GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καλλιαντέρης "κάρφωσε" την Θωμαή...

Ο πρώην Διευθυντής Προμηθειών του ΙΚΑ βγαίνει στις τηλεοράσεις Ο "εργαζόμενος του ΙΚΑ" που βγήκε στις τηλεοράσεις και μίλησε για ...

Ο πρώην Διευθυντής Προμηθειών
του ΙΚΑ βγαίνει στις τηλεοράσεις
Ο "εργαζόμενος του ΙΚΑ" που βγήκε στις τηλεοράσεις και μίλησε για την Θωμαή Βρακατσέλη, και τις υπόννοιες ότι "έβγαζε χρήματα", λέγεται Χρ. Καλλιαντέρης.
Διετέλεσε στο παρελθόν, επί ΠΑΣΟΚ, προϊστάμενος στην Διεύθυνση Προμηθειών του ΙΚΑ, Π.Θ. δηλαδή, προ Θωμαϊδος.
Λένε ότι είχε συγκρουστεί μαζί της. Ηταν κι αυτή πάντως ΠΑΣΟΚ, ενώ ο σύζυγός της συνδικαλιστής νεοδημοκράτης.

13 σχόλια

  1. Αρχίδια μύδια - την κυνηγούσε να τη γαμίσει αλλά δε του έκατσε, εξ ου και η χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του ΙΚΑ ο διοικητής
    έπεσε στο καθήκον
    γιατί κολούσε ένσημα
    στη Θωμαή κατ' οίκον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μου λέγανε πριν από χρόνια ότι πρέπει, δια νόμου, να καταργηθεί ο συνδικαλισμός στο Δημόσιο, θα θεωρούσα τη πρόταση, άκρως αντιδραστική.
    Σήμερα, μετά από την εικόνα συνδικαλιστών και συνδικαλιστών στα κανάλια, η ιδέα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.
    Έχουν καταντήσει το Δημόσιο ένα απέραντο κωλοχανείο, του οποίου νέμονται συστηματικά την εξουσία και τα οικονομικά οφέλη που απορρέουν από αυτή.
    Αυτά τα θρασύδειλα κομματικά ανδρείκελα παζαρεύουν με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία των φορέων που κατ’ επίφαση υπηρετούν κι όταν αυτό είναι αδύνατο εκβιάζουν και απειλούν. Όταν κι αυτό δεν τους βγαίνει τότε … διαρρέουν πληροφορίες.
    Υ.Γ. Ασφαλώς, τα ανωτέρω δεν έχουν κατ’ ανάγκη καμία σχέση με την «υπόθεσή μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΠΟΥΛΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11
    αρχίζει να ανοίγει η συνομωσία.
    σας τά λεγα από την αρχή.
    προσπαθούσαν να τη στήσουν του Βαρθολομαίου, αλλά δεν υπολόγιζαν στο θάνατό του.
    Ο θάνατος άλλαξε τα πάντα.

    Σκεφτείτε κάτι απλό.
    Εάν δεν σκοτωνόταν ο Βαρθολόμαίος.
    Τι θα γινόταν με τις φωτογραφίες;

    Υπήρχε και τρίτο άτομο, κοντά στον καβγά. Ένας φωτογράφος που έχει βγάλει όλο τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου σε φωτογραφίες.

    Για να εκβιάζουν και με αυτές το Βαρθολομαίο.Η Θωμαή παρακολουθούσε όλη αυτή την ώρα, τα γεγονότα από το ματάκι της πόρτας.

    Σύντομα θα μάθετε για το τρίτο άτομο των εκβιαστών. Και από πίσω, έρχονται πολλά ακόμα.
    Τελικά, πέσανε μέσα στην παγίδα τους, οι εκβιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε 12.39
    μηπως βλεπεις αλλο εργο ? δηλ.αθωος ο παπους για τα πηδηματα και της υφισταμενης του και της μασας των προμηθειων ? θα τρελλαθουμε τελικα.αντε να δουνε τους λογαριασμους ολων που εμπλεκονται στην υποθεση και τοτε θα δουμε ποιοι εκαναν αθλιοτητες η ποσα απο τα λογια του θα φαει ο Αντωναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξεχνατε κατι ολοι σας .... ο μακαριτης ηταν 10 χρονια ο ταμιας του κομματος του. εκλογες πλησιαζουν ..... εγω μια σκεψη ακομα προσθετω στο παζλ που σιγα σιγα αρχιζει να σχηματοποιηται με δεδομενο παντα ως αιχμη το ¨¨αδυναμο δορυ ¨¨ του διοικητη. ηταν βλεπετε και τα 67 του χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι λετε μωρε ? απο που κι ως που πασοκ η θωμαη? απ τις σερρες ειναι η γυναικα την πατριδα του πρωθυπουργου. ειπαμε να την ξυλευσουμε μετα την πτωση της αλλα ασ μην γραφονται τετοιες ανακριβειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλλιαντερη κανονισες με τη χαριλαου τρικουπη να σε επαναφερουν στη θεση του διευθυντη προμηθειων οτν γινει το πασοκ κυβερνηση , για τις υπηρεσιες που προσφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 1:23 πμ, η Θωμαϊς προσελήφθη ως υπάλληλος ΔΕ στο ΙΚΑ τον ΜΑΪΟ του 1985 (παραμονές των εκλογών δηλαδή). Και τότε δεν υπήρχε ...ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ό,τι θέλει γράφει ο καθένας...
    σιγά μην είναι ΠΑΣΟΚ η κυρία. παρτάκιας είναι και όπου φυσάει ο άνεμος. αδίστακτη γυναίκα χωρίς ιδεολογία και ηθικά διλήμματα.
    οσο για το μακαρίτη... ως πότε πια θα μας λένε πόσο έντιμος και καθαρός ήταν; για να την πηδάει της έκανε χατίρια και της έδινε ανταλλάγματα. έτσι είναι αυτού του είδους οι σχέσεις. δούναι και λαβείν. ο ένας έπαιρνε σεξ και συντροφικότητα και η άλλη χρήμα, εξουσία και ικανοποίηση των φιλοδοξιών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.27
    Δε (θέλεις να??) θυμάσαι τους συνδικάλες που απεργούσαν για τη Νικαράγουα και τον Ορτέγκα στις αρχές της ανάληψης της εξουσίας από τον ΑΠ??? Και τρέχανε να μαζέψουν τον καφέ από εκεί??

    Δεν είχες καταλάβει ότι οι εργατοπατέρες γίναν υπουργοί και μεγαλοσχήμονες (Πρωτόπαππας, Πολυζωγόπουλος, Κανελλόπουλος)???

    Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Βαρθ., ο 12.39 έχει δίκια. Κι αν δεν κάνω λάθος, το έχει γράψει και υποστηρίξει και παλαιότερα. Όπως ακριβώς κι εγώ έχω ισχυριστεί πάνω κάτω τα ίδια και σε παλαιότερο σχόλιο. Η κυρία είναι ΟΦΑ, έχει πλάνο και άκρατη φιλοδοξία. Και σπόνσορας νέος θα βρεθεί.

    Το να έχει εξωσυζυγική σχέση (ακόμη και στα πλαίσια παγίδευσης και εκβιασμού) δεν σημαίνει τίποτε. Απολύτως. Κι όσοι κόπτονται περί ηθικής (κυρίως ΠΑΣΟΚ), ας θυμηθούν τις Τουρλουμούσοκοτοπούληδες, το Θωμαδάκη, τον Κουλούρη (που πέθανε το παιδί του και πάνω από τον τάφο έδινε δημόσια ευχαριστίες στον ΑΠ γιατί τον βοήθησε να κάνει κονέ με ένα γιατρό-αν αυτό δεν είναι αήθες, τι είναι??)....

    Εφόσον ανοίξουν (εγώ λέω να ανοίξουν οπωσδήποτε) οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων και ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πέραν πάσης αμφιβολίας ότι υπάρχει διαβολή, τότε να τους "κρεμάσουν" ΟΛΟΥΣ.

    Μην είσαστε κυρίζια όμως και τσιμπάτε στην πορνό διάσταση που καλλιεργείται (κι εδωμέσα). Κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12:39 Παρακαλώ γίνε πιο σαφής. Ποιοί και γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *