GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δίκαιη κοινωνία" σε ....ασπρόμαυρο φόντο.

Το γνωστό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ "Για μια Δίκαιη Κοινωνία" θα κυριαρχεί και στο νέο Πρόγραμμα του, που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες...

Το γνωστό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ "Για μια Δίκαιη Κοινωνία" θα κυριαρχεί και στο νέο Πρόγραμμα του, που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες.
Η άποψη που επικρατούσε μέχρι χτες ήταν να τυπωθεί σε ασπρόμαυρο φόντο και όχι έγχρωμο. Και για λόγους εικαστικούς και για λόγους πολιτικής σημειολογίας.
Υπάρχουν όμως κι αυτοί στην Χαριλάου Τρικούπη που διαφώνησαν.

7 σχόλια

  1. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω ασπρόμαυρο φόντο, καθώς έτσι θα προσομοιάζετε καλύτερα η ακτινογραφία του πεπραγμένου μυαλού των επικοινωνιολόγων-λαϊκιστών του ΠΑΣΟΚ.
    Σε μια χώρα όπου οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ – όπως άλλωστε και αυτές της ΝΔ – έκαναν ότι μπορούσαν για να ναρκοθετήσουν τη κοινωνία δικαίου, με το κράτος πατρωνίας και διαπλοκής που εξέθρεψαν, μιλούν τώρα οι γελοίοι περί δίκαιης κοινωνίας.
    Τελικά φίλοι μου ο λαϊκισμός πρώτα καταστρέφει τις έννοιες και μετά την πολιτική και τη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια και ο babis συνεχίζει δουλειά του και καθώς δε βλέπω αλλαγές στην ανακοίνωση, πιθανολογώ ότι το Γ.Τ του ΠΑΣΟΚ δεν διάβασε τις χθεσινοβραδινές παρατηρήσεις ενός blogger, γι’ αυτό πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να τις δουν με την ησυχία τους σε αυτό το post.

    Και τώρα δυο κουβέντες στα σοβαρά.
    Πέτρο και συνάδελφοι του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ, σοβαρευτείτε γιατί με κάθε σας ανακοίνωση δεν εξευτελίζετε απλώς τον αρχηγό σας, το κόμμα σας και τους εαυτούς σας, αλλά και τον οποιοδήποτε Έλληνα διαθέτει στοιχειώδη συγκρότηση.
    Στην ανακοίνωση - πρόσκληση που απευθύνετε για το συνέδριο - και εδώ μας την εμφανίζει σε όλα τα ποστ ο Μπάμπης - η κοτσάνα πάει σύννεφο.
    Γράφετε: "Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο". Τι εννοείτε, ότι υπάρχουν και μη πραγματικά μεταρρυθμιστικά σχέδια; Προφανώς θέλατε να γράψετε "ένα πραγματικά μεταρρυθμιστικό σχέδιο".
    Παρακάτω γράφετε: "Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών." Κοινωνία συνοχής" δεν υπάρχει. Πιθανόν να εννοείτε κοινωνική συνοχή, πρόκειται για άλλο πράγμα. Αλήθεια, πώς καταλαβαίνετε "την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών", μέσω της διαδικασίας της κοινωνικής συνοχής;
    Στην ανακοίνωση υπάρχουν αραδιασμένες έννοιες επί εννοιών - όπως σας έδειξα κάποιες είναι και λάθος διατυπωμένες - δίχως συνοχή και δίχως να φαίνεται από την συνάρθρωσή τους, ότι αντιλαμβάνεστε εσείς οι ίδιοι που τα γράψατε, την ουσία τους, παρότι η λέξη αυτή - ουσία - φαίνεται να σας αρέσει πολύ, γι' αυτό τη χρησιμοποιείτε κατά κόρον.
    Δε λέω, ωραία λέξη είναι, αλλά καλό θα ήταν να μάθετε και την έννοιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ σαν πατριωτικό κόμμα τελείωσε, έγινε εβραίϊκο, δεν το εκκλησίασμα του ΓΑΠ. Ζήτω το πατριωτικό ΕΑΡ.http://www.ear-hellas.gr/
    Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γράφει και ο Καχριμάκης μέσα; Αν ναι να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει "Δίκαιη κοινωνία χωρίς γκέι αξιωματικούς"
    Και μη χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη σημειολογία, τα υπονοούμενα, τα κρυφά μηνύματα και πατώνει στις δημοσκοπήσεις, αλλά θα πατώσει και στις εκλογές... Μήπως πρέπει να αρχίσει να κάνει πολιτική και να πάψει με τις αερολογίες των συμβούλων και παρατρεχάμενων (ίσως και παρακοιμώμενων);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δίκαιη κοινωνία - δυνατή Ελλάδα είναι το σύνθημα.

    Το πρόγραμμα που μοιράστηκε σήμερα είναι απλή εκτύπωση του κειμένου άρα και ασπρόμαυρη. Αναφέρει σε κάθε σελίδα (κάτω δεξιά) ότι είναι κείμενο εργασίας.

    Την Κυριακή στη φιέστα θα υπάρχει άλλη έκδοση με το γραφιστικό έτοιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *