GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα...

Το Press-gr μαθαίνει ότι η υπεράσπιση του Δ. Βρακατσέλη ερευνά ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά χωρίς να πει τίποτα επίσημα: Την πληρ...

Το Press-gr μαθαίνει ότι η υπεράσπιση του Δ. Βρακατσέλη ερευνά ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά χωρίς να πει τίποτα επίσημα: Την πληροφορία ότι ο Γ. Βαρθολομαίος, δύο-τρία εικοσιτετράωρα πριν από το μοιραίο απόγευμα της Παρασκευής, διασκέδαζε με άλλους άνδρες σε νυχτερινό κέντρο μέχρι πολύ αργά. Στην παρέα ήταν και γυναίκες. Η Θ. Βρακατσέλη δεν ήταν εκεί. Για το ποιες ακριβώς ήταν οι γυναίκες, επικρατεί σύγχυση.
Ερευνάται πάντως αν όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, πριν και μετά τη διασκέδαση,
καθώς και το τι χρησιμοποιήθηκε, μπορεί να επιβάρυναν τον οργανισμό του και τον έκαναν πιο ευάλωτο στην ένταση του καβγά με τον Δ. Βρακατσέλη στην οδό Λυκάβου.

20 σχόλια

  1. Να λοιπόν ένα θέμα που δεν το είχαμε ¨εξυχνιάσει¨. Με ποιούς και με ποιές ξενύχταγε προχθές ο μακαρίτης;
    Εγώ έχω και άλλο ερώτημα προς εξιχνίαση. Τα Βιάγκρα τα πλήρωνε από την τσέπη του ή του τα γράφανε στο ΙΚΑ;
    Για να μην ξεχνιόμαστε όμως μόνο με τα σοβαρά. Υπάρχουν και άλλα θεματάκια. Σήμερα περνάει από κυβερνητική το Ν/σχέδιο της Παιδείας, την προσεχή Πέμπτη ψηφίζεται το άρθρο 16 και την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποτε συμφωνα με το αποφθεγμα Μητσοτακη "Σε δεκα μερες ποιος θα ασχολειτε με τον Βαρθολομαιο",εδω θα ειστε και να με θυμηθειτε...Στην Ελλαδα ζουμε..ολα εχουνε ημερομηνια ληξης.Σε δεκα μερες θα εχουνε συμβει τοσα γεγονοτα στη διακυβερνηση της αρπαχτης και της λαμογιας που η υποθεση Βαρθολομαιου θα ειναι αθωο πταισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άσχημο είναι στην πατρίδα των λαμογίων, ότι και οι εισαγγελείς κοιμούνται. Σε αυτούς και την αδράνειά τους έπρεπε κατά πρώτον να αναφέρονται οι Έλληνες. Παρόλο που τόσους δικαστές πέταξαν, φαίνεται υπάρχουν πολύ περισσότεροι που προσκυνάνε την εξουσία και αφήνουν να κλέβουν οι διάφοροι με τις προμήθειες. Επί ΠΑΣΟΚ έγιναν πλούσιοι πολλοί από προμήθειες, τώρα θα γίνουν περισσότεροι με την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω αποκλειστική δήλωση του περιπτερά του αείμνηστου. Δεν του έδινε λέει μόνο τσιγάρα και εφημερίδες. Επίσης ο μπατζανάκης του έχει εξοχικό στο Λουτράκι και ο κουνιάδος του στην Κινέτα. Γιατί εκνευρίστηκε όταν βγήκε από το διαμέρισμα και είδε τον Βρακατσέλη; Αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν το φιλοθεάμον κοινό. Δώστη την τσόντα στο λαό! Στις Κυριακάτικες εφημερίδες δωρεάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το θέμα δεν με απασχολεί. Επιτρέψτε μου ασχοληθώ με το θέμα των βορείων γειτόνων μας.
    Στην κυριολεξία ηδονίζομαι όταν ακούω το όνομα Τουρκία και δεν ακούω ΙΩΝΙΑ, τι ευτυχία ν’ ακούω για την όμορφη Ιστανμπούλ και πόσο απαξιωτικά αισθάνομαι όταν ακούω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
    Πόσο φρίκη αισθάνομαι να ακούω κάθε τι που ΄χει σχέση με Ελλάδα και πόσο άνετα αισθάνομαι με οτιδήποτε την κατεβάζει, την φέρνει στην λήθη.
    Δεν θέλω ν’ ακούω για Έλληνα, είμαι δε νιου γκρηηκρομιούς. Γουστάρω πεϊνιρλί, μούσακος σαλάτα με λίγο μπαγλαμά και σκηνές τσιφτετέλιροκ.
    Ρε παιδιά ζήτω κι’ εγώ είμαι μαζί σας , λοιπόν
    ΖΗΤΩ Η ΒΑΡΝΤΑΡΤΣΚΑΓΙΑ
    Δεν θέλω καθόλου ν’ ακούω το απαίσιο αυτό όνομα Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α γιατί θυμίζει ΕΛΛΑΔΑ.
    Θα θεωρήσω σαν αιτία πολέμου και θα τους τον κηρύξω αν αυτοί οι βόρειοι γείτονες μας (πάντα άτυχοι, όλο κακοί γείτονες…..) θελήσουν να φέρουν ελληνικά λάβαρα, να δώσουν ελληνικά ονόματα στις πόλεις τους ή το εντελώς απαράδεκτο να μιλήσουν ελληνικά…..το φαντάζεστε το τραγικό αυτό, κάποτε σε αυτές τις περιοχές βαρντάτσκαγια, τουρκία και όχι μόνο βόρεια Βαλκάνια, Εύξεινο, μεσόγειο την μιλούσαν αυτοί την γλώσσα αν είναι δυνατόν. Κάνανε και κάτι άλλο σ’ αυτές τις περιοχές ……σ’ εκείνους πως τους λένε μωρέ για τους έλληνες εννοώ, πρώτα τους εξισλαμίσανε και μετά τους εκτουρκίσανε, τους εκσλαβίσανε κτλ.
    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ …οι ιστορικοί μάλιστα, τι απίθανοι άνθρωποι είναι και αυτοί λένε ότι στους ιστορικούς χρόνους επί του πλανήτη γη ο πληθυσμός ήταν 300.000.000 εκ των οποίων 100.000.000 ήτανε έλληνες. Θα πρέπει το είδος αυτό να το γενοκτονήσανε κατ’ εξακολούθηση για νάχει φτάσει στα νούμερα που λένε σήμερα και πάλι ΖΗΤΩ.
    …..γουστάρω και ελαφροεπικοινωνιακά θέματα….. τύπου βρακατσέλη..κανένα πικάντικο έτσι για να γίνεται τζερτζελεδάκι, αυτά είναι πολύ βαριά σκοτίζουνε τον εγκέφαλο και προβληματίζουνε.
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
    Υ.Σ Χαιρετώ τον φίλο ΒΑΣΙΛΗ, τέτοιες παρουσίες ανεβάζουν τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κυρία Θώμη για σχεδόν 50άρα είναι μια χαρά. Έχετε δει στο δρόμο κάτι 30άρες που σέρνουν με αγκομαχητά τα βάρη τους;

    Σε λίγο καιρό θα γίνει και πολιτικό πρόσωπο, κάτι σαν Μιμή της ΝΔ, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο... Να τη δούμε και βουλευτίνα, αφού δεν αξιωθήκαμε να δούμε (ακόμα) τη Μιμή.

    Όσο κι αν εχθρεύονται αυτές τις κυρίες οι Κατίνες, κατά βάθος τις θαυμάζουν, γιατί έκαναν αυτό που ονειρεύονται όλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η φάρσα δε πάει άλλο.
    Ολοένα και περισσότερο θυμίζει νεοελληνική τραγωδία.
    Το σύστημα κατέρρευσε:
    Στο αντίσκηνο του Ωνασείου.
    Στη παρωδία της «Μητέρας των Δικών».
    Στη κρίση των Ιμίων και τον χειρισμό της παράδοσης Οτζαλάν.
    Στα παράθυρα των 8 και στη υπόθεση Σ. Ματέι.
    Στη σαχλο-αναθεώρηση και τις δήθεν μεταρρυθμίσεις.
    Στη σκάλα της πολυκατοικίας και στα έδρανα της Βουλής.

    Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό έχασε το παιχνίδι…Για το καλό της δημοκρατίας της κοινωνίας και των παιδιών μας πρέπει, αμέσως, να απομακρυνθεί.
    Όλα έχουν και μια ημερομηνία λήξης…δεν χρωστάμε τίποτε…δώσαμε…δώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Δωριέα, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μετά το κείμενο-ποστ για τα Σκόπια (αν την αποκαλέσω Βόρεια Μακεδονία θα με πουν ανθέλληνα άραγε;) πέρασαν δεν ξέρω κι εγώ πόσα με το ίδιο θέμα Θωμαής-Βαρθολομαίου- Βρακατσέλη. Εντάξει τα σχολιάσαμε, τα ξανασχολιάσαμε, γελάσαμε, κανιβαλίσαμε, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα.
    Όσο για το θέμα της "Β. Μακεδονίας" (το είπα τελικά), τι να πει κανείς και τι να ομολογήσει; Τσιμπήσαμε στο τυρί και δεν είδαμε τη φάκα, φίλε. Νομίζαμε ότι κάναμε εθνική και πατριωτική πολιτική με την πολιτική του μίσους με τους γείτονες, μόνο και μόνο γιατί δεν γουστάρουν να είναι εσαεί Σλάβοι. Και τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Θα πουν ότι χαμηλώσαμε το πήχυ κλπ. επειδή δεν μπορούμε να επιβληθούμε.
    Είναι σύντομο ανέκδοτο να λες ότι θα μας επιτεθούν οι Σκοπιανοί που τους ελέγχουμε κατά 60% οικονομικά, για να "απελευθερώσουν" τη Μακεδονία. Οι Βούλγαροι που είναι και πιο αδύνατη χώρα γιατί ήταν οι πρώτοι που τους αναγνώρισαν και δεν φοβήθηκαν μην τους "απελευθερώσουν" την Μακεδονία του Πιρίν; Προφανώς δεν είναι τόσο πατριώτες αυτοί.
    Φθάσαμε στο εκπληπτικό σημείο να αντιδράμε ακόμα και για το αεροδρόμιο της Αχρίδας γιατί λέει θέλαν να το ονομάσουν αν είναι δυνατόν "Απόστολος Παύλος".
    Αυτή είναι "παγκόσμια" Ελλάδα; Ή μάλλον αυτήν την εικόνα θέλουμε, εμείς που γεννήσαμε και διαδώσαμε σύμβολα και ιδέες;
    Η Ελλάδα και ο ελληνισμός δεν περιορίζεται σε σύνορα, δεν φυλακίζεται. Αφήστε τα σύμβολά μας να γίνουν παγκόσμια. Απελευθερώστε την ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. reeeeeeee!!!!!! ksypnate re opoios einai 6 etos sto penepistimio tha ton diwxnoun kai seis katheste kai klete ton makariri!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα τσακίδια να τον στείλουν. Καλά να τους κάνουν τους χαραμοφάιδες. Αν και κάνεις λάθος. Θα τους διώχνουν στο διπλάσιο του βασικού χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και να βάλουν τη βάση στο 12 και όχι στο 10. Ο μαθητής του 12 είναιπραγματικά άτυχος την ημέρα εκείνη. Και να διαγράψουν αμέσως όλα τα κωλόπαιδα που είναι στα πανεπιστήμια μέσα για πάνω από 10 χρόνια. Επιεικώς!!!!

    Τους βρήκα στη σχολή μέσα σαν συνδικάλες φοιτητές της ΠΑΣΠ και τουσ αντάμωσα πάλι εκπροσώπους εργαζομένων στην Ολυμπιακή!!!!. Τα κοπρόσκυλα από τότε έκαναν πρακτική και ανάθεμα και αν έχουν δουλέψει για ένα ευρώ ή δραχμούλα του τότε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΡΝΤΑΡΤΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    Ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη για το μπαλάκι που πετάει. Είχα πάει να πιώ ένα ντρίνκς Balant… με ολίγη ρέγγα και παστουρμά έτσι λίγο για να ανεβούμε …και τώρα στο θέμα μας.
    Ρε παιδιά κατανοείτε το αδιανόητο ; οι βλάκες χικ ,οι Εγγλέζοι μας …επιτρέπουν να μιλήσουμε και την γλώσσα τους (αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει ήδη πρόταση για 2η επίσημη γλώσσα από κάποια κυρία όπως επίσης το προτείνει εκκολαπτόμενο κόμμα), μας ρίχνουνε και χρήματα να διαφημίσουμε το ποδόσφαιρό τους, τα προϊόντα τους τον τρόπο ζωής τους ( δεν μιλάω για τους Αμερικάνους, αν δεν κάνω λάθος και αυτοί πιάσανε Κίτσους τους Εγγλέζους γιατί μιλάνε την γλώσσα τους και για να σας πω μέχρι που φθάνει η ηλιθιότητα των Εγγλέζων τους επιτρέπουνε σε πολιτικούς (80% περίπου των πολιτικών) να έχουν καταγωγή από την γηραιά Αλβιώνα τα δε οικονομικά τους τα ελέγχουνε οι άλλοι αφελείς ….οι Εβραίοι, άκουσον-άκουσον ; . Ω U.S.A. μέχρι που φθάνει η ανεξαρτησία σου και η παντοαδυναμία σου.)
    Οι πανέξυπνοι Αυστραλοί τους Εγγλέζους τους πιάσανε εντελώς στον ύπνο ακόμα και το παλαμίδιο των Εγγλέζων έχουν στην σημαία τους. Το ίδιο και οι Ζηλανδοί και ακόμα άλλοι…. δεν μούρχονται στο μυαλό …χικ . Ρε η Κοινοπολιτεία πόσο εύκολα παράγει Βρετανούς υπήκοους αυτά λέγαμε τις προάλλες με τον φίλο Μωχάμεντ Τζόνσον από την Τζέντα που ζει στο Μάντσεστερ, μα θα πρέπει μιλάμε ότι πρόκειται για πανηλίθιους.
    Ρε παιδιά απαντήστε μου σας παρακαλώ πως είναι δυνατόν να θεωρούνε πατριώτες, κοσμοπολίτες και πανέξυπνους αυτούς τους αναχρονιστικούς επαρχιώτες τους Εγγλέζους.
    Λοιπόν φίλοι εκτός από την γλώσσα μη τους πάρουμε και το παλαμίδιο. Θα μπορέσουμε να το βολέψουμε σε κάποιο τεταρτημόριο της σημαίας μας. Πρέπει να τρέξουμε να προλάβουμε είναι και στη μόδα…φοριέται.
    Αυτά λοιπόν που κάνουν οι μη ευφυείς, μη πατριώτες και μη κοσμοπολίτες Εγγλέζοι για μας είναι παραδείγματα προς αποφυγή, έτσι…
    ΖΗΤΩ Η ΒΑΡΝΤΑΤΣΚΑΓΙΑ.
    ….μεταξύ μας, μην ακουστεί το όνομα μακεδονία και μας πιάσουν και μας κορόϊδα.
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΕΡ,ΣΚΟΥΝΙ ΠΕΝ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΧΟ ΧΟ ΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σορυ ,ο Δωριευς ,θελει να πει κατι που δεν καταλαβαινω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. anwnyme twn 2.32, fae to tyraki sou kai xwsou pali stin trypa sou!
    mpasketikos olympiakos, return from the crypt kai loipes kwmikotragikes istories...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H MAKEDONIA EINAI ELLHNIKH
    DWSTE TON PERAIA
    POUNAI POUTANAS GIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέπω το σώμα σου που 'ναι σαν κρίνο
    Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
    Κι όλη η φύση ανθεί για μας
    Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛ.ΑΣ. Θρησκεία ΜΑΛΑΚΙΑ το σύνθημα σας μάγκες. Ενώ λοιπόν τσακώνεστε για ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΠΑΟΚ Βουλγαρους Βαρθολομαίους Θωμαϊδες, εκείνοι ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ. Ενώ εσεις ΠΕΙΝΑΤΕ ΠΕΙΝΑΤΕ ΠΕΙΝΑΤΕ Στο διάολο να πάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *