GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πέρασαν στα μουλωχτά νέο σκάνδαλο, σαν του "Πόρτο Καρράς"!

Η τουριστική επένδυση στην Μεσσηνία, οι ομοιότητες και οι διαφορές με το 2004... Συζητήθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή, στα μουλωχτά και με ...

Η τουριστική επένδυση στην Μεσσηνία,
οι ομοιότητες και οι διαφορές
με το 2004...
Συζητήθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή, στα μουλωχτά και με την ουσιαστική συναίνεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο.
Ο λόγος για το νομοσχέδιο που "εγκρίνει" την περίφημη επένδυση Κωνσταντακόπουλου στην περιοχή Πύλου - Ρωμανού -Ρυζόμυλου Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, νομιμοποιούνται υπουργικές αποφάσεις των Αλογοσκούφη - Σιούφα - Σουφλιά - Πετραλιά που επιτρέπουν την "παρέκκλιση" από τις περιβαλλοντικές και οικοδομικές διατάξεις προκειμένου να κατασκευαστεί μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή. Δηλαδή αποχαρακτηρίζονται και "ισοπεδώνονται" τα πάντα. Το ύψος της επένδυσης είναι 99,5 εκατομμύρια ευρώ αλλά το 45% θα το βάλει ως ενίσχυση το κράτος!
Το σκάνδαλο είναι ότι οι ρυθμίσεις που έγιναν, είναι ανάλογες με αυτές που επιχειρήθηκαν το 2004, λίγο πριν από τις εκλογές, στην περίπτωση του "Πόρτο Καρράς" αλλά ματαιώθηκαν επειδή ξέσπασαν οι αντιδράσεις. Και ο Γ. Παπανδρέου είχε πετάξει τότε έξω από τις λίστες -και πολύ σωστά- τον Χρ. Πάχτα και τους 9 βουλευτές που προώθησαν την ρύθμιση.
Τότε ο Κων. Στέγγος ήθελε να αποχαρακτηριστούν μεγάλες εκτάσεις στην Χαλκιδική για να φτιάξει ξενοδοχειακή μονάδα και παραθεριστικές κατοικίες.
Τώρα, αντί του Στέγγου είναι οι αδελφοί Κωσνταντακόπουλοι και αντί της Χαλκιδικής η Μεσσηνία. Και αντί του ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Η "ομερτά" η ίδια.
Τώρα όμως δεν άνοιξε ρουθούνι, αν και είναι ίδιας μορφής -και ακόμη μεγαλύτερο από πολιτικής πλευράς τουλάχιστον- σκάνδαλο: Η Βουλή ψήφισε χαριστικές διατάξεις, στο όνομα του κέρδους, για να κάνει μια πολύ χοντρή "μπίζνα" ιδιώτης.


Τα πρακτικά της Βουλής
Εμείς, θα επανέλθουμε και με άλλο παρασκήνιο από την υπόθεση.

41 σχόλια

  1. Σιγά τα ωα υπάλληλοι του Μαξίμου. Σίγα μη ρίξετε την Κυβέρνηση με τα δημοσιευματά σας και προπαντώς μην ξυπνήστε τον Καραμανλή τον εργοδότη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gnorizo gia tin ependisi tou Konstantakopoulou.
    Prokite gia mia foveri doulia i opia 8a proselkisi terastia posa touriston, diladi pio ine to provlima?
    Milame gia panevropaiki doulia me anipologista kerdi kai gnorisimotita, diladi eleos pia, den mporo na katalavo ti zori iparxi, na min ginoun i sirages na min xtistoun nees xenodoxiakes monades, na min poulisoume tin Olimpiaki, ime 19 xronon kai isos na skeftome pio sosta apo ola ta atoma pou episkeptonte to blog, pragmatika ntropi sas, 0 anaptixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I Elada xriazete anaptixi.
    An i epixirimaties afti exoun megala simferonta me gia tous me xara tous, 8a iparxi omos anaptixi.
    Parte xampari oti xriazomaste anaptixi, oxi mirologistres.


    Afiste tous epixirimaties na kanoun doulia, imaste tourstiki xora kai den exoume mia sosti monada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...

    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΌΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ PRESS.GR ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα έγινε τσιμέντο. Όλη η χώρα θυμίζει Παγκράτι. Αυτή η αλόγιστη αντιοικολογική ανάπτυξη θα φέρει κάμψη στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία θα ερημωθούν όπως και τα ολυμπιακά ακίνητα. Γιατί χρησιμοποιείτε όμως απαξιωτικές εκφράσεις του στυλ "Η Βουλή ψήφισε". Είμαι σίγουρος πως ΣΥΝ και ΚΚΕ καταψήφισαν. Μην τσουβαλιάζετε τα κόμματα. Δεν είναι όλοι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί για 125 θέσεις εργασίας ελλήνων θα βάλουν 5 διευθυντικές τους ιδιοκτήτες και θα φέρουν αν δεν έχουν μέσα κιόλας 120 Αλβανούς και ινδούς. Αυτοί είναι οι ανθέλληνες βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ίδια σκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω μερικες ερωτησεις για τους επαιοντες(υπαρχουν τετιοι?).
    Ποσες θεσεις εργασιας θα δημιουργησει η επενδυση αυτη?
    Τι μετρα περιβαντολογικα εχουν ληφθει για τις αποχετευσεις και γενικα για τον κοσμο που θα μαζευετε εκει? Εχουν εκριθει?
    Το συμβούλιο της επικρατειας ποια θεση πηρε?Εχουν κατατεθει προσφυγες?
    Ωραια να κανουμε Ξενοδοχεια για τους ξενους μας.Εξαλου δεν εχουμε και πολλα αλλα για να βγαζουμε καμμια δραχμη σαν λαος απο το να πουλαμε ηλιο και θαλασσα.Εχουν ληφθει ομως ολα τα μετρα και οι ασφαλιστικες δικλειδες για να μην βρωμισει η περιοχη και το περιβαλλον παθει ανυπωτη καταστροφη? Αν κρινω απο τα νουμερα της επενδυσης δυστυχως δεν μου λενε κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα πρόκληση της Αγκυρας
    Τουρκική αμφισβήτηση για το καθεστώς του Αη Στράτη σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση

    ΑΠΕ
    «Αμφισβητούμενης κυριαρχίας» χαρακτηρίστηκε από την Αγκυρα ο Αγιος Ευστράτιος
    Αθήνα
    Τελευταία ενημέρωση 28/02/07 07:30

    Εκτός της ΝΑΤΟϊκής άσκησης «Τολμηρός Τοξότης» βρέθηκε ο Αγιος Ευστράτιος, έπειτα από πιέσεις της Τουρκίας, η οποία αρνήθηκε να πετάξει στο νησί συμμαχικό αεροσκάφος.

    Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε προσέγγιση αεροσκάφους έγκαιρης προειδοποίησης τύπου AWACS στον Αη Στράτη. Το σχετικό σήμα διαβιβάστηκε από το Αεροπορικό Στρατηγείο της Λάρισας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Νάπολη.

    Όταν από τη Νάπολη ειδοποιήθηκε η αεροπορική διοίκηση της Σμύρνης, οι Τούρκοι αξιωματικοί μπλόκαραν τη διαδικασία ισχυριζόμενοι ότι ο Αη Στράτης είναι «αμφισβητούμενης κυριαρχίας».

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα Νέα της Τετάρτης, ο Τούρκος διοικητής του αντίστοιχου ΝΑΤΟϊκού επιτελείου στο Εσκίο Σεχίρ, αντιπτέραρχος Μπαλινί, έστειλε σήμα στον Αμερικανό διοικητή των ΝΑΤΟϊκών Αεροπορικών Δυνάμεων Μεσογείου πτέραρχο Λι ΜακΦάν που εδρεύει στη Σμύρνη, υποστηρίζοντας ότι ο Αη Στράτης είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.

    Ο Αμερικανός πτέραρχος υιοθέτησε το επιχείρημα της Τουρκίας, επικαλούμενος ως λόγο ότι το ΝΑΤΟ μένει ουδέτερο όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ δύο χωρών-μελών.

    Τελικά η άσκηση δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ η Αθήνα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη Συμμαχία.

    news.in.gr

    ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η επενδυση ειναι πολυ μεγαλυτερη, οι θεσεις εργασιας πολυ περισσοτερες. Προκειται για τη μεγαλυτερη επενδυση εφοπλιστη στην ελληνικη στερια. Παγκρατι εχει γινει η Ελλαδα απο τις εκατονταδες χιλιαδες αφθαιρετα του συνολου του ελληνικου λαου. Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν γινονται τετοιου ειδους επενδυσεις (για υψηλο τουρισμο που εκ των πραγματων ζητα ομορφο περιβαλλον) περιοχες αναβαθμιζονται οχι μονο οικονομικα αλλα και αισθητικα. Το τεραστιο λαθος της κυβερνησης ειναι οτι με το παρον νομοσχεδιο δεν εδωσε αδεια και στον Στεγγο να προχωρησει με τη δικη του επενδυση. Αληθεια, εχει κανεις σας παει στη Χαλκιδικη να δει που σταματαει το τσιμεντο και που αρχιζει το πρασινο? Στο Πορτο Καρας. Αν δεν ηταν ιδιωτικη περιοχη θα ηταν τωρα και αυτα τα παραλια χτισμενα. Ο μονος τροπος να συνεχισει να ισχυει αυτο ειναι να αποκτησει ενδιαφερον για τον επιχειρηματια και να του δοθει η αδεια να χτισει σε σημειο και σε ποσοστο καλυψης που δεν επηρεαζει το περιβαλλον και που στο κατω κατω εξ υπαρχης ηταν νομιμο και υποσχεση της κυβερνησης ωστε να προχωρησει η εξαγορα και οι επενδυσεις. Η ρηση του αημνηστου "σιγα μη γινουμε τα γκαρσονια της Ευρωπης" και οι καθε ειδους λαικισμοι μας κρατανε χρονια πισω απο την αναπτυξη της μονης "βιομηχανιας" που εχουμε ανταγωνιστικα πλεονεκτιματα εναντι των περισσοτερων ευρωπαικων χωρων. Υποβαθμιση εχουν επιφερει τα rooms to let. Αισθητικη και περιβαλλοντικες καταστροφες εχεουν επιφερει τα rooms to let. Αναρχη δομηση εχουν επιφερει τα rooms to let. Αυτα τα εχτισε ο περηφανος ελληνικος λαος, οπου ειχε κληρονομησει ενα οικοπεδακι στα χωρια, στις παραλιες . . . παντου. Αυτοι κατεστρεψαν χτιζοντας την Ελλαδα οχι οι επιχειρηματικες πρωτοβουλιες τετοιου εοπιπεδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. isaste gelioi laikistes kai kakoi dimosiografi. Otan grafete kati prepei na anaferete ta sosta stixia ke meta miliste re kakomiroi, mikromikroi, mizeri ellinares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oute na diavasete to sinolo tou nomosxediou den axiosate dimosiografiskoi tis plakaw. Varethikate kapou meta th proti rithmisi. Gia kante ligo scroll down diavaste ke meta xanasizitame gia to ipsos tou sinolou tis ependisis. Sto kato kato les ke de tha plironi tokous o epixirimatias - ma ti kakomiroi pou isaste - ti laikistes - ti papares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΧΑΔΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα 44 εκατομύρια ποιός θα τα πληρώσει; Ο Ελληνικός λαός; Τι μας λες; Γιατί δεν μπαίνει συναίτερος στο 44% της Εταιρίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποια εχει τις δημοσιες σχεσεις του Στεγγου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ. Α ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΓΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. ΤΟΝ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΕΝΗΣΧΥΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ- ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποια συμφέροντα ελέγχεται κύριοι του press-gr και δεν ανοίγεται το στόμα σας για τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για τον Μάνο Αντώναρο δεν σας ενδιαφέρει ότι ενας συνάδελφος σας που έχει θητεύσει στο CIAO και στην ESPRESSO δεν έχει πάρει το πτυχίο του απο το Πάντειο ειναι διευθυντής στην ERTsat , πληρώνεται δηλαδή απο όλους εμάς δεν πηγαίνει στην δουλεία του το προβλεπόμενο ωράριο απο τον νόμο και επιπροσθέτως διατηρέι και ενα αισχίτου αισθητικής blog με έφεση στα οπίσθια ( αν και αυτά τα έβγαλε ποιος ξερεί λόγω ποιων πιέσεων , εξ ου και η ηρεμία του το τελευταίο καιρο?ποιος σε πίεσε Μάνο Αντώναρε?, δεν θα μάθουμε ποτε οπως δεν θα μάθουμε ποτέ την αφασία του press-gr )
    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eseis pou to paizete kai kaloi dimosiografoi, tha eprepe na xerate oti to nomosxedio afto exei vgei apo tin apoxi pou itan sto anaptyxis o Tsoxatzopoulos kai legete POTA. 2on i ependysi einai 900 EKATOMYRIA EURO kai OXI 99 pou lete. Diladi pos perimenet na pame mprosta an de ginoun ependyseis? Oi dimosiografoi eiste h xeiroteri fara pou yparxei stin Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΩΣΤΑ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ 9.09
    Το πνεύμα του κειμένου σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
    Πρόσεχε όμως τη γενίκευση, όταν αναφέρεσαι στον Έλληνα «ξενοδόχο».
    Δυστυχώς, από τη κοινή μας εμπειρία προκύπτει, ότι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, διακατέχεται από την ίδια νοοτροπία με τον μικροϊδιοκτήτη των “rooms to let”.
    Μπαζώνει τον αιγιαλό, κλείνει την πρόσβαση στη παραλία και ιδιοποιείται τον δημόσιο χαρακτήρα του φυσικού περιβάλλοντος.
    Πρόσεχε, γιατί μας την έχουν πέσει οι ασυνείδητοι, βρωμίλοι από όλες τις πλευρές.
    Δεν έχει σημασία, τελικά, αν το σκατό κολυμπά σε πισίνα ή στον ανοιχτό βόθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραία "επένδυση"(διάβαζε αρπαχτή). Παίρνουμε το 45% αμεσα από το κράτος (διάβαζε καρόιδο έλληνα φορολογούμενο μισθωτό των 600 ευρώ) το υπόλοιμο 55% πάλι - έμμεσα αυτή τη φορά - από το κράτος (διάβαζε δάνεια με την εγγύηση του δημοσίου) και παριστάνουμε τους μεγάλους "επιχειρηματίες" (διάβαζε λαμόγια).

    Η υπόθεση βρωμάει όσο για τις υποτιθέμενες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα πέσει πολυ γέλιο. Η όλη ιστορία θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν δυστυχώς για κλάματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ.
    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΟΝ ΟΙ ......ΠΙΘΗΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ορφανος στο Μαξιμου. Λετε να εχει καποια σχεσει με αυτο που μασ λεει ο 10.02;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=97934588

    και


    http://www.helenair.com/articles/2005/05/01/sunday/c01050105_03.txt

    Δείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενε κανείς περισσότερη ενημέρωση και λιγότερες κραυγές από εσάς. Θυμίζετε κυνηγόσκυλο που κάπου μυρίζει το θήραμα (βλέπε σκάνδαλο) αλλά επειδή δεν μπορεί ή βαριέται να το εντοπίσει αλυχτά για να δείξει οτι κάτι έκανε.
    Αν υπάρχει κάτι σκανδαλώδες - που υπάρχει- σε αυτή την υπόθεση δεν έχει να κάνει με αυτά που αναφέρετε. Πρώτον, γιατί οι Περιοχές Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ) είναι νόμος του κράτους από το 1998, την εποχή της Βάσως Παπανδρέου. Δεύτερον, επειδή ακριβώς υπάρχει νομικό πλαίσιο δεν προκύπτει κανένας "αποχαρακτηρισμός" έκτασης (περίπτωση Στέγγου) αλλά η προβλεπόμενη δυνατότητα του εκάστοτε υπουργού ΠΕΧΩΔΕ να ορίζει τους πολεοδομικούς όρους και της Βουλής να αυξάνει τα ποσοστά επιχορήγησης. Τρίτον,τα κονδύλια της επιχορήγησης είναι κοινοτικά και όχι εθνικά. Πρόβλεψη για χρηματοδότηση των ΠΟΤΑ υπήρχε και στο Β ΚΠΣ και στο Γ ΚΠΣ και όπως πάμε θα υπάρχει και στο Δ.
    Αν θέλετε να βρείτε σκάνδαλο ψάξτε στο γιατί γίνεται κατάτμηση των επενδύσεων στα τέσσερα ενώ ως ΠΟΤΑ θα έπρεπε να είναι ενιαία η ένταξη στον Αναπτυξιακό και στο με τι συντελεστή δόμησης θα κατασκευαστούν οι τουριστικές κατοικίες που προβλέπει η επένδυση.
    Τα υπόλοιπα είναι άρες μάρες κουκουνάρες για λαική κατανάλωση. Και όντως, θα είναι η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση ελληνικών συμφερόντων που έγινε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kai xanaperno ton logo.

    An ta lefta den ta fane i epixiramties pou etsi ki alios oso nane 8a prosferoun mia A anaptixi tote 8a ta fane ala atoma pou ta lefta 8a pane stis tepes tous kai mono.


    To oti ta lefta 8a fago8oune ine sigouro, SE OLO TON KOSMO ETSI GINETE.

    To 8ema ine pou 8a fago8oune?

    Kai min xanakouso gia tsimenta kai katastrofi tis fisis, eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η διαφορά της αρπαχτής από την επένδυση φαίνεται στον σχεδιασμό και την ποιότητα του αποτελέσματος εκεί είναι η είδηση και όχι στα υπόλοιπα.
    Κάποιοι νομίζουν ότι αν γίνουμε όλοι Δημόσιοι υπάλληλοι θα είμαστε καλά ... δεν θέλει σχολιασμό.

    όσο για το blog του Μάνου Αντώναρου είναι ένα από τα καλλίτερα Ελληνικά blog Ζωντανό κεφάτο και προπάντων ειλικρινές

    με το στυλ της κριτικής που γίνεται εδώ, κάποιοι πειράχτηκαν από μερικούς κώλους
    εεεεεεε δεν πάτε καλά συνέλθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όποιος θέλει να κάνει πραγματική επένδυση δεν περιμένει το κράτος να τον επιδοτήσει πλουσιοπάροχα....

    Στην προκειμένη περίπτωση το ξενοδοχείο είναι το τυρί και οι εξοχικές κατοικίες προς πώληση η φάκα. Ουσιαστικά το συγκεκριμένο λαμόγιο επιδοτείται με ζεστό χρήμα και συντελεστή δόμησης για να κάνει όχι επενδύσεις αλλά τον ....εργολάβο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συμβάσεις ποθενά δεν αναφέρεται πόσα τ.μ. πρόκειται να οικοδομηθούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ
    ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προκειται για γελοία υπόθεση η Μεσημβρινή. Πρωτον γιατι εχει αποδεχτει οτι η οικογενεια Βαρδινογιάννη δεν μπορεί να κανει εφημεριδα ή άλλο μεσο. Ειναι τοσο άσχετοι με το ζητημα και τοσο διαπλεκομενοι που μονο δελτια τύπου μπορούν να βγαλουν. Δευτερον προκειται για εναν απολυτως τελειωμενο τιτλο και αυτο φανηκε οταν την εγβαλαν με τον Λουκακο και το Ρουσοπουλο ως αρχισυντακτη. Πηγε απατη. Τριτον ειναι δυνατο να βγαλει εφημεριδα το 2007 η Κατερινα Δασκαλακη; Αρα προκειται για πλακα που δυστυχώς δεν προκειται να γινει ποτε γιατι θα έπφτε πολύ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάλλον αγνοείτε πώς γίνονται επενδύσεις σε επιχειρηματικά υποβαθμισμένες χώρες... Χωρίς τη συμμετοχή του κράτους κανείς δεν βάζει τίποτα...

    Το κράτος πληρώνει, αλλά θα πάρει σε αντάλλαγμα θέσεις εργασίες, μικροεπιχειρήσεις γύρω από το μεγάλο ξενοδοχείο και πολλούς ψηφοφόρους...

    Αλλιώς δεν γίνεται παίδες! θα έβαζε ο κύριος αλλού τα λεφτά του που είναι χαμηλοί οι μισθοί και πειθαρχημένο το προσωπικό, κάτι προς Βουλγαρία, Ρουμανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γάμα κι εσύ το περιβάλλον.Μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχω βαρεθεί ν' ακούω τα σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ ν' αλυχτούν μέρα/νύχτα στα κανάλια και στα blogs.
    ΝΑΙ, ΡΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΡΙΖΑ! ΜΟΝΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ και ΔΑΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!

    Γεμίσαμε μπαστουνόβλαχους "επενδυτές"...λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. MHN ΤΟ ΛΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΤΣΟΒΛΑΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε λες παπαρολογίες διότι δεν γνωρίζεις. Είμαι από μεσσηνία. ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΎΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΠΑΧΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ @@ ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ.
    Για το ΣΔΟΕ δεν ξέρω αλλά με δεδομένο ότι κάνει δουλειές με εξωτερικό πολύ περισσότερο, μάλλον σου έχουν πει παπαριές, ή ο φάκελος είναι fake-φτιαγμένος από αντίστοιχα άλλα πολιτικά λαμόγια που κοιτανε να φάνε κανένα φραγκάκι. Είναι από τους εφοπλιστές που προωθεί και θέλει να έχει στα καράβια ελληνικά πληρώματα και πληρώνει καλά. Τα χωράφια που πήρε στη μεσσηνία μάγκα τα μαζεύει εδώ και εικοσαετία, τα πήρε από ιδιώτες και ζήτησε την βοήθεια των νόμων για να τα ενοποιήσει και να μεταφυτεύσει τους ελαιώνες, καθώς και για καζίνο και γκόλφ, διότι μιλάμε για τεράστιες εκτάσεις. Φυσικά έχει μια πολύ μεγάλη διαφορά με τον Στέγκο. Είναι αυτοδημιούργητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. torby damskie tanie torebki david jones modne torebki 2011
    torebki david jones torebki damskie torebki skórzane
    torebki 2011 tanie torebki torebki zamszowe david jones kazar torebki wizytowe
    torebki wizytowe torby skórzane [url=http://torebki4you.com]torebki listonoszki [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *