GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διαλύει" από τώρα το ΠΑΣΟΚ για να μην χάσει τη δική του καρέκλα μετά τις εκλογές...

Το Press-gr αποκαλύπτει το πραγματικό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου Το ενδεχόμενο -ή καλύτερα η απειλή- που έχει αποκαλύψει πρώτο το Pres...

Το Press-gr αποκαλύπτει το πραγματικό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου


Το ενδεχόμενο -ή καλύτερα η απειλή- που έχει αποκαλύψει πρώτο το Press-gr (πατήστε εδώ, σχετικά) να προχωρήσει ο Γ. Παπανδρέου σε ... μαζικές διαγραφές κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ , επανέρχεται στο επίκεντρο. Οπως επίσης είχαμε γράψει, κι ας μας ειρωνεύονταν τότε κάποιοι, ότι επανέρχεται και η εσωκομματική γκρίνια μετά την πρόταση μομφής.
Αυτή την φορά το σχέδιο "εκκαθαρίσεων" δεν έχει -όπως παλιότερα- στόχο να μην του κάνουν κριτική ή "εσωκομματική αντιπολίτευση", τα στελέχη του. Κι αυτό γιατί μέχρι τις εκλογές τα στελέχη αυτά είχαν ήδη αποφασίσει να καθήσουν "ήσυχα".
Το σχέδιο του Γ. Παπανδρέου είναι άλλο και το αποκαλύπτουμε:
Θέλει να βρει αφορμές ότι κάνουν "λευκή απεργία" και δεν τρέχουν για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ για να τους διαγράψει.
Η αιτία όμως είναι άλλη. Σκοπεύει να διώξει από το ΠΑΣΟΚ όλους τους ενοχλητικούς για να μην μπορούν να του θέσουν θέμα ηγεσίας έπειτα από την ήττα στις εκλογές.
"Αντί να περιμένει να τον αμφισβητήσουν αυτοί μετά, θα τους "αποκεφαλίσει" αυτός εγκαίρως..." λένε δεξιά κι αριστερά στενοί συνεργάτες του.
Με άλλα λόγια, προτιμά να ... διαλύσει από τώρα το ΠΑΣΟΚ για να μην κινδυνέψει η αρχηγική του καρέκλα σε λίγους μήνες.
Αυτό είναι το σχέδιο του. Θα του βγει όμως;

49 σχόλια

  1. ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΑΡ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.


    ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Ρουσοπουλε..Πας καλα...Αν και αμορφωτος το κατεχεις καλα το γραμμα της αθλιοτητας και της παραπληροφορησης....Καλα δεν ντρεπεσε να κοροιδευεις με τοσο απρεπη τροπο..Ξερεις τι περιμενει ολους αυτους που κοροιδευουν τον λαο και παραπληροφορουν?...Ψαξε να δεις ολους που περασαν απο το ποστο σου απο το 74 και μετα να δεις την πορεια των....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπηκατε στο κεφάλι το Γεωργάκι, μπράβο σας!!

    Να σας δω πώς θα βγείτε από κει μέσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8.32 εχεις απόλυτο δίκαιο.Το θέμα είναι να αποκαλύψουμε σιγά σιγά και τα Ρουσοπουλάκια σε όλα τα ΜΜΕ ακόμη και στα υποτιθέμενα δημοκρατικά όπως πχ ''Ελευθεροτυπία και Τα Νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι ηλιθιοτητες γραφετε.να σας θυμησω απαντηση σας σε ποστ τριων ημερων πριν και να σας καλεσω να αποφευγετε τα βαρια ποτα και τις παρομοιες ουσιες οταν γραφετε.κατα τα αλλα τηρειτε,λετε,τις αποστασεις.χαχαχαχα.ειστε δημοσιογραφοι ,λετε,αλλα πεστε μου τωρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ στο ποστ σας και που ειναι ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ και μετα καλεστε μας να το σχολιασουμε.μεχρι τοτε καλη ανανηψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΨΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....!
    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως, αν φύγουν 5-6 μεγαλοστελέχια του ΠΑΣΟΚ με τους αντίστοιχους μεσαίας σειράς και φτιάξουν κόμμα κι εφόσον τους στηρίξουν μερικές εφημερίδες και 1-2 κανάλια, εγώ πιστεύω ότι θα μαζέψουν σε πρώτη φάση ένα 10-12% με αντίστοιχη μείωση (μεγαλύτερη) του ΠΑΣΟΚ και (μικρότερη) της ΝΔ.

    Αν δεν στρογγυλοκαθήσουν στη συνέχεια στα βουλευτικά έδρανα για ανάπαυση, όπως έκαναν οι Σαμαράδες και οι ΔΗΚΚΙτες (είχαν και έλλειψη στελεχών βέβαια), θα είναι στις μεθεπόμενες εκλογές αξιωματική αντιπολίτευση. Το πρόβλημα θα είναι όμως τότε, πώς θα φύγει η ΝΔ από την εξουσία, η οποία θα κτυπάει 3η και 4η τετραετία, με τις γνωστές επιπτώσεις από την αλαζονεία και τη διαπλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΟΦΛΗΣΕ


    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O karamanlhs meta tis ekloges tu 2000 edeixne na pataei gera sta podia tu, parolo pu eixe xasei mia eklogikh diadikasia. Anti8eta o papadreou moiazei san "kammeno" xarti. Strathgiko tu la8os htan na analabei thn hgesia tu kommatos prin tis genikes ekloges tu 2004. H takktikh Shmhth na apoxwrhsei (apo thn hgesia)xwris na logodothsei, exei ferei ton k. Papandreou na xrewnetai ta la8h shmhth. H arnhtikh forthsh sto eklogiko swma gia to pasok einai la8os na xrewnetai apokleistika sto k Papadreou.Kai o SHmhths "vazei" to xeri tu.To siguro einai oti o prwhn prw8upourgos htan kala diavasmenos otan apofazize na sta8ei sto peri8wrio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αληθεια ειναι οτι ο Καραμανλης το 2000,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να κερδισει τις εκλογες..
    Γιατι? Γιατι οι δημοσκοπησεις του διναν ισχνη πλειοψηφια...Τι δηλαδη να παθει οτι ο δρακουμελ? που κρεμοταν σταρχιδια του κατσικα?

    Σωστα επραξε. Εχασε και ισχυροποιησε την θεση του αρχηγου...Διαγραφες ,διαγραφες και καμμια πουτανα δεν κουνηθηκε...

    Ο μπραβογιοργο δεν εχει αυτο το τσαγανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .....Η αιτία όμως είναι άλλη. Σκοπεύει να διώξει από το ΠΑΣΟΚ όλους τους ενοχλητικούς για να μην μπορούν να του θέσουν θέμα ηγεσίας έπειτα από την ήττα στις εκλογές.
    "Αντί να περιμένει να τον αμφισβητήσουν αυτοί μετά, θα τους "αποκεφαλίσει" αυτός εγκαίρως..."...

    ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΞΥΝΙΣΑΝ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΑ.


    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η επερχομενη ηττα του πασοκ ειναι αντικειμενικο δεδομενο

    αρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ?
    --
    Πρωτον: το ΠΡΟΕΞΟΦΛΙΖΕΙ,ειναι βαρβαρισμος..Αχρηστε πασοκε.
    Λεμε προεξοφλει..
    Δευτερον:Οι δημοσκοπησεις το λενε αυτο δηλ...Οτι το (σκατο) πανεληνιο.σοκ,την εχει βαψει..Χανει με 4 μοναδες διαφορα.

    Ημιπαραλυτο,διανοητικο καθυστερημενο υποκειμενο,δεν ξερεις,οτι οι δημοσκοπησεις σχεδον ΠΟΤΕ ,Π Ο Τ Ε!! δεν πεφτουν εξω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολυ το ΘΕΜΑ διαβαζετε και θα σας κανει κακο.αυτα ειναι σεναρια ρουσοπουλικα και γιαλαντι ντολμαδες.εξ αλλου τι σας κοφτει εσας για το πασοκ αφου ειστε σιγουροι για την νικη.εγω ξερω οτι αν φοβασαι τον αντιπαλο σου ,τοτε ολο μαυτον ασχολεισαι.κι αυτο κανετε εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανωνυμε 2.20
    το περιεχομενο της απαντησης σου δειχνει φασιζουσα νοοτροπια,εγκεφαλικο αποστημα και οξεια στερηση δημοκρατικων πεποιθησεων.συνιστω αμεση εισαγωγη σε νοσοκομειο για θεραπεια οξειας μαλακυνσης εγκεφαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:27 μμ .Ποσο φαια ουσια να υποθεσω οτι εχεις? Η μαλλον εχεις καθολου?
    --
    Και που να σου ελεγα οτι προσφερομαι εθελοντης για κρεμαλες πασοκοειδων υποκειμενων..
    Και γκιλοτινα αμα θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πασοκικα καθυστερημενα οντα -πιθηκοι για ριξτε μια ματια εδω:
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_92393_25/02/2007_217296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα πάθει τίποτα ο τόπος εαν πεταχτουν με τις κλωτσιές καμπόσοι φαγάδες εξουσιομανείς απο το ΠΑΣΟΚ; Απλά θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Γιώργο προχώρα, delete-αρέ τα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΔΕΛΦΕΣ???ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΑΛΛΙΑ - ΚΟΥΒΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι περισσοτεροι απο σας ειστε δημοσιογραφοι ????Μπλοκαρισμενοι???
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑ στο τελος με βγηκε κατι σαν λυγμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδια γιατι ολοι που εκδηλωνουν τα αντιπασοκικα τους αισθηματα ειναι χυδαιοι και χρησιμοποιουν αισχροτητες?Καταλαβαινω ενα ανθρωπο να μην επιλεγει ενα κομμα και να διαλεγει ενα αλλο.Δημοκρατια εχουμε.Απο το σημειο ομως αυτο μεχρι να γραφεις αισχρολογια σε βαρος των αντιπαλων υπαρχει μια νοητη γραμμη που την διαπερνουν ολοι οσοι εχουν προβληματα στο μυαλο η την ψυχη.Δεν μπρορω να δεχθω οτι οι νοημονες και ευπρεπεις Ελληνες ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ μονο,οπως παλια ειχα διαβασει ενα αρθρο της αειμνηστης Ελενης Βλαχου που ελεγε οτι οι καλοι Ελληνες ψηφιζουν ΝΔ.Λετε να ειχε δικιο σημερα και να εχουν αντιρταφει τα πραγματα και οι καλοι Ελληνες να ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ.Διαβαζοντας ορισμενους εμπαθεις αντιΠΑΣΟΚ το σκεπτομαι σοβαρα πλεον...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι κάτι τύποι εδώ μέσα που αλληλοβρίζονται (μάλλον θα είναι μαλ...ες!). Οταν γράφετε ένα σχόλιο - άποψη προσπαθήστε να μας κάνετε σοφότερους (αν και κάποιοι έχουν IQ ψαριού.) Ερώτηση: Κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι τα site έχει σχέση με τον Theo, τι να πω...
    Οσο για το ΠΑΣΟΚ...ο Παπανδρέου είναι μοναδικός! Κατάφερε σε λίγο διάστημα να τον λέει όλη η χώρα Γιωργάκη!
    Αλήθεια στην Σουηδία τι καιρό κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βγαίνει σήμερα ο Μητσ. στο ΒΗΜΑ και λέει "Δυστυχώς η εκλογική μας νίκη είναι βέβαιη" που σημαίνει ότι φοβάται τις μετεκλογικές διεργασίες, διάσπαση του ΠΑΣΟΚ και εξουσιαστική αλαζονεία της ΝΔ. Καλύτερα να γίνει λοιπόν τώρα η διάσπαση να υπάρχουν καθαρές καταστάσεις μέχρι τις επόμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οπως γραφει παραπανω ενας αλλος σχολιαστης ο Γιωργος εκανε το στρατηγικο λαθος να
    αναλαβει το ΠΑΣΟΚ πριν απο τις
    εκλογες του 2004.

    Στη συνεχεια εκανε το δευτερο λαθος να μην τα "αλλαξει ολα"
    οπως του ζητουσαν οι ιδιοι οι Πασοκοι.

    Τωρα θα χασει και αυτες τις εκλογες και αν δεν τον φανε λαχανο τα γουρουνοειδη θα εχει μια τελευται ευκαιρια να αλλαξει ή ακομα καλυτερα να διαλυσει τελειως το ΠΑΣΟΚ και
    να το ανασυστησει ως νεο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. giati exete sigoura ton giwrgo xameno?
    to gallop tis gpo pou tha vgei sto mega tin deutera stin ekpompi tou prententeri dinei diafora 2,1%
    me dedomeno to statistiko sfalma +/- 2% giati exei krithei idi i maxi twn eklogwn?
    giwrgo,provale swsta to programma sou kai i niki stis ekloges tha erthei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νέα κόμματα δημιουργούνται που προσπαθούν να πιάσουν τον εθνικό χώρο που κάποτε έπιαναν τα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τα οποία έκλιναν προς το μέρος της φασιστικής «Νέας Τάξης». Ένα τέτοιο Κόμμα που πριν από λίγο δηλώθηκε στον Άρειο Πάγο, λέγεται Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) και στο διαδίκτυο http://www.ear-hellas.gr/ Σαν σήμα έχει «Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες»! Να δούμε αν και αυτό θα κρατήσει όσα υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο.Ηλίθια βρωμερά στρουμφάκια είσαστε και γελοίοι και ανιστόρητοι ΒΟΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γειά σας. Ήμουνα σε koma πολύ καιρό και μόλις συνήλθα.
    Γιατί θέλετε ρε μπαγάσες να με ξαναρίξετε σε koma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ BABIS.ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ''ΧΑΜΕΝΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ''ΩΣ 4.13 ΤΟ 54 ΣΧΟΛΙΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο γαπ είτε χάσει είτε κερδίσει(χλωμό) θα μείνει στο κόμμα με όποια συνέπεια και αν έχει αυτό...Ο αγπ έφτιαξε ο γαπ θα καταστρέψει....Πολλά παιδιά ούτως ή άλλως καταστρέφουν ό,τι έφτιαξαν με κόπο οι γονείς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΙΑ,ΤΩΝ ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι προφανές ότι είστε ουρά του Θέματος και παίζετε το παιχνίδι του Τριανταφυλλόπουλου. Στόχος σας ο Παπανδρέου απο το ΠΑΣΟΚ προς όφελος του χονδροφασιστοΒενιζέλου και απο τη Νέα Δημοκρατία η Ντόρα , προς όφελος του Κωστάκη. Συνεχίστε έτσι και στο τέλος δεν θα σας διαβάζει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ρουσφέτι (γενικά)
    Του ρουσφετιού (ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)
    Το ρουσφέτι(ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)
    Ω Ρουσφέτι (Ο ΧΟΡΟΣ)

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΄΄ΠΕΔΥΑ΄΄ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η...ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΤΕΡΟ (ΑΥΤΟ) ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΄΄ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΜΑΣ

    ΠΑΜΕ JUMPO ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αντιΠΑΣΟΚ το σκεπτομαι σοβαρα πλεον
    --
    Μην το σκεφτεσαι καθολου γιδι.
    Να βλεπεις αυτο το τσουρμο των αλιτηριων οπως ειναι...
    Ενα ,μπουλουκι αχρειων βρωμιαρηδων,με μια αρχη και ιδεολογια:
    Κλεψε να φας και αρπαξε ναχεις,

    αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς αγαπητο κυριο DJ(οπως λες κατα δηλωση σου).
    Δεν ειμαι δημοσιογραφος στο γραφειο του ΓΑΠ ουτε εχω καμμια σχεση με τη δημοσιογραφια.Ειμαι Ελληνας βαθυς γνωστης της Ιστοριας,σκεπτομενος και ενεργος πολιτης.Εχω μελετησει τη δεξια σε βαθος και τη δεξια νοοτροπια ειδικοτερα.Διακατεχομαι απο μια βαθεια αγαπη για τα ανθρωπινα ιδεωδη.Πιστευω στην κοινωνικη προσφορα και θεωρω τα δημοσια αξιωματα σαν μετεριζια προσφορας και αγωνων για το γενικωτερο καλο.
    Δεν εχω την τιμη να συγκαταλεγομαι στα ατομα που ειναι κοντα στον ΓΑΠ.Απο πρωτο χερι ομως εχω βιωσει την πρωσοπικοτητα του και ειμαι αυτοπτης μαρτυρας γεγονοτων που τα εχω αξιολογησει πολυ σημαντικα για το υψηλο φρονημα του ανθρωπου.
    Εχεις δικιο να μεμφεσαι τους πολιτικους γενικα.Εφοσον η θεωρια του πολιτκου κοστους εχει διαπερασει πλεον ολο τον ιστο της πολιτικης μας σκηνης,ελαχιστα πραγματα προς τη σωστη κατευθυνση θα βιωσουμε πλεον.Οταν ο πολιτικος ενδαφερετε μονο για τη διατηρηση της καρεκλας του οσο δυνατο πιο πολυ πως να παει σε ρηξη αφου καταναγκη ενα μεγαλο κομματι θα ειναι απεναντι του aφου θα θιγονται ως βολεμενοι.και μην μου πεις οτι στην Ελλαδα ειναι λιγοι οι βολεμενοι?Aυτα που λεω δεν αναφερονται στον ΓΑΠ .
    Εχεις δικιο σε οτι λες οτι ο ΓΑΠ δεν μπορει να παρει το μαστιγιο ουτε να ενεργησει με τον τροπο που θα τον ηθελες.Ειναι βαθυτατα ανθρωπιστης και ειναι ανθρωπος χαμηλων τονων.Πιστευω ομως οταν θα χρειαστει σαν ηγετης να παρει το μαστιγιο θα το παρει...
    Οσο αφορα για τη διασκεδαση μας οπως λες τι να πουμε γιαυτο.Απο τους παρανομους χωρους μεσα και εξω,απο την ανεξελεκτη παρανομια που συντελειτε σε ολα τα επιπεδα(φορολογικα,ηθικα κλπ),τωρα αμα παμε στο περιεχομενο της διασκεδασης εκει ειναι η τρισαθλιοτητα που εχει βαφτιστει τεχνιεντως "λαικη διασκεδαση".
    Για τη μαννα του ΓΑΠ δεν θα ασχοληθω με τα κουτσομπολιστικα θεματα που κατακλυζουν αθλιες φυλλαδες.Εχω καιγω και εσυ ευχομαι μαννα και γνωριζουμε ολοι ποσο μια υπεργηρη κυρια σενα 55ρι ποια μπορει να ειναι η "καθοριστικη" της επιδραση.Αυτα ας τα γραφουν καποια γυναια που εκδηλωνουν απροκαλυπτα τα κομπλεξ των και τρυγυρνουνε απο κομμα σε κομα.
    Διακρινω μια κριτικη σκεψη σε οτι λες,μαζι ειμαστε.Δεν μπορει να εισαι οπαδος της αθλιοτητας που βιωνουμε καθε μερα.χρειαζομαστε μια ελπιδα για να αλλαξουμε τον κοσμο και αυτο δεν μπορει ουτε απο το Συνασπισμο,ουτε απο το ΛΑΟΣ ουτε απο το ΚΚΕ.Μονο απο σενα ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργο τον ΓΑΠ μπορει να δουμε καποια ελπιδα.
    Σε ευχαριστω που με τιμας με την αλληλογραφια σου
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γίλε μπάμπη μπορεί να έχεις διαβάσει ιστορία κ να έχεις μελετήσει αρκετά τη δεξιά,αλλά φαίνεται δεν έχεις σχηματίσει την πιο ορθή γνώμη για τον γαπ.Τυγχαίνει να μένω κοντά του κ να τον συναντώ αρκετές φορές στο πασίγνωστο γυμναστήριο που συχνάζει.Πέρα απο το γεγονός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους μαζί με τους ζάμπλουτους που καθόλη τη διάρκεια παραμονής του εκεί έχει μόνιμα δίπλα του γυμναστή(για τους χαμηλούς τόνους) ,του έχω πιάσει κ κουβέντα σε ανύποπτο χρόνο περί παιδείας.Σε πληροφορώ μα την αλήθεια ότι ήταν θειασώτης του αμερικανικού συστήματος κ είχε ακριβώς ίδια άποψη για την αξιολόγηση με αύτή του σημερινού νομοσχεδίου...
    Τέλος για όσους δεν γνωρίζουν ας φροντίσουν να μάθουν για τον στενότατο συνεργάτη του κο ΧΠ που τυγχάνει να είναι από τους πιο ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ κ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ στο ακαδημαϊκό του έργο χωρίς περιθώριο αμφιβολίας,αφού πέρα από προσωπική εμπειρία είναι γνωστό τοις πάσι στον πρόσθετο χώρο 'εργασίας΄του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. sorry Φίλε ήθελα να πω χωρίς παρεξήγηση**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φίλε 10:31 εσύ και πολλοί άλλοι δεν έχετε(;)καταλάβει οτι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τι θα κάνει ή δεν θα κάνει ο κάθε Παπανδρέου , Καραμανλής και το κόμμα του αλλά το πώς θα αντιδράσουμε σε αυτή την παρακμιακή ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.
    ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΣΤΙΚΑ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ).
    Εαν δεν υπήρχε σε αυτή την έκταση το ρουσφέτι και οι ΄΄νταβαντζήδες΄΄ που ΄΄επενδύουν΄΄ σε αυτά θα είχαν ήδη διαλυθεί κατά τη γνώμη μου

    Για να δράσουμε πολιτικά χρειαζόμαστε όμως ΠΑΙΔΕΙΑ και καλλιέργεια ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΄΄είδη εν ανεπαρκεία΄΄ και τα δύο στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φιλε(πανεπιστημιακε?)
    Αναφερθηκες στον ΓΑΠ στο θεμα των χαμηλων τονων του(Ρωτησες μηπως η παρουσια συνεχως του γυμναστου διπλα του ειναι απορρια της δουλικοτητας που εκδηλωνουν πλειστοι Ελληνες που αρεσκονται να κανουν τις Φιλιπινεζες σε συμενοντα προσωπα και να μην ειναι απαιτηση του?)οσο αφορα το θεμα της παιδειας αν και δεν εχω καμμια σχεση με την εκπαιδευση,εχω βιωσει το καταντημα της και το χαλι της γενικωτερα μεγαλωνωντας και σπουδαζοντας τα τεκνα μου και χωρις περιστροφη μπορω να σου πω οτι το χαλι το σημερινο εχει πιασει πατο.Τωρα για τις ευθυνες δεν ειμαι αρμοδιος να τις κατανεμω.Ξαναλεω ομως ας φερουν οποιδηποτε ανεπτυγμενου και σοβαρου κρατους την παιδεια κανωντας τελια αντιγραφη(sic).Αν οπως διακρινω η αγγλοσαξωνικη παιδεια δεν σας ικανοποιει φερτε τη γαλικη η τη γερμανικη.Ελεος σταμτιστε ομως αυτο που εχετε δημιουργησει μεχρι σημερα κια με την δικη σας ευθυνη.
    Ωσον αφορα για τον συνεργατη του ΓΑΠ που τον ξερετε οπως λετε και τις κατηγοριες που του απυθυνετε δεν θα διαφωνισω μαζι σας,αφου μεσα στα μεγαλα κοματα λογω του πληθους των συνεργατων κυκλοφορει ο μεσος Ελληνας μετα ελατωματα του και τις αδυναμιες του.Σημασια εχει να υπαρχει οραμα,ορεξη για δουλεια και ο αρχηγος να εχει διαθεση να αλλαξει και να εφαρμοσει την πολιτικη του και ο ΓΑΠ εχει και οραμα και γνωσεις και εχει ορεξη δουλεια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Babi, ο λόγος σου είναι εξαιρετικός, ψύχραιμος και χωρίς αισχρολογίες.
    Αυτό που έχω παρατηρήσει, διαβάζοντας συνεχώς τις απόψεις των επισκεπτών του press-gr, είναι ότι όσοι απ’ αυτούς βρίσκονται ιδεολογικά κοντά στην κεντρο(;)δεξιά και πιο πέρα, με τον τρόπο που γράφουν, καταδεικνύουν πόσο μεγάλο πρόβλημα σκέψης έχουν. Περαστικά σας λοιπόν, φίλτατοι. Και αν δεν έχετε τη στοιχειώδη παιδεία να μιλήσετε όμορφα, εγώ ένας 20χρονος την έχω. Μιλήστε με επιχειρήματα. Τα κουτσομπολιά και τα εκμηδενιστικά τσιτάτα, μόνο σοβαρότητα δεν σας προσδίδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΟΦΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΑΜΟΛΑΕΙ, ΜΑΘΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλε babi για να τελειώνω με το κουτσομπολιό ο γυμναστής είναι απαίτηση του διότι είναι πάντα ο ίδιος,δεν τον ζητάνε για άλλη δουλειά εκείνη την ώρα κ βρίσκεται πάντα εκεί ακόμα και αν δεν είναι ίδιες οι ώρεςπου προσέρχεται ο γαπ.Τώρα αν πεις πώς βρίσκομαι τόσο στο γυμναστήριο ρώτα τους καταληψίες...
    Ως προς το σύστημα εφαρμογής εγώ δεν είπα ότι ήμουν απολύτως αντίθετος ,απλά με αυτόν τον τρόπο κατέκρινα τη στείρα άρνηση του σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με την κυβέρνηση.
    Ως προς το συνεργάτη του κανείς δε ζήτησε να είναι τέλειος αλλά εδώ μιλάμε για αστεία πράγματα του στύλ να φεύγει στο 80% των μαθημάτων πριν την ολοκλήρωση καν μιας ώρας αντι για 2 ενώ στο τέλος δεν ερχόταν κ καθόλου...Όλα αυτά βέβαια πέρα από τη σπουδαιότητα κ τις ανάγκες του μαθήματος που κάνει νομίζω ειδικά εξαιτίας του ρόλου που έχει στο κόμμα φέρνει σε δύσκολη θέση τον αρχηγό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "αρχηγος να εχει διαθεση να αλλαξει και να εφαρμοσει την πολιτικη του και ο ΓΑΠ εχει και οραμα και γνωσεις και εχει ορεξη δουλεια.
    babis"

    παρασυρθηκες γιδιον,και βλεπω προβλημα συντακτικου..

    Επι της ουσιας συμφωνω! το ειπε αλλωστε :
    Εγω δεν θελει να γινω πρωθυπουργος τζαμπα μαγκας.Εγω θελω να γινω πρωθυπουργος για να προσφερω στο λαο και τους αγροτες και αγροτισσες και τους μικρομεσαιους και τους ανεργους και τους εργαζομενουν....ουστ που να θυμαμαι τωρα τι θυμηθηκε το παιντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γράφονται πολλά αυτές τις μέρες για την "χατζάρα" που θα πάρει ο Γιώργος, αλλά και άλλα για κάποια "κακή" δημοσκόπηση για τον Γιώργο. Και όταν λέω "κακή" δεν εννοώ τα αποτελέσματά της αλλά τα κίνητρα της ερώτησης που φαίνονται προβοκατόρικα. Έχω κατακρίνει πολλές φορές τον Γιώργο για τις πολιτικές του επιλογές. αλλά αν του παίξουν βρώμικο παιχίδι οι "νταβατζήδες" της πολιτικής, τότε θα τον υπηστηρίξω, όσο άσχημα κι αν φέρθηκε στον Καραμανλή και στο κόμμα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν ξέρω αν φταίνε οι "νταβατζήδες" που, ακόμα, δημόσια εικόνα του μιζοΠασόκ είναι οι Πρωτόπαπες, οι Άκηδες και όλα τα άλλα λαμόγια. Δεν ξέρω αν φταίνε οι "νταβατζήδες" που, ακόμα, συζητείται έντονα στο μιζοΠασόκ η επιστροφή των δέκα μιζαδόρων της υπόθεσης Στέγγου. Δεν ξέρω αν φταίνε οι "νταβατζήδες" που το "άλλαξέ τα όλα" εξαντλήθηκε σε κάτι Geroulanos, Καρτάληδες, Μπεγλίτηδες, Ξενογιαννακοπούλες και - κορωνίδα όλων - στην τσιμπουκοπνίχτρα Μαίρη Ματσούκα, που η μόνη της παρουσία στην Ευρωβουλή είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας της από τους εμπορικούς δρόμους των Βρυξελλών και του Στρασβούργου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ---------------------------
    Ελληνας βαθυς γνωστης της Ιστοριας,σκεπτομενος και ενεργος πολιτης.
    ---------------------------

    Είσαι και μετριόφρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ."

    Αγαπητοί διαχειριστές του press-gr,
    είναι δυνατόν να αφήνετε ένα τέτοιο σχόλιο ;

    Αισθάνομαι ότι με προσβάλλει ένα ανθρωποειδές που επειδή χρησιμοποιεί τέτοιο ύφος γραφής νομίζει ότι λέει σοφίες.

    Σας καλώ να με υπερασπιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *