GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλο το απολογητικό υπόμνημα...

.... διαβάστε το ΤΩΡΑ στο Press-gr To Press-gr δημοσιεύσει το πλήρες κείμενο της 10σέλιδης απολογίας του Δημήτρη Βρακατσέλη σήμερα στην ...

.... διαβάστε το ΤΩΡΑ στο Press-gr
To Press-gr δημοσιεύσει το πλήρες κείμενο της 10σέλιδης απολογίας του Δημήτρη Βρακατσέλη σήμερα στην ανακρίτρια πριν προφυλακιστεί.
Μπορείτε να διαβάσετε το Υπόμνημα πατώντας εδώ (ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR).
Θα δείτε από "πρώτο χέρι" τι ακριβώς ισχυρίζεται για το γεγονός, τη σχέση με την σύζυγό του και τις συνθήκες του θανάτου του Βαρθολομαίου.
Και προς το τέλος γράφει: "... η κοινή γνώμη έχει ταχθεί υπέρ εμού και εκφράζεται πανταχόθεν και πάνδημα συμπάθεια και στήριξη"!!!

8 σχόλια

  1. Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥ

    «Η Θώμη ήταν 22 ετών όταν βρέθηκε στην ζωή μου. Την αγάπησα προοδευτικά και την ερωτεύθηκα με πεζότητα και σωφροσύνη».
    Λάθος φίλε, η ζωή απεχθάνεται τη πεζότητα και εκδικείται τη σωφροσύνη.

    « Η προσωπικότητά της ήταν εξόχως ελκυστική και το φυσικόν της κάλλος την καθιστούσε ποθητή και εράσμια».
    Λάθος φίλε δεύτερο, το κάλλος το έβλεπες γιατί το σκότωνες μέσα στη πεζότητα.

    « Στην πορεία του χρόνου, ως γνήσιος Έλληνας της ορεινής Αιτωλακαρνανίας» Τώρα να άρχισες τις δικαιολογίες…

    «Στην πορεία του χρόνου ο έρωτας εμαράνθη, ο γάμος εμφάνισε κάμψη και κόπωση και η διαφορά των χαρακτήρων βύθιζε το σκάφος στο τέλμα».
    Αφού βρήκε το γαμημένο στο τέλμα, γιατί ρε καπετάνιε δεν σφύριζες εγκατάλειψη σκάφους και τα έδινες στο ντέντεκτιβ;

    «Τα ρήγματα συνεχώς διευρύνοντο και η διαπίστωση του αταίριαστου εψηλαφείτο».
    Τίποτε άλλο δεν εψηλαφείτο, όμως! Λάθος ξανά.

    « Μελαγχόλησα αλλά παράλληλα φιλοσόφησα». Τραγικό το λάθος. Όταν μελαγχολούμε απαγορεύεται να φιλοσοφούμε, γιατι σκεφτόμαστε μαλακίες.

    «Έζησα με τις σκέψεις της σοφίας που κατεγράφησαν στο νου μου απ΄ τις σελίδες κάποιων βιβλίων». Λάθος, τα βιβλία τα έχουμε απλώς για ζέσταμα!

    «Έμαθα και πείσθηκα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι επιλέγουν, προτιμούν να δεθούν με ακατάλληλο ταίρι. Συνειδητά και περισσότερο μισο-συνειδητά, ρέπουν να διαλέξουν πρόσωπο ακίνδυνο για την ψυχή τους».
    Καλά εδώ στην έφερε ο Χριστόδουλος…

    « Επιδιώκουν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους σε όριο ελεγχόμενο, σε ένα βαθμό ζέσης υποφερτό». Κολλημένος με τη προσευχή και την εγκράτεια, ήμαρτον.

    «Δεν αντέχουν τον μεγάλο πόνο, την απώλεια του αυτοελέγχου, το άγχος της αβεβαιότητος, το να κρατάει άλλος στα χέρια του τη ζωή και το θάνατό σου, το άλμα στο κενό και στο καινό». Κλείστε τις μπαλκονόπορτες θα πηδήξει…

    «Έτσι, τις πιο πολλές φορές δένονται σε μέτριες σχέσεις, μέτριους γάμους, μέτριες συγκινήσεις. Δε θα χωρίσουν ποτέ». Λάθος, θα χωρίσουν και θα γίνει της πουτάνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να πει ο φουκαράς, πήγε να διεκδικήσει την "τιμή" του και του βγήκε προφυλάκιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι, αλλά θα το πω ωμά…
    Ο μόνος τρόπος τη σήμερον, για να προασπίσουμε τη τιμή μας είναι να τη τοποθετήσουμε σε Ομόλογα του Δημοσίου και όχι σε δημόσια ομολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "... η κοινή γνώμη έχει ταχθεί υπέρ εμού και εκφράζεται πανταχόθεν και πάνδημα συμπάθεια και στήριξη"!!!

    Κορίτσια, σας το έλεγα θα κατέβει ο Παπαθεμελής στις εκλογές με δικό του κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λόγιος ο Βρακατσέλης. Κρίμα γιατί η μουστάκα του σε προδιαθέτει σε γνήσιο ελληνόβλαχο που κάθε πάσχα χαίρονταν την προβατίνα της ορεινής Αιτωλοακαρνανίας και το σπληνάντερο made by Θώμη Θώδη...
    Τελικά όμως παρότι Ξηρομερίτης ήτο μάλλον μικροτσούτσουνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ,ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ,ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΟΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Τα ρήγματα συνεχώς διευρύνοντο και η διαπίστωση του αταίριαστου εψηλαφείτο» Δεν ήταν η πρώτη φορά που του την έκανε την λαδιά του την είχε ξανακάνει.
    Αλλά κύριοι τόσο χαζή απολογία δεν έχω ξαναδιαβάσει, απολογία που δεν στηρίζεται σε αποδείξεις αλλά σε εικασίες και παροιμίες, απολογία που στηρίζεται μόνο στο παρελθόν στην ιδιοσυγκρασία των εμπλεκομένων εκτός του δράστη είναι καταδικαστική γι' αυτόν. Οι δικηγόροι του τον έβαλαν στη φυλακή γιατί αυτοί συνέταξαν την απολογία και αυτός απλά την υπόγραψε.
    Κατά την άποψη μου ψεύδεται φανερά στην απολογία του όταν μαρτυρά ότι καθόταν δυο τρία σκαλοπάτια πιο κάτω (περίπου 70 πόντους) δεδομένου και του ύψους του ήταν μύγα μπροστά στον Βαρθολομαίο και όμως κατάφερε και του έριξε δύο τρεις μπουνιές στο κεφάλι, πολύ απλά έπρεπε να παραδεχθεί ότι του την είχε στημένη και όταν κατέβαινε ο άλλος τα σκαλοπάτια του την έριξε από πίσω με τα αποτελέσματα που ξέρουμε όλα τα άλλα είναι βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις, αυτός ο Μήτσος (Αποστολόπουλος) ή είναι μονκύλινδρος (προσπαθεί να σκανδαλίσει ανακλαστικά που φθίνουν [Αποστολόπουλος]) ή μας δουλεύει όλους (τι άλλο να πεί...[Αποστολόπουλος]) .Νεκρός γάμος,νεώτερη σύζυγος με φυσικό κάλλος, πολλές ώρες απουσίας (στο γραφείο...), συμμετοχές σε επιτροπές (παντός καιρού..), ανεβασμένα εισοδήματα, φήμες (Νεκτάριος...). Μήπως με την επικληση υπομονής στο όνομα της οικογένειας εννοεί και κάποιας μορφής 'βόλεμα'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *