GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι προστάτες...

Έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξηγούσε γιατί ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο Θ. Πάγκαλος δεν κινδυνεύει με ¨πειθαρχικά μέτρα" από ...

Έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξηγούσε γιατί ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο Θ. Πάγκαλος δεν κινδυνεύει με ¨πειθαρχικά μέτρα" από τον Γ. Παπανδρέου: Απολαμβάνει της προστασίας τόσο του ΔΟΛ όσο και του Σ. Κόκκαλη. Είναι και ο "ενδιάμεσος"μεταξύ του τελευταίου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

66 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To περασμένο Σάββατο το ΒΗΜΑ εξηγούσε αναλυτικά πως μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο Ρουσόπουλου για την αποδόμηση του προφίλ του Παπανδρέου.Οικαλύτεροι ''σύμμαχοι΄΄
    του Ρουσο για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου(εκτός απο τους δικους του δημοσιογράφους σε ΟΛΕΣ τις εφημερίδες)είναι,αθελά τους ίσως, και κάποιες στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ.Οπως και νάχει μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και κάθε είδηση σαν την παραπάνω για τον Πάγκαλο είναι διπλής ανάγνωσης αλλά ένος μηνύματος.Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει γκρίνια,κι αν δεν υπάρχει πρέπει να την εφεύρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalimera se olous sas. Min asxoleiste me ton Pagkalo. O tupos einai teleiomenos. To mono pou mporei na kanei kala, ekto apo to na leei vlakeies, einai na troei paidakia stou Mourouzi sta Kaluvia. Doste arnaki ston xontro!!

    Kai pali kalimera!
    Kyr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 11.00, παιδάκια ή παϊδάκια τρώει ο Πάγκλαος; :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω ποιούς προστάτες έχει ο ένας και ο άλλος και σε ποιά διαπλοκολογία και παραφιλολογία θα μπούμε πάλι, αλλά εγώ ξέρω ότι μόνο ο Πάγκαλος είχε το ανάστημα να πει τα πράγματα έτσι όπως τα αισθάνεται και έτσι όπως είναι. Ακόμα και η Γιαννάκου δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερη.

    Για να αλλάξει πραγματικά κάτι στην Παιδεία (και ειδικότερα στην Ανώτατη) πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να υπερβούμε όλοι ιδεοληψίες αλλά και θύμισες άλλων εποχών (π.χ. Πολυτεχνείο 1973), να συμφωνήσουμε επιτέλους στα αυτονόητα και να μην τα συνδέουμε μονίμως με το κακό παρελθόν.

    Με άλλα λόγια να αγαπήσουμε τα σχολεία μας, τα Πανεπιστήμιά μας, να τους φερόμαστε σαν το σπίτι μας, γιατί δικά μας είναι, εμείς τα πληρώνουμε και εμείς πρέπει να θέλουμε να είναι ασφαλή, καθαρά και να μεταλαμπαδεύεται η γνώση και οι ιδέες, χωρίς μολότωφ και απειλές.

    Το Πανεπιστήμιο να γίνει Εστία Γνώσης και Δημοκρατίας, να προετοιμάζει πραγματικά τον νέο για την μετέπειτα επαγγελματική του αποκατάσταση, για το μετέπειτα μέλλον του.

    Τι θέλει ο Πάγκαλος , η Γιαννάκου, τι θέλει ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής;
    Πανεπιστήμια συνδεδεμένα με την παραγωγή, σύγχρονα Πανεπιστήμια, που να ακουμπάνε στις νέες τεχνολογίες και στις εφαρμογές τους.
    Πανεπιστήμια καθαρά, αυτά που η κάθε παράταξη θα έχει τον δικό της χώρο (π.χ. ένα κιόσκι στον περιβάλλοντα χώρο) για να εκθέσει τις ιδέες της, τις αφίσες της, τα πανώ της, τις απόψεις της, χωρίς να χαλάει και βρωμίζει την εικόνα του χώρου που την φιλοξενεί. Δεν είναι ανάγκη στο 2007 να γίνεται μπλε, πράσινη και κόκκινη μια Σχολή, ανάλογα με τις διαθέσεις των παρατάξεων για να θεωρήσουμε ότι ζούμε σε δημοκρατία.
    Πανεπιστήμια της ανοιχτής σκέψης και των πολλών συγγραμμάτων όπου θα μπορεί ο καθένας μέσω ίντερνετ να έχει πρόσβαση στη γνώση σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο.
    Πανεπιστήμια των ελάχιστων δυνατών διδακτικών ωρών για να θεωρηθεί ότι διδάχθηκε ένα μάθημα (συζητάμε το αυτονόητο;)
    Πανεπιστήμια ασφαλή της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και όχι της ελεύθερης διακίνησης όπλων, ναρκωτικών, μολότωφ, cd, αφρικάνικων αγαλματιδίων κλπ. Εταιρεία σεκιούριτι τώρα μέσα στους προαύλειους χώρους.
    Πανεπιστήμια αξιοκρατικά όπου οι πάντες θα κρίνονται από την όποια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και οι πρυτάνεις θα εκλέγονται από το σύνολο των φοιτητών (τι δημοκρατικότερο;) και όχι από τα κονκλάβια της φοιτητοκομματικής νομενκλατούρας (με τα γνωστά-άγνωστα ανταλλάγματα).
    Πανεπιστήμια αυτόνομα, όπου οι πρυτάνεις θα έχουν πραγματικό αυτοδιοίκητο, θα απολαμβάνουν τον αυτονόητο σεβασμό , θα βρίσκονται ψηλά στην έδρα (εκεί που τους αρμόζει), θα μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους για τις σπουδές και τους κανόνες στο χώρο τους χωρίς να παίρνουν ειδική άδεια, χωρίς νονούς και προστάτες κρατικούς, παρακρατικούς και αναρχικούς.
    Πανεπιστήμια αυστηρά αλλά δίκαια,όπου οι αιώνιοι αλλά και οι αμελείς φοιτητές θα υποχρεωθούν να δουλέψουν και να διαβάσουν περισσότερο αν θέλουν να κατέχουν θέση σε δημόσιο Πανεπιστήμιο και να την παίρνουν από άλλον νέο που έχει μεγαλύτερη διάθεση για σπουδές. Να αμοίβονται οι επιτυχίες αλλά και να στηλιτεύεται και να τιμωρείται η απραξία και η τεμπελιά.
    Δεν με ενδιαφέρει αν προωθείται ο Πάγκαλος και από ποιούς, με ενδιαφέρει να συνεχίσει να με εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασίλη συμφωνώ απόλυτα. Συγχαρητήρια για τις θέσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτω τα χέρια από τον Πάγκαλο. Εκτός από πολιτικό νου έχει και καθαρά χέρια. Δεν έχει φάει ούτε δραχμή και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορεί κανείς να τον πιάσει από πουθενά και έχει το θάρρος της γνώμης του. Μπορεί να μας αρέσουνή να μη μας αρέσουν αυτά που λέει και κάνει, αλλά πολιτικός που δεν τρώει, για μένα είναι παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλη
    Όσα γράφεις είναι ο υπέρτατος βαθμός Κονφορμισμού.

    Αν είσαι μεγαλοκαπιταλίστας καλώς τα γράφεις.
    Αν τα γράφεις όντας μισθωτός ή ταλαίπωρος επαγγελματίας, μικρομεσαίος, είσαι κακομοίρης.

    Εδώ δεν παίζεται η κοσμιότητα. Παίζεται η δυνατότητα μιας κοινωνίας να εξεγείρεται. Να ανατρέπει προειλημμένες αποφάσεις.

    Παίζεται επίσης αν θα υπάρχει ένας χώρος χωρίς άμεση αστυνόμευση, μέσα σε μια κοινωνία αστυνομοκρατούμενη, σιγά-σιγά παρακολουθούμενη πλήρως από κάμερες.

    Παίζονται πολιτικά και ατομικά δικαιώματα φίλε μου, πάνω στο κουφάρι μιας Παιδείας που a priori δεν επιθυμείται.

    Ποιος από τους πολιτικούς χέστηκε για την Παιδεία; Αν ήθελαν, έχουν 33 χρόνια από το 1974. Ακόμα περιμένουμε. Όπως και οι άλλοι του 1-1-4.

    Αυτό που πραγματικά θέλουν είναι πειθήνιους πολίτες, μισοαγράμματους, εκπαιδευμένους όχι πεπαιδευμένους, που θα ασκούν υποτακτικά συγκεκριμένα καθήκοντα και δεν θα φέρνουν αντιρρήσεις.

    Όσο για τους προβοκάτορες
    , προσωπικά τους θυμάμαι 30 χρόνια, από το 1977 στον ίδιο ρόλο : να σπάνε και η εκάστοτε Κυβέρνηση να τους χρησιμοποιεί σαν άλλοθι για λήψη αυταρχικών μέτρων, με τα οποία αυταρχικά μέτρα ποτέ δεν μπόρεσε να συλλάβει 50 άτομα !

    Άκου σεκιούριτυ στα Πανεπιστήμια !
    Το κάθε αγράμματο μπατσοβλαχαδερό θα ελέγχει την πανεπιστημιακή κοινότητα !

    Νομοθεσία υπάρχει, να εφαρμοσθεί.
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη, μπήκες στο κόπο να σκεφτείς και να συντάξεις κάποιες σκέψεις για τους όρους ύπαρξης και λειτουργίας του Πανεπιστημίου.
    Σε γενικές γραμμές, αυτά που αναφέρεις αποτελούν κοινό τόπο λειτουργίας των, ας πούμε, ΑΕΙ σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο.
    Μόνο, Βασίλη μου, αυτό τα ωραία και χρήσιμα, πως τα συνδέεις με τον Πάγκαλο;
    Πως νομιμοποιείται ο κάθε Πάγκαλος, που επί χρόνια στήριζε την οπισθοδρόμηση και το κομματισμό στα ΑΕΙ να εμφανίζεται σήμερα, ως, δήθεν, μπροστάρης στον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό της ανώτερης εκπαίδευσης!
    Όχι, Βασίλη, ο Πάγκαλος δεν εκφράζει αυτά που πρεσβεύεις.
    Εκπροσωπεί και εκφράζει τον «καραγκιόζη μεταρρυθμιστή – του θεάτρου της Μεταπολίτευσης.
    Κάποτε, πριν από χρόνια, συζητούσα για φαινόμενα τύπου Πάγκαλου, Δαμανάκη, Τσίμα κλπ. με ένα υπουργό του ΠΑΣΟΚ
    ( ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΉ). Κάποια στιγμή, καθώς η κουβέντα είχε ανάψει γυρίζει και μου λέει, «καλά ρε ------ δεν έχουν δικαίωμα οι άνθρωποι να αλλάξουν;».
    Χριστέ και απόστολε, προφανώς έχουν – και μακάρι – αλλά δεν μπορούν οι αχρείοι να μηρυκάζουν σήμερα ιδέες και πολιτικές, τις οποίες τόσα χρόνια έφτυναν, μαζί με τους φορείς τους!
    Αυτό είναι καιροσκοπισμός, του κερατά!
    Πες, ένα «μάλλον, λάθος έκανα» και πάμε μαζί. Μη ζητάς ανθρωπάκι να βγεις και από πάνω για να μου «δείξεις» αυτά για τα οποία με λοιδορούσες τόσα χρόνια.
    Όχι έτσι…τα παίρνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «καλά ρε ------ δεν έχουν δικαίωμα οι άνθρωποι να αλλάξουν;»

    Φυσικά και έχουν δικαίωμα, αλλά αυτοί που άλλαξαν δεν θα διεκδικήσουν να ηγηθούν της νέας πορείας με τις νέες ιδέες, αλλιώς είναι καραμπινάτοι καιροσκόποι. Ας περάσουν σε δεύτερη σειρά κι ας αφήσουν μπροστά εκείνους που είχαν εξ αρχής τις διαφορετικές ιδέες.

    Αλλά στην πλειοψηφία τους είναι ανεγκέφαλοι: Δεν έχετε ακούσει που γράφουν και λένε, να αφουγκραστούμε τί θέλει η κοινωνία; Δηλαδή, να γίνουν ουραγοί των εξελίξεων, να κάνουν πρόγραμμα αυτά που θέλουν ο Λαμπράκης, ο Κόκκαλης και ο Μπόμπολας και τα διαχέουν στην κοινωνία με τους Κακαουνάκηδες, Τράγκες και τα λοιπά αναγνωρισμένα λαμόγια!

    Ένα κόμμα δεν έχει λόγο ύπαρξης ή έχει ως μοναδικό λόγο την υλοποίηση ξένων απόψεων, αν δεν έχει όραμα για να δείξει τη σωστή κατεύθυνση και ιδέες, πώς θα προσεγγιστεί αυτό το όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου ανώνυμε 12.44. Μπράβο σου που συμμετέχεις στη συζήτηση.

    Αν θέλεις ένα χώρο που να μην υπάρχει άμεση αστυνόμευση μπορούμε να διαθέσουμε εμείς το σπίτι μας ή το οικόπεδό μας για να εκφραστείς ελεύθερα.
    Αν θέλεις πάλι και για να αισθάνεσαι πιο άνετα μπορούμε να πάμε και στο σπίτι σου να το κάνουμε μπλε και κόκκινο, να βγάλουμε όλες μας τις πολιτικές αναζητήσεις και να δεις αν τολμήσει κανείς να φωνάξει αστυνομία ή σεκιούριτι.
    Εγώ όμως στο Πανεπιστήμιο στέλνω τα παιδιά μου για κάποιο σκοπό και δεν δικαιούσαι εσύ να τους στερείς την γνώση επειδή δεν αποδέχεσαι το πολίτευμα και θέλεις να το αλλάξεις. Δεν δικαιούσαι στο όνομα μάλιστα της δημοκρατίας, να μου επιβάλλεις εσύ με τις ύβρεις, τις απειλές, τα υπονοούμενα για φασισμό και μεγαλοκαπιταλισμό, την ούτως ή άλλως μειοψηφούσα άποψή σου στην κοινωνία.
    Εμένα μπορείς να με αποκαλείς κακομοίρη γιατί η δημοκρατία σου είναι τόσο γενναιόψυχη και ουσιαστική , συγχρόνως όμως αποκαλείς αγράμματα μπατσοβλαχαδερά και ανθρώπους που εργάζονται σε εταιρείες φύλαξης με πενιχρότατους μισθούς.
    Εκεί μέσα στον παράδεισο της ασυδοσίας έχεις την εντύπωση ότι κατάκτησες την γνώση και την φιλοσοφία της ζωής. Πιστεύεις ότι χτίζοντας την πόρτα του καθηγητή σου ή πετώντας τον "καροτσάκι" από το γραφείο του έκανες την επανάστασή σου και το καθήκον σου απέναντι στην ιδεολογική σου αναφορά.
    Αν καταλάβεις ποτέ όμως πόσο σημαντική είναι η επιστημονική γνώση έστω και μίας ώρας, που εσύ τόσο εύκολα στερείς από τους συμφοιτητές σου, και τους δασκάλους, θα αντιληφθείς και την αξία των μέτρων του "επάρατου" Καραμανλή και των δηλώσεων του "επάρατου" Πάγκαλου.

    Διαφωνούμε. Απλώς διαφωνούμε. Σε παρακαλώ όμως μη με ξαναβρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμάμαι τώρα τη λυσώδη μάχη του ΠΑΣΟΚ εναντίον της ΕΟΚ (σήμερα ΕΕ) και, μόλις ανέβηκε στην εξουσία, μοίρασαν μεταξύ τους τα πόστα, ει δε Βάσω Παπανδρ. έγινε, από κήρυκας έχθρας ενάντια στης ΕΟΚ, επίτροπος και θαυμάστρια της ευρωπαϊκής δημοκρατίας και συνεννόησης των λαών.

    Όταν τη ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος, μα καλά, εσύ δεν ήσουν ενάντια στην ΕΟΚ κλπ. κλπ., με συγκεκριμένες αναφορές σε γραπτά και λόγους, απάντησε η σοφή καιροσκόπος: "Δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να αλλάξει;" και νόμισε ότι τον αποστόμωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασίλη, γράφεις τα αυτονόητα, αλλά πρέπει πότε πότε να τα υπενθυμίζουμε... Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο εδώ και πέρα ένα παλιο τραγούδι θα αλλαχτεί ως εξής:
    "Τον καιρό του Πάγκαλου νο2,
    οι μπάτσοι στα πανεπιστήμια,
    είχαν μακρια τα γκλοπ". (το μήκος στις φούστες, του είναι αδιάφορο σε αυτή τη φάση)

    Ο άνθρωπος, είναι απλά ψυχασθενής, σόι παει το βασίλειο εξάλλου. Με τέτοιο παππού τι να έβγαινε κι ο εγγονός.

    Βέβαια ο νο2 έχει ξεπεράσει κατα πολύ τον νο1. Πέραν της ψυχασθένειας έχει και μια εξαιρετική ικανότητα στο να γλύφει εκεί που έφτυνε, ο κωλοτούμπας.

    Ο ρόλος του στο Πασόκ συνίσταται στο οτι κάθε οπερέττα θέλει και τον Μεγάλο Τραγουδιστή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. darko, εγώ σε καταλαβαίνω! Όταν λείπουν επιχειρήματα αξιοποιούνται τηλε-ψυχολογικές γνώσεις και ρατσιστικές θεωρίες καταγωγής...

    Βασίλη, αν δεν με κούραζε η πολυγραφία, θα τα είχα γράψει εγώ αυτά που έγραψες, μου πήρες τη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μια επεξήγηση: Το νικ είναι το επώνυμό μου και δεν έχω σχέση με την οικογένεια του ψηλού, θα έπρεπε ίσως να γράψω ανώνυμα! Τα συγχαρητήριά μου στον Βασίλη ήταν ειλικρινή και όχι λογοπαίγνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλοι pasokos 12.17,ανώνυμε 1.34, mitsotakis 1.29 & 1.37, ευχαριστώ.

    Φίλε 12.53 Ευχαριστώ. Ίσως κάνω λάθος που αποσυνδέω τον Πάγκαλο από το παρελθόν του στο Υπουργείο Εξωτερικών και τα λάθη του στην υπόθεση Οτσαλάν και το πολλές φορές ειρωνικό ύφος του. Πρέπει όμως κάποτε σ΄αυτή τη χώρα να έχουμε τη γενναιότητα να χαιρετίζουμε τις θαραλλέες απόψεις, περισσότερο δε όταν τις θεωρούμε σωστές. Μην ξεχνάς σε ποιό κόμμα βρίσκεται ο Θόδωρος. Αν μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την δυνατότητα της διαφοροποίησης ακόμα και αν διαφωνούμε με αυτή θα έχουμε κάνει ένα βήμα στο δρόμο μιας πιο δημοκρατικής και ανοικτής κοινωνίας. Είμαι της ιδεολογίας της συναίνεσης και συνειδητά "βολταιρικός". Και αυτή μου τη θέση δεν την χαρίζω και δεν την οφείλω σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ, ΟΛΗ ΜΕΕΕΕΕΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι προστάτες του Πάγκαλου ποντάρουν σε κουτσά και γερασμένα άλογα, καθώς δε διαθέτουν άλλη λύση
    Το αδιέξοδο της διαπλοκής γίνεται μόλις τώρα ορατό.
    Έστησαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο δε μπορεί πλέον να αναπαράγει τον εαυτό του.
    Δεν είχαν την ικανότητα και τη γνώση να διαμορφώσουν συνθήκες ανανέωσης και εξέλιξης, καθώς έπασχαν και οι ίδιοι από άμετρο καιροσκοπισμό.
    Το αδιέξοδό τους είναι πλέον ορατό, όπου και να κοιτάξεις.
    Θέλεις στη πολιτική, στη δημοσιογραφία – ιδιαίτερα στη τηλεόραση, στο πολιτισμό, στη παιδεία …παντού.
    Τώρα, οι πνιγμένοι στο αδιέξοδο επιχειρούν να μεταφέρουν το δικό τους πρόβλημα στο κοινωνικό επίπεδο και να «δραπετεύσουν» οι ίδιοι.
    Επιχειρούν να μας πείσουν ότι εμείς φταίμε, καθώς εμείς ποντάρουμε στα κουτσά άλογα τους. Άρα, δε πρέπει να ζητάμε ευθύνες από τον ιππόδρομο!
    Έχουν, μάλιστα, απόλυτο δίκιο, όσο θα συνεχίζουμε να στοιχηματίζουμε και να ασχολούμαστε με το ελεεινό τσίρκο τους, που όχι απλώς δε προσφέρει κάποια ουσία…αλλά ούτε καν στοιχειώδη πλάκα.
    Η δημοκρατία, λένε, δεν έχει αδιέξοδα.
    Σωστά, αρκεί να το πάρουμε και οι ίδιοι χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε υμνητες του Πάγκαλου, τύπου anonymous said καιβασίλη θα μπορούσαν να δωθούν πολλές απαντήσεις.

    Απαντήσεις ανάλογες και της νοημοσύνης τους και της νοημοσύνης του αγαπημένου τους Θόδωρα.

    Δεν θα το κάνω όμως γιατί δε θέλω να γίνει εδώ του ... Πεκίνου για να θυμηθώ άλλη μια μεγάλη δημοκρατική στιγμή κάποιου γνωστού ... "πολιτικού".

    Όσον αφορά επιχειρήματα΄, τα λόγια και οι πράξεις του "κυρίου", μιλάνε απο μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραίοι είναι κάποιοι τύποι εδώ.

    Προόδευσε η χώρα...
    απο τους κωλογλύφτες της φρειδερίκης...
    στους κωλογλύφτες του Παγκαλου.

    Σφίξτε γερά τον μικροαστισμό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΜΩΝΑΚΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ)"ΑΡΘΡΟ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εντελως "τυχαία" μου έρχεται να σημειώσω το εξής ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ:
    Χτες το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ηρθε και πάλιπρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών μεταξύ 22:56:30" και 22:56:38". Συνεχίζουμε γερά στο δύσκολο δρόμο της κουτσομπολίστικης τηλε-ενημέρωσης.

    αντε ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παντως ειναι τρομερο,αλλα και συναμα προκαλει πολλα ερωτηματικα.
    Πως ενα γουρουνοειδη χοντροπετσο ,μπορει πινοντας κανενα μπουκαλι chivas,τεσσερα πεντε κιλα κρασι (για να χωνεψει),εχοντας καταβροχθισει κανενα μισο αρνι παιδακια και καμμια μοσχαροκεφαλη,(συν πεντε-εξι πιατελες τζατζικι),λεγοντας τις μαλακιες του μπορει να δημιουργει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒλΗΜΑ!

    Πρεπει ναχει πλατες και γερες πλατες !
    Αμα δεν ειχε προστατες με πρωτους και καλυτερους τους Λαμπρακιστανους (και τις λοιπες συμμοριες) ... θα τον ειχαν θαψει στο αψε σβησε...
    Ουτε που θα τον ηξερε κανεις...

    Να σας πω την αμαρτια μου ο γυιος μου εφαγε πολλακις το φαγητο του,επισειοντας του,την ..απειλη του παγκαλω...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Πάγκαλος αλλά ο Γιωργάκης ο αρχηγός. Πρώτον δεν πιστεύω ότι έχει κάτι πρωτότυπο να πει, δεύτερον και ό,τι λέει δεν μπορεί να το εκφέρει αν δεν του το έχουν γράψει σε χαρτί με τόνους και χρώματα και υπογραμμίσεις και, τρίτον και κυριότερον, εξελέγη με τέτοιο τρόπο (και με συνενοχή όλων στο κόμμα), ώστε να μην μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Και τα τρία που προανέφερα ήταν γνωστά σε όλους, δεν φάνηκαν μετά την εκλογή του Γιωργάκη στην αρχηγία, έτσι;

    Η τυχόν υποστήριξη από τους παρόντες εδώ στον Πάγκλαο ή στον Βενιζέλο ή σε άλλους, πρωτίστως αποτελεί δυσπιστία κατά του ανεπαρκούς Γιωργάκη. Το ότι θα κάτσει άλλη μια τετραετία στην αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ, ουδόλως με απασχολεί. Το ότι όμως θα δοθεί ευκαιρία στην ΝΔ να ξεσαλώσει στη δεύτερη τετραετία της, είναι πολύ ανησυχητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο ο Γιώργος αλλά είναι κυρίως ο Γιώργος. Έχει καταφέρει με την ανυπαρξία του εδώ και τρία χρόνια να προκαλέσει ιδεολογική σύγχυση στην πλειονότητα του κόσμου που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, να περάσει στην ανυποληψία και να χλευαστεί και να καταρρακώσει το ηθικό του κόσμου του ΠΑΣΟΚ που πλέον ντρέπεται να δηλώνει ΠΑΣΟΚ για να αποφύγει πολιτικές συζητήσεις. Δεν είναι θέμα διαθέσεών του αλλά ανικανότητάς του. Δε μπόρεσε ποτέ να επιβληθεί ως αρχηγός και τώρα φυσικά και δεν θα το καταφέρει ποτέ. Το μόνο που του απομένει είναι η όσο το δυνατόν εγγύτερη έξοδός του από την αρχηγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΓΑΠΗΤΕ 3.17, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ. ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εδώ και 10 χρόνια ψηφίζουμε, πολιτικολογούμε κλπ. Σύμφωνα με τη θεωρία του Ελάσσονος Κακού.
    Προκρίνουμε όχι αυτό που μας εκπροσωπεί, αλλά αυτό που εκτιμούμε ότι θα μας βλάψει λιγότερο.
    Λάθος. Ηλίθια στάση. Μικροαστική στάση.
    Δεν τους πάμε; Σιχαθήκαμε το δούλεμα, τη κομματικοποίηση του αποιδεολογικοποιημένου τίποτε, τη ξύλινη γλώσσα τους;
    ΟΚ. Ας κάνουμε μια αρχή. Αντί για λευκό, που δεν εξυπηρετεί, ας φτιάξουμε ένα κόμμα με μόνο κριτήριο τον τερματισμό της κυριαρχίας των Νταβάδων κάθε τύπου και μορφής.
    Ας το βαπτίσουμε, για παράδειγμα, «ΑΝΤΙ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ» και πάμε να τους ξεσκίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 3.41 "Εδώ και 10 χρόνια"?? Μάλλον δεν έχεις ιδέα. Το ίδιο έκανε ο παππούς μου, το ίδιο έκανε ο πατέρας μου και το ίδιο βλέπω να κάνει και ο γιος μου... Πολλές δεκαετίες φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kai mias kai milame gia to PASOK genika, na thimiso pos eixe arxisei tin omilia tou sto sinedrio o Megas GIANNOS:

    Sintrofoi kai sintrofises, GIA TON SOSIALISMO MAXOMASTE OLOI...

    Etsi gia no min ksexniomaste skatomalakes pasokoi, dekanikia tis deksias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκτός απο κωλογλείφτες του Πάγκαλου εδώ μέσα υπάρχουν και οι ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΗΣ MARGARET.
    ΚΩΤΣΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανωνυμε 3:23 μου φαίνεται πρεπει να γραψεις σε κανα blog φιλαθλων και οχι εδώ....
    Ο Γιώργος πραγματι είναι ανικανος και ουδόλως με απασχολεί αν θα γίνει πρωθυπουργός ή όχι. Αν εσύ εξαρτάς τον κόμπλεξ σου ή την επιβίωσή σου από κάτι τέτοιο το καταλαβαίνω να εκφράζεσαι έτσι...

    Η αλήθεια είναι πως ένας μεγάλος χώρος του κέντρου για πρώτη φορά τα τελευταίας τριάντα χρόνια δυστυχώς ταυτίζεται περισσότερο με τη ΝΔ παρά με το ΠΑΣΙΚ του ΓΑΠ. Αυτό είναι ορατό τόσο στο τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα όσο και στις σχετικές δημοσκοπήσεις.

    Δεν μπορώ βέβαια με σιγουριά να ισχυριστώ ότι αυτο είναι συνέπεια μόνο της προβληματικής ηγεσίας αλλά ίσως και πρόβλμα του κόμματος γενικότερα. Ωστόσο από την ηγεσία περιμενει κανείς να δείξει το δρόμο στο κόμμα και να δώσει το όραμα. Και είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Γιώργος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. diavazontas ta sxolia olon sas katalavainei kaneis giati i xora paei kata diaolou. koutsobolia, empathies, vrisidia, diaplokologies. os ekei ftanoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς Κίμωνα Κουλούρη:

    Σύντροφε Κίμων,
    Συγχώρεσε αυτόν που ξεκίνησε ως ο υϊός του Ανδρέα,
    για να μείνει στην ιστορία ως ο γιόκας της Margaret.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο γιωργάκης είναι ένας μοναδικά σύγχρονος ηγέτης. Έχει πιάσει το σφυγμό της εποχής. Γι’ αυτο και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση). Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο ο μέγας τιμονιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Bollek μην πέφτεις στο επίπεδό τους. Είναι ανθρωπάκια που έχουν συνδυάσει την επιβίωσή τους με την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Εμένα όχι μόνο δε με ενδιαφέρει να δω τον Γιώργο πρωθυπουργό αλλά δεν θέλω κιόλας. Δε μπορώ να αρκεστώ σε τέτοιους αρχηγούς στο κόμμα που παραδοσιακά υποστηρίζω όταν έχω γνωρίσει Αντρέα και Σημίτη ως αρχηγούς. Το χειρότερο είναι όμως ότι έτσι πως τα έκανε θα υποστούμε για ακόμα μια τετραετία τον χειρότερο πρωθυπουργό και την πιο καταστροφική κυβέρνηση της νεότερης ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το πραγμα ειναι πασιφανες.
    Ο γιοργος ειναι ανεπαρκης.Οχι μονο γιατι δεν μιλαει καλα τα Ελληνικα,εχει προβλημα αντιληψης.
    Θα υπεθετε κανεις οτι μιλαει καλα τα Αγγλικα,ομως δεν ειναι ετσι.
    Γιατι ουτε τα Αγγλικα τα μιλαει καλα.ΟΧΙ βεβαια γιατι δεν καταλαβαινει τις λεξεις,αλλα γιατι ειναι ασυναρτητος..
    Δεν ειναι μονο οτι δεν ειναι ρητορας,ειναι βαρετος οταν μιλαει.

    Και αυτο δεν χει να κανει με ποσες λεξεις Ελληνικες η Αγγλικες μιλαει...

    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
    Ειναι χαμηλης ευφυιας .
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟς ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βασιλεύει ο Μαμούχαλος ο Μαμόθρεφτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι λες ρε μεγάλε; Ωστε μεγάλοι αρχηγοί ο Ανδρέας και ο Σημίτης; Πας καλά; Και άντε για τον Ανδρέα να το καταλάβω υπάρχουν κι αυτοί που τους αρέσει το παραμύθι; Ο Σημίτης όμως απο που κι ως που ρε αθεόφοβε; Απο το "Αυτή είναι η Ελλάδα" στο Σάμινα, Απο το "Ας πρόσεχαν" για εκείνους που τον άκουγαν και παίξαν στη Σοφοκλέους, Απο το "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει προμηθευτ΄ς του Δημοσίου που να έχει Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης" ή απο τα ευχαριστώ στους Αμερικάνους μέσα στη βουλή; Εχεις χάσει κάθε έννοια φιλότιμου και αξιοπρέπειας μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΠΙΤΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (90) ΟΣΟΙ ΧΑΣΑΥΕ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΚΛΑΙΤΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ , ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ (ΠΛΗΝ ΑΝΤΡΕΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΚΙΑΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΚΙ ΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΟ.

    ΒΑΛΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Mπράβο στον 4:16

    Πασοκάκια τα κουβαδάκια σας και
    σ’άλλη παραλία.

    Όσον αφορά το γιωργάκη ένα του λέω:
    "Δεν σε θέλει ο λαός παρ’ την μάνα σου και μπρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. XITH XITH
    ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΠΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το george νομίζει οτι μπορεί να μιμηθεί τον Καραμανλή. Γι’ αυτό και διέγραψε τον Κίμωνα.
    Πρέπει να μάθει οτι η προσπάθεια μίμησης δεν είναι μαγκιά. Πρέπει να βρεί το δικό του στυλ. Αλλά που να το βρεί και ποιός να του το δώσει. Τα boys απο το america;

    ...ΥΓ. εννοείται βέβαια οτι ούτε ο καραμανλής είναι και κανένας βαρύμαγκας. Αλλά η σύγκριση και μόνο τον κάνει να φαντάζει απο Ντε Γκώλ και πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αρκετά και με τον μαλάκα τον Πάγκαλο και με το χαζό παιδί χαρά γεματο τον γιώργο. Καιρός να ασχοληθεί κανείς και με το μουνόπανο τον Μπίστη. Τον "πρόθυμο" Μπίστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. darko,o giannis papagiannis einai enas apo tous kaliterous dimosiografous tis ellinikis tileorasis kai min eirwneuesai.
    kanei reportaz pragmatiko kai den einai papagalaki kanenos kareklokentaurou.
    me ena toso xamilo budget sto extra3 parousiazei ena deltio poli kalo, egkiro kai epikairo.
    O anthrwpos den ta pianei apo pouthena kai gi'auto mporei na ta xwnei se olous!!!!
    ti parapanw apo auton exoun oi dithen dimosiografares tipou tragkas, kakaounakis, pretenteris kai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς 16:46

    Η δημοσιογραφία του Παπαγιάννη σε σχέση με την δημοσιογραφία των 20:00 είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος, το οποίο βέβαια είναι κάλπικο. Για να είμαι όμως τίμιος πρέπει να πώ ότι σίγουρα αν δούλευε στα μεγάλα κανάλια θα έκανε μεγαλύτερη επιτυχία απο τα ρεζίλια που βγαίνουν τώρα στην οθόνη. Αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Φίλε 4:45 έχεις απόλυτο δίκιο για τον Μπίστη που παρουσιάζεται και ως προσωπικότητα του ΠΑΣΟΚ. Απλά να ευχηθώ οι βόμβες για τις οποίες χαίρονταν που έπεφταν στην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, κάποτε να πέσουν σε αυτον και την παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kala ta les Hlia 12.44 (den to leo eironika). Esy omos to paidi sou se ti sxoleia to stelneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. geia sou pasokos suntrofe. Pesta esu na min ta leme emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειναι εμφανης πλεον η τελευταια χυδαια επιθεση στον αρχηγο της Αξιωματικης αντιπολιτευσης και αυριανο πρωθυπουργο Γιωργο Παπανδρεου.Ειναι γνωστο οτι διανυουμε ηδη προεκλογικη περιοδο και η συμπεριφορα αυτη κατευθυνετε απο τη Ρηγιλλης με σκοπο να καταφερει να ξανακοροιδευσει τους Ελληνες και να ξαναυφαρπασει την ψηφο των.Εχει παθει τετοια ταραχη το εκλογικο επιτελειο της ΝΔ απο τις μετρησεις που εχουν κρυφες για την επερχομενη αποδοκιμασια των απο τον Ελληνικο λαο που πανικοβλητοι εχουν αρχισει ενα αθλιο παιχνιδι μα στοχο την αποδομιση του ΓΑΠ.Ο Ελληνικος λαος ομως δεν θα παρει..."το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..."
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μακαρι να ηταν ετσι Μπαμπη. Κατσε ομως να δεις χιλιαδες φτωχους πασοκους να στριβουν κατα καρατζαφερη μερια. Εκει καταντξσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εν τέλει ρε μάγκες του πασόκ οι δημοσκοπήσεις είναι έγκυρες ή όχι; Όχι τίποτε άλλο,αλλά κάθε φορά που βγαίνουν και δείχνούν το πασοκ δεύτερο και τον george να πατώνει,τις λέτε στημένες.

    Όσον αφορά τις νέες που κρατιούνται κρυφές γιατί δεν κάνει το Πασόκ τις δικές του για να τις δημοσιεύσει;

    Και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της. Ψυχραιμία λοιπόν.

    Όσον αφορά τις εκλογές αυτές θα γίνουν στις 8 Μαρτίου 2008.

    Για να ξαναφωνάξει ο λαός στο κόμμα που διέλυσε τη χώρα:
    " ΠΑΡ’ΤΗ ΠΑΡ’ΤΗ
    ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ "

    ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γεια σου γιωργάκη αρχηγάρα, μαμούχαλε φιλελληνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γεννήθηκα πολύ μετά την εποχή του Ανένδοτου Αγώνα. Τώρα όμως με τον γιωργάκη, θα αξιωθώ να ζήσω τον Ανέκδοτο Αγώνα.

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

    Venceremos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ντροπή σε όσους προσπαθούν να αποδομήσουν την εικόνα του Γιώργου. Τι να πω; Δεν ντρέπεστε ρε αχρείοι;

    Απο τον καιρό του Νόβα του γνωστού ως "Γαργάλατα Γαργάλατα" είχε να δει η χώρα ηγέτη τέτοιου διαμετρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην επικεντρώνεστε μόνο στον Πάγκαλο και στον γιωργάκη ρε παιδιά. Έχει και άλλα λαμπρά στελέχη το πασοκ.

    Την Αννούλα για παράδειγμα. Πώς το είπε προχτές στον Χρυσοχοϊδη;
    "Δεν αισθάνομαι επαρκής να βγω στα παράθυρα για να υπερασπισω τις θέσεις μας για την παιδεία";

    Έστω και αργά το απέκτησε το γνώθι σ’αυτον η κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πάει πολύ να ζητουν κάποιοι ευθύνες απο τον Γιώργο.

    Τί να σου κάνει κι αυτός;

    Παιδί είναι, δεν καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πάει ο Πρόντι, τελειώνει ο Μπλέρ, πίσω η Σεγκολέν.

    Ψευτοσοσιαλιστές του "τρίτου" δρόμου μην ανυσηχείτε.

    Ο george παραμένει πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πάγκαλε μην φοβάσαι,
    Δε θα σε διαγράψει ο george.

    Που να σε βάλει τώρα να τρέχεις, εν μέσω της σεζόν, να βρείς πίστα να τραγουδήσεις;

    Σώθηκες "Μεγάλε Τραγουδιστή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. "στον αρχηγο της Αξιωματικης αντιπολιτευσης και αυριανο πρωθυπουργο Γιωργο Παπανδρεου"

    Καλά, στον ύπνο σου και πολύ πάει!

    Α, ξέχασα να πω ότι μόλις με πήραν από τη Ρηγίλης και μου είπαν να γράψω εναντίον του ΠΑΣΟΚ, μπουχαχαχαχαχαχα, εδώ γίνεται πανηγύρι με το παιντί, χρειαζόμαστε τηλεφωνήματα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Tετοιοι μαλακες δεξιοι που εισαστε δεν βλεπετε τα χαλια σας, παρα ασχολεισθε με τον μετριοτατο Γιωργο. Κοιταξτε τον οπισθογεμη αρχηγο σας και τους ξεπουλημενους ψευτουπουργους σας που δεν προλαβαινουν να σκουπιζουν τις ροχαλες και μετα ασχοληθειτε με τα κουτσομπολια περι Παγκαλου.Γελοιοι μια ζωη πουλημενοι κι αγορασμενοι απο το Μητσοτατεϊκο και το ταμειο του Βαρθολομαιου θα εισαστε καθυστερημενα οντα παλαιοδεξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παρεπιμπτόντως, 13 μονάδες πίσω στα γκάλοπ το δίδυμο Μπλέρ και Μπράουν στο Ηνωμένο (τρομάρα του)Βασίλειο. Αιτία τα σκάνδαλα σχετικά με τη χρηματοδότηση του κόμματος των νέων εργατικών. Τελικά φαίνεται οτι σε όλες τις χώρες ο "τρίτος" δρόμος για τον σοσιαλισμό, οδηγεί στα ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εσύ πάλι 2.04 ποιός βασίλης είσαι; Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά φίλε μου σε παρακαλώ άλλαξε nickname.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΕΧΩ ΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠ ΕΞΩ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ? ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.....ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΦΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Κ.Λ.Π? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΙΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.........ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *