GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απέγιναν οι λογαριασμοί του Γ. Βαρθολομαίου...

... που είχαν χρήματα της ΝΔ; Οσο περνάει ο καιρός, τόσο θα προστίθενται νέα ερωτήματα στην υπόθεση του θανάτου του Γ. Βαρθολομαίου. Ένα ...

... που είχαν χρήματα της ΝΔ;
Οσο περνάει ο καιρός, τόσο θα προστίθενται νέα ερωτήματα στην υπόθεση του θανάτου του Γ. Βαρθολομαίου.
Ένα πολύ σημαντικό είναι και το εξής;
Ο Γ. Βαρθολομαίος συνέχισε να διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς με χρήματα της ΝΔ.
Ατή είναι μια συνηθισμένη πρακτική για τα στελέχη των κομμάτων που έχουν σχέση με τα οικονομικά των κομμάτων. Και για λόγους πρακτικούς και για λόγους που συνδέονται με την νομική φύση των κομμάτων.
Οι λογαριασμοί αυτοί κινούνται κατά κανόνα - μετακινούνται δηλαδή ποσά- με εξουσιοδοτήσεις.
Ο Γ. Βαρθολομαίος ανήκε σε αυτή την κατηγορία στελεχών αν και τυπικά είχε φύγει από την Ρηγίλλης μετά τις εκλογές του 2004.
Το ερώτημα είναι λοιπόν τι απέγιναν αυτοί οι προσωπικοί λογαριασμοί.
Ψάχνουμε να βρούμε πληροφορίες για τι μπορεί να συνέβη σε αυτό το θέμα που όπως βλέπετε δεν το "θίγει" κανείς.

11 σχόλια

  1. πριν λιγες μερες εγραψαν οι εφημεριδες οτι η ανακριτρια
    θα ανοιξει τους τραπεζικους λογ/μους του δραστη,συζυγου και του τριτου περαστικου μαρτυρα.πουθενα δεν γραφτηκε οτι θα γινει το ιδιο με τον βαρθ.αυτο κατι σημαινει.αν δεν το κανουν τοτε φοβουνται για το τι ποσα και απο που θα βρουν εκει.να μας ζησει η δικαιοσυνη και να την χαιρομαστε.αντε ολα τα κοροιδα πισω στις τρυπες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην κρατάει επί 3 χρόνια τους λογαριασμούς ο Βαρθ. Αφού έπαψε να είναι Γεν. Δ/ντής της Ν.Δ. θα μετέφερε τους λογαριασμούς στο διάδοχό του για να απαλλαγεί κι από τις ευθύνες.

    Μεγάλος ήταν, γράμματα ήξερε, δεν θα διακινδύνευε να μπλέξει με τυχόν ατασθαλίες που θα έκαναν οι διάδοχοί του στο πόστο αυτό! Ή λέτε ότι δεν τσεπώνουν χρήμα; :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ ΙΚΑ και Ρηγίλλης αναζητούνται κάτι λογαριασμοί, όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά ας το ανταλλάξει με μια θέση ή στο ένα ίδρυμα ή στο άλλο.

    «Τι απέγιναν οι λογαριασμοί του Γ. Βαρθολομαίου... που είχαν χρήματα της ΝΔ;»
    Ποιας ΝΔ, ρε, δικά μου ήτανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Min favaste gia ta xrimata auta, dioti den tha ta xanadeite....Exoun idi moirastei sta kommatika tameia, ND, PASOK, KKE, SYN, pame parakato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψέματα λέει ο 10.26!
    Τα λεφτά είναι δικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μ' αρέσουν οι κινέζες καθολικές γκόμενες, πειράζει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλαμε για φοβερη αναλυση...Καλα δεν βαριεσε να γραφεις τοσες απρεπειες...Εχουν γραφει απο ανθρωπινο χερι τα πιο πανω?Για ονομα του θεου.Κυκλοφορουν διπλα μας τετοια υποκειμενα που βγαζει ο εγκεφαλος τους τετοια σκουπιδα?Καυμενη Ελλαδα...Δυστυχως και αμα τους ρωτησεις ολους αυτους δηλωνουν και πατριωτες...Τους εχω γνωρισει καλα..Απο τον καναπε παντα.Φοροφυγαδες παντα.Βολεμενοι απο την αντιπαροχη.Μικροαπατεωνισκοι.Ενας εσμος αθλιοτητας,κακομοιριας και με αποψη επι παντος επιστητου.Διαβαζουν τις αθλιες φυλλαδες που κυκλοφορουν και ξερουν τα παντα.Ειναι ετοιμοι να σε κατατροπωσουν μετην παραπληροφοριση των.Εχετε δει τι λεει ενας τυπος που εχει διαφημιστικα στην τηλεοραση οπου ο κοινος παρονομαστης του ειναι οτι οι Ελληνες ειναι παντου και σε καθε σημειο της οικουμενης?(Λιακοπουλος?) καπως ετσι.Αντιπρωσωπευτικο δειγμα ημιπληροφορορουμενου Ελληνα.Ολα αυτα που λεει δημιουργουν ενα αχταρμα απο πατριδοκαπηλεια,φασισμο και ξενοφοβια.Το εκρηκτικο μειγμα για την δημιουργια της παραπανω αθλιοτητας...Οποτε γιατι να μην μας κυβερνα ο Κωστακης?Ο καθε ενας εχει την κυβερνηση που του αναλογει..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως τελικα τον Β σκοτωσε η σεμνη ερωμενη του Θωμαις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ. ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΒΛΕΠΩ ,ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ.
    ΥΣ. ΑΝ 10.33 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 10.26 ΚΑΙ ΔΙΚΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα αφησε στη Θωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *