GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μας ρεζιλεύει ο Σάββας, αλλά ... τι να κάνουμε;"

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την ΔΕΚΑ και όλοι λένε λόγια για ... κατανάλωση! Το γκάλοπ του Press-gr συνεχίζεται... Μην περιμένετε να γίνει...

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την ΔΕΚΑ
και όλοι λένε λόγια για ... κατανάλωση!
Το γκάλοπ του Press-gr συνεχίζεται...
Μην περιμένετε να γίνει στο τέλος τίποτα σπουδαίο με το θέμα Τσιτουρίδη και το σκάνδαλο των ομολόγων στα ασφαλιστικά Ταμεία.
Στο περιβάλλον του Καραμανλή ξέρουν ότι ο υπουργός Απασχόλησης τους ρεζιλεύει και τους εκθέτει, αλλά δεν μπορούν να απαλλαγούν απ' αυτόν, παρά τις διαρροές που γίνονταν χτες βράδυ ότι "αν βγει τίποτε άλλο σε βάρος του, θα φύγει από την κυβέρνηση".
Λόγια του αέρα. Όπως λόγια του αέρα είναι όσα λέει και το ΠΑΣΟΚ, για κατανάλωση, αφού έχει κι αυτό τις δικές του αμαρτίες. Σήμερα, για να καταλάβετε ξεκινά η δίκη για την ΔΕΚΑ (μετά την αναίρεση), δηλαδή για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και των καταθέσεων κρατικού χρήματος από το ΠΑΣΟΚ για να δημιουργηθεί η "πράσινη" φούσκα της Σοφοκλέους.
Πάντως το γκάλοπ του Press-gr για τον Σ. Τσιτουρίδη είναι σε εξέλιξη. Μπείτε πατώντας κι από εδώ, για να ψηφίσετε!
Τα ποσοστά που βγαίνουν σε βάρος του είναι ήδη συγκλονιστικά!

35 σχόλια

  1. Σιγα τα γαργαλιστικα. Γαργαλατα, γαργαλατα Κιλτιδιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ΄ αυτή τη στραβή και ξινή μούρη, με το μυαλό και με τη θέση που έχει, την άβυζη βρήκε.
    Τι περιμένατε να βρει ο Τσιτουρίδης , πρώτο πράμα ;

    Όοοοοχι, το πρώτο πράμα είναι γι΄ αυτούς που τα σκάνε χοντρά, επιχειρηματίες, κονομημένους πολιτικούς που ξέρουν να γλεντάνε τη ζωή τους ή γενικώς "ωραίους τύπους" : κοσμικές κρυφοπουτάνες, μεγαλοβιζιτούδες, πανέμορφες υποψήφιες νύφες, πτωχά πλην αποφασισμένα για όλα ξέκωλα, επίδοξες «καλλιτέχνιδες» κ.λπ.

    Ο Τσιτ που έχει απήχηση ; Που μπορεί να ασκήσει άμεσα εξουσία που να μετατρέπεται σε σεξουαλική δυναμική ;
    Στο συνάφι με το οποίο συμφύρεται κάθε μέρα : υπηρεσιακούς παράγοντες και δημοσιογράφους.
    (Κι ο Βαρθολομαίος εκεί πήγε).

    Αλλά, ρε παιδί μου, αυτοί οι δεξιοί αδύνατον να πλασαριστούν για εραστές ολκής.
    Oχι βέβαια ότι οι γυφτοπασόκοι ήταν καλλίτεροι.

    Τυχόν εξαιρέσεις, και στα δυο κόμματα, επιβεβαιώνουν τον κανόνα …
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικα εκεινος ο Γειτονας!! Γιαυτο διωξαν τον Κουλουρη, διοτι τους "ετρωγε" τις καλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ΔΕΚΑ όμως φίλοι μου γιατί κάνετε ...τόση αναφορά; Σιγά το θέμα εξάλλου που η προηγούμενη κυβέρνηση σπατάλησε τα λεφτά των ασφαλισμένων στον βωμό της επανεκλογής της; Αυτά είναι "περσινά ξυνά σταφύλια" και τίποτα μπροστά στην ...ολοφάνερη διαπλοκή του Σάββα, της ¨γκόμενάς¨του και της μάνας της. Φρέσκο κρέας και ωμό είναι.
    Δεν μας ενημερώσατε πλήρως όμως. Πήδαγε κανονικά τουλάχιστον αυτός ή έπαιρνε χαπάκια; Ασχοληθείτε πάλι με τα παιδιά του. Το νεανικό κρέας έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Καρφώνονται όλοι με το που το διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφοι,

    έτσι είναι. Την καλύτερη γκόμενα την έχω εγώ. Γκερέκου. ΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως η πιο ωραια γυφτοπασοκα ειναι η βασο παπανδρεου.και δεν θελω ου!

    Ειδκα αμα παιρνει εκεινο το "μπλαβε" υφος,ο γυιος μου τρωει ησυχα το φαγακι του.

    Και να μην σας πω οτι οταν κοιταει με χαμηλωμενο το κεφαλι και "ανοικτα" ματια ,σαν παλογρια γελαδα,τρεχει να παρει τον υπνουλακο του..

    Μπαμπα θα με φαει? μου ρωτησε μια φορα.

    Οχι παιδι μου, το καθησυχασα -τι να κανω? Πες τε μου ,να το αφησω να μου παθει καμμια φοβια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ PRESS-GR

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ?

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ?

    ΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TOSA XRONIA EKTOTS EKSOYSIAS KAI EDO KAI 3 XRONIA PROSPA8OYN NA APOKTHSOYN TA XAMENA MHN TYXON KAI DEN 8A EL8EI PALI H STIGMH THS EKSOYSIAS.

    OTI PROLABOYN NA ARPAKSOYN APO TA OSA AFISAN PO PROHGOYMENOI.

    AISXOS
    AKSIKRATIA
    KATAPOLEMHSH THS DIAF8ORAS
    KAI ALLA POLLA TA OPOIA EMEINAN MONO STA XARTIA POY EXO MROSTA MOY KAI TA DIABAZO AIDIAZONTAS POY DYSTIXOS YPARXOYN E8ELOTYFLOYNTES YPOSTHRIKTES AYTOY TOY KOMATOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλάχιστον οι ΝΔίτες & οι ΠΑΣΟΚοι γαμάνε γυναίκες. Ενώ οι Συνασπισμίτες σοδομίζονται μεταξύ τους με την κρυφή ελπίδα να πολλαπλασιάσουν και τα ψηφαλάκια...

    Αυτό εξηγεί γιατί και οι πολιτικές τους είναι του κώλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποτυχημενοι πασοκοι.Κουβαλατε ολη την αρρωστεια πανω σας.Χασατε τη μαρμιτα και ασχολειστε ολη μερα με το πασοκ παλι.Νομιζετε οτι ο ελληνικος λαος ειναι κουτος και θα ξανααπολαυσετε τις αργομισθιες που ειχατε τοσα χρονια.Ολοι εσεις που γραφετε εδω εισαστε βαπορακια-αποτυχημενοι δημοσιογραφοι εκτος αγορας οι περισσοτεροι.Φροντιστε να ζητησετε συγνωμη για τα εγκληματα που κανατε σε βαρος του φτωχου κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ,περιμενετε να βγουν και τα αλλα ταμεια να δηλωσουν τα ομολογα που αγορασαν και τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Εκει θα φανει ολη η κομπινα,του πως ενα ομολογο παει βολτα γυρο-γυρο και επιστρεφει στα ταμειο με διπλα και τριπλα καπελα.Και ποιος φροντισε να βαλει Προεδρους στα Ταμεια ? Ο Τσιτι.Και ποιος φροντισε οι Προεδροι αυτοι να ειναι ασχετοι,αποτυχημενοι με πληρη αγνοια διαχειρισης των κεφαλαιων ? Ο Τσιτι.Και γιατι επαυσε η εποπτεια των Ταμειων να ελεγχει αμεσως μολις βγηκε η ΝΔ ? ααααα ρωτηστε στου Μαξιμου.Γιατι τελικα ο καπετανιος δεν μπορει μονιμως να ειναι ασχετος και αμολυντος.Φτανει πια το παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.ΔΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΧΛΟΜΟΥΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ Γ....Ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ.Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ.ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΗ ΛΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ.
    ΚΙ'ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗ ΘΩΜΗ.
    ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφηστε τα αυτα πρωην αργομισθοι δημοσιογραφοι.Να πατε να δουλεψτε,να βγαλετε μεροκαματο οπως ολος ο κοσμος .Δεν προκειται να εχετε παλι αργομισθιες.Τελειωσαν αυτα.Και επειδη ο κλαδος σας περναει κριση δυσκολα θα βρειτε δουλεια και οσοι απο σας δεν πλουτισαν θα πεινασουν τα παιδια σας.Αντε λοιπον πατε να κανετε καμμια δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΟΜΟΥΝΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ;ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. guys afiste ton tsitouridi pou einai les kai pasxei apo sindromo down.
    to pragmatiko erwtima einai poios einai o tragoudistis pou piastike tis proalles me travesti???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΣΤΑΗ Η ΑΛΛΗ Η ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΜΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΩ !
    ΣΑΒΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TI NA KANW PE PAIDIA POY M'ARESEI.
    SAVAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μα τι εκανε στο κατω κατω ο σαββας ? απλα στο εργασιας ειναι υπουργος και για να ναι ασορτι με το χωρο του εργαζεται ο ανθρωπος και με το πανω και με το κατω κεφαλι ..... (απλα νομιζει πως εργαζεται στο υπουργριο εργασιας κι οχι οτι γαμαει) αυτο ειναι ολο και λυσσαξατε κακογαμημενοι σοσιαλιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν με τη Χούντα. Συμφεροντολογίσκος. Σαβουρογάμης, βλαχαδερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ που λες πως οι Συνασπισμένοι αλληλοσοδομίζονται, μήπως γουστάρεις να τον φας από συνασπισμένο; Γράψε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tσιτουρίδης, Ψωμιάδης, Γιακουμάτος, Μαντούβαλος, Ορφανός, τι φάτσες είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες; Μπροστά τους ακόμη και ο χάχας ο Γιωργάκης φαντάζει ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. SYRIZA SAS EXOUN KOPSEI TA ARXIDIA ND-PASOK SYNASPISMOULH...

    PARE THN TSAPOU TOU 87% TOU ELLHNIKOU LAOU KAI KANE THN ODONTOBOURTSA. KAI EXW APO TH BOULH ALLA MESA STIS KAFETERIES. APOTYXHMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωματέμποροι, ρουσφέτια και η "ανήκεστος" βλάβη


    Παλαιότερα, όταν ένα σκάνδαλο έβγαινε στη φόρα, υπήρχε μια έντονη κινητικότητα. Παραιτήσεις βουλευτών, υπουργών, ειδικά δικαστήρια, πόλεμος πρωτοσέλιδων και φυσικά μόνιμο θέμα συζήτησης για μήνες. Μάλιστα η ιστορία έχει δείξει ότι μερικά σκάνδαλα έριξαν κυβερνήσεις και αποτέλεσαν σύμβολα μιας ολόκληρης εποχής. Εδώ και κάμποσα χρόνια όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Σκέφθηκαν ενδεχομένως κάποιοι: "πού να αλλάζουμε κυβερνήσεις και υπουργούς κάθε τρεις και λίγο που διάφοροι ελευθέρας βοσκής πολιτικοί δεν μαντρώνονται με τίποτα, τα πιάνουν από διαφόρους και εξυπηρετούν συμφέροντα σωματέμπορων (για να το πούμε ευγενικά)".

    Έτσι ο λαός παίρνει μια δόση σκανδάλου τακτικά και καθώς σταδιακά η συγκεκριμένη δόση αυξάνεται συνηθίζει και δεν αγανακτεί με αποτέλεσμα οι "πέτρες" να μένουν στη θέση τους.

    Το κόλπο και έξυπνα στημένο είναι και το γνωρίζετε οι περισσότεροι. Αυτό όμως που πιθανόν δεν γνωρίζουν ή δεν λαμβάνουν υπόψη τους οι εμπνευστές του πανούργου σχεδίου, είναι οι παρενέργειες της μεθόδου. Πράγματι η κοινωνία συνήθισε το "δηλητήριο" των σκανδάλων. Μια ακόμη χαριστική τροπολογία, μερικές εκατοντάδες κομματικοί διορισμοί και διάφορα άλλα δεν ξαφνιάζουν κανέναν. Πράγματα απλά, καθημερινά θα σκεφθεί ο καθένας μας. Ο οργανισμός-κοινωνία δεν κινδυνεύει πλέον από δηλητηρίαση. Συνήθισε το "σκανδαλοδηλητήριο". Η συνεχής όμως κατάποση του, καταστρέφει σιγά σιγά τα ζωτικά όργανα, τρώει τα σωθικά της κοινωνίας μας με τρόπο τέτοιο που αν δεν λάβουμε μέτρα, η βλάβη θα είναι σύντομα "ανήκεστος" και γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε έκτακτα περιστατικά και περιόδους κρίσεων όλα τα μέτρα (ακόμη και πιο σκληρά) μπορεί να ληφθούν από τους γιατρούς.


    Σταμ Ζαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. απο ΚΙΛΚΙΣ

    Δύο ταστέρια πούχαμαν
    Κιλτίδη Τσιτουρίδι!
    τους προσκηνούσαμαν πιστά
    σαν ψάλτες στο στασίδι :
    Μα όταν θανάρθουν οι εκλογές θα πάρουν ένα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο ομορφονιός θα βγεί στον Pretender σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ(;)ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ..
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ, ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΓΛΥΦΤΕΣ, "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ", ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ..
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΙΟΡΙΣΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ..
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ...

    ΓΚΑΓΚΑΡΟΣ 13+7+21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αυτα που γραφεις θα μπορουσαν να ηταν και επεξήγηση στο λημα :ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ. ΜΠΛΙΑΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ επιδιώκει να χαρίσει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Σάββας Τσιτουρίδης, με μια άθλια ευνοιοκρατική ρύθμιση που έχει κρύψει σε άσχετο νομοσχέδιο, φορτώνοντας το λογαριασμό σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους δημοσίους υπαλλήλους!
    Η ρύθμιση, που καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή αντιλαμβάνεται τη δημόσια περιουσία, την περιουσία των ασφαλισμένων σαν λάφυρο που θα μοιράσει στους φίλους και υποστηρικτές του, ενσωματώθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Απασχόλησης για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση των Ασφαλιστικών Ταμείων», το οποίο πρόσφατα επεξεργάσθηκε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή.
    Μέσα στις λίγες γραμμές της φαύλης ευνοιοκρατικής διάταξης, ο Σάββας Τσιτουρίδης μοιράζει περιουσία που δεν του ανήκει, τα ακίνητα του Ταμείου Πρόνοιας Ορθόδοξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος (ΤΠΟΕΚΕ), με εκτιμώμενη από το ίδιο το υπουργείο Απασχόλησης εμπορική αξία άνω των 15 εκατ. ευρώ, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ελληνικό Δημόσιο!
    Ειδικότερα, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι το ΤΠΟΕΚΕ θα απορροφηθεί από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, από το οποίο θα λαμβάνουν στο εξής τα εφ’ άπαξ επιδόματά τους οι κληρικοί. Πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν προβληματικό ταμείο, τα βάρη του οποίου μεταφέρονται με τη ρύθμιση αυτή σε ένα άλλο, με σκοπό να διασφαλισθεί μελλοντικά η ομαλή εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων στους ασφαλισμένους.
    Αντί, όμως, όπως είναι εύλογο να γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, να μεταβιβασθεί και η ακίνητη περιουσία του ΤΠΟΕΚΕ στο ΤΠΔΥ, ώστε να εξασφαλίσει το τελευταίο στοιχειώδεις προσόδους για να καλύψει έστω και εν μέρει τις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους κληρικούς, ο κ. Τσιτουρίδης προνοεί με τη σκανδαλώδη ρύθμιση για τη μεταβίβαση των περισσότερων ακινήτων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ενός μικρού τμήματος της ακίνητης περιουσίας στο Ελληνικό Δημόσιο.
    Έτσι, ο κ. Τσιτουρίδης και η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή επιχειρούν να προσφέρουν ένα δώρο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Δεξιά του Κυρίου, προφανώς ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης και της υποστήριξης που θα λάβει σε αντάλλαγμα η Νέα Δημοκρατία από τον Αρχιεπίσκοπο.
    Για να γίνει αντιληπτή η αξία του «δώρου» προς την Αρχιεπισκοπή, αρκεί να αναφερθεί ότι βάσει εκτιμήσεων του υπουργείου Απασχόλησης (ειδική ιστοσελίδα: www.periousia.gr) η αντικειμενική αξία των ακινήτων του ΤΠΟΕΚΕ ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ και η εμπορική υπολογίζεται ότι είναι υπερδιπλάσια, ξεπερνώντας τα 15 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των ακινήτων που ανήκουν στο Ταμείο, βρίσκονται το οκταόροφο κτίριο της ΔΕΗ στην Πλατεία Κάνιγγος, τρία κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και γνωστό εξοχικό κέντρο στο Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο Ελλαδιστάν βρωμιά που να μην έχει μέσα και την Εκλησσία δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι Καραμανλής, Χριστόδουλος Τσιτουρίδης, Αράπογλου κτλ, όλοι Καππαδόκες είναι (φυλετοκρατία). Το ίδιο που ήταν και οι τρείς Ιεράρχες Βασίλειος, Ιωάννης και Γρηγόριος που διέλυσαν την αρχαία Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουν και αυτοί οι πρώτοι σαν Καππαδόκες, Καραμανλής, Χριστόδουλος Τσιτουρίδης, Αράπογλου κτλ, δηλαδή την καταστροφή των Ελλήνων, με ενδυνάμωση της εκκλησίας χαρίζοντας σε αυτήν χρήματα και ακίνητα, που σκοπό έχουν την καταστροφή των Ελλήνων, με την φτώχια που θα επιφέρουν στον λαό. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η μεγαλύτερη βρωμιά είναι οι συνδικα-ληστές. Αυτοί διορίζονται στα Ταμεία και έχουν γίνει πλούσιοι. Με τα λεφτά των Ταμείων , γίνονται μέλη Δ.Σ τραπεζών και άλλων , αφού αγοράζουν από αυτούς δισεκατομμύρια μετοχές και ομόλογα , παίρνουν δε και πολλές μετοχές ως δώρο. Κάποιοι αγοράζουν σε φθηνή τιμή και το αυτοκίνητο του Διευθύνοντος Σύμβούλου για το γυιό τους . Ελεγχος ποτέ δεν έγινε γιατί οι πρόεδροι , διορισμένοι σε 4-5 διαφορετικές κρατικές υπηρεσίες , είναι και στο γραφείο του κάθε Υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. για πειτε μας λοιπον εσας που σας εκπροσωπουν αυτοι οι χλιμιντζουρες οι συνδικαλιστες...στα ταμεια...
    ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ?

    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΙΝ ΕΡΕΥΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ...ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ!!

    ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!
    ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!
    ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΧΑΝΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ??

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!! Ε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *