GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα πηγαίναμε μια χαρά"

δήλωσε η σύζυγος του Γ. Βαρθολομαίου στον Γ. Πρετεντέρη Κι αυτό από το Mega, αλλά ... διαφορετικό: Όπως έλεγε ο Γιάννης Πρετεντέρης σε σ...

δήλωσε η σύζυγος του Γ. Βαρθολομαίου στον Γ. Πρετεντέρη
Κι αυτό από το Mega, αλλά ... διαφορετικό: Όπως έλεγε ο Γιάννης Πρετεντέρης σε συναδέλφους του στο κανάλι, μίλησε με την σύζυγο του Γιάννη Βαρθολομαίου -ενόψει και της αποψινής του εκπομπής- και η ίδια τον διαβεβαίωσε ότι η συζυγική τους σχέση ήταν πολύ καλή και χωρίς προβλήματα.

24 σχόλια

  1. Πρετεντέρης, Πρετεντέρης, Πρετεντέρης... δε μου θυμίζει κάτι το όνομα... Κάτι σαν Pretenders ένα πράγμα???

    Κάτσε να ξύσω τ' @@ μου... (@ = αυτιά βρε άθλιοι, αμέσως το βρώμικο μυαλό σας) μπας και θυμηθώ...

    Α, ναι βρε.. αυτός που πέταξε το μπουκάλι στο διαιτητή δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή σχέση.

    Ακριβώς : έστειλε έναν στο χώμα και έναν στη φυλακή.

    Τι πουτάνες που είναι μερικές φορές.
    Αλλά ας μην εκπραπώ σε μισογυνικές γενικεύσεις (λόγω των μανάδων μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:40 μπέρδεψες τη "πουτάνα" με τη "κερατωμένη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι η γυναίκα του Βαρθολομαίου θεωρούσε οτι η σχέση της πήγαινε μια χαρά, δεν είναι είδηση. Όλες οι κερατωμένες και όλοι εμείς οι κερατάδες το ίδιο θεωρούμε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
    Άλλωστε, σύμφωνα με μακροχρόνιες έρευνες, ο απατών ή\και η απατούσα φροντίζει ιδιαίτερα τη νόμιμη σχεση της-του, από την εποχή της κλασικής αρχαιότητας. Ή, καλύτερα, όπως με ενημερώνει ο γιός μου, από την εποχή που ανακαλύφθηκε το κέρατο.
    Το ζήτημα είναι πού κολλάει σ' αυτά ο Πρετεντέρης. Επειδή δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ τακτικά τις εκπομπές του, να πιθανολογήσω οτι εξειδικεύεται στα προεκλογικά κέρατα, ή μήπως παραμένει πιστός στις δημοσκοπήσεις του κερατά;
    Να περιμένω μέχρι τις εκλογές ή θα μου απαντήσετε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kollaei o prete apo tote pou gia na kanei karriera, h mama tou metrage tavania...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:52 δεν μπέρδεψα τίποτα.
    Συμπάθα με, δεν σε κατανοώ.
    10:40 (2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να κλεισουνε οι γυναικειες οργανωσεις εν ελλαδι ,ωστε με την επανασυγκροτηση τους να καθοριστουν διαφοροι παραγοντες οπως επεισης δυστυχως και για το θλιβερο γεγονος ,ειδαλως ειμαστε ερμαιοι στις διαφορες χανιμπαλ λεκτορ ελληνιδες οι οποιοες το παιζουν ουσιες παναγιες, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι master στην πουτανια και στην ζητιανια

    υ㨨και μην ξεχναμε την πιστη στα στεφανια και στους γαμους οπως ολες ορκιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, ας αφήσουμε τον Πρετεντέρη να κάνει τη δουλειά του, με τον τρόπο που ξέρει και ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο.
    Χθες το μεσημέρι σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν – ερήμην του Χριστόδουλου – να αλλάξουν τον ηθικό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας.
    Θα μου πεις, κυβέρνηση είναι ο,τι θέλει κάνει και γράμματα από το ΠΑΣΟΚ μαθαίνει.
    Π. Παυλόπουλος στην κηδεία του Βαρθολομαίου: «Δεν θα επιτρέψουμε η συγκυρία μιας στιγμής να σβήσει το φως μιας ολόκληρης ζωής».
    Μ. Έβερτ στην ίδια τελετή: «αποτελούσε παράδειγμα για τη συνέπεια, την εργατικότητα, το ήθος και την εντιμότητά του».
    Υποδιοικητής του ΙΚΑ: « ο εκλιπών υπηρέτησε με κριτήρια πολιτικά και όχι μικροπολιτικά και δίδαξε ήθος».

    Το συμπέρασμα για τον γιό μου που τους άκουσε:
    Όταν ο διοικητής ενός Δημόσιου Οργανισμού αναπτύσσει εξωσυζυγική σχέση με υφισταμένη του, δημόσιο υπάλληλο δεν πράττει τίποτε επιλήψιμο, αντίθετα, με τη στάση του διδάσκει ήθος.
    Ας τολμήσει, λοιπόν, αύριο κάποιος οπισθοδρομικός, συντηρητικός να πείσει το παιδί σου ότι δεν είναι απολύτως ηθική πράξη ο διευθυντής της μαμάς του να πλαγιάζει μαζί της - εν αγνοία ή όχι του μπαμπά, δεν έχει σημασία – στην ερωτική φωλίτσα, στο σπίτι της γιαγιάς.

    Όσο για τους μεγαλύτερους και δει δημοσίους υπαλλήλους, το μήνυμα είναι επίσης σαφές:
    Κυνηγάτε όπου βρείτε και όσο μπορείτε τις υφιστάμενές σας. Κάποτε θα «πέσουν». Κανείς δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει για σκάνδαλο. Ουδείς πρόκειται να σας καταλογίσει διοικητικές ευθύνες που προκαλούν πολιτικό σκάνδαλο.
    Αντίθετα, όλοι θα εκτιμήσουν το ήθος σας και την προσφορά σας στην υπηρεσία.
    Πια μπορείτε άφοβα να λέτε ότι εκτός από το αίμα μου έχυσα και το σπέρμα μου για το δημόσιο συμφέρον. Και αν η κακιά στιγμή το φέρει και την ώρα του «καθήκοντος» πέσετε ηρωικά, να ξέρετε ότι θα τιμηθείτε μετά θάνατον, από κάποιο υπουργικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρωθυπουργό του, με τον μεγαλόσταυρο του διοικητικού ήθους.
    Η Νέα Δημοκρατία, χθες απέδειξε πώς εννοεί όταν λέει ότι είναι κόμμα του μεσαίου – χώρου.
    Τώρα είναι πλέον σαφές, λέγοντας μεσαίο τι ακριβώς εννοεί.
    Είναι σαφές ότι το μεσαίο, κατά τον κ. Καραμανλή, είναι αυτό που παράγει ήθος. Ας κινηθούμε, λοιπόν, από δω και στο εξής με μόνο γνώμονα το μεσαίο…

    Παιδιά, με τσίγκινο σωβρακάκι αύριο στη δουλειά. Κυρίες μου, πάψτε να υποκρίνεστε, γιατί, δεν μπορεί, κάποιο πρόβλημα έχετε και δεν γοητεύεστε από τον διευθυντή σας. Τώρα γδυθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:18 η πιο περιεκτική ερμηνεία του μεσαίου χώρου απο τότε που εφευρέθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΣ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ 67 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδατε πώς κοίταγε ο Βαληνάκης τον Καραμανλή την ωρα της κηδείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επειδή ... δεν είχαμε πάρει χαμπάρι το πρόβλημα, κάποιος ειδικός θα μας πει πώς γίνεται να μπορεί να κάνει κάποιος link όταν γράφει στα commentss;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα.
    Θεωρητικά, το link μπαίνει με τον κώδικα <a href="http://example.com">link title</a>
    όπως αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε, έγραψε παραπάνω: "Ειδατε πώς κοίταγε ο Βαληνάκης τον Καραμανλή την ωρα της κηδείας;"

    Δηλαδή, εννοείς ότι ο Κωστάκης πηδάει τη γυναίκα του Βαληνάκη; Ή ο Βαληνάκης πηδάει τη Νατάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά, πώς νομίζετε ότι ανέφερε η Βρακατσέλη στην ΕΠΙΣΗΜΗ, έγγραφη κατάθεσή της στην Αστυνομία περιφραστικά το γαμίσι με το Βαρθολομαίο; Είπε... "βρεθήκαμε για λίγο συναισθηματικά" (sic)!!! Το διάβασα προ ολίγου στην online έκδοση των "Νέων"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Pneyma kai Ithiki...

    An thelete - osoi gnorizoun - as mou thimisoun tis ypotheseis pneymatos kai ithikis Papandreou - Mimis, Papantoniou - grammateos toy, Tsoxatzopoulou - nynn syzygou tou klp.
    Eyxaristo Giannis M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Pneyma kai Ithiki...

    An thelete - osoi gnorizoun - as mou thimisoun tis ypotheseis pneymatos kai ithikis Papandreou - Mimis, Papantoniou - grammateos toy, Tsoxatzopoulou - nynn syzygou tou klp.
    Eyxaristo Giannis M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα πηγαίναμε μια χαρά...
    Δρυός πεσούσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιάννης47,υπάρχει τεράστια διαφορά είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι!!Και η διαφορά έγκειται στην επισημοποίηση από τη μία πλευρά,και στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του σεμνά και ταπεινά ...ξερβάκωτος αλλά και με...ΗΘΟΣ,από την άλλη!!
    Αυτά ούτε τα "στρουφάκια" δεν τα χωνεύουν.
    Γκε-κε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γιάννη47 και ανώνυμο 1.42:

    Το (ξενο)πήδημα είναι πλέον (από την εποχή του ΑΠ) απενοχοποιημένο και ποινικά αλλά και ηθικά.

    Σε ό,τι αφορά στην "επισημοποίηση από τη μία πλευρά", ΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ δεν ξεχνιόνται τα "ηθικά σημεία και τέρατα" όπου η Μιμή κυβερνούσε με τις Τουρλουμουσοκοτοπούληδες, τους μάγους και το ζαράκια ξάδερφο...

    Όχι να μας κάνει και μαθήματα ηθικής το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμ ο βρωμόπαπας στην κηδεία που είπε "Ενας άγγελος ήλθε να σε πάρει γιατί ήσουν άγγελος". Οι δεσποτάδες που πήγαν στη κηδεία του "μοιχού". Όχι πως δεν ξέρουμε τι καπνό και τι πίπες φουμάρει το δεσποταριό, αλλά αυτοί δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς 1.56 Όχι πως δεν ξέρουμε τι καπνό και τι πίπες φουμάρει το δεσποταριό

    ρε συ, και δε καίγονται τα γένια τους???? ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά εξηγήστε μου γιατί δεν ξέρω. Έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις οι καραμανλήδες με τους βαληνάκηδες; Ο Γιοσάκης τι έχει να πει για αυτό; Να απαντήσει τώρα, ο σωστός ο άντρας ο ιερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *