GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παθαίνει ζημιά η ΝΔ από την υπόθεση Βαρθολομαίου...

Παθαίνει ζημιά σε κρίσιμα τμήματα του εκλογικού σώματος η ΝΔ από την εξέλιξη της υπόθεσης Βαρθολομαίου . Σε τμήματα της κοινής γνώμης, δηλ...

Παθαίνει ζημιά σε κρίσιμα τμήματα του εκλογικού σώματος η ΝΔ από την εξέλιξη της υπόθεσης Βαρθολομαίου. Σε τμήματα της κοινής γνώμης, δηλαδή, που βρίσκονται στον παραδοσιακό κομματικό της χώρο.
Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που παραδέχονται πια και στελέχη της ΝΔ, βλέποντας ότι το θέμα σταματά να είναι απλά ερωτικό και αναμειγνύονται άλλες διαστάσεις:
Εμφανίζεται το πρότυπο εξουσίας ενός υψηλόβαθμου -και έμπιστου της ηγεσίας- στελέχους που (αν και χαμηλών τόνων) έχει πάρε - δώσε με μια υπάλληλο η οποία ασκεί παραδιοίκηση σε άγνωστη ακόμη έκταση...
Αυτά τα κλασσικά φαινόμενα κρατικής διαφθοράς, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες εκλογικές ζημιές.
.... και οι κοινωνικές διαστάσεις
Ηδη η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού συναδέλφων του Βρακαστέλη, σήμερα στα δικαστήρια, όπου ήταν να απολογηθεί, δημιουργεί ανησυχίες. Και δείχνει ακόμα, ότι το θέμα παίρνει και κοινωνικές διαστάσεις.
Στα καλά καθούμενα...

21 σχόλια

  1. Προσπάθησα ο άνθρωπος, όσο μπορούσα πιο απλά, να εξηγήσω πως η σχέση Βαρθολομαίου-Ερωμένης, υπαλλήλου του ΙΚΑ αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο.
    Όμως, πέραν κάποιων ευαίσθητων bloggers, ουδείς άλλος έδειξε να συμμερίζεται τις ανησυχίες μου.
    Κάποιοι μάλιστα, ενοχλημένοι, μου ζήτησαν αποδείξεις και τεκμήρια για τη θεμελίωση του ισχυρισμού μου!!

    Ένα μικρό δείγμα προσφέρω σήμερα, δια στόματος της γραμματέως του Βαρθολομαίου, όπως διατυπώθηκε κατά την καταθεσή της και δημοσιεύεται στα « ΤΑ ΝΕΑ».

    Λέει οι επί 16χρόνια γραμματέας του συγχορεμένου:
    « Όταν διορίστηκε ως διοικητής στο ΙΚΑ βρήκαμε στον τομέα των Προμηθειών μία υπάλληλο που είχε χρόνια στον τομέα αυτό. Επειδή εμείς δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα εισηγήθηκα στον Γ. Βαρθολομαίο να την κρατήσει. Όταν άλλαξε η διευθύντρια των προμηθειών του ΙΚΑ έβλεπα μια τάση της Θ. Βρακατσέλη να προσπαθεί να την καπελώσει. Για να το πετύχει αναδείκνυε τα λάθη της στον διοικητή. Γι' αυτό και για το ότι η Θώμη - όπως τη φωνάζαμε - εργαζόταν πέραν του ωραρίου της, ό,τι ήθελε ο Γ. Βαρθολομαίος σχετικά με τις προμήθειες ρωτούσε εκείνη και όχι τη διευθύντρια. Επειδή η διευθύντρια ήταν και λίγο τεμπέλα την αλλάξαμε. Στην αρχή η Θ. Βρακατσέλη προσπαθούσε πάλι να υποβιβάσει το έργο της νέας διευθύντριας. Επειδή, όμως, εκείνη ήταν πολύ δυναμική, δεν άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είχα επισημάνει στον Γ. Βαρθολομαίο ότι δεν είναι σωστό να συνεννοείται με τη Θ. Βρακατσέλη. Με τα πολλά, εδώ και περίπου 8 μήνες έχει επέλθει μία ισορροπία στα γραφεία».

    Με δύο λόγια η σχέση αυτή διατάρασσε επικίνδυνα τόσα χρόνια το ΙΚΑ και κανείς από τη πολιτική ηγεσία δεν το έπαιρνε χαμπέρι, αλλά ούτε και σήμερα θεωρεί ότι υπήρξε σκάνδαλο. Αντίθετα, επίσημα,
    η Κυβέρνηση αποτίνει φόρο τιμής στο ήθος και την διοικητική ικανότητα του εκλιπόντος.

    Αν τώρα ρωτήσω εγώ, αν νομίζουν ότι κυβερνούν μπουρδέλο ή σοβαρό Δυτικό κράτος Δικαίου, λέτε να μου απαντήσουν με ειλικρίνεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ερώτημα είναι εάν, ο Βαρθολομαίος ζούσε σήμερα (είχε γλυτώσει την επίθεση Βρακατσέλη με κάποια τραύματα), θα υπήρχε ή όχι θέμα διοικητή για το ΙΚΑ; Και καλά η εξωσυζυγική σχέση... όταν όμως αφορά υφιστάμενο του, την οποία προσέχει και προωθεί (μέχρι και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο την έβαλε για να πάρει πτυχίο) τότε, άμεσα και σαφώς, τίθεται ηθικό ζήτημα. Η καταγγελία στελέχους του ΙΚΑ στη χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που λειτουργούσε μέσα στο ΙΚΑ η Βρακατσέλη. Άλλωστε, η ίδια λέει ότι η συνάντησή της την Παρασκευή με το Βαρθολομαίο αφορούσε μία σοβαρή υπόθεση προμηθειών! Πόσο λογικό ακούγεται να γίνεται συζήτηση για τις προμήθειες του ΙΚΑ σε γκαρσονιέρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να ήταν μόνο ο συγχωρεμένος διοικητής του ΙΚΑ που μπέρδευε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά....για ψάξτε λιγάκι και στα Υπουργεία να δείτε τί γίνεται?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μα πάρα πολύ λογικό…
    Εκεί συζητούνται οι πολύ προσωπικές υποθέσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι , επιβεβαιώνω και εγώ. Έρχεται μεγάλη σύρραξη, που μπορεί να φτάσει μέχρι εμφυλίου πολέμου.
    Γαμίκουλες εναντίον κερατάδων και στη μέση οι γαμημένες και οι απατημένες να ουρλιάζουν.
    Ήδη εμφανίστηκαν ένοπλοι κερατωμένοι, εν δυνάμει ψηφοφόροι του πασόκ, στην πλατεία Κολιάτσου και πυροβολούν στον αέρα, προς εκφοβισμό των γαμιάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην κατάθεση του ο αστυνομικός συνοδός του αναφέρει: Ερώτηση ανακριτή: Την υπάλληλο του ΙΚΑ Θωμαή Βρακατσέλη την γνωρίζατε; "Την γνωρίζω από το γραφείο. Περιφερόταν εκεί και δεν ήξερα, ούτε είχα παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους". Σε άλλο σημείο: Ήταν τζέντλεμαν και δεν ήταν γυναικάς. Ενώ στην αρχή : Από το Δεκέμβριο του 1993 είμαι συνοδεία στον Βαρθολαμαίο Ιωάννη ..."
    Ή ο μπάτσος είναιμεγάλος γάτος και δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι ο άνθρωπος που συνόδευε είχε γκόμενα, ή ψεύτης που στην συγκεκριμένη περίπτωση καταλαβαίνετε ότι δραπράτει ποινικό αδίκημα. Πάντως τέτοιοι τύποι που κυκλοφορούν στην αστυνομία δεν αποκλείω την πρώτη περίπτωση.
    2.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βαρθολομαίος είχε προσωπικό συνοδό από το 1993; Τι ήταν τότε και του παρείχε το κράτος φύλαξη. Όσον αφορά τη θέση του ως ταμίας της ΝΔ ποιοί ήταν οι λόγοι που είχε ανάγκη προστασίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγά που θα χάσουμε την εξουσία για ένα κωλογεροντόμαγκα.

    (δεν ξέρω πάει με το κωλόσπιτο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γαμίκουλες άρχισαν αντίσταση.
    Ένα τεράστιο πανό έχει αναρτηθεί στο Σύνταγμα. Γράφει:
    "Κάτω τα χέρια από τους Γαμίκουλες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΑΛΛΟ ερώτημα είναι ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ?? ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ??? Και εάν ο Βαρθολομαίος ζούσε σήμερα ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ???

    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝ "την προσέχει και προωθεί (μέχρι και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο την έβαλε για να πάρει πτυχίο)", ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προτείνω ανέγερση αγάλματος προς τιμήν του Βαρθολομαίου και η ημέρα του θανάτου του, να ανακυρηχθεί μέρα τιμής για τους γαμιάδες όλων των εποχών. Περέχουν έργο εθνικής σημασίας. Δίνουν χαρά στα σκέλια των αγάμητων γυναικών....μεγάλη τιμή!!!!

    Αντιστοίχως, πρέπει να βρεθεί και μια μέρα για τους κερατάδες. Το άλλο μισό των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσείς εδώ για να τάχετε βάλει με το Βαρθολομαίο, μάλλον ανήκετε στην απαραίτητη αλλά και συμπαθέστατη τάξη των κερατάδων.......
    Αλήθεια, έχετε γαμήσει ποτέ παντρεμένη, να δείτε γλύκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re seis o 8yths sth statistikh yphresia ti metrage?? ta pososta twn gamikwn 'h twn keratadwn???

    kai ti mas leei oti aftos kai h kyria tou de valane sto gkezi ton Var8. gia na ton ekviazoune???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πώς την έβαλε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο;

    Εκεί δεν μπαίνουν με ΚΛΗΡΩΣΗ που γίνεται ηλεκτρονικά, αδιάβλητα κτλ.;

    Αν αυτό έγινε, πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο αυτοτελώς και πρέπει να δώσει εξηγήσεις και το ΕΑΠ και το ΥΠΕΠΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΠΙΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ "ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΞΑΝΘΟΥΛΕΣ ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2:56 διαφωνώ ως προς το μπουρδέλο.

    Τα μπουρδέλα είναι από τις πιο οργανωμένες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, με σοβαρή επίβλεψη και διαχείριση υψηλού επιπέδου.

    Η έννοια "το έχεις κάνει μπουρδέλο" έχει να κάνει περισσότερο με τη διακόσμηση του μαγαζιού και λιγότερο με την οργάνωση του.

    "Στελεχάρες" του δημοσίου τομέα δεν στέκουν σε τέτοια μαγαζιά... γιατί όταν το μπουρδέλο δεν τραβάει, αλλάζουν τις πουτάνες και όχι τα κρεβάτια!

    Αφήστε τα μπουρδέλα ήσυχα. Είναι τα μόνα που δουλεύουν σε αυτή τη χώρα σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.56+3.51
    Είστε σοφοί!!!!
    Άρα να αλλάξουμε τις πουτάνες που κυβερνούν και να κρατήσουμε τα έπιπλα του μπουρδέλου που ζούμε….
    Το κατάλαβα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά άμα είναι να αλλάξετε και κανένα έπιπλο...πέστε το ενδιαφέρομαι.
    Τις πουτάνες σας τις χαρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είσαστε κορόϊδα. Οι δεξιοί μιλάνε για το τρίπτυχο Π-ατρίς Θ-ρησκεία Ο-ικογένεια. Στην πραγματικότητα εννοούνε Π-ουτάνες Θ-έλουν Ό-λοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3:45 μμ

    Δεν πιστεύω να εννοείς τον ...Βαλκάνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΨΗΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΥΔΙΑ....... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *