GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς άλλαξε γνώμη ο Γιώργος...

Το νέο μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ και ο ρόλος των "συνεργατών" Είδατε τι έγινε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ; Πάλι μπάχαλο με αφορμή το θέμα της Παιδεία...

Το νέο μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ
και ο ρόλος των "συνεργατών"
Είδατε τι έγινε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ;
Πάλι μπάχαλο με αφορμή το θέμα της Παιδείας. Μπάχαλο και για τον λόγο ότι δεν υπήρχε καμιά προετοιμασία μεταξύ των αρμοδίων στελεχών όλες τις προηγούμενες ημέρες, αν και γνώριζαν ότι η κυβέρνηση θα φέρει πιο γρήγορα το νόμο – πλαίσιο.
Αυτό φάνηκε από χτες, στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου όπου το Press-gr αποκάλυψε τι συνέβη.
Μάθαμε και περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά.
Ο Γ. Παπανδρέου έφυγε από τη συνεδρίαση με την γραμμή Αθανασάκη – Ευθυμίου.
Στη συνέχεια μίλησε με άλλους, στενούς συνεργάτες του οι οποίοι του είπαν ότι «είναι λάθος» να μην κάνει ο ίδιος προσωπική – δήλωση απάντηση στον πρωθυπουργό.
Έτσι έκανε το …εσωτερικό «πραξικόπημα».
Και από μια άποψη ευτυχώς γι αυτόν. Φανταστείτε να … περίμενε να την κάνει σήμερα!

19 σχόλια

  1. Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟ-ΣΚHΝΙΩΝ" (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ; ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΕΤΕ ME TO ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΕΤΕ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ; ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλοι του press τι αλλο θα γραψετε παλι.Μιλατε για μπαχαλο στο πασοκ και δεν γραφετε ουτε σχολιαζετε το μπαχαλο στην παιδεια,τις καταληψεις,την ανασφαλεια των πολιτων,την ανικανοτητα ορισμενων υπουργων,την κληση του τασου παπαδοπουλου απο τον μπουλη με συστασεις να μη μιλαει και χαλασει την μανεστρα με τα τουρκακια,την μπαχαλοποιηση της ανυπαρκτης εξωτερικης πολιτικης και τοσα αλλα.Τελικα ρε παιδια τι πινετε και δεν μας δινετε ?στην κοσμαρα σας ζειτε ? ρουσοπουλακια καταντησατε ? διαλεξτε και πεστε μας.Ο,τι διαλεξετε να ειστε εμεις θα σας αποδεχτουμε,οχι ομως δυο μασκες ταυτοχρονα,το καρναβαλι τελειωσε και η μασκα ρουσοπουλος δεν τραβαει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως το παρει κανείς. Εμείς πάντως ειδήσεις κυνηγάμε κυρίως, κάνουμε και σχόλια όταν προκύπτει. Οσο για το αν χαριζόμαστε σε κανέναν, πράγματι μπορούν να το κρίνουν οι αναγνώστες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το έχουμε κρίνει μεγάλε, το έχουμε κρίνει. Βαγγέλη σε λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ακολουθήσουν πολλά ψιλομπάχαλα ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, όταν βγάλει η Μαριέτα τα περσινά σχέδια του Γιωργάκη και της Δαμανάκη για τα ΑΕΙ, τα οποία είναι περίπου αυτά που ανακοίνωσε και η κυβέρνηση.

    Στο άγχος του Γιωργάκη να διαφοροποιηθεί από την κυβέρνηση, ενώ αυτά που μπορεί να πει και να κάνει είναι τα ίδια με της ΝΔ, οφείλονται οι συνεχείς υπαναχωρήσεις και αλλαγές και οι τακτικισμοί...

    Εγώ διαβλέπω να αφήσει ο κωστάκης να ενταθεί το μπάχαλο στα Πανεπιστήμια και να προκηρύξει εκλογές, ουσιαστικά με τα θέματα της εκπαίδευσης, όπου η κοινή γνώμη υποστηρίζει τις κυβερνητικές θέσεις με πλειοψηφίες 55-90%, όπως θα παρουσιάσει ο Πρετεντέρης στην εκπομπή του στο ΜΕΓΚΑ (το ψιλοανακοίνωσε στις ειδήσεις).

    Ποιος θα πόνταρε σε μια τέτοια περίπτωση στο κάρο του ΠΑΣΟΚ με κινητήρια δύναμη το ψώφιο άλογο Γιωργάκης; Φουλ ποντάρουν όλοι στο κάρο με το στρουμουλό άλογο Κωστάκης...

    Μ' αυτά και με τούτα, μετά τις εκλογές οι ΠΑΣΟΚοι θα τρώγονται μέχρι πτώσεως για την αρχηγία και οι ΝΔκράτες θα μας μαμήσουν άνευ σιέλου και άνευ αντιπάλου... Έτσι κι αλλιώς δεν ελπίζουν και σε τρίτη τριετία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. press.gr@hotmail.com ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΕΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΗ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΛΠ. ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΣΟ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ; ΕΛΕΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ; ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θεμα ειναι οτι δεν θα το τολμισει να παει ο μπουμπης γαι εκλογες και θα το μετανιωσει οπως καποτε και ο Μητσοτακαρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις υπάρχουν ακόμη Πασόκοι;
    Σοβαρευτείτε, μάγκες, αυτά έχει η δημικρατική εναλλαγή: τώρα είναι η σειρά άλλων να μασήσουν.

    Και μην κλαίτε τόσο φανερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πασοκοι σιγουρα υπαρχουν ή εστω υπήρξαν. κανεις αλλος δεν ξέρω αν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή τα θέματά σας καλύπτουν σχεδόν αποκλειστικά την αθηνοκεντρική διοίκηση και το κράτος του Κολωνακίου, δεν ρίχνετε μια ματιά και στην καθυστερημένη Ελλάδα; Γίνονται πράματα και θάματα γύρω σας κι εσείς ασχολείστε με τις κλανιές του κάθε σαχλαμάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ PRESS,
    ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΒΙΑΓΚΡΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΚΥΡΙΛΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ;
    ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ;
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΘΕΤΙΚΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πρόβλημα με "θέσεις". Πρόβλημα στο ποιός θα τις προβάλλει και αν πρέπει να της προβάλλουν έχουν. Φοβούνται το τεράστιο πολιτικό κόστος που θα έχει για το χώρο τους και προσπαθούν να ρίξουν την "καυτή πατάτα" ο ένας στον άλλον.
    Αυτό δημιουργεί την σύγχυση και την αναστάτωση. Το ΠΑΣΟΚ είχε ανέκαθεν θέσεις ενατίον των μη κρατικών πανεπιστημίων και η όποια αναφορά σε περιορισμό του "ασύλου", τους έβρισκε ριζικά αντίθετους. Τώρα με τη νέα του ηγεσία υιοθέτησε και καλά έκανε πιο σύγχρονες και ευρωπαϊκές θέσεις.
    Το πρόβλημα είναι ότι φοβούνται να μιλήσουν. Από την μία είναι το πολιτικό κόστος, (που απ' ότι φαίνεται όποιος παίρνει μόνος του πρωτοβουλία θα το φορτώνεται στην πλάτη του), από την άλλη ο φόβος της διαγραφής και της διαπόμπευσης.
    Η μόνη λύση είναι να μιλήσει ο αρχηγός, να καθορίσει το πλαίσιο της συζήτησης που θέλει ή αντέχει το ΠΑΣΟΚ. Τότε το κόστος θα είναι συνολικό και θα μοιραστεί εξίσου (είναι και πιο τίμιο). Από την άλλη θα δείξει ο Γιώργος Παπανδρέου και ηγετικές ικανότητες που κακά τα ψέματα δεν έχει δείξει ακόμα και όσο νάναι μετράνε σε κάποια μερίδα ψηφοφόρων την ώρα της κάλπης. Μερικές φορές πρέπει να σπάσεις αυγά ακόμα κι αν είσαι στην αντιπολίτευση.
    Φαίνεται να διαπληκτίζεται με τον Πάγκαλο και να τον "νουθετεί" ενώ αυτά τα έχουν συζητήσει και έχουν συμφωνήσει κατ' επανάληψη.
    Επιτίθεται στον Καραμανλή για να δείξει ότι και καλά αντιπολιτεύεται αλλά ουσιαστικά την αναθεώρηση του Α16, μαζί την κάνανε και με "συνεργασία" αποφάσισαν να υποστηρίξουν τα μη κρατικά-μη κερδοσκοπικά ΑΕΙ. Ήταν γνωστή η θέση της ΝΔ εδώ και χρόνια για καθαρά ιδιωτικά ΑΕΙ και όχι μόνο για δημόσια ή για μη κερδοσκοπικά. Η διατύπωση της συγκεκριμένης αναθεώρησης και και του νέου Νόμου για την Παιδεία, έγινε κατόπιν "ώσμωσης" με τις θέσεις του νέου ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κάθεται να τις υποστηρίξει και να τις προτάξει αλλά "χαρίζει" στη ΝΔ, όλη την αναθεώρηση, όλο το Νόμο-Πλαίσιο και τελικά όλο τον "περιούσιο" μεσαίο χώρο.
    Κάνετε λάθος όσοι πιστεύετε ότι ο Λούλης, ο Ρουσόπουλος, ή ο ίδιος ο Καραμανλής, είναι της λογικής ότι πρέπει να πληρώνονται δημοσκοπήσεις, blogs, δημοσιογράφοι. Ε! Τι να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέπτονται έτσι.
    Σκεφθείτε το εξάλλου λογικά. Δεν μπορεί να έχει συμμαχήσει και πληρωθεί το ¨σύμπαν¨ εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορεί να είναι συνεχώς "στραβός ο γυαλός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χαρά το χειρίζεσαι το θέμα φίλε Βασίλη.Άξιος ο μισθός σου!
    Κατευθείαν από τα χεράκια τα λασπωμένα του Ρουσόπουλου!!Να σου θυμίσω ίσωςτην εποχή του '89,και το ρόλο της"καμόρας" του Μητσοτακέικου???
    Ακριβώς το ίδιο γίνεται και κατασκευάζεται χωρίς να είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!
    Πλέον, διαβάζουμε πίσω από τα γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποφασίστε. Τη μια τα παίρνω από το press-gr, την άλλη από τον Ρουσόπουλο.
    Μερικές φορές η αλήθεια είναι πικρή αλλά και ολοφάνερη. Το δύσκολο με αυτήν είναι να την αντιμετωπίσεις κατάματα. Είναι εύκολο να πεις τον άλλο "πληρωμένο". Το δύσκολο είναι να δεις ότι ο βασιλιάς σου είναι γυμνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Βασίλη,το στυλάκι "δια της επαγωγής"είναι γεγονός πως περνάει και πουλάει στους χαχόλους.
    Δεν υπήρξα ποτέ χαχόλος και τα άλογα που καβαλλίκευα ήταν στη κυριολεξία πρώτα γιατί ήξερα να διαλέγω,όπως ήξερα και από αξίες!!!!YOU Know BILL???Μήπως θυμάσαι Βασιλάκι το σύνθημα "Αυτός είν'αρχηγός και όχι ο μεθύστακας ο Αμερικανός?Για το δικηγορίσκο εκ Σερρών επρόκειτο και ο μεθύστακας ήταν ο καθηγητής οικονομικών του Μπερκλευ Βασιλάκη!Τα κουτσά άλογα λοιπόν τα καβαλικεύετε μόνο εσείς οι δεξιούληδες καταστρέφετε και βρωμίζετε το τόπο με τη βοήθεια ΟΛΩΝ των άχρηστων ΠΑΝΤΑ.Όποιους φοβάστε τους ρίχνετε τόνους λάσπη.¨Οτι και να κάνετε όμως οι αξίες πάντα φαίνινται και πάντα πάνε μόνο ΜΠΡΟΣ.Βασιλάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα είδες πουθενά να ρίχνω λάσπη; Σπήλωσα κανέναν; Γιατί με ειρωνεύεσαι;
    Εξάλλου δεν διαφωνώ μαζί σου. Οι αξίες πάντα φαίνονται. Και η προσωπικότητα του Ανδρέα ήταν μοναδική. Με την εκλογή του ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της δημοκρατίας. Δικαιώθηκαν οι αγώνες εκατομμυρίων αποκλεισμένων και δημοκρατικών πολιτών. Συνθήματα όπως αυτό που ανάφερες αλλά και άλλα εμετικά του στυλ "αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα", απηχούσαν μία εποχή που εδραζόταν ακόμα το εμφυλιοπολεμικό μίσος στις ψυχές των ανθρώπων. Ο κόσμος όμως προχωράει μπροστά. Αντικρύζει την πραγματικότητα και αναγνωρίζει τις αξίες και τους άξιους. Θυμάσαι το σύνθημα του Κώστα ¨Μπορούμε καλύτερα¨ είπε. Με αυτό έγινε πρωθυπουργός. Απο αυτό θα κρίνεις τον Κώστα Καραμανλή . Και η ιστορία θα τον κατατάξει εκεί που αξίζει. Φιλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mα Βασίλη από αυτό τον κρίνω ,από το σύνθημα "εμείς μπορούμε καλύτερα"Και επειδή ακριβώς αυτά τα τυπάκια ήθελαν την εξουσία για την εξουσία αμέσως απέδειξαν πόσο λίγοι είναι!!Με αυτά που γίνομαι όμως έξαλη είναι με το κιτρινισμό και τη παραπληροφόρηση,και δω είναι που μπαίνει ο γκεμπελισμός και όλος ο ισμος του κομπλεξικού Ρουσσόπουλου και των συν αυτώ! "Βάζουμε όλους τους καλοκουρδισμένους δημοσιογραφίστες και φίσκους,από όλα τα κανάλια να φωνασκούν,ωσάν τα παπαγαλάκια του Βουλγαράκη(άλλων εποχών) για τα εσωκομματικά άλλων κομμάτων και σκεπάζομε τον αχό και τη βρώμα της στασιμότητας,του μπάχαλου και των μέγιστων λαθών που πάλι εμείς ως Ελληνικός λαός θα κληθούμε να πληρώσουμε.
    Πόσο εσύ αγαπητέ Βασίλη μπορείς ακόμη να περιμένεις να μπορέσουν??Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !!
    Συγνώμη που έγινα εριστική,το παθαίνω συχνά τελευταία και ξέρω που οφείλεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δέχομαι τη συγνώμη σου και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε φίλοι, μοιραζόμααστε την ίδια "πίτα" και στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι έχουμε διαφορετικό κομματικό προσανατολισμό. Σιγά τ' αυγά δηλαδή. Ιδεολογικά δεν διαφέρουμε. Γιατί στην Ελλάδα του 2007 η δημοκρατικότητα βγαίνει από μέσα σου και δεν καθορίζεται από το κόμμα που ψηφίζεις. Απλά διάλογο κάνουμε και εντάξει είναι καλό να μην έχεις την προδιάθεση ότι όλοι εδώ μέσα από κάπου τα πιάνουν.
    Κάποια στιγμή να μπορέσουμε όμως (αν λύσαμε την παρεξήγηση) να μιλήσουμε και λίγο πολιτικά, να χρησιμοποιήσουμε σωστά αυτό το τεχνολογικό "βήμα" για να βελτιώσουμε τις απόψεις μας αλλά και την αντίληψη για το επίπεδο των "αντιπάλων". Έτσι ίσως κάνουμε καλύτερη και την Δημοκρατία μας και την χώρα μας και τους εαυτούς μας. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή από τα χρήματα. Εδώ μέσα γνώρισα και εκτίμησα ανθρώπους που μάλλον ανήκουν σε άλλο κόμμα (πχ. klifton, νέστωρ). Βάλε ένα nickname να συζητήσουμε σε άλλα ποστ. Φίλος σου και κοντά σου να μιλήσουμε και για προσωπικά θέματα αν το χρειάζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *