GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το ... φτωχικό του Γ. Αλογοσκούφη

ε Α πό την πολύ καλή και γλειψιματική εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη , χτες στο Mega, βγήκαμε σοφότεροι σε δύο πράγματα. Το ένα ήταν ότι εί...

ε
Από την πολύ καλή και γλειψιματική εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, χτες στο Mega, βγήκαμε σοφότεροι σε δύο πράγματα.
Το ένα ήταν ότι είδαμε το "φτωχικό" του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, κάπου στην Εκάλη. Στην αρχή, μας φάνηκε κάπως σαν πύργος ή ανάκτορο -πιο μεγάλο κι απ' αυτό που κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι είχε εκεί κοντά- αλλά μετά συνήρθαμε. Σκεφτήκαμε ότι εκεί εμπνέεται κι από εκεί εφορμά για την "μάχη κατά της φτώχειας" που εξήγγειλε πρόσφατα.
Το δεύτερο ήταν η διαβεβαίωση του ότι η σύζυγός του, Δίκα Αλογοσκούφη, κτηματομεσίτρια, δεν ανακατεύεται σε δουλειές του δημοσίου.
Γιατί αλήθεια, είπε κανείς το ... αντίθετο;

57 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλαβε μέρος στην οργάνωση της Μπίλντενμπεργκ, οπαδός της Νέας Τάξης και τον κοροϊδεύουν οι διεθνείς οικονομικοί κύκλοι σαν ανόητο. Κανονικά έπρεπε να δικαστεί και να καταδικαστεί διότι εξ αιτίας του οι φτωχοί έλληνες πληρώνουν 25% περισσότερο στην Ε.Ε. μετά την δήλωση ότι οι Έλληνες είναι 25% πλουσιότεροι. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Αλογοσκούφη ότι έκανε λεφτά σαν υπουργός. Αυτό είναι το θέμα και όχι αν έχει και γιατί να έχει πλούσιο σπίτι ή φτωχικό. Υπήρχαν πολιτικοί στην ιστορία της Ελλάδας που μπορεί να ήταν πλούσιοι, έκαναν όμως δωρεές, ήταν ευπατρίδες και πρόσφεραν στην Ελλάδα. Κάποιοι άλλοι πάλι μπήκαν στην πολιτική "αδέκαροι" και τώρα έγιναν με πολυκατοικίες και βίλες.
    Αγγίζετε το θέμα λίγο λαϊκίστικα, και συγνώμη γιαυτό, αλλά ο Αλογοσκούφης ποτέ δεν έκρυψε το σπίτι του. Δεν ξέρω αν έμενε στην Αγ. Βαρβάρα σε χαμόσπιτο αν αυτό θα τον έκανε καλό υπουργό ή αν αυτό θα τον έκανε να καταλαβαίνει καλύτερα τα προβλήματα των φτωχών. Μερικές φορές η οικονομική άνεση ενός υπουργού και μάλιστα ενός υπουργού των οικονομικών, ίσως είναι και ένα ανάχωμα στις όποιες "προτάσεις" ή όποιους "εκβιασμούς". Μερικές φορές ο χορτάτος είναι πιο τίμιος.
    Όσον αφορά τώρα τον ίδιο τον Αλογοσκούφη, εγώ βλέπω έναν υπουργό με χαμηλά το κεφάλι, σεμνότατο, που όταν βγαίνει στην τηλεόραση δεν έχει την έπαρση που συναντάμε σε άλλους και όταν του γίνονται δύσκολες ερωτήσεις για το υπουργείο του απαντά πάντα, δεν ξεφεύγει από την ερώτηση , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παραδέχεται τις παραλείψεις του ή τις αυξημένες ανάγκες του φτωχού κόσμου. Θεωρώ ότι μαζί με τον Σιούφα είναι οι δύο πιο εργατικοί και αποτελεσματικοί υπουργοί του Καραμανλή και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί θα του αναγνωρίζαμε ότι τα μέτρα (που σίγουρα δεν αρκούν) που πήρε μαζί με τον Καραμανλή για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους αγρότες και τους άνεργους, με τις αυξήσεις σε επίπεδα 65-70% σε μια τετραετία σε ΕΚΑΣ, ΟΓΑ αλλά και το 35% αύξησης του Επιδόματος Ταμείου Ανεργίας, αν είχαν παρθεί από άλλον υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης θα είχε χαλάσει το σύμπαν.
    Αν μάλιστα σε κάθε τετραετία της η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε αντίστοιχες αυξήσεις, οι συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα θα ήταν πολύ καλύτερα σήμερα και δεν θα συζητούσαμε για τα επίπεδα φτώχειας στην Ελλάδα.
    Κάποια στιγμή πρέπει η σεμνότητα, η εργατικότητα και η έλλειψη φανατισμού και αλαζονίας να ανταμείβονται έστω με κάποιους θετικούς σχολιασμούς αν και ο Αλογοσκούφης σίγουρα δεν τις θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει...χέστηκα για το σπίτι του καθένα... τέτοιες ειδήσεις είναι μεγάλες Τατιανιές... κιτρινίλα μέχρι εκεί που δεν πάει... τώρα τελευταία το χαλάτε πολύ συχνά... Παρασκήνια θέλουμε όχι κουτσομπολιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ:
    BYE DADDY, HAVE A NICE DAY AT THE OFFICE.!!! ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να μην ξεχνιομαστε...Υπουργος Οικονομικων "περασε' και ο τσοβολας....Ξερετε τωρα ενα υποκειμενο υπο-δικηγορος στην Αρτα με μηδεν πελατες,και ξαφνου βρεθηκε με ενα 4οροφο στη Γλυφαδα...η ιδια η εφημεριδα του "κωματος" ..του κουρη το αποκαλυψε..

    Να μην ξεχνιομαστε
    Α! παραλιγο να ξεχασω . Η βιλλα των 2-3 δις στην Εκαλη "καλυφθηκε" με πλαστες διαθηκες και δανειο απο τον σαλιαρη τον κατσιφαρα...

    Να τα λεμε ολα φιλοι,οχι να ξεχναμε και το "δανειο" του πρωτοππαπα για να κανει μια τεραστια βιλλα...κλπ να μην πιασουμε τωρα ολους τους πασοκιστανους και ..τα παρουμε στο κρανιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι λάθος 9.15. Μην ανακατεύεις τα παιδιά και την παιδική αθωότητα στην πολιτική. Είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς press-gr. Αντιγράφω από προηγούμενο κόμμεντ κάτι που νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να διαβαστεί φρέσκο, αν και δεν έχει σχέση με το παρόν ποστ και ζητάω τον σχολιασμό από όλους.
    Γράφονται πολλά αυτές τις μέρες για την "χατζάρα" που θα πάρει ο Γιώργος, αλλά και άλλα (σε τρεις τουλάχιστον εφημερίδες το Σββατοκύριακο) για κάποια "κακή" δημοσκόπηση για τον Γιώργο. Και όταν λέω "κακή" δεν εννοώ τα αποτελέσματά της αλλά τα κίνητρα της ερώτησης που φαίνονται προβοκατόρικα. Έχω κατακρίνει σαν απλός πολίτης πολλές φορές τον Γιώργο για τις πολιτικές του επιλογές, αλλά αν του παίξουν τέτοιο βρώμικο παιχίδι οι "νταβατζήδες" της πολιτικής και οι "πληρωμένες" τους μαριονέτες, τότε θα τον υποστηρίξω απόλυτα, όσο άσχημα κι αν φέρθηκε στον Καραμανλή και στο κόμμα μου.
    Οι Μπερλουσκόνηδες να ερμηνεύσουν καλύτερα το ρόλο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όταν λέω "κακή" δεν εννοώ τα αποτελέσματά της αλλά τα κίνητρα της ερώτησης που φαίνονται προβοκατόρικα.
    --
    Ποια ειναι αυτα τα "κινητρα"? ΟΛΕΣ οι δημοσκοπησεις εχουν καποια ερωτηματα.Τι κινητρα μας λες?
    Και τοσο αμεροληπτος βρε αδελφε ,να προσπαθησεις ΤΩΡΑ να βρεις τα "κινητρα"! ενω καθε βδομαδα εχουμε απανωτες δημοσκοπησεις?
    Εισαι αντικειμενικος το βλεπω,αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο.

    Έχω κατακρίνει σαν απλός πολίτης πολλές φορές τον Γιώργο για τις πολιτικές του επιλογές, αλλά αν του παίξουν τέτοιο βρώμικο παιχίδι οι "νταβατζήδες" της πολιτικής και οι "πληρωμένες" τους μαριονέτες, τότε θα τον υποστηρίξω απόλυτα,
    --
    Καντο και μην μας ζαλιζεις και μας ταρχιδια μας και μας.Σε ρωτησε κανεις? Και πες μας που τον κατακρινες? Να μαθουμε και μεις.

    όσο άσχημα κι αν φέρθηκε στον Καραμανλή και στο κόμμα μου.
    --
    Ωχ! "αντιρρησιας" το παιδι?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πολυτέλεια σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει αποστασιοποιεί τον πολιτικό από το να κατανοήσει τα προβλήματα των ανθρώπων τους οποίους διοικεί και για τους οποίους καλείτα να αποφασίσει. Γι' αυτό η Αγγλοσάξωνες έχουν έναν όρο: "εμπάθεια", την ικανότητα δηλ, να βιώνεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των άλλων. Ένας υπουργός Οικονομίας, τεχνοκράτης, πάμπλουτος, του οποίου τα παιδια φοιτούν στα κολέγια, που ζει έναν άκρως αστικό τρόπο ζωής, πώς είναι δυνατόν να κατανοήσει (συναισθηματικά) τα προβλήματα των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ:

    ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΝΙΓΓΟΣ.

    ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Ο ΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Η ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΤΑ 25% ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ(ΑΕΠ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ).

    Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    Ο ΑΣΕΠ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ(ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ).

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΤΟ ΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.

    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ......πω πω παναγία μου μια ΜΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι αστειο καποιοι βρωμοπασοκοι οταν αναφερονται στην Νεα Δημοκρατια να χρησιμοποιουν την λεξη "ψευτες"!

    Ρε κακομοιροι δεν κολλαει αυτο.
    Δεν μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου..

    Λωποδυτες δεν κολλαει αυτο.
    Ρεμαλια ,"εοκ και νατο ιδιο συνδικατο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασίλης: «Μην ανακατεύεις τα παιδιά και την παιδική αθωότητα στην πολιτική. Είναι λάθος».
    Και όμως Βασίλη εσύ κάνεις λάθος και μάλιστα διπλό.
    Το πρώτο είναι συστηματικό:
    Δεν είναι ο ανώνυμος, παραπάνω, πού ανακάτεψε το παιδί του Αλογοσκούφη, αλλά ο τρυφερός μπαμπάς του, πού μέσα στην απύθμενη εξουσιαστική του αποχαύνωση το χρησιμοποιεί για να σμιλεύσει τη δημόσια εικόνα του.
    Το δεύτερο είναι ουσιαστικό:
    Η παιδική αθωότητα τη στιγμή που επηρεάζεται άμεσα ή και έμμεσα από πολιτικές πράξεις και συμπεριφορές είναι και αυτή, δυστυχώς, πολιτικό ζητούμενο.
    Την αθωότητα στα μάτια των μικρών αγγέλων του Αλογοσκούφη την βλέπεις, προβεβλημένη άλλωστε από το βλάχο-lifestyle, όμως δεν παρατηρείς, μέσα στο σκοτάδι, πόσα άλλα αγγελούδια χάνουν καθημερινά τη αθωότητά τους (και) εξαιτίας της πολιτικής του καλού μπαμπά-Υπουργού.
    Προφανώς είσαι μικρός και δε ξέρεις πόσα παιδάκια υφίστανται τεράστιες ταλαιπωρίες εξαιτίας των διωγμών που υποφέρουν οι γονείς τους από το κομματικό κράτος – είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε σήμερα της ΝΔ – και την ανελέητη πολυπλόκαμη διαπλοκή.
    ΣΕ ένα δραματικά ανήθικο και αηδές σύστημα η ηθικολογία είναι προσβολή. Εσύ έχεις χρόνια και μυαλό να το καταλάβεις, οι Αλογοσκούφιδες όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι αστειο καποιοι βρωμοπασοκοι οταν αναφερονται στην Νεα Δημοκρατια να χρησιμοποιουν την λεξη "ψευτες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από που έξυπνε βασίλη έδωσε τα χρήματα στους φτωχούς έλληνες ο φασίστας της Νέας Τάξης Αλογοσκούφης. Από το δημόσιο χρέος που αυξήθηκε στα 227 δις ευρώ και από την μιά δίνει και από την άλλη παίρνει σε ένα καταχρεωμένο κράτος. Φιλος του είσαι, για γλύφτης τιποτένιος. Αει στο διάβολο κομματόσκυλο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Τζων 10.23. Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι τα κίνητρα για τέτοια ερώτηση σε δημοσκόπηση από εφημερίδα και συγκρότημα που έχει αναλάβει (για καθαρά ιδεολογικούς λόγους φυσικά) την υποστήριξη ενός μεγάλου κόμματος όπως το ΠΑΣΟΚ, είναι προβοκατόρικα και έχουν σκοπό την καταστροφή της εικόνας του αρχηγού που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν. Θα ήταν πιο τίμιο αν αυτή η εφημερίδα που σκέπτεται να ανακοινώσει ένα τέτοιο γκάλλοπ να έβγαινε δημόσια να πει ότι από σήμερα αλλάζω κόμμα ή ότι δεν το υποστηρίζω πλέον και μετά δημοσιεύσει τέτοιο γκάλλοπ. Από 1981 ως πριν το 2004 όλες οι κυβερνήσεις εκλέχθηκαν αν και εφόσον είχαν υποστήριξη από τα συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων. Υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτήν την "τιμημένη" χώρα που δεν υποκρίνονται και ζητάνε την αλήθεια και την τίμια πολιτική και όχι τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ανέξαρτητα από το πόσο δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι είναι. Σκοπός μας είναι να εξυγιάνουμε τον πολιτικό μας βίο και αυτό λάβε το σαν έκκληση για καλύερη δημοκρατία απέναντι σε πολιτικούς, εκδότες και δημοσιογράφους και όχι σαν κάτι το υποκριτικό ή το απειλητικό.
    Όσον αφορά τις ίδιες τις δημοσκοπήσεις, πραγματικά η μόνη αλήθεια που πρέπει να παραδεχθούμε όλοι είναι ότι αυτή η ατέλειωτη σειρά από δημοσκοπήσεις που πέφτει σε καθημερινή πλέον συχνότητα, μπορεί να κάνει καλό στα κόμματα για να ξέρουν πώς σκέπτονται οι πολίτες, αλλά η συνεχής δημοσιοποίησή τους, επηρεάζει αρνητικά ή θετικά τον πολίτη και δεν τον βοηθάει να σκεφτεί απερίσπαστος. Δεν έχει σημασία αν τώρα ο α΄ή ο β΄αρχηγός και κόμμα πάει καλά στα γκάλλοπ. Σημασία έχει ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μπορούν με τις συνεχείς δημοσιεύσεις γκάλλοπ να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον αθώο πολίτη και πρέπει κάποιος έστω με τις δηλώσεις ή τις επισημάνσεις του και τον μικρό του αγώνα να φέρει τη θέμα στην πραγματική του βάση.
    Τώρα για την μη κριτική μου απέναντι στον Παπανδρέου που υπαινίσσεσαι, σαν αστείο το εκλαμβάνω, νομίζω ότι δεν διαβάζεις συχνά press-gr και μπερδεύεις την μικροπολιτική με τις ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ ότι τα παιδιά του κάθε πολιτικού χρησιμοποιούνται πρώτα από τους γονείς τους που προσπαθούν αν μας πείσουν για το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ γι' αυτό και τους βλέπουμε να κάνουν μεγάλους σταυρούς κ' μετάνοιες κατά την προεκλογική περίοδο σε ναούς φτωχογειτονιών κατά προτίμηση ή να παίζουν με τα παιδιά τους κλπ.
    οι κακόμοιροι Έλληνες φορολογούμενοι που κάποιες φορές πρέπει να κάνουν 2 κ' 3 δουλειές για να ζήσουν προλαβαίνουν άραγε να παίξουν με τα παιδάκια τους?

    Ο κ. ΑΛογοσκούφης είναι τουλάχιστον κατάτι καλύτερος από τους υπόλοιπους γιατί α) δεν είναι ανεπάγγελτος (έκανε κάτι πριν βγει στη πολιτική) και β) απ' οτι προσωπικά γνωρίζω ήταν πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του οποιοδηποτε Έλληνα φοιτητή στην Αγγλία.

    Κάποιοι άλλοι που από τις γκαρσονιέρες γόνων μεγάλων πολιτικών οικογενειών της Ελλάδας βρέθηκαν βουλευτές και μετά υπουργοί με σπίτια στο Κολωνάκι την Αράχωβα κλπ. χωρίς να έχουν ούτε ένα ημερομίσθιο στη πλάτη τους????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι σχέση έχει ο Αλογοσκούφης με τις σκανδαλώδεις και ΄΄μιζοφόρες΄΄ επενδύσεις της ΑΤΕ σε δομημένα επενδυτικά προϊόντα του εξωτερικού ; Γιατί δεν το ψάχνει κανένας το ζήτημα ;

    Νέο blog-aki : www.atetalk.blog.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχει η Δίκα πάρε δωσε με το δημόσιο;
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Από 1981 ως πριν το 2004 όλες οι κυβερνήσεις εκλέχθηκαν αν και εφόσον είχαν υποστήριξη από τα συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων."
    -=-
    Και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.Και καποια απο αυτα τα κεντρα βλεπουν οτι ο γιοργος δεν τραβαει και θελουν να του δωσουν κλωτσια...Τοχουν ηδη αποφασισει ,απλα το ριχνουν στα μαλακα.
    Και οι "επι παραγγελια" δημοσκοπησεις εντασσονται σαυτο το πλαισιο.

    Σημασία έχει ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μπορούν με τις συνεχείς δημοσιεύσεις γκάλλοπ να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον αθώο πολίτη και πρέπει κάποιος έστω με τις δηλώσεις ή τις επισημάνσεις του και τον μικρό του αγώνα να φέρει τη θέμα στην πραγματική του βάση.
    --
    Προσπαθησε να παψεις να εισαι "αθωος" και γινε "πονηρος",να μην σε ξεγελανε οι επικοινωνιολογοι/προπαγανδιστες/(και δημοσκοποι)...Αν το καταφερεις αυτο ,θα εχεις πετυχει ενα νικηφορο αγωνα για σενα και μονο για σενα.Και αυτο ειναι αρκετο.Ασε τους αλλους.Δεν κολλαει στη λογικη σου (αυτη που επικαλεισαι),να "διδαξεις"τους αλλους,εκτος αν εσυ εισαι κατι ανωτερο απο τους αλλους..(Πραγμα που σηκωνει συζητηση)...

    Μεταξυ μας και συ θυμα αυτηνης της ανηλεητης πλυσης εγκεφαλου εισαι,ασχετα αν δεν το παραδεχεσαι.Εχεις ακουσει κανενα που να παραδεχεται οτι εχει εξαπατηθει?

    νομίζω ότι δεν διαβάζεις συχνά press-gr και μπερδεύεις την μικροπολιτική με τις ιδέες.
    --
    Οχι δεν διαβαζω συχνα.
    Μικροπολιτικη = (και) ιδεες.

    Γινε πιο σαφης .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

    Ρε σεις τι είναι αυτά που καταγγέλλει τώρα ο Βρακατσέλης!!
    Είχαν κοινό λογαριασμό Βαρθολομαίος- Θώμη σε υποκαταστήματα της Alpha Bank και της Eurobank στου Ζωγράφου!
    Δεν κλείνει η υπόθεση παρά τις αγωνιώδης προσπάθειες Καραμανλή…θα έχουμε πολιτικά δράματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. gia na sas voithiso sto reportaz....den einais tine kali kai den exei oute kata dianoia to megethos tis villas tis agrampelis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε μου Τζων ενώ δεν διαφωνούμε αισθάνομαι ότι με έχεις βάλει "απέναντι" για λόγο που δεν καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω μόνο ότι δεν μπορεί να ξέρεις ή να ξέρω ποιός είναι ο ένας και ποιός ο άλλος, άρα μπορείς να φαντάζεσαι το οτιδήποτε όπως άλλωστε και άλλοι εδώ μέσα.
    Παρατηρώ όμως ότι στέκεσαι στο "υφος" μου που φαίνεται "διδακτικό" και όχι στην ουσία (δηλαδή της συγκεκριμένης ερώτησης της δημοσκόπησης)και αυτό κάνει εσένα ασαφή. Ενώ αναδεικνύω το θέμα της πλύσης εγκεφάλου με την καθημερινή δημοσιοποίηση γκάλλοπ, εσύ μου λες ότι εγώ επηρεάζομαι από αυτά. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό, μεγαλύτερη σημασία δεν έχει να αναδείξεις το θέμα, παρά να κάνεις την πάπια; Εντάξει δεν κάνω δα και τον ανεξάρτητο, την παρθένα και τον άγιο, έχω εκτεθεί για την "καραμανλοφροσύνη μου" επανειλημμένες φορές και έχω ακούσει τα μύρια όσα (και σήμερα τα ακούω). Όμως έτερον εκάτερον. Κρίνε με για αυτά που λέω και όχι από το τι λέω ότι ψηφίζω.
    Και να ξέρεις ότι αν υπάρχει ένας λόγος που εκθέτω την κομματική μου προτίμηση, είναι για να μην υπάρχει αμφιβολία ότι παίζω τον δήθεν ανεξάρτητο.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ που συζητάμε και συγνώμη αν κάπου φάνηκε "δασκαλίστικος", ή "υπεράνω" ο λόγος μου. Είμαι πράγματι σχετικά μικρός. Εδώ συμφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kalimera! Diavazontaw olous tous parapano me prosoxi epitrepste mou ta ejis:
    Ama thelate na eixame basiko mistho kathara 1500 euro tha eprepe na eixame katorthosei na aporrofisoume apo tin EE 80tris draxmes. Apo to 1981 eos kai to 2003, sumperilambanomenou kai tis trietias Mitsotaki kataferame na aporrofisoume mono 42 tris draxmes. Ta upoloipa ta xasame apo ANIKANOTITA ton ilithion pou mas kuvernousan!!!!!!!!!!!!!!

    H Ellada exei dunamiki, alla ta lamogia dimosiopoiisan oli tin paragogiki diadikasia. H GERMANIA EXEI 365000 dimosious upallilous!!!! Emeis me ton eurutero dimosio tomea sigoura xepername to 1200000!!!!!!!!! Giati to dimosio xrisimopoieitai gia na diorizontai OI TEMPELHDES kai na ksunoun ta arxidia tous legontas metaju frape kai souvlakiou tin kathe malakia tous.

    Einai dunaton na min se ejupiretisei o DHMOSIOS MALAKOYPALLHLOS stin Germania???? Tou exoun kopsei ta arxidia kai ton exoun balei na ta faei.

    H anikanotita ton proigoumenon kuberniseon fainetai tora!!! Auti i kubernisi tha fanei ean einai anikani se duo to polu tria xronakia! Min anhsuxeite gi´auto!! Edo exoume gamisei ta panta, o pateras mou itan idioktitis (2) taxi. kai exei plirosei sunolika pano apo 16000 xruses lires tin dekaetia tou 50 60 gia na ta agorasei me prosopiki douleia sta oria tis uperkoposis!!!! Pairnei idia suntaxi san ton malaka ton filo tou pou xartopaize oli mera kai exei plirosei oute 10 xronia suntaxima giati???? Kanonika tha eprepe na eixe mia antapodotiki suntaxi kai oxi na plironei ta koproskula pou ta epaizan sta mparmpoutia.

    1 euro = 340.75 daxmes gia tous upologismous sas pio pano
    Kyr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Είμαι πράγματι σχετικά μικρός. Εδώ συμφωνούμε.
    Πράγματι βασίλη είσαι ένα μικρό καθηκάκι του κατεστημένου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.12 ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΑΜΑ ΔΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ... ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 300.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ... ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1000 ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 500€ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΡΟΚΟΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ... ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΒΑΛΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ :ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ :ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΝΕΥΛΑΒΗ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΓΩΓΩ
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΦΑΔΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re sy papanpap, exeis dyo blogs, grafeis ki edw, poly xrono exeis...

    Afou exeis toso xrono, de petagesai kai mexri to limani mias ki hr8e o stolos? mpas kai ma8eis poios einai o mpampas sou?

    STON PERAIA
    HR8E O STOLOS
    KAI GAMAEI TH MAMA SAS ASYSTOLWS
    OLH MERA
    KA8E MERA
    KAI DE XERETE POION EXETE PATERA

    YG EPIBEBAIWNW OTI O KROKUS DEN EINAI BALKANIOS - EINAI (PRWHN) ANATOLIKOGERMANOS.

    ANDE PAPARAP - KAI KALH EPITYXIA STON TELIKO TOU CH.L. GIATI STH EUROLEAGUE TO KLYSMA ME FRAPELIA ERXETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ),Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΔΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?593

    http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Anonymous 1:43 μμ

    δεν το πες σωστα το υπουργικο συμβουλειο, το σωστο ειναι ως εξεις

    ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ KAI ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ :ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΝΕΥΛΑΒΗ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΗ

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ :ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ¨¨ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΓΩΓΩ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ¨¨ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενταξει.
    Να κανουμε ενα μικρο τεστ..

    Κωλοπαιδια του αρχιδια .γρ ,γνωριζετε τους μπαμπαδες σας?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ελα ηρεμήστε....έρχεται τώρα η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Παλιοκρατιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ψάχνουμε σλόγκαν για την Φιλελεύθερη Συμμαχία, κάτι που να ριμάρει με το ΦΙΣ,ΦΙΣ,ΦΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΩΡΑΙΑ! ΣΑΝ ΜΠΥΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε σεις, η ΦΙΣ παίρνει πίπες; Οχι ρε μαλάκες την πούστρα τον Ανδριανόπουλο. Αυτός ο βρωμιάρης δεν μετράει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για ονομα του θεου.Διαβαζα αυτα που εχουν γραψει ορισμενοι για τον κ.Αλογοσκουφη και λεω δεν μπορει σε αλλη χωρα ζω εγω!!! Οι ανθρωποι φαινετε οτι βρισκονται στο γραφειο του και ασχολουνται καθημερινα με την δημοσια εικονα του.Κρατω τα οικονομικα της μαννας μου.Μια συνταξιουχο τοι ΙΚΑ .Επαιρνε λοιπον επι αληστου μνημης χριστοδουλακ τον Απριλιο μηνα μαζι με το ΕΚΑΣ 603 Ε.Προχθες πληρωθηκε σχδον τρια χρονια μετα 619Ε.Για ονομα του θεου.Ελεος!!! Αυτες ειναι οι αυξησεις και αυτα ειναι τα χρηματα απο τον κυριο που θα μεινει στην ιστορια οτι μας εκανε στα χαρτια πλουσιους.Αυτο θα ειναι το μεγα κατορθωμα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εννοω βεβαια απριλιο 2004 603Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GWF said...
    http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?593
    Δεν βλέπεις που ο ΠΑΟ είναι γεμάτος νέγρους που σας πα΄΄ιρνουν τα χρήματα και τις γυναίκες και κοροΊ ΔΕΎΕΙς ΤΟΥς ΆΛΛΟΥς ΝΕΓΡΌΦΙΛΟΥς ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΦΑΣΊΣΤΑ κόκκαλη. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΎΟ. ΜΌΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΈς ΟΜΆΔΕς ΣΕΝ ΕΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. AX-AX-AX TI TΡΑΒΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 6.05

    RE DE SOU EIPAME TH FRAPELIA NA THN KANEIS KLYSMA KI OXI NA TH FOUMAREIS?

    EPEIDH SE BLEPW POU EXEIS PAREI APO SASI, ELA NA SE KA8HSEI O BATIST STHN KALIBRA NA ISIWSEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε ΡΕ !!!!! ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για τον OΠΑΠ και τις 23 θέσεις δεν έγραψε κανείς σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι έγινε ρε παιδιά χάθηκαν τα σχόλιά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. διονύσης
    δεν γίνεται να χάθηκαν τα σχόλια σου. Μήπως δεν τα εστειλες σωστά; (Αν δεν είναι αυτά που βρίσκονται πιο πάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 8:34 μμ
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. την ώρα που βγαίνει απο το τζακούζι και ακουμπά το περσικό χαλί του μπάνιου που πήρε σε δημοπρασία στη νέα υόρκη σκέφτετε να δώσει κανενα επίδομα παραπάνω στη φτώχεια που δεν περνάει και τόσο καλά για να σπάσει την πλήξη της πολυτέλειας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ε! κατι ειπα για το "babis"...Ειναι ο ιδιος "beri-beri" toυ "in-gr"???

    Εγω νομιζω ιδιος ειναι.Ενα πληρωμενο πασοκοσκυλο...

    Ναι η οχι?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για τον Νικολαρόπουλο γιατί δεν γράφεται τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *