GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το ΠΑΣΟΚ...

Γενικότερο ενδιαφέρον αποκτούν οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ . Μαζεύοντας τις διάφορες πληροφορίες και εκτιμήσεις που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε ...

Γενικότερο ενδιαφέρον αποκτούν οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Μαζεύοντας τις διάφορες πληροφορίες και εκτιμήσεις που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο να κάνουμε μια "σύνθεση" της όλης κατάστασης.
Το τι θα καταφέρουμε, θα φανεί στο ...χειροκρότημα.

20 σχόλια

  1. Εσείς αναλάβατε τη ΣΥΝΘΕΣΗ!
    Συγχαρητήρια, γιατί μέχρι το μεσημέρι πίστευα ότι θα την έκανε ο Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κανουνε 2 αρχιδια πανω σε ενα ταφο???? Το πουτσο κλεγανε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μαζέψετε πληροφορίες και για τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Ξέρετε ανασυγκροτείται - λένε. Αλλά μάλλον ο σκανδαλίδης πάει να την κάνει μαγαζάκι του!!! Για δείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΤΟ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΧΑΣΙΣΙΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΥΔΟΥΣ.

    "που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία"

    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ


    "Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών."

    ΝΑΙ!!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΓΑΛΕ!!Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!(Ο ΡΑΒΙΝΕ ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΑΚΟΥΣ!!!).ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΞΕΧΥΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραψτε κιαλλοι σαν αυτον....δειχνει ποιοι ειναι απεναντι στο ΠΑΣΟΚ...Αξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ BABIS.Ο ΝΤΙ-ΤΖΕΙ ΕΙΜΑΙ.6 ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NA ΔEITE. ME AYTA ΠΟΥ ΘA AKOYΣTOYN ΘΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΟΥΝ OI AΣΦAΛEIEΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ babis

    Οι κάνοντες χρήση του διαδικτύου, για να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες, καλούμε το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει όσα έκλεψε.

    Και να ζητήσει συγγνώμην από τον Ελληνικό Λαό για τη ληστεία.

    Ας αρχίσετε από το 1 τρις δρχ(!!!) του Άκη από τις προμήθειες στο Εθν. Αμύνης, που τρώει η ημίτρελλη στην Καλογήρου.

    Συνεχίστε με τον Γιάννο και τον πύργο του στην Σύρο.

    Κατόπιν, αυτά που "φαίνονται" στους φίλους του Λαλιώτη.

    Υστερα τα λιμοτάγαρα που απόκτησαν άνευ εργασίας πολυτελείς κατοικίες.

    Ζητήστε να εθνικοποιηθεί η Αττική Οδός που χαρίσατε στον Μπόμπολα και έγινε κράτος εν κράτει.

    Αλλά επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν περνάει καν απ΄ το μυαλό σας
    πάρτε τ΄ αρχίδια μας.

    Φιλιά στον Giorgos

    Ηλίας


    babis
    σε διατεταγμένη υπηρεσία, μολύνεις όλα τα θέματα με ποστ-ανακοίνωση για τη φιέστα των ληστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τώρα δυο κουβέντες στα σοβαρά.
    Πέτρο και συνάδελφοι του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ, σοβαρευτείτε γιατί με κάθε σας ανακοίνωση δεν εξευτελίζετε απλώς τον αρχηγό σας, το κόμμα σας και τους εαυτούς σας, αλλά και τον οποιοδήποτε Έλληνα διαθέτει στοιχειώδη συγκρότηση.
    Στην ανακοίνωση - πρόσκληση που απευθύνετε για το συνέδριο - και εδώ μας την εμφανίζει σε όλα τα ποστ ο Μπάμπης - η κοτσάνα πάει σύννεφο. Γράφετε: "Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο". Τι εννοείτε, οτι υπάρχουν και μη πραγματικά μεταρρυθμιστικά σχέδια; Προφανώς θέλατε να γράψετε "ένα πραγματικά μεταρρυθμιστικό σχέδιο".
    Παρακάτω γράφετε: "Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών." Κοινωνία συνοχής" δεν υπάρχει. Πιθανόν να εννοείτε κοινωνική συνοχή, πρόκειται για άλλο πράγμα. Αλήθεια, πώς καταλαβαίνετε "την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών", μέσω της διαδικασίας της κοινωνικής συνοχής;
    Στην ανακοίνωση υπάρχουν αραδιασμένες έννοιες επί εννοιών - όπως σας έδειξα κάποιες είναι και λάθος διατυπωμένες - δίχως συνοχή και δίχως να φαίνεται από την συνάρθρωσή τους, οτι αντιλαμβάνεστε εσείς οι ίδιοι που τα γράψατε, την ουσία τους, παρότι η λέξη αυτή - ουσία - φαίνεται να σας αρέσει πολύ, γι' αυτό τη χρησιμοποιείτε κατά κόρον.
    Δε λέω, ωραία λέξη είναι, αλλά καλό θα ήταν να μάθετε και την έννοιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακου φιλε που ομιλεις για "ληστες".
    Δεν θα απολογηθω ουτε για τον Ακη,ουτε για τον Γιαννο η τον Λαλιωτη που λες ουτε για κανενα εκτος απο τον ευατο μου που γνωριζω καλα.Εσυ που αναφερεις στοιχεια για κλοπες των ,αφου εισαι βεβαιος ομως μην τους ψηφισεις και με το χερι στην καρδια να φροντισεις και να διαπιστωσεις τις λεπτομερειες...Σκεπτομενος Ελληνας δεν εισαι? Ψησισε ατομα που κατα την εκτιμηση σου δεν κλεβουν ουτε εκλεψαν.Αυτα για να τελειωσει η καραμελα των κλεπτων και των ληστων,την οποια κατα κορο και κατα παραδοση χρησιμοπειει η μαυρη αντιδραση στη χωρα μας,απο την εποχη του Βενιζελου,Γ.Παπανδρεου και στη συνεχεια Ανδρεα Παπανδρεου..Πριν λιγο διάβαζα ντοκουμεντα κατα την προεκλογικη περιοδο μετα τη Χρυση τετραετια του Ε.Βενιζελου το 1932.Λες και γινονται στο σημερα.Κλεφτη τον ελεγαν απατεωνα τον κατεβαζαν!!!!! Αξιος απογονος ενδοξων (!) προγονων.
    Οσο αφορα τον Μπομπολλα που λες και την Αττικη οδο που εκανε θα την ξεπληρωσει με την υποθαλασσια που πηρε στη θεσαλλονικη απο τους αγνους και ταπεινους ΝΔ που του εδωσαν το εργο.Σου συνιστω να εισαι πολυ προσεκτικος σε τετοια θεματα και να μην παπαγαλιζεις οτι γραφουν καθε φορα τα φερεφωνα τα οικονομικα που θιγονται απο ενα εργο που δεν καταφεραν να αναλαβουν.Αν δεν την επερνε ο Μπομπολλας θα την επαιρνε ο Σαραντοπουλος,η ο τριτος η ο τεταρτος αλλος .Νασαι σιγουρος οτι στην Ελλαδα που ζουμε δεν ειναι παραπανω δυστυχως οι υποψηφιοι...
    Στον αγαπητο φιλο DJ
    Πιστευω παντα στις σοσιαλιστικες ιδεες και στο ΠΑΣΟΚ και στις διακυρηξεις του.Ολες οι κυβερνησεις του παρα τις αδυναμιες και τα προβληματα που υπηρξαν λογω των γεωπολιτικων συνθηκων της χωρας μας,των ανθρωπινων αδυναμιων και του καιροσκοπισμου που υπαρχει σενα μεγαλο κομμα που αγκαλιαζει τους μισους Ελληνες,στο συνολο των με ειλικρεινια εχουν να παρουσιασουν πλουσιο εργο.Καποιους βεβαια θα απογοιτευσαν,καποιοι θα ειναι απεναντιαναγκαστικα ,καποοι αλλοι θα το κατηγορησουν για ενα σωρο θεματα και τις παραλειψεις του.Ευκολο ειναι να λες.Οταν κατσεις ομως στην καρεκλα εκει να δεις το προβλημα.Δεν θα ξεχασω τον τροπο που αντιμετωπιζαν απο τη ΝΔ οργανωσεις και συλογους που εθεταν διαφορα θεματα για την επιλυση των και τα οποια ειχα αποριφθει απο το ΠΑΣΟΚ.Εμεις θα κανουμε εκεινο ,εμεις θα κανουμε το αλλο ,ψηφιστε εμας...Ο Μαυρογυαλουρος σε ολο του το μεγαλειο.Μετα τις εκλογες ακουγα εκπληκτος να λενε σε παραπονα για την μην επιλυση προβληματων που ειχαν υποσχεθει το γνωστο μοτιβο "για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ".Αυτη ειναι η Δεξια.Σκοπος της να παρει την εξουσια .Οχι να προσφερει... Αντικειμενικα και τιμια η χειροτερη κυβερνητικη περιοδος του ΠΑΣΟΚ ειναι ασυγκριτα καλυτερη απο τη κυβερνηση που μας εχουν εως τωρα παρουσιασει.Ειναι ακλονιτη πιστη μου οτι ο Ελληνικος λαος που σε γενικες γραμμες εχει αντιληφθει την καλοστιμενη απατη που του εστεισαν θα τους πληρωσει αναλογα στις εκλογες που ειναι ενοψει.Να το θυμηθειτε.Κανενα gallop δεν θα το πει αυτο.Την επομενη των εκλογων να με θυμηθειτε.Ειναι τοσο εντονο και φανερο το οργιο της εξαπατησης σε βαρος του Ελληνικου λαου που εχει συντελεστει που νασαι σιγουρος δεν θα περασει ετσι.
    babis
    (Δυστυχως δεν μπορω να γραψω το επαγγελμα μου σημερα.Αν θελεις γραφεις το e-mail σου και θα σου απαντησω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. babis, δε θα μπορούσα τίποτα να προσθέσω σε όσα απάντησες στους φίλους που σχολιάζουν,όπως σχολιάζουν, το ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελα απλά να χαρακτηρίσω τους ανθρώπους αυτούς. Είναι απλοί άνθρωποι, σίγουρα νέοι, που βρίσκονται μπροστά στο υπαρξιακό τους πρόβλημα και δεν έχουν την ικανότητα να δώσουν απάντηση σε τίποτα από αυτά που αυτό τους προβάλλει. Έτσι στην αδυναμία τους αυτή βρίσκουν διέξοδο στις έτοιμες ρετσέτες, που τους πλασσάρει μια παράταξη, που από τη φύση της δεν έχει να δώσει παρά αφορισμούς. Αφορισμούς που κι αυτοί από την δομή τους δεν είναι παρά μονοσήμαντες ρήσεις, ευκολοχώνευτες, αλλά χορτάρινης και χωμάτινης γεύσης, όπως ακριβώς ταιριάζει σε ό,τι ξεθάβεται, θάβεται και ξαναξεθάβεται από το παρελθόν.Τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς περισσεύουν στον τόπο μας, που από γεννησιμιού της νέας Ελλάδας, κατασκευάζονται συστηματικά με κείνο το επίσης αφοριστικό πως "είμαστε απόγονοι ενδόξων προγόνων" και τούτο είναι αρκετό για να μην κάνουμε σκέψεις βελτίωσης, επειδή τάχαμου, "όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι άλλοι κρύβονταν στις σπηλιές!" τρομάρα μας! Αυτό βολεύει τη δεξιά και φυσικά σ' αυτήν εντάσσονται όλοι όσοι δεν θέλουν να κοπιάσουν για να αναλύσουν τη ζωή και να λύσουν τα υπαρξιακά τους, όπως είπα στην αρχή, προβλήματα. Έτσι μένουν κουφιοκεφαλάκηδες, που άγονται και φέρονται με συνθήματα της κακιάς ώρας, αφού αρκούνται και σε τέτοια, σαν αυτό "κάτω οι κλέφτες" κλπ.
    Ελπίδα υπάρχει, αν αυτά τα παιδιά βγούνε από την ύβρη και οδηγηθούν στη γνώση τουλάχιστο για το καλό το δικό τους. Και θα συμβεί αυτό μόνο αν καταλάβουν πως το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Με άλλα λόγια "είναι ηλίθιος όποιος κάνει το ίοδιο λάθος"

    ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ babis

    Πάνω που πήγαινα να σου απαντήσω σοβαρά, έπιασα την ορθογραφία σου στο "ακλόνητη".

    Το είχες γράψει "ακλόνιτη".

    Και πιο κάτω "καλοστιμένη απάτη".

    Κοίταξα με προσοχή : το "Η" δεν είναι δίπλα στο "Ι" στο πληκτρολόγιο.
    Δεν το μπερδεύεις κατα λάθος επ΄ ουδενί.

    Άρα είσαι αυτό που πιστεύω : ένα αγράμματο εντελλόμενο, σε υπεράσπιση πολιτικών απατεώνων.

    Αν είσαι κατ΄εντολήν του Πέτρου, θύμισέ του τις παρεκλίσεις στη βίλλα της Αναστασίας (Παρετζόγλου), στην Κεφαλονιά.

    Φιλιά στον Giorgos

    Ηλίας

    ΥΓ Μην ανησυχείς για το τι ψηφίζω εγώ. Είμαι πολύ πιο έξυπνος από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τι παθαινει ο ανθρωπος...
    Αμα εισαι της αρχιτεκτονικης επιστημης εμεις εχουμε τα δικα μας πτυχια ,μεχρι και μεταπτυχιακο.Τωρα αν το στημενη εγινε "στιμενη" οπως και το ακλονητη εγινε "ακλονιτη" απο κεκτημενη ταχυτητα στη χρηση του pc που ομολογω αν και ημουνα στην πρωτοπορια του χωρου μου στις νεες τεχνολογιες ,δεν εχω ομολογω ,την πρεπουσα εξασκιση στο πληκτρολογιο, σε οδηγει σε λανθασμενους ατραπους.
    Αν ομιλωντας περι Πετρου αναφερεσαι στον Πετρο Ευθυμιου μονο κατοψη γνωριζω.Οσο αφορα για τις παρεκλισεις στις βιλες που λες συμβαινει να γνωριζω απο φιλους ολη την ισρτορια στη Κεφαλονια και δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα την οποια δεν την γνωριζεις.Παραπληροφορεις η σεχουνε παραπληροφορημενο..
    Ευχομαι να ξερεις τι ψηφιζεις και το κυριοτερο για μενα να επιλεγεις αξιους ,τιμιους και ικανους και ας ειναι σε οποιοδηποτε κομα.
    Συμπεραινω οτι εισαι σε καποια ηλικα και θα ματαιοπονησω να σε πησω τωρα οτι ο ΓΑΠ ειναι η καλυτερη προοπτικη για ολους μας και αν θες η καλυτερη λυση.Για σκεψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα φλομώσουμε με(χορτάσουμε)γλωσσικά νεφελώματα και ιδεοθολούρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. babis

    μη μπερδεύεις τα σκατά (Γιώργιος Παπανδρέου και υιός αυτού Ανδρέας) με τις κολώνιες (Ελευθ. Βενιζέλος).

    Ο δε ΓΑΠ είναι άλλο πράγμα. Καμμία σχέση με τον καταστροφέα πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχως για σενα φιλε ετσι ελεγαν και για τον Ε.Βενιζελο τοτε.Στην πολιτικη παει "σοι το βασιλειο".Οσοι ειχαν τις ιδεες σου τοτε ετσι ελεγαν για τον Εθναρχη(ενας ειναι ο Εθναρχης ε ?)Την επομενη φορα θα σου στειλω ενα "απαυγασμα" απο επιθετα και προσδιορισμους που τον στολιζαν.Η μαυρη αντιδραση διαχρονικα εχει το ιδο προσωπο και τα ιδια μυαλα.Ναξερες ποσους σφοδρους και με αισχρο τροπο πολεμιους του Α.Παπανδρεου εχω συλαβει να τον υμνουν και να του εκθιαζουν το εργο? Εχεις και εσυ χρονο.Θα το καταλαβεις σιγα-σιγα .Καθυστερημενα μεν,αλλα θα το καταλαβεις .Δεν μπορει νοημονας ανθρωπος φαινεσαι(?).
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Yg.Tα ορθογραφικα μου λαθη συνεχιζονται+ ο δαιμων του πληκτρολογιου εκαναν το πεισω "πησω"
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *