GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "όσιος" Μιλτιάδης εξομολογείται...

Σε εξέλιξη η επιχείρηση συμψηφισμού στο ΙΚΑ! Ενας φίλος αναγνώστης, μας ενημέρωσε ότι ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ Μιλτιάδης Νεκτάριος έδωσε σ...

Σε εξέλιξη η επιχείρηση συμψηφισμού στο ΙΚΑ!
Ενας φίλος αναγνώστης, μας ενημέρωσε ότι ο πρώην διοικητής του ΙΚΑ Μιλτιάδης Νεκτάριος έδωσε συνέντευξη στο "Εθνος" (που να προλάβουμε να τα διαβάσουμε όλα μόνοι μας...) στην οποία προεξοφλεί ότι «ο θάνατος του Γιάννη Bαρθολομαίου δεν έχει καμία σχέση με τις προμήθειες του IKA» και ότι «είναι εξωφρενικό να δημιουργείται η εντύπωση ότι μια οποιαδήποτε χαμηλόβαθμη υπάλληλος επηρέαζε τις προμήθειες του IKA, ερήμην του διοικητή, των υποδιοικητών, των γενικών διευθυντών και των αρμόδιων διευθυντών», αν και αναγνωρίζει -αντιφάσκοντας- ότι «οι προμηθευτές θα επιθυμούσαν να επηρεάσουν την κρίση των υπαλλήλων στις αντίστοιχες επιτροπές αξιολόγησης των προσφορών. Δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά υπάρχουν ακόμα στη Δημόσια Διοίκηση και μπορούν μόνο να περιορισθούν με την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων και κυρίως με τη συνεχή λειτουργία εποπτικών μηχανισμών».
Ο πρώην διοικητής με όλα αυτά "επιβεβαιώνει" όσα αποκαλύψαμε για τον ίδιο. Ήταν μπλεγμένος και εκείνος, μέχρι το 2004, μέχρι ... μυελού και τώρα, που υποτίθεται ότι θα γίνει (και αναδρομική) έρευνα για τις προμήθειες, σπεύδει να γίνει δημοσίως υπερασπιστής της υπάρχουσας (και νεοδημοκρατικής) κατάστασης.
Με δύο λόγια λέει: Δεν συμβαίνει τίποτα κακό στο ΙΚΑ. Μην ασχολείστε άλλο...
Πρόκειται για το παιχνίδι συμψηφισμού που, όπως είπαμε, έχει ξεκινήσει πριν από το τελικό κουκούλωμα...

8 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΦΓΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΒΓΑΛΤΕ 200 ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΜΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ γουστάρω ΟΛΑ …και Θέμο ,που στα τρέιλερ της αυριανής του εκπομπής για το θέμα της επικαιρότητας βρήκε τα σωστά πρόσωπα … επαναφέρει στην ΤV έδρα να «δικάσουν» μια τέτοια υπόθεση, όπως το ερωτικό πολιτικό χρηματοοικονομικό «σκάνδαλο» των ημερών , τους Πέτρο Λεουτσάκο και Πέπη Τσεσμελή… Το ερωτοδΙκείο σε έκτακτη συνεδρίαση…

    Πρόταση του blog : ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο Νεκτάριος δεν είναι μόνο φοβισμένος και αγχωμένος από την υπόθεση, είναι και λιγάκι προστυχούλης.
    Για να αποφύγει την έρευνα και το ψόγο εις βάρος του, θάβει τον προκάτοχο του – σύντροφο του στο κίνημα - τον οποίο φροντίζει να χαρακτηρίζει και εμπαθή:

    «O κ. Σολωμός σπατάλησε την εξαετία 1993-1999 χωρίς να παρουσιάσει κάποια ουσιαστική πρόοδο του έργου. Aυτός ήταν και ο λόγος της απομάκρυνσής του. Oταν, μετά το 2003, διαπίστωσε και ο ίδιος ότι η ηλεκτρονική λειτουργία του IKA ήταν πλέον γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλη την ελληνική κοινωνία, τότε ο κ. Σολωμός άρχισε να περιφέρει την προσωπική του εμπάθεια και πικρία από κανάλι σε κανάλι».

    Κάνει εύκολα κρίση για το προκάτοχό του, αλλά όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά να συγκρίνει τη δική του θητεία στο ΙΚΑ με αυτή του Βαρθολομαίου λέει:
    «Aυτό είναι δουλειά του εποπτεύοντος υπουργείου, των φορέων που εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο του IKA, καθώς και των κομμάτων της Bουλής».
    Ωπ, μπαγάσα Μίλτο σε έπιασα.
    Τον Σολωμό είσαι ικανός να το κρίνεις και μάλιστα αυτόκλητα, τον Βαρθολομαίο όχι…τον αφήνεις στη κρίση των αρμοδίων συλλογικών οργάνων!!!
    Μπαγάσα…έχει δίκιο ο άλλος ανώνυμος είσαι και χαζούλης.
    Τη πάτησες κύριε καθηγητά.
    Να τον χαίρεσαι κ. Σημίτη και συ Γιώργο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, το σύστημα είναι μαγικό!
    Μπορεί να μετατρέψει και τους φελλούς σε υποβρύχια
    Μπορεί να κάνει και τα πιο μικρά ανθρωπάκια, Παρουσιαστές και Διοικητές.
    Μήπως …και πρωθυπουργούς;
    Θεός φυλάξει, τι πέρασε από το μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΘΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ
    ΕΝΩΝΕΙ
    Η ΘΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΟΣ
    ΕΝΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΙ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ (1937)
    Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ 'ΧΕΡΙ' ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΑ..(ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!)
    ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΚΤΙΚΑ) ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΓΓΕΛΕΑ..
    ΑΝ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ) ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ..
    ΤΩΡΑ ΑΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΝΙΣΤΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 10 ΕΩΣ 20% ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΜΙΛΩ ΓΙΑ 30 ΕΩΣ 50%...
    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθένας με την παπαριά του, λέει ο blogger παραπάνω. Και δίνει ποσοστά... ενδεικτικά της παπαριάς του καθενός. Καθώς μπλέξαμε, λοιπόν, με τη "στατιστική της παπαριάς" παρακαλώ εκτιμήστε το ακόλουθο δείγμα, διατυπωθέν από τον εμπειρότατο πρώην διοικητή του ΙΚΑ, Μ. Νεκτάριο:
    «οι προμηθευτές θα επιθυμούσαν να επηρεάσουν την κρίση των υπαλλήλων στις αντίστοιχες επιτροπές αξιολόγησης των προσφορών. Δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά υπάρχουν ακόμα στη Δημόσια Διοίκηση και μπορούν μόνο να περιορισθούν με την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων και κυρίως με τη συνεχή λειτουργία εποπτικών μηχανισμών».
    Παρακαλώ, το ποσοστό σας στην παπαριά Νεκτάριου.
    Λέει με άλλα λόγια ο καθηγητής οτι
    με την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων και κυρίως με τη συνεχή λειτουργία εποπτικών μηχανισμών, θα εμποδιστεί η δράση αυτών που θα επιθυμούσαν να επηρεάσουν την κρίση των υπαλλήλων στους διαγωνισμούς. Δηλαδή, ο τ. διοικητής, τόσα χρόνια στο ΙΚΑ, αντελήφθει μόνον κάποιους που θα ήθελαν να λαδώσουν, αλλά όχι κάποιους που θα ήθελαν να τα πάρουν. Μας λέει οτι οι εποπτικοί μηχανισμοί της δημόσιας διοίκησης έρχονται να επιβάλλουν ήθος και χρηστή συμπεριφορά όχι στον δημόσιο υπάλληλο και τον πολιτικό προϊστάμενό του, αλλά στον ιδιώτη.
    Η υποκριτική αυτή διαλεκτική από έναν δημόσιο λειτουργό σε τέτοιο πόστο, ή θα πρέπει να εκληφθεί ως παπαριά μεγάλου ποσοστού, ή ως παπαριά πολύ μικρότερου ποσοστού, στην περίπτωση που έχει ο ίδιος διαπιστώσει οτι υπάρχουν επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, που θα ήθελαν να τα πάρουν, σύμφωνα με τη δική του ορολογία. Αν ναι, τότε γιατί τους συγκαλύπτει και εκθέτει τον εαυτό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα ρε φίλε μεγάλη ρεμουλα επι νεκταρίου ...και επειδή ειναι μαζί στον πειραία με τον μακαρίτη αλληλοκαλυψθηκαν και τα λαμογια οι συνδικαλιστες ...στο κολπο μην βλεπετε που κανουν σαν τις χήρες... ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΤΖΙΛΙΚΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΤΣΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ...ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *