GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γιός του Μολυβιάτη...

Ποιος είναι ο γιος πρώην υπουργού της ΝΔ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των Ταμείων, εκτός από τον γιο του Κ. Σημαιοφορίδη, και για τον οποίο...

Ποιος είναι ο γιος πρώην υπουργού της ΝΔ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των Ταμείων, εκτός από τον γιο του Κ. Σημαιοφορίδη, και για τον οποίο οργιάζουν τα κανάλια χωρίς να λένε όνομα;
Αποκαλύπτουμε ότι είναι ο γιος του Πέτρου Μολυβιάτη, που δουλεύει σε μια από τις χρηματιστηριακές που αναλάμβαναν τα ομόλογα των Ταμείων!

79 σχόλια

  1. Πολύ λαμογιά ρε παιδίμου. Πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, αυτό κι αν ειναι ΛΑΣΠΗ (με κεφαλαία)!!!

    Ο γιος του Μολυβιάτη δουλεύει σε μια χρηματιστηριακή (ΠΗΓΑΣΟΣ) στο διοικητικό κομάτι, ΔΕΝ έχει μκαμιά σχέση με τα χρηματιστηριακά (αφ ενός) και αφ ετέρου η ίδια η εταιρεία δεν έχει καμια σχέση με ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο!
    Πετάτε λάσπη (αυτό κάνετε στην ουσία) για να δημιουργήσετε εντυπώσεις χωρίς να νοιάζεστε ποιόν παίρνει ο χάρος! Ντροπή σας ΜΑΛΑΚΕΣ!
    (Υποτίθεται οτι είστε δημοσιογράφοι! Ν' αλλάξετε επάγγελμα. Μοδίστρες να γίνετε για να κόβετε και να ράβετε όπως γουστάρετε και να κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία του blog σας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, τώρα πάτε να χτυπήσετε τον Μολυβιάτη ρίχνοντας σκατά στο όνομα;

    Ηλίθιοι, ανεπάγγελτοι υλατζήδες του κερατά, πεοκρούστες, σοσιαληστές της συμφοράς, πεολείχηδες...

    Κάντε έρευνα μαλάκες πριν διασύρετε τον κοσμάκη. Ψάξτε αν έχει καμιά σχέση με το δημόσιο η εταιρεία που δουλεύει ο Μολυβιάτης και μετά να γράφετε. Επίσης ψάξτε να δείτε το δουλειά κάνει εκεί ο γιος του Μολυβιάτη που δε΄ν έχει κάν ούτε άδεια δακτυλίου για να μην υποχρεωθεί ο πατέρας του.
    ΑΡΧΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αρρωστια και μαλακία
    γραφιάς να είσαι σε αυτή την κοινωνια
    όλοι σε φτύνουν και σε γαμάνε
    Και το μουνί της μανας σου το τραγουδανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δεις που στο τέλος τα χρήματα πήγαιναν στο ταμείο της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αρρωστια και μαλακία
    γραφιάς να είσαι σε αυτή την κοινωνια
    όλοι σε φτύνουν και σε γαμάνε
    Και το μουνί της μανας σου το τραγουδανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί δε λέτε τίποτα για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παιχνίδια που γίνονταν με το χρήμα των ταμείων, από το 1998 - 2003;
    Εκεί να δείτε γέλιο που θα πέσει...
    Για να δούμε το Γιωργάκη τι θα κάμει τότε;
    Θα στείλει κανένα σπίτι του;
    Αλλά γιατί δεν αντέδρασε, τότε;
    Α ναι! διάβαζε κόμικς στο υπουργείο Εξωτερικών!
    Ο σεμνός και ταπεινός γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα anonymous 6:27 μην βιάζεσαι. Εχει σχέση με ασφαλιστικά ταμεία η ΠΗΓΑΣΟΣ και μάλιστα μεγάλη. Πολύ μεγάλα ποσά εννοώ.
    Μένει να μας πουν τα ασφαλιστικά ταμεία ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ τους πρότειναν την εν λόγω εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει σχέση. Δεν το γνωρίζω το διαισθάνομαι. Αν δεν είχε η πολιτσία θα είχε ήδη κάνει το press gr παρανάλωμα του πυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.52 μπάααααα.... εδω έχουνε γράψει άλλα κι άλλα γι' αυτό θα ερχότανε η πολιτσία? όπερ άτοπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πέτρος Μολυβιάτης είναι ίσως ο τελευταίος των πολιτικών που δικαίως μπορούν να χαρακτηριστούν ευπατρίδες. Ακόμα και σήμερα που έχει τελειώσει την πολιτική του καριέρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν ήταν περισσότερο διπλωμάτης παρά πολιτικός. Δίνεται η ευκαιρία σε αυτό το ποστ να υπογραμμισθεί η προσφορά αυτού του Έλληνα στον τόπο αλλά και η πολύτιμη συνεργασία του με έναν μεγάλο πολιτικό όπως ο Κων/νος Καραμανλής.
    Από τα τέλη της δεκαετίας του '50, στις δύσκολες αποφάσεις για το Κυπριακό του Καραμανλή, αλλά και αργότερα στις ακόμα δυσκολότερες εποχές της αδυναμίας συνεργασίας με το παλάτι, ο Μολυβιάτης σαν σύμβουλος του Καραμανλή λειτούργησε πραγματικά βοηθητικά στην σκέψη του και όχι να του επιβάλλει τις δικές του. Ο Μολυβιάτης λειτούργησε πάντα με γνώμονα το εθνικό καλό και όχι το δικό του, ούτε δέχθηκε ποτέ να πάρει γραμμή από άλλους. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ο Μολυβιάτης αποτέλεσε σταθερή αξία στην συνείδηση όλων όσων από εμάς εκτιμήσαμε και αγαπήσαμε τον Κων/νο Καραμανλή με όλα τα λάθη και παραλείψεις που (και αυτός) έκανε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν ο μοναδικός από τους παλιούς καραμανλικούς που ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος, του εμπιστεύθηκε τα εξωτερικά πράγματα της χώρας, παρά τα πολλά χρόνια του Μολυβιάτη και την απόφασή του Κώστα να "κυβερνήσει με την γενιά του". Στα τελευταία πολιτικά του χρόνια ο Πέτρος Μολυβιάτης επιδεικνύοντας πνεύμα αλτρουϊσμού και μετριοπάθειας, βλέποντας ότι θα στερηθεί την έδρα το κόμμα του από κάποιον άλλο νεώτερο βουλευτή, δέχθηκε να μην είναι στη λίστα επικρατείας, όπως και δέχθηκε αγόγγυστα την αντικατατάστασή του από τη νεώτερη Ντόρα Μπακογιάννη στο Υπουργείο Εξωτερικών.
    Ήταν ίσως ο λίγοτερο ¨παιγμένος¨ υπουργός από τα media και αυτό κατά την άποψή μου είναι τίτλος τιμής. Οι προσεκτικές θέσεις του για το σχέδιο Ανάν, για την συμμετοχή της Ελλάδας τον πόλεμο του Ιράκ και η προετοιμασία της ενεργειακής συνεργασίας με την Ρωσία, θα αποδειχθεί στο μέλλον πόσο σημαντικές (ήδη αποδεικνύεται) και σωστές ήταν.
    Πρόσφερε πολλά στην Ελλάδα και κέρδισε για πάντα την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι δεν πρέπει να πούν αμέσως τα κομματόσκυλα για να προστατέψουν τα στελέχη και το κόμμα??
    Και τα λένε με τόσο πάθος που κοντεύουν να πείσουν και τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βασιλης 8.25
    αυτα που γραφεις ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Τι σχεση εχει η πορεια του πατερα με τον γιο ? το τι εχει κανει ο γιος και η εταιρια στην οποια δουλευει,ΠΗΓΑΣΟΣ,θα φανει απο σημερα και περα.Μην βιαζεσαι.Την ιδια βιασυνη εδειχνες χτες και για τον Τσιτουριδη.Στο ξανα λεω,μην βιαζεσαι.Τα στοιχεια που ερχονται καθε μερα στο φως,ειναι γνωστα εδω και μερες,απλα με την μεθοδο της σταγονας βγαινουν ετσι.Τα συνολικα νουμερα ζημιας Ταμειων ειναι συγκλονιστικα.Και η αδεξιοτητα ,αλαζονεια και απληστια οσοω εμπλεκονται ειναιΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.Θυμησου το αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ανάμειξη υιού Μολυβιάτη, δεν βλέπω τίποτε σε όσα γράψατε, ακόμη κι αν η εταιρία στην οποίοα εργάζεται διαχειρίζεται κεφάλαια ταμείων. Είναι έγκλημα απλά το ότι εργάζεται κάπου; ¨η δεν θα έπρεπε να έχει η εταιρία που εργάζεται με τα ταμεία; Πείτε μας ακριβώς ποιό είναι το "έγκλημα", αν υπάρχει... Δεν βλέπετε που βρίσκεται η κομπίνα; Στο ό,τι ο τσιτουρίδης πέταξε στα σκουπίδια έτοιμη μελέτη για τη διαχείρηση των αποθεματικών των ταμείων γιατί δεν τον βόλευε, για τις ρεμούλες,όπως φαίνεται στο www.ephemerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σιγά τον ευπατριδη. Ενας κομπλεξικός νανος ειναι μοχθηρός και καραδεξιός που μπορει και να υπήρξε και γκομενος του γερο Καραμανλή.Ετσι λενε τουλαχιστον οι παλιοί διπλωματες και πολιτικοί που τουσ γνωρισαν και τους δυο... Τωρα για να απαντησω στον 6.27 τι σημαινει οτι ο γιός του Μολυβιάτη δουλευει στο διοικητικό κοματι της χρηματιστηριακής. Οι μεσολαβητές μπορεί να κανουν οποια δουλειά θελουν. Ο γιος του Σημαιοφοριδη ηταν καραβανάς και εντελώς ασχετος με τα οικονομικά και ομως τις μιζες τις εκανε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενας σκοτεινός και ανυπαρκτος πολιτκά ήταν ο Μολυβιατης που αξιοποίησε την δουλική σχεση που ειχε με τον Καραμνλή. Σιγα τον πολιτικό. Οι δεξιοί ζουν με μυθους του κωλου. Ο δηθεν ευπατριδης Μολυβιατης που ειχε κολητο φίλο τον Ψυχαρη, τον μεγαλύτερο εγκληματια της ελληνικής δημοσιογραφιας.Και τον αλλο τον συχωρεμενο τον Ππαπδημητριου του ωνασειου, τον πατερα του Αντωνακη, που κατακλεψε την περιουσία του Ωναση. Σιγα τους γιγαντες. Ειναι γνωστό άλλωστε στην Αθηνα οτι ο Μολυβιάτης και η κορη του Λωρα ειναι δυο παρα πολύ κακοι, μοχθηροι και εκδικητικοί ανθρωποι. Τον ξερουν ολοι. Δεξιοί και αριστεροί. Ρωτηστε στο κολωνακι να σας πουν. Οταν θα αποδειχτει ποσα λαμογια, αχρηστοι και αρπαχτικά ειναι οι δεξιοί, ο ελληνικός λαός θα τους διώξει παλι για τρεις τετραετίες. Μην γίνει το θαυμα και φυγουν σε αυτές τις εκλογες και γλιτωσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτι αρχίζει να με αηδιάζει πολύ. Μα πάρα πολύ, σας λέω...

    Καλά, πόση χολή μπορεί να ξεράσει ένα στόμα; Τι σκατά μπορούν να πάρουν τη θέση του μελανιού;

    Και δεν αναφέρομαι στο ποιόν του Μολυβιάτη ή του γιού του ή της κορης του, αναφέρομαι στον τρόπο που εκφέρονται όλα αυτά. Αναφέρομαι στη βαθειά αρρώστεια, στη βαθειά σαπίλα που ξεχύνεται μέσα από τα γραφόμενα.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:20 Έτσι είναι. η πορεία του πατέρα δεν σημαίνει ότι ακολουθείτε και από τον γιο. Επίσης μπορεί ο Μολιβιάτης να έχει διάφανο -δημοσία δαπάνη- βίο αλλά για να διατηρηθεί αυτή η ομολογουμένως καλή εικόνα και υστεροφημία πρέπει και ο γιος να προσέχει τις δουλειές στις οποίες εισέρχεται καθότι οποιαδήποτε συναλλαγή με δημόσιο χρήμα, εκ των πραγμάτων, θα κινεί περίεργα σχόλια και ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι αδύνατο να κρίνουμε σωστά πρόσωπα και πράξεις, αν δε καταλάβουμε προηγουμένως πως εξελίσσεται το ρουσφέτι και πως διαμορφώνονται οι νέες σχέσεις
    μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
    Το κλασικό ρουσφέτι που όλοι γνωρίζετε αφορά στις κοινωνικά χαμηλά ευρισκόμενες τάξεις - ή στρώματα.
    Η σύγχρονη ελίτ διαμορφώνεται μέσα από την απασχόληση της κατ’ αρχήν σε κάποιο τομέα της αγοράς και κατόπιν με την τακτοποίησή της σε μια θέση υψηλού κύρους και αντίστοιχης αμοιβής στο δημόσιο.
    Η νομιμοποιημένη αυτή σύγχρονη πατρωνία ξεκίνησε από την εποχή Σημίτη και τώρα έχει πάρει απόλυτο χαρακτήρα.
    «Εγώ, είμαι στέλεχος της αγοράς, έχω εμπειρία , άρα μπορώ να καταλάβω μια υψηλά αμειβόμενη θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Δούλεψα, εγώ. Είμαι πετυχημένος και ασφαλώς άξιος. Τώρα ήρθε η ώρα να θυσιαστώ για το δημόσιο συμφέρον και να προσφέρω στη πατρίδα μου…»
    Να, κάπως έτσι αναπτύσσεται το σύγχρονο παιχνίδι της πατρωνίας και η διαλεκτική του.
    Ο πολιτικός που έχει υψηλούς στόχους για το παιδί του το βολεύει πρώτα στον ιδιωτικό τομέα. Ε, η εταιρία στην οποία εργάζεται ο μικρός ή η μικρά να μείνει έξω από το παιχνίδι της μικρο-διαπλοκής;
    Είναι σωστό και τίμιο; Τότε γιατί προσέλαβε τον συγκεκριμένο μικρό και όχι κάποιον άλλο μικρό;
    Να είμαστε εντάξει, ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ετσι εξηγείται η νευρωτική επιμονή των υπευθύνων του blog στη ακατανόητη συντακτικά δημοσκόπιση για τον Φυντανίδη. Μόνο στρατευμένοι έχουν τη μονολιθικότητα που επιδείξατε. Κύριοι μολύνετε το διαδύκτιο με τα εικονικά πλαστικά πράσινα σημαιάκια σας. Τα δικά μου hit ξεχάστε τα πλέον. Μείνατε μόνοι σας να συνεδριάζετε στην εικονική σας Τ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.14 Φίλε Λυπόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Δεν ζούμε όμως σε κοινωνία αγγέλων. Και πρέπει να αντέξουμε αν θέλουμε να την αλλάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΚΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ.



    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΛΙΚΑ ΞΕΧΝΑΤΕ.


    ΕΧΕΤΕ? ΟΧΙ.



    ΑΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ POST, ΑΛΛΑ
    Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ.
    ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΧΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξερω τη κανει ο γιος του Μολυβιατη,αλλα οσο αφορα τον ιδιο,εχουν γραφτει παλιοτερα πολλα για τον ρολο που ειχε διπλα στον Καραμανλη σε σχεση με ξενες μυστηκες υπηρεσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επιτέλους εκσυγχρονισθήκαμε !!!
    Τέρμα τα παμπερς και οι γυφτιές …
    Τώρα το μαύρο χρήμα κυκλοφορεί μέσα σε ακριβές βαλίτσες.
    Αυτή είναι η διαφορά του Ευρώ από τη δραχμή!
    Επιτέλους τη βρήκα…τη διαφορά, όχι τη βαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά που κατηγορείτε το blog, τις ίδιες μαλακίες έλεγαν και οι ΠΑΣΟΚΟΙ, όταν έγραφαν κατά του ΠΑΣΟΚ!

    Έλεος. Φασιστοειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10.59 Σωστός. Τη βαλίτσα που θα βρούμε είναι το ζήτημα...

    11.02 Φυσικό είναι. Αλλά ποιά είναι τα φασιστοειδή? Αυτά που διαχέουν φήμες χωρίς αποδείξεις ή αυτά που διαμαρτύρονται για τις φήμες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε τι λαμόγια είναι αυτοί οι δεξιοί. 50 εκ. φάγανε από τα ταμεία και σε λίγο θα λένε για αύξηση εισγορών, ορίων ηλικίας κλπ κλπ.
    Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι δεν αλλάζει η δεξιά, και μπροστά στους δεξιούς τα άλλα τα λομόγια οι πασόκοι είναι παναγίες. Ρε που μπλεξαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν ειναι περιεργο που μερικες ωρες μετα την υπογραφη της συμφωνιας για τον αγωγο, και των "εμμεσων" απειλων αμερικανικων κυκλων για επιπτωσεις,

    α. βγαινει το θεμα του διονυσου, που εκτος οτι ειναι ενα παραφουσκωμενο θεμα και ασχετο με την επισκεψη (ο σεφ και τα υλικα ηταν απο την κουζινα του μαξιμου, ενω του πουτιν ειχε τα δικα του - και νυστευει κιολας), οι καλοι μας "δημοσιογραφοι" αποφασιζουν οτι ειναι καλο να εκτεθει δημοσια η ελλαδα για κατι τετοιο και δεν υπαρχει ζητημα εθνικου συμφεροντος εδω...

    β. ομαδικα ριχνεται λασπη σε ολους με γενικολογιες και γινονται τηλεοπτικες καταδικες με καθαρο σκοπο να συνδεθει μια πραξη καποιων (που η δικαιοσυνη θα πει αν φταινε και πιοι φταινε)

    δυο ειναι οι φανεροι στοχοι,
    να μπει υπο τηλεοπτικη ομηρια το κομμα που ειναι ή θα ειναι κυβερνηση(και ολοι ξερουμε ποιοι εχουν ποσοστα στα καναλια ή εχουν στο χερι τους καναλαρχες)
    και να βαλουν χερι στα ταμεια καποιες τραπεζες και ομιλοι που δεν μπορουσαν μεχρι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καραμανλής 2001: "ηρθε η ώρα των καθαρών Ελλήνων".

    Καραμανλής 2007: "ηρθε η ώρα των καθαρών βαλίτσων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αναφέρομαι στη βαθειά αρρώστεια, στη βαθειά σαπίλα που ξεχύνεται μέσα από τα κόμματα, της Νέας Τάξης, του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Νέο ελληνικό αίμα χρειάζεται ο Τόπος στην εξουσία. ΕΑΡ, για να πληρώσουν τα σφάλματά τους οι διαλυτές της χώρας. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:06 χαχαχαχα
    Οδηγίες προς νεοδιακυβερνήτες (με πτυχίο ή μη):
    Καθαρίστε τις βαλίτσες σας πριν τις χρησιμοποιήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12.04. Να λοιπόν που κάποιος έπιασε το πραγματικό νόημα της εκάστοτε σκανδαλολογίας. Άντε λοιπόν να πω εγώ, αυτό που δε λες εσύ, συνεχίζοντας τον συλλογισμό σου.
    Η χθεσινή επίσης αυτόκλητη και "κουφή" παρέμβαση στα δημόσια πράγματα του Πρόεδρου, (τα παπαγαλάκια του ξέρουν για ποιόν λέω), αποκάλυψε κάποιους από τους "από πίσω" και φυσικά έκανε το μέγιστο καλό στο Σάββα, αφού τώρα είναι που δεν το κουνάει με τίποτα από το υπουργείο του, το δε πρόστιμο για το καρτέλ στο γάλα θα πληρωθεί μέχρι κεραίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να γίνει έρευνα για όσα χρόνια χρειάζεται στα αποθεματικά, αρκεί αυτή η διαδικασία να μην γίνει τροχοπέδη και καθυστέρηση στη ζεστή υπόθεση που τρέχει. Έρευνα λοιπόν, να βρούμε τις βαλίτσες με το ζεστό χρήμα !!!!Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην ώρα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε μάγκες θα συμμετάσχετε εδω;

    http://logodosia.net/apaxiosi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η πλάκα είναι ότι τα παραζαλισμένα στρουμφάκια ακόμα αναρωτιούνται αν υπάρχουν αποδείξεις για τις βαλίτσες και τα υπερτιμολογημένα ομόλογα. Ρεσάλτο στις εισφορές των συνταξιούχων οι ξεφτίλες και κάνουν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν.
    Ποιά δικαστήρια και ποιούς εισαγγελείς;
    Με τις ντομάτες και τα κλούβια αυγά θα τους πάρουν.
    Νύχτα θα φύγουν οι μαφιόζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΝΤΕ


    ΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΩΡΑ


    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το θέμα είναι οτι αυτοι που τώρα ενίστανται στις αποκαλύψεις είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια όταν ήταν για το ΠΑΣΟΚ φώναζαν κάτω τα λαμόγια και μιλούσαν και επένδυαν στην σκανδαλολογία.

    Αν είστε σοβαροί δεν θα πρέπει τώρα να αντιδράτε έτσι αλλά να αποδεχθείτε το γεγονός οτι Λαμόγια υπάρχουν πολλά, αν και μεταξύ μας αυτη η κυβέρνηση σε 3 χρόνια και με τοσα σκάνδαλα με υπουργούς έχει μπεί στο βιβλίο Guinness.

    Ειδικά αφιερωμένο το τραγουδάκι
    "Αλλα λες και αλλα κάνεις και οπως πας θα με τρελάνεις" για όλους τους ψηφοφόρους που πίστεψαν προεκλογικά τη ΝΔ οτι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ένα είναι το αδίκημα που "δικάζεται", το αποδεδειγμένο, με γνωστούς τους εμπλεκόμενους. Το καρτέλ στο γάλα. Αυτό που κάνουν γαργάρα τα κανάλια από την αρχή και κόλλησαν μόνο στους "κουμπάρους". Και το πρόστιμο είναι πολύ μεγάλο. Θα ήτανε σωστό για τον Πρόεδρο να παραιτηθεί για να υπερασπισθεί την επιχείρησή του από μη θεσμική θέση. Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. www.logodosia.net/apaxiosi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. To in.gr dexiofernei,to katalavate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αλλαγή του τρόπου διορισμού των διοικήσεων στα Ταμεία

    Ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση του Ασφαλιστικού Ταμείου των Δημόσιων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, υπογραμμίζοντας πως σε αντίθεση με την αδράνεια του παρελθόντος, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτούργησαν και λειτουργούν.


    «Σήμερα -σημείωσε- είναι η ίδια η κυβέρνηση, είναι οι επίσημες Αρχές, που αντιμετωπίζουν, αποκαλύπτουν και παραπέμπουν, οτιδήποτε δημιουργεί υπόνοιες για βλάβη του δημόσιου συμφέροντος. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην υπόθεση του ΤΕΑΔΥ».


    Όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εντόπισε και αποκάλυψε την υπόθεση, διατάχθηκε αμέσως διαχειριστικός έλεγχος, εκδόθηκε σχετικό πόρισμα και ζητήθηκε η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, στο Ανώτατο Επίπεδο.


    Παράλληλα, συνέχισε ο κ.Καραμανλής, αποφασίστηκε η άμεση ολοκλήρωση του σχεδίου, που -όπως σημείωσε- ήδη ετοιμαζόταν, για ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο στη διαχείριση της περιουσίας των Ταμείων. Επιπρόσθετα προωθούνται άμεσα, συγκεκριμένα μέτρα και περιορισμοί στη διαχείριση των κινητών αξιών των Ασφαλιστικών Οργανισμών, ενώ ξεκινά πλήρης και σε βάθος διαχειριστικός έλεγχος των επενδύσεων των Ταμείων - έλεγχος που, όπως υπογράμμισε δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά.


    Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και αλλαγές στον τρόπο διορισμού των προεδρείων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ταμείων, τα οποία, όπως είπε, εφεξής θα εγκρίνονται από την Τράπεζα της Ελλάδας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς «Διασφαλίζεται, έτσι, ότι τα πρόσωπα που θα χειρίζονται τα οικονομικά των Ταμείων θα έχουν και τη γνώση και την απαιτούμενη πείρα. Μπαίνει οριστικά τέλος στις πρακτικές που ακολουθήθηκαν για πολλές δεκαετίες. Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι και θα είναι και θα αισθάνονται απόλυτα σίγουροι για την αποδοτικότερη διαχείριση των χρημάτων τους», ανέφερε ο κ. Καραμανλής και υπογράμμισε:


    «Αποδεικνύουμε στην πράξη τη δεδηλωμένη βούλησή μας για διαφάνεια παντού. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η εποχή που τα πάντα αποκρύπτονταν και συγκαλύπτονταν, έχει περάσει οριστικά».
    LAMOGIAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Αποδεικνύουμε στην πράξη τη δεδηλωμένη βούλησή μας για διαφάνεια παντού. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η εποχή που τα πάντα αποκρύπτονταν και συγκαλύπτονταν, έχει περάσει οριστικά" ... και γάλα μπορεί πλέον ο πολίτης να πάρει με 75 λεπτά το λίτρο στο ράφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΔΥΣΟΣΜΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    «ανακοίνωσε αλλαγές στον τρόπο διορισμού των προεδρείων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ταμείων, τα οποία, όπως είπε, εφεξής θα εγκρίνονται από την Τράπεζα της Ελλάδας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς «Διασφαλίζεται, έτσι, ότι τα πρόσωπα που θα χειρίζονται τα οικονομικά των Ταμείων θα έχουν και τη γνώση και την απαιτούμενη πείρα. Μπαίνει οριστικά τέλος στις πρακτικές που ακολουθήθηκαν για πολλές δεκαετίες. Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι και θα είναι και θα αισθάνονται απόλυτα σίγουροι για την αποδοτικότερη διαχείριση των χρημάτων τους», ανέφερε ο κ. Καραμανλής»

    ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΩ.
    ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βασιλη, χαρη στην "Νεα Διακυβερνηση" μπορει ο πολιτης
    να αγορασει με 75λ/lt το γαλα;

    Γιατι;
    Eβαλε κανενα πλαφον ανωτερης
    τιμης η "Νεα Διακυβερνηση" και δεν
    το καταλαβα;

    Ποσα θες να μας τρελανεις ρε φιλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ντροπή σας λασπολόγοι , ο γιος του Μολυβιάτη δουλεύει στης οικοδομές μαζί με μετανάστες , μεροκαματιαρης είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παντού κι ένας συγγενής... Τι κατάσταση κι αυτή!

    Πληρώνουμε εμείς δηλ. τα γ....τικα του καθενός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά ρε φιλάρες, δε σας έχει ξανατύχει ο μπαμπάς να βολεύει το γιό; Ή εννοείτε πως δε θα το κάνατε για το δικό σας παιδί;

    Αν αυτό εννοείτε, να σας σφίξω το χέρι, είσαστε πιό τίμιοι και πιό αδέκαστοι από 'μένα.

    Τώρα, το να βγεί το παιδί λαμόγιο είναι άλλη ιστορία. Αλλά βρε λεχρίτες, προσέξτε λίγο τι γράφετε και (το και σημαντικότερο) ΠΩΣ το γράφετε.

    Τόσο μίσος, τόση χολή και (να τα πούμε με το όνομά τους) τόση Ζήλεια που βγάζετε, μέ έχετε αφήσει άφωνο.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Για μία ακόμα φορά η Κυβέρνηση του μηδενικού έργου και των κουμπάρων δίνει μαθήματα αδιαφάνειας, διαφθοράς και αναξιοκρατίας. Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κορυφαίο στέλεχος της παράταξης της ΝΔ και πρόσωπο που απολαμβάνει την κάλυψη του Πρωθυπουργού παρά την εμπλοκή συνεργατών του στο σκάνδαλο των κουμπάρων αλλά και το τελευταίο σκάνδαλο στο ΤΕΑΔΥ, «διαχειρίστηκε» για μία ακόμα φορά με την χαρακτηριστική «γαλάζια» λογική και την συγκρότηση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής."


    Θέμα: «Η Κυβέρνηση Καραμανλή φανερώνει για μία ακόμα φορά το πραγματικό της πρόσωπο, επιβραβεύοντας απροκάλυπτα τη διαφθορά, το ψεύδος και την αυθαιρεσία, αφού με Υπουργικές Αποφάσεις διόρισε στη θέση Προέδρου Αντιπροέδρου και μέλους της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής τα πρόσωπα που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν το 2002 το Συμβούλιο της Επικρατείας για να «εξυπηρετήσουν» ιδιωτική επιχείρηση - τα ίδια «εκλεκτά» της πρόσωπα διορίζει επίσης σε διάφορες αμειβόμενες θέσεις Επιτροπών και Υποεπιτροπών, αποδεικνύοντας ότι στην Κυβέρνηση των Κουμπάρων πάντα βάζουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»


    Για μία ακόμα φορά η Κυβέρνηση του μηδενικού έργου και των κουμπάρων δίνει μαθήματα αδιαφάνειας, διαφθοράς και αναξιοκρατίας. Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κορυφαίο στέλεχος της παράταξης της ΝΔ και πρόσωπο που απολαμβάνει την κάλυψη του Πρωθυπουργού παρά την εμπλοκή συνεργατών του στο σκάνδαλο των κουμπάρων αλλά και το τελευταίο σκάνδαλο στο ΤΕΑΔΥ, «διαχειρίστηκε» για μία ακόμα φορά με την χαρακτηριστική «γαλάζια» λογική και την συγκρότηση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής. Πρόκειται για μία Αρχή με ιδιαίτερο ρόλο στο ασφαλιστικό, την οποία η Κυβέρνηση Καραμανλή σκόπιμα έθεσε σε αδράνεια, μετατρέποντας την σε πεδίο «ξεκούραστης εξυπηρέτησης ημετέρων». Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του (ΦΕΚ Β 1405/11-10-2005 και ΦΕΚ Β 662/26-5-06) διόρισε στη θέση του Προέδρου, Αντιπροέδρου και μέλους της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής τα πρόσωπα εκείνα που το 2002 είχαν χρησιμοποιήσει τον τίτλο του αναλογιστή που διαθέτουν για να παραπλανήσουν το Συμβούλιο της Επικρατείας εκδίδοντας ψευδείς μελέτες - βεβαιώσεις προς όφελος ιδιωτικής επιχείρησης.

    Συγκεκριμένα, οι τρεις εκλεκτοί του Υπουργού, που εκτός από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, επελέγησαν από την Κυβέρνηση της ΝΔ για να στελεχώσουν διάφορες νευραλγικές επιτροπές, σε επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης εκδοθέν στις 12-2-2002 χαρακτηρίζονται ως τα πρόσωπα που

    «έχουν παραβεί τις διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας παραπλανώντας το Συμβούλιο της Επικρατίας, χρησιμοποιώντας τον τίτλο (άδεια άσκησης επαγγέλματος αναλογιστή) που διαθέτουν».

    Στο ίδιο έγγραφο βεβαιώνεται ότι η αρμόδια Υπηρεσία θα επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις προς τους συγκεκριμένους αναλογιστές, οι οποίοι αυθαίρετα κατέληξαν στο ότι μία συγκεκριμένη επιχείρηση

    «καλύπτει τις υποχρεώσεις της για ασφαλιστική τοποθέτηση και περιθώριο φερεγγυότητας, ενώ τόσο τα οικονομικά στοιχεία χρήσης 2002 της επιχείρησης όσο και ο έλεγχος της [αρμόδιας] Υπηρεσίας [του Υπουργείου Ανάπτυξης] που έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, καταλήγουν σε αντίθετο αποτέλεσμα».

    Με απλά λόγια οι τρεις «εκλεκτοί» της Καραμανλικής Διακυβέρνησης παρανόμησαν προκειμένου να παρουσιάσουν ως δήθεν φερέγγυα, μια ακατάλληλη επιχείρηση και δεν δίστασαν να συντάξουν ψευδείς μελέτες με σκοπό την παραπλάνηση Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας μας.

    Αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους επιβράβευσε η Κυβέρνηση Καραμανλή και τους επέλεξε να ασκούν εξουσία στους πολίτες από διάφορες θέσεις - κλειδιά, αποδεικνύοντας το πραγματικό πρόσωπο της «γαλάζιας εξουσίας», που χαρακτηρίζεται από αδιαφάνεια, αυθαιρεσία και έκνομες συμπεριφορές. Συγκεκριμένα, τα τρία αυτά πρόσωπα κατέχουν σήμερα περίοπτες θέσεις ευθύνης και ασκούν διοίκηση και εξουσία:

    (α) με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης από την θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου και μέλους της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής(ΦΕΚ Β 1405/11-10-2005 και ΦΕΚ Β 662/26-5-06). Προφανώς, η Κυβέρνηση θεωρεί την παραπλάνηση Ανώτατου Δικαστηρίου απαραίτητο προσόν για τη στελέχωση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.

    (β) με απόφαση και πάλι του Υπουργού Απασχόλησης την ίδια μέρα με το διορισμό δύο εκ των τριών στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, οι «εκλεκτοί» του κ. Τσιτουρίδη Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Αρχής επιλέγονται και ως υπεύθυνοι για τις προσλήψεις στην Αρχή μετέχοντας στη σχετική Επιτροπή (ΦΕΚ Β 662/26-5-06). Ήταν ήδη προφανές από την θεσμοθέτηση της «γαλάζιας συνέντευξης» πως αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση Καραμανλή την αξιοκρατία στις διαδικασίες προσλήψεων. Τώρα προστίθεται και μια νέα πτυχή στην Νεοδημοκρατική αυθαιρεσία: κριτές για την διασφάλιση της ισότητας, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της αμεροληψίας στις προσλήψεις διορίζονται αυτοί που παραπλάνησαν σκόπιμα τη δικαστική εξουσία.

    (γ) με απόφαση αυτή τη φορά του Υπουργού Ανάπτυξης, γνωστού για την μετατροπή της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε παραμάγαζο του Υπουργείου του, δύο εκ των τριών «εκλεκτών» αναλογιστών, διορίζονται σε Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον αναλογιστικό έλεγχο ασφαλιστικών επιχειρήσεων κλάδου ζωής (ΦΕΚ Β' 775/28-6-06). Ελπίζουμε ειλικρινά να μην συντάξουν μελέτες και βεβαιώσεις ανάλογες με αυτές που συνέταξαν το 2000 προκειμένου να παραπλανήσουν το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    (δ) με μία ακόμα απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης ο «γαλάζιος» Πρόεδρος της Αναλογιστικής Αρχής διορίζεται εμπειρογνώμονας για το ασφαλιστικό (ΦΕΚ Β 1176/30-8-06). Προφανώς ο Υπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε τις ιδιαίτερες επιδόσεις που το πρόσωπο αυτό επέδειξε το 2000 σε μείζονα ζητήματα αντικειμενικότητας και νομιμοφροσύνης.

    (ε) Ακόμα και πριν το διορισμό τους στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, η Κυβέρνηση της ΝΔ μεριμνούσε για τους εκλεκτούς της αναλογιστές διορίζοντας τους σε Ομάδες και Υποομάδες Εργασίας (ΦΕΚ Β 239/23-2-05) εν αναμονή της ανάδειξής τους σε παράγοντες διασφάλισης της νομιμότητας της ορθής λειτουργίας της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.

    Τελικά, όλα τα παραπάνω δημιουργούν εύλογο προβληματισμό σχετικά με το αξιολογικό σύστημα συνολικά της Κυβέρνησης Καραμανλή. Οι ίδιοι Υπουργοί που στους κόλπους της ευθύνης τους ανατράφηκαν οι κουμπάροι της Επιτροπής Ανταγωνισμού, επιλέγουν για τη στελέχωση μία σημαίνουσας και με κρίσιμες εξουσίες αρχής πρόσωπα που παρανόμησαν και δεν δίστασαν να παραπλανήσουν και να εξαπατήσουν τη δικαιοσύνη. Συνεπώς, ο Πρωθυπουργός που προεκλογικά διακήρυττε τη μάχη κατά της διαφθοράς, μετεκλογικά δημιουργεί μία Κυβέρνηση που υποθάλπει προκλητικά την αυθαιρεσία, την αδιαφάνεια και τη ρεμούλα. Τελικά, είτε η Κυβέρνηση στερείται στελεχών με εχέγγυα ήθους και νομιμοφροσύνης, είτε δεν την ενδιαφέρει να προωθήσει πρόσωπα με τέτοια χαρακτηριστικά, φοβούμενη πως θα αποτελέσουν τροχοπέδη στο Κυβερνητικό σύστημα εξυπηρέτησης του κομματικού συμφέροντος.


    Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:


    1. Γνωρίζατε, όπως οφείλατε, ότι τα πρόσωπα που επιλέξατε να στελεχώσουν την Εθνική Αναλογιστική Αρχή από τη θέση του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του μέλους προ επτά ετών είχαν με ψευδείς μελέτες παραβιάσει την ασφαλιστική νομοθεσία και είχαν εξαπατήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας; Τότε, γιατί τα επιλέξατε;

    2. Θεωρείτε ότι τα πρόσωπα που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν τη Δικαιοσύνη το 2002 είναι σήμερα τα ενδεδειγμένα για να ασκούν το έργο και τις εξουσίες της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής με έντιμο, διαφανή και δίκαιο τρόπο; Τελικά, τα σχέδια των στελεχών Κυβέρνησης Καραμανλή για την Εθνική Αναλογιστική Αρχή ήταν να την θέσουν σε αδράνεια, προκειμένου να μην έχουν κανέναν στα πόδια τους, και να την μετατρέψουν, όπως και έγινε, σε πεδίο εξυπηρέτησης ημετέρων με ειδίκευση στην αδιαφάνεια και την εξαπάτηση;

    3. Είναι τα πρόσωπα που παραπλάνησαν και εξαπάτησαν τη Δικαιοσύνη το 2002 τα ενδεδειγμένα για να επεξεργάζονται το ασφαλιστικό, για να ελέγχουν τις ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου ζωής και για να προσλαμβάνουν αξιοκρατικά τα υπόλοιπα πρόσωπα που στελεχώνουν την Εθνική Αναλογιστική Αρχή;

    4. Στερείται η χώρα ικανών αναλογιστών με εχέγγυα ήθους και νομιμοφροσύνης και καταλήξατε σε αυτές τις επιλογές προσώπων; 'Η μήπως τελικά η Κυβέρνησή σας αδιαφορεί για τα εχέγγυα αυτά και ενδιαφέρεται μόνο για την κομματική ταυτότητα των επιλογών της;

    5. Αντιλαμβάνεσθε την εικόνα που δίνουν οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ανάπτυξης και Απασχόλησης, όταν την επιλογή των κουμπάρων διαδέχεται η επιλογή με αμφισβητούμενη ηθική και νομική συμπεριφοράς σε θέσεις ευθύνης και εξουσίας;

    6. Τελικά τι συμβαίνει με την Κυβέρνηση της ΝΔ και η μία αποκάλυψη διαπλοκής διαδέχεται την άλλη με χαρακτηριστικό παρόμοιες έκνομες συμπεριφορές αυθαιρεσίας; Είναι τυχαίες οι επαναλαμβανόμενες «γαλάζιες» τοποθετήσεις σε σημαίνουσες Επιτροπές, Υποεπιτροπές και Αρχές προσώπων που εμπλέκονται σε σκοτεινές υποθέσεις; Αυτή είναι η αξιακή λογική και οι αρχές που πρεσβεύει η παράταξή σας και με αυτές τις αρχές διαχειρίζεσθε την εξουσία που σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες, πιστεύοντας τις ψευδείς διακηρύξεις σας για μάχη κατά τις διαφθοράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ




    ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ


    ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


    ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΜΕΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο άλλος γιος, του υφυπουργού υγείας, ήρθε απο σερβικό παν/μιο απευθείας στην Ιατρική Αθηνών, λίγο πριν το πτυχίο. Εμφανίζεται έτσι σαν να σπούδασε εδώ...Αμέσως μετά τα πτυχία απο τη Σερβία σταμάτησαν να αναγνωρίζονται στην Ελλάδα, αφου αποδείχθηκαν "μαϊμού".
    Θυμάστε τη φασαρία με το γιό του Τσιτουρίδη; Ε, τότε ήταν υπερκομματικό ρουσφέτι. Τώρα είναι εσωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στοίχημα οτι μέχρι την Δευτερα θα εχει ανακοινωθεί δημοσκόπηση ευνοική για την κυβέρνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ĂĖΡĄ ĂĖΡĄ ŇǺ ΦŶГЕЇ ХŌλέρĂ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι 147 σύμβουλοι του ΓΑΠ του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν αμοιβόμενοι με χρήματα του Ελληνικού λαού; Δεν ήταν κλεψιά δημόσιου χρήματος; Για κάντε ένα πολλαπλασιασμό 6.000 ευρώ επί 147 επί 90 = 90. εκατομμύρια. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. βασιλη
    οι μασκες πεσανε.Κανεις επιλεκτικη παρουσιαση θεματων με πολλα φρου-φρου και αρωματα και στα σοβαρα τρεις μερες τωρα μιλας σαν να εισαι απο τον αρη.Καλα ,σε θεωρουσα σοβαρο και ουδετερο.Δυστυχως δεν εισαι ουτε το ενα ουτε το αλλο.Επισης,δυστυχως,η μαυρη πλευρα της ΝΔ,θα αποκαλυφθει σε ολο το απυθμενο βαθος της και θα συμπαρασυρει καθε εναν που το παιζει σημερα αμωμος,αμολυντος με αγνοια για την πραγματικοτητα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. H ουσία είναι μια. Οι αριστεροί μπορεί να έχουν δώσει τους αγώνες του για το κοινό καλο και κανένας δεν του το αμφισβητεί αυτό, όμως αυτή η ανεξέλεκτη λάσπη προς όλους της ΝΔ, αυτή η αναζωπήρωση της αναρχίας επειδή έτσι τους βολεύει, αυτή η κοινωνική παράλυση που επιβάλλουν με παντείους τρόπους επειδή δε γουστάρουν τη "δεξιά" κατάσταση, αυτή η δήθεν μάχη για την παιδεία, η οποίο διεξάγεται από ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ και ΑΣΕΒΕΙΣ και όσα απίστευτα γίνονται στο όνομα της δημοκρατία, δεν είναι τίποτα άλλο από ΑΣΕΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝθΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΑΣΕΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΕΒΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ. Λυπάμαι για την κατάντια αυτού του ιστιοχώρου αλλά πολύ περισσότερο λυπάμαι για τα μυαλά που κουβαλάτε και για την κατάχρηση εξουσίας που κάνετε, προς όφελος της δήθεν ενημέρωσης, ελευθερία του τύπου και λοιπές παπαριές.
    Χτυπάτε ανελέητα ανθρώπους, συνειδήσεις, κόμματα, θεσμούς, την Εκκλησία, ενώ δεν κοιτάτε το μεγάλο λάθος που κάνετε, ότι δηλαδή κάνετε τον κόσμο να απαξιώσει όλους τους θεσμούς της κοινωνίας.
    Είστε ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ και κάνετε κακο στην Πατρίδα.
    Καλό είναι που υπάρχετε όχι για να μας διασκεδάζετε αλλά για να μας προβληματίζετε, ώστε να καταλαβαίνουμε ποιοι τελικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο...(Μήπως οι μειοψηφίες?)

    (και αν γράφετε που και που καποιες καλές ειδήσεις πχ. όπως αυτή με το φαντάρο...σας πληροφορω ότι η Μύγα στα Σκατά πηγαίνει πάντα).
    ΜΥΓΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε 5.11 βγαίνεις από το σπίτι;
    Έρχεσαι ποτέ σε, άμεση, έστω έμμεση επαφή με τους θεσμούς και τα όργανα του κράτους;
    Το μπλογκ, άνθρωπέ μου απαξιώνει τους θεσμούς ή μήπως αυτοί παρα-διεφθάρησαν και απαξιώνουν την Ελληνική κοινωνία όταν δε τη διαφθείρουν, όταν δε τη σκανδαλίζουν και όταν δεν προκαλούν τη κοινή λογική και το δημοκρατικό φρόνημα.
    Πήγαινε, αγνέ, άβγαλτε άνθρωπε μια βόλτα γύρω από τη Μονή Πετράκη, όταν συνεδριάζει η Ι.Σ ή μια βόλτα στα δικαστήρια, στο καφενείο της βουλής και στο προθάλαμο των γραφείων Υπουργών και Βουλευτών, στα στέκια των μπάτσων που πουλούν προστασία και τότε θα δούμε αν θα ξαναμιλήσεις περί μηδενισμού.
    Εκτός αν – δε το πιστεύω – είσαι από εκείνους που αντιλαμβάνονται τους θεσμούς ως
    φορείς της προσωπικής τους, ιδιοτελούς ευημερίας. Σε αυτή τη περίπτωση σε καταλαβαίνω απολύτως. Έχεις δίκιο να κάνεις το μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ με το ρεπορτάζ της Κας Χριστοδουλίδου για το γράμμα του Γκλεζάκου Θεόδωρου (Επίτιμος αρχηγός Λιμενικού Σώματος) δεν θα το σχολιάσει κανείς???

    Εδω το αρθρο

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5347&subid=2&pubid=99436

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ερωτηση προς νεοδημοκρατες?

    το κομμα σας εχει στελεχη? εως τωρα το μονο που ακουγεται ειναι προσωπα που με τον ενα η αλλο τροπο εχουν καποια συγγενεια με καποιον υπουργο η βουλευτη της ν.δ.κατι σαν οικογενειακη επιχειρηση μοιαζει..... και δυστηχως αυτα τα χαρακτηριστικα διακυβερνησης ειχαν ολα τα δικτατορικα καθεστωτα..... σοσιαλιστικα και φασιστικα. το χειροτερο ομως ολων ειναι... οτι πλην συγγενων (βλεπε Ν.Δ) κανεναν αλλον δεν εμπιστευοταν στη διαχειριση χρηματος - μιζας και οι απανταχου μαφιοζοι ...κριμαςςςς ....και σας εμπιστευτηκαν 3500000 ελληνες πολιτες για να σταματησουν αυτα(απ τους αλλους κλεφταραδες) αλλα εσεις συνεχιζετε και μαλιστα ξεδιαντροπα . καληνυχτα σας κυριοι της νεας δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ολα τα λαμογια (ή σχεδον όλα για να είμαστε δίκαιοι) είναι βόρειοι.
    εξω τα λιγούρια από τη (κάθε)κυβέρνηση.
    τερμα η ασυλία στις βορειοελλαδίτικες(;) απατεωνιές..
    απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω..
    Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα 97 (η ληστεία του περασμενου αιώνα..)
    Πάχτας, Ανθόπουλος, Βούγιας, Τσοχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Κουμπάροι, Ρεγκούζας, Τσιτουρίδης
    Μπατατούδης, Γούμενος, Σημαιοφορίδης και η ζωή συνεχίζεται..
    στερημένοι, κομπλεξικοι, "ελληνάρες¨", "σκοπιανοφάγοι" που εκαναν λεφτά απο το λαθρεμποριο με τα σκόπια και το κοσοβο, "θεούσες" της αρπακτης και της υποκρισιας..
    μουχλα, επαρχιωτισμος, λαικισμος, πατριδοκαπηλια, ρατσισμος, περιχαρακωση,ξενοφοβια
    ...μεχρι και ο καρατζαφερης τους πηρε χαμπαρι και ανεβηκε να τους δουλεψει ψιλο γαζι...
    πολιτικοί αναστήματος παπαθεμελή, ψωμιαδη, πασχαλιδη....
    βενιζελος=η προσωποποίηση του αριβισμού και της κωλοτούμπας
    ιωαννίδης ο "πουστοφάγος"
    ψαλτη η πιπα
    αραπογλου η αγαμητη
    ζουραρις ο καραγκιοζης
    καστανιδης η φουσκα
    οι ομαδες τους συντηρουνται απο κρατικο χρημα και τη νομικη ασυλια..
    παρόλα αυτά φωνάζουν οτι φταιει η αθηνα και απειλούν..
    πηρε ο παο το κύπελλο μπάσκετ το 2000 και σπασανε δεκαδες αυτοκινητα με αθηναικες πινακιδες..
    ολοι οι ανθρωποι του πνευματος εφυγαν γιατι αισθανονταν ασφυξια..
    καινε βιβλια (ανδρουλακης) τραμπουκιζουν σε επισκεπτες (τουρκοι εμποροι)..

    δεν λεω οτι οι υπολοιποι ελληνες ειναι ευρωπαιοι και αγιοι..
    ουτε οτι ολοι οι βορειοελλαδίτες ευθυνονται για τις μαλακιες των "ηγετών" τους αλλα το να μη κατανοούμε τι πολιτικο και πολιτισμικο χασμα υπάρχει με την υπόλοιπη ελλάδα είναι εθελοτυφλία..
    τι φταιει για το καταντημα αυτό;
    καθε παρεμβαση δεκτη...

    γκαγκαρος 13+7+21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλά εσυ πρέπει να είσαι και πολυ ΜΑΛΛΛΛΑΚΑΣ (Συγγνώμη προς τους υπόλοιπους αναγνώστες του Blog για τον χαρακτηρισμό) με αυτο που έγραψες τώρα τι πιστεύεις οτι κάνεις ΜαΓΚΙΑ???
    Αυτο φίλε μου λέγεται εθνική μειοδοσία. Δεν γίνετε να χαρακτηριζεις 3-3,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας ετσι.
    Κατι τέτοια βλέπουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι από τη Βόρεια Ελλάδα (βασικά λετε και πιστευέται τα ίδια, άσχετα αν εσυ το παίζεις καλύτερος) και δημιουργούνται προβλήματα ακόμα και εθνικά.

    Μπράβο Συγχαρητήρια
    Τόσο σου κόβει τοσα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΧΑΙΟΣ...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. γκαγκαρος 13+7+21
    ΕΧΕΙ ΠΑΗ ΜΕ ΜΟΥΝΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΑΛΩΝ ΟΧΙ ΕΕΕΕΕΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. προς γκαγκαρος 7.06
    εαν προβοκαρεις το ποστ για να ακουσεις οτι-σιγουρα-θα ακολουθησει απο ολους,τοτε μπραβο τα καταφερες.
    εαν πιστευεις οσα γραφεις,τοτε δεν νομιζω οτι σου αξιζει καμμια απαντηση .Απο μια ηλικια και πανω δεν μπορει κανεις να κανει τον αλλον να γινει ανθρωπος η να σκεφτεται πριν μιλησει,αρα τζαμπα κοπος με σενα.
    εαν θελεις να διαβασεις χαρακτηρισμους για το ατομο σου,και παλι κερδισες,θα παρεις πολλους.
    εαν θελεις ενα πρωτο χαρακτηρισμο,θα σου κανω το κεφι.ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΑΛΗΟΜΑΛΑΚΑ.
    Πως σου φανηκε ,καλο ?ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ειναι και ενας ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιτιμος προεδρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. γκακαρος είπες; οπως λεμε ΨΩΜΙΑΔΗΣ απο την αναποδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μην απαντατε ρε ετσι στον γκακαρο και τον επιβεβαιώνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ
    ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ
    ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. να με αφορίσει ο ανθιμος..
    να με φτυσει καταμουτρα ο ψωμιαδης..
    να κανει ντου η θυρα 4..

    ν' ακουσω ομως και κανένα επιχειρημα εγώ ο μαλάκας, ο ανθέλληνας, ο φασιστας, ο ηλίθιος, ο στερημένος, ο προβοκαταρας..

    ποια απ' όλα όσα έγραψα είναι ψέματα και υπερβολές;
    ο καημένος ο μπαμπινιώτης τόλμησε να γραψει οτι "βούλγαρος" αποκαλείτε καθ΄υπερβολή ο οπαδος του παοκ και εγιναν 10 επερωτησεις στη βουλή..
    γαυροι, χανουμισες, βαζελες δεν εβγαλαν ανάσα οταν εγραψε τα ιδια γι αυτούς..

    δεν προβοκαρω, δεν τσουβαλιάζω, δεν ειμαι ρατσιστης, αγαπώ τη βορεια ελλαδα..ανησυχώ και ντρεπομαι για το σκοταδισμό που τα τελευταια χρονια εκπεμπει..
    ανεβαινω θεσσαλονικη τακτικα για δουλειες και ολη τη μερα στα τοπικα ραδιόφωνα ακούω για το "κρατος των αθηνων" και αλλες αρλουμπες και κανενας δεν τολμα να πει να σταματησουν επιτελους να δηλητηριαζουν το κοσμο...
    για ολα φταινε οι χαμουτζηδες και οι ξενοι..

    ενας ανθρωπος (γιαννης μπουταρης) τολμησε να πει πεντε αληθειες (στοπ στην εσωστρεφεια, το σκοταδισμό, τον επαρχιωτισμο, τη ξενοφοβια) στις δημοτικες εκλογες και επεσαν ολα (μα όλα!!) τα κομματα της Θεσσαλονικης να τον φανε...

    αποσπασμα απο συνεντευξη του:

    "Η κοσμοπολίτισσα Θεσσαλονίκη έχει μείνει κλεισμένη στον εαυτό της, δίχως στόχους, δίχως όραμα, δίχως έργο. Η πόλη να βγει από τον λήθαργο και να ζητήσει μια άλλη διοίκηση, ανοιχτή στις προκλήσεις των καιρών, με ευρωπαϊκό όραμα, με καινοτόμες ιδέες, με πρόγραμμα δράσης.
    Είμαι κι εγώ ένας από την πλειοψηφία των πολιτών που βλέπει τη Θεσσαλονίκη να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Να έχει μετατραπεί σε μια πόλη γκρινιάρα δίχως να μπορεί η... γκρίνια της να έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο. Μια πόλη δίχως στόχους και κυρίως μια πόλη που δεν μπορεί όχι ν' ακολουθήσει, αλλά ούτε να αφουγκρασθεί τη σύγχρονη εποχή. Μια πόλη που χάνει τον βηματισμό της, που δίχως την εικόνα της εσωστρέφειας, της ξενοφοβίας, της αδυναμίας να ανταποκριθεί στο ρόλο που της δίνει η γεωγραφική της θέση και της ορίζει η Ιστορία."


    αν καποιοι προσβληθηκαν ζητώ συγνωμη δεν εχω σκοπο να θιξω κανέναν..
    αν οι χαρακτηρισμοι για τα προσωπα ειναι υπερβολικοί τους παιρνω πισω..
    δεν υπερασπιζομαι κανενα μητσοτακη, παπανδρεου.. κλπ

    διαβαστε και το αποσπασμα της συνεντευξης του θεσσαλονικεα συγγραφεα Αυγουστου Κορτω (ψευδώνυμο) στο "Βημα" (18/3/07) και μετα συνεχιστε να βριζεται..

    Λώρη Κέζα: "Σημειώνετε στο βιογραφικό σας ότι είναι το πρώτο σας αθηναϊκό μυθιστόρημα. Σας απελευθέρωσε η μετακόμιση;

    Αύγουστος Κορτώ: «Με απελευθέρωσε τρελά. Η Αθήνα είναι η θηλή του εθνικού μας μαστού - από 'δώ βυζαίνουμε το οτιδήποτε μας τρέφει. Είναι μητρόπολις, με αέρα και περιβάλλον ζωογόνο και ζωοποιό. Δεν φαντάζεστε την τύχη σας οι αυτόχθονες Αθηναίοι, δεν διανοείστε την ομορφιά που έχετε απορροφήσει ζώντας εδώ πέρα. Δεν ρίχνω, προς Θεού, ανάθεμα στην πόλη όπου γεννήθηκα, ανδρώθηκα και πάχυνα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, κάτι η εκκλησίτσα με τα οικόπεδα και τα γιαπιά της, που ζητούν οβολό αποπεράτωσης, κάτι οι ακροδεξιοί βαρδάρηδες, που φυσάνε ολοένα και πιο δυνατοί, η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει να καταστεί εύφορη μόνο για εμπόρους φρέντο, φραπέ και φασιστοειδών ιδεολογημάτων. Ισως να φταίει το δικό μου αναπνευστικό σύστημα, πάντως όσα χρόνια έγραφα επάνω υπέφερα συχνά από ιδεολογική δύσπνοια».

    ηρεμηστε...
    δεν ξαναγραφω στό blog..
    ηρεμηστε ο εχθρος τραπηκε σε ατακτη φυγή...

    γκαγκαρος 13+7+21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΗΜΑΟΦΟΡΟΣ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ,
    ΒΑΡΙΔΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ,
    ΜΟΛΥΒΙ Ο ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ,
    ΒΙΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Είσαι "γκαγκαρος 13+7+21" ηλίθιος φτωχός του συνασπισμού, που μάχεται για την Νέα Τάξη των φασιστών, πολυπολιτισμικών, καπιταληστών, των ανοιχτών συνόρων; Ηλίθιος ανθέλληνας θα μείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ενοχοι οσοι δουλευουν σε χρηματιστηριακες εταιρειες και ηξεραν οτι κατι βρωμικο παιζει
    αλλα εβγαλαν τον σκασμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. για καθήστε ρε παιδιά...

    μπορεί ο γκάγκαρος να έγραψε και δυό μαλακίες παραπάνω, αλλά είπε και πέντε πράγματα σωστά, τα οποία δεν τα λέει μόνο αυτός..

    πέρα από γαμοσταυρίδια και ακραίες χυδαιότητες (κι' αυτές μες στο παιχνίδι είναι) δεν έγραψε κάποιος δυό επιχειρήματα να απαντήσει σωστά..

    τα περι συνασπισμού και ιμπεριαλιστών είναι παπαριές (πολύ χειρότετρες απ' αυτές του γκάγκαρου)...

    Υ.Γ.1 γκάγκαρος λέγεται ο βέρος αθηναίος;
    αν ναι υπάρχει έστω και ένας γκάγκαρος στη πόλη αυτή;

    Υ.Γ.2 τις χυδαιότητες οφείλει η διεύθυνση του blog να τις διαγράφει αμέσως..
    πολλά σεξουαλικά απωθημένα ρε παιδιά, τι φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. DEN KSERW TI EKANES O GIOS TOU TADE H THS DEINA
    KSERW OTI O MOLYVIATHS HTAN O XEIROTEROS YPOURGOS EKSWTERIKWN POU PERASE POTE APO TH XWRA
    SYNTHRHTIKOS, ANEUROS, DIXWS EURWPAIKO ORAMA, MAS PHGE PISW SE OLA
    KAT EIKONA KAI KAT OMOIWSH TOY PRWTHUPOURGOU TOU-EMENA DIKOS MOU DEN EINAI.... ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο χειροτερος υπουργος Εξωτερικων ηταν το παιντι της Μαργκαρετ.
    Να μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

    Την ψιλιαστηκε ο σπυριαρης ,ο κινεζος,οτι θα του δινανε κλωτσια,και τον ειχε με μια βαλιτσα στο χερι...

    Δεν λεω πετυχε την .."συσφιξη"(μπλιαχ!) των σχεσεων με την Συρια ,μου φαινεται συναντηθηκε με το σκυλαραπα,δικτατορα της Συριας και ..συμφωνησαν να εντεινουν τις προσπαθειες για την επιλυση του ...Μεσανατολικου!!!

    Που αλλου πηγε?
    Σορυ ρε ,δεν θυμαμαι ...μου φαινεται ειχε συναντηση και με την Ωλαμπραιτ (Υπεξ των ΗΠΑ),οταν τον ρωτησε "απο εισαι Τζωρτζ"??
    Απο την Minessota misses!
    OH yes,i know George,i know your mammy, now George ,you have to sign ,some papers,Ok George?
    Yes misses ,i do it.
    ---

    Ειχαμε την προεδρια της Ε.Ε!!! που να παρει και υπεγραψε την "επεμβαση" (λεγε καταστροφη) της Γιουγκοσλαβιας,και ακους εκει να μας το παιζει και "επιτυχημενος Υπεξ"!!!

    Που ανεβασε το κυρος της Ελλαδος!!!
    Ρε τζωρτζ κατσε φρονιμα
    Κατσε φρονιμα λεμε....

    Αν θυμαμαι καλα ηταν και αναπληρωτης Υπεξ τοτε με τα ΙΜΙΑ? (μαζι με το παγκαλο?)
    Μηπως κανω λαθος?

    Με τον Οτσαλαν επισης,αλλα δεν με πολυνοιαζει το ζητημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *