GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη Νο1...

Έξαλλοι (και) οι χρηματιστές με τον Γ. Αλογοσκούφη! Ο χρηματιστηριακός συνεργάτης του Press-gr γράφει: Έξαλλοι είναι οι περισσότεροι χρηματι...

Έξαλλοι (και) οι χρηματιστές με τον Γ. Αλογοσκούφη!
Ο χρηματιστηριακός συνεργάτης του Press-gr γράφει:
Έξαλλοι είναι οι περισσότεροι χρηματιστές με τον Γιώργο Αλογοσκούφη για τη δήλωσή του με την οποία τους χαρακτηρίζει «άπληστους» προσπαθώντας να σώσει το δικό του κεφάλι.
Το τι ακουγόταν όλη μέρα σε βάρος του στην χρηματιστηριακή αγορά δεν περιγράφεται. Πώς θα κλείσει -κι αυτό- το μέτωπο;

12 σχόλια

  1. WaLe$a said...

    H ανανέωση (…της οικογενειοκρατίας) προχωρά!

    Ποιοι γόνοι πολιτικών τζακιών της ΝΔ είναι σήμερα στην Ελληνική Βουλή;
    Αν ρίξεις μια ματιά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ…χάνεις το μέτρημα: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
    ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ, ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ), ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ), ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ), ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ, ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ…
    Λυπάμαι εάν ξέχασα ή έκανα λάθος σε κανένα ή καμία…αλλά δεν είναι και λίγοι…εγώ μέτρησα 20 γόνους!
    Τώρα εάν σ’ αυτούς προσθέσουμε κι αυτούς που θέλουν να μπούνε στη ΝΕΑ Βουλή, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ακόλουθοι: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (υιός σε Ευρυτανία), απόγονος Γκελεστάθη (σε Φθιώτιδα), ο άλλος υιός Βαρβιτσιώτης (σε Λακωνία), ο υιός ή η κόρη του Αχιλλέα Καραμανλή (σε Σέρρες ή Α’ Θεσ/νικης ή στην Αθήνα), η κόρη Κεφαλογιάννη (σε Ρέθυμνο), ο υιός Κατσίκης (στο υπόλοιπο Αττικής), ο υιός Σημαιοφορίδης (κάηκε στα ομόλογα-πήγαινε για Καστοριά), ο Νίκος Χατζηνικολάου (ο υιός του πρώην Βουλευτή Έβρου για το Επικράτειας (;), η Αλεξία Έβερτ στην Α’ Αθήνας, ο υιός Σταϊκούρας στη Φθιώτιδα, ο Δημήτρης Κούβελας στην Α’ Θεσ/νίκης, ο υιός Ευμοιρίδης (;) ίσως στη Δράμα, γόνος του Μάρτη ή του Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, ο υιός Τζιτζικώστας στη Β’ Θεσ-νίκης, κάποιος συγγενής του Σουφλιά στη Λάρισα, η κόρη του Κλείτου (Λίνα) στις Σέρρες….
    Απομένει να ξεκαθαρίσουν τι θα πράξουν οι γόνοι του Παπάγου, του Γιώργου Μούτσιου (στη Θεσσαλονίκη), του Θανάση Ξαρχά (στη Φωκίδα), του Παλαιοκρασά (στις Κυκλαδες), κάποιος συγγενής του Αφέρωφ στα Γιάννινα, και μήπως και κανείς ανηψιός του Φρανς Τσαγγάρη!
    Ε…Τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και θα απομένει αντί με τα μικρά ονόματά τους να τους αναφέρουμε ως …π.χ. Βαρβιτσιώτης ο Ε’, Καραμανλής ο ΣΤ’ και Μητσοτάκης ο Ζ’…
    Κρίμα ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…Χάνεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τα «βαρίδια»,,,και να τους αντικαταστήσεις με τους σημερινούς 40άρηδες, που έφαγαν «μπαρούτι», σφυρηλατήθηκαν στα αμόνια του φοιτητικού συνδικαλισμού, κι έχουν πάνω από 10-15 χρόνια ΕΝΣΗΜΑ ο καθένας τους!
    ΚΡΙΜΑ!

    12:26 πμ


    GIAROUZELSKI said...
    WaLe$a....

    Ξέχασες...τους (τυχόν) απόγονους του Μποκοβού (στη Θεσσαλονίκης)!!!

    12:28 πμ

    ....Και ο Γκιζίκης δεν έχει (απο) γόνους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον. Νέο μοντέλο διάρθρωσης της χώρας.



    - Επιτελική κυβέρνηση. Νέα περιφερειακή διάρθρωση με δυο βαθμούς Αυτοδιοίκησης. Με ένα νέο «Καποδίστρια» και ριζική συνένωση Δήμων.

    Με βασικές αρμοδιότητες των Υπουργείων αποκεντρωμένες στην περιφέρεια. Η πόλη, επίκεντρο της συμμετοχής των πολιτών. Η πόλη, πόλος δημιουργίας.

    - Ριζικά διαφορετικό εκλογικό σύστημα, που θα διασφαλίζει την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων, την απεξάρτησή τους από οικονομικά ή μιντιακά συμφέροντα, την διαφάνεια και τον ουσιαστικό έλεγχο του πολίτη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς.

    - Ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και της Αυτοδιοίκησης με κοινωνική λογοδοσία των ιδρυμάτων με κοινωνικό ρόλο, όπως της εκπαίδευσης δημόσιας ή μη, της υγείας της πρόνοιας.



    Δεύτερον. Διαφάνεια και λογοδοσία στην δημόσια διοίκηση.



    - Αξιοποίηση όλου του πλούτου των ανθρώπων που δουλεύουν στη δημόσια διοίκηση. Αξιολόγηση και διαφάνεια παντού και για όλους στη δημόσια διοίκηση.

    - Απλοποίηση και κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Επαναστατική αξιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ώστε όλες οι συναλλαγές να μπορούν να γίνονται με απλό και διάφανο τρόπο.

    - Αξιοκρατία. Ανατροπή κάθε αυθαίρετης κομματικής ή άλλης ρουσφετολογικής παρέμβασης στην ορθολογική λειτουργία της διοίκησης.

    - Τέρμα στο αυθαίρετο μοίρασμα χρημάτων του ελληνικού λαού από τους υπουργούς. Θα υπόκεινται σε έλεγχο και διαβούλευση, αλλά και αντικειμενικές προδιαγραφές δίκαιης κατανομής στις περιφέρειες της χώρας μας. Κάθε υπογραφή υπουργού στο διαδίκτυο. Ισολογισμοί και διπλογραφικό σύστημα στους δημόσιους οργανισμούς.



    Τρίτον. Πρόσβαση σε εκπαίδευση ποιότητας για κάθε ελληνική οικογένεια, σε όλες τις βαθμίδες.



    - Συστηματικά, σταθερά, η ελληνική οικογένεια θα βλέπει ότι, θα μειώνεται όλο και περισσότερο το οικονομικό βάρος για την ποιοτική εκπαίδευση των παιδιών της.

    - Ορθολογική οργάνωση των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με διαφάνεια, λογοδοσία και σύνδεση με την παραγωγική διαδικασία και την περιφέρεια.

    - Αποκέντρωση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

    - Αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 5% του ΑΕΠ, με 1 δις ευρώ περισσότερα ήδη από τον πρώτο προϋπολογισμό της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αξιοποίηση του 40% του Δ? ΚΠΣ για την κατάρτιση και την εκπαίδευση.

    - Ολοήμερα σχολεία που συμβάλλουν στην ποιότητα και την δημιουργικότητα του σχολείου, αλλά και στην απελευθέρωση χρόνου και χρήματος από το γονιό.

    - Διαφορετικό σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο την απαλλαγή των μαθητών από το άγχος και την αντικατάσταση της αποστήθισης από την κριτική και δημιουργική σκέψη.

    - Ο νέος πολίτης θα έχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, το οποίο θα αποτελεί την δική του μόνιμη βιβλιοθήκη, αλλά και χώρο διαβούλευσης.

    - Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αυτοδιοικούνται πια, αλλά αξιολογούνται, λογοδοτούν στην κοινωνία, πιστοποιούνται και ελέγχονται δημοκρατικά. Μετατρέπονται σε διεθνή ιδρύματα και η Ελλάδα αποτελεί κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την ευρύτερη περιοχή. Εγγυώμαι ότι, η Ελλάδα θα γίνει πρωτοπόρα στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό.



    Τέταρτον. Δίκαιη φορολογία.



    - Αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των αδυνάτων. Αυτό το πετυχαίνουμε με αντικειμενική και δίκαιη φορολόγηση του πλούτου και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

    - Τέρμα στην ευνοϊκή φορολόγηση του κεφαλαίου σε σχέση με τη φορολόγηση της εργασίας, αλλά και στην επιδείνωση της σχέσης άμεσων προς έμμεσους φόρους. Δεσμεύομαι για την προοδευτική και τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα, ώστε να γίνει πράξη η δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος.



    Πέμπτον. Ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.



    - Ενισχύουμε την βασική σύνταξη για τους ανασφάλιστους στα 950 ευρώ για το ζευγάρι και 550 για τον μεμονωμένο δικαιούχο.

    - Θα διευρύνουμε τα κριτήρια του ΕΚΑΣ, ώστε να επωφεληθούν από αυτό άλλοι 300.000 συνταξιούχοι.

    Αποτελεί προϋπόθεση για μια δίκαιη και συνεκτική κοινωνία. Αποτελεί προϋπόθεση για μια συνεκτική κοινωνία που χτυπά την φτώχεια.



    Έκτον. Το παιδί και η οικογένεια στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

    - Υποστήριξη της οικογένειας με 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια των γονιών του.

    - Υποστήριξη επίσης σε κάθε παιδί, με κατάθεση 1.000 ευρώ σε προθεσμιακό επενδυτικό λογαριασμό.

    - Διπλασιασμός του αριθμού των βρεφονηπιακών σταθμών.



    Έβδομον. Πολιτικές για την εργασία των νέων και για τους άνεργους.



    - Δυνατότητα απασχόλησης για 4 συνεχή έτη με πλήρη ασφάλιση και κλιμακούμενη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών για όλους τους νέους.

    - Αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο 70% του βασικού μισθού εντός τετραετίας.

    - Ο νέος θεσμός της κοινωνικής εργασίας. Ο άνεργος θα έχει κίνητρα από την πολιτεία να βρίσκει δουλειά και προοπτική ενώ θα προσφέρει στην κοινωνία με την κοινωνική εργασία.



    Όγδοον. Πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.



    - Νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνικής επιχείρησης και της συνεταιριστικής εργασίας των ιατρών και των νοσοκόμων, όπως γίνεται σε αρκετές χώρες.

    - Μείωση των ιδιωτικών δαπανών της οικογένειας για την υγεία.



    Ένατον. Προτεραιότητα το περιβάλλον.



    - Το περιβάλλον:

    Είναι το επίκεντρο μιας νέας ποιοτικής και «πράσινης ανάπτυξης».

    Είναι βασικό στοιχείο της νέας περιφερειακής αναπτυξιακής πολιτικής.

    Είναι αντικείμενο έρευνας και νέων τεχνολογιών αιχμής για την οικονομία.

    Είναι απαραίτητο συστατικό για τον νέο ποιοτικό και εναλλακτικό τουρισμό.

    Είναι στοιχείο απαραίτητο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και την νέα ποιότητα, την ανταγωνιστική δυνατότητα των αγροτικών προϊόντων.

    Είναι καθοριστικό για μια νέα εθνική ενεργειακή πολιτική ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    - Δημιουργία ξεχωριστού Υπουργείου Περιβάλλοντος.

    - Η Ελλάδα στην πρωτοπορία των χωρών για τις κλιματικές αλλαγές με παραγωγή του 10% της πρωτογενούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το 2012.



    Δέκατον. Νέα πολιτική για την ύπαιθρο.



    - Σιγουριά για όσους αποχωρούν από την ενεργό παραγωγή. Σύνταξη 950 ευρώ στο ζευγάρι των αγροτών και 550 για τον μεμονωμένο αγρότη.

    - Δημιουργία απαραίτητων συνθηκών για την προσέλκυση νέων δυναμικών αγροτών που θα αναζωογονήσουν την ανάπτυξη - ποιοτική και «πράσινη» - της υπαίθρου. Μία νέα πολιτική αγροτικής γης για να αντιμετωπίσουν οι νέοι αγρότες τις προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

    - Δημιουργία συνεταιριστικής σχολής αγροτών σε τριτοβάθμιο επίπεδο για την εκπαίδευση πιστοποιημένων αγροτών και στελεχών αγροτικής ανάπτυξης

    Συγνωμη καταρχην απο το blog για το ασχετο του θεματος.
    Στους αναγνωστες απευθυνομενος τους καλω να διαβασουν με προσοχη μερικες απο τις προτασεις του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικο προγραμμα που εχει επεξεργασθει.Εδω θα ειμαστε να το κρινομε μετα τις εκλογες για την πιστη εφαρμογη του.
    babis

    Εκτύπωση
    Αποστολή σε φίλο







    Όροι χρήσης | Επικοινωνία | Χάρτης
    © ΠΑΣΟΚ 1974 - 2007 pasok@pasok.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΚΟΛΑ....ΠΑΣΟΚε!

    ΞΕΚΟΛΑ!

    ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιλέξτε πρώτα πρωτάθλημα από την αριστερή πλευρά της σελίδας. Για περισσότερες από μια επιλογές χρησιμοποιήστε τα Checkboxes και το κουμπί "Εμφάνιση"


    Στοιχήματα της τελευταίας στιγμής
    Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007
    Κόπα Λιμπερταδόρες, Νότια Αμερική
    12:30 πμ Μπολιβάρ 2.00
    X 3.20
    Cienciano (PER) 3.35
    +7


    Campeonato Paulista, Βραζιλία
    12:30 πμ Πόντε Πρέτα 1.90
    X 3.20
    Paulista Jundiai 3.65
    +7


    Campeonato Gaucho, Βραζιλία
    12:30 πμ Ζουβεντούδε 1.35
    X 4.00
    Novo Hamburgo 8.25
    +1


    Campeonato Mineiro, Βραζιλία
    12:30 πμ Rio Branco 1.40
    X 3.90
    America-MG 6.50
    +1


    Διεθνή Φιλικά, Κόσμος
    1:00 πμ Βενεζουέλα 1.30
    X 4.50
    Νέα Ζηλανδία 8.25
    +15


    Campeonato Paulista, Βραζιλία
    1:30 πμ Bragantino 2.20
    X 3.20
    Σάο Καετάνο 2.90
    +7
    1:30 πμ Guaratingueta 1.55
    X 3.50
    Ituano 5.50
    +7
    1:30 πμ Santo Andre 2.35
    X 3.25
    Γιουβέντους 2.65
    +7
    1:30 πμ Sao Bento 2.45
    X 3.20
    Barueri 2.55
    +7
    1:30 πμ Sertaozinho 2.65
    X 3.25
    Noroeste 2.35
    +7


    Campeonato Carioca, Βραζιλία
    1:30 πμ Botafogo RJ 1.30
    X 4.50
    Volta Redonda 8.25
    +7
    1:30 πμ Cabofriense 1.80
    X 3.25
    Friburguense 4.00
    +7


    Campeonato Gaucho, Βραζιλία
    1:30 πμ Esportivo 1.45
    X 3.75
    XV de Novembro 6.00
    +1
    1:30 πμ Ulbra 1.25
    X 4.75
    Gloria 9.00
    +1


    Διεθνή Φιλικά, Κόσμος
    2:00 πμ Κολομβία 1.90
    X 3.20
    Παραγουάη 3.65
    +15


    Κόπα Λιμπερταδόρες, Νότια Αμερική
    2:45 πμ Defensor Sporting (URU) 1.45
    X 3.75
    Deportivo Pasto (COL) 6.50
    +7
    2:45 πμ Internacional (BRA) 1.55
    X 3.50
    Βελέζ Σάρσφιλντ 5.50
    +7


    Campeonato Paulista, Βραζιλία
    2:45 πμ Σάντος 1.65
    X 3.50
    Κορίνθιανς 4.50
    +7
    2:45 πμ Σάο Πάολο 1.10
    X 7.00
    Rio Branco 17.00
    +7


    Campeonato Carioca, Βραζιλία
    2:45 πμ Vasco da Gama 1.22
    X 5.20
    Αμερικάνο 10.00
    +7


    Διεθνή Φιλικά, Κόσμος
    3:00 πμ ΗΠΑ 1.25
    X 4.75
    Γουατεμάλα 11.00
    +15
    4:00 πμ Χιλή 1.65
    X 3.50
    Κόστα Ρίκα 4.50
    +15
    5:00 πμ Εκουαδόρ 3.85
    X 3.50
    Μεξικό 1.80
    +15


    Divisi Utama: Barat-West, Ινδονησία
    8:00 πμ Persita Tangerang 1.22
    X 5.00
    Persitara Jakarta 9.00
    +1


    Divisi Utama: Timur-East, Ινδονησία
    8:00 πμ Persijap Jepara 1.20
    X 5.00
    Persebaya Surabaya 10.00
    +1
    8:00 πμ Persis Solo 1.20
    X 5.00
    Persegi Bali FC 10.00
    +1


    Πρέμιερ Λιγκ, Ιράν
    12:30 μμ Peykan 1.95
    X 2.85
    Sepahan 3.75
    +2


    Singapore Prime League, Σινγκαπούρη
    1:00 μμ Woodlands Wellington (B) 5.50
    X 3.80
    Singapore Armed Forces (B) 1.48
    +3


    Πρέμιερ Λιγκ, Ιράν
    1:30 μμ Mes 1.85
    X 2.80
    Rah Ahan 4.30
    +2
    1:30 μμ Fajr Shahid Sepasi 1.75
    X 2.90
    Malavan 4.60
    +2
    1:30 μμ Foolad Khozestan 2.80
    X 2.75
    Saba Battery 2.45
    +2
    1:30 μμ Pas 2.25
    X 2.80
    Aboomoslem 3.00
    +2
    1:30 μμ Zob Ahan 2.25
    X 2.80
    Esteghlal Ahvaz 3.00
    +2
    1:30 μμ Esteghlal 1.70
    X 2.90
    Piroozi Perspolis 5.00
    +2


    Yemen League Division 1, Υεμένη
    1:30 μμ Ahly Sana 2.90
    X 2.80
    Al-Rshed 2.35
    +2


    2nd League B - 4th Group, Τουρκία
    1:30 μμ Erzurumspor 1.70
    X 3.40
    Erzincanspor 4.00
    +1
    1:30 μμ Giresunspor 1.50
    X 3.50
    Pazarspor 5.50
    +1
    1:30 μμ Y. Kirsehirspor 1.50
    X 3.50
    Tokatspor 5.50
    +1
    1:30 μμ Yimpas Yozgatspor 1.60
    X 3.40
    Unyespor 4.70
    +1


    2nd League B - 5th Group, Τουρκία
    1:30 μμ Cizrespor 3.25
    X 3.20
    Hatayspor 1.95
    +1
    1:30 μμ Gaskispor 2.10
    X 3.20
    Iskenderun Demir Celikspor 2.90
    +1
    1:30 μμ Kahramanmarasspor 1.30
    X 4.30
    Sanliurfa Bld. spor 7.60
    +1
    1:30 μμ Siirtspor 1.80
    X 3.25
    Adiyamanspor 3.70
    +1


    S-League, Σινγκαπούρη
    1:45 μμ Korean Super Reds (S) 2.50
    X 3.40
    Balestier Khalsa 2.40
    +4


    1. Division, Αλγερία
    2:30 μμ ES Setif 1.35
    X 4.00
    MC Oran 7.00
    +2
    2:30 μμ USM Blida 1.85
    X 3.00
    CA Bordj Bou Arreridj 4.00
    +2
    2:30 μμ JSM Bejaia 1.20
    X 5.00
    ASM Oran 10.00
    +1
    2:30 μμ OMR El Annasser 2.25
    X 2.90
    USM Alger 2.95
    +2
    2:30 μμ NA Hussein-Dey 1.35
    X 4.00
    CA Batna 7.00
    +2
    2:30 μμ Aso Chlef 1.40
    X 3.75
    Pardou AC 6.60
    +2



    1 X 2
    Σάββατο, 31 Μαρτίου 2007
    Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία
    1:45 μμ Λίβερπουλ 2.20
    X 3.15
    Άρσεναλ 3.05
    +34
    4:00 μμ Γουέστ Χαμ 2.10
    X 3.15
    Μίντλεσμπρο 3.25
    +15
    4:00 μμ Μάντσεστερ Γ. 1.25
    X 4.80
    Μπλάκμπερν 11.00
    +15
    4:00 μμ Μπόλτον 1.55
    X 3.50
    Σέφιλντ Γιουν. 5.90
    +15
    4:00 μμ Νιούκαστλ 1.85
    X 3.20
    Μάντσεστερ Σίτι 4.00
    +15
    4:00 μμ Τσάρλτον 2.20
    X 3.15
    Γουίγκαν 3.05
    +15
    4:00 μμ Φούλαμ 2.20
    X 3.15
    Πόρτσμουθ 3.05
    +15
    6:15 μμ Γουότφορντ 8.25
    X 4.75
    Τσέλσι 1.30
    +15


    Κυριακή, 1 Απριλίου 2007
    Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία
    5:00 μμ Τότεναμ 1.75
    X 3.25
    Ρέντινγκ 4.50
    +15


    Δευτέρα, 2 Απριλίου 2007
    Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία
    9:00 μμ Άστον Βίλα 2.30
    X 3.15
    Έβερτον 2.85
    +15


    Παρασκευή, 6 Απριλίου 2007
    Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία
    6:15 μμ Μάντσεστερ Σίτι 1.90
    X 3.20
    Τσάρλτον 3.80

    8:30 μμ Έβερτον 1.60
    X 3.40
    Φούλαμ 5.50



    Σάββατο, 7 Απριλίου 2007
    Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλία
    1:45 μμ Τσέλσι 1.40
    X 4.00
    Τότεναμ 7.25

    4:00 μμ Άρσεναλ 1.20
    X 6.00
    Γουέστ Χαμ 10.00

    4:00 μμ Γουίγκαν 2.75
    X 3.15
    Μπόλτον 2.40

    4:00 μμ Μίντλεσμπρο 1.60
    X 3.40
    Γουότφορντ 5.50

    4:00 μμ Μπλάκμπερν 2.10
    X 3.15
    Άστον Βίλα 3.25

    4:00 μμ Ρέντινγκ 3.05
    X 3.15
    Λίβερπουλ 2.20

    4:00 μμ Σέφιλντ Γιουν. 2.30
    X 3.15
    Νιούκαστλ 2.85

    6:15 μμ Πόρτσμουθ 5.10
    X 3.35
    Μάντσεστερ Γ. 1.65



    Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007
    Conference South, Αγγλία
    8:45 μμ Welling 1.45
    X 3.75
    Τούροκ 6.00
    +3


    Σάββατο, 31 Μαρτίου 2007
    Conference South, Αγγλία
    4:00 μμ Fisher Athletic 2.30
    X 3.50
    Μπίσοπς Στόρτφορντ 2.50
    +3
    4:00 μμ Havant and Waterlooville 1.65
    X 3.60
    Σούτον 4.20
    +3
    4:00 μμ Welling 1.90
    X 3.50
    Λιούις 3.25
    +3
    4:00 μμ Μπάσινγκστοουν Τάουν 2.80
    X 3.50
    Νιούπορτ 2.10
    +3
    4:00 μμ Μπέντφορντ 6.50
    X 4.00
    Χίστον 1.40
    +3
    4:00 μμ Μπόγκνορ Ρέγκις Τάουν 2.20
    X 3.50
    Γήντινγκ 2.65
    +3
    4:00 μμ Μπρέιντρι 1.65
    X 3.60
    Κέμπριτζ Σίτι 4.20
    +3
    4:00 μμ Ντόρτσεστερ 1.80
    X 3.50
    Weston Super Mare 3.60
    +3
    4:00 μμ Σάλσμπουρι Σίτι 1.55
    X 3.75
    Φάρνμπορο 4.80
    +3
    4:00 μμ Χάις 2.80
    X 3.50
    Ηστλέι 2.10
    +3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρελλό αγόρι babis εδώ είσαι κούκλα μου?


    σε άφησα τόσο καιρό απήδηχτο και πήζεις τον κόσμο στη μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    27/03/2007: Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της Διακομματικής Ομάδας του ΕΚ "Οικογένεια και Προστασία του Παιδιού", Μαρία Παναγιωτοπούλου - Κασσιώτου, παρουσίασε τις δράσεις της ΕΕ για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) την 23 Μαρτίου με θέμα: "Η ευημερία των παιδιών στην ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική κοινωνία".

    Κατά την ομιλία της, η ευρωβουλευτής ανέφερε ότι αν και δεν υπάρχει νομική βάση για δράσεις υπέρ της προστασίας των παιδιών στις συνθήκες της ΕΕ, η ευρωπαϊκή νομοθεσία και οι ευρωπαϊκές πολιτικές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που αφορούν στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων του παιδιού, με τους εξής κύριους στόχους:

    • Περιορισμό της παιδικής φτώχειας έως το 2010, σύμφωνα με την Ατζέντα της Στρατηγικής της Λισσαβόνας, με ιδιαίτερη έμφαση σε ευάλωτες κατηγορίες παιδιών π.χ. μεταναστών, πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών,
    • Πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών, γυναικών και νέων (Πρόγραμμα Δάφνη),
    • Προώθηση ασφαλούς χρήσης από τα παιδιά του διαδικτύου και των νέων οπτικοακουστικών μέσων (Πρόγραμμα Safer Internet Plus (2005-2008)),
    • Προστασία της υγείας με δράσεις υπέρ της υγιεινής διατροφής, ελέγχου των φαρμάκων για παιδιά και κατά της χρήσης αλκοόλ και τσιγάρου,
    • Προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης.

    Η Μ.Παναγιωτοπούλου διευκρίνισε ότι το ενδιαφέρον της ΕΕ για τα παιδιά κορυφώνεται με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη θέσπιση μιας Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την προστασία των δικαιωμάτων των Παιδιών (4 Ιουλίου 2006). Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φιλοδοξεί να ενσωματώσει τη νέα προοπτική ολοκληρωμένης προσέγγισης της προστασίας των παιδιών στις εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές της ΕΕ. Η ευρωβουλευτής υπογράμμισε επίσης τη σημασία της απόφασης της Ευρ. Επιτροπής (15/2/2007) για μια ενιαία, σε επίπεδο ΕΕ, ανοικτή τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας "116000" για τα εξαφανισμένα παιδιά. Με απόφαση, άλλωστε, του εαρινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Μάρτιος 2007) δημιουργείται η Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τις Οικογένειες με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών μεταξύ των κρατών μελών.

    "Το ΕΚΚΕ με τις εθνικές και διασυνοριακές μελέτες, που με επιτυχία εκπονεί, συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και έμμεσα ενισχύει το θεσμό, προσανατολίζοντας τις πολιτικές στην ορθή κατεύθυνση", κατέληξε η Μ.Παναγιωτοπούλου.

    Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας του ΕΚΚΕ κήρυξε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κωνσταντόπουλος, που προλόγισε την Ημερίδα μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΚΕ καθηγητή κ. Υφαντόπουλο. Τις εργασίες διηύθυνε η ερευνήτρια κ. Λ. Μαράτου-Αλιπράντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φρανς Τσαγγάρη, δεν είναι αυτός που έκανε εκτρώσεις καιπωλούσε βρέφη από την Λαμία. Μάλλον είμαστε άξιοι να μας κυβερνούν τέτοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΜΕ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ ΔΥΟ ΔΩΡΑ - ΕΝΑ DVD ME THN OΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ DVD "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμήσι με τον γεροδεμένο εργάτη [Straight]
    Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog …

    Η περιπέτειά μου αυτή έγινε πριν από πέντε χρόνια όταν είχα πάει διακοπές στο χωρίο μαζί με τους δικούς μου. Ήταν καλοκαίρι και μέναμε στο σπίτι του παππούδων μου, εγώ είχα σκυλοβαρεθεί επειδή το χωρίο ήταν από αυτά τα ορεινά που το χειμώνα έχουν δέκα κατοίκους και το καλοκαίρι οικογένειες από τις πόλεις. Βασικά όσο ήμουν εκεί το μόνο που έκανα ήταν να τσακώνομαι με την μάνα μου, να βλέπω τηλεόραση και να χαϊδεύομαι όταν ήμουν μόνη μου. Α!! και κάτι άλλο, να κάνω μάτι τον εργάτη που είχε προσλάβει ο πατέρας μου για να κόψει ξύλα για το τζάκι. Με αυτά θα έβγαζαν όλο τον χειμώνα ο παππούς και η γιαγιά.

    Αυτός ο εργάτης ήταν από άλλο χωρίο, τριάντα+, 1.90 ύψος, γεροδεμένος και μαυρισμένος από την δουλεία. Η αλήθεια είναι ότι όταν μαλακιζόμουνα, αυτόν φανταζόμουν να με γαμάει. Αν και το είχε καταλάβει και αυτός ότι τον κοίταζα περίεργα και ανταπέδιδε δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί πάντα ήταν κάποιος μπροστά. Οι ημέρες πέρασαν και ο εργάτης είχε τελειώσει την δουλειά και μάζευε για να φύγει.

    Εκείνη την ημέρα οι γονείς μου μαζί με τους παππούδες μου είχαν ανέβει στο χωριό, εγώ αφού τσακώθηκα με την μάνα μου από την προηγούμενη τελικά δεν πήγα. Ξύπνησα κατά τις έντεκα από το τηλέφωνο, ήταν η μάνα μου που έπαιρνε για να μου πει ότι θα πήγαιναν τους παππούδες βόλτα στα γύρω χωρία μιας και δεν τους δίνονταν συχνά η ευκαιρία γιατί δεν υπήρχε αμάξι, την ρώτησα τη ώρα θα γύριζαν και μου είπε αργά το απογευματάκι. Αφού με μάλωσε ξανά γιατί ήμουν ακατάδεκτη και δεν πήγα μαζί τους το έκλεισε. Με την ευκαιρία της απουσίας όλων, έκανα όλες τις δουλείες όπως εμένα μου άρεσε. Έστρωσα το κρεβάτι μου, πλύθηκα, έφαγα πρωινό και έπλυνα τα δόντια φορώντας μόνο το βρακάκι μου και ένα στενό μπλουζάκι. Είχα βγει από το σπίτι ντυμένη έτσι ακριβώς όταν είδα το αυτοκίνητο του εργάτη αραγμένο πάνω από το απομονωμένο σπίτι μας. Νόμιζα ότι θα είχε ήδη φύγει και δεν είχα ακούσει το αυτοκίνητο, γι αυτό δεν τον είχα ψάξει νωρίτερα μετά το τηλεφώνημα.

    Φόρεσα τις σαγιονάρες μου και πήγα να δω μήπως ήταν εκεί. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν φοβόμουν να με βρει έτσι η απάντηση είναι ότι είχα περάσει δύο χρόνια να καταπιέζομαι από τον εαυτό μου και τους γονείς μου για να περάσω σε σχολή στην Αθήνα και τώρα που είχαν τελειώσει οι εξετάσεις ήμουν μέσα στην καύλα και ήθελα γαμήσι, όχι σχέση ή φιλία αλλά γαμήσι. Δεν φοβόμουν να φανώ εύκολη ή ακόμα περισσότερο σαν πουτάνα γιατί αυτό ακριβώς ήθελα, να γαμηθώ σαν πουτάνα.

    Τελικά ο εργάτης δεν ήταν εκεί και τα κλειδιά έλειπαν έτσι κατέβηκα να τον ψάξω κοντά στις στοίβες με τα ξύλα, άλλα πριν από αυτό πήγα στο δωμάτιό μου. Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να πάω έτσι ή να αλλάξω, τελικά αποφάσισα να κρατήσω το μπλουζάκι και να φορέσω ένα ροζ κιλοτάκι πολύ πρόστυχο που είχα αγοράσει μαζί με φίλες μου κρυφά από την μάνα μου, πήρα μερικές καπότες και έφυγα. Βγήκα από το σπίτι και κατευθύνθηκα προς τις στοίβες, καθώς κινιόμουν μέσα στο χωράφι και απομακρυνόμουν από το σπίτι ένιωθα την γύμνια μου όλο και περισσότερο. Ένιωθα όμως και την καύλα μου να μεγαλώνει, η κωλοτρυπίδα σύσπονταν και τα μουνόχειλα τα ένιωθα όλο και ποιο υγρά να τρίβονται μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα φανταζόμουν και το γαμήσι που θα μου έριχνε. Ήθελα να έχει μεγάλη και χοντρή πούτσα, ήμουνα καλό κορίτσι για πολύ καιρό και μου άξιζε ένα γερό γαμήσι με χοντρό πούτσο για επιβράβευση ή για τιμωρία!

    Πλησίασα στην ασβεστωμένη μικρή αποθήκη με τα εργαλεία. Πρώτα τον είδα και με είδε από το παράθυρο, ήμουν κοντά στο παράθυρο και το μόνο που φαίνονταν ήταν οι καυλωμένες ρόγες μου να τσιμπάνε το μπλουζάκι, αν και κατάλαβα ότι του άρεσε αυτό που έβλεπε το έπαιζε ψύχραιμος. Όταν έφτασα στην πόρτα πόζαρα, απλώνοντας τα χέρια και τα πόδια στο κάσωμα σε σχήμα X, αφήνοντας του λίγο χρόνο να καταλάβει αλλά και να καυλώσει. Η ανταλλαγή φράσεων μεταξύ μας προσβάλει το όρο συζήτηση. Με τράβηξε πάνω του και με χούφτωσε παντού σαν ήθελε να με ξεσκίσει με τα χέρια του, έσκισε το κιλοτάκι μου, το πέταξε σε μια γωνία και άρχισε να τραβάει μεγάλες γλυψιές από τα βυζιά μου. Θα με γάμαγε στα όρθια με την φόρα που είχε πάρει έτσι όταν κατέβασε το σορτσάκι του με το βρακί του κάτω και ένιωσα την καυτή του πούτσα να με ακουμπάει βούτηξα και τον πήρα στο στόμα μου. Δεν ήθελα να του κάνω πίπα, να του βάλω καπότα ήθελα, αλλά για ξεκάρφωμα του έριξα μερικές γλυψιές στο πουτσοκέφαλο. Όταν η καπότα ήταν στην θέση της σηκώθηκα από τα γόνατά μου και άφησα λίγη απόσταση μεταξύ μας. Ο εργάτης με έσπρωξε και με ξάπλωσε με την πλάτη σε ένα βρώμικο παλιό πάγκο με κούτες γεμάτες εργαλεία μπροστά από την πόρτα, με έσυρε μέχρι που η λεκάνη μου κρεμάστηκε από την άκρη του πάγκου και σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα άνοιξε.

    Όπως ήμουν ξαπλωμένη πίσω τον έβλεπα με φόντο την πόρτα τριχωτό και αγριεμένο σαν κτήνος. Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα ανάμεσα στα πόδια μου, πάνω από το μουνί μου είδα το νευρώδες καυλί του και τα τριχωτά του αρχίδια να κρέμονται, κατάλαβα ότι θα μου έριχνε γερό γαμήσι. Όταν έγειρα το κεφάλι μου πίσω ο εργάτης άρχισε να μου τον χώνει με δύναμη και ρυθμό, κοίταζα το ταβάνι από ελενίτ να κουνιέται μπροστά στα μάτια μου μετά από κάθε ψωλιά. Για τα πρώτα λεπτά είχα αφεθεί εντελώς σε αυτόν χωρίς να λέω τίποτα μόνο ότι κραυγούλες ευχαρίστησης μου προκαλούσε η πούτσα του. Στην πραγματικότητα ήταν καλύτερο από ότι περίμενα και πιο ωραίο από αυτό που μπορώ να σας περιγράψω με λέξεις.

    Όταν τελείωσα με την ονειροπόληση όλη η πουτανιά και προστυχιά επανήλθαν μέσα μου, σήκωσα το κεφάλι μου και τον κοίταξα στα μάτια.

    - Μόνο αυτό μπορείς … πιο δυνατά πιο σκληρά … ξέσκισε με, ξεμουνιασέ με.

    Ο εργάτης που δεν θα πίστευε στα αυτιά του και την τύχη του με την έκφυλή Αθηναία που του έτυχε. Άνοιξε τα πόδια μου ακόμα περισσότερο και άρχισα να μου τον τινάζει με όλη του την δύναμη. Εγώ δεν κράταγα τίποτα μέσα μου, φώναζα, έβριζα, και τα αλάτιζα λίγο για να τον παρακινήσω ακόμα περισσότερο. Όταν ήρθε ο πρώτος οργασμός μου φάνηκε σαν να ηρεμώ λίγο, έβγαλα την ψωλή του έξω και έτριψα το μουνί μου με ικανοποίηση. Το σκληρό γαμήσι δεν φαίνονταν να είχε επηρεάσει τον εργάτη που έτριβε τον πούτσο με τα δυο του χέρια, φαίνεται ήταν από αυτούς που αντέχουν πολύ αλλά εγώ χρειαζόμουν μια ανάσα πριν συνεχίσουμε.

    Έβγαλα το μπλουζάκι και σκούπισα την κοιλία μου και τα στήθη μου από τον ιδρώτα και μετά την πέταξα σε μια χαλασμένη καρέκλα. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά ενώ χάιδευα τα στήθη μου έπιασα της ρώγες μου και της ζούληξα τόσο που βόγκηξα. Κοίταξα τον εργάτη που κάθονταν και περίμενε και είδα μια έκφρασης απορία για το άτομό μου. Δεν περίμενα άλλο για να συνέλθω έτριψα το μουνί μου και έκανα νόημα στο εργάτη να έρθει. Έπιασε τα πόδια μου και με γύρισε στο πλάι, τώρα ήταν τα πόδια μου που κρέμονταν από την πλευρά του τραπεζιού. Σήκωσε το δεξί κωλομάγουλο λίγο και μου τον πέρασε, εγώ τον υποδέχτηκα με ένα βογκητό σχεδόν ανακούφισης και άρχισε πάλι το σφυροκόπημα του. Καθώς ήμουν έτσι στο πλάι και με γάμαγε έβλεπα τα πόδια μου που ακόμα φορούσα τις σαγιονάρες μου, από το γαμήσι και το κούνημα η δεξιά έφυγε και έτσι εκτός από όλα τα άλλα καθώς έτρωγα τις ψωλιές του προσπαθούσα να μην φύγει και η άλλη! Ο δεύτερος οργασμός μου ήρθε σε ακριβώς αυτή την στάση.

    Είχα σηκωθεί από τον πάγκο γιατί συνέχεια με την πλάτη και στο πλάι πιάστηκα. Πήρα το μπλουζάκι και σκουπίστηκα ξανά, η πλάτη μου είχε γεμίσει ροκανίδια και βρωμιές. Εν τω μεταξύ ενώ εγώ έκοβα βόλτες μέσα στην αποθηκούλα ο εργάτης είχε πάρει αέρα, είχε έρθει από πίσω και χάιδευε την σχισμή ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Δεν κρατιόνταν τώρα.

    – Θέλεις ξανά – του είπα και πήγαμε στην κεφαλή του πάγκου προς την πόρτα.

    Έγειρα λίγο προς τα μπροστά και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα, ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να σπρώχνει. Εγώ αντέδρασα αμέσως έγειρα και άλλο και λύγισα το δεξί μου πόδι μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του στην πατούσα μου. Ο εργάτης τραβήχτηκε αμέσως και εγώ ανέβηκα πάνω στον πάγκο και μετά βρέθηκα όρθια στην μέση της αποθηκούλας. Παρακάλαγε για να με γαμήσει από τον κώλο αλλά εγώ ήμουν ανένδοτη. Από το μουνί όσο ήθελε, μέχρι να χύσει αλλά όχι από τον κώλο.

    Το δέχτηκε αλλά με απογοήτευση, ξάπλωσα πάλι στον πάγκο όπως στην αρχή και περίμενα τον επόμενο γύρο της ψωλάρας του μέσα στο μουνάκι μου που δεν νομίζω ότι του έπεφτε και λίγο. Ο εργάτης όμως είχε άλλο τρόπο για να τιμωρήσει την άρνησης μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα!! Ενώ εγώ περίμενα με τα χέρια στο πλάι ο εργάτης έβαλε το ένα πόδι πάνω στο τραπέζι και έκατσε με τον γυμνό του κώλο πάνω στο στήθος μου. Ή πούτσα του ήταν απλωμένη πάνω στα χείλια μου. Με έπιασε από τα μαλλιά για να σταθεροποίηση το κεφάλι μου. Με κοίταγε με μίσος έβγαλε την καπότα και άρχισε να παίζει τον πούτσο του και που και που μου τον έσκαγε και στα χείλια με δύναμη. Εγώ κούναγα τα πόδια σαν το ψάρι μήπως και ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να κοιτάω την πούτσα του και το μάτια του. Τελικά ηρέμισα, σκέφτηκα ότι το πολύ, πολύ να έχυνε στο πρόσωπο μου. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει το κατάλαβα και έκλεισα τα μάτια μου και τα χείλια μου ερμητικά. Είπε κάτι κακό, με έβρισε και έχυσε. Το σπέρμα του άρχισε να καλύπτει το πρόσωπό μου σαν ζεστή υγρή κουβέρτα, είχε πολύ κρατημένο για εμένα και μου το έδινε όλο. Το ένιωθα ζεστό και βαρύ πάνω στα μάτια μου και τα μαγουλά και σχεδόν το γευόμουν με τα χείλια μου.

    Μόλις τελείωσε σηκώθηκε από πάνω μου… εγώ πετάχτηκα όρθια σχεδόν τυφλή και με τα χέρια έβγαλα όσο σπέρμα μπορούσα από τα μάτια μου, πετάχτηκα έξω από την αποθηκούλα ολόγυμνη μόνο με την αριστερή σαγιονάρα και άρχισα να τρέχω παραπατώντας προς το σπίτι. Όλες η πόρτες ήταν ανοιχτές, διέσχισα το σπίτι και μπήκα στο μπάνιο που ήταν εξωτερικό αλλά κολλητό με το σπίτι όπως και τα περισσότερα στην περιοχή. Μπήκα μέσα και κοιτάχτηκα στο κρεμασμένο καθρέπτη πάνω από το νιπτήρα. Τι έχυσε ο πούστης σκέφτηκα, όλο το πρόσωπο μου είχε καλυφθεί με ένα στρώμα σπέρματος και έμοιαζε σχεδόν παραμορφωμένο. Άνοιξα την βρύση και άρχισα να ξεπλένομαι, πρώτα το πρόσωπο και το λαιμό σκέφτηκα τα άλλα τα κάλυπτα με μια μπλούζα αν ήταν ανάγκη. Προς μεγάλη μου έκπληξη και τρόμο αν και το περισσότερο σπέρμα έφευγε το υπόλοιπο πάγωσε και έκανε μια πέτσα η οποία δεν έφευγε εύκολα με το νερό. Άρπαξα ένα καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου και ξαναπλύθηκα μέχρι να φύγει.

    Ενώ ξεπλενόμουν άκουσα το αυτοκίνητο του εργάτη να σπινάρει στα χαλίκια, τότε κατάλαβα ότι η πόρτα του μπάνιου ήταν ανοιχτή και ήμουν σε ανοιχτή θέα, μέχρι και τον Προφήτη Ηλία έβλεπα στο βάθος! Όταν το πρόσωπο και τα μαλλιά μου είχαν καθαρίσει από την μαλακία του πήγα και ντύθηκα. Καθάρισα το μπάνιο και μετά έτρεξα στην αποθηκούλα για να μαζέψω την μπλούζα, το προφυλακτικό και το ροζ κιλοτάκι. Βρήκα την σαγιονάρα που μου έλειπε και την μπλούζα αλλά πουθενά το ροζ κιλοτάκι. Έψαξα παντού αλλά ήταν άφαντο και αυτό με ανησυχούσε γιατί ήταν το ποιο επιβαρυντικό στοιχείο, σίγουρα δεν θα ήθελα να το βρουν κάπου οι γονείς μου, ποιο ξέρει τι θα σκέπτονταν.

    Τελικά το πήρα πίσω το κιλοτάκι μου αλλά αυτό στην συνέχεια της ιστορία.

    **********


    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    01. Straight - Τυπικές (7)
    02. Gay - Γκέι (6)
    04. Bisexual - Αμφισεξουλισμός (5)
    05. S/M - Σαδομαζοχισμός (10)
    06. GangBang - Παρτούζες (6)
    07. Fetish - Φετίχ (2)
    08. Trans - Τρανσέξουαλ (1)
    09. Love Story - Ερωτικές (1)
    10. SelfAbuse - Αυνανισμός (3)
    11. Ζοο Sex - Ζωολαγνεία (3)
    12. Αιμομιξία (1)
    Ενημέρωσεις (9)
    Ρωτάς-Απαντώ (3)
    Φωτογραφίες (1)
    Sexy Links (17)
    Top Posts
    [1/?] Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα [Fetish]
    Πορνοβίντεο σπιτικής παραγωγής [Sexy Links]
    Γαμήσι με τον γεροδεμένο εργάτη [Straight]
    [2/4] Βιασμός στις διακοπές [Παρτούζα, Σ/Μ]
    Εγώ, η μαμά μου και ο καλός ο ξάδελφος [Αιμομιξία]
    Sex tv - Δείτε δωρεάν πορνό tv [Sexy Links]
    Μικρά Porno Videos [Sexy Links]
    [3/4] Βιασμός στις διακοπές [Παρτούζα, Σ/Μ]
    [1/4] Αγγελία για τρελό γαμήσι σε τρίο [Bisexual]
    [3/?] Μίνα ... πως έγινα μαζοχίστρια [Σ/Μ]
    ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ
    xxxGames - πορνοπαίχνιδα [Sexy Links]
    Χώνω δονητές στον κώλο μου. Είμαι gay;
    Γαμήσι με τον γεροδεμένο εργάτη [Straight]
    Σήμερα 8.611 views και το Wordpress με αγνοεί!
    [3/?] Μίνα … πως έγινα μαζοχίστρια [Σ/Μ]
    Πορνοβίντεο σπιτικής παραγωγής [Sexy Links]
    [1/?] Πως έκανα τη γυναίκα μου πουτάνα [Fetish]
    [2/?] Μίνα … πως έγινα μαζοχίστρια [Σ/Μ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ
    ΣΤ
    ΣΤΙ
    ΣΤΙΣ
    ΣΤΙΣ Ε
    ΣΤΙΣ ΕΚ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ψ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΨΙΖΟΥ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Μ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    (θελει περισσοτερη τολμη....στο τελος θα τα καταφερεις ομως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά δεν παίζει το παιχνίδι τους;

    Δεν λέει στον λαό να αγοράσουν άφοβα γιατί θα πάει στις 7000 μονάδες;

    Ωχ, πάλι λάθος έκανα. Δεν έχουμε 2000 και σημίτη πρωθυπουργό...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *