GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει "αποκατάσταση" και ο Ανθόπουλος!

Στην Βουλή έκανε την εμφάνισή του , χτες το απόγευμα, ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ανθόπουλος , ένας εκ των πρωταγωνιστώ...

Στην Βουλή έκανε την εμφάνισή του, χτες το απόγευμα, ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ανθόπουλος, ένας εκ των πρωταγωνιστών του γνωστού σκανδάλου του "Πόρτο Καρράς" κατά τις παραμονές των εκλογών του 2004.
Διεκδικεί κι αυτός την επάνοδό του στην "ενεργό δράση" όπως ο Χρήστος Πάχτας; Γιατί όχι...
Οι περισσότεροι από τους άλλους έχουν πάρει ήδη το συγχωροχάρτι από τον Γ. Παπανδρέου.

12 σχόλια

  1. Οι συμβουλάτορες τότε έπεισαν το Γιωργάκη να κάνει μια προεκλογική κίνηση που θα συμβόλιζε το πόσο άτεγκτος ήταν, παίρνοντας στο λαιμό του εν γνώσει του και αθώους, αφού είναι πάγια τακτική να συνυπογράφουν βουλευτές με προφορική εξουσιοδότηση χωρίς να ξέρουν τι υπογράφουν. Τη παλιανθρωπιά της καρατόμησης αθώων από ένα παλιόπαιδο που ήθελε να παραστήσει τον σκληρό ηγέτη πρέπει να δούμε και όχι τον αδιάφθορο διαγραφέα όπως ήθελε το θεατρικό σενάριο. Για να μετρήσουμε το ηθικό ανάστημα του Γιωργάκη, ας δούμε που διέγραψε ακόμη και τον τυφλό βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κουρουμπλή, εμφανώς αθώο. Τώρα τους μαζεύει πίσω και πρώτο πρώτο τον αποστάτη Βούγια που πούλησε τον ΣΥΝ πριν αλέκτωρ λαλήσαι και τον Ανθόπουλο που υποδεχόταν τον Χριστόδουλο εδώ στις Σέρρες γλείφοντας: "Ευλογημένος ο ερχόμενος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ξαναπέρνει χωρίς να μας εξηγήσει, ήταν αθώοι; Τότε να ζητήσει συγγνώμη. Ήταν ένοχοι; Τότε γιατί τους δέχεται στο κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γίνεται να τους φέρει πίσω αν δεν φέρει και τον Κουλούρη. Θα είναι μεγάλο το κράξιμο και μάλιστα προεκλογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όσους πάντως είμαστε "εκτός Σερρών" και τα παρακολουθούσαμε τότε, νομίζω ότι ο Ανθόπουλος φάνηκε ως ένας από τους πιο βουτηγμένους στο σκάνδαλο Στέγγου, ίσως τόσο βουτηγμένος όσο και ο (αρ)Πάχτας. Ας μην παριστάνει τώρα την αθώα περιστερά, λοιπόν. Όσο για το ποιοι είναι "εμφανώς αθώοι", αυτό δεν προσδιορίζεται με ένα απλό "δεν ήξερα τι υπέγραφα". Όταν δεν ξέρεις πού βάζεις την υπογραφή σου, προφανώς ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ. Άρα, είσαι εξίσου ένοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Ανθόπουλο έχουμε άλλα σχέδια.
    Εάν το ΠΑΣΟΚ επανέλθει στα πράγματα.
    ( ποιο ΠΑΣΟΚ; Ποια πράγματα;)
    Εάν λέμε…
    Θα τον αποκαταστήσουμε στο ΙΚΑ- Ίδρυμα Κοινωνικής Αποκατάστασης.
    Του πάει ως ιδιοσυγκρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μιλήσουμε σοβαρά και πολιτικά, η επιστροφή των ασώτων δεν λύνει από μόνη της το θέμα. Αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την "ηθική αποκατάσταση" των θιγομένων (όπως εκείνοι τη θεωρούν).
    Τα πρόσωπα όμως έπονται. Το κυρίως πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ είναι η διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων στα σημαντικά καθημερινά προβλήματα του πολίτη αλλά και της χώρας.
    Πώς θα πορευθεί το ΠΑΣΟΚ στα θέματα Παιδείας π.χ.
    Στα θέματα οικονομίας θα κάνει αποκρατικοποίησεις;
    Ακόμα και στο θέμα του περιορισμού σε μια λωρίδα των μικρών διαδηλώσεων δεν έχει ξεκάθαρη θέση.
    Δεν έχουμε δει και κάτι καινούργιο, καινοτόμο να προτείνεται έστω και με αμφιλεγόμενο θέμα.
    π.χ. Την παλιά εκείνη πρόταση για την απελευθέρωση των μαλακών ναρκωτικών ή ακόμα για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.
    Κάτι επίσης που μου κάνει άσχημη εντύπωση είναι ότι πάντα όταν κάνει κριτική στην κυβέρνηση ο Γιώργος βάζει έναν επιθετικό προσδιορισμό σε ότι λέει. Λέει π.χ. ότι κάνετε αλλαγές στην Παιδεία και προκαλούνται αντιδράσεις. Δηλαδή αν δεν προκαλούσαν θα ήταν καλές; Το θέμα είναι οι αντιδράσεις ή οι ίδιες οι αλλαγές; Κάνετε λέει κακές αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή εσύ θα κάνεις τις καλές ή δεν θα κάνεις καθόλου; Ο λόγος του είναι διφορούμενος και δεν δείχνει σαφή πορεία. Και αυτό βέβαια δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση.
    Δύο είδη αντιπολιτεύσεων υπάρχουν και αυτές αντιλαμβάνεται ο μέσος πολίτης.
    1) Ή θα διαφωνήσεις ρητά και κατηγορηματικά, θα διατρανώσεις την αντίθεσή σου αλλά και την πρόθεσή σου να καταργήσεις τα μέτρα όταν εκλεγείς ή ό,τι τουλάχιστον μπορεί να καταργηθεί.
    2) Ή θα συμφωνήσεις αρχικά, αλλά θα διεκδικήσεις περισσότερα από έναν νόμο, από μια αναθεώρηση συντάγματος, θα τονίσεις την ατολμία και θα υπογραμμίσεις τους τομείς που θα έπρεπε να γίνουν επιπλέον αυτά και αυτά.
    Ήθελα να ΄ξερα εκεί στην Χαρ. Τρικούπη δεν τα βλέπουν αυτά, να τα διορθώσουν; Απλά πράγματα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο επείγον θέμα χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, το ΠΑΣΟΚ αλλάζει συνεχώς θέσεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι Σαουδαραβία και Ιράν. Ο Γιώργος δεν πιστεύει τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει θέσεις. Μπορεί να εργαστεί ως κλητήρας αλλά όχι ως πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φασισμός θέλει σε ένα κράτος να υπάρχει θρησκεία-κυβέρνηση σε αγαστή σύμπνοια. Ο ΓΑΠαπανδρέου σαν οπαδός της φασιστικής Νέας Τάξης δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να ψηφίζει για αυτήν υπέρ της ένωσης κράτους -θρησκείας, ανεξάρτητα ποιά θρησκεία αυτή είναι.(Γιαυτό κάνουν τέμενος για μουσουλμάνους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Για αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρει από την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εαν θυμαμαι καλα,ο ανθοπουλος καταδικαστηκε για την πλαστογραφηση της υπογραφης συναδελφου βουλευτου β'. θεσσαλονικης.τωρα ζηταει αποκατασταση ?ως τι ? Ως απορος κορασις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Βασίλη θα μας τρελάνεις;
    Αυτά είναι τα απλά πράγματα;
    Αυτά είναι τα πιο σύνθετα πράγματα που μπορείς να διανοηθείς!
    Να σου πω, εγώ, ποια είναι τα απλά:
    Οι Ολυμπιάδες, οι Eurovision(s), τα συνέδρια, οι συλλογές υπογραφών, ε, και καμιά προστρίβουλα με τον Κωστάκη και την Ρηγούλα στο κοινοβούλιο, προς τέρψη του φιλοθεάμονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πείτε του Ανθόπουλου να τσιμπίσει ενα αρχίδι - το άλλο το φυλάω για τον Πάχτα.

    Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Deite oson afora ton Paxta de xoraei kamia sizitisei gia to an prepei na girisei sto PASOK.O anthropos dikaiothike ap ta dikastiria.Tora oson afora (anonyme 11.53) gia ton an o Giorgos einai gia klitiras kai oxi gia Prothipourgos tha sou po mono to eksis: eite to theleis eite oxi tha ton exeis gia Prothipourgo tis xoras gia ta epomena 8 xronia.Etsi paei.Simitis-Pseutis(Karamanlis)-Giorgos-Ntora-Diamantopoulou.To sindromo tis Hillary kai stin Ellada alla meta to 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *