GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιον ανήκει η κρατική Mercedes ΚΥ 6137;

Περιμένουμε απάντηση, κύριε Πολύδωρα... Δεν ξεχνάμε την σημαντική και πολύ συγκεκριμένη καταγγελία αναγνώστη του Press-gr για την θωρακισμ...

Περιμένουμε απάντηση,
κύριε Πολύδωρα...
Δεν ξεχνάμε την σημαντική και πολύ συγκεκριμένη καταγγελία αναγνώστη του Press-gr για την θωρακισμένη Mercedes με αριθμό κυκλοφορίας ΚΥ 6137, ο οδηγός της οποίας εκινείτο επικίνδυνα και παραλίγο να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα στην Αττική Οδό.
Ξαναρωτάμε τον αρμόδιο -και λαλίστατο- υπουργό Δημ. Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα:
Θα ερευνήσει το περιστατικό και θα απαντήσει σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο, ποιος το οδηγούσε και αν θα τιμωρηθεί; Και ποιος κυβερνητικός παραγόντας επέβαινε;
Περιμένουμε. Και θα επανέλθουμε...

44 σχόλια

  1. Αν περιμεντετε απαντιση καλα κρασια
    ο ανθρωπος εχει αλλεσ ασχολιες
    αλοιμονο απο μας τους ιθαγενεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πολύδωρας κάνει μόνον για γλύψιμο των εβραίων που πηγαίνει στις εορτές τους με το καπελάκι και για να περιφέρει εικόνες της Μαρίας της εβραίας στο Λεονίδιο και στην Μάνη. Όλοι η παρέα (στην Ευρώπη το κόμμα λέγεται Πάρτι= Παρέα) ΝΔ έγινε ειδική για πολλά γνωστικά αλλά δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Το ίδιο και η Μ. Γιαννάκου με τους φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλώντας για τον απερίγραπτο Γιωργάκη, μήπως μπορεί να μας πει κάποιος από τους Πασόκους που κλαψουρίζουν εδω μέσα, σε τι διαφωνεί το πασοκ με το νομοσχέδιο για την Παιδεία; Το ήθελε δεξιότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο press-gr. Μην το αφήσετε το θέμα, αφού είναι σπάνιες οι φορές που υπάρχει κάποιο στοιχείο για την κυβερνητική πινακίδα. Θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις ή έστω μια συγγνώμη.

    Πρέπει να μάθουν ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, ότι όλα κυκλοφορούν και μαθαίνονται και εκτίθενται δημόσια πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΒΡΗΛΛΗΣΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΧ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΧΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ "ΓΡΗΓΟΡΗ" ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟΒΡΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεοπλουτοι σκατοελληνες της εξουσιας - θα φτυσω στους ταφους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον καλό ανώνυμο φίλαθλο...λοιπόν.
    Λέω ότι είμαι ολυμπιακός αλλά πρωτίστως είμαι φίλαθλος και πονάω για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Για την ομάδα μου «τα χώνω» γιατί δεν μασάω, έτσι μιλάω για καλούς παίκτες αλλά για την προηγούμενη 10ετία, τον ακμαιώτατο προπονητή Ριβάλντο , για τον «περιζήτητο» 35άρη παικταρά Ζε Ρομπέρτο (τον ζήτησαν και στο Κατάρ) και ότι ο κ. Κόκκαλης έχει αρχίσει σταδιακά να υποβαθμίζει την ομάδα φέρνοντας σωρία ξένων παικτών γ. διαλογής στην λογική που ξεκίνησε 1ος ο κ. Βαρδινογιάννης.
    Αν η ομάδα σου είναι ο ΠΑΟ λυπάμαι που ο κ. Βαρδινογιάννης δεν τιμάει τους παίκτες που προσέφεραν τόσο στην ομάδα σας. Νικοπολίδης(σοβαρό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας), Καραγκούνης, Μπασινάς, Κυριάκος, Λυμπερόπουλος, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης,………………. (Ποιοι θάναι οι βετεράνοι του ΠΑΟ την επόμενη 10ετία;) Φίλε μη μασάς, αυτός ο «κύριος» πουλάει και σκοπός του ήτανε να κατεβάσει το κασέ της ομάδας φέρνοντας «πεινασμένα» άγνωστα ξένα παιχτάκια που τους κάνανε παιχταράδες οι κατευθυνόμενες φυλλάδες.
    Ο κ. Κόκκαλης πάει πακέτο τώρα με τον κ. Βαρδινογιάννη και από τότε που η ΕΛΛΑΔΑ «δυστυχώς για μερικούς» έγινε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΎΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ τον θέλουνε κακόμοιρο και φθηνό για την τσέπη τους. ( Το έγκλημα που κάνουνε είναι ότι επιθετικά υποβαθμίζεται το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και καλλιεργούνε αυτή την νοοτροπία γενικά στον κόσμο.)
    Σε επίπεδο ομάδων το αποτέλεσμα είναι ήδη ορατό από την 6η, 7η θέση της βαθμολογίας στην Ευρώπη τώρα είμαστε κάτω από την 15η και αν δεν ξυπνήσουμε έπεται συνέχεια.
    Συμφωνώ με τον εκάστοτε παραπονεμένο θέλω να διαλυθεί η ΠΑΡΑΓΚΑ.
    Συμφωνώ με την κατάργηση του «πρωταθλήματος του λεκανοπεδίου Αττικής»,ας ακολουθήσουνε το παράδειγμα του μπασκετικού Μακεδονικού μερικές ομάδες . Θα ζωντανέψουνε αρκετές πόλεις και το πρωτάθλημα θα αποκτήσει σχετική αξιοπιστία.
    Συμφωνώ με την ουσία, την δημιουργία υποδομών (Ελληνική Σχολή Ποδοσφαίρου κτλ.)
    Συμφωνώ με προσπάθειες κατά της ΒΙΑΣ στο ποδόσφαιρο σαν αυτή που κατέβαλε ο κύριος Νικολαίδης που κακώς δεν επικροτήσανε και «ποιήσανε την νήσσα» οι κ.κ. Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης και οι λοιποί για τους προσωπικούς τους λόγους ο καθένας τους.
    Φίλοι οι «φτωχή γκρίνια» δεν κάνει τίποτα .
    ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ & ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΕΝ ΑΡΧΗΝ
    ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΩΡΙΕΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΚΙΟΛΑΣ 10.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο οι κρατικοί εξουσιαστές μάς μάραναν; Ένα σωρό νεόπλουτα καράψωνα που "σκοτώνουν και δεν πλερώνουν" στην Αττική Οδό με Hummer και άλλες θηριώδεις τζιπάρες, δεν τα βλέπετε καθημερινά; Άλλωστε, φαίνεται από τους αριθμούς κυκλοφορίας τους. Λαδώνοντας τους σελέμηδες υπαλληλίσκους των υπηρεσιών Μεταφορών της νομαρχίας, καταφέρνουν πάντα να παίρνουν ευκολομνημόνευτους αριθμούς, του τύπου 1111, 9999, 5000 κ.λπ. Έχετε δει ποτέ τέτοιο αριθμό σε "παρακατιανό" ΙΧ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο καταγγέλων το περιστατικό, αφού έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μπορεί επώνυμα να το αναφέρει στην αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας και να ζητήσει περαιτέρω ενέργειες και εντός ευλόγου χρόνου. Η κυκλοφορία κρατικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει ανεξέλεγκτη ή επικίνδυνη κυκλοφορία.
    Η΄ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

    SOTIRXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο επιβάτης της εξουσίας είναι ούτως ή άλλως αυθαίρετος.
    Δεν δίνει λογαριασμό και αν κάποτε αναγκασθεί- λόγω προεκλογικής περιόδου - να δώσει, αμέσως μετά σε εσένα θα τον στείλει για εξόφληση.
    Μη παίρνετε τα νούμερα των ΚΥ-αυτοκινήτων, όταν προσβάλλουν με τη συμπεριφορά τους, μπείτε μπροστά τους σταματήστε τα, φωνάξτε να μαζευτούν και άλλοι, κατεβάστε την «εποχούμενη εξουσία» στο δρόμο. Ξεφτιλίστε τη.
    Είναι ζήτημα…επιπέδου όχι ανάλυσης, αλλά διάλυσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θίγετε ένα θέμα πολύ σημαντικό που είναι κατ΄αρχήν θέμα παιδείας. Η αλαζονία που επιδεικνύουν κάποιοι με τα υπουργικά αυτοκίνητα είναι βέβαια διαχρονική και δεν πρέπει να την τοποθετούμε σε συγκεκριμένο χρόνο. Όμως είναι καθήκον όλων μας να την στηλιτεύσουμε αν θέλουμε να απολαμβάνουμε την ελάχιστη ισοπολιτεία με την εξουσία.
    Έχει να κάνει με την οίηση της εξουσίας αλλά και την παραποίηση κάθε έννοιας σεβασμού στον συμπολίτη. Υποκρίνονται πάντα ότι βιάζονται, ότι φταίει ο οδηγός, ότι φταίει το θύμα. Μερικές φορές λειτουργούν ως κατίνες για να γλυτώσουν ακόμα και μία κλήση από την τροχαία. Ποιός έχει ξεχάσει την περίπτωση Καραμηνά, ή πριν λίγα χρόνια την καθημερινή πονηρή κίνηση του οδηγού ενός υπουργού, να κάνει παράνομη κίνηση αναστροφής στην Κατεχάκη και εν γνώση του υπουργού. Ο υπουργός ζήτησε συγνώμη αλλά την παρανομία του ΚΟΚ όταν γινόταν την αποδεχόταν.
    Αλλά θα πρέπει να καταδικάσουμε και την ευκολία με την οποία δίνουν τα κρατικά αυτοκίνητα στα παιδιά τους ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιόν άλλον, λες και γιαυτό του τα δώσαμε. Πιο παλιά ακόμα έτυχα μπροστά σε μια σκηνή απείρου κάλλους. Γιός υπουργού σχετικά νεαρός, τα έπινε σε γνωστό κλαμπ στην περιοχή Χίλτον, είχε παρατήσει την υπουργική Μερσεντές στη μέση του δρόμου και είχε κλείσει τους πάντες. Το τι άκουσε από τον γιό του υπουργού ο αστυνομικός που έτυχε να του κάνει την παρατήρηση και του ζήτησε να πάρει το αμάξι από την μέση δεν λέγεται.
    Πρέπει ο Υπουργός Δημ. Τάξης να βγει και να ανακοινώσει δημόσια το όνομα του παραβάτη Υπουργού ή να βγει ο ίδιος ο παραβάτης και να ζητήσει συγνώμη (όσο υποκριτική και να είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΟΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από μπακάλογατο (έχει κατάστημα σαν την Θάτσερ) Πολύδωρα περίμενες κάτι πατραπάνω από τούρκο κοτσαμπάση. Τέτοιος ήταν τέτοιος είναι, τέτοιος άχρηστος θα μείνει. Το μόνο που τον κρατά στην εξουσία είναι το άρμεγμα που κάνει για λόγου του, των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ....η απαντηση του Υποθργού Βύρων μάλλον θα είναι ότι το κρατικό αυτό όχημα εκλάπει απο φοιτητές-τρομοκράτες-καμικάζι οι οποίοι μετα την κλοπή κατευθυνόντουσαν με μεγάλη ταχύτητα προς το αεροδόμιο....για να "παραλάβουν" εισαγόμενους διαδηλωτές απο τα .....νησία Φίτζι !!!!

    Ευτυχώς που έχουμε και τον Βύρωνα .....γιατι αλλιώς θα λέγαμε οτι αυτη η κυβέρνηση είναι για κλάματα ....ευτυχώς έτσι ειναι .. για γέλια και για κλάματα ...

    μην περιμένετε να "λυθει" το μυστήριο με την Mercedes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. tipota gia ton Flash 96.00 den exete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μακρύ και το κοντό του καθενός, εδώ μέσα εντοπίζεται...
    Εγώ το μόνο που θέλω να σημειώσω είναι πως, έτσι για την ιστορία, "θανατηφόρο" και "ατύχημα", είναι λέξεις που δεν πάνε μαζί... ή θανατηφόρο θα είναι ή ατύχημα το περιστατικό.

    Κ.Δ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.08 ειναι ετσι,αλλα υπαρχει και η μαφια που λεει ο 10.00,οι μεγαλολεφταδες με τα μαυρα τζαμια και απο πισω κολημενα αυτοκινητα η μοτοσυκλετες με λακεδες κουμπουροφορους μπραβους.Ποιος θα τους κουνηθει,εναν ανθρωπακο προπερσι που τολμησε και μιλησε τον σπασανε στο ξυλο.Αλιμονο στον κοσμακη,εστω κι ετσι που τα λεμε να ξεθυμαινουμε λιγο,τιποτε αλλο δε γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΑΣ.ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. α και γαμήσου ρε παλιομαλάκα με τα λαμόγια στον Flash. Οταν τα μασάγατε απο τον πούστη τον Κόκκαλη και κάνατε τον κινέζο ήταν καλά; Τώρα που κόπηκαν τα ναρκω-δολλάρια βάλατε τις φωνές; Ου να χαθείτε απ' εδώ σκρόφες του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΩΡΙΣ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ; ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΝΑΡΚΟΔΟΛΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στη παρέα του Flash όμως ανήκει και υπουργός που κυκλοφορεί με Τζιπάρα, κάμπριο, μηχανή και ενίοτε με το hummer της ερωμένης.... άρα το θέμα συνδυάζει και τα δύο!!!!!

    Για δείτε το λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω καρδιά από μάλαμα
    και πέος όλο γλύκα,
    λέτε να με προτείνουνε
    για διοικητή του ΙΚΑ;

    (κρητική μαντινάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΕ 2.31 ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΦΛΑΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ. ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πώς την υποψιαζόσαστε όλοι, αφού δεν έχει μείνει καμία; Ρε πού μπλέξαμε, φαντασιώσεις έχουν μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. AFHSTE TIS YPOPSIES KAI PESTE ONOMATA - EKTOS AN EISTASTE KOTES.

    TI EGINE ME TIS LISTES TWN FYGOSTRATWN? TIS KSEXASATE STO SYRTARI KI AFTES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΘΩΜΑΗΔΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΟΝΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παντως ο Πολυδωράκος μένει στο Χολαργό, στα πέντε λεπτα από την Κατεχακη και την εξοδο της Αττικής οδού που περιγράφεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε δεν καταλαβατε οτι υπουργεικα δεν εχουν πινακες Κ Υ .ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑYDI Α8 ΤΟΥ 2003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επανερχομαι στο θεμα του flash. Εχουμε σοβαρο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ 3.45. ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΛΑΣ.ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ;ΚΑΙ 1 ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΦΛΑΣ;;;ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΙΑ;;;ΔΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΥ: Κρατική Υπηρεσία
    Για να μάθουν αυτοί που δεν ξέρουν οι πινακίδες αυτές δεν μπαίνουν σε αυτοκίνητα πολιτικών προσώπων για ευνόητους λόγους (τρομοκρατία κλπ) τα αυτοκίνητα αυτά ανήκουν σε κρατικές ή αυτοδιοικητικές αρχές (νομαρχία - δήμοι) και τα οδηγούν υπάλληλοι για την εργασία τους και όχι για την μεταφορά προσώπων εκτός και αν είναι Νομάρχης ή Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. alithevei oti polla apo ta comments tou blog ginodai ek ton eso ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. είναι τελιωμένο. δεν υπάρχει υπουργικό με πινακίδες Κ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. enoeite oti exoun arxisei na symperiferontai etsi oxi mono ta anwtata stelexh ths kybernhshs alla kai o ka8e genikos gramateas nomizei oti einai genikos gamaw?

    AKOMH XEIROTERA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. tipota gia to antartiko 53 voulefton tis ND? tipota e....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά είναι όλα αυτά αλλά όλοι οι Έλληνες πονάνε με τα θέματα της Παιδείας και δυστυχώς δεν διαβάζουμε τίποτα. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά είναι όλα αυτά αλλά όλοι οι Έλληνες πονάνε με τα θέματα της Παιδείας και δυστυχώς δεν διαβάζουμε τίποτα. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. γιατί η μαλακία πάει σύννεφο. εδώ δεν γίνεται πολιτική προπαγανδα αλλά καθαρή χειραγώγηση, σύντροφε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδάκια αντάρτικο βουλευτών της Νουδούλας και δε λέμε τίποτα ε??
    Α ρε εγκάθετοι του κερατά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
    Εντάξει, τα λεφτά που παίρνουμε όλοι είναι ύποπτης προέλευσης. Τα λεφτά είναι εκ φύσεως ύποπτα αλλά μαζί τους δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Ελπίζουμε στο καλύτερο και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως μπορούμε. Θα έρθουν καλύτερες μέρες και αν δεν έρθουν... εμείς τις περιμέναμε. Ελπίζουμε για να συνεχίζουμε κι ίσως κάποτε αλλάξουμε κάτι από το μικρόκοσμό μας. Αλλιώς, τα παρατάμε και πάμε να καλλιεργήσουμε ραπανάκια.
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *