GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Μεσημβρινή"

Οι εξελίξεις στον «Ελεύθερο Τύπο» - σε συνδυασμό και με την «αθόρυβη» αλλαγή γραμμής του - αναζοπυρώνουν τις συζητήσεις για την επανέκδοσ...

Οι εξελίξεις στον «Ελεύθερο Τύπο» - σε συνδυασμό και με την «αθόρυβη» αλλαγή γραμμής του- αναζοπυρώνουν τις συζητήσεις για την επανέκδοση της «Μεσημβρινής».
Οι πιθανότητες αυξάνονται λόγω και των εκλογών που έρχονται.
Η πρώην διευθύντρια της ιστορικής –αλλά άτυχης- εφημερίδας Κατερίνα Δασκαλάκη εμπλέκεται στις συζητήσεις.

27 σχόλια

  1. καλό ειναι να ανοιγουν εφημερίδες να υπαρχει δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι ρε μάστορα. Δεν είναι καλό. Οσο περισσότερες δουλειές τόσο περισσότεροι μαλάκες ξεφτιλίζουν το κωλοεπάγγελμα. Το επάγγελμα έπαθε ζημιά από τις πολλές δουλειές, που κατέβασαν το επίπεδο και από τα πολλά φράγκα που μας έκαναν άπληστους. Οταν ξεκιναγα στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ο μόνος που ειχε αμάξι ήταν ο Λυκούργος. Σήμερα βλέπεις το Cayenne του Μάκη και λες "Καλύτερος είμαι από τον φελό. Θέλω το λιγότερο ένα όμοιο". Οπότε κάνεις και εσύ χειρότερα για να το αποκτήσεις.
    Μάγκες το παν είναι να μην έχεις υποχρεώσεις. Ετσι και πρέπει να πληρώνεις το σπίτι, το σκάφος, το Cayenne και όποια άλλη μαλακία οι Βαρδινογιάννηδες θα σε κάνουν ότι θέλουν στην Μεσημβρινής και η Κυρία στον Τύπο. Και για να μην νομίζετε ότι έχει σχέση με ζήλεια για φράγκα, να προσθέσω ότι στην δουλειά είμαι από αυτούς που παίρνουν πενταψήφια τον μήνα. Απλά από εγωισμό την πονάω αυτή την δουλειά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:16 αντε μπας και αυτοι του press-gr βρουν καμια δουλεία... ή μήπως έχουν αλλά κάνουν τις κοτούλες/γαλοπούλες και δεν γράφουν τα σκάνδαλα γιατι φοβούνται τον μισθουλάκο τους (μεταξυ μας ολοι οι δημοσογραφισκοι το ίδιο κάνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω τον μισό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ να μετακομίζει προς Περισσό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης τον Αλαφούζο μην τον υπολογίζεις σοβαρά. Σε αυτό το τραπέζι πρέπει να βάλεις πολλά για να πάρεις πολλά και ο Αλά είναι τσίπης. Επίσης συχαίνεται του δημοσιογράφους. Ολοι οι Αλαφούζοι. Κοίτα τι έκανε ο Γιάννης με τον Σκάι, που με τους τρόμπες που δουλεύουνε το τελευταίο εξάμηνο έχει πάει τέταρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:31 Οπα ρε και πενταψηφια, δηλαδή το ελάχιστο που μπορεί να παίρνεις είναι 10000 ? και τι τώρα φοβάσαι επείδη θα ανοίξουν οι δουλείες θα δει το αφεντικό πως σε πλήρωνε τζάμπα, ενώ την δουλεία σου την κάνει κάποιος με λιγότερα

    Αντε ρε καραγκιοζάκο... που πονάς και το επάγγελμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6:31 & 6:39 οχι 10000 αλλα 00000 + 3 τα δικά μου 00006 (επειδή τα έχώ μεγάλα)

    Όταν ένας γράφει αυτο
    "Καλύτερος είμαι από τον φελό. Θέλω το λιγότερο ένα όμοιο"

    πως να μην περιμένεις να είναι διαπλεκόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα πρόκληση της Αγκυρας
    Τουρκική αμφισβήτηση για το καθεστώς του Αη Στράτη σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση

    ΑΠΕ
    «Αμφισβητούμενης κυριαρχίας» χαρακτηρίστηκε από την Αγκυρα ο Αγιος Ευστράτιος
    Αθήνα
    Τελευταία ενημέρωση 28/02/07 07:30

    Εκτός της ΝΑΤΟϊκής άσκησης «Τολμηρός Τοξότης» βρέθηκε ο Αγιος Ευστράτιος, έπειτα από πιέσεις της Τουρκίας, η οποία αρνήθηκε να πετάξει στο νησί συμμαχικό αεροσκάφος.

    Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε προσέγγιση αεροσκάφους έγκαιρης προειδοποίησης τύπου AWACS στον Αη Στράτη. Το σχετικό σήμα διαβιβάστηκε από το Αεροπορικό Στρατηγείο της Λάρισας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Νάπολη.

    Όταν από τη Νάπολη ειδοποιήθηκε η αεροπορική διοίκηση της Σμύρνης, οι Τούρκοι αξιωματικοί μπλόκαραν τη διαδικασία ισχυριζόμενοι ότι ο Αη Στράτης είναι «αμφισβητούμενης κυριαρχίας».

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα Νέα της Τετάρτης, ο Τούρκος διοικητής του αντίστοιχου ΝΑΤΟϊκού επιτελείου στο Εσκίο Σεχίρ, αντιπτέραρχος Μπαλινί, έστειλε σήμα στον Αμερικανό διοικητή των ΝΑΤΟϊκών Αεροπορικών Δυνάμεων Μεσογείου πτέραρχο Λι ΜακΦάν που εδρεύει στη Σμύρνη, υποστηρίζοντας ότι ο Αη Στράτης είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.

    Ο Αμερικανός πτέραρχος υιοθέτησε το επιχείρημα της Τουρκίας, επικαλούμενος ως λόγο ότι το ΝΑΤΟ μένει ουδέτερο όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ δύο χωρών-μελών.

    Τελικά η άσκηση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ η Αθήνα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη Συμμαχία.

    news.in.gr

    ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τον ΕΛ.ΤΥΠΟ εχουν γίνει ηδη επαφές.Φευγουν πολλοί για την Μεσημβρινή.Πολλοί και καλοί.Σμαίλη κακομοίρη πες αλευρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μάγκες, αφού το μόνο που μπορείτε να προσφέρετε είαν το τσιατσιλίκι, τι σημασία έχει αν είναι ΕΤ ή Μεσημβρινή;
    Ρεπορτάζ δεν γνωρίζετε, ελληνικά δεν ξέρετε, τι σημασία έχει το μέσο.

    Οσοι έχουν γκατς στο Ιράκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KALA SAS KANOUN KAI SAS PHDANE OI ERGODOTES SAS. GIATI EISASTE OLOI KOLOTOUMBES. AXIOS O MIS8OS SAS ALLA KAI TA TSIMBOUKIA POU TRWTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αντε παλι με τα δικα σας,ποιος θα φαει ποιον,ποιος παιρνει ποσα,ποιος ειναι μαλακας και ποιος ειναι γλυφτης.τα ιδια και τα ιδια απο τοτε που αρχισατε το σαιτ ολοι οι αποτυχημενοι δημοσιογραφοι εδω βγαζουν το πονο τους και τα απωθημενα τους.σας βαρεθηκαμε μπορουμε να ζησουμε και χωρις εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βαρδινογιάννης ετοιμάζεται για την επομένη των εκλογών.
    Η Δασκαλάκη, είναι σοβαρή κοπέλα, αλλά δυστυχώς δεν παίζει για ηγέτης του νέου σχήματος.
    Άλλον ετοιμάζουν, αρκετά νεότερο, αλλά υποσχέθηκα να μη μιλήσω προς το παρόν.
    Όσοι θέλετε δουλειά, πέστε την στο Ρουσόπουλο. Αν σας πει μα-μου, στείλτε τον.
    Όσοι παραμένετε αξιοπρεπείς κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρξουν κατακλυσμιαίες αλλαγές σε όλα τα ΜΜΕ μέχρι το Φθινόπωρο.
    Για λεφτά μην ελπίζετε, καθώς πολλοί κάνουν ήδη συμφωνίες για πλαφόν.
    Χαμένος του παιχνιδιού, στο πρώτο γύρο, δυστυχώς, ο φίλος μου ο Γιώργος.
    Το παιχνίδι παίζεται σε τρεις γύρους… άρα θα υπάρξει κάποιος άλλος χαμένος στον δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά εσείς με τα νούμερα τα 6 έτσι, 6 αλλοιώς και έξη αρχίδια. Εχετε ποτέ σκεφτεί γιατί είσαστε σε αυτή την δουλειά και πως μπήκατε ; Στα όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω δει έναν καλό να τρώγεται. Εχω δει εκατοντάδες φελούς να μουρμουράνε για ποιο λόγο τα παίρνουνε άλλοι το ίδιο φελοί. Ρε παιδιά κάτσε να το σκεφτείτε. Μήπως απλά είσαστε κουτοί και για αυτό τρώγεστε τι κάνει ο Σμαίλης ή δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος ; Δεν είναι κακό να είσαι κουτός φτάνει να το καταλαβαίνεις και να συμβιβάζεσαι. Και έχω δει και δουλέψει με κουτούς που μουρμούραγαν... Ουουου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο εξυπναδες παλια πουτανα εισαι ταμαμ με το nickname σου... Ομως επειδη μας φλομωσες στη μπαρουφα και στη μαλακια τραβα να παιξεις με το Καγιεν σου και ασε μας εμας να προσπαθουμε να ζησουμε με 1100 ευρουλακια το μηνα... Καλα σε ειπανε καραγκιοζακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια της ΕΣΗΕΑ.Εκεινη ο Μαιντανος σε πλειστες εκπομπες που απροκαλυπτα υποστηριζει τη ΝΔ και χρησιμοποιει τον βαρυγδουπο τιτλο του Νομικου εκπροσωπου της ΕΣΗΕΑ Σαλαβρακου καπως ετσι την λενε,αμοισθη την εχετε?
    Ειναι σωστο μια ακραιφνη ΝΔ που υποστηριζει με παθος την κυβερνητικη απραξια στα καναλια να την εχετε Νομικη Συμβουλο η καπως ετσι, οι συνδικαλιστες της ΕΣΗΕΑ τι κανουν? Ειναι σωστο? Εγω τουλαχιστον σοκαριζομαι οταν την βλεπω και να χρησιμοποιει αυτον τον τιτλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Δασκαλάκη, είναι σοβαρή κοπέλα...

    Κοπέλα? Ακόμα κοπέλα είναι? τς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΑ ΛΑΒΡΑΚΙ Η ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ?


    Ο ΚΟΥΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oxi alli efimerida, eleos.

    Etsi opws paei tha kleisoun ta dvd-club...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α να χαθείς ρε 11.40. Γιατί σπας το ηθικό μιας κυρίας!
    Όλες κοπέλες τις αποκαλώ μετά τα 60…είναι κοινωνικό λειτούργημα, ανόητε, δε το βλέπεις; Ζήτα συγνώμη για την απρέπεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. NA MHN ONEΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΜΑΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σωστο 1.15,ξέρω τα τέσσερα ονόματα απο τα 6 που θα ειναι στην ταυτότητα της Μεσημβρινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ Η ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παιδιά και γω θέλω δουλειά σε σοβαρή και νποιοτική εφημερίδα! Σε ποιον να απευθνθώ για την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ, εκτός απ' το Ρουσόπουλο γιατί τότε θα νιώθω διπλά υποχρεωένος να γράφω ό,τι θέλει η κυβέρνηση και η ΝΔ που σε ένα είναι διαφορετική από την πράσινη λαίλαπα... Οτι απλώς βιάζεται λίγο περισσότερο (μήπως από φόβο μήν πε΄σει γρήγορα;)να κάνει όσες μαλακίες, ξεδιαντροπιές, σκάνδαλα κ.λπ, έκαναν οι πράσινοι μόλις άρχισαν να μπουχτίζουν με τν αλλαγή και την εγκαθίδρυση του -νέου έστω- σοσιαλισμού! Δηλαδή μετά 4-5 χρονάκια στην εξουσία, τότε δηλαδή που ήταν ο λαός η εξουσία και απλώς το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση... Μιλάμε ότι με τα παραμύθια του Ναδρέα αν είχε γαλουχηθεί ο Μυνχάουζεν ή ο Χανς Κρίστιαν Αντερσεν θα είχαν βγάλει λεφτά για εκατό γενειές απογόνων και συγγενών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ... ΚΟΤΑΚΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΜΑΪΛΗ. Α ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *