GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Mega αντιγράφει το Press-gr!

Παρουσίασε ως δικές του τις Προκηρύξεις για τις προμήθειες στο ΙΚΑ... To Mega - συνεπές στην ...δεοντολογία- στο δελτίο ειδήσεων των 8:00 α...

Παρουσίασε ως δικές του τις Προκηρύξεις
για τις προμήθειες στο ΙΚΑ...
To Mega - συνεπές στην ...δεοντολογία- στο δελτίο ειδήσεων των 8:00 απόψε παρουσίασε ως ντοκουμέντα για τον ρόλο της Θ. Βρακατσέλη στις προμήθειες του ΙΚΑ, τις δύο Προκηρύξεις που αποκάλυψε χθες το Press-gr. Και έδειξε τις φωτοτυπίες όπως ακριβώς τις παρουσίασε από την ιστοσελίδα του το Press-gr.
Ομως, οι καλοί τηλεοπτικοί ...ρεπόρτερς δεν έκαναν καμία αναφορά στο Press-gr. Δεν πειράζει.
Αρκεί που μας διαβάζουν κάθε πρωί επιμελώς ο Χρήστος (Παναγιωτόπουλος), η Ολγα (Τρέμη), ο Γιάννης (Πρετεντέρης), ο Παύλος (Τσίμας) και οι άλλοι για να "κλέβουν" ιδέες και πληροφορίες...

25 σχόλια

  1. To Μega δεν αντιγράφει μόνο εμάς…αντιγράφει τα πάντα,
    κατ’ αποκλειστικότητα.
    Το Mega είναι υπεράνω των πηγών. Υπεράνω των παραπομπών.
    Υπεράνω της ίδιας της ιστορίας του. Και κυρίως υπεράνω του εαυτού του.
    Επίσης, οι «εκδότες» που το στηρίζουν είναι υπεράνω της AGB,όταν τα ποσοστά δεν βολεύουνε, και μονίμως ο ένας υπεράνω του άλλου.
    Όλα τα κανάλια είναι μια μεγάλη φούσκα και το Mega η Megaλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gine safesteros kai me epixeirimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Χωρίς ανία…στην Παιανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ

    - Έχετε ακούσει ποτέ να αναφέρεται το ΜΕΓΑ σε πηγές πέραν των εφημερίδων των εκδοτών του;
    - Έχετε δει ποτέ το ετήσιο τρέηλερ του σταθμού, που αναφέρεται στην ιστορία του; Θυμάστε πόσα πρόσωπα, που έχουν συνδεθεί με το παρελθόν του καναλιού, παραλείπονται;
    - Μήπως θυμάστε με ποιόν τρόπο το κανάλι αυτό επιχείρησε να οικειοποιηθεί την πρωτιά στη μετάδοση των δραματικών γεγονότων του σεισμού που συγκλόνησε την Αθήνα;
    - Διαβάζετε τις ανακοινώσεις του καναλιού ως προς τις τηλεθεάσεις των εκπομπών του; Εξευτελίζουν οι ανακοινώσεις αυτές την αριθμητική και τη λογική σας;
    - Γνωρίζετε την πορεία του Τηλέτυπου στο χρηματιστήριο και το μετοχολόγιό του;
    - Δεν απορείτε που μετά από τόσα χρόνια δεδηλωμένης κερδοφορίας, το κανάλι αναγκάζεται να ζει στο νοίκι και να μην έχει ένα κτίριο της προκοπής- κατασκευασμένο για τηλεοπτικό σταθμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 9.35
    -Δεν έχω προσέξει
    -Ναι, και? σε πολλά επαγγέλματα οι εργαζόμενοι γυρνοβολάνε από εταιρία σε εταιρία. Κοίτα π.χ. τις διαφημιστικές, τις χρηματιστηριακές κ.α.
    -Όχι
    -Όχι
    -Ναι
    -Όχι, πολλές επιχειρήσεις απείρως μεγαλύτερες σε όλους τους οικονομικούς δείκτες από τα κανάλια και με μεγαλύτερη κερδοφορία δεν ενδιαφέρονται να κάνουν δαπανηφόρες πάγιες επενδύσεις. Άλλωστε το συγκεκριμένο κτίριο είναι ΜΟΥΦΑ από κάθε άποψη. Το ξέρω πολύ καλά.

    Οι ερωτήσεις σου είναι λογικές, αλλά ποιά είναι η μεγάλη εικόνα? τι προσπαθείς να πείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τους συντάκτες-ιδρυτές του press-gr :

    1. Παρακολούθησα από την αρχή (2003)την «άνοιξη» των blogs.
    2. Αυτό που βασικά με ενδιέφερε ήταν η Πολιτική, κι έψαχνα για ανταλλαγή πολιτικών απόψεων ή σχολίων πάνω στα τεκταινόμενα.
    3. Σύντομα, όπως και πολλοί άλλοι, βαρέθηκα τα ελληνικά blogs, βλέποντας ότι κυρίως απηχούν τα λογοτεχνικά-ποιητικά απωθημένα του καθένα.
    4. Είχα το «μαράζι» να υπάρξει και στην Ελλάδα ένα πολιτικό-ειδησεογραφικό Blog, όχι όμως νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα τύπου e-rooster.

    Σας ανακάλυψα πρόσφατα, δυστυχώς όχι από ίδια έρευνα, αλλά από τη σύσταση του Τσαγκαρουσιάνου.

    Έγινα αμέσως φανατικός. Είστε προφανώς δημοσιογράφοι – αλλά «κανείς δεν είναι τέλειος».

    Συνεχίστε – θα παρακολουθούμε, θα συμμετέχουμε, θα σχολιάζουμε, θα σας συστήνουμε και θα βοηθούμε, όσο είναι δυνατόν.

    Ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας παρέχετε.

    Για το Mega :
    Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία υπάρχει μια καλή ανάλυση για τα ΜΜΕ, τον ρόλο τους και τον τρόπο λειτουργίας τους.
    Απλά, όποιος νομίζει ότι τα Μέσα, πλην ελαχίστων, υπηρετούν την Ενημέρωση, πλανάται πλάνην οικτράν.
    Έμποροι είναι, πωλητές διαφήμισης, λογοκλόποι, παραπληροφορούντες και υπηρέτες ιδίων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι ο 9.59
    Δεν βγήκε η υπερσύνδεση στο προηγούμενο σχόλιο.
    Πάλι Ελευθεροτυπία Le Monde Diplomatique

    Μήπως από τα σχόλια του blogger δεν επιτρέπονται υπερσυνδέσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτιμώ την ειλικρίνειά σας.
    Προδήλως, ο κάθε πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει λεπτομέρειες από τη δράση, λειτουργία και οργάνωση των καναλιών, αλλά ένας ενημερωμένος πολίτης όπως εσείς, θα πρέπει να διακρίνει τους τηλεοπτικούς σταθμούς από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.
    Ο συντακτικός νομοθέτης και το εφηρμοσμένο δίκαιο- έστω και ελλιπές- θεσπίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο για τα κανάλια στο δημόσιο χώρο, γι' αυτό ακριβώς υπόκεινται σε περιορισμούς δικαιωμάτων και αυξημένη διαφάνεια.
    Το οτι ένα κανάλι διατείνεται διαρκώς για το "μέγεθός" του τη στιγμή που δεν έχει ένα στούντιο της προκοπής για να γυρίσει εκπομπές και να κάνει τις ειδήσεις του, δείχνει την φούσκα που περιέγραψα σε όλο της το μεγαλείο.
    Επειδή έτυχε να γνωρίζω καλά το χώρο, σας ενημερώνω οτι ακόμη και στην Κύπρο, κανάλια με το ένα πεντηκοστό του τζίρου του ΜΕΓΑ διαθέτουν άρτιες εγκαταστάσεις, κατάλληλες για το εξειδικευμένο έργο που επιτελούν.
    Υ.Γ. Η φράση "γυρνοβολάνε..." είναι φτηνή και να μην την ξαναπείς. Για σκέψου να το λέγαν σε σένα, τη στιγμή που πιθανόν να είχες δουλέψει με φιλότιμο και άριστα αποτελέσματα σε μια εταιρία και αναγκαζόσουν να φύγεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε σας εκλεψε την πνευματικη ιδιοκησια το ΜΕΓΚΑ.... Γιατι δεν τους κανετε μηνυση;;; Γιατι πολυ απλα οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρμασταρια.... Αντε καραγκιοζηδες κωλοτουμπες που θελετε να συγκρινετε τον εαυτο σας με το ΜΕΓΚΑ. Σα να λεμε τα σκατα με τις παστες δηλαδη!!!! Ξεχασε ο μπεκρουλιακας σας που παρακαλαγε να τον παρουν στο 9 μηπως και καταφερνε να ξεκολλησει λιγο απο την παρακμη του λαθροβιου και τσοντοβιου καναλιου που μια φευγει και μια ξαναγυριζει... ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΛΒΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνώνυμε 10.10

    Δεν γράφτηκε με ψόγο το γυρνοβολάνε - με την έννοια ότι κανείς επιλέγει ότι και όπου ειναι καλύτερο για αυτόν.

    Πάντως, δεν απαντάς στα συγκεκριμένα ερωτήματα που εσύ έθεσες, εκτός από τη μη ύπαρξη του στούντιο. Άρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνετε καλή δουλειά...
    Σας παρακαλώ συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι 10.10 ή αν το προτιμάς, και η δημοσιογραφία είναι ένα από τα επαγγέλματα με μεγάλη κινητικότητα. δε χωράει αμφιβολία αλλά ούτε και ψόγος.

    Ακούγεσαι πάντως στενοχωρημένος "Για σκέψου να το λέγαν σε σένα, τη στιγμή που πιθανόν να είχες δουλέψει με φιλότιμο και άριστα αποτελέσματα σε μια εταιρία και αναγκαζόσουν να φύγεις!". Να εικάσω ότι απολύθηκες ή αναγκάστηκες σε φυγή από το κανάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ 10.16 ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (10.25) Η σχετικά μεγάλη κινητικότητα στα κανάλια οφείλεται, κατά κύριο, λόγο στη διακύμανση συμφερόντων και αυτό πρέπει να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Έλληνα πολίτη.
    Η προσωπική περιπέτεια καθενός δεν είναι φρόνιμο να εκτίθεται παραδειγματικά. Δεν μορφώνει το παράδειγμα, αλλά παραμορφώνει, όπως ακριβώς παραμορφώνει την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα ο τηλεοπτικός φακός.
    Το ΜΕΓΑ επιχειρεί στην παραμορφωτική αυτή εικόνα να προσδώσει στοιχεία αυθεντικότητας. Γι’ αυτό ακριβώς γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο από το ΣΤΑΡ και τον ΑΝΤΕΝΝΑ – όταν κατορθώνει να μη γελοιοποιείται.
    Υ.Γ. Τώρα πώς ακούγομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.44 "σχετικά μεγάλη κινητικότητα στα κανάλια οφείλεται, κατά κύριο, λόγο στη διακύμανση συμφερόντων"

    Ξέρεις σε πόσες αντικειμενικά πολύ περισσότερο υπεύθυνες θέσεις υπάρχει κινητικότητα λόγω συμφερόντων αλλά και λόγω πραγματικότητας της αγοράς?

    Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Παραθέτεις μία σειρά λογικών ερωτημάτων, τα οποία σκοπό έχουν να καταδείξουν ότι το κανάλι είναι κάλπικο κλπ. Στα ερωτήματά ΣΟΥ επί της ουσίας δεν απαντάς (δικαίωμά σου-σεβαστό) και στη συνέχεια, όταν γίνεται φανερό ότι έχεις προσωπικά κίνητρα (πάλι δικαίωμά σου-σεβαστό να μην αναφερθείς στην προσωπική σου ιστορία και όχι απαιτητό) βάζεις και μία ακόμη ταμπέλλα στον πρώην εργοδότη σου (παραμορφωτικό) και καθαρίζεις.

    Άρα? έμπλεος πίκρας, αλλά με επίφαση επιχειρηματολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανώνυμε 9.59 άμα παίρνεις γραμμή από τον Τσαγκαρου-φιάνο... καλά να πάθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το αν το MEGA κάνει δημοσιογραφία και "παραμορφώνει την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα" είανι φυσικά προνόμιο του καθενός να προφασίζεται.

    Δυστυχώς μερικούς τους ενοχλεί που το κανάλι έχει μάθει να κρατάει ίσες αποστάσεις απέναντι στην πολιτική κριτική. Δηλαδή θα έπρεπε να έχει πρότυπο την σημερινή ΕΡΤ?

    Έχετε δεί, φαντάζομαι, το κρατικό κανάλι πως αντιμετωπίζει τα θέματα. Για να μην πούμε για την διαστρέβλωση των λεγομένων βουλευτών της αντιπολίτευσης. ΑΝΤ1? είδαμε την λαική προσέγγιση πόσο συνεπής ήταν με την πολιτική πραγματικότητα. Alpha? Εδώ γελάμε.

    όσο για γυρολόγους και απογοητευμένους, αυτοί οι κύριοι όταν κάποιος τους "ανασταίνει" να το σκεφτόντουσαν καλύτερα πρίν αφήσουν το κανάλι μόνο και μόνο επειδή τους έταζαν λαγούς με πετραχήλια μερικοί. Αυτά, πρός το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.04
    Πρόσεξε πόσο επιπόλαιος συζητητής είσαι:
    - Προσπαθείς να εικάσεις, αγενώς, την υπαρκτή ή ανύπαρκτη σχέση μου με το ΜΕΓΑ.
    - Παρότι ο συνομιλητής σου δεν αναφέρεται πουθενά στη σχέση του με το κανάλι, εσύ θεωρείς ντε και καλά, οτι αυτός υπήρξε εργαζόμενός του. Στην αγορά, που δήθεν γνωρίζεις- όπως επιδεικτικά αφήνεις να φανεί- εκτός από τη σχέση εργοδότη-εργαζόμενου, υπάρχουν κι άλλες.
    - Δεν ικανοποιείσαι από τα ερωτήματα που παραπέμπουν σε συγκεκριμένες πηγές, εύκολα προσβάσιμες στον κάθε πολίτη και σαχλαμαρίζεις υπερφίαλα, λέγοντας "έμπλεος πίκρας, αλλά με επίφαση επιχειρηματολογίας".
    - Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω, αλλά στο πανεπιστήμιο που διδάσκω, ολοένα και συχνότερα συναντώ παιδιά της ιδίας "κουλτούρας".
    Μ' αρέσετε, αλλά συμμαζευτείτε. Μάθετε να διαφωνείτε με το μυαλό σας και όχι με το θυμικό σας. Πάψτε να θεωρείτε τον οποιοδήποτε αρθρώνει πέντε επιχειρήματα "πικραμένο",
    "συμπλεγματικό", κακεντρεχή κλπ. Ασκηθείτε σε νοηματικές προεκτάσεις των επιχειρημάτων των άλλων πριν αντιδράσετε.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απορώ που είδες την αγένεια. Θεωρείς ότι εικάζω ενώ εσύ αναφέρεσαι "στην προσωπική περιπέτεια καθενός (που) δεν είναι φρόνιμο να εκτίθεται παραδειγματικά". άρα?

    Εσύ είσαι αγενέστατος, προσβάλλοντάς με ότι "δήθεν γνωρίζω την αγορά... επιδεικτικά".

    Και πάμε στην ουσία. Ποιό από τα ερωτήματά σου άφησα αναπάντητο και ποιά "...παραπέμπουν σε συγκεκριμένες πηγές, εύκολα προσβάσιμες στον κάθε πολίτη..."?

    Το τσιτάτο "Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω" είναι φθηνό και χαρακτηριστικό των υπερφίαλων καθηγητών και του κατεστημένου που εκπροσωπούν, της αρτηριοσκλήρωσης και της απο καθ' έδρας διδαχής....

    Και τώρα θα γίνω αγενής. Λυπάμαι τους φοιτητές σου και αμφισβητώ αν είσαι ικανός για πραγματική εργασία πέραν της άκρατης μπλα-μπλα-λογίας. Τυπικό μέλος του καθηγητικού κατεστημένου. Αμφιβάλλω αν μπορέσεις να κερδίσεις μία δραχμή στην ελεύθερη αγορά.

    How's that for size professor?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πω πω, τι γίνεται απόψε!!!
    Το καθηγητικό κατεστημένο χτύπησε το Μεγα! ... Πού να το φανταστεί κανείς, εκεί που εγώ πίστευα οτι το κανάλι τάχει καλά με το κατεστημένο! Λάθος έκανα; Μάλλον!
    Σε λίγο βλέπω Λαμπράκη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη με το πανώ των off shore να πλακώνονται με τους καθηγητές για την τηλεθέαση των άρθρων 16, 24 και κυρίως του 15.
    Με την ομάδα του Μεγα κατεβαίνει εκτάκτως κι ο Βύρων Πολύδωρας.
    Καθηγηταράδες, σας ξεσκίσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kai o alpha pou exei ipersigxones egkatastaseis ti exei kanei ?

    Kai o alpha pou exei 300 dimosiografous ti tous kanei ?

    Afiste re...

    Os aplos tiletheatis , xoris na exo simferon apo kanena kanali, theoro oti to MEGA einai to pio psixremo stin enimerosi kai to pio protoporo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε "καθηγητά",

    μηχανική διδάσκεις?

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΒΙΕΣ - ΓΙΑ 5ΑΡΙ ΠΙΑΣΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Me toys kathigitades tha pesei ksylo sto telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. parakaloundai oi ka8hghtages-ka8odhghtades otan epistrefoun spiti tous na elexgoun th 8ermokrasia twn pandoflwn tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Welcome to Lamprakistan. Have a nice life.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *