχαρούμενα παιδάκια, που έχουν ως ιδανικό Μπερετάνους, είναι η φιλολογία των αγαθοβιόλιδων που δεν έχουν βγει στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη κουβέντα είπες 10.03.
    Ναι η σημερινή Ελλάδα είναι η χώρα των GO-BETWEEN.
    Αυτοί είναι ή θέλουν να γίνουν η σύγχρονη μεγαλο- μικροαστική τάξη.
    Συνεργάζονται με το χρήμα και όχι με την πολιτική.
    Προσφέρουν δηλαδή τις υπηρεσίες τους σε όλες τις κυβερνήσεις, καληώρα όπως κάποιοι δημοσιογράφοι.
    Οι περισσότεροι δηλώνουν αυτοδημιούργητοι και είναι οπαδοί της θεωρίας του τέλους της Ιστορίας.
    Δυστυχώς, είναι το κοινωνικό πρότυπο, πάνω στο οποίο δομούνται οι σύγχρονες συνειδήσεις στο τόπο μας.
    Οπουδήποτε στο κόσμο – πλην ΗΠΑ – η προβολή του αυτοδημιούργητου, που έκανε γρήγορα λεφτά προβληματίζει και δημιουργεί επιφυλακτικά αντανακλαστικά.
    Εδώ δοξάζεται.
    Η κλίμα αξιών αντιστράφηκε από αυτούς που συνέδεσαν τον οικονομικό κύκλο μα αυτόν της πολιτικής.

    ΟΙ GO-BETWEENS ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΤΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    Πάνω σε αυτόν το κοινό τόπο δομούν την ύπαρξη τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
    Έτσι δολοφονήθηκε η πολιτική στη χώρα μας.
    Για φαντάσου όμως θράσος να μας δουλεύουν Γιωργάκης και Κωστάκης, λέγοντας ότι θα πατάξουν τη διαφθορά, από την οποία τρέφονται και συντηρούνται – όπως ακριβώς οι Κούγες από τη διαφθορά της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ.

    Δεν είμαι Κομμουνιστής, ο κερατάς, ούτε καν σοσιαλδημοκράτης, αλλά - μέσα στη γενική απαξία που δείχνει για το σύστημα, που και αυτή με τον τρόπο της υπηρετεί - είπε κάποιες αλήθειες, χθες, η Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω μια βρώμικη ιδέα.
    Σκεφθείτε την πριν με βρίσετε!
    Να πάμε όλοι μαζικά να ψηφίσουμε ΚΚΕ, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε και από την άλλη θα τρελάνουμε το σύστημα.
    Η παρέα της Παπαρήγα θα κομπλάρει και μετά την ανάνηψη θα κληθεί να συμβιβάσει κομμουνιστική προσέγγιση με παγκοσμιοποίηση.
    Οι δε λοιποί θα αναγκαστούν να ξανασκεφτούν πολιτικά- ιδεολογικά. Αφού πρώτα πάνε στο σπίτι τους όλοι μα όλοι οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης.
    Θα γίνει της πουτάνας, αλλά από αυτή την ιστορία δε βλέπω να χάνουμε τίποτε, αντίθετα θα βάλουμε τα θεμέλια για κάτι εντελώς καινούργιο.
    Από το ΚΚΕ τη γλυτώσαμε το ’40, τώρα ποια που δεν κινδυνεύουμε ας το βάλουμε γερά στο παιχνίδι, ας του εμπιστευτούμε για μια τετραετία τη κυβέρνηση, για να απομυθοποιηθούν τα πάντα και να συνέλθει το σύστημα από την κραιπάλη και αφασία, που διέκρινα και χθές στη Βουλή.
    Να με συγχωράει ο φίλτατος Αλέκος που δεν το προτείνω για πρωθυπουργό, αλλά υπάρχουν πολλά λαμόγια πού χρησιμοποιούν ως άλλοθι τον ΣΥΝ για να κάνουν τις βρωμο- δουλίτσες τους. Ο Αλέκος το ξέρει και δε θα με παρεξηγήσει.

    Βέβαια η πρόταση αυτή πάσχει από δύο αρνητικά:
    - θα ενισχυθεί ο Λαμπράκης
    - θα βλέπω, ίσως, την ψευδο – (συμπληρώστε τη παρένθεση με ότι νομίζετε) Κανέλλη στη τηλεόραση.
    Ουδέν κακό αμιγές καλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα αστειεύεστε. Έχει πράσινες παραφυάδες το σκάνδαλο; Μιλάτε σοβαρά ότι και του ΠΑΣΟΚ "τρώνε"; Γιατί προς στιγμήν πιστέψαμε ότι η διαφθορά έχει απολειστικά γαλάζια γράμματα, ότι είναι "ίδιον" της επάρατης δεξιάς το φαγοπότι και ότι οι πράσινοι σωτήρες μόνο το πως θα προστατέψουν το δημόσιο χρήμα κοιτάζανε και κοιτάνε.
    Και αυτό το θέμα που αναδεικνύετε όμως είναι ήσσονος σημασίας.

    Χθες φίλοι του press-gr δέκα ώρες ήταν κλεισμένοι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για το καρτέλ στο γάλα και οι γαλατάδες προσπαθούσαν να γλυτώσουν το πρόστιμο με την φοβερή αιτιολογία ότι δεν "θέλουμε να μας δικάσουν αυτοί που είχαν τους ...κουμπάρους". Δεν είδα κανένα ρεπορτάζ από πουθενά. Και θα ακολουθήσει και το κύκλωμα των σουπερμαρκετάδων που δεν αφήνει να πουληθεί φθηνό γάλα.
    Δεν αναρωτήθηκε κανένας σας μήπως όλη η ιστορία με τα ομόλογα έγινε και ξέσπασε τώρα (όχι ότι δεν έγινε και τίποτε, έτσι;) για να πνιγεί το θέμα του καρτέλ; Μιλάμε για δις κέρδη και από τις γαλακτοβιομηχανίες και από τα σούπερ μάρκετ, που μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται από την τσέπη του καταναλωτή στην τσέπη τους.
    Ρε παιδιά, οι πιο πολλοί με ξέρετε εδώ μέσα, εντάξει υποστηρίζω ένα κόμμα, δεν κρύφτηκα στην ουδετερότητα, όμως φανατικός και φασίστας που με αποκαλέσατε χθες δεν είμαι. Κυρίως δεν είμαι πληρωμένος. Δεν μπορώ όμως να βλέπω να πνίγεται το μείζον, μόνο και μόνο για να φαγωθεί ο ...Σάββας.
    Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαφημήσεων σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες προέρχεται από τις γαλακτοβιομηχανίες. Αντιλαμβάνομαι ότι ζουν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι από αυτές, είναι τεράστια τα έσοδα, όμως χθες έγινε χαμός στην Επιτροπή και κανένα κανάλι (εκτός από το κρατικό και αυτό πίσω πίσω) δεν το έπαιξε. Τα πρόστιμα πρέπει να πέσουν και μάλιστα πολύ χοντρά είτε αυτό πονάει είτε όχι. Το κυριώτερο όμως είναι να σπάσει το κύκλωμα για να παίρνει ο κοσμάκης και από άλλες εταιρείες γάλα (δεν παντρευτήκαμε τις συγκεκριμένες). Αν θέλετε να μην υποστηρίζετε τον Καραμανλή πολύ καλά κάνετε. Μην πνίγετε όμως κι εσείς την ενημέρωση του κόσμου. Έχετε πολλές φορές στο παρελθόν βγει μπροστά,σε θέματα που άλλοι πνίξανε. Βγείτε και τώρα μπροστά. Συνεχίστε το θέμα του Τσιτουρίδη αν το θεωρείτε απαραίτητο αλλά μιλείστε τουλάχιστον ΕΣΕΙΣ για το καρτέλ στο γάλα που τώρα "συζητείται" έντονα στην Επιτροπή και πιέστε και σεις για να σπάσει το απόστημα μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη μας,
    Σήμερα προσπάθησε να καταλάβεις ότι:
    --| Το ΠΑΣΟΚ το ψήφιζαν – όσοι το ψήφιζαν - κάνοντας ότι δεν γνώριζαν τι γίνεται.
    Γνώριζαν και παραγνώριζαν δηλαδή, χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειας και μηχανισμούς, αλλά ανέχονταν τη κατάσταση προσβλέποντας σε ίδιο όφελος.
    Όταν η σχέση ανεστράφη το έστειλαν στην αντιπολίτευση.

    --| Τη ΝΔ την ψήφισαν για να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι,
    καθώς το σύστημα είχε μπουκώσει.
    Τα περί «διαφάνειας» τα άκουγαν, όπως κάποτε τα «έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ» του Ανδρέα.
    Ο βλάξ Καραμανλής, πάσχοντας από ευθυνοφοβία και υποκριτική σκλήρυνση με αθεράπευτη λαϊκίστικη ρητορική που εσωτερίκευσε τελικά ως «αλήθεια», άργησε να καταλάβει το μήνυμα των εκλογέων. Όταν επιτέλους μετά από 2 χρόνια το κατάλαβε,
    δεν είχε τη δυνατότητα να διαμορφώσει δικές του συνθήκες ανάπτυξης της διαφθοράς και στηρίχτηκε σε μηχανισμούς που γνώριζε τη λειτουργία τους, καλά, το ΠΑΣΟΚ, έτσι την πάτησε.
    Εάν στις επόμενες – ερχόμενες - εκλογές ο λαός εμπιστευτεί και πάλι τους επαγγελματίες της διαφθοράς και καταψηφίσει τους ερασιτέχνες θα φταίω εγώ ή εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά τα λες 12.33, σωστός ο συλλογισμός σου. Η διαφθορά δεν έχει ταμπέλα που γράφει δεξιά ή αριστερά, αυτό που μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση είναι να έχει υοις μηχανισμούς που θα την αποκαλύπτουν. Αν θες να είσαι δίκαιος θα παραδεχθείς ότι οι αποκαλύψεις ¨σκανδάλων¨ επί Καραμανλή γίνονται κυρίως από τους ίδιους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και στέλνονται πλέον στον εισαγγελέα χωρίς να περιμένουν τους δημοσιογράφους. Ποιός δεν θα ήθελε βέβαια να ήταν οι πάντες σεμνοί και ταπεινοί; Το χρήμα όμως πολλοί το αγαπούν και αυτή η αγάπη δεν χρωατίζεται.

    Έκανα όμως και αναφορά για το καρτέλ στο γάλα που δεν έχει και κομματικό χρώμα και δεν μίλησες γιαυτό. Και χθες που το ανέφερα ...άκρα του τάφου σιωπή. Με φρου φρου κι αρώματα ασχολούμαι μου έγραψαν. Πες κι εσύ κάτι βρε αδελφέ, κι ας υποστηρίζεις άλλο κόμμα ή ιδεολογία, ας ανοίξουμε πια το στόμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα έχω γράψει, ρε Βασίλη, και εδώ και αλλού – επαγγελματικά – για το καρτέλ του γάλακτος.
    Το συνέδεσα μάλιστα και με άλλα καρτέλ, όπως αυτά των καυσίμων και των ΜΜΕ, αλλά εάν κάθε φορά που «προ-καλούμαστε» να σχολιάσουμε μια νέα εξέλιξη εμμένουμε σε «παλαιά», τότε φοβάμαι ότι θα παρεξηγηθούμε, άσε που δεν προάγεται και ο διάλογος.
    Με όλα τα παραπάνω δε σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά που επανέρχεσαι, χρησιμοποιώντας μάλιστα και επίκαιρα στοιχεία.
    Καλά κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη που καταχρώμαι το χώρο και επανέρχομαι, αλλά θα ήθελα να σου επισημάνω, Βασίλη, να προσέξεις και μια άλλη πτυχή του σκανδάλου του «γάλακτος» που αφορά σε παρενέργεια της αγοράς.
    Κάποιες από τις μικρές εταιρείες που ενέχονται στη διαμόρφωση και λειτουργία του καρτέλ, είναι θύματα των μεγάλων, κυρίαρχων του κλάδου.
    Αν δεν έμπαιναν στο καρτέλ δεν θα είχαν καμιά πιθανότητα να μείνουν στην αγορά.
    Τώρα θα πληρώσουν και τα σπασμένα.
    Καρτέλ δε δίχως τη στήριξη των κρατικών μηχανισμών δε στήνεται, γι’ αυτό και μόνο αυτό η υπόθεση αποτελεί σκάνδαλο.
    Όταν ο καπιταλισμός σε συνεργασία με το κράτος φαλκιδεύει τον ανταγωνισμό μετατρέπεται στον απεχθέστερο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.
    Κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα καταρρεύσει κάποτε το σύστημα διεθνώς, αν δεν προλάβει να το σώσει κανείς μεγάλος πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.16. Πάω πάσο και μπράβο σου, αλλά δεν βάζεις κι εσύ ένα ψευδώνυμο να συννενούμαστε. Μεγαλύτερο μπράβο αν είσαι και δημοσιογράφος. Να ξέρεις ακόμα ότι το θέμα του καρτέλ δεν το ρίχνω για να αλλάξω την ατζέντα από τον Σάββα. Ίσα ίσα που πιστεύω ότι έχουν άμεση σχέση. Πώς γίνεται να αρχίζει η συζήτηση-εκδίκαση του θέματος (10 ώρες -χαμός έγινε)στην Επιτροπή την ίδια μέρα που κορυφώνεται η Τσιτουριδολογία με αυτά τα φιλοπασοκικά γκάλοπ; Και κανένας δημοσιογράφος να μην παίρνει την πρωτοβουλία να καλύψει το θέμα; Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι πολιτικός, δεν έχω εξαρτήσεις και θα ήθελα μεγαλύτερη πληροφόρηση για το τι έγινε χθες και το τι θα γίνει σήμερα και αύριο στην Επιτροπή. Κακό είναι; Το νούμερο του πρόστιμου που ακούστηκε ότι θα πέσει είναι συντριπτικά πολλαπλάσιο απ' ότι έχει ακουστεί μέχρι σήμερα για τα ομόλογα. Ένα τουλάχιστον ποστ δικαιούται η είδηση, μετά από τόσα που έπεσαν εναντίον του Σάββα, του Μολυβιάτη κλπ.
    Και πάλι συγνώμη αν σε αδίκησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:03
    ακριβώς ...

    11:34
    έχω προ πολλού καταλήξει στην πρόταση που κάνεις σήμερα.
    Να ταρακουνηθεί λίγο ο δικομματισμός, να ενεργοποιηθεί το ένστικτο πολιτικής τους αυτοσυντήρησης, μήπως σταματήσει ο κατήφορος.

    12:33
    υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τρελλαίνονται για τα λεφτά και ήθελαν να διάγουν μια ζωή με λιγότερα αλλά με τις δικές τους ποιοτικές παραμέτρους. Δυστυχώς τα γάμησε όλα η παγκοσμιοποίηση. Πλέον πρέπει να κυνηγάς "τα άπειρα" για να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.50
    Αμαν, έχεις και συ δίκιο!!!
    Γίναμε πολλοί, άρα έχουμε και μεγάλη ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας μου πεί κάποιος σε ποιά αγορά (business sector) ΔΕΝ υπάρχει καρτέλ/ολιγοπώλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΣΠΡΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΠΛΕ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:34 ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΠΤΗ
    ΚΑΘΟΤΙ Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΥΓ : ΗΛΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. συγνώμη ρε μάγκες αλλά το σκάνδαλο ποιο ακριβώς είναι ? Γιατί όλο για σκάνδαλο σκάνδαλο ακούω αλλά δεν εχώ καταλάβει ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.50 ΡΩΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πονηρούλη, 9.49
    είσαι άνθρωπος του ΛΑΟΣ; Γιατί αν δεν είσαι δε μπορώ να καταλάβω πώς υπέθεσες συνειρμούς που κατ' υπαινιγμό δεν έγιναν.
    Αν όχι, υποψιάζομαι οτι είσαι ΚΚΕ και τρέμεις με την ιδέα μήπως σας ψηφίσουμε μαζικά, αναγκαστείτε να κάνετε κυβέρνηση και αποκαλυφθείτε εντελώς.
    Εάν δεν συμβαίνει το ένα ή το άλλο, τότε πιθανόν να είσαι άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών, που εξ επαγγέλματος υποπτεύεσαι, υποψιάζεσαι και γενικώς αναζητείς τι κρύβεται πίσω από την αυλαία.
    Τι καλά που θάτανε, αντι να ψάχνεις, φίλε μου, τι υπάρχει στον νωτιαίο μυελό του συνομιλητή σου να έριχνες μια ματιά μπροστά στη μύτη σου !
    Όχι φυσικά για να συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά για να μη λες μαλακίες σε μένα και τρέχεις αύριο για δουλειά στους πραγματικούς λαοπλάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η ομολογια ενος δεξιού ολοκληρωμένου που βγάζει μεροκάματο με το όνομα φιλόλαος:

    "Και το ΠΑΣΟΚ πριν έκλεβε και διασκόρπιζε το χρήμα των Ελλήνων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αρχικά είστε αμόρφωτοι και μιλάτε με χαρακτηρίσμους για ανθρώπους, ο Μπερετάνος δεν υπήρξε ποτέ στην Εθνική Τράπεζα, ήταν στη Γενική ένα από τα καλύτερα και πιο έντιμα ονόματα στο χώρο, διαβάστε πρώτα και μετά κατηγορήστε αμόρφωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είστε τόσο γραφικοί σε αυτό το site, που δεν ξέρετε με τι να ασχοληθείτε και ψάχνετε έντιμους επιχειρηματίες να σπιλώσετε, όπως τον κ. Μπερετάνο, μέλος του Πασοκ, που τυγχανει η εταιρεία που ηγείται να μην έχει καμια ανάμειξη στο σκάνδαλο τον ομολόγον, αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, όπως ξεσκέπασε ''γαλάζια'' σκάνδαλα, επιτυχώς κι αν ψάχνεται ''πράσινα'' σκάνδαλα, λυπάμαι αλλά λάθος εποχή, κι επιτέλους αυτή η λογική του καφενείου που διακατέχει τους αναγνώστες του site καιρός είναι να ξεπεραστεί........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. eiste mounia oloi!breite k alla thimata na katigorisete alla prin to kanete koitaxte tin gourounofatsa sas ston kathRefti....GELIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. gelioi pou den xerete pou sas pane ta tessera grafikoi ftoxoi pou pernete 1000 eyro to mina stin kaluteri kai katigorite olo ton kosmo asxos blaxoi amorfotoi pou kaleite tous eaytous sas typou dimosiografoi kai lete onomata.pou oute ston ipno sas den exete dei. aisxos, pou i ftoxia kai i asximia sas sas exei katantisei etsi,eyxomai na vgalete kanena frago na ginete anthropoi gelioi.sisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. basilaki ise pragmatika poli gelios sigoura exis erisetexniki mpamia anti gia epaggelmatiki.......ftoxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο ηλίας, ο γραφικός τελευταίος τύπος γιατί δεν βρίσκει καμια δουλίτσα να βγάλει κανένα ευρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *