GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσωπική άποψη ή σάλπισμα συμβιβασμού;

Οι ερμηνείες για μια καταχωνιασμένη δήλωση του Δ. Ρέππα Σηκώνει κι άλλο τους τόνους το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των ομολόγων, αλλά οι πιο ...π...

Οι ερμηνείες για μια καταχωνιασμένη δήλωση του Δ. Ρέππα
Σηκώνει κι άλλο τους τόνους το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των ομολόγων, αλλά οι πιο ...πονηροί πασόκοι -όπως και στο Μέγαρο Μαξίμου όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Press-gr- έχουν κυκλώσει με κόκκινο μολύβι μια καταχωνιασμένη δήλωση που έκανε ο Δ. Ρέππας στην κυριακάτικη "Ελευθεροτυπία".
«Ο δικός μας στόχος δεν είναι να επικεντρώσουμε στις επιλήψιμες συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων. Αλλωστε, οι δύσοσμες υποθέσεις βγαίνουν από φίλια "καρφώματα". Επιδίωξή μας είναι να προωθήσουμε το διάλογο με την κοινωνία πάνω στο πρόγραμμά μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μια αντιπολίτευση που απλώς καταγγέλλει, θέλουμε να είμαστε μια αντιπολίτευση που προτείνει λύσεις».
Αυτή η δήλωση εκφράζει προσωπικές του απόψεις, αφού διετέλεσε και ο ίδιος υπουργός Απασχόλησης, ή προαναγγέλει -αφού είναι και γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας- το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε λίγες ημέρες, παρά τις σημερινές φασαρίες; Οι πιο πολλοί πιστεύουν το δεύτερο.

11 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια η "ανωμαλη", "ο μετεωρολογος", "ο στοιχηματιας" και ορισμενοι αλλοι κομπλεξικοι εχουν βαλθει να διαλυσουν το blog.
    Ματαιοπονουν.Εδω θα παραμεινουμε για να καταγγελνομε την ανικανη κυβερνηση μας και να προετοιμασουμε την αναληψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ για το καλο ολων μας.Οτι και να γραφουν και οσο και να γραφουν τους αγνοουμε.
    Ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση και διαρκη αγωνα να φυγει αυτη η αθλια κυβερνηση.Μας αξιζει καλυτερη μοιρα.
    Οσοι προβοκαρουν χρησιμοποιωντας τονομα μου γινονται καταγελαστοι.
    Το ποιον αυτων που ειναι απεναντι στο ΠΑΣΟΚ αγγιζει την αθλιοτητα και τη χυδαιοτητα.Εμεις του ΠΑΣΟΚ ειμαστε ανθρωποι με αγωνες ,οραματα ,ευγενεια και ηθος...Ενω οι αλλοι ειναι κοινοι συκοφαντες, υβριστες,κακομοιριδες γενικα.Οι καλοι και σωστοι Ελληνες δεν μπορει παρα να ειναι ΠΑΣΟΚ
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια η Βάσω, ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος και ορισμενοι αλλοι κομπλεξικοι εχουν βαλθει να διαλυσουν το blog.
    Ματαιοπονουν.Εδω θα παραμεινουμε για να καταγγελνομε την ανικανη ηγεσία μας και να ισχυροποιήσουμε την καταβύθιση του ΠΑΣΟΚ για το καλο ολων μας.Οτι και να γραφουν και οσο και να γραφουν τους αγνοουμε.
    Ειμαστε ολοι εδω για ενημερωση και διαρκη αγωνα να φυγει αυτη η αθλια φύρα του Κινήματος.Μας αξιζει καλυτερη μοιρα.
    Οσοι προβοκαρουν χρησιμοποιωντας τονομα μου καλά κάνουν.
    Το ποιον αυτων που ειναι μέσα στο ΠΑΣΟΚ αγγιζει την αθλιοτητα και τη χυδαιοτητα.Εμεις του άλλου ΠΑΣΟΚ ειμαστε ανθρωποι με αγωνες ,οραματα ,ευγενεια και ηθος...Ενω οι αλλοι ειναι κοινοι συκοφαντες, υβριστες,κακομοιριδες γενικα.Οι καλοι και σωστοι Ελληνες δεν μπορει παρα να ειναι νέο ΠΑΣΟΚ
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6.52,
    Παραλίγο να ανοίξω μια ίσως ενδιαφέρουσα κουβέντα με εσένα αλλά με απέτρεψε η τελευταία σου φράση:

    «Οι καλοι και σωστοι Ελληνες δεν μπορει παρα να ειναι νέο ΠΑΣΟΚ».

    Η φράση αυτή με το ίδιο περιεχόμενο, τις ίδιες λέξεις πλην του «νέο ΠΑΣΟΚ» και στη θέση του «Έλληνες» η λέξη Γερμανοί, εκστομίστηκε από τον Χίτλερ το ’37 σε συνέδριο του εθνοσοσιαλιστικού του κόμματος.
    Μπάμπη, αν δε κατάλαβες τι γράφεις, δε πειράζει, απλώς μη το ξαναγράψεις.
    Αν όμως κατάλαβες τότε είσαι ναζιστής και καις το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον αρχιφασίστα Κ. Σημίτη αρχηγό, που έκανε τον νόμο της κλεψιάς του χρηματιστηρίου και των ομολόγων. Με τον Γιωργάκη με τους 147 συμβούλους και την μητέρα του. Τον αδελφό του Ν. Παπανδρέου σύμβουλο του Υπ. Αιγ του Σηφουνάκη να του γράφει ποιήματα και να εισπράτει. Αει στον διάβολο ΠΑΣΟΠΚΙα. Πότε θα δικαστούν οι λιγούρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καθώς δε μπορώ να μιλώ με ναζιστές, θα ανοίξω κουβέντα με δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ.
    Γεια και χαράσσου Γραμματέα Αθανασάκη !
    Ωραία τα είπες σήμερα στους νεολαίους…ιδιαίτερα μάλιστα με ανατρίχιασε η φράση:
    «απέναντι σε κάθε δίκαιη απαίτηση, η νέα γενιά συναντά την αδικία, την εκμετάλλευση, την αναξιοκρατία και το πελατειακό κράτος».

    Όταν έλεγες «αδικία» φαντάζομαι ότι στο μυαλό σου είχες τα πράσινα παιδιά, την πράσινη διοίκηση, τα πράσινα συνδικάτα που είχαν αλώσει το κράτος και τους μηχανισμούς στην αγορά σε βάρος άλλων παιδιών που δεν είχαν τόσο «πράσινα φρονήματα»

    Λέγοντας «εκμετάλλευση», δε μπορεί παρά να σκεφτόσουν τους δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχος πού μετέτρεψε σε ομήρους- πελάτες του πολιτικού συστήματος το ΠΑΣΟΚ.

    Με τη λέξη «αναξιοκρατία», μάλλον θα εννοούσες το πράσινο ρουσφέτι, παντού και από όλα τα επίπεδα των στελεχών του κινήματος και των καλών του φίλων, που έδινε το προβάδισμα στη πράσινη ικανότητα, καθώς η αξιοσύνη είναι κατά τη γνώμη σας σύμφυτη με το ΠΑΣΟΚ.

    Ως «πελατειακό κράτος» προφανώς εννοείς τον κομματικό εσμό που κατέλαβε δι’ εφόδου την διοίκηση το ’81 και θεσμικά επεκτάθηκε σε κάθε πιθανή και απίθανη πτυχή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.

    Είναι βέβαιο ότι η σκέψη σου κυριαρχείτο από τους «πράσινο- φρουρούς» και την
    «κοινωνία των πασόκων πολιτών» που τόσα χρόνια μπουκώνατε..

    Ωραία τα είπες σήμερα στους νεολαίους…παιδιά είναι πρέπει να μαθαίνουνε πως εκφράζεται με θρασύτητα και ξεδιαντροπιά η υποκρισία.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.
    Εσύ καλά περνάς…δε βαριέσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.21
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟς ΜΑΛΑΚΑς ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗς ΔΕΞΙΟΣ.
    Δεν πειραζει,τρεξε τωρα να απαντησεις τι εγινε με τα ομολογα,κλεφτρονια,και τα αλλα τα ακουμε βερεσε.Καλα ρε ουτε τρια χρονια στην εξουσια δεν μπορειτε να κρατηθειτε λιγουρηδες....Κι επειδη σε κοβω για δημοσιοσιτιζομενο,κοιτα μη σου φανε και την συνταξη οι ομοιδεατες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.33 Γλύψε τώρα την πούτσα του Κ.Κ. και ξαναέλα στις επόμενες εκλογές να την ξαναγλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με όσα επέρχονται, ο κ.Κ (*) θα ζητήσει να κάνει εκλογές την τελευταία μέρα που δικαιούται, (παίζοντάς τος...συνεπής).
    ΄Ηδη τα γκάλοπ τον φέρνουν δεύτερο, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να τα βγάλει ακόμα...
    Πασχαλιάτικα βγαίνουν για το Δούκα λίαν ενδιαφέροντα, ενώ η συνέχεια έχει φουλ του Αλογοσκούφη !...

    (*) Κώστας με ...μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια ρε 3.40 έχει τέτοιο πράγμα ο μπούλης ;΄Αλλα δείχνουν τα ντοκουμέντα (φωτογραφίες βίντεο), που κυκλοφορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον φοβούνται μερικοί ότι από το πολύ σκάλισμα να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

    Οπως με τον λογαριασμό που ανοίχθηκε επί ΠΑΣΟΚ στην Αγροτική, επί διοίκησης του κουμπάρου του Καρχιμάκη.

    Και έχει και άλλα πολλά ακόμα να αποκαλυφθούν...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *