GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθελουσία στον "Ελεύθερο Τύπο"...

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Τύπου (δηλαδή του "Ελεύθερου Τύπου" ) αποφάσισε εθελουσία έξοδο για τους εργαζόμενους στην...

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Τύπου (δηλαδή του "Ελεύθερου Τύπου") αποφάσισε εθελουσία έξοδο για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, στο πλαίσιο των "ενεργειών αναδιάρθρωσης και ανδιοργάνωσής της", με τις εξής προυποθέσεις:
-Δικαίωμα συμμετοχής, όλοι όχοι έχουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (εξαρτημένης εργασίας) με ένα χρόνο απασχόλησης τουλάχιστον.
-Διάρκεια ισχύος για τις αιτήσεις από 27/2 έως 9/3.
-Παροχές από 1 έως 10 έτη αποζημίωση συν 70%, 11 έως 20 έτη αποζημίωση νόμιμη συν 50% προσάυξηση, και από 21 και άνω νόμιμη αποζημίωση συν 25% προσάυξηση.

15 σχόλια

  1. Όταν καιγόταν ένα δένδρο, τα υπόλοιπα δένδρα του δάσους, ακόμη και οι πιο μικροί θάμνοι, σιγοψιθύριζαν… it is his problem.
    Όταν οι απ’ έξω ρωτούσαν, τι έγινε και το όμορφο δένδρο κάηκε, οι από μέσα ψιθύριζαν: άστα, μη τα συζητάς… , problem. He was a problem .
    Όταν το δένδρο πούχε αρπάξει φωτιά αναζητούσε τουλάχιστον κατανόηση, τα υπόλοιπα δένδρα του δάσους, έριχναν λάδι στη φωτιά και όλα μαζί έκραζαν: problem, problem.
    Τώρα που ολόκληρο το δάσος καίγεται, μια φωνή ακούγεται από το υπερπέραν: No problem, no problem. Την ακούτε;

    Υ.Γ. Όταν τα δάση συμπεριφέρονται ως τσουκνίδες, τότε μην περιμένεις ούτε αξιοπρέπεια, ούτε συναδελφικότητα, ούτε, δυστυχώς, στοιχειώδες μυαλό.
    No problem, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΥΠΟ... ΑΜ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΡΟΥΣΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι, για να πιάσει τόπο η εθελουσία, απαιτεί ρεαλισμό και γιατί όχι, κυνικότητα.

    Μισθολόγια τέλος. Από δω και στο εξής το επάγγελμα θα γίνει πραγματικά ελευθέριο, γι' αυτό ξεσκονίστε τα μπλοκάκια σας.
    Διαμορφώνονται πλέον δημοσιογράφοι τριών ταχυτήτων και μιας όπισθεν. Είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι με μισθό αμοιβόμενοι - στελέχη δημοσιογραφικών επιχειρήσεων, οι ελεύθεροι επαγγελματίες - με το κομμάτι - και οι εργαζόμενοι με σύμβαση έργου και δίχως τη δυνατότητα κάλυψης από την ΕΣΗΕΑ.
    Κάπως έτσι, μεταξύ κομματοτσούτσουνων και αγοράς, χάθηκε ο δημοσιογράφος.
    Μεταξύ μας ξέρουμε οτι οι λεγόμενη ελεύθερη αγορά στο χώρο μας, αποτελεί το πιο αγοραίο ψέμα της εποχής. Γνωρίζουμε πώς στελεχώνονται οι θέσεις στη ελεύθερη αγορά και ποιά η μέθοδος στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
    Γι' αυτούς που τυχόν δεν γνωρίζουν τα του επαγγέλματός μας, ας πληροφορηθούν οτι πλέον ο χειραγωγήσιμος δημοσιογράφος που ήξεραν, επιτέλους τα κατάφερε...
    κατέστη απολύτως χειραγωγημένος.
    Όσοι προλαβαίνετε, αλλάξτε επάγγελμα. Όσοι δεν προλαβαίνετε, αλλάξτε τα χάπια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιούς, λέει τα βρήκε ο Ρουσόπουλος; Με τους αριστερούς!
    Ποιούς αριστερούς και δεξιούς, ρε παιδιά; Ασχολείται με αυτές τις ιστορικές λεπτομέρειες, ο Θόδωρος; Δε βλεπέτε οτι ο άντρας είναι προχωρημένος και ατενίζει μονίμως το μέλλον του; Γιατί πήγε στο Καπανδρίτι; Γιατί εκεί είναι το μέλλον κοντύτερα! Γιατί πέρασε απ' τον Καραμανλή; Για να φέρει το Καπανδρίτι κοντύτερα στο μέλλον!
    Κάπως έτσι το μέλλον του προμηνύεται ζοφερό: Θα καταστεί ο βασικός συνένοχος του τέλους αυτού που μίσησε όσο τίποτε άλλο. Του δημοσιογράφου εαυτού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΗΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΘΥΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ,ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.....

    ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ??ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 10:01
    Πολύ ενημερωτική η καταγραφή της δημοσιογραφικής αγοράς.
    Τα αντίστοιχα ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα, στις επιχειρήσεις.

    Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, ποιοι και με ποια κριτήρια κατατάσσονται σε κάθε κατηγορία ;
    Μην μου απαντήσεις ό,τι στην ερώτηση "πως ανέβηκε ένα σαλιγκάρι στον πυλώνα της ΔΕΗ" : "έρποντας, γλείφοντας και με τα κέρατά του".

    Ρωτάω σοβαρά, μ΄ενδιαφέρει να συνθέσω εικόνα από διάφορους κλάδους, για τις εργασιακές σχέσεις & συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξωφλήσαμε... Ναι, η παγκοσμιοποίηση, οι νέες ιδέες, οι αντιρατσισμοί και οι λοιποί- αντί, έφτιαξαν την κατάσταση... Πως τό 'λεγε παλιά το τραγούδι (περίπου ) ότι ο Γιόχαν, ο Στράους, ο Κραφτ έφτιαξαν τραστ; Ε, σιγά σιγά παντού τα τραστ συνθλίβουν τα πάντα, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων! Ο Ελ. Τύπος γίνεται ο Δούρειος Ιππος για την συρρικνωση της μισθωτής δημοσιογραφικής εργασίας, μέσα στο πλαίσιο και τις όποιες εγγυησεις των ΣΣΕ! Γίνεται ο πολιορκητικός κριός για το γκρέμισμα καθιερωμένων και κεκτημένων δεκαετιών! Να φύγουν πρώτα οι παλιοί δημοσιογράφοι, όχι μόνο γιατί θεωρητικά είναι ακριβοί, αλλά επειδή είναι εθισμένοι σε κάποιες αρχές και αξίες, επειδή έχουν ακόμη κάποιες αντιστάσεις σε μεθοδεύσεις και κατά παραγγελία κείμενα!
    Μετά, ίσως αναγκασμένοι κάτω από τη συναισθηματική και ψυχολογική πίεση, να αποχωρήσουν οικειοθελώς και μερικοί άλλοι... Ετσι το "μαγαζί" όχι μόνο θα πάρει νέους φθηνότερους για τη... λάτζα, αλλά θα πάρει και όσους θέλει με μπλοκάκι... Ελεύθερο ή ελευθέριο επάγγελμα, ελευθερίων ηθών ασκούντων! Συνεμμορφώθης προς τα υποδείξεις είσαι ωραίος... Δεν σού βγήκε το θέμα, όπως τό 'θελαν, άντε γειά χρυσέ μου και πάπαλα! Ούτε αποζημιώσεις, ούτε δικαιώματα, ούτε ταμεία ανεργίας (ε, να μην ανακουφισθούν κι αυτά τώρα που καταρρέει το ασφαλιστικό σύστημα;),ούτε παρεμβάσεις ΕΣΗΕΑ, τίποτα!
    Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η υπονόμευση, η ρουφιανιά, το σκύψιμο θα πηγαίνει σύννεφο! Γιατί μέχρι σήμερα ας πούμε πως ήταν κάπως δύσκολο να πείσει κάποιος έναν εργοδότη ή διευθυντή εντύπου να διώξει ένα συντάκτη για να προσλάβει την αφεντιά του, αν δεν την ε΄κρινε ανγκαία... Τώρα έτσι και πιάσουν λίγο τα γλυκόλογα ή τα μισόλογα δεν θα κοστίζει τίποτα! Θα λένε συγγνώμη, αύριο τη στήλη σας ή το ρεπορτάζ για τους... παπαγάλους θα το γράψει ο Σάϊμον Τέμπλαρ και θα σού 'ρχεται ταμπλάς!
    Αγαπητοί δημοσιογράφοι του μέλλοντός μας αμφιβάλλω πολύ για το ρόδινο μέλλον σας! Εστω κι αν η Lady G. μιλούσε για οράματα και θαύματα... Αυτά κράτησαν το πολύ τρείς βδομάδες... Τώρα αρχίζουν οι μπελάδες!
    Καλή τύχη κι όταν ξυπνήσει η ΕΣΗΕΑ ή κανάς άλλος συνδικαλιστής (αλήθεια τί είναι αυτό πιά; ) πείτε το και σε μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν η Αγγελοπούλου κατέστρεφε την Ελλάδα με την "Ολυμπιάδα" της υπερχρέωσης" οι δημοσιογραφίσκοι του "Ελεύθερου τύπου" έβριζαν σαν ρατσιστές τους άλλους έλληνες. Τώρα ας πληρώσουν τον φασισμό της κυρίας και ας σκάσουν. Τότε που έπρεπε να φωνάζουν, σιωπούσαν για χάρη της "κυρίας ανθέλληνας" τώρα να τα βγάλουν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια της ΕΣΗΕΑ.Εκεινη ο Μαιντανος σε πλειστες εκπομπες που απροκαλυπτα υποστηριζει τη ΝΔ και χρησιμοποιει τον βαρυγδουπο τιτλο του Νομικου εκπροσωπου της ΕΣΗΕΑ Σαλαβρακου καπως ετσι την λενε,αμοισθη την εχετε?
    Ειναι σωστο μια ακραιφνη ΝΔ που υποστηριζει με παθος την κυβερνητικη απραξια στα καναλια να την εχετε Νομικη Συμβουλο η καπως ετσι, οι συνδικαλιστες της ΕΣΗΕΑ τι κανουν? Ειναι σωστο? Εγω τουλαχιστον σοκαριζομαι οταν την βλεπω και να χρησιμοποιει αυτον τον τιτλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...αφού βγάλαμε πρόεδρο τον κυρ Πάνο καλά να πάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε 12.35
    Γράφοντας «Γνωρίζουμε πώς στελεχώνονται οι θέσεις στη ελεύθερη αγορά και ποιά η μέθοδος στον ευρύτερο δημόσιο τομέα», δεν εννοώ ότι υπάρχει σοβαρή συστηματική διάκριση του πρώτου από τον δεύτερο.
    Ρουσφέτι, νταβατζηλίκι και άγιος ο θεός στην πρώτη περίπτωση, το ίδιο και στη δεύτερη.
    Απλός στον ιδιωτικό τομέα ο επιχειρηματίας αγωνίζεται να έχει βαρύνουσα θέση στη «διαπραγμάτευση» , δίχως να τα καταφέρνει πάντα.
    Η αξιοκρατία και στις δύο περιπτώσεις υποκαθίσταται από την λεγόμενη «εμπιστοσύνη» . Ο δικός μου – ο δικό σου. Και εσύ ποιανού είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ότι κακό σας πέφτει στο κεφάλι σας, μόνοι σας το προκαλέσατε τόσα χρόνια με τις συμπεριφορές σας και τις πουλημένες γραφίδες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. get facebook likes
    buy facebook likes

    http://www.favias.org/page/resume http://www.tbn.ca/retailer/rtdb/detail/211.htm?page=1
    facebook likes buy facebook likes get facebook likes
    I have a virus on my computer & I'm trying to get it off so I have been trying 2 download my anti virus I previously had 1 but I deleted it 2 install the 1 I got but it didn't want 2 wrk so I left it alone 4 awhile I later went 2 my system restore & restored my laptop & then tried 2 dowload my antivirus but when I do it says I have 2 delete my previous 1 I had (the 1 I deleted b4 I restored it) so when I go 2 remove it it says it can't becuz the file no longer exists. I already know y it don't exist cuz I deleted it but can someone please help me & tell me how I can remove it 4rm my add/remove programs please I hav been trying 2 remove it but it won't let me what so ever. Please help me!!

    facebook likes buy facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy facebook likes [/url] buy facebook likes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *