GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση συμψηφισμού...

Η ερμηνεία των "κινήσεων" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ΙΚΑ Αρχίζουν τώρα τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια για το θέμα του ΙΚΑ. Το ΠΑΣΟΚ, μέσω ...

Η ερμηνεία των "κινήσεων"
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ΙΚΑ
Αρχίζουν τώρα τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια για το θέμα του ΙΚΑ.
Το ΠΑΣΟΚ, μέσω του εκπροσώπου του Π. Ευθυμίου, ζητάει έρευνα για τις προμήθειες του Ιδρύματος και η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Απασχόλησης, Σ. Τσιτουρίδη "στέλνει" την υπόθεση στην Δικαιοσύνη δηλώνοντας ότι διοίκηση και υπηρεσίες του ΙΚΑ είναι στη διάθεση του εισαγγελέα.
Στην πολιτική ...αργκό, πώς λέγεται αυτό; Προσπάθεια συμψηφισμού κι από τις δύο πλευρές.
Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ είναι βουτηγμένα πολύ βαθιά στα σκάνδαλα των προμηθειών κλπ του ΙΚΑ.
Για να ξέρουμε τι λέμε...

5 σχόλια

  1. Για ποια έρευνα μιλάμε. Ρωτήστε όποιο προμηθευτή του συστήματος υγείας να σας πεί πότε σταμάτησαν οι στημένοι διαγωνισμοί, οι μίζες κλπ. Δυστυχώς οι περισσότεροι προμηθευτές και μάλιστα οι Έλληνες εισαγωγείς (οχι οι πολυεθνικές) δεν τα καταγγέλουν γιατί το κύκλωμα τους βάζει στη μαύρη λίστα με τις όποιες συνέπειες για την επιβίωσή τους. Δυστυχώς έτσι είναι. Τα γνωρίζω αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη διάθεση του Εισαγγελέα, ως γνωστό, είμαστε όλοι οι Έλληνες πολίτες.
    Άρα, ο Υπουργός, μας κάνει πλάκα.
    Ο Ευθυμίου ζητά, γενικά, έρευνα για τις προμήθειες.
    Άρα, επίσης μας κάνει πλάκα, καθώς γενικές έρευνες δεν γίνονται και όταν κάποιες φορές επιχειρήθηκαν κατά το παρελθόν, κατέληξαν στις ελληνικές καλένδες.
    Η όλη συμπεριφορά Κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ θυμίζει το « αλλού με τρίβεις ηγούμενε, αλλού έχω εγώ τον πόνο».
    Θα μας πουν επιτέλους ΠΑΣΟΚ και αριστερά εάν συντρέχει λόγος πολιτικού σκανδάλου από την αποκαλυφθείσα παραδιοίκηση στο ΙΚΑ, ή ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕI Η ΛΟΓΙΚΉ ΣΗΜΙΤΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    Μη λέτε μετά, όμως, πως ποινικοποιείται η πολιτική ζωή, καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλατε το συγκεκριμένο θέμα έτσι απλά χωρίς να παίρνετε θέση για το τι πρέπει κατά τη γνώμη σας να γίνει και αν η λύση του εισαγγελέα δεν είναι αρεστή ποιος θα μπορούσε να έλέγξει αν υπάρχουν ή όχι σκάνδαλα, μήπως οι δημοσιογράφοι, αν υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που θα ελέγξουν την κατάσταση και καταλήξουν ότι έχουν γίνει ατασθαλίες ή υπάρχουν σκάνδαλα, πιο θα είναι το αποτέλεσμα; ο καθένας θα βγάλει ένα δικό του πόρισμα και δεν θα τιμωρηθεί κανείς, γιατί η Βουλή δεν είναι δικαστική εξουσία και το οποιοδήποτε αποτέλεσμα πάλι στον εισαγγελέα θα το στείλει.
    "Κατεβάστε" λοιπόν ιδέες για το τι πρέπει να γίνει, να μάθουμε και εμείς τον σωστό τρόπο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο έλεγχος να γίνει απο τη Βουλή, μόνο έτσι μπορεί να κρατηθεί ζωντανό και να σκιστούν μεταξύ τους (Ο καθένας για τους "δικούς" του) . Αλλιώς έλεγχος απο Εισαγγελέα σημαίνει long long term και επομένως ...χαίρετε και γειά σας στα σίγουρα για μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *