GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το κακό στο χειρότερο το ΙΚΑ...

Τι σημαίνει η τοποθέτηση του Γ. Μέργου Η τοποθέτηση του καθηγητή και σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου...

Τι σημαίνει η τοποθέτηση του Γ. Μέργου
Η τοποθέτηση του καθηγητή και σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου στη διοίκηση του ΙΚΑ είναι επιεικώς μια καταστροφική επιλογή για το Ιδρυμα. Ήταν που ήταν, δηλαδή...
Ο άνθρωπος αυτός είναι πρόταση όχι του Σ. Τσιτουρίδη αλλά του Γ. Αλογοσκούφη που τον είχε μέχρι τώρα για "φιλιππινέζα" στο υπουργείο. Συγκεκριμένα, δεν του είχε αφήσει καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα γιατί τον θεωρούσε άχρηστο και έψαχνε να βρει μια ευκαιρία να τον ξεφορτωθεί. Κι ο ίδιος ο Γ. Μέργος για να φύγει από εκεί.
Το μεγάλο ζήτημα να μπει κάποτε τάξη στο ΙΚΑ παραμένει ανοικτό. Ο νέος διοικητής θα είναι ένα πειθήνιο όργανο της κυβέρνησης και των διάφορων "ρυθμίσεων"που θα θέλει να κάνει, τώρα που πλησιάζουν κι οι εκλογές.
Πειθήνιο όργανο αλλά και άβουλο. Δυστυχώς.

5 σχόλια

  1. Proswpika den gnwrizw ton neo dioikhth tu IKA, alla diavazwntas gia "katastrofikh" epilogh , mu dhmiourgh8hke h periergia na koi taxw to cv tu en logou kuriou. Einai tulaxiston astoxo na prodikazetai arnhtika h poreia enos an8rwpou o opoios exei diaprepsei sto e3wteriko. A3izun megalutero sevasmo oi ellhnes oi opoioi exun petuxei sto e3wteriko kai apofazizun na gurusun stn xwras gia na prosferoun. Euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πειθήνιο όργανο αλλά και άβουλο"
    Τι εννοείς press, οτι θα τον κάνει οτι θέλει η Θώμη!
    Αφού, δεν είπαμε οτι θα πάρει πρόωρη σύνταξη;
    Δεν τάμαθες; Εκτός και εάν, μετά την απόφαση Καραμανλή, άλλαξε γνώμη, η Θώμη.
    Εκτός και εάν, έχει αφήσει κάποια άλλη Θώμη στη θέση της, η Θώμη, στις προμήθειες.
    ΌΠως και νάχει της Θώμης θα γίνει μέχρι τις εκλογές, καθώς πολλοί φάκελοι θα πέσουν στο τραπέζι.
    Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο νέο διοικητή, προσεκτικά και με ρέγουλο. Μπορεί το βιάγκρα να μας το παραχωρεί το ίδρυμα δωρεάν αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να το πέρνουμε με τις χούφτες.
    Προσοχή στις καταχρήσεις του ΙΚΑ... και περάστε απ' τον καρδιολόγο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνταγογραφεί βιάγκρα το ΙΚΑ; Να πάμε να μας γράψει μερικές δόσεις, έχουμε κάποιες ανύπαντρες. Με παντρεμένες δεν λέει πια, το κόψαμε, γιατί βαράνε οι σύζυγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο παραπάνω Comment "Απο το κακο στο χειρότερο το ΙΚΑ.." το press-gr
    επιβάλλεται να γινει πιο συγκεκριμένο σχετικά με την υποτιθέμενη ανικανότητα του νέου διοικητη. Και εγω δεν έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του Καραμανλή αλλα πριν κρίνω πρέπει να δώ και να ξέρω πεντε πραγματα παραπάνω.

    ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δε συμφερει κανεναν να φτιαξει αυτο το μπαχαλο που λεγεται ΙΚΑ,αλλα και κανενα δημοσιο μπαχαλο.Πλην του Υπ.οικονομικων που δουλευουν αριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *